Ihanko totta

kylmä_uuni

Avovaimo sanoo rakastavansa mua, näyttö vaan vähän heikkoa. Seksielämä loppunut eikä ole koskenutkaan millään lailla aikoihin ja sanoo et kaikki hyvin, missäköhän todellisuudessa mahtaa olla. Viimeksi kun yritin oli ihan rauhallinen päivä, jälkikasvu kaverin luona ja aikaa oli. Kävin pikkuhiljaa asiaan enkä suoraan kiinni. Loppu tuli kun nostin hitaasti hameen helmaa kun kuulin. No niin annas nyt olla ei nyt. Ei sitten ajattelin. Vitutti sen verran et sanoin suoraan et ei kannata sitten valittaa jos jotain ilmenee jatkossa. Ai meinatkoos vieraissa käydä vai, onkos joku hoito löytynyt. Yritä siinä sitten paneutua suhteeseen kun toinen piikittelee. Kyllä toi mun mielestä osoittaa ettei nainen arvosta mua eikä halua normaalia läheisyyttä. Turha puhua rakkaudesta. No en oo yksin, saman ikäinen kaveri löytyy, ollut naimisissa 12 vuotta ja pari muksua. Ei ole kuulemma peitto heilunut toisen muksun jälkeen kun muutaman kerran ja siihen loppui. On tää perheellisen miehen elämä aika "mausteetonta". Tuot rahaa yhteiseen kotiin ja yrität hoitaa hommat kunnolla ja mitä saa naiselta, ei mitään.

28

629

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jormapenis

      Jätä se sika heti.

    • kerrokerrokuvastin

      "Ei sitten ajattelin. Vitutti sen verran et sanoin suoraan et ei kannata sitten valittaa jos jotain ilmenee jatkossa. Ai meinatkoos vieraissa käydä vai, onkos joku hoito löytynyt. Yritä siinä sitten paneutua suhteeseen kun toinen piikittelee."

      Luepa oma lausees uuteen kertaan ajatuksella. Sit eti peili jostain ja tuijota siihen kauan ja hartaasti. Vaimokkeellas taitaa olla ihan hyvä syy olla antamatta sulle yhtään mitään. Deal with it.

      • Gkmbssd

        Juuri näin! Katkerilla ihmisillä unohtuu se, että mitä itse voisi tehdä toisin...


    • Kggk

      Mikä merkitys vaimolleni on sinulle jos siksi jätetään laskuista?Miten sinä osoitat vaimollesi rakkautta?Taitaa olla teillä aika paha vuorovaikutusongelma.Harva nainen myöskään haluaa mennä suoraan asiaan.

    • Qoll

      Nyt herätys. Jos haluat tietää syyn seksin puuttumiseen, niin
      1. Katso peiliin ja mieti miten itse voisit olla parempi kumppani
      2. Tutustu puolisoosi! Keskustele mitä hän toivoisi, jotta suhde voisi kokonaisuutena hyvin.

      Teitä on nyt kaksi onnetonta, mutta sinä ajattelet vain itseäsi.

      • seksionosarakkautta

        Joo joku syy vaimon haluttomuuteen on. Pitäisi varmaan kysyä mistä mättää.. jos hän sanoilla kertoo rakastavansa, mutta käytös kertoo muuta. Kaikki käytös lähtee jostakin. Niin myös haluttomuus rakastella rakastamansa ihmisen kanssa. Onko rakkaus muuttunut liikaa toverilliseen suuntaan, onko teillä pelkkä huoltorakkaus toiseen,?


      • Jospa.näin
        seksionosarakkautta kirjoitti:

        Joo joku syy vaimon haluttomuuteen on. Pitäisi varmaan kysyä mistä mättää.. jos hän sanoilla kertoo rakastavansa, mutta käytös kertoo muuta. Kaikki käytös lähtee jostakin. Niin myös haluttomuus rakastella rakastamansa ihmisen kanssa. Onko rakkaus muuttunut liikaa toverilliseen suuntaan, onko teillä pelkkä huoltorakkaus toiseen,?

        En minäkään naisena halua seksiä miehen kanssa, joka tyydyttää vain omat halunsa. Kun parisuhde on kunnossa ja seksi tyydyttää, niin kyllä niitä haluja löytyy, vaikka arki olisi kuinka hektistä. Jos mies on itsekäs ja taitamaton sängyssä, se on täydellinen turn off.


    • Ajanhaaskausta

      Norminainen kyseessä, ei mitään uutta auringon alla. Jätä se lahna ja uutta proomua alle. Naikkosia on netti pullollaan.

    • iknowyou

      Ketjussa loistavia esimerkkejä siitä miltä itsetiedoton narsisti kuulostaa. Jep, jostain se käytös johtuu... mutta ei minusta, jostain muusta, mutta ei ainakaan minusta, mikähän se olisi! Joku päivä vielä saan selville mikä vaimoa riivaa!

      Ootte parhaita, älkää ikinä muuttuko :D

    • Vaihtoviikot

      Olisit Kylmä_uuni kysynyt, että miksikäs ei nyt, etkä heti alkanut uhkailemaan vieraisiin menolla. Taidat olla aika taitamaton?

      • jonkunexä

        Taisi torjutuksi tulemiset riittää Kylmä_uunille. Eihän tuossa ole heti vierailla uhkailtu, jos ei seksiä tai koskettamista ollut aikoihin. Jossain vaiheessa mitta täyttyy. Toivottavasti syy löytyi ja siihen ratkaisu.


      • VaihtoViikot

        No jossainhan homma mättää, jos vaimo kuitenkin kertoo rakastavansa. Itse veikkaan, että itse "suorituksessa" on pahoja puutteita ja harjoittelua pitäisi vain roimasti lisätä. Ai, niin nainen rakastelee korvillaan. Se pitäisi jokaisen miehen muistaa.


      • Ajatusta.peliin
        jonkunexä kirjoitti:

        Taisi torjutuksi tulemiset riittää Kylmä_uunille. Eihän tuossa ole heti vierailla uhkailtu, jos ei seksiä tai koskettamista ollut aikoihin. Jossain vaiheessa mitta täyttyy. Toivottavasti syy löytyi ja siihen ratkaisu.

        Tässähän ei kerrota, kuinka pitkä aika on edellisestä rakkauden täyttymyksestä. On se vaan jännä, miten miehelle rakkaus on vain fyysistä ja naiselle enemmän henkistä. Ja toisille kaksi päivää on ikuisuus olla ilman seksiä ja toiselle taas vuosikin on lyhyt aika. Naisen haluttomuus seksiin monesti johtuu miehen taitamattomuudesta tai parisuhteessa jokin mättää, eikä siksi kiinnosta "palkita" typerää käytöstä piparilla.


    • 5765765765765

      Naisilla vaan loppuu se mielenkiinto siihen samaan mieheen jonkin ajan päästä. Joku tieteellinen selityskin tälle on olemassa ja netistä sen löytää se, jota asia kiinnostaa.
      Ihmettelin itsekin haluttomuuttani ja kuitenkin silloin rakastin miestäni, en vain yksinkertaisesti halunnut häntä enää. Enää en rakasta, mutta se on toinen juttu.

    • yhtälö.vaan

      Jaa ettet yhtään mitään saanut ...
      -tärkeetä haukkumista-

      • yht.tt

        Siis törkeetä haukkumista...ö ei ä


    • tiftif

      Mietipä mitä on rakkaus? Onko se vain seksiä? Miten osoitat rakkautta avovaimoa kohtaan?

    • Hiljj

      Jos oma mies tuolla tavalla vihjalisi että saattaa pettää niin en kyllä itsekkään haluaisi hänen kanssa seksiä.. mieti myös omaa käytöstä, sullakin on asioita mitä pitää korjata ja varmaan hänellä myös. Ei auta muu kuin teidän keskustella ja aloittaa puhtaalta pöydältä ja miettii miten itse tulisi toimia paremmin että tätä suhtetta voisi parantaa. Muussa tapauksessa ero, sekään ei ole yhtään mukavaa lapsillenne. Yrittäkää korjata suhdetanne, jos ei muun takia mutta teidän omien lasten takia ja ittenne takia.

    • hjyui

      Että seksi on rakkautta, onhan sekin ajatus.
      Jospa nyt ensin ajattelisit, mitä on perhe ja vastuu siitä ja puolison auttamisesta näissä kodin töissä. tuskin sinäkään osaat edes ajatella, miten paljon puolisosi joutuu kodin eteen tekemään.
      Minusta jokaisen lapsen niin tytön kuin pojankin tulisi saada opetusta tähän tärkeään asiaan elämässä, elipä sen sitten parisuhteessa tai sinkkuna, aina tarvitaan.

      Ennen toimi sellainen kodinhoito oppilaitos, jossa opiskeltiin , siivousta, vaatteiden huoltoa, kukkinen kasvatusta, ruuanlaittoa, talouden asioita ja taisi olla parisuhde asioidenkin opiskelua, lasten hoitoa. Koulussa opetetaan monia turhia aineita, joista ei juuri elämässä ole minkäänlaista hyötyä, niistä tunneista voisi nipistää tähän kaikkein tärkeimpään asiaan.

      Jospa silloin tuo seksikin sijoittuisi oikealle tasolle paikalle siinä parisuhteessa, kun molemmilla olisi samanlainen kuva kodista perheestä ja siihen liittyvistä vastuista, jotka täytyy hoitaa joka ikinen päivä, niistä ei voi luistaa.
      Tämä sama ongelma vaivaa meilläkin, mies ei juuri ymmärrä muuta kuin odottaa aina valmista ja vielä sitä seksiä, mutta vaatii tämä kodin hoito niin paljon voimia, että ei aina jaksa oikein ajatella seksiä.
      Yksi asia, jota toivoisin mietittävän on, monelleko seksi on eränlainen ajanviete tai "Burana" tyhjyyteen tai pahaan oloon.

    • U-meter

      Niin se vaan menee, että pihtaajaa petetään aina... ennemmin tai myöhemmin.

      • T6hb

        Kun se vaimo viis veisaa viekö mies pilin muualle silloin tällöin! Kyllähän vaimo sen pilin tietää ja on kääntänyt sille selän. Mikä tässä on niin vaikea ymmärtää?


      • elämäonmonivivahteista

        Höpö höpö siellä, olipa parin tilanne mikä tahansa niin se on heidän asiansa mitä tekevät suhteessaan. On olemassa hyvin ymmärtäväisiä ihmisiä jos vaikka itsellä on sairaus ettei hän itse pysty enää.


    • takaisinmaksun_aika

      En minäkään odottanut et vaimo lämpenee, itse pilasi suhteemme kun ei mikään kelvannut. Sitten valittaa sukulaisilleen ja muille kavereileen kun ei mies välitä. Kyllä tuli mustasukkaiseksi ja luulosairaaksi kun rupesi olemaan markkina arvoa mullakin. Alkoi yhtäkkiä löytyä seksihaluja iltaisin kun ennen mentiin kylmästi nukkumaan. Mut en enää halunnut ja siitäkös suuttui. Antaa nyt kärsiä samalla tavalla kun piti mua puutteessa pari vuotta.

      • VaihtoViikot

        Tuo U-meter tuolla ylenpänä kirjoittaa: "Niin se vaan menee, että pihtaajaa petetään aina... ennemmin tai myöhemmin. "
        Mieti sitä, sillä mielestäni se hyvinkin voi koskea kumpaakin parisuhteessa. Kannattaako myös miettiä, kannattaako noin lapsellisen ihmisen olla yhdessä vai yksin. Toivottavasti teillä ei ole lapsia.


    • Sitätodellakinsaa

      Uskomatonta noin kolme teillä hoidetaan parisuhdetta? Meillä ainakin hoidetaan suhdetta puolin ja toisin. Yleensä se miten metsään huudetaan vastaa se samallalailla. Kyllä meillä seksi pelaa ja muut hömpötykset siinä sivussa. Toki tulee niitäkin aikoja kun ei pysty. Silloin pitää kertoa toiselle miksei voi ja pysty. Toinen sen ymmärtää silloin. Tuolla kostolla ettei anna toiselle on mietittävä ettei muutkaan asiat ole kunnossa. Yhdessä se päätetään laatu ja määrä. Taidatte olla vielä nuoria no opitte kyllä. Kun vanhenee tulee kausia ilman seksiä. Samoin toisinaan paljonkin kun kahden jäätte. Silloin on ihanaa kun voi ja pystyy ajankohdan päättämään vaikka keskellä päivää. Samoin paikan suhteen. Kannattaa jutella toisen kanssa. Opitte tuntemaan toisenne.

      • silloinparempiollayksin

        Mutta siinä se ongelma onkin että vaikka saisi, mutta jos toinen ei halua enää.


    • Ukon makkarakin ei lämpiä enää niin usein😞 vaikka kuinka kuumia uuni olisi.

    • Porysi

      Kahvin sekaan pari viagraa, niin makkara suorastaan halkeaa...:D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      236
      2250
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      64
      1486
    3. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      72
      1271
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      59
      1225
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      158
      1130
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      85
      1049
    7. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      86
      928
    8. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      54
      858
    9. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      68
      857
    10. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      779
    Aihe