Terrorismin syy

vastuu-on-otettava

Pekka Haaviston mielestä syy on köyhyys,uskonnot ja ympäristömuutokset. Näin ajattelee koko eliitti joka määrää puolestamme asioista ylikansallisten järjestöjensä kautta.Haavistokin on Niinistön tapaan heittänyt kirveen syvään kaivoon koska hankkii toimeentulonsa globalisaatiolla joka on syy kaikkeen onnettomaan.
Globalisaatio mahdollistaa valtavat tulot orjuuttamalla niin köyhiä maita kuin myös länsaimaiden oikeaa työtä tekeviä ihmisiä.Toiminnan taustalla ovat liikemiehet jotka ostavat köyhistä maista pikkahintaan tavaroita ja myyvät ne länsimaissa huikeilla voitoilla. Kaikki valtiot sallivat tämän koska niiden johtajat hyötyvät henkilökohtaisesti tästä huijauksesta. Lisäksi länsimaissa vaiennetaan kritiikki tukiaisilla jotka lopulta päätyvät samoille tyypeille jotka ovat peliä pyörittäneet alusta lähtien.Nyt tilanne on kärjistynyt kun häviäjiä on jo liikaa.
Kaiken pahan alku johtaa globalisaation toteuttamiseen jossa on poistettu tullit maitten väliltä. Tullien poisto on johtanut liikemiesten valtavaan rikastumiseen ja kansojen köyhtymiseen. Lisäksi on voitu moninkertaistaa teknologian käyttöä lisäämään tuotantoa eritotenn köyhissä maissa. Tukiaisilla voidaan länsimaissakin saada kannattavaksi kaikki ennen kannattamaton. Köyhistä maista virtaa tavaraa rikkaisiin ja työpaikat kuitenkin vähenevät niissä ja toimettomuus aiheuttaa riitaa.
IPUssa tämä negatiivinen kehitys havaittiin aikoja sitten ja puolue ei halunnut liittää Suomea EUhun koska lopulta EU-jäsenyys johtaa umpikujaan kun kansalla ei ole riittävästi tärkeää tekemistä. Olisimme voineet estää massamuuton jos emme olisi mukana EUn veneessä jossa soudetaan globalisaation nimiin. Kun EU ryhtyi muutamien suomalaistenkin avulla päsmäämään muita valtiota ,syntyi ongelma tyhmyydestä ja utopiasta jota lietsoi valtion ulkopuoliset tahot, Näillä ei ollut mitään vastuuta vaan saarnaus johti nykyiseen tilanteeseen.Jos IPUlla on joku henkilö joka ymmärtää meidän päämäärämme ja haluaa toimia Suomalaisten eduksi niin ilmoittautukoon presidenttiehdokkaaksi .Muissa puolueissa kun ei ole ollut ketään pystyvää henkilöä vuosikymmeniin.

8

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • cvhbddffd

      Kirjoitit juuri niinkuin asia on. Ovatko kaikki poliitikot tyhmiä vai ovatko he sotilaita, jotka eivät kysele, vaan tekevät, mitä ylhäältä käsketään. Yllä on kuitenkin totuus.

    • SaksaaTylsäSeurata

      Tässä CIA:n pitkänajan suunnitelman toteuttaja Euroopassa, hänen ajatus paluusta menneen Neuvostomalliin taas voimissaan.

      Merkel on taas alkanut kuin juoppo takautua, se raivoaa, ettei kadu mitään ja avaisi maansa rajat.

      "Minä tekisin sen uudestaan" Uhmakas Merkel ei ole pahoillaan Saksan rajojen avaamisesta
      https://www.youtube.com/watch?v=4ZtIeLhjhKU

      http://www.express.co.uk/news/world/846397/german-election-2017-angela-merkel-migrants-germany-borders

      Tekoäly: (kapinat estetään)
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14977033/merkel-ei-kadukaan-mitaan#comment-90964951

      • merkellistä

        Merkel avasi myös Suomen rajat ja pakotti merkilliseen maailmaan vaikka rahat on olleet lopussa koko Euroopassa jo vuosia. Tämän takia rappio kiihtyy ja konkurssi lähestyy. Mitään nousukautta ei ole eikä tule enää ikinä.


    • Eurocentti

      Ensimmäinen lause avauksesta on totta, muu joutavaa liirum-laarumia. Paha puoli asiassa on, että noita syitä ei poisteta millään hokkuspokkus-tempulla.
      Globalisaatio ei muuten ole mikään aate, vaan viime vuosikymmenen kehityssuuntaa kuvaava sana.

    • p.paarma

      Tosiasia.
      Maailma muuttuu kaiken aikaa yhdeksi tuotanto- ja markkina-alueeksi. Tavaratuotannon luonnollinen kehitys johtaa siihen. Valtioiden väliset liitot ovat osa tätä kehitystä. Näin tulee ollakin.
      Kysymys onkin siitä millä ehdoilla kehitystrendi toteutuu. Määrääkö ylikansalliset yhtiöt valtioiden kohtalot ja maailmanvaltion synnyn vai väestön suuri enemmistö palkkatyöläiset. Ylikansallinen kapitalismi, jonka veturina on tieteellisteknisen kehityksen pioneeri eurooppalainen kapitalismi, rikastuttaa ennestään rikkaita, synnyttää jatkuvia sotia, kiertää veronmaksua, piilottaa rikkaiden varoja verokeitaisiin, maksattaa sotavelat palkkatyöläsiillä ja tuhoaa luontoa ihmisen elämisen edellytyksiä.
      Maailmanlaajuista sääntelyä tarvitaan ja nopeasti mikäli ihmiskunta haluaa välttää tukehtumisen jätteisiin.
      Globalisaatio ei ole kirosana. Sillä on sisältö; luonnon ja ihmisen ehdoilla vai ylikansallisten yhtiöiden voitonsaalistuksen ehdoilla. Tavallisten kansalaisten vai ökyrikkaiden ehdoilla.

      Haavisto vaikenee natomyönteisenä siitä, että sotapakolaisuus on lähes yksinomaan natomaiden sotien tai niiden alullepanemien sotien aiheuttama. Haavisto ei näe laisinkaan sotaa pakolaisuuden syynä! Niinkö? Jos näin on niin Pekka seilaa onton puun päällä

    • p.paarma

      Lähinnä äärioikeistolaisissa piireissä globalisaatio ymmärretään väärin.
      Sen vastustamisen varjolla valtioiden rajoille vaaditaan kaikenlaisia muureja. Esillä on vapaan matkustuksen kieltäminen. Muureilla ja aseilla rajatuissa taloudellisesti kehittyneimmissä valtioissa kansalaiset asuisivat lintukodossa eikä muun maailman ongelmat heitä koskettaisi. Teoria on mieletön, mielettömien ihmisten teoria.

      Kehittyneemmän kapitalismin vapaakauppa polkee kehitysmaita mutta toisaalta teollistaa niitä. Toisaalta lännen pääomien tuotanto kehitysmaissa on omistajille kiristysväline. Niiden avulla sanellaan kehitysmaiden politiikkaa.
      Eikä kuitenkaan muurien sisälle synny lintukotoa. Pääomien liikatuotanto on tosiasia ja osa niistä tuhlataan sotiin. Sotia viedään kehitysmaihin demokratiaviennin nimissä ja tuhotaan se mitä tavaratuotannossa on saatu aikaan. Kun sotiinkaan ei saada ylijäämäpääomia tuhottua, niitä piilotetaan verokeitaisiin ja saldo laitetaan valtiolle velkasaldona.
      Palkkatyöläisten etu ei ole asettua muurien sisälle. Sellaisesta valtiosta tulee sotaa käyvä väkivaltainen valtio Israel hyvänä esimerkkinä.

      Kenenkä ehdoilla markkinoiden kansainvälistyminen; oligarkkien vai palkkatyöläisten. Palkkatyöläisten etu ei ainakaan ole tappaa toisiaan. Ei tarvitse olla samasta puusta veistetty. Erilaiset kulttuurit ovat maailma rikkaus

      • nnklklnklnkl

        "Erilaiset kulttuurit ovat maailma rikkaus". Ovat, mutta eivät saman valtion sisällä. Meillä on kristillinen kulttuurimme Euroopassa. Tänne ei toivo islamia, joka on aivan eri puusta veistetty. Sen äärimuodot eivät pidä ihmistä minään. Naisia se vihaa. Naiset ovat kotieläimen asemassa islamissa. En ehdoin tahdoin halua tällaista Suomeen.

        Katsokaa Lähi-Itää, Palestiinaa ja Israelia - ei rauhan päivää. Tätäkö haluatte?


      • eri-käsitys
        nnklklnklnkl kirjoitti:

        "Erilaiset kulttuurit ovat maailma rikkaus". Ovat, mutta eivät saman valtion sisällä. Meillä on kristillinen kulttuurimme Euroopassa. Tänne ei toivo islamia, joka on aivan eri puusta veistetty. Sen äärimuodot eivät pidä ihmistä minään. Naisia se vihaa. Naiset ovat kotieläimen asemassa islamissa. En ehdoin tahdoin halua tällaista Suomeen.

        Katsokaa Lähi-Itää, Palestiinaa ja Israelia - ei rauhan päivää. Tätäkö haluatte?

        Uskonto ei ole mikään kulttuuri vaan sen vastakohta jotka perustavat toimintansa ihmisten pelotteluun jumalien kostolla ja taivaslupauksilla. Euroopassa on valitettavasti monia uskontoja joista kristinusko on suurin. Tuhat vuotta sitten Suomessa ihmiset olivat pakanoita ja ristiretkien jälkeen elämä on mennyt kohti tuhoa uskontojen takia. Erilaiset diktaattorit ovat pönkittäneet valtaansa juuri uskonnoilla jotka antavat heille lisää valtaa eri tavoin.Juuri uskonnot ovat naisiakin sortaneet. Valistusaika toi naisille tasa-arvon,ei mikään uskonto. 1700-luvulla uskonto vainosi ja murhasi naisia Suomessakin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8186
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2519
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2233
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1899
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1163
    Aihe