Salatut Elämät boikottiin TORTURE:n takia!

normaalikansalainen

VAROITUS! Teksti sisältää GRAAFISIA ESIMERKKEJÄ KIDUTUKSESTA, mitä Salatut Elämät pitää "hauskana" ja "viattomana". TÄMÄ EI OLE LEIKIN ASIA!

Nyt ehdotan, että boikotoimme Salatut Elämät tv-sarjaa, kunnes saamme virallisen anteeksipyynnön sarjan tuottajilta koskien heidän sarjassa esitettyä mobiilipeliä, Torture:a.

Niille jotka eivät tiedä, Torture on suomeksi Kidutus. Se on PAHIN RIKOS MITÄ IHMISELLE TAI ELÄIMELLE VOI TEHDÄ! Jopa raiskaus, vapaudenriisto tai perheväkivalta ovat lievempiä. Jos rikos on sellainen että se on lyhytaikainen ja että sen uhri voi valita tehdä itsemurhan sen jälkeen, on se selvästi lievempi rikos. Se mikä on muka hauska juttu Salatuissa Elämissä, ei anna mahdollisuutta itsemurhaan. Siinä murretaan mieli ja keho, joskus jopa systemaattisesti, niin että jo ensimmäisen viiden minuutin aikana uhri rukoilee että hänet tapettaisiin. Mutta häntä ei tapeta, ei viiteen vuoteen! (tämä on esimerkki, siis siitä asiasta mitä Salatut Elämät esittää leikillä ja viihteenä)

Miten on mahdollista että ihmiskunnan pahin rikos on nyt jotain hauskaa viihdettä? Miksei samantien laitetan mobiilipeliä nimeltä "Rape" tai "Raiskaaja". Raiskaus on kymmeniä kertoja, ellei jopa satoja kertoja lievempi asia kuin Torture.

Tietysti Torture voi sisältää raiskauksen, tai useita. Normaali raiskaus voi olla ohi jo alle viidessä minuutissa. Torture-raiskaus voidaan tehdä useasti päivässä, useiden vuosian ajan, eikä phallisella objektilla, vaan vaikkapa kaktuksella. Ja sitten polttavaa chilikastiketta päälle.

Uskomatonta. Mitään pahempaa asiaa he eivät olisi voineet keksiä mobiilipelilleen.

Tiedän ettei tuon nimistä ja tyyppistä peliä koskaan julkaistaisi missään app storessa tai marketplaceissa. Se ei ole pelkästään hyvän maun vastainen, vaan pitäisi olla laiton.

Kuten mainitsin, ehdotan että Salatut Elämät laitetaan boikottiin, kunnes sarjan tuottajat esittävät virallisen anteeksipyynnön tästä asiasta.

Ehdotan että asiasta tuodaan esille keskustelua kaikilla mahdollisilla tavoilla, netissä ja muuallakin.

Tämän linkin kautta voitte lähettää palautetta MTV3:lle.

http://www.mtvmedia.fi/yhteystiedot/index.shtml?palaute

Kuvittele itsesi tai rakkaimpasi tällaisen rikoksen uhriksi. Hän haluaa kuolla heti, mutta hänet pidetään elossa, etkä voi tehdä asialle yhtään mitään. Hän on nyt kuuro sekä sokea, häneltä on kieli poistettu ja korvat revitty irti. Häneen pistetään joka päivä hieman alle tappava annos skorpionin ja meduusan myrkkyjä. Paikalla on pakotetusti lääkäri jonka tehtävä on huolehtia ettei uhri kuole.

VAROITUS! Teksti sisältää GRAAFISIA ESIMERKKEJÄ KIDUTUKSESTA, mitä Salatut Elämät pitää "hauskana" ja "viattomana". TÄMÄ EI OLE LEIKIN ASIA!

39

4691

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hmmjoo-o

      Kai tuosta vois kirjotella palautetta maikkarille...

    • dfghjkeew

      Paras trollaus täällä aikoihin!

    • sxdawe234

      Graafinen? =kuviollinen, piirroksellinen, onko sulla termit hallussa? Television voi vauhtaa kello 19.30 arki-iltaisin muulle kanavalle tai sitten ihan suosittelen sen sulkemista kokonaan.

      Entäpä rape-torture movies. Ihania elokuvia.

    • puolesta ja vastaan

      Helppo se on yhteiskuntaa ja mediaa syyttää. Tämä on valitettavasti nykyaikaa ja se että lapset pystyvät näkemään netistä mitä haluavat. Esimerkkejä: jo ekaluokkalaiset pääsevät katsomaan kovaa pornoa ja Saw:n kaltaisia leffoja älypuhelimillaan, tai pelaavat netistä ladattuja K18-pelejä niin että pelkäävät jopa koulussa ja eivät saa nukutuksi/ovat levottomia joka näkyy rauhattomuutena ja kouluongelmina. Mutta kasvatus ja lasten valvonta on pääasiallisesti VANHEMMILLA eikä yhteiskunnalla tai koululla. Kasvatus on VANHEMPIEN vastuulla. Se mitä kaikkea lapset saavat katsella televisiosta on VANHEMMAN vastuulla ja se miten vapaasti lapset pääsevät internettiin, on VANHEMMAN vastuulla, se millaisia puhelimia heille ostetaan on VANHEMPIEN vastuulla ja miten avoimesti he pääsevät puhelimella internettiin on VANHEMMAN vastuulla. Esimerkiksi kuka 8v lapsi tarvitsee mihinkään älypuhelinta. Tai ylipäätään ala-ikäinen? VANHEMMAT tekevät sen kasvatustyön, ei yhteiskunta eikä koulu, eikä poliisi, eikä lastensuojeluviranomaiset. Se on sääli että lapset pääsevät kaikkeen käsiksi mitä liikkuu internetissä ja saavat katsoa televisiosta kaiken minkä haluavat, mutta näin se vain on nykyään.

    • hkansalainenenenenen

      Kannatan boikottia! Mikä nykymaailmassa on vikana, kun jokaisesta tv-ohjelmasta tyrkytetään aivan vääränlaisia arvoja hauraan ihmiskunnan nieltäväksi. Ehdotan täten, että alkaisimme boikotoimaan kaikkia tiedotusvälineiden turmelevia anteja ja muuttaisimme metsään elämään onnellisesti! Hurraa metsä

    • AlienIndie

      No kyllähän tuo lievästi "outo" idea on. En ainakaan itse pysty kuvittelemaan mikä tuollaisessa pelissä olisi niin hienoa, että sitä latailtaisiin samaan tahtiin kuin sarjassa mukamas. Eipä se sairaalloisuutensa puolesta ylitä suosittuja ammuskelupelejä kuten Call of Duty mitenkään kyllä. En vain ymmärrä miksi joku pitäisi kidutuspelistä, siinä missä "ymmärrän" mitä joku näkee ammuskelupelissä vaikken hyväksy niitäkään pelejä.

    • hgkj,hkjguy

      Se itse peli ei olekaan sarjassa pääpointti, vaan se juoni sen ympärillä. Se peli voisi yhtä hyvin olla joku "heitä aasia kakalla" tai "piirrä tikku-ukko". Ei kukaan ole jaksanut panostaa peliin tai sen ideaan, koska se ei ole olennaista. Olennaista on, että se peli on olemassa, ei se millainen se on.

    • Pasanen12

      Ihminen kaipaa tappamista ja väkivaltaa, on aina kaivannut ja tulee aina kaipaamaan. Ei se ole mitään sattumaa että väkivaltaiset elokuvat ja pelit ovat suosittuja. Ja tämä on ihmisten mielestä (ainakin suurimman osan) ihan okei. Kukaan ei pidä sairaana että näissä tapetaan sadoittain porukkaa. Pääosumista palkitaan, joukkotapoista saa enemmän pisteitä ja vapaasti hallittavalla miekalla leikotaan ihmisiä kymmeniin, jopa satoihin palasiin. Tappaminen on okei, se kuuluu ihmisluontoon kuten luontoon yleensäkin. Nyky-yhteiskunta on vain vaikeuttanut ja vieraannuttanut meidät liikaa tappamisesta. SIksi näitä esihistoriallisia vaistoja pitää verestää peleillä ja muulla väkivaltaviihtellä.
      Kuvitelkaa miten vapauttavaa olsi oikeasti tappaa joku? puristaa henkitorvi murskaksi omin käsin, hakata pää tohjoksi kivellä veren suihkutessa kasvoillesi, tai lävistää jollain terävällä toisen ihmisen sydän, ja katsoa kun valo hiipuu hänen silmistään.

    • u.r.p.o

      Mitä vittua murha on pahin rikos mitä voi tehdä saatanan keuhkooja

    • sdqeweq23

      Kenenköhän sitä pitäisi valvoa mitä lapset katsovat televisiosta? Kenenköhän?

    • turhaa höpöhöpöä

      > Niille jotka eivät tiedä, Torture on suomeksi Kidutus.

      Miksi käytät vieraskielistä sanaa torture ja vieläpä isolla TORTURE??

      Löysitkö sen äskettäin sanakirjasta vai onko se sinun oma harrastuksesi?
      Eikä se ole mikään erisnimi, että pitäisi aloittaa isolla alkukirjaimella. Myöskään
      sanaa kidutus ei kirjoiteta isolla.

      Ei Salatuissa elämissä ole mitään vieraskielistä "torturea" tai niin kuin sinä kirjoitat "TORTURE:a".

      • Herää

        HERÄÄ NY VITTU OIKEESTI


      • järjenvalo

        Äidinkielem opettaja vauhdissa, jos se on nimi niin kyllä se ainakin 80 luvulla opetettiin kirjoittamaan isolla alkukirjaimella. ... ellei sitten ole hovissa muuttunut sen jälkeen


    • Jaahas!

      Ei herranjumala Se on tv-sarja jos et ole sitä vielä tajunnut! Ei sellasta peliä oon missään kaupoissa tai neteissä! Jos et kestä niin vaihda kanava!

    • Matukan legginsit
    • cindyn cameltoe

      vitun pellet älkää kattoko sit salkkareita, niin ette tietäs koko asiasta!

      • järjenvalo

        Äläkä sää oo noin kiinnostunu mitä siitä kommentoidaan, jos ei ole muuta sanottavaa


    • just3

      V*ttu että hajosin :DDDDDD

    • fghfdghdf

      Kyllä maikkari olis vähän voinut käyttää järkee, eikä keksiä noin typerää peliä.

    • :-)

      Öö unohtuks sulla jotain apteekin hyllylle.ei sitä peliä ees tehä se on sairasta alkaa valittaa tollasest tee hakemus mielisairaalaan jos kykenet

    • vegetarian_hater

      ketjun aloittaja "normaalikansalainen" ootko kasvissyöjä ? ku tolasta tyhmääää tarinaa kirjoittelet ? ketä kiinnostaa ?

    • sakofnäåasidnfäåoasd
      • AeroFlot

        Nämä Salkkareiden katsojat ovat aivan tyhjiä päästään niilä varmaan todellakin on tuo Torture-peli kännyissään HUH HUH ?


    • HJWDETYKJ

      Kuinka monta kertaa se pitää teille selittää et se ei ole OIKEASTI OLEMASSA SE PELI?!?!?!?! Tyhmii tääl on ne jotka eivät asiaa tajua! Järki käteen nyt hei oikeesti!

    • Hmph Joo o

      Jumalauta nyt sitten ne valot päälle sinne tauluun kyllä huomaa taas että ollaan suomessa ja suomalaiset ihmiset täälä valittamassa...

    • ......

      Koko sarja on nykyisin, lie ollut aina ennenkin, täysin koominen farssi.

      Vielä Putousta hassumpi.

    • KlemMari
    • VALOJA PÄÄLLE

      HERÄÄ NYT SAATANA :D

    • *naamapalmu*

      Ei siinä ole mitään hauskaa ja ei sitä nyt kummemmin ole edes hehkutettu "Kidutus "kidutus" "kidutus" pitäshän nää kaikki CoD:itkin poistaa kun kyllähän niissä on kidutusta/väkivaltaa lähes kirjottaa sinne valitusta, herätys erota tosi-elämä pelistä....

    • Salkkarit rules!

      Mikä PELLE !

      Et ole asiaasi vienyt eteenpäin vaikka täällä vaahtosit vuonna 2013 !

    • trollolo

      Trololollo

    • Viisaampikuinaloittaja

      Vitun pelle mee ittees Aloittaja on vitun äyssi

    • rtyutityuiyuiyi

      "Teksti sisältää GRAAFISIA ESIMERKKEJÄ KIDUTUKSESTA"
      Graafinen=luovaa suunnittelua.
      Mitä??? Luovaa kidutustako??

    • vitun.kyrpä

      Siis tämähän on ihav vitun naurettavaa

    • Laajempi on joskus laimeampi. Yleisempi alhaisempi.

    • Se on just tuo asia, että televisiossa väkivalta on hyväksytympää näyttää kuin seksi. Raiskausta pidetään niin pahana, koska siihen liittyy seksi. Siksi raiskauspeli olisi paheksuttavampi kuin pelkkä (yleinen) väkivalta-kidutus-peli.

      Kyllähä noita vastaavia pelejä taitaa olla oikeastiki olemassa, mutta raiskauspeli saattaisi saada bannia.

    • Anonyymi

      Jos jonkun tikku-ukon kidutuksesta loukkaannut noin niin on aika hankkiutua hoitoon.

    • Anonyymi

      Siitä sitten Torttua pelaamaan.
      Voit vääntää kunnon tortut!

    • Anonyymi

      Sinä senkin...
      Sinä paljastit suunnitelman, jonka Kremlin oli minulle laatinut työtehtäväksi.
      Nyt sinä maksat tästä kaikesta...
      -Noel Axelsson

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      312
      10339
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      73
      2321
    3. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      43
      2139
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      35
      1924
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1868
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      161
      1806
    7. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      40
      1388
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      16
      1312
    9. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      57
      1306
    10. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      53
      1276
    Aihe