Saulin kannattajat paniikissa

Eläkeläispersu

Kokoomus ja Saulin vaalityötä sponsoroivat vapaamuurarit näyttävät olevan jo täysin paniikissa Väyrysen voimakkaan nosteen vuoksi, koska ne ovat alkaneet jo hyvin harmittomiakin kirjoituksia poistamaan. Vapaamuurareiden virsilauluharjoituksia käsittelevä leikillinen juttukin on sensuroitu Kokoomuksen palstalta, koska siinä tuotiin liian selvästi esiin se, että Saulista pyritään tekemään presidentti vapaamuurarien suurien rahojen voimalla. Saulin joukot ovat poistattaneet samaisen jutun myös Keskustan palstalta, vaikka siellä puhuttiin rapparien virsilauluharjoituksista.

Sananvapautta toitottava Kokoomuskin on hyvin hanakka sensuroimaan kirjoituksia, jotka ovat mediakuplan sisällä piileskelevälle Saulille epäedullisia. Kykypuolueen on turvauduttava jo hyvinkin alhaisiin keinoihin, jotta ilman mitään substanssia olevasta ehdokkaasta saataisiin leivottua Suomeen presidentti. Onneksi Väyrysen ja Soinin kannattajilla ei ole vastaavaa ongelmaa.

12

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Perrsu

      Missä Väyrysen voimakas noste näkyy? Ei sitä ainakaan kentällä huomaa. Taitaa olla taas tätä mediaa ja galluppia tai jotain. Ei niistä tavallinen ihminen selvää ota.

    • Pavefani

      Trendi näyttää olevan nyt se, että Haavistoa nostetaan ison rahan voimalla toiselle kierrokselle. Näin pyritään varmistamaan Niinistön voitto.
      Mutta vaalit ovat edessäpäin. Eiköhän tehdäkin kiusaa noille pääomapiireille ja äänestetä VÄYRYSTÄ!

    • Eläkeläispersu

      Tämä juttu sensuroitiin tänään:

      Vapaamuurarien virsilauluharjoitukset

      Niinistön vapaamuurariveljet ovat kovasti huolissaan siitä, että Salen suojaksi rakennettu mediakupla meni rikki Keijo Korhosen täsmälaukauksen seurauksena. Mediakuplan korjauksen rahoittamiseksi vapaamuurariveljet päättivät järjestää Senaatintorille virsilauluharjoitukset, jonka kolehtituloilla Salen rikkinäinen mediakupla saadaan korjattua. Tilaisuuden ohjelma on laadittu sellaiseksi, että kaikkien puolueiden kannatajat voivat vapaamuurarien virsilauluharjoituksiin osallistua.

      Jotta virsilaulukarjoitukset sujuisivat luonnikkaasti, niin tilaisuudessa lauletaan vain virren 440 ( Liite 1.) eri säkeistöjä, sillä ne jokainen ihminen tuntee helpoimmin omakseen Jutan ja Jyrkin EU-Suomessa. Vapaamuurarien torvi soitokunta (ei torvisoittokunta) säestää virrenveisuuta ja kerää myös kolehdin viimeisten säkeistöjen aikana.


      OHJELMA

      - Virsi 440 1. säkeistö

      - "Paljon melua tyhjästä": Presidenttiehdokas Niinistö kertoo EU:n ytimestä ja eurosta. Esityksensä lopuksi hän ampuu Korhosen kanuunalla hajalle koko EU:n ja euron ( Liite 2)

      - Virsi 440 2. ja 3. säkeistö

      - "EMU-kakku kaunistaa": Presidenttiehdokas Lipponen esittelee maittavan EMU-kakun reseptin (liite 3)

      - Kolehtivirsi. Virsi 440 3. 4. ja 5. säkeistö

      Vapaamuurareiden torvi soittokunta kantaa kolehdin (käytössä isot haavit) osittain naamioituneena, jotta tunnistaminen olisi mahdotonta. On suotavaa laittaa isoja seteleitä kolehtihaaviin, jotta kallispalkkaiset vapaamuurarit saisivat korjattua Salen mediakuplan. Demareiden ja Kokoomuksen kannattajat voivat laittaa kolehtiin pienemmän summan, sillä Jutta ja Jyrki ovat jo vieneet 50 miljardia euroa ennakkokolehtia EU:n ytimen vapaamuurareille.

      Saulin vapaamuurariveljet toivovat kaikkien virsilauluharjoituksiin osallistuvien kansalaisten olevan anteliaalla mielellä, jotta rikkinäisen mediakuplan korjaus onnistuisi, ja Sauli voisi piileskellä ehjän kuplan sisällä vaali-iltaan asti sanomatta yhtään mitään.

      Jos virsilauluharjoitusten kolehti ei tuota riittävästi, niin kokeneesta Tohtori Paavo Väyrysestä tulee presidentti. Tuleehan Väyrysestä presidentti, vaikka kolehti tuottaisikin tarpeeksi, sillä Saulin vähäinen substannssi ei vain riitä Väyrysen kanssa tasavertaisen kilpajuoksuun.


      Liite 1.

      Vanhan virsikirjan Virsi 440

      1. JO VÄÄRYYS VALLAN SAAPI, SE HUUTAA TAIVAASEEN. SE TURMAA ENNUSTAAPI, VIE KANSAT KURJUUTEEN. KEN HERRAN OIKEUTTA NYT TÄÄLLÄ JULISTAA, JA KEN VANHURSKAUTTA NYT TAHTOIS PUOLUSTAA?

      2. NYT VIEKAS VILPPI TÄÄLLÄ ON NOUSSUT KUNNIAAN. ON VALHE VALLAN PÄÄLLÄ JA VÄÄRYYS VOIMASSAAN. EI KUULLA KURJAN ÄÄNTÄ, JA KÖYHÄÄ SORRETAAN, JA LAINKIN RIKKAAT VÄÄNTÄÄ VÄÄRYYTTÄ PUOLTAMAAN!

      3. KAS, KÖYHÄN LEIVÄN SYÖVÄT NUO JUMALATTOMAT. HE VIATONTA LYÖVÄT JA HÄNTÄ VAINOOVAT. HE KURJAA AHDISTAAPI KUIN KÄÄRME KIUKUSSA, KORVANSA TUKKEAAPI TUON RAUKAN HUUDOILTA!

      4. HE ARMOTONNA VEIVÄT OSUUDET ORPOJEN. HE SÖIVÄT LESKEN LEIVÄT, ON HERRA NÄHNYT SEN. HÄN VANHURSKAASTI KOSTAA VÄÄRYYDENTEKIJÄT, RANKAISEE ANSIOSTA NUO VIEKKAAT RYÖSTÄJÄT!!!!!!!

      5. VAAN VOITONPÄIVÄN KERRAN VAIVAISET NÄKEVÄT, VANHURSKAUS KUN HERRAN LYÖ VÄÄRÄT VÄKEVÄT. OI HERRA, VOIMAS NÄYTÄ, KANSAASI ARMAHDA JA HURSKAAN PYYNNÖT TÄYTÄ JA PÄÄSTÄ VAIVASTA.


      Liite 2. Lähikuva Keijo Korhosen kanuunasta:
      http://www.ilkka.fi/mielipide/kolumnit/historian-roskatynnyriin-1.1123615


      Liite 3. Liposen EMU-kakun resepti:
      http://www.youtube.com/watch?v=PwEbyUactDE

      • Eläkeläispersu

        Vapaamuurarien virsilauluharjoitukset, jatkokeskustelu:

        Pieni tarkennus ohjelmaan

        Äänestäjät ovat kiinnostuneena kyselleet tästä vapaamuurarien virsilauluharjoituksesta lisätietoja, sillä ensimmäinen ilmoitus oli hieman puutteellinen. Järjestelytoiminkunta on tänään ilmoitanut seuraavat lisätiedot juhlasta ja esiintyjistä:

        - Presidenttiehdokas Niinistö pitää koko virsilauluharjoitusten ajan päässään näkymätöntä NATO-kypärää. Kokoomuksen kannattajat eivät NATO-kypärää näe, mutta normaalit äänestäjät panevat heti merkille NATO-kypärän huonon istuvuuden.

        - Presidenttiehdokas Lipponen toimii myös tilaisuuden unilukkarina. Hänellä ei ole perinteistä unilukkarinsauvaa, vaan hän herättää yleisön aina ennen virsiosuutta huutamalla mikrofoniin voimakkaalla äänellä: " BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ..."

        Vapaamuurarien kolehtiryhmä (torvi soittokunta) on tähdentänyt sitä, että lompakko kannattaa täyttää ennen virsilauluharjoituksia. Jos lompakko on liian pieni, niin silloin voi käyttää selkäreppua seteleiden kuljettamiseen. Isoissa kolehtihaaveissa on kuulemma tilaa isommillekin setelinipuille, ja Salen nuorikko löytää kyllä käyttöä suuremmallekin kolehtisummalle.

        ***************

        09.01.2012 Laitoin keskusteluun pienen ajankohtaisen lisäyksen, joka ilmeisesti oli liikaa Salen vapaamuurariveljille.


        Lisää rahaa!

        Saksan ja Ranskan vapaamuurarit haluavat myös oman osansa kolehtituloista, joten kansalaisten pitää olla entistäkin anteliaampia. Ei siitä Saulista halvalla presidenttiä tehdä.

        http://www.taloussanomat.fi/ulkomaat/2012/01/09/vakausrahastot-voivat-tarvita-suomelta-lisaa-rahaa/201220523/12


    • valitettavasti näin

      Valitettavasti Pekka Halosen suurimmat Lahjoittajat ovat Suomenruotsalaisia firmoja.. Mutta nehän on tunnettuja siitä että ne tunkeutuu joka paikkaan missä voisivat tehdä hallaa suomenkieliselle yhteisölle

      • valitettavasti näin

        "tarkoitin Pekka haaviston suurimmat........."


    • Perrsu

      Kuka Saulin näissä vaaleissa voittaa? Mahdoton tehtävä.

    • Vapamuurarit sekoittavat kristinuskonnon, juutalaisuuden ja jonkinlaisen okkultismin keskenään. Jos joku kiristytty kuuluu järjestöön kehotan eroamaan tästä sekahedelmäsopan äärestä välittömästi Muutoin Mooses vie koko sakin ympärileikattavaksi ja vartioimaan sitä itkumuuria ja me soitetaan Jerikon-urkuja mallilla Ju89. Aikansa täsmäase.

      -masson.

      http://www.saul-masson.info

      • Korjaan

        ju 87 stuka se oli ja sen ihanat vihelykset :)) Jos pommi ei osunu niin paskat olivat varmaan ainakin housuissa.:)


    • Perrsu

      Ihailen Saulin älyä ja hyväntahtoisuutta. Olen hänen kannattajansa enkä ollenkaan paniikissa.

      • skoijaajako?

        Kuulehan, menetkö noin helposti Niinistön ketkuun! hahah ! Se ei ole muuta kuin keino huijata hyväluuloisia ihmisiä. Eihän ne eläkeraht mihinkään häivy vaikka niitä nyt ei nostaisikaan. Nehän saa Sauli vaikka 10 vuoden päästä korkojen kanssa!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1507
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      70
      866
    3. 37
      862
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      58
      809
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      809
    6. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      42
      782
    7. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      725
    8. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      44
      719
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      672
    10. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      40
      647
    Aihe