Kusetusta taas

laatuinflaatiota

Eipä löytynyt S-kaupasta enää paistijauhelihaa. Oli vain sikanautaa, tavallista jauhelihaa ja ilmeisesti paistijauhelihan korvikkeeksi tarkoitettua "Parasta Jauhelihaa".

Näin siis kierretään paistijauhelihana myytä'vän lihan vaatimukset ja saadaan kansalle myydyksi entisellä hinnalla entistä huonompi tuote.

Sitähän se suomalainen "lihanjalostus" on: maksimihinalla mahdollisimman surkeaa moskaa, johon on erilaisila kepulikonsteila pumpataan mahdollisimman paljon vettä tai marinointimömmöä, joista sitten otetaan lihan kilohinta.

Laatuinflaatio jyllää: kansalle huonompaa laatua samalla hinnalla

7

293

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hohohooooo

      >>Näin siis kierretään paistijauhelihana myytä'vän lihan vaatimukset ja saadaan kansalle myydyksi entisellä hinnalla entistä huonompi tuote.

      • 4+18

        Sitten jos joku vielä kertoisi mitä järkeä on jauhaa hyvä paisti muhjuksi? Kuivaa puruahan siitä tulee, vähintäänkin pitäisi jotain lapaa tai kylkeä siihen jauhaa kaveriksi jotta saisi vähän rasvaakin mukaan.


      • hohohooo
        4+18 kirjoitti:

        Sitten jos joku vielä kertoisi mitä järkeä on jauhaa hyvä paisti muhjuksi? Kuivaa puruahan siitä tulee, vähintäänkin pitäisi jotain lapaa tai kylkeä siihen jauhaa kaveriksi jotta saisi vähän rasvaakin mukaan.

        Siksipä se entinen paistijauheliha, nykyinen "Naudan jauheliha 10%", onkin parasta. Se on jauhettu lavasta ja etuselästä, jolloin siinä on edes jonkin verran rasvaakin.

        Mutta koska ihmiset haluavat jauhelihaa paistista, he sitä myös saavat (eri asia taas että ostavatko).


    • Vois helpottaa

      Osta oma lihamylly...

    • on jo helpottanut

      mäpä olen jo ostanut ja täysin tyytyväinen olen ,,, kaikki on sanoneet jottei ikinä ole niin hyviä lihapullia syöneet.... siis oikeasta paistista ja vähän pekonia lisäksi... kannattaapi kokeilla.

    • Lihan & veden liitto

      Taas kerran menin kirjaimellisesti halpaan, ja ostin Rainbow'n pakattuja porsaanlihaleikkeitä. Jo ennen paistamista niiden koostumus ihmetytti: ne olivat niin pehmeitä, että sormi painui helposti pihvin läpi... Ja sitten paistettuina!! Maistuivat vanhoilta talikynttilöiltä. Yök yök.

      Mitä ihmeen aineita lihan käsittelyssä käytetään? Olisiko tässä ..nnassa se syy, miksi erilaiset vatsavaivat lisääntyvät Suomen nuorisolla?

      • Osta pois

        Jaa, kotimaista ostaen olisi ollut sitkeää ja nestettä olisi tullut puolet lihan painosta. Mutta jos se on se laatumittari...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ominaisuutta arvostat eniten hänessä?

      Ihastuksessasi, rakkautesi kohteessa
      Ikävä
      172
      2940
    2. Oletko kertonut jo muille tunteistasi?

      Ystävillesi esimerkiksi? Minä en ole vielä kertonut kenellekään tästä meidän jutusta.
      Ikävä
      64
      2556
    3. Miksi mies kääntyy poispäin

      Ja teeskentelee, ettei näe minua, kun törmäämme vahingossa? 🫣
      Ikävä
      203
      2210
    4. Kerro kaivatustasi.

      1. Minkälainen koti 2. Ammatti 3. Ulkonäkö 4. Ikä
      Ikävä
      73
      1839
    5. Kysy jotain kaivatultasi

      Laita tunnisteet molemmista
      Ikävä
      102
      1773
    6. Kesä, kesä!

      Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k
      Tunteet
      9
      1641
    7. Minkälaisesta seksistä

      haaveilet kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      102
      1442
    8. Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.

      Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes
      Maailman menoa
      217
      1151
    9. Kai me nainen jollain tasolla tykätään

      Toisistamme kun tämä on kestänyt niin kauan
      Ikävä
      81
      1120
    10. Tarkkanäköisyys

      Oon muuten pirun hyvä huomaamaan asioita! Senhän sä varmaan kyllä jo tiesitkin.
      Ikävä
      95
      1069
    Aihe