kokemuksia

Flirtfair.fi sivustosta jonka tässä bongasin joku aika sitten..Onko joku siellä maksanut premium jäsenyyden, ja löytänyt sieltä seuraa?
Aika houkutteleva kun 14pvä 1,99€ mutta kuinkas sitten irtisanoo..Kumminkin pitää luottotiedot antaa..Hmm...
Ilmianna
Jaa

146 VastaustaEn kyllä menis käyttämään yhtään maksullista kun ei siellä seikkaile kukaan. Turhaan menet rahasi tuhlaamaan.

Itse käyttänyt kaksi kertaa e-kontaktia ja ihan paska sivusto. Ketään ei tunnu olevan maksullinen ja kerran tulee rekisteröityessä joku flirtti(sivuston ylläpidolta?) ja sitten maksat nähdäksesi viestin ja sitten ei tule mitään viestiä enää.

Huijausta kaikki. Eivät muuten edes ne mainoskuvat pidä paikkaansa. Siellä sellaista olekkaan kuin joku Hanna_86 käyttis kun kirjaudut ja etsit.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hei, vaikka ketjun aloitus on vanha, tämä ketju on noussut uudelleen esiin.

mainoksen uhri: olen hyvin pahoillani jos sinulla on ollut huonoja kokemuksia E-kontakti.fistä. Alma Media osti palvelun elokuussa 2012, enkä tokikaan voi vastata asioista joita on tehty tätä aiemmin, mutta tiedän, että väitteesi eivät pidä paikkaansa lainkaan.

E-kontakti.fin ylläpito ei lähetä mitään flirttiviestejä asiakkaille, eikä myöskään käytä niin kutsuttuja honeytrappeja eli feikkiprofiileita viestien lähettämisen. Me lähetämme vain asiakkuuteesi liittyviä posteja profiilisii/siihen osoitteeseen, jonka olet antanut.

Jos olet saanut viestin, että olet saanut viestin mutta viestiä ei löydy, se johtuu siitä että tämän viestin lähettämisen ja sinun se etsimisen välisenä aikana profiili on poistunut/poistettu. Kun profiili poistetaan kokonaan, myös kaikki siitä profiilista lähetetyt viestit poistuvat muiden postilaatikoista.

En tiedä, mitä kuvia aikaisempi omistaja on käyttänyt mainonnassaan, mutta jos meidän nykyisissä mainoksissamme on jonkun profiilin nimi, on hän myös ihan aito markkinointiin lupansa antanut jäsenemme. Jos taas jostain syystä markkinointiin kuvansa antanut jäsen poistuu palvelustamme sinä aikana kun hänen kuvansa näkyy mainoksissa, ei profiilia siinä tapauksessa löydy. Uusimme mainoskasvojamme kuitenkin parin vikon välein juuri tämän poistumisen vuoksi.

Meiltä muuten löytyy myös tuollainen Hanna_86-niminen nimimerkki.

Kyselkää ihmeessä lisää jos joku jäi epäselväksi, esimerkiksi käyttämällä @e-kontakti.fi mainintaa.

T: Heli E-kontakti.fistä
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Älä ikinä maksa. Huijausta se on kuitenkin, kuten muutkin vastaavat. Tekaistuja profiileja ja viestejä, mahdoton irtisanoa, ja laskutus juoksee yliajalle vaikka luulet jo päässeesi eroon firmasta.
Ilmianna
Jaa
Se on huijaus sivusto, eivät kerro premium kokeilumaksussa, että aktivoit pysyvän tilauksen vaikka ostat vain kokeilun. Sen sijaan kun kokeiluaikasi päättyy palvlu velottaa automaattisesti vuoden maksun 120€ tililtäsi eli he tallentavat luottokorttisi tiedot.

Jouduin sulkemaan korttinit ja tilaamaan uuden elketronin ja nyt on 120€ miinusta tilillä ja toivon että ne vastaa minulle sähköpostissa ja palauttaa rahat. Puhelinnumero joka sivustolla on on väärä eikä käytössä.

Sivun alarivin pikku linkissä selostetaan että kun maksat kokeilun muuttuu sopimus kokeiluajan jälkeen automaagisesti vuosimaksun veloitukseksi kortistasi. Tätä ei kerrota kokeilupaketin oston yhteydessä.

Lisäksi sivustolla ei ole muutakun ulkomaalaisia pakolaisia laittamassa roskaviestejä sulle maahahntulosta ja niiden tukemisesta.

Vahinko että menin rakkauden kaipuussani tuollaista palvelua kokeilemaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Saaa kait sitä piparia muualtaki kun jostaki palstoilta hyvä pano ja viinat siihe ,
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
ÄLKÄÄ antako muita tietoja kuin nimimerkki ja sähköposti. Ei tarvitse muita tietoja. Yrittävät karhuta sähköpostin avulla mutta en todellakaan maksa. Uhkailivat lakimiehillä yms. Ip-osoite heillä oli tietoina myös, mutta oikeuslaitokselta turha saada lupaa teletunnistetietoihin.
Ilmianna
Jaa
Nyt laittoivat uudistetun premium sivuston kuvan minulla väittäen että oli tuollainen * ja selitykset sillon ku maksoin kokeilun. Luuelvat että tollainen peli menettelee. Kuvan otoksen ajasta näkee että otettu juuri ennen sähköpostin lähetystä ja sivua on sillon peukaloitu.

Eli aivan paska sivusto on.
Ilmianna
Jaa
Ja muuten kerrottakoon vielä että se niiden asiakstuen puhelinnumero ei ole käytössä. Vaikka numerossa sanotaan et on ulkomaalainen numero niin koitappa soittaa siihen ja sanoo luuri ettei ole koko numero käytössä.

Eli vittuku harmittaa ja siel on viel joku suomalainen ukko joka vastailaa asiakaspalavleusta emailin välityksellä. Luulis suomalaisella olevan sen verta suoraselkäsyyttä ettei ala muita suomalaisia tollatavalla kusettamaan.

En ole kyl taas ylpee suomalaisuudesta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Viimmeisimmässä mailissa uhkasivat lakimiehillä ja perintätoimilla. Ainoat tiedot ovat edelleen ip, nimimerkki ja mailiosoite. Paha lähteä perintään. Ajattelin katsoa loppuun asti mitä tapahtuu...eihän ne ip-osoitteen haltijan tietoja edes saa noilla perusteilla. Asiakaspalvelusta eivät ole vastanneet mitään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
HAHAHA! Onpa ihmiset tyhmiä kun kirjautuu/rekisteröityy tollaselle kilsan päähän asti kusetukselle haisevalle sivulle...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Näitä surullisia älyn riemulapsia riittää jotka käyttää aikaansa forumeilla muiden ilkkumiseen. Pitää itsellä mennä aika huonosti että aikaa moiseen viitsii käyttää...
Hohhoijaa miten pölkkyä menoa, lol...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
itelle kans tuli jotai muistutuksia sieltä,
Rekisteröidyit29. toukokuuta 2011 Flirtfair-palveluun henkilötiedoillasi ja IP-osoitteella **********, jolloin hankit Premium-jäsenyyden ja hyväksyit palvelumme käyttö- ja maksuehdot. Hyväksyit muun muassa sen, että suoritat Premium-jäsenyysmaksun välittömästi.

Rekisteröidyt henkilötietosi ovat:

Käyttäjätunnus:*******
Sähköpostiosoite: *********
IP-osoite: ********

Muistutimme sinua muutama päivä sitten, että et ole vielä maksanut Premium-jäsenyyttäsi. Valitettavasti emme edelleenkään ole saaneet vahvistusta siitä, että maksu 119,70 olisi suoritettu. Jos maksua ei suoriteta eräpäivään mennessä 29. kesäkuuta 2011, joudumme siirtämään asian käsittelyn lakimiehellemme. Suosittelemme, että suoritat maksun välittömästi, jotta vältyt juridisilta toimenpiteiltä ja mahdollisilta lisämaksuilta.

Maksa seuraava summa 119,70 €, sekä muistutusmaksu 5,00 € tilille:

Vastaanottaja: #ostajan nimi#
tilinumero: #account-number#
pankin koodi: 51230800
pankki: Wirecard Bank
EU.n ulkopuoliset maksut:

IBAN: DE64512308000000053497
SWIFT Code: WIREDEMM
blabla hahah
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Itse sain juuri samanlaisen muistuksen e-mailiin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
hu meinasin jo liityy mut onneks olin kaukaa viisas ja tarkistin foorumeilt asian :D kiitoos
Ilmianna
Jaa
Huijausta! Rekisteröidyin sivulle ihan kokeeks nähdäkseni millainen huijaus kyseessä. Kovasti mainostivat ilmaista rekisteröitymistä miehille jne. Pelkkää kusetusta! Laitoin kotipaikkakunnakseni jotakin älytöntä - ja kas, pian alkoi "tytöt" pommittamaan viesteillä: Ai säkin ole "piippipiipistä" jne. Yritin rääkästä sille idiootille että Suomessa sellaista paikkaa olekaan pallinaama, mutta ruutuun pomppas teksti että pitäis maksaa jäsenyydestä jotta vois lähettää viestejä. Totesin, että huijausta koko sivusto ja viskasin palikat nurkkaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Hitto mikä kusetuslafka, oikeesti tekis mieli lynkata sellaset katteettomien uhkausten lähettelijät, jotka koukuttavat ihmisiä typerillä huijauksilla ja kehtaavat vielä uhkailla lakimiehillä ja tekaistuilla velvotteilla. Oikeesti kun näkisin ne nutipäät ni vetäsin ihan aikuisten oikeesti daijuun! älykääpiöt! :)

Saan varmaan tästäkin linnaa, laittomasta uhkauksesta meinaa.. ja oikeet rikolliset saavat temmeltää mielin määrin miten tahtovat... :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
HelppoHetu kirjoitti:
Hitto mikä kusetuslafka, oikeesti tekis mieli lynkata sellaset katteettomien uhkausten lähettelijät, jotka koukuttavat ihmisiä typerillä huijauksilla ja kehtaavat vielä uhkailla lakimiehillä ja tekaistuilla velvotteilla. Oikeesti kun näkisin ne nutipäät ni vetäsin ihan aikuisten oikeesti daijuun! älykääpiöt! :)

Saan varmaan tästäkin linnaa, laittomasta uhkauksesta meinaa.. ja oikeet rikolliset saavat temmeltää mielin määrin miten tahtovat... :)
Itellä sama vika. Pyytävät 119euron maksua ja uhkailevat lakimiehillä.
En aio maksaa tollasesta huijaussivustosta penniäkään!!
Heillä ei ole muuta tietoa kuin ip ossa, nimimerkki ja s-postiosoite, jota harvemmin käytän.

Kertokaas miten on jatkunut nyt sen jälkeen kun ette ole maksaneet??
Onko jotain uutta mailia/uhkailua tullut sieltä suunnasta koskien perintää ja lakimiehiä??

-T-
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Te joilta koittavat periä,tehkää ilmoitus kuluttajaasianmiehelle.Eiköhän vaikene kun ottaa yhteyttä useista valituksista.
Ilmianna
Jaa
ihan hirveetä kusetus, eivät voi millään periä sun rahoja!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Eihän Suomen lain mukaan ylipäättään saa periä rahoja sähköpostin kautta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Unohdin koko mailitunnuksen enkä ole jaksanut katsoa ovatko vielä uhkailleet. Eiköhän nuo uhkailut voi hyvin unohtaa....
Ilmianna
Jaa
Tutkin juuri sivustoa ja huomasin, että erittäin moni kuvallinen profiili kuuluu jollekin huippumallille tai muulle julkkikselle, jotka eivät varmastikaan ole tietoisia kuviensa väärinkäytöstä. Uskon, että nämä profiilit on luotu ylläpitäjän toimesta; vaikka näin ei olisikaan, heillä on laillinen vastuu siitä, että kuvat ovat ns. aitoja. Joten tässä tapauksessa koko yhtiön voi haastaa oikeuteen erilaisista väärinkäytöksistä.
Etenkin, kun kyse on ulkomaalaisista huippumalleista/artisteista, voi asia tulla sivuston ylläpitäjälle kovinkin kalliiksi.
Ilmianna
Jaa
Eikun reklamaatio luottokortti yhtiöön, loppuu perintä siihen, tai ainakin joutuvat antamaan vastikkeensa ja jos taustalla on useamman maan kuluttujaviranomaiset ja valitustulva epäasiallisesta toiminnasta niin tuskin ihan vakavaa vastausta tulee.

. Sähköpostiperintään voi suhtautua samoin, vielä keveämpää, tuskin alkavat maksamaan epävarmasta perinnästä kun kyseessä on kymppejä. Samoin ilmoitus kuluttuja-asiamiehelle harhaanjohtavasta markkinoinninta ja toiminnnasta. Tukee reklamaatiota.

Koskahan nuo internet mainontaa myyvät yhtiöt saa aikaan bannirekisterin kusetusyrityksistä. Luulis suomenkieliseksi vaivautuvien kuitenkin olevan edes jonkinlaisella mielellä liikkeellä.
Ilmianna
Jaa
Tämä on hyvin samankaltainen kuin Be2-sivusto pari vuotta sitten. Kuluttajaviraston näkökanta asiaan oli, että määräaikaista sopimusta ei saa automaattisesti jatkaa, ja Be2 ilmeisesti palautti aiheettomasti/laittomasti kerättyjä maksuja, http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/tiedotteet-09/09/ryhmavalitus-on-lisannyt-yritysten-yhteistyohalua . Vinkkasin Kuluttajavirastoon tuosta sivustosta.

Tuo palvelu käsittää melko selkeäitä bulvaaniprofiileja, ja hakutoiminnat toimivat miten sattuu. Sivuston käyttöliittymästä en edes sano mielipidettäni...
Ilmianna
Jaa
Mistä saisi tietää kuinka kuluttajavirastossa on asia edennyt? Ilmeisesti aika moni on tehnyt valituksen samasta ansasta.
Ilmianna
Jaa
Ja näköjään ongelma on kansainvälinen, lueskentelin aiheesta ainakin ruotsalaiselta ja saksalaiselta keskustelupalstalta. Luulisin että niitti iskee tuommoiseen firmaan kohta puoliin. Ei välity kohta maksut luottokortilta ei.
Ilmianna
Jaa
http://www.adcell.de/special/1

http://www.affiliate-deals.de/blog/index.php/10-fragen-an-andreas-hoogendijk-geschaeftsfuehrer-digital-performance-gmbhbetreuung-flirtfair-partnerprogramm/

Tuon näköistä jätkää voi käydä taputtelemassa tai muuten kannustamassa halukkaat. Omistaa firman joka pyörittää flirtfair.de.se.no.fi.es.pt. yms. Ilmeisesti toimii/asuu Hampurissa.

Mitään väkivaltaahan ei saa käyttää, kannustaa vain.
Ilmianna
Jaa
Kusetetuksi tulin, myönnetään!!!

Maksoin 1,99€:n "testijäsenyyden" luottokortilla. Tyhmyyttäni en lukenut hemmetinmoista sopimusehto rimpsua missä, kohdassa x, sanotaan, että "testijäsenyys" muuttuu automaattisesti premium jäsenyydeksi 14vrk:n jälkeen joka on kestoltaan 3kk ja maksaa 119,70€.

Eli tuo "testijäsenyys" olisi pitänyt älytä irtisanoa vähintään päivää ennen kuin tuo premium-jäsenyys astuu voimaan automaattisesti.

Irtisanominen tapahtuu sitten kirjallisesti joko Luxemburgiin kirjeitse tai mailaamalla asiakaspalvelun mailiosoitteeseen jota toivon mukaan joskus luetaan...

Eikä siinä vielä kaikki!!! Ehdoissa sanotaan myös, että MIKÄLI OLET KÄYTTÄNYT palvelua tuona kahden viikon "testijäsenyyden" aikana, IRTISANOMISOIKEUS PERUUNTUU!!!

Eli koko homma on suunniteltu niin, että mahdollisimman moni menisi lankaan niin kuin minäkin.

Luottokuntaan (VISA) otin yhteyttä niin he tietysti kehoittavat maksamaan

Kuluttajalautakuntaan olen tehnyt ko firmasta ja sivustosta ilmoituksen ja jään odottamaan sieltä neuvoja miten toimia.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
saitko peruumaan?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Juuri tuo kyseinen saitti täysiä horoja täynnä.Nän kaverimiehiltä olen kuullut ja nähnyt.Ja ovat kyllä sen näköisiäkin.Säälittävää touhua kaikkinensa nettideittailu ja varsinkin itsensä väkisin tyrkyttäminen...kas kun eivät seksiaddiktiossaan idiootit maksa siitä että joku tulee ja pnee niitä...Voi hyvää päivää miten naurettavaa touhua::))
Ilmianna
Jaa
Kuluttajavirastosta tuli vastaus reklamaatioon sähköpostilla. Lopputulos on se, että pitäisi itse lähettää ko. lafkalle reklamaatio. Taitaa olla aika turha yritys saada rahojaan takaisin selkeästä huijaspalvelusta. Alla vielä Kuluttajaviraston vastaus.

--------
Ilmoititte Kuluttajavirastolle Flirtfair.fi:n toimintaan liittyvistä ongelmista. Kiitos viestistänne. Kuluttajien ilmoitukset ovat tärkeitä kuluttaja-asiamiehen valvontatyössä.

Olemme lähettäneet yritykselle kirjeen, jossa sitä muistutettiin markkinoinnin peruspelisäännöistä ja ilmainen-sanan käytöstä markkinoinnissa. Kiinnitimme yrityksen huomiota myös sopimusehtojen lainmukaisuuteen ja irtisanomista koskevaan sääntelyyn sekä asiakaspalvelun toimivuuteen. Lisäksi ohjasimme yritystä tutustumaan kuluttajaoikeuden linjauksiin aiheista ”Ilmainen-sana markkinoinnissa”, ”Markkinoinnin virhetilanteet” ja ”Sopimusehtojen laatiminen” Linjaukset löytyvät kokonaisuudessaan verkko-sivuiltamme
http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/yritykselle/kuluttajaoikeuden-linjauksia/.

Markkinointia koskeva pääsäännön mukaan harhaanjohtava ja sopimaton markkinointi on kiellettyä. Kuluttajalla on oikeus odottaa markkinoinnissa annettujen tietojen pitävän paikkansa. Ilmainen-sanan käyttö puolestaan edellyttää palvelun aitoa maksuttomuutta. Sopimusehtojen osalta keskeisessä asemassa on kohtuullisuus. Kuluttajan kannalta kohtuuttomat sopimusehdot ovat kiellettyjä. Elinkeinonharjoittajalla on velvollisuus korostaa kuluttajan kannalta yllättäviä tai ankaria ehtoja. Esimerkiksi määräaikaisen sopimuksen jatkuminen automaattisesti uutena määräaikaisena sopimuksena on tuotava selvästi esiin sekä sopimusta tehdessä että sopimusehdoissa. Lisäksi kuluttajaa tulee muistuttaa irtisanomismahdollisuudesta sen ollessa käsillä.

Mikäli Teillä on asiassanne hyvitys- tms. vaatimus, voitte tehdä yritykselle reklamaation käyttämällä apuna Kuluttajaviraston verkkosivuilta olevia valitusmalleja
http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/kuluttajaneuvonta/reklamaatio/. Halutessanne henkilökohtaista neuvontaa voitte ottaa yhteyttä valtakunnalliseen kuluttajaneuvontaan p. 071 873 1901. Numero palvelee arkisin klo 9.00–15.00. Soittaminen maksaa normaalin paikallisverkko- tai matkapuhelun hinnan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
saiko peruumaan?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Noniin miten porukka on päässyt tästä eroon?

Nyt oli menny 50e tililtä kokeiluajan jälkeen.

auttaako jos sulkee kortin ja hankkii uuden?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
saitko peruumaan??
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Miten toimit? kerro, sama ongelma täällä
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
No joo sama juttu täällä, yksi mitä voi käyttää on WOT, ettei kukaan enää erehtyisi maksamaan ja käyttämään tuota sivustoa.
www.mywot.com/
On se kumma, että tommoinen yritys saa uhkailla sähköpostissa ihmisiä, eikö tota nyt saada lopettamaan toimintaansa...
Ilmianna
Jaa
Tässä vielä yksi ensimmäisistä heidän sähköposteista, mulla kun ei ollut hajuakaan mistään sopimuksesta:
Hyvä jäsen,

kiitos viestistäsi.
Olit rekisteröitynyt palveluumme .2011 ja ostanut Premium-jäsenyyden kestotilauksen käyttäen hyväksesi testitarjousta 12.2011. Et missään vaiheessa ollut irtisanonut tilaustasi ja niin sitä oli sopimusehtojen mukaan jatkettu automaatisesti. Viimeisimmän tilausjaksosi alkaessa maksusi oli kuitenkin jäänyt uupumaan ja me olimme lähettäneet sinulle maksumuistutuksen.
7 päivän Testipaketti, jota ei irtisanota, jatkuu automaattisesti yhden kuukauden Premium-jaksoissa. Sopimusehtojen mukaan Testipaketti täytyy irtisanoa viimeistään 24 tuntia ennen tilausjakson loppumista, mikäli tilauksen ei halua jatkuvan. Pahoittelemme, mikäli et käsittänyt jäsenyyteesi liittyviä sopimus- ja käyttöehtoja oikein. Emme valitettavasti voi kuitenkaan muuttaa irtisanomistasi takaantuvasti tehdyksi.
Pyydämme sinua ystävällisesti maksamaan jo erääntyneen laskusi. Muistathan, että käyttäjätilisi on väliaikaisesti suljettu puuttuvan maksusuorituksen takia, mutta uudelleenaktivoimme sen heti maksusi saavuttua. Tämän jälkeen voimme myös irtisanoa Premium-jäsenyytesi kuluvan tilausjakson loppuun.

Ystävällisin terveisin,
Asiakaspalvelu
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
miten ko. Paikasta saa poistettua profiilin?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Joo, miten sen saa poistettua... Ite viestitellyt yhen tytön kans pari viikkkoa mukavia.. Oli sähköpostinsa ilmoittanut kun oli vastannut mun profiiliin. Ite en mistään ole penniäkään maksanut, enkä maksa.. No yli puoli vuotta tuo profiili on tuolla ollut eikä kukaan ole penniäkään yrittänyt periä. Tozin en epäile hetkeäkään että huijereita tuntuvat olevan koko porukka!
Ilmianna
Jaa
Itse menin myös tyhmyyttäni liittymään ja maksamaan "ilmaisen" 14pvä koe ajan ja nyt tuli postia sähköisesti et he eivät ole saaneet perittyä 49.80e tililtäni jne.....kertokaahan kannattaako maksaa vai vaan antaa asian olla?=???
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kuluttajalain mukaan "määräaikaisen sopimuksen jatkuminen automaattisesti uutena määräaikaissopimuksena on tuotava selkeästi esiin sekä sopimusta tehdessä että sopimusehdoissa". Eli, jos olet ollut pihalla kuin lumiukko sopimusta tehdessäsi, niin ei tarvitse välittää mahdollisista karhukirjeistä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Eli voin täysin huoletta antaa asian olla?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
No ainakin muutama tunti sit ku luki hädissään näitä keskusteluja kuoletin korttini ja vaihdoin e osoitteeni
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Pistänpä tännekin, oon suorittanut kirjeenvaihtoo ja yrittänyt suunnilleen joka postissa irtisanoo palvelua, tulee vaan tämmösiä vastauksia:

Olit lähettänyt meille Premium-jäsenyytesi irtisanomispyynnön 27.03.2012, joten irtisanomisesi koskee viimeisintä tilausjaksoasi (kts. edellinen viestimme), jonka maksua et ole suorittanut. Heti, kun olemme vastaanottaneet maksusi, rekisteröimme sen nimiisi ja poistamme maksumuistutuksesi. Tulemme myös uudelleenaktivoimaan käyttäjätilisi, joka on nyt väliaikaisesti suljettuna puuttuvan maksun takia sekä tulemme tekemään pyytämäsi Premium-jäsenyyden irtisanomisen kuluvan tilausjakson loppuun. Tulemme lähettämään sinulle asiasta vahvistuksen sähköpostitse. Huomaathan, että kuluva Premium-jäsenyytesi tilausjakso päättyy 27.04.2012. Mikäli haluat irtisanomisen astuvan voimaan kyseisen tilausjakson aikana, tulee sinun suorittaa puuttuva maksusi mitä pikimmiten ennen tilausjakson päättymistä.

Mikäli et halua profiilisi näkyvän sivustollamme, voimme poistaa sen online-tilasta. Niin halutessasi voimme poistaa profiilisi kokonaan, kun olet suorittanut puuttuvan maksusi.

Ystävällisin terveisin,

Asiakaspalvelu
Ilmianna
Jaa
1. reklamaatio palveluntarjoajalle ja vaatimus aiheettomien maksujen perinnän lopettamisesta.

2. reklamaatio luottokorttiyhtiölle (jos olet antanut luottokorttisi tiedot) ja vaatimus aiheettomien maksujen palauttamisesta tai perinnän lopettamisesta

jos nämä ei auta

3. puhelu kuluttajaneuvontaan 071 873 1901.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Onko kukaan teistä saanut sähköpostitse virallista vahvistusta siitä, että Flirtfairin jäsenyys on purettu? MInultakin yrittävät periä sitä 49,80 euron maksua. Lähetin heille viestin, jossa uhkasin oikeustoimilla, mikäli eivät vahvista irtisanomista sähköpostitse. Onhan tuo selvästi harhaanjohtavaa, jos ilmoituksessa lukee vain, että 14 päivän kokeilujakso maksaa vain 1,99 euroa ja se kuitenkin jatkuu automaattisesti määräaikaisena jollet peru sitä. Hitto kun nolottaa, kun kiimoissani sorruinkin tuommoiseen huijaukseen. En todellakaan aio kertoa tästä kenellekään tutulleni, koska hävettää niin paljon. Kyllä huokaisen helpotuksesta kun sieltä tulee irtisanomisilmoitus
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tässä teille käyttäjätunnus ja sen salasana tuohon palveluun:

Tunnus: RoomanKeisari
Salasana: kruunu

Sähköposti on kertakäyttöposti: a289531@rtrtr.com

Käykää katsomassa ja pitäkää hauskaa!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
joo... heti saa viestin mutta pitää maksaa jotta sen vois lukee
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Onko tähän tullut selvyyttä? Voiko tuon irtisanoa tuon 14pv kokeilujakson aikana siten, ettei tule enää muita kuluja?
Ilmianna
Jaa
hölmöys päissäni kaverin kanssa mentiin rekistöröitymään ja maksettiin luottokortilla jäsennyys....nyt laitettiin allekirjoitettu sähköposti sinne et haluamme katkaista sopimuksen.....onko kellään kokemusta?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Miten teille kävi?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Voi että miten hölmö olin!

Liityin testijäeneksi ja luulin että se kestää vain 14 päivää ja sen jälkeen loppuu! Ei mitään tietoa siitä että jäsenyys jatkuu automaattisesti... Olisihan tämä pitänyt arvata! Kuitenkin laitoin tänään sähköpostia että haluan irtisanoa sopimuksen enkä aio enään käyttää heidän palvelujaan. Onneksi tajusin tämän asian tänään samalla kun olin jo tehnyt rekisteröitymisen sinne.

Mitä luulette onko asia nyt kunnossa kun irtisanoin samana päivänä kun liityin? Eli tuleeko minulle mitään ylimääräistä kulua tästä?

En aio maksaa mitään muuta kun vain sen minkä olen lupautunut maksamaan eli 1.9e

Suositteletteko sähköpostin muuttamista?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ilmoita yritykselle välittömästi ettet jatka palvelun käyttöä ja haluat välittömästi irti touhusta. Mikäli et tee sitä ajoissa, huomaat kaltaisteni tavoin kuinka luottokortiltasi velotetaan rahaa tietämättäsi. Jos et toimi ajoissa, näyttäisi siltä että ainoa vaihtoehto on polku

a) reklamaatio yritykselle http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/kuluttajaneuvonta/reklamaatio/ minkä jälkeen voit vastausta pari-kolme päivää odoteltuasi edetä kohtaan
b) vaadi rahoja takaisin luottokorttiyhtiöltäsi - ohjeet http://www.ecc.fi/fi-FI/vaatimus-luottoyhtiolle/

Itsellä prosessi käynnissä... Suosittelen päättämään touhun välittömästi!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Melko laho päästään pitää olla, joka näistä palveluista jotain maksaa :)
Suomeks sanottuna v**un idioootteja.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Aina löytyy näitä 12-vuotiaita ilkkumaan kun jotkut menee nettihöynäytyksiin.
Surullista menoa. . .vaan kaipa kun menee huonosti niin voi tuollainenkin saada hetkeksi tunteen että elää. . . lol.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kannattanee aina katsoa mistä maasta itse palvelu on peräsin vaikka suomeksi sivu olisikin, nuo saksan suunnan sivut varsinkin on täyttä toopejen kusetusta.
Ilmianna
Jaa
Onko kukaan päässyt kyseisestä firmasta irti? Jos on niin mikä on helpoin tapa?
Ilmianna
Jaa
Älkää missään nimessä lähtekö tähän, tai näihin maksullisiin ulkomaisiin treffipalveluihin mukaan. Olin itsekkin tekemässä sitä virhettä, mutta olin onneksi fiksu, ja jättäydyin tuon ulkopuolelle maksamatta mitään.
Olin yhteydessä useaan kertaan kyseisen Flirtfairin asiakaspalveluun, ja kyselin monenlaista asiaa palvelusta, ja täytyy kyllä sanoa, että eipä ole asiakaspalveluunkaan vaadittu minkäänlaista pätevyyttä, eikä juuri mihinkään saa vastausta, vaikka kuinka tivaa. Lisäksi ihmetyttää näissä palveluissa seuraavat seikat: Itse firmasta ei kerrota kuin johtaja, ja toimipaikka, tässä Luxenburg.
Toiseksi: kaikki veloitukset ovat pelkästään luottokortilla, jotka jatkuvat suoraveloitus periaatteella kysymättä asiakkaalta mitään. Kolmanneksi: Hinnat muutamasta viestistä kuukaudessa on aivan käsittämättömät, halvimmillaankin 20 euroa. Neljänneksi: Olen päättänyt poistaa koko profiilini palvelusta, mutta yllätys, sitä et voikkaan tehdä itse, sieltä ei löydy sellaista kohtaa mistään. Todella hämärää touhua, johon jo kuluttaja-viraston pitäisi puuttua kokonaan, ja pistää lappu luukulle. Jakelet hämärän palvelun kautta luottokortti tietojasi, henkilökohtaisia asioita, ja sähköpostiosoitetta tämänkin kautta pitkin maailmaa, ja suurin osa meistäkin tietää, mitenkä helppoa on nuo tiedot kaapata, ja käyttää rikollisiin tarkoituksiin, mikäli itse palvelu jo ei sellaista ole. Itselle jäi sellainen maku, että rahanpesua koko touhu.
Ilmianna
Jaa
Hei!

Joo itse huomasin tänään, että on lähtenyt pankista tuo 49.80e ihan suoraveloituksena, sillä olen mennyt luottokorttimaksuna sen sillä 1.99e hintaan silloin ostamaan vai paljonkohan se oli. Mitenhän saan tuon lopetettua nyt sitten? ettei enää jatkossa ainakaan lähde rahaa tililtä? Pikaisia vastauksia.
Ilmianna
Jaa
Nyt tarvitaan pikaista apua.

Tänään (idioottina) rekisteröidyin, maksoin tuon 1,99€ vai mitä lie maksavan testijakson ja ajattelin että irtisanon sopimuksen ennen kuin 2 viikkoa on kulunut.

No, nyt sitten panikoin ja lähetin samantien viestiä menemään irtisanomisestani. Onnistuukohan se? Hävettää niin maan vitusti ja ahdistaa aivan älyttömästi, miten osasinkaan olla niin älyttömän tyhmä.

Voin jopa kuollettaa korttini ja hankkia uuden, mikäli se on ainoa tapa selvitä tästä.

Te jotka olette joutuneet maksamaan suuremman summan, oletteko sen jälkeen päässeet eroon kyseisestä kusetuksesta, vai mitä tapahtuu?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Minäkin tyhmänä eilen rekisteröidyin ja maksoin sen 1,99€. Huomasin tänään, että puhelinnumero ei ole missään nimessä käytössä. Soitin hetki sitten Osuuspankille ja käskin heidän sulkemaan korttini. Nyt Visa Electron korttini on suljettu, EIKÄ NE SAATANAN huijarit saa rahojani.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
minkähän takia tuo janari ei ole vielä maan alla...
Ilmianna
Jaa
Jaha, sitä on itsekin tullut oltua typeränä. Jostain sivulta luin jonkun kokemuksia, että tuo olisi hyvä sivusto ja kun maksoi huimat kaksi euroa, niin aattelin, että mikäpä jotte. Nyt oli 49,8 euroa velotettu Visalta ja vasta äsken keksin, että mistä se oli. Tulee tilattua ulkomailta sen verran usein juttuja, ettei heti tajunnut. En todellakaan missään vaiheessa käsittänyt, että automaattisesti velotettaisiin jatkossa ja näköjään kuluttajavirastokin on sitä mieltä, että ei ole tapana toimia näin. Taidan sulkea korttini ihan varuilta ja huomenna soittelen Osuuskunnalle, että mitenkäs toimitaan. En ole edes sitä Visa-laskua maksanut, jossa oli se pari euroa. Koko sivustohan on ihan floppi ja täynnä botteja, joten voin mielestäni perustelusti vaatia rahat takaisin jopa siitä kahdesta eurosta. Vittu, kun vituttaa tämmönen säätäminen ja oma typeryys asian suhteen. Se on myös harmillista, että tämmösiä kusetuksia harvemmin ihmiset (edes minä) lähtee sitten suureen ääneen ainakaan omalla nimellä huutelemaan, kun onhan se vähän noloa, että on itse niin typerä. Tosin eihän tuo deittisivustojenkaan käyttäminen semmonen juttu ole, jota kauheesti huudeltais avoimesti.
Ilmianna
Jaa
Äh, hitonmoinen säätö ja vitutus kyllä tämän takia. Lukihan siellä ehdoissa, että

"*Lisäksi haluaisimme muistuttaa, että maksullinen Premium-jäsenyytesi jatkuu automaattisesti valitsemasi ajanjakson mukaisesti, jos et irtisano sitä sääntöjen mukaisesti. (Kesto 2 Kuukausi, 24,90 EUR/Kuukausi, yhteensä 49,80 €) Automaattisen pidennyksen avulla voit jatkaa suudelmien ja viestien lähettämistä ilman keskeytystä Halutessasi voit irtisanoa yhden kuukauden tai alle yhden kuukauden kestävän Premium-jäsenyytesi tilauksen vähintään 24 tuntia ennen tilauksen päättymistä. Tällöin jäsenyytesi ei jatku. Paketit, jotka kestävät kauemmin kuin yhden kuukauden, täytyy irtisanoa vähintään 10 päivää ennen tilauksen loppumista. Tällöin jäsenyytesi ei jatku. Lisätietoja: katso tämä sähköposti ( yleiset sopimusehdot, irtisanominen ja muut tiedot). Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron, ei lisäkustannuksia. "

Ei tuo silti tuosta oikeaa toimintatapaa tee, koska en ole näköjään ainut, kelle ei ole tullut selväksi, että tuo veloitus jatkuu automaattisesti. Mitähän tässä sitten tekisi. Ärsyttää ihan huolella, mutta toisaalta tämmösen homman säätäminenkin on niin rasittavaa, että en tiedä pitäisikö jättää siihen. Jotenkin epäilen, että Luottokunnalle noi sopimustekstit painaa enemmän, vaikka kuluttajaa olisikin tarkoituksellisesti harhaanjohdettu.
Ilmianna
Jaa
mitä kun hommas premium jäsenyyden, mutta en vahvistanu sitä tilausta mutta silti näkyy 6kk jäsenyys? häviääkö tililtä rahaa vai ei ja kuinka kauan ne perivät? eihän niitä laskuja kannata maksaa jos tulee? saako mitenkään poistettua premium profiilia?
Ilmianna
Jaa
Maksoin idioottina äsken tuon 14 päivän koejäsennyyden, miten olette sulkeneet premium jäsennyytenne? Ja onko maksuja veloitettu suoraan tililtä vai ainoastaan kehotettu maksamaan?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Nyt sain tällaisen vastauksen!

Hyvä jäsen,

kiitos viestistäsi.

Täten vahvistamme, että Premium-jäsenyytesi on irtisanottu ja että sen voimassaoloaika päättyy:

22.08.2012

Huomaathan, että sinulla on siis vielä noin 2 viikkoa Premium-aikaasi jäljellä. Tämän jälkeen profiilisi palaa automaattisesti takaisin maksuttomaksi perusjäsenyydeksi. Haluatko meidän silti poistavan profiilisi kokonaan jo nyt?

Ystävällisin terveisin,

Asiakaspalvelu
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
vitun idiootit.. pillua saa ilmaiseksikin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Laitonta tarjota itseään tuolla tavoin ihmisille.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Antakaa vastaus

Rekisteröidyin tänään, en maksanut mitään ja puolituntia rekisteröinnin jälkeen lähetin sähköpostin, jossa pyysin poistamaan profiilin.
Tarviiko jännittää, että alkavat uhkailemaan ja vaatimaan maksuja?
Ilmianna
Jaa
Minäkin eilen tilasin tuon 1,99€ testipaketin. Tänään laitoin heti sähköpostilla tilauksen peruuttamisen ja profiilin poiston palvelusta. Saa nähdä kuin käy. Jos ei ko. firmalta ole maanantaihin mennessä tullut vahvistusta tilauksen peruuntumisesta ja profiilin poistosta niin ei varmaan auta kuin kuolettaa electroni ja hommata uusi. Minä en rupea maksamaan mitään 50€ euroa kuussa, ihan sama vaikka uhkailisivat maailmanlopulla tai juristeilla.
Ilmianna
Jaa
Hyvä, että tuli vähän tarkasteltua ennenkuin ostelen mitään premium jäsenyyksiä. Taitaa olla kaikki vastaavat samanlaisia huijaussivuja... Ilmanen jäsenyys ilmanen jäsenyys. Sitte kun rekisteröidyt ilmaseksi niin siitä ei ole mitään hyötyä, kun viestien lähetys/lukeminen ym. vaatiikin jo rahaa ja h**vetin kieroilla sopimuksilla.

Kerran olin jossain c date eu:ssa vai mikä se oli ja jäsenyyttä ei saanu peruttua muutakun lähettämällä sinne faksilla joku litania.. siis faksilla! Kuinka monella nyt on faksi ihan tosta noin vaan käytössä. Itsellä onneks oli silloin, mutta nykyään ei, sen takia tältäkin sivulta luin heti niitä ehtoja, että miten jäsenyyden peruminen onnistuu.
Ilmianna
Jaa
Tuli kännipäissään liitettyä, unohdin koko asian. Ihmettelin sitten mikä v***un jabill.net oli veloittanu 49,80 tililtä. Googlasin ja siellä oli jossain maininta tosta flirtair, muisti alko palautua pätkittäin. Ei muuta kun nopea soitto luottokuntaan ja sulkea kortti. Luottokunnan sivuilta löytyy valmis lomake ( oikaisuvaatimus ) minkä täytät / printtaat /lähetät luottokunnalle. Olin kovin yllättynyt kun sain takaisin fyrkat.
Eipä tällä kertaa tarvinnu maksaa oppirahoja, päinvastoin tuli v***sti säästöä kun joutuu olee viikon ilman korttia. Ei muuta kun lycka till.
Ilmianna
Jaa
Mitäs liitytte tuollaisiin sivustoihin munapystys JEE!!! saanpaha römpsää... Vitun idiootteja kun liittyy tommoseen sivustoon etsiäkseen seuraa... Halvemmalla pääsette kun menette viikonloppuna baarii ja juotte ittenne kännii ja otatte sieltä mukaan jonku muija ja panette sitä sitten ja seuraavana päivänä uusi uhri.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
He-heh , jos ei ole älyllä siunattu, niin silti saa nettiin naputtaa mitä lystää... good, lol... ihmetyttää nämä ketkä jaksaa kirjoittaa ja ilkkua täällä kun jengiä huijattu, pakko olla noin 12 vuotta kun noin inspiroituu ...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Yhteystiedoista löytyy kohta jolla saapi profiilin poistettua suoraan. Hienosti piilotettu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
jossei oo preniumjäsen
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Harhaanjohtavaa todellakin, itsekkin yritin irtisanoa tuota "14 päivän testipaketti (yht 1,99€)*) sitä markkinoidaan täsmälleen noilla sanoilla, tuon tähden perästä toki löytää sen pienellä präntätyn tekstin josta käy ilmi, että jäsenyyt jatkuu automaattisesti ja uutta laskua pukkaa, tai menee suoraveloituksena tililtä.

Minulla tuo irtisanominen sähköpostilla onnistui kyllä, tosin sen jälkeen kun tilitä oli mennyt 49,80€, tuota ennen yritin irtisanoa sitä puhelimitse, mutta aina kun yritti soitta asiakaspalveluun, niin tuli ilmoitus, että "valitsemanne numero ei ole käytössä"

Niin ja minun käsityksen mukaan kun tosiaan mainostavat tuota 14 päivän pakettia hintaan (yht 1,99€) niin ei se silloin saa maksaa tuon enempää, vaikka jatkuisikin automaattisesti.

Yritin saada rahojani takaisin, aivan periaatteen vuoksi, eivätkä suostu niitä palauttamaan, joten tein heistä ilmoituksen kuluttajavirastolle, sinne voi kuka tahansa käydä tekemässä ilmoituksen, jos on kokenut vääryyttä.

Kun tulee tarpeeksi iloituksia, niin kuluttajavirasto saattaa puuttua asiaan ja mahdollisesti yritys joutuu maksamaan valheellisesti perittyjä rahoja takaisin, sekä muuttamaan toimintatapojaan, kuten tästä linkistä voi lukea.

http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/tiedotteet-09/09/ryhmavalitus-on-lisannyt-yritysten-yhteistyohalua

Tästä toisesta linkistä pääsee tekemään ilmoituksen kuluttajavirastolle, jos tuntee sen tarpeelliseksi.

http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/ilmoitus/
Ilmianna
Jaa
Siis monethan tuolla ilmoittelee sähköposiosoitteensa "kryptisessa" muodossa ettei tarvitse maksaa siitä että voi lähettää viestin. Onhan noita muitakin paikkoja esim CCdate on saanut hyvä arvostelut alan sivustolla: http://www.seksiseuraa.biz/

Mutta lukekaa ne sopimusehdot ettei tule yllätyksiä ja sitä luottokorttitietoa kannattaa pantata!

Itselläni oli muuten tili flirtairissa, toimi ihan jees kun ei maksanut mitään tai siis en suostunut maksamaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Eikö kenelläkään ole positiivisia kokemuksia Flirtfairista ja siitä eroamisesta?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kannattaa lukea ne sopimusehdot kuten tuossa yllä olevassa viestissä on todettu. Ja rekisteröinti ei maksa mitään, mutta kun alatte syöttämään sinne innoisanne luottokorttinumeroita, niin yllätys yllätys tililtä lähtee rahaa!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Heh. Olin tyhmä, kun liityin. Nyt, kun uhkasin poliisilla, lakimiehelläni ja kuluttaja-asiamiehellä, niin irtisanoutuminen tapahtui heti ilman kuluja. Annoin heille tämän päivän aikaa. Ja tämä vinkiksi muille. Sanoin, että toimintanne täyttää rikoksen tunnusmerkit.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
5 VASTAUSTA:
Ja olin tosissani. Tiukkana pitää olla. Olisin tehnt kaikki mitä uhkasin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
M kirjoitti:
Ja olin tosissani. Tiukkana pitää olla. Olisin tehnt kaikki mitä uhkasin.
Ja BTW. Lakimieheni on ilmainen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
M kirjoitti:
Ja BTW. Lakimieheni on ilmainen.
Ottakaa tämä ns. ennakkotapauksena. HEH.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
M kirjoitti:
Ottakaa tämä ns. ennakkotapauksena. HEH.
Kyllä sitä vanha urheilija saa ilmankin. Olisin vain halunnut flirttailla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
M kirjoitti:
Kyllä sitä vanha urheilija saa ilmankin. Olisin vain halunnut flirttailla.
Mutta pitäkää raja. Älkää menkö laittoman uhkausen puolelle. Tämä nyt ystävällisenä neuvona kaikille. Pärjäilkää.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Huijaussivusto! Sain sähköpostiin tervetuloa-viestin enkä ole moisesta paikasta ennen edes kuullut! Ne imuroi ihmisten yhteystietoja ja tekee feikkiprofiileja toisten nimissä.
Onhan näitä ennenkin ollut.
Ilmianna
Jaa
Tein ajattelemattomasti profiilin kyseiseen paikkaan, kuten myös muut ovat huomanneet paikasta ei pysty poistamaan itse tiliään. Minne osoitteeseen pitää lähettää pyyntö käyttäjätilin poistosta ja ei kai minulta veloiteta mitään kun en ole antanut tuonne mitään henk. koht tietoja, en ole ostanut mitään testiaikaa tai mitään?
Ilmianna
Jaa
Moro! Elikkä minulta kanssa ovat koittamassa ottaa 50e tililtäni kun koitan irtisanoutua ja ajattelin vastata heille näin:

Ilmoituksessa sanottiin, että 14päivän kokeilu maksaa 1.90 eikä muusta ollut puhe. Näinollen en ole maksamassa mitään muuta. Olette täyttäneet rikoksen tunnusmerkit.
"Markkinointia koskeva pääsäännön mukaan harhaanjohtava ja sopimaton markkinointi on kiellettyä. Kuluttajalla on oikeus odottaa markkinoinnissa annettujen tietojen pitävän paikkansa. Ilmainen-sanan käyttö puolestaan edellyttää palvelun aitoa maksuttomuutta. Sopimusehtojen osalta keskeisessä asemassa on kohtuullisuus. Kuluttajan kannalta kohtuuttomat sopimusehdot ovat kiellettyjä. Elinkeinonharjoittajalla on velvollisuus korostaa kuluttajan kannalta yllättäviä tai ankaria ehtoja. Esimerkiksi määräaikaisen sopimuksen jatkuminen automaattisesti uutena määräaikaisena sopimuksena on tuotava selvästi esiin sekä sopimusta tehdessä että sopimusehdoissa. Lisäksi kuluttajaa tulee muistuttaa irtisanomismahdollisuudesta sen ollessa käsillä."
Irtisanotte sopimukseni nyt heti ja lähetätte siitä ilmoituksen sähköpostiini.
Ja jollei se maksun tivaaminen tällä lopu, otan yhteyttä poliisiin, kuluttajavirastoon sekä lakimieheeni.

Mitäs tuumitte? Onko vastaus hyvä?
Ilmianna
Jaa
noniin elikkä onko kukaan sulkenut pankkitiliään etteivät nuo saisi rahoja? ajattelin sulkea pankkitilin ja poistaa sähköpostini. Sitenhän he eivät voi ottaa yhteyttä minuun eikä minun tarvitse pelätä rahojeni puolesta?
Ilmianna
Jaa
Ja kaikki sitten muistaa jatkossa että kun netissä rekisteröidytään jonnekki annetaan spämmi posti (tämä posti on tehty erinäisiä rekisteröintejä varten oma posti on sitten erikseen) ja sitten jos joku sivusto vaikuttaa niinkin kiinnostavalta että siitä jotain haluaisi maksaa niin kääntykää ensin googlen puoleen google on ystävä google kertoo vastauksia elämän suurin kysymyksiin kuten "onko tämä kusetus vai ei?"

ja jos haluaa olla vimosen päälle varma kaikesta(semi vainoharhainen???) niin surffatkaa proxyn kautta tämä salaa ip osoitteesi lopulliselta sivustolta homma toimii siis niin että surffaat ensin proxyn luokse ja annat sille lopullisen sivuston osoitteen ja he peilaavat sen proxyn kautta sinulle

proxyja löytyy:
http://www.hidemyass.com/
http://www.freeproxylists.net/

ps. Iloisia surffaus hetkiä missä milloinkin
Ilmianna
Jaa
on kyllä kieltämättä ollut aika paska paikka, mutta löysin siltä nykyisen aviomieheni, niin siinä mielessä kannatti! :)
Ilmianna
Jaa
Jep juu,, näissä netti-deitti sivustoilla on NIIN! paljon huijareita , ja aivan deitti sivustojen pitäjistä lähtien touhu on todellista huijausta...
Olen "tavannut" useampia naisia (liekö loppupelissä miehiä :D ) ja lähes kaikki ovat olleet ulkomailta Briteistä, Nigeria, West Africa on yleinen maa missä tyttö on "töissä" ja pian tulossa takaisin kotiin :) Suomeen ,,,ja kun jatkat keskustelua niin tulee pian viesti "rahani eivät aivan riitä paluumatkaan!, voisitko lähettää Western Union kautta muutaman satasen niin pääsen kotiin ja luoksesi :D
Siis voi elämä :D !! Luuleeko ihmiset jossain tuolla todella että epätoivoisesti Suomalaiset miehet lähettävät RAHAA tuntemattomalle "naiselle" TÄÄÄÄH!!!
Tpoisaalta ei mikää hullumpi yritys ,,, tyhmähän kyllä lähettää kun on oikein kaunis kuva mukana sähköpostissa... HERÄTKÄÄ IDIOOTIT!!!
Ilmianna
Jaa
Koittakaa nyt miettiä itsekin onko tämä mahdollista:

Netistä löytyy tyylikkäitä seuranhakusivuja joiden mainostus on kohdistettu lähinnä miehille. Siellä kerrotaan että heillä on runsaasti seksiseuraa hakevia halukkaita naisia.

Mutta tosielämässä naisten ei tarvitse suurissa määrin hakea seksiseuraa netistä. Kun he kävelevät ravintolaan tai punttisalille tai ulkoiluttamaan koiraansa lähellä on miehiä jotka ovat heti kiinnostuneita seksiseurasta jos saavat pienenkin vinkin. Ja usein jopa ilman vinkkiä tulee vonkauksia.

Eli seksiseuraa hakeville sivustoille on erittäin vaikea saada naisia jäseniksi mutta miehiä tulee aina pilvin pimein.

Kuitenkin noi sivustot kohdistavat mainostuksensa lähinnä vain miehiin. Miksi?

No koska ne naisprofiilit eivät ole aitoja kuten yllä kirjoitettin. Muutama on vain kisuoittelemassa olevia naisia jotka eivät ole tosissaan. He vain haluavat testata vieläkö on kysyntää.

Mutta suurin osa on sen sivuston omistajien ja ylläpitäjien lisäämiä feikkiprofiileja. Sivustolla pyydetään rahaa että voi ottaa yhteyttä halukkaisiin profiileihin. Mutta se Tanja joka on siitä läheltäsi naapurikaupungista on ylläpidon jättämä profiili ja kuva on viety jostain Bostonissa asuvat tytön FaceBook profiilista.

Koittakaa miettiä onko joku asia mahdollista mitä teille tarjotaan vai ei !!

Jos laitan nettiautoon ilmoituksen: "Minulla on pihassani liikaa hyväkuntoisia juuri katsastettuja Bemareita. Nyt on kiire antaa ne pois ennen lumien tuloa. Tulkaa noutamaan itsellenne uudenveroinen bemari ilman lisäkuluja."

Uskoisitko tuollaista? No et. Miks sitten uskot noita Flirtfart sivuja ja vastaavia?
Ilmianna
Jaa
kirjauduin sisään, maksoin, sain sen ekaviestin ja ko huomasin kans että ei tuolta mitään kostu niin lähetin asiakaspalveluun irtisanomnisen,niin kyllä sieltä kuitattiin se. harmi että meitä on näin paljon.
Ilmianna
Jaa
Naisena toi sivusto on toiminu iha jees...:o On siis ihan maksuton meille... Tosin onhan se vähän jotenki kehno ja ei oo kauheen käytännöllinen, mutta en oo todellakaan joutunut mitään maksamaan että vois lähetellä viestejä...

Mutta ei oo ensimmäinen sivusto joka on miehille maksullinen ja naisille ilmanen....:/
Ilmianna
Jaa
Itsellä kävi aivan sama homma kuin kaikilla muilla... kokeilu jakso ja nyt huomasin että oli tililtä lähtenyt 50e.. soitin ja siellä vastasi joku ulkomaalainen joka tenttasi ku hullu konsanaan joten älkää missään nimessä omaa nimeänne sinne sanoko tai ylipäänsä mitään itsestänne.. nyt laitoin osoitteeseen palvelu@support-flirtfair.fi sähköpostia että haluan sulkea tilini.. vastausta odotellessa.. odotan nimittäin sen 3 arkipäivää ja jos ei tapahdu mitään niin suljen tilin.. tai oikeastaan taidan sulkea sen jokatapauksessa varmuuden vuoksi.... Olisi ihan kiva tietää että miten on käynyt niille huijatuille jotka laittoivat reklamaatiota ja tilinsulkemis viestiä...
terveisin erittäin ahdistunut ja vittuuntunut huijattu.....
Ilmianna
Jaa
noniin itsekin osallistuin nyt huijaukseen. huomasin kyllä sen että kokeilujakso muuttuu automaattisesti 50e kuussa mutta kun siellä asetuksissa oli tilinsulkeminen vaihtoehtona ilmaisjäsenenä niin ajattelin että se toimii maksun jälkeenkin. vaan eipä toimi. näköjään jostain kumman syystä liittymisessä ei vaadita kauheasti henkkaria tms mutta kun haluat erota niin selvitys on vähän kuin maahanmuuttajalle.

no email lähti ja katotaan mitä tapahtuu
Ilmianna
Jaa
Hyvä jäsen,

kiitos viestistäsi.

Valitettavasti Premium-jäsenyyden tilausjaksoa ei ole mahdollista keskeyttää. Huomaathan, että sinulla on siis vielä reilusti yli kuukausi Premium-aikaasi jäljellä. Tämän jälkeen profiilisi palaisi automaattisesti takaisin maksuttomaksi perusjäsenyydeksi. Haluatko meidän silti poistavan profiilisi kokonaan jo nyt? Mikäli haluat profiilisi poistettavan jossain myöhemmässä vaiheessa, riittää että lähetät meille pyynnön profiilin poistosta. Pyynnön tulee sisältää rekisteröitymisen yhteydessä antamasi sähköpostiosoite ja valitsemasi käyttäjätunnus. Sinun on mahdollista poistaa maksuton profiilisi myös suoraan oman profiilisi kautta kohdasta "Tili".

Muistathan, että voit muutenkin koska tahansa kirjoittaa meille tähän samaan osoitteeseen (palvelu@support-flirtfair.fi), vastaamme aina mielellämme kysymyksiisi!

Ystävällisin terveisin,

Asiakaspalvelu

JOOOO.... olen laittanu pyynnön että tilisuljetaan muttei ole vastausta kuulunu, vain tuo viesti tuli ku laitto sinne että haluan sulkea käyttäjätilini...
Ilmianna
Jaa
Tämmöinen alla oleva viesti liikkuu Iskuri.net. Siihen kun vastaa niin panot on luvassa, heti kun on vaan luonut profiilin Flirtfairiin. Taitaa olla kusetusfirmallakin lama menossa, kun pitää joka paikasta miesrekisteröityjiä kalastella -->

*****************************
Jasmin Angel
corissange@gmail.com

*****************************
Moi
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Mulle tuli ilmeisesti samalta "kimulilta":
Moi! ..

Nappasimpas sut nyt tästä näin, kokemusta näistä nettideiteistä on jonkun verran ja aina on kiva päästä panemaan tuntemattomia miehiä ;).. Oon siis aika nuori ja pieni kokoinen kiimainen tyttö... 160cm .. 50kg. Oon 2 kertaa nyt iskurin kautta seuraa etsinyt ja onnistunut on. Tykkään kaikenlaisista seksistä, ehkä kun oon vähän pienikokokoinen niin tykkään, että mua vähän alistetaan ja pannaan hyvää tahtia.. Kontillaan on kivointa olla ja suihin otan tietenkin!..

Tässä on mun facebook, älä lisää kaveriks, mut voit sinne viesteje laittaa jos on ihan pakko.
https://www.facebook.com/sarah.hourne?fref=ts

Muutaman kuvan näät kans facebookista

Tässä on pari kuvaa itsestäni.. Alaston kuvia en vielä laita!
http://puu.sh/2mr3Z/8f87eb9947

Minä ja mun kaveri, senkin saa ehkä joskus vielä houkuteltuu mukaan ;)
http://puu.sh/2mr4r/a4a05c37ce

Lisää saat sitten myöhemmin ja sustakin ois kiva saada, mulla on muuten sitten paikka leikeille ;)

Tässä on yksi ehto mitä oon käyttänyt noissa viimesissä kerroissa ja hyvin on onnistunut, Eli siirrät 20 euroa mun tilille mitä käytän "Ns" Varmistus maksuna, sitten pystyn laittamaan sulle vähän alastonkuvia ja puhelinnumeron, että voitas mun luona tavata ;) Tää on vaan tällänen varmistus juttu, älä ihmettele! En oo siis mikään maksulllinen, niin mikään muu ei maksa, ellet sitten haluu joskus jotain leffa iltoja tai sun muuta jatkossa tarjota!

Tässä tiedot:
Danske Bank
Sarah Hourne - FI41 8000 2024 1069 80

Jos sulla danske niin näkyy heti, mutta ei mtn kiireitä.. Viimeistään näkyy pääsiäisen jälkeen, sit päästään puuhiin ;).. Ootan innolla, että pääsen naimaan vähän vanhempaa miestä, mutta tota laita sähköpostia heti, kun oot varmistuksen hoitanut, niin laitan sulle puhelin numeroa tulemaan.. Ja by the way, käteinen sun muu ei käy tässä alussa, että tää on ihan ehdoton.

Laita viestiä sitten !..

Ainakin oli sama sähköpostiosoite ja sama hakuviesti... ;)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Sama vika kirjoitti:
Mulle tuli ilmeisesti samalta "kimulilta":
Moi! ..

Nappasimpas sut nyt tästä näin, kokemusta näistä nettideiteistä on jonkun verran ja aina on kiva päästä panemaan tuntemattomia miehiä ;).. Oon siis aika nuori ja pieni kokoinen kiimainen tyttö... 160cm .. 50kg. Oon 2 kertaa nyt iskurin kautta seuraa etsinyt ja onnistunut on. Tykkään kaikenlaisista seksistä, ehkä kun oon vähän pienikokokoinen niin tykkään, että mua vähän alistetaan ja pannaan hyvää tahtia.. Kontillaan on kivointa olla ja suihin otan tietenkin!..

Tässä on mun facebook, älä lisää kaveriks, mut voit sinne viesteje laittaa jos on ihan pakko.
https://www.facebook.com/sarah.hourne?fref=ts

Muutaman kuvan näät kans facebookista

Tässä on pari kuvaa itsestäni.. Alaston kuvia en vielä laita!
http://puu.sh/2mr3Z/8f87eb9947

Minä ja mun kaveri, senkin saa ehkä joskus vielä houkuteltuu mukaan ;)
http://puu.sh/2mr4r/a4a05c37ce

Lisää saat sitten myöhemmin ja sustakin ois kiva saada, mulla on muuten sitten paikka leikeille ;)

Tässä on yksi ehto mitä oon käyttänyt noissa viimesissä kerroissa ja hyvin on onnistunut, Eli siirrät 20 euroa mun tilille mitä käytän "Ns" Varmistus maksuna, sitten pystyn laittamaan sulle vähän alastonkuvia ja puhelinnumeron, että voitas mun luona tavata ;) Tää on vaan tällänen varmistus juttu, älä ihmettele! En oo siis mikään maksulllinen, niin mikään muu ei maksa, ellet sitten haluu joskus jotain leffa iltoja tai sun muuta jatkossa tarjota!

Tässä tiedot:
Danske Bank
Sarah Hourne - FI41 8000 2024 1069 80

Jos sulla danske niin näkyy heti, mutta ei mtn kiireitä.. Viimeistään näkyy pääsiäisen jälkeen, sit päästään puuhiin ;).. Ootan innolla, että pääsen naimaan vähän vanhempaa miestä, mutta tota laita sähköpostia heti, kun oot varmistuksen hoitanut, niin laitan sulle puhelin numeroa tulemaan.. Ja by the way, käteinen sun muu ei käy tässä alussa, että tää on ihan ehdoton.

Laita viestiä sitten !..

Ainakin oli sama sähköpostiosoite ja sama hakuviesti... ;)
Kas kummaa minäkin sain(iskurista) ihan täysin saman viestin sanatarkasti, mutta osoite mistä se tuli oli diiana.ortiz17@gmail.com ja tää ilmoitti olevans Turusta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Parikin kertaa tuo jo tullut vastaan, eikä enää tyrkytä flirtfairiä, mutta haluaa saldolleen rahaa, koska saldo on muka kiinni.

Veikkaukseni on, että todellinen ikä ei ole 20 V vaan pikemminkin 15 -16 vuotta ja tarkoituksena on saada rahaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
laittakaas kuluttajvirastoon vaan viestiä kaikki, eiköhän ne joskus saa tollaset lafkat lopettaan. Huijjausta koko homma.
Ilmianna
Jaa
No niin... tyhmänä menin, liityin ja maksoin. Nyt on mennyt 135 e rahaa suoraveloituksena luottokortilta, vaikka lähetin irtisanomisilmoituksen heti kun olin liittynyt! Vastauksena tuli että irtisanominen on hyväksytty ja rekisteröity, enkä siis suostunut mihinkään muuhun kuin tuohon 1,99e kokeiluhommaan. Asia ei jää tähän... Onko muilla samanlaisia kokemuksia?
Ilmianna
Jaa
helpoimmalla pääsi kun kuolletti pankkikortin ja tilasin uuden, näin eivät pysty suoraveloittamaan tililtä. kerrottiin pankin asiakaspalvelussa. seuraava loma reissu tonne hakemaan mun 50e takas ;)
Ilmianna
Jaa
Muakin kusetettiin, käykääs tsekkaas miten voi pitää sitte hauskaa sen 2kk. Oon nimirekillä vrr tuolla lafkassa.
Ilmianna
Jaa
Tere,

Myönnän hölmöilyni kans. En tie miksi googlasin tämän ketjun vasta 1,99€ jälkeen. No, seuraavana päivänä tilauksesta ilmoitiin pankkiin, että kortti hukkui. Nyt maksaa 10€ uusi kortti ja sen suostun maksamaan. Mikäli haluatte hölmöillä niin hölmöilkää Visa Debit kortilla niin riittää kun tyhjentää tilin niin ei varmasti lähde rahaa kun tilillä ei ole rahaa. Maksan yleensä nettiostokset sielä, enkä Visa Credti kortilla jossa 2000€ maksuraja.

terv. Idioott
Ilmianna
Jaa
Tere,

Lähetin sinne meilin, että haluan irtisanoa tilini ja sieltä tuli vastaus, että

" kiitos viestistäsi. Harmi, ettet halua enää jatkaa jäsenyyttäsi meillä.

Täten vahvistamme, että Premium-jäsenyytesi on irtisanottu ja että sen voimassaoloaika päättyy:

14.02.2013

Huomaathan, että sinulla on siis vielä yli viikko Premium-aikaasi jäljellä. Tämän jälkeen profiilisi palaisi automaattisesti takaisin maksuttomaksi perusjäsenyydeksi. Haluatko meidän silti poistavan profiilisi kokonaan jo nyt? Mikäli haluat profiilisi poistettavan jossain myöhemmässä vaiheessa, riittää että lähetät meille pyynnön profiilin poistosta. Pyynnön tulee sisältää rekisteröitymisen yhteydessä antamasi sähköpostiosoite ja valitsemasi käyttäjätunnus. Sinun on mahdollista poistaa maksuton profiilisi myös suoraan oman profiilisi kautta kohdasta "Tili".

Muistathan, että voit muutenkin koska tahansa kirjoittaa meille tähän samaan osoitteeseen (palvelu@support-flirtfair.fi), vastaamme aina mielellämme kysymyksiisi!

Ystävällisin terveisin ja vastaustasi odottaen,

Asiakaspalvelu"

ELI toimiiko he sittenkin asiallisesti, ainakin kohdallani vaikutti siltä.
terv.Ex-Idiootti
Ilmianna
Jaa
kokeilin onneksi ILMAISEKSI tuota palvelua, minulle oli keksitty yhtäkkiä kuva jotakin ja aivan vääriä tietoja!! koitin poistaa tietoni sieltä ettei jäsi mitään sinne.. no eipä pysty! täyttä huijausta!
Ilmianna
Jaa
Ei vittu..ois pitäny itekki kattoo eka forumeilta. No peruin tuon 14 päivän testijakson nyt 6. päivän jälkeen.

Laitoin, että haluan perua premium jäsenyyteni ja nimimerkin ja s-postin.

Odotan vastausta ensviikon puoleen väliin ja sitten kuoletan tuon korttini jos eivät suostu toimimaan, niin kuin haluan.
Ilmianna
Jaa
Nonnii pommilteltu on kolmella sähköpostilla. Taidanpa soittaa, että korttini on hävinnyt ja maksaa sen 10e ja uutta korttia peliin.

Mitään vastausta ei ole nimittäin tullut. Vaikka irtisanoin sopimukseni jo 10 päivää ennen testijakson päättymistä. Lueskelin ylempää, että joku oli tehnyt samoin ja silti olivat perineet rahat.

Huomenna soitto pankkiin ja häväriä tekemään.
Ilmianna
Jaa

Kirjoittaja on poistanut tästä viestin

Ilmianna
Jaa
Itte huomasin tänään lyhennellessäni luottoo, et oli lähteny 48.50 tililtä jo 2krt : /. Tänään laitoin asiakaspalveluun, viestiä asiasta, ja siitä 2.90e kokeilujaksosta. Pyysin ystävällisesti palauttamaan perityt maksut, tai otan kuluttajapalveluun yhteyttä. Tänään yös huomasin, et ne velottaa joka kerta 23pv tililtä rahat. Pitänee muistaa ennen sitä kuollettaa kortti, jos sieltä ei mitään vastausta tuu! Ihan kiva näin melkein puolvuotta ollu maksaa turhaa ******! JA aijon, kyllä jotain kautta periä maksamani maksut takaisin. Onkos kukaan saanut maksamiaan rahojaan takaisin? Vois pikasee heittää vinkkejä iten kannattaa toimia
Ilmianna
Jaa
Hei olkaanpa yhteydessä ja selvitetään asiat. tuntematon-11@suomi24.fi
Ilmianna
Jaa
Hei paskapaketis ja muut. Ovatko vastanneet teille? Oisko syytä nostaa kanne?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tässä oma kokemukseni. Otin 14 päivän kokeilun, irtisanoin sen melkein heti.
Tässä tulos:

kiitos viestistäsi.

Täten vahvistamme, että Premium-jäsenyytesi on irtisanottu. Voit kuitenkin käyttää palveluamme Premium-jäsenenä nyt menossa olevan tilausjaksosi loppuun 15.02.2013 saakka. Tämän jälkeen profiilisi palaa automaattisesti takaisin maksuttomaksi perusjäsenyydeksi. Mikäli haluat jatkaa palvelumme käyttämistä Premium-jäsenenä edellä mainitun päivämäärän jälkeen, tulee sinun sitten hankkia uusi Premium-paketti. Mikäli puolestaan haluat lopettaa palvelumme käytön kokonaan, riittää että lähetät meille pyynnön profiilin poistosta. Pyynnön tulee sisältää rekisteröitymisen yhteydessä antamasi sähköpostiosoite ja valitsemasi käyttäjätunnus. Sinun on mahdollista poistaa maksuton profiilisi myös suoraan oman profiilisi kautta kohdasta "Tili".

Muistathan, että voit muutenkin koska tahansa kirjoittaa meille tähän samaan osoitteeseen (palvelu@support-flirtfair.fi), vastaamme aina mielellämme kysymyksiisi!

Ystävällisin terveisin,

Asiakaspalvelu

Ticket Details
Ticket ID: CXT-678-87635
Department: flirtfairfi
Type: Issue
Status: Closed
Priority: Critical

Tämän jälkeen poistin profiilini ja inakin vielä kaikki on ok. Mielestäni kaikissa näissä pitää olla tarkkana noiden sääntöjen kanssa ja lukea ne huolella, niin ei pety.
Sivustolla on suomalaisia naisia, on maksullista ja ihan muitakin. Voi jotakuta onnistaakin, minua ei:)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kuinka nopeaa vastasivat?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Vastaus tuli samana tai seuraavana päivänä.
Premium-jäsenyys loppui sovitusti, poistin vielä profiilinikin ohjeen mukaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mulla vastasi yllämainitulla tavalla, seuraavana päivänä. Voikohan tuohon luottaa, etteivät ne velota siitä huolimatta tililtä fyffejä, tekis nii mieli vielä kuolettaa korttikin.
Ilmianna
Jaa
Mä sain kans. Vaikka ei vois luottaa nii nyt on sähköpostissa todiste irtosanomisesta. Silloin voi valittaa jos yrittävät periä. Kuoletin kortin viel varmuudeksi.
Ilmianna
Jaa
Ihan pikku vinkki monelle!

Kannattaa tehdä tili esim. paypaliin tai vastaavaan palveluun ja käyttää sellaista netissä maksamiseen, varsinkin näissä deittisivustoilla. Etu näissä palveluissa on niiden voima oikeusjutuissa ja harva sivusto uskaltaa lähteä käräjille ison maiden rajojen ylittävän "rahafirman" kanssa. Itse olen aika ollut tyytyväinen paypaliin ja en ole koskaan joutunut ongelmiin, kun olen heidän kautta maksanut.

Mielestäni on paljon turvallisempaa siirtää rahaa paypal-tilille (toimii samalla tavalla kuin esim. veikkaus.fi, paitsi he lähettävät sinulle luottokorttilaskun seuraavassa kuussa, kun olet siirtänyt rahat) ja maksella siitä niin kaukan kuin rahaa riittää, kuin että syöttää oman pankkikortin tiedon 10 eri sivulle ja pelätä alkavatko he veloittamaan, vaikka olet perunut tilauksen.
Ilmianna
Jaa
Onko kellään jatkettu rahan perimistä irtisanomisvahvistuksen jälkeen?
Ilmianna
Jaa
Itselleni tuli tämmöinen viesti takaisin päin kun olin jättänyt irtinanomisilmoitukseni ko. palvelusta. Tosin ehtivät periä sitä pirun 48,80 maksua. Onneksi ei sattumoisin ollut tilillä katetta :D

Hyvä jäsen,

kiitos viestistäsi!

Tämä on automaattinen vahvistus viestisi vastaanottamisesta. Käsittelemme viestisi henkilökohtaisesti ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2-3 arkipäivän kuluessa.

Jotta asiasi käsittely sujuisi mahdollisimman vaivattomasti, tarvitsemme tietää rekisteröitymisen yhteydessä käyttämäsi sähköpostiosoitteen ja valitsemasi käyttäjätunnuksen – varmistathan siis, että viestisi sisälsi nämä edellä mainitut tiedot.

Muistathan, että voit ottaa meihin yhteyttä myös soittamalla puhelinpalveluumme numeroon 00800 99 99 99 00. Soittaminen suomalaisesta lankapuhelimesta on maksutonta, kännykästä soitettaessa puhelun hinta vastaa puhelinoperaattorin määrittelemää paikallispuhelun hintaa. Voit myös lähettää meille faksin numeroon 00352 27 00 07 32 tai 00352 26 80 06 77, tai kirjeen osoitteeseen:

Jadorra S.à r.l.
38 Route d’Esch
L-1470 Luxembourg
Luxembourg
Ilmianna
Jaa
Kannattaa opetella lukemaan, ja tässä tapauksessa ei voi mitenkään väittää, että olisi ollut jotenkin epäselvää mihin sitoutuu.
Voi hyvänen aika, kuinka vaikeaa asioista voi tehdä.

Itse ollut kaksi kertaa maksullisena jäsenenä, ei mitään valittamista, kaikki on mennyt juuri niinkuin on sivuilla kerrottu.
Ei siis mitään ongelmia, veloitettu juuri mitä pitikin.

Seuraakin löyty, sekin vielä.
Ilmianna
Jaa
Olen itse ollut jäsenenä sivustolla,minulla on oikea profiili,olen keskiikäinen nainen.Kaikki eivät ole horoja tuolla sivustolla.
Ilmianna
Jaa
Kokeilin kännipäissä sitä 14pv testikautta ja nyt sitten visa lasku tuli missä oli se 49,80€, vituttaa mutta minkä voin. Maksan nyt tämän ja irtisanon koko paskan on yli kuukausi vielä aikaa ennenkuin seuraava tilikausi tulee. Jos ei nyt tule vastusta pikemmin niin pakko kait "hävittää" kortin niinkuin monet tehnyt.
Tuli tästä hyvät oppirahat, onneksi ei sen kalliimmat. Olen joskus kokeillut ccdate siellä ei ole mitään automaattilaskutusta vaan se VIP tili loppuu jos ei maksa, paljon parempi siinä mielessä.
Ilmianna
Jaa
Heh, mä vastasin iskuri.netissä yhden tytön (tai mistäs sen tietää?) ilmoitukseen ja tuli tällainen vastaus (ks. alla). Hyvänäkönen tyttö, harmi että on kusetusta. Onneksi en alkanut maksaa, vaan googletin nimen ja löysin tän ketjun. Huh! :-D

-----------
Sarah Hourne
-> minä

Moi!

Oon aika pieni ujo tyttö, mutta jos kemiat kohtaa hyvin niin voishan tästä tulla kiva vakio juttu, vastaan sulle nyt melkein sattumalta, kun noita viestejä tuli niin paljon. Seksin kanssa oon aika kaikki ruokainen, joskus oon kelannut, että vois jonkun sihteeri pomo fantasiankin toteuttaa jonkun miehen kanssa.. On myös kiva jos mua vähän alistetaan ja pannaan kunnolla takaapäin.. Aah se on niin ihanan tuntuista.

Tässä on yks kuva minkä oot varmaa nähny jo.

http://www.iskuri.net/kuvat/tn/vmdarhzc7df7.jpg

Tässä kasvokuva:
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/309315_266901583342675_1996979108_n.jpg

Oon aika ujo tyttö, joten alotellaan vaikka niin, että tutustutaan eka tekstailemalla. Mulla on kyl saldoloppu, mut voit varmaa auttaa siinä :P?

Numero: 046 630 1417

Lataa mulle pari euroo saldoo, ni voidaa alottaa tekstailu ja tutustuminen :)

https://lataa.saunalahti.fi/

------
Oma ilmoituksesi:

Seuraksi tänään?

Etsin vähän vanhempaa seksiseuraa, mukavasta miehestä! Voitas jotain vaki juttua kehitellä jos kemiat kohtaa.

Oon nuori, pieni ja söpö, käytät minua juuri niinkuin haluat ;)

Vastaile

--------------
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Sama kusettaja on palannut iskuriin, tällä kertaa jutustelun jatkon ehtona on liittyä amortreffit sivustoon. Tehkääpäs se, niin rahoistanne pääsette.

Kas tässä tämän Hourne kusettajan uusi ilmoitus:

http://www.iskuri.net/index.php?prof=853668&inr=6&s=0&osp=1&hsp=2&imax=20
Ja tonne voi laittaa menemään niin paljon paskjaa kuin kerkiätte: corissange@gmail.com , on tämän kusettaja Hournen antama sähköposti.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tuli muuten juuri äsken aivan samallainen viesti mulle :D Oon näköjään tälle neidille lähettäny viestin 15.5.2013....ja nyt tuli jo vastaus :D
Ilmianna
Jaa
Flirtfair on kusetusta!

Rekisteröidyin kiimassa sinne ja heti tuli joku flirttiviesti ja olis pitäny maksaa et olis lukenu sen. Noh jäin odottelee jos tulis uusia. Ehkä kuukauden jälkeen pomppas viestiä taas.

Oli laittanu otsikkoon sähköpostinsa niin ei tarttenu maksaa vastauksesta. Laitoin sähköpostia sille ja sit pukkas elämän stooria sähköpostiin. KENIALAISHUIJAUSVIESTI! Oli sattunu ja tapahtunu, rahaa ulkomailla miljoonia ja tarttee apua niiden kotiuttamisessa, 50% rahaa lupaa vastineeks ym ym.

Ihme ja kumma viestiin oli laitettu uskottavuuden lisäämiseksi pari valokuvaa, linkkiä uutispalveluun (tästä kauheasta onnettomuudesta mikä oli hähen perheelleen tapahtunut), puhelinnumero mistä tavoittaisi jne..

Huoh!

Tän jälkeen, kun huomasivat et kävin sivustolla rupes paukkuu varmaa 10 kävijää saman päivän aikana ja paljon uusia viestejä eri tytöiltä (joilla sama kuva???) Flirtfairiiin! Kaikki huonosti suomennettuja OSA SANOISTA VIELÄ VISSIIN KENIAKS..

KUKA NÄITÄ USKOO!

ÄLKÄÄ ANTAKO KUSETTAA!

Itse en vielä penniäkään menettäny...onneksi!
Ilmianna
Jaa
Itsekkin menin kännissä tutustumaan sivustoon ja luovuttamaan visa kortin numeron 1,99e 14pv pakettiin, ja päädyin toteamaan että täyttä paskaahan tämä on Kolme viikko myöhemmin ihmettelin miksi visa-tililtä on hävinnyt n.50e johonkin Jadorra S.à.r.l nimiselle firmalle. Tutkimusten päätteeksi päädyin Flirtfairiin

1.Sulje luottokortti
2. Tee ilmoitus kuluttajavirastoon
3. Uhkaile Flirtfairia poliisilla, kuluttajavirastolla ja oikeustoimilla osoitteeseen palvelu@support-flirtfair.fi
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Suora osoite Kuluttajavirastoon : https://kuti.kkv.fi/Kutiweb/kuluttajat/KuviLomake.aspx
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kävipä tässä niin, että pomo oli joskus viime joulukuussa ottanut ton 1.99€ ja ei ollut tajunnut sen ottavan sitten tililtä sitä rahaa aina. Keväällä kun huomasi sen tein kuin pitikin ja pistin kiinni. Vahvistusta mitään ei tullut, perään lähetin emailia, ei tullut vastausta... Nyt oli taas heinäkuussa lähtenyt lähes 150€ tililtä vaikka ei pitäisi olla enää edes profiiliakaan. Ja tässä oli sitten tullut mailia missä karhutaan uusinta 3kk maksua... Heitin sinne nyt haisevan vastalauseen & uhkauksen sillä menee kuluttajaviranomaisille 16.9 sitten kun ei kerta kauniisti pyytämällä saa rahareikää tukittua kun ei sitä pankkikorttiakaan aina haluisi pomo kuolettaa.
Ilmianna
Jaa
Mitä ihmettä nuo oikeen meinaa tänään tuli tuo sama viesti missä kehoitetaan maksamaan tai muuten menee perintään. Mutta päivämäärät ovat aivan päin vittua.

"Jos maksua ei suoriteta eräpäivään mennessä 26. helmikuuta 2013, joudumme siirtämään asian käsittelyn lakimiehellemme. Suosittelemme, että suoritat maksun välittömästi, jotta vältyt juridisilta toimenpiteiltä ja mahdollisilta lisämaksuilta."

Eli ei kannata varmaan ottaa vakavasti tuota hommaa, koska tililtäni ei ole edes mennyt rahaa kuin sen 14pv kokeilu. Laitoin kuitenkin sähköpostia että haluan irtisanoa jäsenyyteni ja aikomus ei ole maksaa tuota kyseistä summaa. Mitenkähän käy? Onko muilla kokemuksia miten on menny?
Ilmianna
Jaa
Ja lisäystä että eivät tietenkään ole voinut ottaa tililtäni rahaa, koska maksoin tilisiirrolla. Miten tässä pitäisi toimia?
Ilmianna
Jaa
"kiitos viestistäsi.

Järjestelmässämme tapahtuneen vian vuoksi sinulle lähetettiin vanha maksumuistutus. Pahoittelemme tapahtunutta; voit jättää muistutuksen huomiotta. Olemme nyt poistaneet profiilisi "*******"."

Huh ilmeisesti case closed.
Ilmianna
Jaa
Olivat ottaneet taas marraskuun alussa 2x 49e pomon tililtä vaikka syyskuussa kyseinen homma piti olla pois päiväjärjestyksestä flirtin osalta. Eilen sitten pistin asian etenemään kuluttajaneuvojalle mistä jo on otettu yhteyttä meihin & olen lähettänyt heille koko kirjeenvaihdon & 400e vaatimuksen aiheutuneista kustannuksista.
Ilmianna
Jaa
Ihme sivusto, en oo koskaan itte rekisteröitynyt ja nyt ruvennu paukkumaan karhusähköposteja sähköpostiin. Sähköpostin kautta tietämättä tilin salasanaa tai mitään pääsin jotenkin ihmeen kaupalla kattomaan tonne tilille ja siellä jotkut ihan täysin randomtiedot ja joku mallin kuva profiilikuvana. Lähti mailia asiakaspalveluun poliisista uhkaamalla, toivottavasti menee ihan tällä ettei tartte oikeesti lähtee poliisin kanssa selvittämään asiaa.

IP-osoite joka tuohon mailiinkin oli merkitty näkyy löytyvän espostaa eli taidanpa lähteä sinne katselemaan jos sieltä löytyis tää urpo kuka on mun sähköpostin kanssa tonne rekisteröitynyt ja hankkinu ilmesesti premiöömin maksamatta.. dinsdins
Ilmianna
Jaa
Tämä e kontakti on myös bulsittia, tulee muka joku viesti naiselta,ostat vaikka 1kk jäsenyyden, Laitat viestiä naiselle takaisin johon nainen vastaa että sori mutta ei hän ole viestiä lähettänyt. Näin on käynyt 2 kertaa nyt ja en osta enään mitään,e kontakti vastasi juuri samoin kun tässäkin ketjussa oli laitettu että koetamme kitkeä nämä huijarit pois jne,, Ihan suomalainen kivan tuntuinen nainen oli muka viestitellyt hah, itse tämä E-kontaktu laittaa viestiä että saavat ostamaan sen varjolla noita jäsenyys juttuja
Ilmianna
Jaa
Mieheni on myös tehnyt profiilin itselleen tällaiselle sivustolle. Minusta se ei ole mistään kotoisin, että varattu mies rupeaa tällaiseen touhuun. Ollaan oltu kimpassa n. 20 vuotta ja mieheni sanoo tehneensä sen selvittääkseen herättääkö hän muissa naisissa kiinnostuksen. Se ei kuulemma merkitse mitään, mutta itse olen asian suhteen epätoivoinen. Mitä mieltä olette parisuhteessa elävät?
Ilmianna
Jaa
VAROITUS MIEHILLE!! mm. Iskurin, suomi24 treffipalstoille on pesiytynyt petostehtailijoita. Esiintyvät nuorina naisina hakevat seksiseuraa, vastattuaan nämä sankarit yrittävät saada sinut liittymään joko lisäkuvilla naisesta, tai jutustelun jatkon ehtona maksullisiin ulkomaisiin treffisivustoihin, kuten amortreffit, flirtfair, ja euroaffairs. Seuraa ette näiltä tule saamaan, heitä kiinnostavat vain luottokorttitietonne.

Vinkkinä kannattaakin näille "sankareille" vastata kahdesta eri sähköpostista, ja katsoa, saatko identtiset tai lähes identtiset vastaukset, jolloinka olet kohdannut huijarin. Itse linkitän nykyisin automaattisesti nämä poliisille, ja kehotan muitakin niin tekemään, vaikka arka asia onkin asiassa miehen kannalta, mutta en suvaitse tuollaista kusetusta enää tippaakaan, enkä ole kyllä itse näihin kusetuksiin edes mennyt!
Ilmianna
Jaa
Rekisteröidyin FlirtFairiin pari tuntia sitten ja lähetin jo asiakaspalveluun tiukkasävyisen viestin käyttäjätunnukseni poistamisesta.

Liityin palveluun siinä luulossa, että on ilmainen. Jäsenyyden valinnassa ymmärsin yskän, mutta älypuhelinta käyttäessäni sormi lipesi kohtaan 1,99€ (ilmeisesti se 14 vrk kokeilujakso), mutta ehdin kuitenkin keskeyttämään seuraavan sivun/vaiheen latauksen/vaihtumisen, ja palasin jäsenyyden valintaa edeltävälle sivulle. Luottotietoja tai muitakaan henkilötietojani en onneksi luovuttanut heille.

Selasin muutaman tytön pikahausta, en muuta, kunnes jälkiviisaana googletin keskusteluja palvelusta. Tällöin päädyin pyytämään käyttäjätunnukseni poistamista.
Sähköpostiosoite, jonka ilmoitin on roskaposteja varten, eikä lähettäessä nimeni näy vastaanottajalle. Muita ratkaisevia tietojani en suoranaisesti palveluun jättänyt. Ainoastaan minua huolettaa se, että käytin älypuhelinta rekisteröitymiseen. Saako Flirtfairpaska jotenkin tietoni selville mobiilinetin perusteella?

Uskoakseni en kuitenkaa sitoutunut maksamaan mitään, vaikka valitsin aluksi tuon 1,99€ vaihtoehdon, minkä peruutin. En huomannut ainakaan, että maksutapoja olisi muita kuin luottokortti, jonka tietoja palvelu ei missään vaiheessa pyytänyt.

Onkohan nyt niin, että selviän kuivin lahkein tästä episodista? Vai poksuuko minulle jokin kusetuslaskus meiliin tai jopa puhelinlaskuun tai operaattorin kautta hankittuihin yhteystietoihin (näin ei kai saa operaattori tehdä?)?
Ilmianna
Jaa
Meitä pönttöjä syntyy joka sekunti. Ja sitten näitä vittuilujoita myös, jotka ovat vähintään yhtä hölmöjä.

Lähetin viestin että irtisanon jäsenyyden ja jos ei tule huomisen aikana kuittausta, kuoletan kortin ja en vastaa sposteihin, se sentään oli dumppiosoite. Tarkkailen tiliä, mitään jos lähtee niin kaikki reklamoidaan takaisin. Se on kun vaan yhdessä nupissa se veri voi olla hetkellä.
Ilmianna
Jaa
Olen samassa kusessa tämän FlirtFairin kanssa kuin suurin osa täällä, tililtäni oli hävinnyt 149,70 euroa enkä tiennyt että olisin sitoutunut mihinkään kuukausimaksulliseen jäsenyyteen ennen tätä. Olen antanut heille viikon aikaa palauttaa rahat takaisin tililleni jonka jälkeen kerroin heille tekeväni tästä rikosilmoituksen poliisille. Aion todella viedä tämän asian finaaliin. EU-direktiivin perustuva LAKI verkkokaupassa velvoittaa palvelun myyjää lähettämään sähköpostilla VAHVISTUKSEN tehdystä sopimuksesta jossa kerrotaan mitä se maksaa ja miten sen voi irtisanoa (oletteko saaneet?) Samoin palvelun tarjoajan puhelin numero ja sen hinta on ilmoitettava selkeästi, nyt on vain kolme epämääräistä numeroa ilman minkään maan tunnuksia ilman hintoja. Yritin selvittää numerotiedustelusta ja omalta verkko operaattorilta numeron perusteella mitä maksaa jos soitan noihin numeroihin, mutta kukaan heistä ei löytänyt mitään tietoa ko. numeroista mistään euroopan maista. Tämä toimintatapa on täysin lainvastaista enkä lähde sovittelemaan tätä kuluttajaviranomaisten kanssa, sillä toiminta täyttää rikollisen toiminnan tunnusmerkit.
Jos tunnet samoin kuin minä huijatuksi tulleesi niin ota yhteyttä minuun sähköpostilla niin jatketaan keskustelua tarkemmin: kartsa1 (at)yahoo.com
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

kokemuksia

Flirtfair.fi sivustosta jonka tässä bongasin joku aika sitten..Onko joku siellä maksanut premium jäsenyyden, ja löytänyt sieltä seuraa?
Aika houkutteleva kun 14pvä 1,99€ mutta kuinkas sitten irtisanoo..Kumminkin pitää luottotiedot antaa..Hmm...

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta