"Daavidin tähdestä" ja sen tulemisesta judaistiseksi symboliksi

Keefu

"Daavidin tähdestä"

Kuusikannasta

Olen itse jokseenkin vakuuttunut, että ns "Daavidin tähdellä" ei ole alkujaan mitään tekemistä juutalaisuuden kanssa. Sillä ei itse asiassa ole mitään tekemistä edes daavidin kanssa. Kyseessä on kabbalistisessa okkultismissa tunnettu maaginen symboli, jonka Rotschildien suvun poliittinen ja taloudellinen vaikutusvalta ajoi aikoinaan läpi eurooppalaisessa juutalaisuudessa, vaikka se ei juutalaisuuteen alkujaan kuulu.

Rotschildit taasen eivät joidenkin väitteiden mukaan kaikista luuloista huolimatta ole juutalaisia. Joskus 1500-luvulla Saksassa eleli alempaan aateliin kuuluva saksalainen ritarisuku, jonka jäsenet hurahtivat kabbalismiin. Kabbalismiin suvun esi-isä oli törmännyt ristiretkiaikoinaan Lähi-idässä, sillä he olivat vanhastaan temppeliritarisuku. Rotschildit olivat siis saksalaisia, jotka kääntyivät kabbalismiin. Kabbalismi ei mielestäni varsinaisesti ole alkuperäistä juutalaisuutta, vaikka kabbalistit ovatkin juutalainen tai juutalaisuudesta alkunsa saanut lahko. Kabbalismin innoittamana Rotschildit ottivat keskiajalta periytyvään vaakunaansa, joka oli siis punainen kilpi (= Rot Schild), kabbalismissa esiintyvän kahdesta kolmiosta muodostuvan keltaisen kuusikannan, joka virheellisesti tunnetaan nimellä "Daavidin tähti" vaikka sillä ei ole mitään tekemistä tämän muinaisen Israelin kuninkaan kanssa. Rotschildit alkoivat voimakkaasti ilmituoda itseään juutalaisina ja harjoittamaan juutalaisten keskuudessa voimakasta propagandaa hyväntekeväisyyden varjolla. He viestittivät kaikkialle olevansa juutalaisia ja että heidän vaakunamerkkinsä liittyy juutalaisuuteen. Euroopan juutalaiset, joita keskiajalla vainottiin tämän tästä, ottivat riemu mielin vastaan uutisen, että heillä on ”omia” liittolaisina aatelistossa, ja hyväksyivät Rotshildit. Rotschildit harjoittivat myös vanhastaan pankkitoimintaa, mikä oli perua temppeliritarien ajoilta (templarit keksivät ”uudelleen” pankkitoiminnan ristiretkiaikana). Euroopan juutalaisväestön tiiviit yhteydet Rotschildeihin selittyvät myös tätä kautta, sillä hehän harjoittivat jo vanhastaan rahan lainausta ja pankkitoimintaa.

Pikku hiljaa vuosisatojen aikana kuusikannasta, etnisesti ei-juutalaisen Rotschildien suvun markkinoimasta okkulttisesta symbolista, tuli yksi juutalaisen uskonnon symboleista. Euroopan juutalaiset olivat vanhastaan pitäneen uskontonsa merkkinä menoraa, seitsenjalkaista kynttilänjalkaa, pikemminkin kuin tätä tähteä. Ajan ja kabbalistisen lahkon vaikutuksen myötä sekä Rotschildien vaikutusvallan turvin, Kuusikannasta tuli "juutalainen" symboli, vaikka se ei siis varsinaisesti sitä alkujaan sitä ole. Esim. arkeologia todistaa selvästi, että antiikin aikana ja ennen ajanlaskumme alkua varsinainen Daavidin tähti oli milloin neli-, viisi-, tai miten monisakarainen vaan. Ja tämä Daavidin tähtihän kuvataan meillä suomalaisessa taiteessakin nelisakaraisena tähtenä, joka johdatti itämaan viisaat vastasyntyneen Jeesuksen luo.

1800-luvulle tultaessa Rotschildien vaikutusvalta oli jo niin suuri, että kuusikannasta tuli heidän rahoittamansa ja osittain alulle panemansa siionistisen liikkeen symboli, ja sitä myötä myöhemmin perustetun Israelin valtion symboliksi. Rotschildit tukivat avokätisesti sionisteja muutenkin, mm. maaostoin. Esim. lähes jokainen Israelilainen kibbutsi ja moshavi on rakennettu Rotschildien ostamalle maalle. Tiesittekö, että Rotschildit omistavat suoraan ja välillisesti yhtiöidensä kautta edelleenkin noin kolmanneksen Israelin valtion maa-alasta?

1900-luvun alussa tuli julkisuuteen ns. ”Sionin vanhimpien pöytäkirjat”-nimellä tunnettu epämiellyttävä teos, jossa annetaan ymmärtää olemassa olevan maailmanlaajuisen juutalaisen salaliiton, jonka tavoitteena olisi maailman herruus. Huomatkaa, kirjoitin ”Sionin vanhimmat”, en ”Siionin vanhimmat”, sillä Nimitys ”Sionin Vanhimmat” (Les Prieurs de Sion) –nimitystä itsestään käyttivät nimittäin temppeliritarien johtajat, jotka eivät olleet juutalaisia. ”Sionin vanhinten pöytäkirjat” on osoittautuneet väärennökseksi ja huijaukseksi, koska niiden on oletettu koskevan juutalaisia. Näin ei ole, vaan ne ovat puoliksi aito dokumentti, jonka alkuperäisen version laativat maan alle paenneet temppeliritarit keskiajalla.

On siis selkeä ero, puhutaanko sionismista vaiko siionismista (Zionism). Nimitys sionismi ei tule Jerusalemin temppelivuoren nimestä (Mount Zion) vaan on perua temppeliherrain ritarikunnan maanalaisen peitejärjestön ”Les Prieures de Sion” nimestä. Järjestön nimen sana ”Sion” ei tule hebrean ”Zion”ista, vaan vanhan ranskan sanasta ”Sion”, joka tarkoittaa aurinkoa. Eli kyseessä on ”Auringon luostari”, eikä sillä ole mitään tekemistä juutalaisuuden, vaan enemmänkin vanhan roomalaisen pakanuuden kanssa (vaikka toki temppeliherroilla on paljonkin tekemistä juutalaisuuden, lähinnä kabbalismin kanssa).

Itse kristittynä, joka suhtautuu juutalaisiin siten varsin positiivisesti, ajattelen että tämä kuusikanta ei ole mitään muuta kuin nk. Pedon Merkki, eli numero 666 geometrisena symbolina. Eli siis KUUSIkulmio, jossa on ympärillä KUUSI kolmiota ja koko "tähdessä" KUUSI kärkeä. Eli ykköset, kymmenet ja sadat luettuna ulkoaidalta sisäänpäin. Kuusi on ihmisen luku ja kolme jumalan luku. 666 eli siis tuo kuusikanta on jumalaksi julistautuvan ihmisen eli Antikristuksen, Saatanan pojan, luku ja merkki.

Kuusikanta on vanhassa babylonialaisessa ja egyptiläisessä astrologiassa Saturnuksen symboli. Saturnushan on kuudes planeetta auringosta lukien. Nimen Saturnus lukuarvo, oli kyseessä sitten vanha latina tai babylonia (STUR) on kuusisataa kuusikymmentä kuusi. Tämä kuusikanta esiintyi jo vanhastaan vanhoissa mesopotamialaisissa ja egyptiläisissä uskonnoissa. Samoin Kanaanin pakanauskonnoissa ennen israelilaisten maahantuloa. Esim. filistealaisten jumalan Daagonin patsaan ranteissa ja otsassa oli tämä merkki, kuusikanta. (ja on yhä, ainakin arkeologien sitä raunioista ylös kaivaessa oli). Tämä sama kuusikanta on myös ns. ”Romfa-jumalan tähti” (Remphan), egyptiläisen pakanuuden symboli, jota Herraa vastaan niskuroineet kantoivat Israelin vaeltaessa autiomaassa. Tämän johdostahan Herra sanookin: ”..toitteko te minulle uhreja vaeltaessanne erämaassa? Ei, vaan kultaista vasikkaa te palvoitte ja Romfa-jumalan tähteä te kannoitte.. Sen tähden minä olen karkoittava teidät tuolle puolen Eufratin”. Eli jo tuolloin kuusikanta oli JHVH:a vastaan suunnatun napinan ja hengellisen haureuden merkki, ei mikään Herran kansan symboli.

Raamattuhan ennustaa, että juutalaiset ottavat antikristuksen vastaan messiaanaan, kuten Jeesus sanoi "Minä tulen Isäni nimessä, mutta te ette ottaneet minua vastaan. Toinen tulee omissa nimissään ja hänet te otatte vastaan". Mikä voisikaan passata tähän rooliin paremmin kuin vaikka joku tämän ns. "Juutalaisen suvun" eli Rotschildien jälkeläinen, joka ei oikeasti olekaan juutalaista syntyperää, mutta pettää juutalaiset? Ovathan he jo saaneet huijattua valitun kansan ottamaan tuon pedon merkinkin omakseen.

Olisi kiva jos tästä saisi aikaan ASIALLISTA keskustelua.

-Keefu-

42

1885

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KTS

      Kirjoitit hyvästä aiheesta tästä jo helluntalaisten keskustelufoorumilla taannoin. Ihan hyvä aihe ja osoittaa, että olet perehtynyt asiaan.

      • Viaton

        KTS tukee mytomaniaa ja antisemitismiä ja arabinatsismia. KTS on rikos oman itsensä omalletunnolle.


      • KTS
        Viaton kirjoitti:

        KTS tukee mytomaniaa ja antisemitismiä ja arabinatsismia. KTS on rikos oman itsensä omalletunnolle.

        Hän osaa perustella mielipiteensä myös Raamatulla mihin sinä et pysty. Ainoa mihin pystyt, on hokea tuota iänikuista "matomyniaasi".

        HAH!

        Tuskin tuollaista tyyppiä on oikeasti edes olemassa. Olisi saanut potkut mistä tahansa seurakunnasta kuten se lappeenrantalainen "profeetta" ja israelfani Harri Veijonen paikallisesta helluntaiseurakunnasta ihan yhtä kajahtaneiden mielipiteidensä ja tempaustensa takia.


      • rasismia vastaan

        pöty osoittaa sinusta näköjään "perehtyneisyyttä asiaan". Hohhoijaa.


      • Sillä sinun
        KTS kirjoitti:

        Hän osaa perustella mielipiteensä myös Raamatulla mihin sinä et pysty. Ainoa mihin pystyt, on hokea tuota iänikuista "matomyniaasi".

        HAH!

        Tuskin tuollaista tyyppiä on oikeasti edes olemassa. Olisi saanut potkut mistä tahansa seurakunnasta kuten se lappeenrantalainen "profeetta" ja israelfani Harri Veijonen paikallisesta helluntaiseurakunnasta ihan yhtä kajahtaneiden mielipiteidensä ja tempaustensa takia.

        tekstisi on sieltä suoraan lähtöisin, vaikka siteeraatkin Raamattua. Pirukin on perin taitava Raamatun tulkitsija.


    • tinotito

      lukemalla muista lähteistä. Eräs toinen lähde kertoi suvun ensimmäisen pankkiirin vaikuttaneen 1700-luvulla ja olleen Itä-Eurooppalaisen Moses Amshel Bauerin poika.
      Harrastelet näköjään" pedon merkin" tulkintaa ja annankin sinulle oman tulkintani ,joka on mielestäni paljon" parempi" kuin sinun tulkintasi.
      Antikristus on mielestäni Paavalin luoma pakanallinen sekauskonto nimeltään kristinusko,joka sikisi pahasta hengestä Damaskon tiellä,syntyi" neitsyt" Mariasta ikuisesta neitsyestä,astui ylös tuonelasta niinkuin muutkin pakanalliset pelastajasankaritkin ja istuu Oikean Jumalan oikealla puolella estäen aidon Jumalsuhteen kehittymisen ilman valontuojaa, auringonpoikaa Lusiferusta ,joka korotettiin Jumalaksi vaikka itse sen kielsi . Sen toiminta tuli ja tulee edelleenkin esille kuvainpalvonnassa,sunnuntain pyhittämisenä... Pahan antikristuksen toiminta ilmeni invisition kidutuskammioissa,Lutherin juutalaisvastaisissa teoksissa ja huipentui juutalaisten vainoissa ja murhissa toisen maailmansodan aikoina.
      Lopuksi kiitän Rotschildin suvun suurta panosta juutalaisten ja muun maailman hyväksi tekemästään työstä. Kiitos!

      • rasismia vastaan

        ghetoista maineeseen ja rikkauksiin yltänyt uskontoaan vaihtamatta. Kabbalalla ei ole Rotschildien kanssa tekemistä, kukaan heistä ei ole juutalaisittain muutenkaan oppinut. Lahjakkuus käytettiin muuhun. Nyt suku on jo lähes täysin kristittyihin sulautunut, suurin piirtein jokainen on naimisissa kristityn kanssa.


      • Omenanpoimija ?:)
        rasismia vastaan kirjoitti:

        ghetoista maineeseen ja rikkauksiin yltänyt uskontoaan vaihtamatta. Kabbalalla ei ole Rotschildien kanssa tekemistä, kukaan heistä ei ole juutalaisittain muutenkaan oppinut. Lahjakkuus käytettiin muuhun. Nyt suku on jo lähes täysin kristittyihin sulautunut, suurin piirtein jokainen on naimisissa kristityn kanssa.

        Kataarijuutalaiset, kuten Rotschildit, ovat juutalaisuuteen kääntyneitä, siis eivät alkujaan juutalaisia?


      • Keefu

        Vai myikö tämä 1500-luvun kreivi arvonsa tälle myöhemmälle?

        -Keefu-


      • rasismia vastaan
        Keefu kirjoitti:

        Vai myikö tämä 1500-luvun kreivi arvonsa tälle myöhemmälle?

        -Keefu-

        juutalaiset Rothschildit asuivat Frankfurtin ghetossa eivätkä tietenkään olleet aateloituja. Aatelisarvoja eri sukuhaaraan kuuluvat jäsenet alkoivat saada vasta 1800 luvun lopulla. Aatelointi oli palkkio jonka hallitsijat voivat antaa ja antoivat alamaisilleen näiden ansioista, näin Rothschildienkin kohdalla. Kun arvo oli kerran saatu siitä tuli perinnöllinen. Kreivi ei muistaakseni kuitenkaan ole arvoltaan yksikään heistä.
        Jos 1500 luvulla on ollut aatelisia Rothschildeja ei ole kyse tästä tai muustakaan juutalaisesta suvusta.
        Mistähän kirjoista olet tekstisi koonnut, jos suoraan sanotaan siinä ei ollut juuri faktaa.


      • Keefu
        rasismia vastaan kirjoitti:

        juutalaiset Rothschildit asuivat Frankfurtin ghetossa eivätkä tietenkään olleet aateloituja. Aatelisarvoja eri sukuhaaraan kuuluvat jäsenet alkoivat saada vasta 1800 luvun lopulla. Aatelointi oli palkkio jonka hallitsijat voivat antaa ja antoivat alamaisilleen näiden ansioista, näin Rothschildienkin kohdalla. Kun arvo oli kerran saatu siitä tuli perinnöllinen. Kreivi ei muistaakseni kuitenkaan ole arvoltaan yksikään heistä.
        Jos 1500 luvulla on ollut aatelisia Rothschildeja ei ole kyse tästä tai muustakaan juutalaisesta suvusta.
        Mistähän kirjoista olet tekstisi koonnut, jos suoraan sanotaan siinä ei ollut juuri faktaa.

        erään artikkelin, jossa kerrottiin tästä Rot Schildin (Punaisen kilven) kreivistä, joka oli siis saksalaista alempaa aatelia 1500-luvulla. Habsburgien keisarikunnan aikaan siis. Pitääpä kaivella se esiin, palaan asiaan.

        -Keefu-


      • rasismia vastaan
        Keefu kirjoitti:

        erään artikkelin, jossa kerrottiin tästä Rot Schildin (Punaisen kilven) kreivistä, joka oli siis saksalaista alempaa aatelia 1500-luvulla. Habsburgien keisarikunnan aikaan siis. Pitääpä kaivella se esiin, palaan asiaan.

        -Keefu-

        juutalaisia Rothschildeja. Nämä saivat kyllä nimensä 1500 luvulla talosta jossa ghetossa asuivat:talon ulkopuolella roikkui punainen kilpi. Aatelisarvo tuli vasta 300 vuotta myöhemmin. Rothschildit eivät todellakaan olleet "saksalaista alempaa aatelia 1500-luvulla."...


    • Aki

      Miksi odotat asiallista palautetta, kun itse lähetät tuollaista täysin epätieteellistä hölynpölyä? Ainoastaan KTS voi hurahtaa tuollaiseen. Yhdistetelet asioita, jotka eivät mitenkään liity toisiinsa.

      Kaikkein vitsikkäin kohta oli "kristittynä, joka suhtautuu juutalaisiin siten varsin positiivisesti". Etkö todellakaan ole kuullut puhuttavan juutalaisvainoista? Nehän ovat tapahtuneet nimenomaan kristityissä maissa.

      • Keefu

        Nämä asiat on yhdistellyt toisiinsa lähteet, joita käytin, lähinnä internetistä saatavat, sekä pari kirjaa.

        Toisekseen, jos saan huomauttaa, niin itse olen syntynyt ja kasvanut tällaisessa "Israelin Ystävät r.y" porukan siivittämässä ympäristössä, jossa on opetettu, että todellinen kristitty on hengellisesti juutalainen ja Abrahamin perillinen, siis etnisen juutalaisen veli, eikä vihamies. Tätä taustaa vasten tuo "huvittava" kohta.

        -Keefu-


    • Omenanpimija ?:)
      • Omenanpoimija ?:)

        Nimimerkkini muuttui poimijasta pimijäksi. Pahuuden voimat ovat liikkeellä?


      • KTS

        Pedon luvun, 666 (Ilm. 13:18) arvoitus on kiehtonut ihmismieliä kautta aikojen. Luvulla ei varmaankaan ole olemassa yhtä ainoaa oikeaa tulkintaa. Monia eri näkemyksiä asiasta on aikojen saatossa tuotu esiin. Kabbalaan liittyvässä juutalaisessa gematriassahan jokaisella hebrean kielen aakkosella on olemassa tietty lukuarvo ja kun tietyn sanan kirjainten lukuarvot lasketaan yhteen, saadaan tuon sanan luku. Pedon luvun on täten nähty liittyvän Rooman keisareihin, paaviin, Lutheriin, Napoleoniin, Hitleriin jne. Sitä on myös pidetty koko ihmiskunnan lukuna yleensä, joka koskee kaikkien ihmisten alempaa luontoa vastakohtana Kristukselle, jonka luku puolestaan on 777. Seitsemän on Kabbalassa täydellisyyden luku kun taas kuutonen kuvaa epätäydellisyyttä. Jumala loi maailman kuudessa päivässä ja havaitsi sen "hyväksi" mutta ei täydelliseksi. Viimeisen eli seitsemännen päivän aikana, jolloin Jumala lepää, on ihmisen (Ihmisen Pojan) tehtävänä tehdä maailma täydelliseksi ja muuttaa kuutonen seitsemäksi. Eräs pedon lukuun liittyvä näkökulma on mitä kuitenkin jäänyt aikojen saatossa täysin sivuun. Mikäli tämä seuraavaksi esitettävä teoria pitää paikkansa, niin arvoituksen ratkaisu on ollut lähempänä kuin moni arvaakaan. Ratkaisun löytääkseen pitää joka tapauksessa tuntea Ilmestyskirjan kirjoittajan aikana vallinnutta kulttuuria, alkukristillistä ajattelua, alkuseurakunnan historiaa, numerologiaa ja siihen liittyvää kabbalistis-gnostilaista symbolikieltä.

        Ilmestyskirjan peto viittaa selkeästi myös planeetta Saturnukseen. Tätä väittämää voidaan perustella sillä, että Saturnus oli muinaisella kaldean kielellä (astrologien perinteisellä kielellä) nelikirjaiminen sana: STUR. Tuo sana muutettuna lukuarvoiksi sekä kaldealaisella että hebrealaisella aakkostolla on: S (samech)=60, T (tav)=400, U (vav)=6, R (resh)=200 eli 666.

        Lisäksi tiedämme, että perinteisesti Saturnusta on pidetty juutalaisten planeettana ja heidän kansallisena suojelushenkenään. Tätä mieltä ovat olleet mm. roomalainen historioitsija Tacitus (Histories V.4), Teosofisen seuran perustaja Helena Blavatsky sekä juutalaisten omat traditionaaliset rabbit, kabbalistit ja esoteeriset kirjoittajat kuten esimerkiksi kuuluisa ennustaja Michel Nostradamus. Jupiterin ja Saturnuksen noin kerran 20 vuodessa tapahtuvaa kirkasta konjunktiota juutalaiset itse kutsuivat "Daavidin tähdeksi" ja onpa Beetlehemin joulutähteäkin arveltu noiden kahden planeetan yhdessä synnyttämäksi valoilmiöksi, joka antoi itämaan tietäjille vihjeen Palestiinassa syntyvästä uudesta kuninkaasta. Myös juutalaisten oma lepopäivä sabatti osuu lauantaiksi, joka on monessa eri kulttuurissa, myös juutalaisuudessa, nimenomaan Saturnuksen (Saturday) oma päivä.

        Tuo pedon luku 666 ilmenee geometrisenä symbolina myös Israelin symbolissa, Daavidin tähdessä, jossa on kuusi reunakärkeä, niistä lähtevät kuusi kolmiota sekä kuusitahokkaan muotoinen keskusta eli kolme sisäkkäistä kuutosta. Kuten Keefu tuossa ylempänä toteaakin, tämä hyvin tuntemamme ja teosofienkin tunnukseen kuuluva kahdesta kolmiosta koottu kuusisakarainen merkki ei ole alunperin millään tavoin liittynyt juutalaisuuteen eikä juutalaiseen kansaan.

        Saturnus, jonka tunnusluku on 666 on siis tämän näkökulman mukaan yhtä kuin juutalaisten kansallishaltija, lain jumala, lain kirouksen alkuunpanija ja ilmestyskirjan peto. Ja tuo hänen visuaalinen merkkinsä olisi siis Daavidin tähti.

        Tämä Saturnuksen ja pedon luvun yhteys ei ole mikään uusi löytö. Asiasta on puhuttu ennenkin mutta kun lisäksi tarkastellaan noita neljää hebrealaista kirjainta STUR ja katsotaan, mitä kuvallisia vastineita ne juutalaisen tradition mukaan esittävät, saadaan tulokseksi mielenkiintoista aineistoa, jota ilmeisesti ei aikaisemmin ole esille tuotu. Jokaisella hebrean kielen kirjaimella on nimittäin myös kuvallinen, symbolinen vastineensa ja tuossa tarkastelemassamme mielenkiintoisessa sanassa S symbolisoi tukipuuta, T ristiä, U tai V naulaa tai vaarnaa ja R päätä. Tästä syntyvässä kuvassa on siis ihminen ristiinnaulittuna. Paavalin mukaan todellakin samalla kun Jeesus naulittiin ristiin, naulittiin ristiin myöskin laki ja kaikki ne syyttävät kirjoitukset, jotka olivat sitoneet ihmisen pauloihinsa. STUR-symboli kuvamerkkeineen ennusti ikään kuin etukäteen Kristuksen ristiinnaulitsemisen sekä sen suorittavat kansanryhmät: roomalaiset ja juutalaiset. Siinä kun juutalaisia kutsuttiin Saturnuksen kansaksi, kutsuttiin antiikin Roomaa Saturnuksen kaupungiksi. Tämä kaikki esoteriikka yhdistyi siihen tosiasiaan, että Jeesuksen ristiinnaulitsivat nimenomaan juutalaiset ja roomalaiset yhdessä. Saturnuksen - Jeesuksen vastustajan – palvelijat, jotka eivät oikein tienneet mitä olivat tekemässä. Jo kreikkalainen filosofi Platon puhui siitä, kuinka filosofinen "Ihmisen juurikuva" oli olemassa taivaalla ristin muotoisena. Muinaisten viikinkien jumaltarustossa ylijumala Odin (Saturnuksen vastine) oli ripustettu maailmanpuuhun Yggdrasiliin. Tämä ylikansallinen symboli pyrkii kertomaan myös sen, että kristityn vaelluksen päämääränä on naulita ristiin lain alla elävä vanha ihminen (Saturnus) kaikkine himoineen ja haluineen, jotta uusi ihminen (Kristus-Aurinko) voisi saada hänessä täyden vallan. Tällöin hän jättää taaksensa Saturnuksen pimeän Sabatin ja nousee ylös pääsiäissunnuntain auringonnousun yhteydessä. Tällöin hän muuttaa kuutosen seitsemäksi, Vanhan Liiton kalenteriviikon seitsemännen päivän ja Uuden Liiton kalenteriviikon kuudennen päivän (lauantain) seitsemänneksi (sunnuntaiksi) ja epätäydellisestä numero kuutosesta tulee täydellinen numero seitsemän (Sunday=auringon päivä).

        Synti sai voimansa laista (Room.3:20, 4:15, 5:13,20, 7:5,8, 8:2, 1.Kor.15:56), joten Jumala teki ainoan oikean ratkaisun ja tukahdutti sen voimanlähteen, joka elätti syntiä. Hän ei käynyt synnin kimppuun, joka oli vain seuraus. Hän kukisti synnin syyn, joka oli laki. Kolossalaiskirjeen toisen luvun 14 jakeessa sanotaan:

        "...hän kumosi meitä rasittavan velkakirjan kaikkine määräyksineen ja teki sen mitättömäksi naulitsemalla sen ristiin. Hän riisui aseista vallat ja voimat ja saattoi ne kaikki häpeään, kun hän teki Kristuksesta niiden voittajan."


      • Jo on kumma
        KTS kirjoitti:

        Pedon luvun, 666 (Ilm. 13:18) arvoitus on kiehtonut ihmismieliä kautta aikojen. Luvulla ei varmaankaan ole olemassa yhtä ainoaa oikeaa tulkintaa. Monia eri näkemyksiä asiasta on aikojen saatossa tuotu esiin. Kabbalaan liittyvässä juutalaisessa gematriassahan jokaisella hebrean kielen aakkosella on olemassa tietty lukuarvo ja kun tietyn sanan kirjainten lukuarvot lasketaan yhteen, saadaan tuon sanan luku. Pedon luvun on täten nähty liittyvän Rooman keisareihin, paaviin, Lutheriin, Napoleoniin, Hitleriin jne. Sitä on myös pidetty koko ihmiskunnan lukuna yleensä, joka koskee kaikkien ihmisten alempaa luontoa vastakohtana Kristukselle, jonka luku puolestaan on 777. Seitsemän on Kabbalassa täydellisyyden luku kun taas kuutonen kuvaa epätäydellisyyttä. Jumala loi maailman kuudessa päivässä ja havaitsi sen "hyväksi" mutta ei täydelliseksi. Viimeisen eli seitsemännen päivän aikana, jolloin Jumala lepää, on ihmisen (Ihmisen Pojan) tehtävänä tehdä maailma täydelliseksi ja muuttaa kuutonen seitsemäksi. Eräs pedon lukuun liittyvä näkökulma on mitä kuitenkin jäänyt aikojen saatossa täysin sivuun. Mikäli tämä seuraavaksi esitettävä teoria pitää paikkansa, niin arvoituksen ratkaisu on ollut lähempänä kuin moni arvaakaan. Ratkaisun löytääkseen pitää joka tapauksessa tuntea Ilmestyskirjan kirjoittajan aikana vallinnutta kulttuuria, alkukristillistä ajattelua, alkuseurakunnan historiaa, numerologiaa ja siihen liittyvää kabbalistis-gnostilaista symbolikieltä.

        Ilmestyskirjan peto viittaa selkeästi myös planeetta Saturnukseen. Tätä väittämää voidaan perustella sillä, että Saturnus oli muinaisella kaldean kielellä (astrologien perinteisellä kielellä) nelikirjaiminen sana: STUR. Tuo sana muutettuna lukuarvoiksi sekä kaldealaisella että hebrealaisella aakkostolla on: S (samech)=60, T (tav)=400, U (vav)=6, R (resh)=200 eli 666.

        Lisäksi tiedämme, että perinteisesti Saturnusta on pidetty juutalaisten planeettana ja heidän kansallisena suojelushenkenään. Tätä mieltä ovat olleet mm. roomalainen historioitsija Tacitus (Histories V.4), Teosofisen seuran perustaja Helena Blavatsky sekä juutalaisten omat traditionaaliset rabbit, kabbalistit ja esoteeriset kirjoittajat kuten esimerkiksi kuuluisa ennustaja Michel Nostradamus. Jupiterin ja Saturnuksen noin kerran 20 vuodessa tapahtuvaa kirkasta konjunktiota juutalaiset itse kutsuivat "Daavidin tähdeksi" ja onpa Beetlehemin joulutähteäkin arveltu noiden kahden planeetan yhdessä synnyttämäksi valoilmiöksi, joka antoi itämaan tietäjille vihjeen Palestiinassa syntyvästä uudesta kuninkaasta. Myös juutalaisten oma lepopäivä sabatti osuu lauantaiksi, joka on monessa eri kulttuurissa, myös juutalaisuudessa, nimenomaan Saturnuksen (Saturday) oma päivä.

        Tuo pedon luku 666 ilmenee geometrisenä symbolina myös Israelin symbolissa, Daavidin tähdessä, jossa on kuusi reunakärkeä, niistä lähtevät kuusi kolmiota sekä kuusitahokkaan muotoinen keskusta eli kolme sisäkkäistä kuutosta. Kuten Keefu tuossa ylempänä toteaakin, tämä hyvin tuntemamme ja teosofienkin tunnukseen kuuluva kahdesta kolmiosta koottu kuusisakarainen merkki ei ole alunperin millään tavoin liittynyt juutalaisuuteen eikä juutalaiseen kansaan.

        Saturnus, jonka tunnusluku on 666 on siis tämän näkökulman mukaan yhtä kuin juutalaisten kansallishaltija, lain jumala, lain kirouksen alkuunpanija ja ilmestyskirjan peto. Ja tuo hänen visuaalinen merkkinsä olisi siis Daavidin tähti.

        Tämä Saturnuksen ja pedon luvun yhteys ei ole mikään uusi löytö. Asiasta on puhuttu ennenkin mutta kun lisäksi tarkastellaan noita neljää hebrealaista kirjainta STUR ja katsotaan, mitä kuvallisia vastineita ne juutalaisen tradition mukaan esittävät, saadaan tulokseksi mielenkiintoista aineistoa, jota ilmeisesti ei aikaisemmin ole esille tuotu. Jokaisella hebrean kielen kirjaimella on nimittäin myös kuvallinen, symbolinen vastineensa ja tuossa tarkastelemassamme mielenkiintoisessa sanassa S symbolisoi tukipuuta, T ristiä, U tai V naulaa tai vaarnaa ja R päätä. Tästä syntyvässä kuvassa on siis ihminen ristiinnaulittuna. Paavalin mukaan todellakin samalla kun Jeesus naulittiin ristiin, naulittiin ristiin myöskin laki ja kaikki ne syyttävät kirjoitukset, jotka olivat sitoneet ihmisen pauloihinsa. STUR-symboli kuvamerkkeineen ennusti ikään kuin etukäteen Kristuksen ristiinnaulitsemisen sekä sen suorittavat kansanryhmät: roomalaiset ja juutalaiset. Siinä kun juutalaisia kutsuttiin Saturnuksen kansaksi, kutsuttiin antiikin Roomaa Saturnuksen kaupungiksi. Tämä kaikki esoteriikka yhdistyi siihen tosiasiaan, että Jeesuksen ristiinnaulitsivat nimenomaan juutalaiset ja roomalaiset yhdessä. Saturnuksen - Jeesuksen vastustajan – palvelijat, jotka eivät oikein tienneet mitä olivat tekemässä. Jo kreikkalainen filosofi Platon puhui siitä, kuinka filosofinen "Ihmisen juurikuva" oli olemassa taivaalla ristin muotoisena. Muinaisten viikinkien jumaltarustossa ylijumala Odin (Saturnuksen vastine) oli ripustettu maailmanpuuhun Yggdrasiliin. Tämä ylikansallinen symboli pyrkii kertomaan myös sen, että kristityn vaelluksen päämääränä on naulita ristiin lain alla elävä vanha ihminen (Saturnus) kaikkine himoineen ja haluineen, jotta uusi ihminen (Kristus-Aurinko) voisi saada hänessä täyden vallan. Tällöin hän jättää taaksensa Saturnuksen pimeän Sabatin ja nousee ylös pääsiäissunnuntain auringonnousun yhteydessä. Tällöin hän muuttaa kuutosen seitsemäksi, Vanhan Liiton kalenteriviikon seitsemännen päivän ja Uuden Liiton kalenteriviikon kuudennen päivän (lauantain) seitsemänneksi (sunnuntaiksi) ja epätäydellisestä numero kuutosesta tulee täydellinen numero seitsemän (Sunday=auringon päivä).

        Synti sai voimansa laista (Room.3:20, 4:15, 5:13,20, 7:5,8, 8:2, 1.Kor.15:56), joten Jumala teki ainoan oikean ratkaisun ja tukahdutti sen voimanlähteen, joka elätti syntiä. Hän ei käynyt synnin kimppuun, joka oli vain seuraus. Hän kukisti synnin syyn, joka oli laki. Kolossalaiskirjeen toisen luvun 14 jakeessa sanotaan:

        "...hän kumosi meitä rasittavan velkakirjan kaikkine määräyksineen ja teki sen mitättömäksi naulitsemalla sen ristiin. Hän riisui aseista vallat ja voimat ja saattoi ne kaikki häpeään, kun hän teki Kristuksesta niiden voittajan."

        Olisi kiva, jos erottaisit sen, mikä on todellisuutta ja mikä epätodellista, ettet sekoilisi satujen maailmassa ja ettet olisi jatkuvasti säkkipimeässä faktisten asioitten suhteen.


      • tinotito
        KTS kirjoitti:

        Pedon luvun, 666 (Ilm. 13:18) arvoitus on kiehtonut ihmismieliä kautta aikojen. Luvulla ei varmaankaan ole olemassa yhtä ainoaa oikeaa tulkintaa. Monia eri näkemyksiä asiasta on aikojen saatossa tuotu esiin. Kabbalaan liittyvässä juutalaisessa gematriassahan jokaisella hebrean kielen aakkosella on olemassa tietty lukuarvo ja kun tietyn sanan kirjainten lukuarvot lasketaan yhteen, saadaan tuon sanan luku. Pedon luvun on täten nähty liittyvän Rooman keisareihin, paaviin, Lutheriin, Napoleoniin, Hitleriin jne. Sitä on myös pidetty koko ihmiskunnan lukuna yleensä, joka koskee kaikkien ihmisten alempaa luontoa vastakohtana Kristukselle, jonka luku puolestaan on 777. Seitsemän on Kabbalassa täydellisyyden luku kun taas kuutonen kuvaa epätäydellisyyttä. Jumala loi maailman kuudessa päivässä ja havaitsi sen "hyväksi" mutta ei täydelliseksi. Viimeisen eli seitsemännen päivän aikana, jolloin Jumala lepää, on ihmisen (Ihmisen Pojan) tehtävänä tehdä maailma täydelliseksi ja muuttaa kuutonen seitsemäksi. Eräs pedon lukuun liittyvä näkökulma on mitä kuitenkin jäänyt aikojen saatossa täysin sivuun. Mikäli tämä seuraavaksi esitettävä teoria pitää paikkansa, niin arvoituksen ratkaisu on ollut lähempänä kuin moni arvaakaan. Ratkaisun löytääkseen pitää joka tapauksessa tuntea Ilmestyskirjan kirjoittajan aikana vallinnutta kulttuuria, alkukristillistä ajattelua, alkuseurakunnan historiaa, numerologiaa ja siihen liittyvää kabbalistis-gnostilaista symbolikieltä.

        Ilmestyskirjan peto viittaa selkeästi myös planeetta Saturnukseen. Tätä väittämää voidaan perustella sillä, että Saturnus oli muinaisella kaldean kielellä (astrologien perinteisellä kielellä) nelikirjaiminen sana: STUR. Tuo sana muutettuna lukuarvoiksi sekä kaldealaisella että hebrealaisella aakkostolla on: S (samech)=60, T (tav)=400, U (vav)=6, R (resh)=200 eli 666.

        Lisäksi tiedämme, että perinteisesti Saturnusta on pidetty juutalaisten planeettana ja heidän kansallisena suojelushenkenään. Tätä mieltä ovat olleet mm. roomalainen historioitsija Tacitus (Histories V.4), Teosofisen seuran perustaja Helena Blavatsky sekä juutalaisten omat traditionaaliset rabbit, kabbalistit ja esoteeriset kirjoittajat kuten esimerkiksi kuuluisa ennustaja Michel Nostradamus. Jupiterin ja Saturnuksen noin kerran 20 vuodessa tapahtuvaa kirkasta konjunktiota juutalaiset itse kutsuivat "Daavidin tähdeksi" ja onpa Beetlehemin joulutähteäkin arveltu noiden kahden planeetan yhdessä synnyttämäksi valoilmiöksi, joka antoi itämaan tietäjille vihjeen Palestiinassa syntyvästä uudesta kuninkaasta. Myös juutalaisten oma lepopäivä sabatti osuu lauantaiksi, joka on monessa eri kulttuurissa, myös juutalaisuudessa, nimenomaan Saturnuksen (Saturday) oma päivä.

        Tuo pedon luku 666 ilmenee geometrisenä symbolina myös Israelin symbolissa, Daavidin tähdessä, jossa on kuusi reunakärkeä, niistä lähtevät kuusi kolmiota sekä kuusitahokkaan muotoinen keskusta eli kolme sisäkkäistä kuutosta. Kuten Keefu tuossa ylempänä toteaakin, tämä hyvin tuntemamme ja teosofienkin tunnukseen kuuluva kahdesta kolmiosta koottu kuusisakarainen merkki ei ole alunperin millään tavoin liittynyt juutalaisuuteen eikä juutalaiseen kansaan.

        Saturnus, jonka tunnusluku on 666 on siis tämän näkökulman mukaan yhtä kuin juutalaisten kansallishaltija, lain jumala, lain kirouksen alkuunpanija ja ilmestyskirjan peto. Ja tuo hänen visuaalinen merkkinsä olisi siis Daavidin tähti.

        Tämä Saturnuksen ja pedon luvun yhteys ei ole mikään uusi löytö. Asiasta on puhuttu ennenkin mutta kun lisäksi tarkastellaan noita neljää hebrealaista kirjainta STUR ja katsotaan, mitä kuvallisia vastineita ne juutalaisen tradition mukaan esittävät, saadaan tulokseksi mielenkiintoista aineistoa, jota ilmeisesti ei aikaisemmin ole esille tuotu. Jokaisella hebrean kielen kirjaimella on nimittäin myös kuvallinen, symbolinen vastineensa ja tuossa tarkastelemassamme mielenkiintoisessa sanassa S symbolisoi tukipuuta, T ristiä, U tai V naulaa tai vaarnaa ja R päätä. Tästä syntyvässä kuvassa on siis ihminen ristiinnaulittuna. Paavalin mukaan todellakin samalla kun Jeesus naulittiin ristiin, naulittiin ristiin myöskin laki ja kaikki ne syyttävät kirjoitukset, jotka olivat sitoneet ihmisen pauloihinsa. STUR-symboli kuvamerkkeineen ennusti ikään kuin etukäteen Kristuksen ristiinnaulitsemisen sekä sen suorittavat kansanryhmät: roomalaiset ja juutalaiset. Siinä kun juutalaisia kutsuttiin Saturnuksen kansaksi, kutsuttiin antiikin Roomaa Saturnuksen kaupungiksi. Tämä kaikki esoteriikka yhdistyi siihen tosiasiaan, että Jeesuksen ristiinnaulitsivat nimenomaan juutalaiset ja roomalaiset yhdessä. Saturnuksen - Jeesuksen vastustajan – palvelijat, jotka eivät oikein tienneet mitä olivat tekemässä. Jo kreikkalainen filosofi Platon puhui siitä, kuinka filosofinen "Ihmisen juurikuva" oli olemassa taivaalla ristin muotoisena. Muinaisten viikinkien jumaltarustossa ylijumala Odin (Saturnuksen vastine) oli ripustettu maailmanpuuhun Yggdrasiliin. Tämä ylikansallinen symboli pyrkii kertomaan myös sen, että kristityn vaelluksen päämääränä on naulita ristiin lain alla elävä vanha ihminen (Saturnus) kaikkine himoineen ja haluineen, jotta uusi ihminen (Kristus-Aurinko) voisi saada hänessä täyden vallan. Tällöin hän jättää taaksensa Saturnuksen pimeän Sabatin ja nousee ylös pääsiäissunnuntain auringonnousun yhteydessä. Tällöin hän muuttaa kuutosen seitsemäksi, Vanhan Liiton kalenteriviikon seitsemännen päivän ja Uuden Liiton kalenteriviikon kuudennen päivän (lauantain) seitsemänneksi (sunnuntaiksi) ja epätäydellisestä numero kuutosesta tulee täydellinen numero seitsemän (Sunday=auringon päivä).

        Synti sai voimansa laista (Room.3:20, 4:15, 5:13,20, 7:5,8, 8:2, 1.Kor.15:56), joten Jumala teki ainoan oikean ratkaisun ja tukahdutti sen voimanlähteen, joka elätti syntiä. Hän ei käynyt synnin kimppuun, joka oli vain seuraus. Hän kukisti synnin syyn, joka oli laki. Kolossalaiskirjeen toisen luvun 14 jakeessa sanotaan:

        "...hän kumosi meitä rasittavan velkakirjan kaikkine määräyksineen ja teki sen mitättömäksi naulitsemalla sen ristiin. Hän riisui aseista vallat ja voimat ja saattoi ne kaikki häpeään, kun hän teki Kristuksesta niiden voittajan."

        kääntävän kaiken aivan päälaelleen.Itsehän juuri toteat ,että antikristuksen kaupunki onkin juuri Rooma ja sen jälkeen siirrät sen juutalaisiin.???
        Sekoitat sabbathin kuudenteen päivään, kun se on perinteisesti ollut seitsemäs....
        Etkö tiedä ,että aurigon ja planeettojen palvonta on kielletty juutalaisuudessa ,tai sitä ei ainakaan suositella.
        Tuot esille kristuksen pakanallisen tulkinnan aurikopoikana,joka on toiselta nimeltään Lusifer.
        Se antaakin paljon ajattelemisen aihetta,koska se mainitsemasi auringonpäivä voisi olla toiselta nimeltään Lusiferin päivä eli kavahtakaa sitä!
        Historian valossa voisi tehdäkin jonkinlaisia päätelmiä edellisestä ja myös sinun tulkinnoistasi:
        Antikristus eli peto: Rooman valtakunta-Paavali-paavit-Luther.Hitler...Kuka seuraavaksi?
        Ps.Oletko kuullut,että lukusarja 666 on mahdollisesti väärin tulkittu ja se onkin....


      • Keefu
        tinotito kirjoitti:

        kääntävän kaiken aivan päälaelleen.Itsehän juuri toteat ,että antikristuksen kaupunki onkin juuri Rooma ja sen jälkeen siirrät sen juutalaisiin.???
        Sekoitat sabbathin kuudenteen päivään, kun se on perinteisesti ollut seitsemäs....
        Etkö tiedä ,että aurigon ja planeettojen palvonta on kielletty juutalaisuudessa ,tai sitä ei ainakaan suositella.
        Tuot esille kristuksen pakanallisen tulkinnan aurikopoikana,joka on toiselta nimeltään Lusifer.
        Se antaakin paljon ajattelemisen aihetta,koska se mainitsemasi auringonpäivä voisi olla toiselta nimeltään Lusiferin päivä eli kavahtakaa sitä!
        Historian valossa voisi tehdäkin jonkinlaisia päätelmiä edellisestä ja myös sinun tulkinnoistasi:
        Antikristus eli peto: Rooman valtakunta-Paavali-paavit-Luther.Hitler...Kuka seuraavaksi?
        Ps.Oletko kuullut,että lukusarja 666 on mahdollisesti väärin tulkittu ja se onkin....

        Nimitä "Suurta Kaupunkia" niin nimillä "Baabel", "Rooma", kuin myös "Jerusalem".

        "Tämä kaupunki.. jota myös babyloniksi kutsutaan.. ja jossa heidän Herransa ristiin naulittiin".

        -Keefu-


      • Keefu
        Jo on kumma kirjoitti:

        Olisi kiva, jos erottaisit sen, mikä on todellisuutta ja mikä epätodellista, ettet sekoilisi satujen maailmassa ja ettet olisi jatkuvasti säkkipimeässä faktisten asioitten suhteen.

        Millä perusteella on rasismia se, jos tuo esiin uskontotieteiden piirissä varsin vakiintuneen näkemyksen kuusikannan ei-juutalaisesta alkuperästä? Millä ihmeen tavalla se muka liittyy käsitykseen ns. "rotuoppiin" eli rasismiin?

        Ja jos sana rasismi käsitetään vääristyneessä nykymerkityksessään (=kaikki syrjintä), niin millä tavalla kuusikannan babylonialais-egyptiläinen alkuperä liittyy millään tavalla syrjintään? Ainoa tapa, jolla se voisi liittyä syrjintään on se, että se on syrjintää jos kieltää pakanauskontojen (minun kielenkäytössäni pakanauskontoja on muut kuin juutalaisuus ja kristinusko) edustajia käyttämästä tätä heille kuluuvaa symbolia (=kuusikanta) sillä valheellisella tekosyyllä, että se muka olisi (vain?) juutalainen symboli.

        -Keefu-


      • Keefu
        Keefu kirjoitti:

        Millä perusteella on rasismia se, jos tuo esiin uskontotieteiden piirissä varsin vakiintuneen näkemyksen kuusikannan ei-juutalaisesta alkuperästä? Millä ihmeen tavalla se muka liittyy käsitykseen ns. "rotuoppiin" eli rasismiin?

        Ja jos sana rasismi käsitetään vääristyneessä nykymerkityksessään (=kaikki syrjintä), niin millä tavalla kuusikannan babylonialais-egyptiläinen alkuperä liittyy millään tavalla syrjintään? Ainoa tapa, jolla se voisi liittyä syrjintään on se, että se on syrjintää jos kieltää pakanauskontojen (minun kielenkäytössäni pakanauskontoja on muut kuin juutalaisuus ja kristinusko) edustajia käyttämästä tätä heille kuluuvaa symbolia (=kuusikanta) sillä valheellisella tekosyyllä, että se muka olisi (vain?) juutalainen symboli.

        -Keefu-

        ...että toisin kuin KTS, en usko Saturnukseen "lain kirouksen alkuunpanijana" enkä "juutalaisten kansallishaltijana"

        Päinvastoin. Saturnus (STUR) on mielestäni vain yksi astrologinen vastinen Saatanalle. Vanhassa latinassa (muistaakseni ennen vuotta 300 e.Kr.) nimi Saturnus oli muodossa Satanus. Sittemmin kirjoitusasu muuttui numerologisista ja kielellisistä syistä. Kabbalistisessa astrologiassa tätä "Saturnuksen demonia" nimitetään myös nimella "Shatan". Eli kyllä se Saatana on tämä ilmestyskirjan peto.

        Eikä Saatana ole mikään Valitun Kansan kansallishaltija, vaan Herra (JHVH) on kansansa Jumala.

        -Keefu-


      • Jookos
        Keefu kirjoitti:

        ...että toisin kuin KTS, en usko Saturnukseen "lain kirouksen alkuunpanijana" enkä "juutalaisten kansallishaltijana"

        Päinvastoin. Saturnus (STUR) on mielestäni vain yksi astrologinen vastinen Saatanalle. Vanhassa latinassa (muistaakseni ennen vuotta 300 e.Kr.) nimi Saturnus oli muodossa Satanus. Sittemmin kirjoitusasu muuttui numerologisista ja kielellisistä syistä. Kabbalistisessa astrologiassa tätä "Saturnuksen demonia" nimitetään myös nimella "Shatan". Eli kyllä se Saatana on tämä ilmestyskirjan peto.

        Eikä Saatana ole mikään Valitun Kansan kansallishaltija, vaan Herra (JHVH) on kansansa Jumala.

        -Keefu-

        kuin Saatanan suulla, joka kääntää kaikki asiat nurinperin. Vai oletko Saatanan palvelusväkeä, ainakin hovikelponen sellainen?


      • Keefu
        Jookos kirjoitti:

        kuin Saatanan suulla, joka kääntää kaikki asiat nurinperin. Vai oletko Saatanan palvelusväkeä, ainakin hovikelponen sellainen?

        Jookos hyvä,

        Sinun mielestäsi olen siis Saatanan asialla sanoessani, että Herra Kaikkivaltias (JHVH, EL-Elyon) on israelin kansan Jumala, eikä Saatana?

        Onko siis niin, että ollakseni sinun mielestäsi Jumalan asialla, minun tulisi väittää, että Saatana on Israelin Jumala vai?

        Itselläsi on mennyt asiat ihan väärinpäin ja sekaisin!


    • Vai ettei Juutalaisia sitten olisi enään olemassa.

      Kenet sitten Jumala kokoaa luvattuun maahan jos ei Juutalaisia?

      • Keefu

        Vastasit minun viestiini, et KTS:n. Mihin viestiin sinun oli tarkoitus kommentoida?

        -Keefu-


    • Keefu

      Eräs tuttavani, pääkaupunkiseudulla toiminut ja nyt jo eläkkeellä oleva Ev.-lut. kirkon pastori, oli tästä kuusikannan egyptiläis-babylonialaisesta alkuperästä tietoinen.

      Asiaan liittyen hän kertoi minulle, kuin joskus aikoinaan Helsingin vanhaa krematoriota oli remontoitu ja siihen liittyen yli 400 pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan pappia oli allekirjoittanut anomuksen, että krematorion kappelin seinällä olevaa kuusikantaa ei enää palautettaisi paikalleen remontin jälkeen, koska se "ei ole kristillinen eikä edes juutalainen symboli, vaan egyptiläisen uskonkäsityksen mukainen (siis pakanallinen sekä krist. että juut. näkökulmasta)".

      Kaikesta huolimatta kuusikanta on edelleen krematoriolla, tosin sivummalla eikä enää niin esillä, mutta silti.

      -Keefu-

    • Lukija

      Mielenkiintoinen kirjoitus. Varsinkin minulle koska olen pitänyt Davidintähteä aitona jjutalaisena symbolina.

    • 19+4

      Kai se hiukan on symboli, kun liehuu maan lipussa.

    • Aivan erinomainen

      esimerkki siitä millaista on Keefun ja KTS:n ajatusmaailma. Ihan mikä tahansa hölynpöly menee läpi ja se yritetään kääriä jonkun "tieteelisyyden" kaapuun. Irrallisia ilmiöitä yhdistellään täysin mielivaltaisella ja sekopäisellä tavalla.

      Molemmat tuovat kuitenkin esille sen, että juutalaiset ovat ostaneet maansa. Jopa KTS myönsi sen. Eipähän tarvitse enää kiistellä omistusoikeudesta. Rahat kääri enimmäkseen KTS:n ihannoima umpirasisti Palestiinan suurmufti.

      • voi olla ehkä on 222

        Ostaneet maansa?
        Onko kauppakirjat olemassa ja onko ostettu täyteen hintaan tai oikealta omistajalta?
        Missä rahat?
        Onko maksettu oikeasti?
        Nykyäänkin Israelin hallinnoimalla alueella tehdään omituisia kauppoja: myydään olematonta ja myydään moneen kertaan sama kohde jne.


      • priska*
        voi olla ehkä on 222 kirjoitti:

        Ostaneet maansa?
        Onko kauppakirjat olemassa ja onko ostettu täyteen hintaan tai oikealta omistajalta?
        Missä rahat?
        Onko maksettu oikeasti?
        Nykyäänkin Israelin hallinnoimalla alueella tehdään omituisia kauppoja: myydään olematonta ja myydään moneen kertaan sama kohde jne.

        Ihan on oikein maksettu, on kauppakirjat ja on kassakuititkin tallella.
        Senhän takia tässä Israelia puolustetaankin. Arabit ovat rahansa saaneet.

        Hei, jos sä ostat huonosti pidetyn asunnon, remontoit sen hyvin ja muutat siihen, mitä tykkäisit, jos entiset asukkaat, rahansa saatuaan ja peliluolissa ne pois pelattuaan aloittaisivat mesoamisen sun ikkunas alla, huutelisivat ja nimittelisivät, viskoisivat sinua kivillä ja uhkaisivat tappaa ja hävittää koko asuntosi, vain siksi että rahat saatuaan ryyppäsivät ne ja nyt kateudessaan syyttäisivät sinua omasta tyhmyydestään ja kutsuisivat entistä myytyä lääväänsä omaakseen, jonka sinä remontoit hyvään kuntoon?


      • werewweerre
        priska* kirjoitti:

        Ihan on oikein maksettu, on kauppakirjat ja on kassakuititkin tallella.
        Senhän takia tässä Israelia puolustetaankin. Arabit ovat rahansa saaneet.

        Hei, jos sä ostat huonosti pidetyn asunnon, remontoit sen hyvin ja muutat siihen, mitä tykkäisit, jos entiset asukkaat, rahansa saatuaan ja peliluolissa ne pois pelattuaan aloittaisivat mesoamisen sun ikkunas alla, huutelisivat ja nimittelisivät, viskoisivat sinua kivillä ja uhkaisivat tappaa ja hävittää koko asuntosi, vain siksi että rahat saatuaan ryyppäsivät ne ja nyt kateudessaan syyttäisivät sinua omasta tyhmyydestään ja kutsuisivat entistä myytyä lääväänsä omaakseen, jonka sinä remontoit hyvään kuntoon?

        Vain osa Palestiinan alueesta on maksettu rahalla, toinen osa on anastettu väkivallalla,sillä uhkaamalla tai lain voimalla.
        Israelissa on laki että käyttämätön maa voidaan lunastaa tai maa joka tulee yhteiseen käyttöön.Yhteistä käyttöä on vain juutalainen käyttö, arabit eivät saa rakennuslupia jne.
        Tätä asiaa on kansainvälisesti kovasti ihmetelty


    • Raamatussa on hyvin

      vähän tästä asiasta. Melkoinen määrä erilaista oli aloitus-kirjoituksessa ja kuka voi sanoa noiden totuudellisuudesta tai valheellisuudesta, tulisi kyllä todella saada tietonsa varmasta totuudellisesta lähteestä.

      Tietenkään ei Daavidin tähden Israelin lippuun suunnitelleellä ollut lainkaan mitään tällaista lähdettä kuten tässä esitetään sen taustoiksi. Ihmisten keskuudessa on paljonkin samoja symbolejakin käytetty erilaisissa lähteissä kuten myös monet symbolit ovat yleisiä.

      • priscilla*

        Ja "tietenkin" foorumin pääpölvästi kieltää ilmiselvän asian, jota eivät edes juutalaiset itse kiellä, sekä tuomiten keefun ja kooteen samaan nippuun, eli tietämättä mistään ja kenestäkään mitään.

        ´"Tietenkin" häneltä puuttuu kaikki nöyryys tunnustaa olevansa koskaan väärässä, silloinkin kun selvät tosiasiat todistavat muuta. Pääpölvästimme uskoo hautaan asti, että Daavid käytti kuusikantaista kilpeä taistelussa Goljatia vastaan, vain siksi, että Rotschildien suvun okkultistit ovat näin keskiajalla vakuuttaneet.

        Miksi? "Tietysti", koska pääpölvästimme usko on hiekalle rakennettua. Se perustuu luuloihin, taikuuteen, uskottuihin salaliittoteorioihin, ennusteluihin, magiikkaan, eikä alkeellisimpaankaan tietouteen yhtään mistään. Kaiken totuuden hän kieltää, koska hänen uskonsa ei kestä totuuden edessä, se kaatuu, se on hiekalle rakennettu.

        Todellinen juutalaisten ystävä hyväksyy juutalaiset myös virheineen kaikkineen, vaikkei välttämättä kaikkia näitä virheitä ja vääryyksiä hyväksyisikään. Mutta pääpölvästimme on kuunnellut uskonnolla huijaavien ja niillä rahaa keräävien vapaasuuntaisten liikemiesten (en sano nimiä) sepittämiä uskomattomia taruja ja näiden perusteella rakentanut juutalaisista kauniin jumaltaruston ja kun se kaikki osoitetaan vääräksi, hänellä menee sukat solmuun.
        .


    • Salatiede-ihmiset

      helposti eksyvät yhdistelemään kaikenlaista valheellista omissa ajatuksissaan.

      Tämän tähden jaloon juutalaisuuteen kuuluu pysyä luotettavassa Raamatussa ja senkautta pyhittyä totuudessa avuksi pyytäen Jumalan armoa ja totuutta Yeshuan nimessä.

    • 19+15

      Nimi on JHWH.

    • 1+17

      Daavidin tähti ja Israelin lippu.


      Yleisin lippujen käyttötarkoitus on toimia jonkun valtion tai kansakunnan symbolina, kansallislippuna.

    • SB34343434

      Kuusikanta-symbolia on löytynyt juutalaisten haudoilta ensinmäisiltä vuosisadoilta lähtien ja niinkuin mainitsit sitä on käytetty eri kansojen onnenmerkkinä tuhansia vuosia, myös antiikin Egyptissä ja esim. Babyloniassa, jopa Intiassakin.
      Vanhimpia juutalaisuuden symboleja on tietenkin menora eli 7-haarainen kynttilä.
      Samaa väitti joku vuosi sitten myös Helsingin juutalainen rabbi Edelmann.

      Kuningas Salomon käytti näitä tähtisymboleja(viisi ja kuusikanta) hyväkseen ottaessaan yhteyksiä henkimaailmaan(totta vai tarua?)Näillä symboleilla on vanhastaan uskottu olleen jonkinlainen energiakenttä takanaan ja niiden on uskottu suojelevan pahalta:demoneilta ja muilta pahoilta voimilta.

      ---kuusikanta on jumalaksi julistautuvan ihmisen eli Antikristuksen, Saatanan pojan, luku ja merkki. --

      Ai Saatanallekin on jo keksitty poika. Minä itse tiedän vain yhden jumalaksi julistatetun pojan, ihmisen..Hän on Jeesus. Hänen seuraajansa keksivät vanhojen pakanuuden symbolien ja riittien pohjalta kristinuskon,
      Siltä pohjalta ovat syntyneet pahimmat ihmiset maan päällä.Nimiä ei tarvitse mainita.
      Älkää pelätkö symboleja vaan niitä tekoja joita pahat ihmiset tekevät.
      Kuusikanta ei ole paha vaan se suojelee pahalta

      • sama a a a a a

        Jatkoa:
        Vielä vanhempia symboleja oli juutalaisuudessa käärmekeppi tai -sauva ja esim.pyhä arkku


    • fis herman

      Eräs kertomus (tuhat ja yksi yötä) tietää mereen heitetystä messinkisestä esineestä joka on suljettu salomonin sinetillä ja se joka tämän sinetin murtaa päästää ilmoille pahan hengen. Mitä kätkettyä symboliikkaa ja/tai viisautta tarinaan tähän sisältyykin ei välttämättä aukea modernille eksytetylle ihmiselle Vaikka olisi ajankohtainen...

      http://books.google.fi/books?id=guHmLGJMbg4C&pg=PA52&lpg=PA52&dq=seal of solomon bottle ocean fisherman&source=bl&ots=69DGPGuz4G&sig=JlL_nXplmd60cjvyLa2yjYHVAZo&hl=fi

    • demonin ehkäisijä

      Kylläpäs nämä geometriset kuviot hämäävät monia ihmisiä, myös sinua.

      Itsehän te väitätte kolmion eli kolminaisuuden olevan pyhin ominaisuus.
      Kuusikolmiossa on kaksi pyhää kolmiota yhdessä, se on täydellinen monikulmio ja matemaattisesti mielenkiintoinen.
      Myös se parjaamanne Salomo käytti kolmiota tutkimuksissaan, eikö se olekaan paha?
      Kuningas Salomo sai luvan rakentaa temppelin koska hän ei ollut tappanut ketään kuten David oli.
      Saatana ei asu missään planeetalla vaan on jonkinlainen henkiolento, ei konkreettinen hahmo.
      Kuusikolmio ehkäisee demoneja eikä kutsu niitä

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      242
      2194
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      158
      1428
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1290
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1045
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1019
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe