Multipersoonasta

ilon_viejä

Nimimerkkejä riittää on ollut ristoa, haavemaan tyttöä, heinäkuun ladya, onniia ja niin edelleen. Yhteistä on saada ärsytystä ja huomiota aikaan toisaalta myös toisten ihmisten häpäisyä, luonnevikainen tapaus kun on. Nyt uusimpana uutuutena tämä hupiakka näyttelee mielikuvitusvaimon roolia ja lähettelee turhanpäiväisiä terveisiä itselleen eli the mainiolle miehelle, joka joutuu kuitenkin jostain syystä perustamaan koko elämänsä palstatodellisuuden varaan ja kiroilemaan naisenpuutettaan ruokottomilla puheilla sekä hakuammuntana uhkailemaan eri ihmisiä mikäli he eivät suostu hänen rakennelmiaan tukemaan.

11

171

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gkdjgksajg

      Olenkin jo ihmetellyt mikä porukalla on kun eivät tajua.

    • Ainakin sinä kerkeät palstaa seurailemaan☺ hyvä:)

    • Huomattuajatsitten

      Kuuluuko otm71 samalle multipersoonalle? Valtakunta myös?

      • valtakunnasta_jne

        Valtakunta vaikuttaa samalta, mutta sillä on muunkinlaisia ajatuksia, mm. siitä suurperheestä. Eikä se ehdi tehdä monella palstalla yhtä aikaa pitkiä vastauksia.

        Habaa oli yksi, Harakka, nyt voi olla se kondomin näköinen kuvake, joka on uusi.

        On ollut hankalaa, kun ei voi jättää saittia valvomatta. Välillä tulee niin paljon liian avointa tietoa. Hän on irl ok, siksi ihmiset luottavat.


      • otm71_hfjh

        En muista aiheita, joista otm71 kirjoittaa, olen epäillyt samaa. Nyt epäilen MylMyriä, tuntee vähän samoja asioita. Valtakunta tulla tupsahtaa usein yöllä, hyvin myöhään yhtä aikaa, siksi sitä epäilen.


    • cvcbcvd

      "nimessäsesalaisuus " tämä tuntuu tietävän henkilön asioista tai mielipiteet samantapaisia. Työkaveri?

    • Kesän_meno

      Tietenkin oma vika, että huolissaan jostain. Olen ollut vähän sairas jo kauan, sitten joutuu valvomaan ja tulee tulee vielä kaiken maailman akuutteja tilanteita. Voi tsiisus, että olen ollut poikki, omat asiat sotkuisina ja sekaisin tätä joutvaa disinformaatiota seuratessa. Stalkkaus päälle, olisi pitäinyt levätä ja ulkoilla. En ole tiennyt, että joku asuu näköetäisyydellä.

      Vielä keväällä olin täysin huoleton ja kuljin omilla lenkeillä. Aloin ihmetellä sitä, miten joku vaikuttaa tietävän lähes aikataulussa, missä olin, mitä tein ja joskus muutakin. En keksinyt, mistä tsiikaillaan. Silti on ollut tunne, että selän takana on tuijottaja, kun olen lähtenyt pyöräilemään. Tunnehan se oli vain.

      Sitten keksin aurinkoa ottaessa, mistä se tsiikailu voisi tulla. Sen jälkeen olen 1.5 kk. ollut menemättä pihalle ja parvekeelle. Aika vaikeaa lähteä lenkille, kun piha on aidattu, eikä pääse kuin näköreittejä kauemmas kävelylle. Niinpä olen edelleen huonossa kunnossa. Voisi tietysti olla muutenkin, mutta en ole voinut kovin välittömästi toimia, kuten aikaisemmin. Laitoin keväällä paprikaa parvekekasvatusta varten itämään, mutta en ole viitsynyt niitä hoitaa ja ruukuttaa tsiiskailijan vuoksi. Tietenkin olisin vaan voinut toimia, mutta kun tietoa tulee muulloinkin kulkemiesesta kuin reaaliajassa.

    • Catastrof_puliveivi

      Ensin vikitteli muka naispuolisia, työkaverit kävivät moittimassa, ettei naistapaus ollutkaan tarpeeksi hyvä. Ex-tyttöystävä on itkenyt irl-miehen perään. Se tässä on omituista, että hän kuvitteli muiden olevan tietämätön. Seuraaminen onnistuu täällä saitilla aika hyvin.

      Nuori toope on sortunut tähän hommaan, sotki oman littonsa. Sukulaisia on vikitelty ja työkaverit ovat arvostelleet nähtyään heitä asiakkaina. Kaikki tietokannan asiat ovat kelvollista materiaalia juorujen levitykseen, vaikka suurin osa tajuaa, ettei homo ole naisten kanssa. Se oli vain kosmetiikkaa ja kulissia pitää yllä suvun nuorten miesten "hyvän" kaverin saamisen kateutta, jos vaikka naiseen tuo olisikin ihastunut. Lopulta sänkyyn erehtyminen oli helppoa, kun tyyppi on rakennellut tätä tuttavuutta vapaa-aikana oman seurueensa kutsuilla illanviettoihin.

      Toope haksahta ansaan. Nyt välit muualle menevät poikki, vanhemmat järkyttyneitä. Mitään häpeää ei ilonpilaaja huomoaa tuntea. Siitä huolimatta välillä työkaverit nousevat kateuksissaan tänne ulisemaan, ettei naishenkilöt ole sopivia. Vanhemmat tajuvat koiran olevan haudattuna, kun puhutaan mahdottomia, työkaverit menivät halpaan, koska yksi ylläpiti täysillä illuusio-kulissia. Hommalla iskettiin hiillosta liekkiin nuoren miesväen kohdalla aiheuttamalla kateutta. Kateus meni lopulta niin pitkälle, että vanhemman polven nimittelyn ja haukkumisten, lokapuheiden jälkeenkin ilonpilaaja yritti nostaa tunnelmia, kehuen selitellen romanssiaan.

      Tutut ihmiset tuskissaan pyörivät tätä seuratessa, ei nuo nuoret tajunneet, että tyyppi vetää kaikkia höplästä. Hinta tästä hommasta on 3-6 kk menetettyä työaikaa, tympeäää oloa, epävarmuus nuoren polven ja vanhan polven välien katkeaminen. Raivo, pettymys, viha, turhautuminen, aikuiset näkivät sen, että houkutus on toiminut, sitä on vuosia höystetty, ei tiedetty ilonpilaajan olevan näin tuttu. Hän on lähestynyt erikseen kaikkia eri yhteyksissä ei tosiaan tiedetty, jos olisi tiedetty kontaktit, siihen olisi jo heti puututtu. Sotku on valmis, herra ilonpilaaja toiminee tällä mallilla muutenkin?

    • Vivutus_käyrät

      Sattuneelle ryhmälle tämä on suuri vahinko, taloudelleinen ongelma ja vitutuksen aihe. Menetettiin tytön vanhempien tuttavuus, sisaruksille järkytys, pettymys, miehen esikuva-tapaus muuttui ukkuja hässääväski eunukiksi, jolle ei tuleekaan perhettä. Nolo loppu, vahpien pettymys katastrofaalinen. Eipä ilonpilaaja ilmaissut pariksi ryhtymisen ajankohtaa tarkemmin, piti itse päätellä? Siis ei ollut aivan vakavissaan? Toinen oli myös kuvitelmissaan, joka on noloa.

      Ei näihin kannata luottaa, puheet on puheita, se tuhoaa talouden, kun asunto jaetaan ja toine maksaja lähtee omille teilleen.

    • Ihminen_ei_opi

      Näihin voi sortua tunteilmaan hetkeksi, jälkeen päin tajuaa asian näin koottuna. Punainen lanka muodostuus yhdessä monesta asiasta. Tästä pitäisi ooppa jatkon varalle. se jolla on mykytilanteesa menetettävää pelkää yleensä luontaisesti menetystä. Nuorella on vielä aika edessäpäin, eikä huolia tule, jos on tarpeeksi sisnisilmäinen hölmö. Kun on ruma tai ei-haluttu on helpompi pelätä ansoja. Joskus ruma kelpaa kalastukseen, jos sillä on rahaa tai potentiaalisia kontaktipintoja eteenpäin pyrkiessä.

      Auervaara ei itsekään ehkä ensin kuvittele, mutta tämäpä pakkaa menemään "sääntöjen mukaisesti", Anna-Leena Härkönen voisi kirjoittaa vaikka Auervaara-oppaan heikkoluoteisille, joilla rummus ei ole luotaiste varoitin. Ruma ja ei-toivottu tietää, ettei hän ole haluttu jotain on selvästi pielessä ja mutua haetaan suhteesta. Raha ei näytä olevan aina viimekäden tavoite, mutta se lemmen tunne on kaikille heikko lenkki, houkutuin.

    • Werneri_historiassa

      Lasten jättäjä ja omaisuuden purkaja eli käytännössä avioereon tekijä on täydellinen romantikko, kun netti vie. Täällähän näitä typeriä juttuja on esillä. Lasten ja omaisuuden jättö, kun sitä on yhdessä koottu vuosia on yrittämisen väärti.

      Suomessa ei ole rikkaita, rikkaus siirtyy usein suvussa, perintönä, siinä syy, miksi sitä voi olla toisilla enemmän. Nousukas verotus-sossuturva- suomessa ihmiset eroaa ja omaisuus pilkotaan palkoiksi. Noloa on kehitysmaa-ukot puolisona ja omaisuuden lopullisena omistajana. Kansaomaisesti sanottuna kehitysmaaukot ovat lopussa ihmissuhdehierarkien takia kukkona Suomen tunkiolla. Kansakunnan kehiyksen "tavoite" on naisten päässä, koska mies pakottaa jäämään yksin.

      Omaisuutemme katoaa valtiolle tai sukulaisille, valtion kautta siirtyy taas kehitysmaaliaille. Olemmeko hölmöjä? Ei ihme, jos keski-eurooppalaset, entiset kuninkaalliset ja aateliset, kuten Monacon Caroline, on ottanut "rumahkon" miehen entisen kuoleman jäleen. Ernestin, joku herttua, jolla oli perintönä miljoonien omaisuus, Carolinella on lapset ja hän käy pitämässä säästiössä koulutuksensa alalta esitelmiä, ehkä ympäristöasioista, kun oli biologi tms. Omaisuuden hoitokin vie jo aikaa, jos sitä on paljon. Luin kerran, että liikuttiin yli 400 miljoonan omisuuksissa, mutta voi olla kiinteistöjä, linnoja, jodien ylläpito maksaa eikä stä voi myydä, ei ole rahaa.

      Sitä vaatimatontakin parisuhdetta on fiksua pitää yllä, jos siihen liittyy sisältöä ja on tällaisia historiallisiakin omaisuuksia ym. Elämän laatu voi olla siis myös tekemisssä, kenen kanssa tehdään sopivia asioita. miten saa onnistumaan mm. toimeentuloasiat, asumisen, missä maassa asuu yms. Romantiikkahan ei kestä kovin pitkään, miksi luopua satojen tuhansian omaisuudesta hetkelllisen asoam vuoksi, kun se vielä voi myöhemmin tuottaa monenlaisia ongelmia muutenkin. Luulisi, että homouskin on aika kallis individualismin sivuraide. Välillä siis omaisuus tuhotaan, muutenhan mensi liiankin hyvin suomella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      28
      1828
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      6
      1772
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      15
      1261
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1174
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1142
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      9
      1077
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1031
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1004
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      995
    10. 10
      980
    Aihe