http://www.cabotcheese.coop/pages/our_products/product.php?catID=19&id=22
Miksei suomessa myydä cheddarjauhetta tai muita juustojauheita? Ja nimenomaan todella kevyenä ettei liho? Saisi moneen ruokaan sitä. Tai kevytcheddaria juustona, ym. samantapaisia voimakkaita makua omaavia kevytjuustoja? Raasteenakin toimii.
Miksi suomessa ei myydä ihmisille tarkoitettuja kuivattuja siankorvia ja "koiran luita"? Söisin/järsisin heti niitä. :) Usassa on ollut siankorvia ihmisille myynnissä.
Miksi suomessa ei ole näitä hyviä tuotteita?
18
473
Vastaukset
- jauheenako
http://kalorilaskuri.fi/ravintosisalto?filter=Aamuinen%20kevyt%20cheddar%2011%%2020g%201%20kpl,%20Ingman
http://keskustelu.suomi24.fi/node/1255100
jauhan itse juustoni juustomyllyllä- juu.
Rasvapitoisuus 11%. Melkein saisi olla vielä kevyempi laihduttajalle. Mutta hyvä idea tuo on.
- Pari ripausta
Ainakin meillä on normikaupasta ostettu juustojauhepurkki jääkaapissa.
Kevyttä se ei varmaan ole, mutta hälläväliä, jos sitä tulee vain ripaus tai kaksi ruokaan. - nami namia
Myös saksalainen suuri herkku smalzt puuttuu meillä jopa lindlistä.
Luulisi moisen herkun maistuvan myös suomalaisille.
Itse saan sitä tilaamalla tutilta saksasta. - saycheese!
Kaikki valmiit jauheet ja raasteet muutuvat maultaan huonoiksi, vaikka miten säilöisi. Parempi kun itse jauhat tai raastat ne aidosta kamasta.
Cheddarko muka voimakkaan makuista - tätä kyllä ihmettelen.
Siankorvat kannattaa jättää koirille - sen verran pahanhajuisesti aikoinaan koirani piereskeli niiden syönnin jälkeen, että luulen sinun myös haluavan välttää niitä.- niin.
Ehkä juustonaksujen cheddarjauheen makua voimistetaan jollakin, enkä tarkoita natriumglutamaattia.
Sovitaan etten jyrsi siankorvaa, mutta kovat "koiranluut", koirankeksit ja kuivattu nahkaluun tapainen kävisi - jos niitä valmistettaisi ihmisille. :D En halua vatsavaivoja. Laihduttaja voisi jyrsiä/maistella sitä kauan, lihomatta. Rasvan voisi poistaa. -Makua lisättäisi vain luonnonmukaisena. Kovemmat naksut puuttuvat markkinoilta.
Et kai sekoita cheddaria siihen suht mauttomaan mozzarellaan? Saakohan cheddaria palajuustona, eikä vain rasvaisena sulatejuustona. - Girl from iPanema
niin. kirjoitti:
Ehkä juustonaksujen cheddarjauheen makua voimistetaan jollakin, enkä tarkoita natriumglutamaattia.
Sovitaan etten jyrsi siankorvaa, mutta kovat "koiranluut", koirankeksit ja kuivattu nahkaluun tapainen kävisi - jos niitä valmistettaisi ihmisille. :D En halua vatsavaivoja. Laihduttaja voisi jyrsiä/maistella sitä kauan, lihomatta. Rasvan voisi poistaa. -Makua lisättäisi vain luonnonmukaisena. Kovemmat naksut puuttuvat markkinoilta.
Et kai sekoita cheddaria siihen suht mauttomaan mozzarellaan? Saakohan cheddaria palajuustona, eikä vain rasvaisena sulatejuustona.Ostan aina välillä Cheddaria palana S-Marketista, enny muista nimeä mutta se on sellainen sentin paksuinen ja ehkä 5x5 sentin pala punaisessa muovissa. Oikein ihanaa lämpimillä leivillä tai sellaisenaan
- tsettari
En sekoita cheddaria mozzarellaan - kysessähän on kaksi aivan erilaista juustoa.
Cheddaria saa palajuustona eri kypsyysasteina ja myös eri värisinä - on pitkäänkypsytettyä kuin myös oranssin väristä.
Mutta jos makua haluaa, käyttäisin silti mieluummin "mustaleima" emmentaalia, parmesaania, pecoriinoa tai grana padanoa.
Cheddarista tulee aina mieleen Hercule Poirotin jakso, jossa komisario Japp tarjosi ylpeänä kuivaa cheddarin kannikkaa Herculelle, joka taas ei ollut juuston nähtyään niin kovin innokas nauttimaan sitä.
Brittiläinen perus "herkku" siis, jonka maku on ainakin jättänyt minut kylmäksi. - näin.
Kyllä cheddaria on jauheena ihan täälä, käy kattomassa se hylly missä on tortillat ja muut.
- hake_va
uuniperuna-mössöön
http://www.prima-mausteet.fi/maustesekoitukset-dipit-ja-juustomausteet-cheddar-jalapeno-mauste-100ml.html
juustolani, josta itse raastan
http://www.juustokauppa.com/Tuotteet.htm
- aloittaja-
No niin. Nyt on cheddaria enemmän kaupassa, vielä kaipaan kevyenä versiona. Pastajuustorouheet voivat olla myös hyviä, erilaisissa juustoissa. Edelleen odotan ihmisille kuivattuja "koiranluita", mielellään eri mauilla. Sellaisia joihin ei tukehdu, mutta on jotain purtavaa. Vielä kun joku tekisi rasvattomia "koirankeksejä". :D Ei natriumglutamaatilla kuitenkaan makuja, joskaan ei suolaa/rasvaa liikaa.
- lökasdjlökjdfl
Onhan Parmesaniin tai siihen verrattavia juustojauhoja nimeltään Formaggio di pasta (Pastajuusto) saanut Suomessakin juustohyllyistä ostettua pusseissa/purkeissa jo vaikka kuinka pitkään!
- Suomenmieli
Mikä sinua estää syömästä porsaankorvia "koiranpussista"? Kysehän on vain mielikuvista, jotka eivät perustu mihinkään.
Sian korvat on paljon järkevämpää esim. kaljan kyytipoikana kuin jotkut suolapähkinät. Muun muassa Tallinnassa niitä on monessa baarissa tarjolla.
Tässä nähdään taas että se tietää aina parhaiten jolla ei ole mitään kokemusta asioista.- HyiMitäRoskaa
Ajattelit muka laihtua puputtamalla jotain rasvatonta ja lisäaineilla kyllästettyä harmaata möykkyä? Kuinkakohan hyvin ajattelit sellaisen pitävän nälän poissa? Työnnä ne kevytcheddarisi vaikka sinne mihin ei aurinko paista! Tai muuta jenkkeihin, siellähän myydään vaikka mitä teollisesti tärveltyjä kumijuustokkeita. Löytyyhän Suomestakin kaikenmaailman ällöttäviä kevytoltermanneja. Onneksi cheddaria ei ole vielä pilattu.
- Anonyymi
Koska tämän maan pelokkaat vitun idioottojunttijuopot ei tajua vaatia mitään hyvää kaupaketjuilta. Imekä vaan lenkkiä ja maailman paskimman makuista kurakaljaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1858509
En löydä sinua
En löydä sinua täältä, etkä sinä varmaankaan minua. Ennen kirjoitin selkeillä tunnisteilla, nyt jätän ne pois. Varmaan k264608- 504168
- 593702
- 513176
- 502930
Ne oli ne hymyt
Mitä vaihdettiin. Siksi mulla on taas niin järjetön ikävä. Jos haluat musta eroon päästä niin älä huomioi mua. Muuten kä262646- 382414
Anteeksi kun käyttäydyn
niin ristiriitaisesti. Mä en usko että haluaisit minusta mitään, hyvässä tapauksessa olet unohtanut minut. Ja silti toiv382103- 292086