Nainen Zambiasta ja mies Suomesta

Salassapidettäväasia

Kuka osaisi neuvoa: pulma on tässä..
Nainen on Zambian kansalainen ja mies Suomen kansalainen
avioituivat 2015 Zambiassa ja avioliitto on rekisteröity Suomeen
Nainen tuli Suomeen 3 kk viivumilla ja haki oleskelua, tämä hylättiin
valeavioliiton vuoksi, joutui lähtemään takaisin
2016 mies haki avioeroa koska tämä nainen pajastui valehtelijaksi
ja rahan perässä juoksijaksi
sitten sai puhuttua miehen ympäri ja tämä matkusti uudelleen Zambiaan 2016 lopulla
Mies tuli takaisin tammikuussa 2017 ja käynnisti samalla avioeron 2 vaiheen
Nainen ilmoitti että odottaa lasta nyt tälle Suomalaiselle miehelle. Mies tästä hätääntyy ja perui tämän 2 vaiheen avioliitosta, eli olevat avioliitossa edelleen.
Mies haluaa että nainen synnyttää lapsen Suomessa jotenka lapsi saisi Suomen kansalaisuuden tämän takia.. kuka tietää meneekö tämä näin?, saako lapsi Suomen kansalaisuuden jos ovat naimisissa ja lapsi syntyy Suomessa?
Lapsen äiti tähtää varmaankin siihen että kun syntyy Suomessa niin saa itsekkin oikeuden jäädä
Suomeen koska lapsikin on syntynyt täällä.
Jos lapsen äiti hakee uudelleen lupaa jäädä Suomeen niin voi tulla edelleen ei?
Auttaako tämä lapsen syntyminen täällä että äitikin voi saada luvan jäädä?
Toiseksi, vain varmaa on että nainen on raskaana, mutta se että olisi tälle Suomalaiselle miehelle on 50/50..
kuka osaa varmuudella sanoa mitenkä menee, joku jolla olisi ollut vastaava tilanne.
Kiitos jo etukäteen.

23

457

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huoltajako

      Koska ovat naimisissa, on mies isä ilman muuta ,eikä mitään isyystutkimuksia tarvita , vaikka lapsi olisi pikimusta ja ainakin lapsi on silloin Suomessa asuvan suomenkansalaisen perheenjäsen. Toki myös äiti ellei ero ole selvä.

      • Huoltajako

        Tosin jos on saanut kielteisen päätöksen ja maahantulokiellon ja nyt ulkomailla ei migri päästä muijaa tänne synnyttämään vaan joutuvat hakemaan oleskelupaa ulkomailta käsin ja siinä voi muutama vuosi vierähtää.


      • mustaamullekin
        Huoltajako kirjoitti:

        Tosin jos on saanut kielteisen päätöksen ja maahantulokiellon ja nyt ulkomailla ei migri päästä muijaa tänne synnyttämään vaan joutuvat hakemaan oleskelupaa ulkomailta käsin ja siinä voi muutama vuosi vierähtää.

        Jos olisi kyseessä zambialainen mies ja hakijana suomalainen nainen, kestäisi paperisota muutaman tunnin.


      • venakko.on.ihana

        Oletko Migrissä käsittelijänä, kun noin hyvin "tiedät".


      • muahahhahahha

        Johtuu yksinkertaisesti siitä, että tämän maan enemmistö ja hallitus luottaa aasialaisiin naisiin, että he sopeutuvat, työllistyvät eivätkä syyllisty rikoksiin, lisäksi suomalainen mies on kykenevä taloudellisesti huolehtimaan perheestään, sama toi päin ei ole itsestään selvää. palstan ylläpidossa ilmeisesti jolle kulle tämä totuus on äärimmäisen raskasta ja voithan sinä tämän poistaa, tosiasia on, että näin suurin osa kansasta ajattelee: aasialaiset naiset ovat hyviä, ahkeria ja kelpo maahanmuuttajia Suomeen toivottavasti vituttaa sinua oikein kunnolla.


      • jvbxxbcvbv
        venakko.on.ihana kirjoitti:

        Oletko Migrissä käsittelijänä, kun noin hyvin "tiedät".

        Ei se on täällä palstan valvojana ja työttömänä. Tämän on se pieni maailma jossa se leikkii monikulttuurista avio-onnea joka on kaukana nykytilanteesta hänen oikeasta elämästään.


      • runkrunk

        Amalian vapunvietto on alkanut. Saa nähdä millaisiin sfääreihin hän vielä yltää.


      • pilunjakajat

        Suomalainen akka on viimeinen puhumaan horoperseistä, kun jakaa sitä toosaansa maailmalla ennätystahtiin, tästähän on ihan tutkimuksiakin olemassa.


      • amaliaton

        Hyvä kuitenkin, että teidän suominaisten tuomat afrikkalais- ja muslimimiehet saavuttavat työllisyysasteessa kadehdittavan 10 prosentin tason.


    • VarmastiNäin

      Syntyvä lapsi ei tuo automaattiseti äidille oleskelulupaa

    • Yliperho

      Varmuudella niiden päätöksistä ei kukaan pysty mitään sanomaan, sen verran mielivaltaisia voivat olla ja näyttää myös pahasti siltä, että esim.aasialaiset ja afrikkalaiset ovat eriarvoisessa asemassa.

      • Vaaraperho

        Eräässäkin kielteisessä päätöksessä luki jotain tällaista, voidaan pitää todennäköisempänä, että hakija on lapsen isä kuin joku satunnainen suomalaismies. Heillä oli käytössään todistusvoimainen oikeusgeneettinen tutkimustulos jonka mukaan hakija oli lapsen isä 99.99% varmuudella. Isyys ei myöskään riitä vaan on ehdittävä tehdä huoltajuussopimus! Tässä kyseisessä tapauksessa migri alkoi kiirehtiä siinä vaiheessa kun aikaa lastenvalvojalle odotettiin.


    • Brush-Uncle

      Aasialaiset ja afrikkalaiset ovat todellakin eriarvoisessa asemassa. Aasialaisia ei epäillä lumeliitoista, mutta afrikkalaisia epäillään. Näin on Migristä sanottu.

      • Hoomoilanen2

        Mikä on lumeliiton määritelmä?!


      • Brush-Uncle
        Hoomoilanen2 kirjoitti:

        Mikä on lumeliiton määritelmä?!

        Jos menee naimisiin vain saadakseen oleskeluluvan Suomeen, eikä rakkaudesta puolisoaan kohtaan, on lumeliitto. Sitähän ei kukaan voi tietää, kuka on lumeliitossa, eikä tiedä Migrikään. Se voi vain epäillä, ja se riittää lupa-anomuksen hylkäämiseen.


      • ulica.rentgena
        Brush-Uncle kirjoitti:

        Jos menee naimisiin vain saadakseen oleskeluluvan Suomeen, eikä rakkaudesta puolisoaan kohtaan, on lumeliitto. Sitähän ei kukaan voi tietää, kuka on lumeliitossa, eikä tiedä Migrikään. Se voi vain epäillä, ja se riittää lupa-anomuksen hylkäämiseen.

        Kun matkailu ja maastamuutto venäläisille vapautui 90-luvun alussa, oli tavallista, että venäläiset parittajat etsivät Suomessa miehiä jotka olisivat valmiita noihin lumeliittoihin ja siten saataisiin prostituoiduille oleskelulupa Suomeen. Korvaus miehelle silloin oli n. 15 000 - 20 000 Suomen markkaa.


    • Uskis.505

      Joo migri= jumala

      • Anneli.a

        Tai ehkä ne myös käyttää selvännäkijää!


    • ChinaDragon

      Hauska lapsellinen määritelmä, "lumeliitto on sitä ettei mene rakkaudesta naimisiin".
      Ei se noin mene.

      Lumeliitto tarkoittaa sitä että olisi tehnyt sopimuksen ulkomaalaisen miehen kanssa siitä miten saa oleskeluluvan Suomeen. Mies voi maksaa 2000-3000 euroa ja mennä naimisiin saadakseen oleskeluluvan. Heti kun lupa irtoaa pari eroaa vuoden tai kahden sisällä.
      Kysymys on siis sosiaalisten oikeuksien myymisestä ulkomaalaiselle, perustuen avioliittoon.
      Jos suhteeseen syntyy lapsi ei miehen tarvitse maksaa mitään vaan sen tekee KELA.
      Usein noin suhteessa jossa mies on kiertolainen joka hyväksikäyttää eri maiden sosiaaliturvaa ja maiden sisällä asuvia hyväuskoisia naisia.

    • ChinaDragon

      Suomessa viranomaisilla on varmasti tehtyjä tutkimuksia joissa eri maiden kansalaisten kanssa solmitut avioliitot on listattu monen eri muuttujan suhteen. Listalta todennäköisesti näkyy ne riskialttiit maat ja sukupuolet joiden suhteen tulee olla varovaisia. Tilastot voivat kertoa ettei jonkun maan kansalaiset ole naimisissa kuin sen ajan joka takaa pysyvän oleskeluluvan, voi olla myös tilasto joka kertoo sen ettei 99 % jonkun maan miehistä maksa elatusmaksua syntyneelle lapselleen vaan sen joutuu tekemään suomalaiset työtätekevät KELA:N välityksellä.

    • oijjw

      https://www.suomenuutiset.fi/lumeliitot-yleistyvat-naimisiin-vain-oleskeluluvan-vuoksi/

      Se menee juuri niin, kuin Pensselisetä sanoi. Mistään rahallisista sopimuksista ei ole kysymys. Oleskeluluvan takia moni ulkomaalainen menee naimisiin suomalaisen kanssa. Suomalainen uskoo, että toinen osapuoli rakastaa häntä. Ulkomaalainen yksin tietää, että ei rakasta, mutta valehtelee rakastavansa. Migrin epäilys herää, jos se suomalainen osapuoli on paljon ulkomaalaista vanhempi. Epäilys herää myös, jos ulkomaalainen on ensin hakenut oleskelulupaa jollain muulla perusteella ja lupa on evätty.

      • Filippiineillä_naimisiin

        "Epäilys herää myös, jos ulkomaalainen on ensin hakenut oleskelulupaa jollain muulla perusteella ja lupa on evätty."

        hmmm....

        Eli, jos suomalainen 48 v mies ja filippiiniläinen 18v nainen menevät naimisiin,
        epäileekö Migri lumeliitosta, ja jos epäilee, johtaako tämä siihen, että oleskelulupaa avioliiton perusteella ei myönnetä ?

        Vaikuttaako ulkonäkö asiaan? Eli siis, jos 48 v mies näyttää n. 30 -vuotiaalta, vaikuttaako tämä asiaan?

        Hääkuvanhan voi Migriin lähettää hakemuksen mukana, ja oikaistaanpa samalla yksi yleinen asiaan liittyvä väärinkäsitys: "eihän Migri voi tietää ketä kuvassa, on, joten hääkuvalla ei ole merkitystä" - hakemukseen vaaditaan kopio avioparin molempien osapuolten passista - joten Migrillä on siis mahdollisuus verrata hääkuvassa olevien henkilöiden naamataulua siihen passin kopiossa olevaan passikuvaan.


    • maleskelulupa

      Provo. Tai mies idiootti. Yleisin syy oleskelulupaan on syntyvä lapsi. Oli se sitten kenelle tahansa, liekö sillä niin väliä. Pappa betalar.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      104
      1656
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1285
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1200
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      142
      1148
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1136
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1049
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      1031
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      952
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      937
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      824
    Aihe