Tukholman profetiat vv. 1984-85.

Basker

Tukholmassa on kuulemma saatu aivan erityisen merkittäviä profetioita vv. 1984 - 1985. On ns. Tukholman profetia 1984, joka kertoo Suomen miehittämisestä,
http://joukopiho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/92117-jouko-pihon-tiivistetty-yhteenveto-v-1984-tukholman-profetiasta
ja toinen, ns. Tukholman homoprofetia 1985, jossa kommunistinen Neuvostoliitto miehittää Ruotsin, ja Ruotsissa otetaan käyttöön homojen vihkiminen avioliittoon.
http://keskustelu.suomi24.fi/node/10479134

Minä asuin Suur-Tukholmassa vv. 1984-85, ensin Hallundassa, sitten Huddingessa. Kävin hengellisissä tilaisuuksissa useissa eri paikoissa, lähinnä Flemingsbergin luterilaisessa kirkossa, jossa Tukholman suomalainen Kansanlähetys kokoontui, mutta myös Gamla stanin suomalaisella kirkolla, jossa mm. osallistuin usein suomalaisiin jumalanpalveluksiin ja suomenkieliseen raamattupiiriin.

Kävin myös paikallisen, ruotsalaisen helluntaiseurakunnan nuorten teetuvalla keskikaupungilla pari kertaa, sekä kerran Cityseurakunnassa (menestysteologinen vapaaseurakunta) kuuntelemassa jalanvenyttäjäsaarnaajaa Aasiasta.

Sen lisäksi kävin kerran Tukholman suomalaisten vanhoillislestadiolaisten järjestämässä jumalanpalveluksessa suomalaisella kirkolla, koska eräs lestadiolainen kaverini pyysi, ja lisäksi Tukholman suomalaisten evankelisten kotiseuroissa useammankin kerran erään paikallisen evankelisen mummon, Helmi-mummon, omakotitalossa.

Tämä johtuu siitä, että tuttavapiiriini kuului siihen aikaan kaiken sorttisia Tukholmassa asuvia uskovaisia, alkaen aina armolahjat kieltävistä lestadiloiaisista ja evankelisista armolahjat osittain hyväksyvien kansanlähetysläisten kautta armolahjat täydelliseti hyväksyviin helluntailaisiin ja menestysteologeihin.

Yhtä asiaa vain ihmettelen. Kukaan tuntemistani uskovaisista ei koskaan maininnut kumpaakaan ns. Tukholman profetiaa. Ei miehitysprofetiaa eikä homoprofetiaa. Mistä johtuu, että profetioihin negatiivisesti suhtautuneet lestadiolaiset ja evankeliset eivät varoittaneet näistä profetioista, jos ne olivat jo silloin Tukholmassa kiertäviä ja hyvin tunnettuja?

Mistä johtuu, että oma viiteryhmäni, Kansanlähetys, ei puhunut mitään näistä profetioista, vaikka Kansanlähetys siihen aikaan suhtautui varovaisen hyväksyvästi armolahjoihin, ja vaikka Kansanlähetyksen kokouksissa esim. puhuttiin kielillä ja saatiin viisauden sanoja?

Miksi tuntemani helluntailaiset, tai vapaakirkolliset menestysteologit, eivät hehkuttaneet kumpaakaan myöhemmin julkaistua profetiaa siilloin, kun ne olivat ajankohtaisia ja tulikuumia? Vuodet 1984 ja 1985 kuluivat Tukholmassa ilman, että kummastakaan profetiasta tuli mitään puhetta.

43

3385

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kysynpä vain

      Hyviä kysymyksiä sulla.

      Ovatko nämä profetiat sitäpaitsi todellakin totuudellisia, jos ja kun ruotsalaisillekin ne ovat vähän EVVK?

      • Jep. Itse en ole ruotsalainen, mutta Ruotsissa, Tukholmassa, vv. 1984-85 asuneena minua ihmetyttää, miksi siellä ei siihen aikaan puhuttu näistä profetioista yhtään mitäään. Tuntuu, kuin ne profetiat olisivat yht´äkkiä ilmestyneet internetiin vasta muutama vuosi sitten.

        Tukholmassa asuessani ostin myös usein Ruotsin helluntailaisten lehteä nimeltä Dagen (paikallinen Ristin voitto), mutta ei siinäkään puhuttu mitään näistä profetioista. Ei sanallakaan.


      • tukpro
        Basker kirjoitti:

        Jep. Itse en ole ruotsalainen, mutta Ruotsissa, Tukholmassa, vv. 1984-85 asuneena minua ihmetyttää, miksi siellä ei siihen aikaan puhuttu näistä profetioista yhtään mitäään. Tuntuu, kuin ne profetiat olisivat yht´äkkiä ilmestyneet internetiin vasta muutama vuosi sitten.

        Tukholmassa asuessani ostin myös usein Ruotsin helluntailaisten lehteä nimeltä Dagen (paikallinen Ristin voitto), mutta ei siinäkään puhuttu mitään näistä profetioista. Ei sanallakaan.

        minä sain kasetin jo vuonna 1984. Profetia oli annettukin suomalaiselle Suomeen toimitettavaksi, joten tullut Ruotsissa kovin paljoa esille.


    • ....................

      Usein profetiat ymmärretään vasta silloin kun profetia jo toteutuu, tai ollaan niin lähellä että pelkkiä ajan merkkejä seuraamalla näkee mitä on edessä.

    • Inhottava realisti

      Hmm...

      Miehittikö kommunistinen Neuvostoliitto Ruotsin tai Suomen?

      "Usein profetiat ymmärretään vasta silloin kun profetia jo toteutuu, tai ollaan niin lähellä että pelkkiä ajan merkkejä seuraamalla näkee mitä on edessä."

      Todella koomista höpötystä. TOTTA KAI profetian voidaan väittää toteutuneen, kun oikein asioita väännellään ja kännellään JÄLKIKÄTEEN. Jo antiikin maailman oraakkelit osasivat sen taidon.

      • uskova 2

        Sain tuon profetiakasetinn ostettua Helsingin Siiloan seurakunnasta joskus 80 luvun loppupuolella.Tukholman profetia kasetilla 1984 aivan alussa puhutaan Venäjän sotilaasta,eikös 1984 ollut puna armeija.Lisäksi siinä sanotaan."jolla oli rinnassaan Venäjän armeijan myöntämät kunniamerkit".Boris Jelsin myönsi ensimmäiset Venäjän armeijan kunniamerkit sotilaille 90 luvun alkupuolella,jotka olivat kukistaneet vallankaappaus yrityksen Venäjän Duuma rakennuksessa.Kysyn mistä tiedettiin että kyseessä on Venäjän armeija eikä punaarmeija jo noin7-8 vuotta ennen kuin sitä oli?


    • uskisss

      Nuo profetiat ovat olleet koko ajan tiedossa. Tietysti vasta nyt, kun ryssä on rajalla ja Lähi-idässä sota syttymässä, niin tämä herättää kaivamaan teksti esille. Hyvä niin - antaa ajanttelemisen aihetta. Seitsemän vuoden ahdistusten ajat ovat alkaneet:

      "February 23, 2012: Letter from FATHER GOD – Given to Sabrina:

      ...Recall that I have told you that THIS is the time of tribulation. The 7 year tribulation has begun NOW, do not be mistaken! I am GOD, I know MY Time schedule. So do not sit and wait until certain things happen in your time schedule, before you realize that the end time really has arrived.

      The birth pains are over, THIS IS TRIBULATION!!! Do you understand ME well? I hope so..."

      http://end-times-prophecy.com/blog/?p=2956

    • Ei oo,ei tuu.

      Ja pah..Tällaisetkin profetiat ovat edelleenkin vain pelkkiä vilkkaan mielikuvituksen tuottamia legendoja.Eli profetioita jotka eivät tule toteutumaan.Mutta jos jotkut haluavat uskoa niihin,niin se on jokaisen oma asia .

      • jeress

        mistä olet saanut tuollaisen tulevaisuuteen kohdituvan "tiedon" (profetian) että tukholman profetia ei toteudu??


    • August Pölhölä

      Sain käsiini Profetia suomelle 1984-kasetin joskus 80-luvun puolivälissä. Varmuudella se oli minulla toukokuussa 1986, joten melko nopeasti profetian saamisen jälkeen niitä levitettiin.

      En tiedä, keneltä se meille tuli. Vanhempani eivät olleet siitä kiinnostuneita ja laitoin sen korjuihini. Kasetissa on tarra, jossa on kirjoituskoneella kirjoitettu teksti: PROFETIA SUOMEN KANSALLE 28.5.1984.

      Ääni kasetilla on rahinainen, mutta kertojanääni on vakuuttava. 80-luvulla tuli sunnuntaisin Kukkokiekuu-ohjelmaa, jonka juontajan Eero Silvastin ääntä kertojanääni muistuttaa.

      Kuuntelin kasettia harvakseltaan ja vaikutus oli aina sama. Se teki vaikutuksen. Merkkasin Suomen karttaan teipinpalasin ne paikkakunnat, joista kasetilla mainittiin ja huomasin miehitetyn alueen kattavan 2/3 Suomesta.

      Tein pientä listaa tavaroista, joita tarvitsisin, jos sota syttyisi. Varastoin myös hieman tulitikkuja ym. Vuosia myöhemmin koetin tehdä myös pieniä ruokavastoja. Keräsin suklaalevyjä, ananassäilykkeitä, hernekeittopurkkeja ym.
      Varastointi kuitenkin epäonnistui, koska pian mässäilin ostamani suklaalevyt pois.

      Sitten tuli internet ja Googlailin kaikkea mielenkiintoista. Löysin Tukholman profetian tekstiversion. Tunne oli hämmentynyt. Kukaan ei ollut tiennyt tai puhunut minulle tästä profetiasta. Tämä oli ollut minun pikku salaisuuteni ja sitten se oli siinä.

      Olin toisaalta pettynyt, ettei se ollutkaan niin ainutkertainen, kun kerran oli siinä kaikkien nähtävänä, mutta toisaalta olin riemuissani. Huomasin huvittuneena, että muutkin olivat tehneet varastoja. Löytyi myös samanlainen karttakin miehitysalueesta, minkä minäkin olin tehnyt.

      Kirjoitettu tekstiversio ei kuitenkaan ole yhtä vakuuttava kuin kuunneltava kasettiversio. Sen koruttomassa rahinaisuudessa ja miehen jylhän rehellisessä äänessä on sitä vakuuttavuutta. Tänä päivänä ei taida enää löytyä miehiä, joilla olisi vastaavanlainen ääni.

    • Huolestunut50v

      Olen nyt pian 50v mies ja muistan kun minulle n.30v sitten jostain kulkeutui tuo kasetti kuultavaksi ja oli pitkään tallessani. Kiinnitin silloin jo erityisen paljon huomiota kaikkeen siinä kuulemaani ja suhtauduin vakavasti nuoresta iästä huolimatta. Nyt kun vuosikymmeniä on kulunut ja olen muistanut kaikki nämä vuodet tuon silloin kuulemani sanoman vaikka se aina ole ollut mielessä, mutta niin kuin joskus jokin unikin voi jäädä mieleen että se voi vuosien perästä muistaa, on tämä samalla tavalla ollut alitajunnan muistissa.
      Nyt kun seuraan aikaamme ja jo aiemminkin olen kiinnittänyt kaikkeen huomiota tämän ajan saatossa, on moniakin yhtymäkohtia jotka viittaavat jotenkin 30v takaiseen ilmoitukseen. Olen joitakin muitakin henkilöitä tässä vuosien varrella tavannut jotka ovat olleet tietoisia tästä kyseenomaisesta ennustuksesta.
      Vaikka kyseisessä ns. profetiassa esiintyy monia vaikeasti ymmärrettäviäkin piirteitä ja elämän etiikan syviä kysymyksiä, on muutamia kohtia kuitenkin, jotka tänä aikana nyt on silmiinpistäviä sen todellisuuden suhteen mitä siinä aikanaan ennustettiin.
      Ruuan hinta on tänä päivänä järkyttävän korkealla suhteessa suurimman osan palkkasaajan tuloihin nähden jo, puhumattakaan työttömiin ja vähäosasiin nähden, että yhden ihmisen päivän palkka menee pian ruokaan jos on vähänkään enempää pöydän ympärillä suita ruokittavana.
      Verotus on myös järkyttävällä tolalla ja kiristyy vain että ennusteen kuvanvointi jos ei silloin ilmestymisen aikaan vastannut niin kuvaa tänä päivänä hyvin sitä pimeän harmaantalouden taistelua, missä koko yhteiskunta järjestelmän vääristymän takia kansalaiset ryöstää valtiolta tuloja varjotaloutena ja valtio kansalaisilta karseina veroina joka uhkaa tappaa tämän maan talouspolitiikan nyt kokonaan. Kaikessa vallitsee epäoikeudenmukaisuus ja epätasapaino yhteiskunnallisesti. Tuloerojen raju kasvu tänä päivänä, leipäjonot ja kaikki yhteiskunnallinen epätasa-arvo verojenmaksun ja toimeentulonsuhteen on ilmeistä. Valtion velka vie kreikan suuntaan maata kiihtyvällä vauhdilla ja maata konkurssiin. Muistan kun 90 luvun alussa juttelimme erään ystävän kanssa jo kaikesta hinnan noususta kun hän sanoi että vielä pensan hinta maksaa 10mk eikä mennyt tästä puheesta kymmentä vuotta kun se jo eurojen tultua alkoi olemaan.
      Nyt alkaa olla sitten vuorossa tämä venäjä skenaario mitä koko ennustus hyvin suuresti käsitteli. Tätä ennustusta kaikkea profetiaalista ilmoituksen sisältöä voi jokainen itse arvioda tämän kaiken nykyisen tapahtuvan valossa, mutta todistan henkilökohtaisesti että olen kuullut tämän nimenomaisen kasetin 1985 syksyllä ja hallussani oli pitkään saamani kasetti, kunnes jossain vaiheessa sen kadotin, mutta sanoma ei unohtunut.

    • Niin mistä oikeastaan profetioit?

      Säkkisen juttu on hyvä, sinun ei, helppoa.

      Mitä muuta ajattelit saada vedetyksi mukaasi?

      Kuka muistaa sinua?

      Säkkistä muistan, aina.

      • Huolestunut50v

        Jos säkkinen puhuu omiaan, saa sen unohtaa, mutta jos sen alkuperä on siitä lähtöisin mitä siinä annetaan ymmärtääkin, olenee siihen ehkä syytä alkaa suhtautua vakavasti. Minulla on alkanut nouseen uudelleen mieleen nuo tuolloin n.30v sitten kuulemani profetian sanat ja tällä palstalla jotku esittelivät että tämä kaikki olisi jäljestäpäin keksittyä tarinaa, niin tahdoin omalta osaltani todistaa, ettei näin ole. ”Tukholman profetia” puhukoon puolestaan, aika näyttää miten kaiken tämän ennalta puhutun suhteen lopulta käy, mutta paljon eskatologisia piirteitä siitä on ilmassa..
        Ehkäpä tämä oli tarkoitettu nimenomaan suomen kansalle, niin kuin profetiassa annetaan ymmärtää ja täälläkin niille jotka nyt sattuvat kuulemaan ja sisäinen korva on tämänkaltaiselle viritetty erottamaan mitä tarkoitetaan
        Meille ihmisillehän on kuitenkin tämä ajattelemisen vapaus silti annettu ja kukin saa tahtoessaan sanoa mitä ajattelee ja olla mitä mieltä asioista on..

        Tähän kaikkeen liittyen satuin kerran kuulemaan eräältä ystävältä tällaisenkin ajatuksen,
        ”sillä nyt ei ole paljoa merkitystä, mitä ihmiset meistä sanoo, mutta sillä on merkitystä mitä Jumala meistä ajattelee..?"

        https://www.youtube.com/watch?v=uroVN1KsRwk


    • Kasetilta kuultuna

      Kasetin b-puolella on jälkimainingit tälle profetialle.

      Nauhoitin kasetin MP-4 formaattiin ja sen voisin periaatteessa laittaa uudelleen nettiin jos kiinnostuitte...

      Profetia toteutuu hiljalleen, kuin syksyn ja kevään sade...

      • Huolestunut50v

        Laitahan linkkiä tulemaan minne pääsee kuulemaan


    • offi10001

      Miksi Tukholman profetia ei pidä paikkaansa.

      1. Tuo profetia on laadittu jaeltu 1981 Jeesuksen paluuseen pettyneitten uudelleen eksyttämiseksi.
      2. Nuhruinen versio on alkuperäinen Säkkisen profetia tuo ylläoleva on väärennös !
      3. Neuvosto-liiton hajoamisesta ei tuossa tiedetty , eikä Berliiininmuurista eikä Saksan yhdistymisestä mitään.
      4. Harnagedonin sodat on jo käyty menneisyyydessä, denarit on lainnattu myös raamatusta.
      5. Rajalinja on vedetty muinaiseen Venäjän ja Ruotsin rajaan.
      6. Iranin ja irakin sota ja siihen laaditut väärät profetiat vilahtivat himppusen verran , siinä Israel kysymyksessä.
      Tässä aluksi pohtimista tuon väärän profetian suhteen.

    • offi10001

      Jäi sanomatta , jotta Kaarlo Syväntö lienee tuonut julki tuon profetian hän oli Israel fanittaja ja vääräprofeetta kuin tuokin Syväntö on joka profeteeraa 2017 pakanoitten aikojen päättymistä !
      Huom! Israelilla on laajentumispyrkimykset käynnissä ja maa on sotatilassa, ja sodat suunnitellaan vuosia etukäteen ja juutalaiset voivat kohdella arabiväestöään hyvinkin ankarasti, heidän uskontonsa siihen velvoittaa Jumalansa tähden.
      n,63 eaa. juutalaiset menettivät hallintaoikeuden ja n, 100 vuotta myöhemmin uskonnollisen keskuksen Jerusalemin temppelin tuhossa.
      n, 143 Makkabien otettua pappisvallan , toinen juutalais uskonsuuntaus perusti luostariyhteisönsä Qumrainiin jonka kasvatteja tuo Jeesus Nasaretilaisen oppisuuntakin oli.

      Myös mm, Keijo Lindeman on lopunajan tulkinnoissaan täysin hakoteillä , hänkin on noissa Harnagedon tulkinnoissaan tulevaisuudessa , vaikka niillä ei ole mitään tekemistä nykyisen maailmantilanteen arvioinnissa , vaan ne ovat menneisyyttöä ajoittuvat 600 - 750 eaa. Jisreelin laaksossa kävivät myös juutalaiset keskinäistä valtataistelua. Synnyttäessään Israelin valtion ja Judan valtion.

      • Huolestunut50v

        Ei taida Offi olla kovin nasaretilaisen kannattajia..?


    • offi10001

      no en oo, koitan elää realimaailmassa niin kauan kuin järki pelaa.

      Ja nuo Jeesus jutut eivät sovellu sellaiseen laisinkaan , kun ajattelen jos Jumala on ja hän on luonut kaiken ,- maailmankaikkeudesta lähtien, niin ei hän horise jonkun Säkkisen kautta jonka Jeesus usko on juoppoudesta pelastanut ja vähintään maksakirroosista.
      ( EN TUNNE , joten en sano että juuri hän on niitä !)
      JOS Jumala olisi tuolle Säkkiselle sanellut profetiansa niin hän olisi sanonut esim,

      Kilo vehnäjauhoja maksaa silloin kun tämä profetia toteutuu 50 euroa ja ohraset ja kauraset ovat yli kympin .
      Mutta kun on kuin juoppohullun puhetta pikku-ukoista ei niitä kukaan muu näe kuin hän itse , vaikka kuinka tappelisi ja keskustelisi niiden kanssa.

      Kuulin minäkin tästä Tukholman profetiasta jo 1980 luvulla, mutta kun enollut missään kosketuksisa , noihin ja kertojakaan ei oikein tiennyt oliko se kirjoitettuna vai kasetilla , oli vähän - niinkuin ollakko vai eikö olla ja hän oli alimmalla tasolla kuin Vapaamuurari on aloittaessaan nousua kolmannellekymmenelle kolmannelleportaalle ,- oli tu helluntailiikkeeseen kuuluva , vailla todellista tietoa miten ja mitä nyt tapahtuu kun Jeesus ei tullutkaan 1981, mutta ei JUMALA ollut kuitenkaan jättänyt palvelijoitaan hän oli lähettänyt Tukholman profetian pelastamaan herkkäuskoisia joukkoon takaisin.
      Tukholman profetian harha ei ollut kaikkien kamaa sen oli Kaalro Syväntö tuonut ja tuota profetian laatian nimeä oli salattu vuodet jopa vuosikymmenet, mutta kaikki valhe se paljastuu jos on paljastuakseen.
      Mutta sitten JOS saAATANA olisi, joku alkoi piirrellä karttoja kun oli nähnyt painajaisunia N-l miehittää, alkoi uusi kierre saAATANALLISTEN VALHEITTEN KARTASTOISSA.
      Sitten tapahtui vuoto ja joku paljasti niin Säkkisen kuin Syvännön , oli ehkä päässyt irti saaAATANALLISESTA verkostosta joka on Jeesus uskossa.

      Lopun tiedättekin kuunnelkaa ja lukekaa tuo Tukholman profetia ennen kuin hutkaisette tännepäin kertaakaan.

    • Kasetilta kuultuna

      linkki profetiaan tulossa, mutta kestää vielä jonkin aikaa...

    • offi10001

      Jään odottamaan , mielipiteeni kusetukset on paljastettava , suurelta osin maailmamme on rakennettu valheitten varaan ja muutamat jotka eivät ole halunneet mennä mukaan ovat saattaneet joutua uudelleen oikein emäkusetukseen.

    • T A P S A

      No niin, nyt on profetia konvertoitu ja muutettu äänitteestä videoksi ja avattu youtube tili ja muokattu tili niin että voi esittää pitkiäkin äänitteitä videoiden muodossa jatkossa... olipahan homma...

      Tukholman profetia 1984 kasetin A puoli,
      https://www.youtube.com/watch?v=ACWfogRSwrg&feature=youtu.be

      (B puoli jossa selitetään profetiaa tulossa kohtapuoliin...

      Toimiiko?

      • T A P S A

        heh, huomasin että profetiakasetin kumpikin puoli on ladattu youtubeen n. kolme kk sitten luultavasti aiemman nettisivuni tiedostoista. eli b-puoikin kasetista löytyy nyt youtubesta... https://www.youtube.com/watch?v=vg9gVhMfJSg


      • offi10001
        T A P S A kirjoitti:

        heh, huomasin että profetiakasetin kumpikin puoli on ladattu youtubeen n. kolme kk sitten luultavasti aiemman nettisivuni tiedostoista. eli b-puoikin kasetista löytyy nyt youtubesta... https://www.youtube.com/watch?v=vg9gVhMfJSg

        KIITOS TAPSA !

        Nyt pidän noita äänitteitä alkuperäisinä, ilman sinun vaivannäköäsi en ehkä koskaan olisi saanut kuunnelle tuota B tä.

        En mitään syytä ole nähnyt perua sanaakaan edellä esittämästäni .

        MUTTA YLLÄTYIN kyllä Säkkisen Yrjön julkeudesta ,kasetin lopussa.
        Ja siitäkin olen tyydytetty kun hän yksilöi kasettinsa helluntailiikkeeseen , nimenomaan sinne koska olin kertonut että Tukholman profetia syötettiin 1981 epäonnistuneen Jeesusksen tulon pettymyksen laimentamiseksi.

        Beetä ja Beetä ennen kuin alatte taas määkiä niin kuunelkaa se ,TEILLE Pyhän Hengen sanomaan kuulumaton osio.


    • 15 + 16

      Onko teillä tietoa mahtaako profetian tuoja Yrjö Säkkinen vielä elää ja onko hän mahdollisesti toiminut pastorina tai esim. evankelistana. 1990-luku ristin tie.com sivustolta bongasin äänitteen häneltä v. 1991 . Aihe oli "aidon viinipuun ehtoollinen". En ole vielä kuunnellut äänitettä.

      • offi10001

        Sama mies ja ääni, siellä tuntui olevan , en kuunnellut enempää koska nuo ehtoollis sakramentit tai tavat ovat uskontoa jota en harjoita , en myöskää tuhlaa aikaani sellaiseen.


    • Kysymysmerkki?

      No minkä takia sä offi pyörit näillä sivuilla kun ei kiinnosta, mikä risoo?

    • Ohraset

      Minä profetoin tähän väliin että lentsikka kohta putoaa... ja lähellä.

    • 7 + 12

      Niin varmaankin.

    • offi10001

      Siksi pyörin , -

      Kuka tuo Yrjö Säkkinen on ?

    • kyselevä

      Kysyin mahdollisia tietoja profetian tuojasta Yrjö Säkkisestä, Ei tullu kun vähemmän varteenotettavaa tietoa joten odotellaan jos tulisi jotain asiallista tietoakin kyseisestä asiasta,

    • T A P S A
      • offi10001

        ÄÄni on kuinka ?

        Yrjön ääni!


    • offi10001

      Kuka Yrjä Säkkinen on, -edelleenkin hän on sama henkilö kuin Tukholman profetiassa 1984 ja ristintie komissa , noiden nauhotteitten väli on n, 7 vuotta !

      MIKSIKÖ ON TÄRKEÄÄ ? Siksi kun on törkeää.

    • 1984

      Taita olla eri Yrjöt kyseessä... Jostain syystä on henkilö nyt muutettu???

    • kyselevä

      Melestäni molemmissa sekä profetiassa että ristintie.com äänittessä puhuu sama henkilö. äänen sävy ja sanojen hidas painotus on samanlainen. Mutta jättäkäämmeYrjö Säkkisen henkilöllisyyden pohdinnan sikseen.Henkilö sinänsä ei ole tärkeintä vaan sanoman sisältö.

    • 666 jaettuna 8

      Siionisti uskovat taas johdatelleet uskovia harhaan, meinaan profetian esittäjän osalta. Tilalle katseltu ääni joka olisi lähellä oikeaa...

    • Näin katsottu

      Voisinpa väittää tuota Tukholman profetiaa epätodeksi profetiaksi. Se sisältää paljon virheitä ollakseen Jumalan puhetta suomalaisille. Ensiksikin: miksi puhua profetiassa vanhoin raamatullisin termein koiniks-mitasta? Miksi ei yksinkertaisesti kiloista ja litroista? Toiseksi profetia sisältää valheelisen väitteen, että kansat palauttivat juutalaisia natsi-Saksaan. Kyllä moni juutalainen sai turvapaikan toisessa maassa kun älysi lähteä ennen kiinniottamistaan. Kolmanneksi puhutaan Länsi-Saksan itkevistä sotilaista. Näitä itkeviä Länsisaksalaisia ei ole näkynyt vuoden 1991 jälkeen...

      Koko profetia keskittyy vain suureen profeettahahmoon, joka ilmeisesti näkijä olisi halunnut olla.

    • 333 / 4

      Minuakin hiukan ihmetyttää, että välillä henkilö kuvaa näkyään - näkemäänsä ja välillä tuntuu, että lukee paperista ja sekoilee sanoissa ja riveissä...

      Saattaa olla että kertaa aiempaa näkyään ja lisää siihen mielestään tärkeät asiat ja lupaa vielä palata tarkemmin tiettyihin kohtiin...

      Mutta asia on pohjimmiltaan hyvä varoituksena suomelle...
      Varoitus on aiheellinen.

    • Kysymysmerkki?

      Niinpä, tästä tässä on kysymys, mitä on eessä.. Uhkaavia pilviä on ilmassa ilman profetioitakin.. sisältö on ehkä enemmänkin kuin ajankohtainen. Eihän sitä mitään tällaista toivo ja voi vain toivoa ettei mitään tällaisia miehityksiä tuu,.. sikäli sisällössä on montaa muutakin asiaa mitä olisi syytä kuunnella sisäisellä korvalla kel tämmöinen sattuu olemaan..
      Voihan sen sydämmensä tietysti paaduttaakin ja sulkea korvansa ja ampua umpipähkään kaikenlaista sanaroinaa ilmaan itsensä suojaksi.. menestystä ymmärtämisen tiellä mikä lyhyessä elämässä on hyväksi
      "Jumala puhuu aina tavalla ja toisella, mutta ihminen ei aina sitä huomaa..."

    • Huolestunut50v
    • offi10001

      Viimeisimpiä profetioita riittää !

      Mutta keskustellaan nyt tämä Tukholman profetian harha ensiksi .

      • Ei sinulle

        Offi. Asia ei koske sinua.
        Ei ole pakko uskoa, mutta ei myöskään perustella, miksi ei usko tai uskoo.
        Siispä asiasi on ateismia ja palsta on siihen aiheeseen erikseen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1663
    2. 44
      1003
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      62
      958
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      929
    5. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      60
      898
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      879
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      840
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      785
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      768
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      752
    Aihe