Katsotko naisten tissejä ja peppuja kaikkialla?

.

34

2131

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • keittiövilosovi

      Kieltämättä katson aina varsinkin naisten takapuolia; se on sellainen luontainen reaktio, jota on melko vaikeaa vastustaa. Jos nainen on hyvännäköinen, niin katsomisesta tulee olotila, jonka vain mies voi ymmärtää.

      Koska kyseessä on luonnollinen taipumus, niin annan sen itselleni ja kaltaisilleni anteeksi: eihän se oikeasti edes loukkaa ketään.

    • taikuri Vaahto

      Ehdottomasti

    • kyllä.

      kyllä.

    • addiktipahasti

      ajattelen aina että sais panna kaikkee kivannäkösii naisii kuvittelen miltä esim väärinpäin ratsastus näyttäisi kun hän pomppii

    • cocobolo

      Katselen, mutta samalla katselen myös miehiä, koiria, pilviä, lintuja yms. Tietty joskus kuumottaa jos oikein hyvännäköinen naisihiminen tulee vastaa tai kävelee edelläni...

    • YTM-EVP

      Minkäs sitä mies silmilleen mahtaa ;)

    • Perfect Turku

      Minulla ON itselläni mahdottoman kaunis takapuoli. Miehet katselevat sitä oikein mielellään, sen todella huomaa. Kolareita tulee päivittäin takiani roppakaupalla.
      Samoin upeat rintani aiheuttavat hämmentynyttä kaaosta missä ikinä liikunkaan. Lisäksi minulla on kauniit pitkät jalat. Olen myös kauniskasvoinen, mukava ja älykäs. Kiitos isä ja äiti!

    • miehet on sikoja

      Miehet ovat niin säälittäviä. Mitä enemmän näen tuijotusta ja kuolaa suupielellä, sitä enemmän halveksin!!!

      • Todellinen mies

        Niin, ja ajattele meille maksetaan palkkaakin enemmän kuin sinulle. Kuka se tyhmä tässä on?


      • miehet on sikoja
        Todellinen mies kirjoitti:

        Niin, ja ajattele meille maksetaan palkkaakin enemmän kuin sinulle. Kuka se tyhmä tässä on?

        Kylläpä kirpaisi~. Edellä mainitun kysymyksen voit esittää omalle peilikuvallesi.


    • Gataeela

      :D Minusta on epäkohteliasta tuijottaa. Ystävällinen ja kontakiaottava katse on tosin eri asia. Ja sekin on kiva ainoastaan, jos katseen lähettäjä on mies makuuni (jos olisin vapaa), eikä katse olisi mitenkään seksuaalinen. Oikeastaan en pidä siitä että ruumiinosiani tuijotellaan.
      Itse kylläkin vilkaisen naisten vartaloita, useimmiten kateissani :D

    • Pyllypoikjs

      Kyllä katson. Pienehköt tissit on kivoja, mutta kyllä perseitä on todella kiva katsoa. Parhaimpia on ns.naapurintytön näköisten naisten takamukset (ei liikaa läskiä,eikä lihaksia).

    • D.S.

      Tietenkin! Aina! Tuotahan on nyt ihan turha kysyä terveeltä, viriililtä mieheltä. Pohjimmaiset viettimme ovat ne kaikkein motivoivimmat. Kaikki muu, ihan kaikki muu rakentuu niiden päälle ja lopulta pelkkää kohinaa naisenhimon rinnalla.

    • Katson toki. =)
      Mutta vaivihkaa, enkä jää tuijottamaan epäkohteliaasti. ;) ..enkä tietenkään ikinä silloin katsele jos minulla on oma seuralainen mukana. Silloin hän saa jakamattoman huomioni.

      • Tyttelityttönen

        Siinä on kyllä tosi mies! :)


    • MIMOSAAAAH

      Siis toi on just tota!!!! ARRGGGGGGG!!! Eka mies kävelee ohi suu auki ja sitten TIETYSTI kun on kävelly vähän matkaa ohi niin tulee käännös ja tsekataan viel perse!! Kamalinta jos kuulee vielä et mihet sanoo ei vitsi,uijjiu,tai jotain muuta vajaata!!!!!EI kivaa miehet,ei kivaaa!!!!

      • Väittäisin kuitenkin, että hyvin pieni vähemmistö miehistä on mainitsemasi kaltaisia vajakkeja. Vaikka varmasti suurin osa meistä katsookin kauniita naisia, niin se tehdään hienotunteisesti ja huomaamattomasti. =)


    • mimosaaah

      No helsingistä niitä ainakin löytyy, eikun kaupungille niin joku hörhö jo häiritsemässä..
      Onneksi niitä järkeviä on enemmän:)

    • Väsynyt Gataeela

      TheOne vaikuttaa tässä suhteessa järkevältä. Muistan lapsuudestani yhden kohdan kun isäni jäi juuri suu auki tuijottamaan jotain ulkomaalaistaustaisia tyttöjä. Äiti vähän hermosi ja lapsia hävetti :D Miehet, älkää siis tehkö noin!
      Joskus pukeudun löysiin vaatteisiin oikeastaan ihan vain siksi, ettei minua tuijotettaisi :/ Paniikkihäiriön kun omistaa, tuntuu hirveältä olla miesten katseltavana ja arvosteltavana. Koittakaa miehet vähän miettiä :) Ei kaikki naiset sitä minään imarteluna ota. Kyllä sen sitten huomaa jos joku oikein haluaa huomiotanne.

      • Hullu varmaan

        Pakko vastata viestiin, vaikka menee vähän ohi aloittajan aiheen. Minulla on erittäin paha pakkomielle piilottaa kroppani etenkin miesten katseilta. Nurinkurista tässä on se, että treenaan kroppaani hullun lailla ja välillä minulle tulee sellainen paha olo, kun olen kuitenkin lihaksikas ja peilistä tyytyväinen kroppaani, että ajattelen, etten saisi olla hyvillään. Siksi piilotan itseni miesten katseilta löysiin vaatteisiin, koska muuten ajattelen, että he näkevät minut vain seksuaalisena objektina.

        Minulla on aina ollut kiero ajatusmaailma. En syytä miehiä, mutta pelkään katseita ja toisaalta olen erittäin kiinnostunut siitä, miltä näytän.


      • luonnonmies
        Hullu varmaan kirjoitti:

        Pakko vastata viestiin, vaikka menee vähän ohi aloittajan aiheen. Minulla on erittäin paha pakkomielle piilottaa kroppani etenkin miesten katseilta. Nurinkurista tässä on se, että treenaan kroppaani hullun lailla ja välillä minulle tulee sellainen paha olo, kun olen kuitenkin lihaksikas ja peilistä tyytyväinen kroppaani, että ajattelen, etten saisi olla hyvillään. Siksi piilotan itseni miesten katseilta löysiin vaatteisiin, koska muuten ajattelen, että he näkevät minut vain seksuaalisena objektina.

        Minulla on aina ollut kiero ajatusmaailma. En syytä miehiä, mutta pelkään katseita ja toisaalta olen erittäin kiinnostunut siitä, miltä näytän.

        Harva mies pitää lihaksikasta naista seksikkäänä. Joten jos lihaksikas nainen huomaa että miehet katsovat, ne katsovat vähän sillä mielellä että hyi olkoon. Sori nyt vaan. Onhan teillekin toki omat ihailijanne, ei sillä. Mutta yleisesti ottaen miehet eivät pidä lihaksista naisilla.


    • vähäpää

      Niin, tuo paniikkihäiriöisyys kertoisi hieman keskiverrosta poikkeavasta tuntemuksesta mitä tuijottelun objektina viihtymiseen tulee.

      Kukaan tuskin suuremmin nauttii intensiivisestä ja 'hallitsevasta' tuijotuksesta tuntemattoman henkilön taholta. Luulen kuitenkin, että kohtuullinen osa naisista on sittenkin vähintäänkin mielissään katseen muodossa osoitetusta huomiosta ja kiinnostuksesta. Eivätkä he ehkä tällaista välttääkseen ole ainakaan valmiita valitsemaan päivän pukeutumiskoodia sen mukaisesti.

      Suurin osa varmastikin "tuijottaa" juuri tuolla kuvaillulla tavalla. Edellinen kirjoitus loi kuitenkin jälleen kerran sen mielikuvan, että omia, puhtaasti luonnollisia taipumuksia pitäisi jotenkin suitsia.

      Eihän sille mitään voi jos katseet kääntävä, ihana ilmestys sattuu liikkumaan kadulla, pitäisikö silloin tuijotella vain tiukasti asfalttia kohti?

    • Juu kyllä tulee katottua, mutta sillai kevyesti. Ei mitään pitkää katsetta ellei jostain syystä ole jotain todella säväyttävää.

    • myös naiset tekevät

      Ei tuo tuijottelu ole yksin miesten synti. Kaverini on todella hyvännäköinen mies. Lähes poikkeuksetta julkisissa tiloissa kaikki naiset aivan häpeilemättä tuijottavat sitä eivätkä edes tajua tuijottavansa. Kerrankin kaveri nousi ylös niin yksi nainen melkein henkeä haukkoen tuijotti sitä suoraan sepalukseen. Naiset ovat aivan yhtä pahoja kuin miehetkin. Miehet vain voivat tunnustaa tekevänsä sitä eivätkä kuten naiset väitä saaneensa silmälihasten halvausoireistoa kun tapitus jää päälle.

    • iopwejd9023+

      Joo kyl peppuja kattoo mutta sitten kun tulee mieleen pyllynreikä ja sieltä tuleva kakka niin into laantuu.

      • fiksuvilma

        No sehän kertoo vain siitä että olet henkisesti kehitysvammainen ja voisit harkita itsesi lopettamista. :)


    • ymmärrys

      Kyllä, minäkin katson niitä lähes aina ja kaikkialla. Kyllähän tolla alkuperäsellä kysyjällä oli jo tieto totuudesta: mies katsoo aina ja poikkeuksetta hyvää naisen takapuolta ja rintoja - täysin luontanen reaktio ja kaikkea muuta kuin opittu tapa...ei tätä mekanismia voi oppia sosiaalisessa ympäristössä, on se vaan niin luontanen juttu.

    • tuntee hutuksi itten

      MIKÄ NAISII VAIVAA, toiset laittaa kiusakseen ja näyttelee iteensä toiset pahastuu jos mies kattoo vaikka nainen oiski kaunis. häpeekö nainen sillo?

    • Xii

      Eihän siinä katsomisessa tai tuijottelussa mitään vikaa ole, mutta jos katsoo aiheelliseksi tulla kommentoimaan jotain, tai näyttää katsellaan mielipiteensä, niin se on vähän naivia.

    • tavix

      Mä kuulun ehkä naisten vähemmistöön, tai sitten olen vain poikkeuksellisen rehellinen :D , mutta kyllä mä nautin suunnattomasti miesten katseista. Mullakin on pientä paniikkihäiriötaipumusta tai huonoa itsetuntoa, mutta kun mieliala on sinnepäin, pukeudunkin peittävämmin. Kun huvittaa saada katseita, pukeudun paljastavammin. Ei haittaa vaikka joku spurgun oloinenkin katsoisi, mutta tietysti kivan miehen katse on se jota odottaa. Ei minulle kovin paljon ole huudeltu tai mitään käsieleitä näytetty, mutta katseita saa useimmiten, kun pukeutuu niin että pepun ja lantion muodot näkyvät, tai rinnoista saa vähän paremman mielikuvan kuin toppatakin alta.

      Ehkä tähän vaikuttaa se, etten ole mikään varsinaisesti hyvännäköinen. Sellaiset naiset varmasti ovat jo ajat sitten kyllästyneet jatkuviin katseisiin ja kommentteihin, tällaiselle tavikselle katseet ovat nannaa. Kun on mallia "edestä Vexi Salmi, takaa Marilyn Monroe" voi joskus kassajonossa saada hupaisia reaktioita aikaiseksi. ;)

    • Totta kai. Se on jonkinlainen automaatio jolle ei mahda mitään, ei siis yhtään mitään.


      (naurua)

      • Jorma vain

        Minä katson naisen takapuolta lähietäisyydeltä ainakin silloin, kun nain takaapäin.


    • mies534363636

      Katsotko naisten tissejä ja peppuja kaikkialla?

      tottakai katselen:)

    • truu tsentlmän

      Katselen naisten peppuja varsinkin, myös tissejä, joka paikassa. Yritän tehdä sen huomaamattomasti ja arvokkaasti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      92
      2513
    2. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      184
      1609
    3. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      77
      1529
    4. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      92
      1323
    5. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      75
      935
    6. Mitä mielestäsi on aito

      rakkaus? Miten sen kuvailisit?
      Ikävä
      77
      798
    7. Hitsi että olet tyylikäs!

      Sinulla on upea näkemys ja oikeaa värisilmää. Hyvä etten melkein pudonnut polvilleni eteesi kun hämmästytit minut jällee
      Ikävä
      35
      771
    8. Poliisi etsii Leif Lindemannia

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisi-etsii-leif-lindemania-julkaisi-kuvan/8982310#gs.cec6zf Onko nähty jo tarhar
      Kokkola
      18
      709
    9. Ensi kerralla aion ottaa sinun kanssa

      Tuijotus kisan ja mitäs sitten tapahtuu jää nähtäväksi 🤩😃 Voi olla vähän hankalaa jos muita ihmisiä mutta odotelkoot s
      Ikävä
      41
      653
    10. Voisiko kaivattusi tehdä jotain mitä

      Et voisi antaa anteeksi
      Ikävä
      28
      630
    Aihe