Raivokohtauksia

moonasi

Mitähän tässä tilanteessa pitäisi tehdä. Mieheni saa omituisia raivokohtauksia..raivo ilmenee raivokkaana huutamisena ja tavaroiden heittelemisenä..yleensä näitä tilanteita edeltää riita, mutta mielestäni sellaisesta asiasta, mikä ei mitenkään ole suhteessa niin voimakkaisiin reaktioihin. Lisäksi usein riidan ollessa päällä mies uhkaa jättää..tästä on tullut jo toistuva kaava ja mietinkin meneekö käytös vielä pidemmälle..muutaman kerran hän on estänyt minua pääsemästä pois huoneesta..tarttumatta kuitenkaan kiinni, mutta nyt on alkanut mietityttämään, että onko sekin päivä vielä tulossa..onko kysymys vihanhallinta ongelmista vai mistä..? Todella rasittavaa tämä tällainen kun ei enää oikein uskalla ottaa puheeksi mitään asioita, joista voisi mahdollinen raivokohtaus saada alkunsa.

49

3568

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hirveäääää

      Eroa vielä kun voit. Se pahenee vain.

    • Sama juttu

      Samaa koettu. Etenkin kun on krapula. Käsittämättömät raivokohtaukset,tavaroiden rikkominen,haukkuminen ja muutenkin outo/pelottava käytös.

      En tykkää ja en ymmärrä. Vaikka ei olisi edes syytä.

      • hirveäääää

        ei ole sellaista syytä olemassakaan, joka oikeuttaisi tuollaisen käyttäytymisen.


    • eerwrryty

      Niinpä niin. Näin siinä aina käy. Vaimo nalkuttaa ja ******lee. Sitten ihmetellään mistä mies suuttuu. Kohtauksia edeltää riita - voi hyvä jysäys. Eikö mene pataan, että raivokohtaukset ovat osa sitä samaa riitaa.

      • Moiflacker

        Mitä jos kattoisit sinne peiliin kun sieltä se vastaus löytyy siihen miks muijas nalkuttaa. Se ei ole saanut tarpeeksi sitä munaa ja jos et sitä anna niin miks ihmettelet kun se nainen tulee hulluks ja nalkutaa? Nalkuttavan naisen saa hiljaseks laittamalla patukkaa sämpylään ja tämä toiminta myös ehkäisee, nimittäin nalkutuksen..


      • juuuupa67
        Moiflacker kirjoitti:

        Mitä jos kattoisit sinne peiliin kun sieltä se vastaus löytyy siihen miks muijas nalkuttaa. Se ei ole saanut tarpeeksi sitä munaa ja jos et sitä anna niin miks ihmettelet kun se nainen tulee hulluks ja nalkutaa? Nalkuttavan naisen saa hiljaseks laittamalla patukkaa sämpylään ja tämä toiminta myös ehkäisee, nimittäin nalkutuksen..

        Köyhä yritys. Jos sitten kerran riidellään, niin eikö ne asiat siinä tule selville Edes osittain.


    • tntns

      Normaaliin riitaanko kuuluu tavaroiden heitteleminen ja haukkuminen..mielestäni ei..silloin on kyse jostain syvemmistä ongelmista..ja vaikka mistä riidoista olisi kysymys, niin se ei oikeuta tuollaiseen käytökseen.

    • lifemocker

      ärsytätkö sinä miestäsi?

      • niinnojooo

        niin.. sehän tuon käytöksen selittäisi vaan kun ei kuitenkaan oikeuttaisi ???


      • lifemocker
        niinnojooo kirjoitti:

        niin.. sehän tuon käytöksen selittäisi vaan kun ei kuitenkaan oikeuttaisi ???

        yhtä syyllinen se henkisenkin väkivallan käyttäjä on


    • I'm done

      Joillakin ihmisillä ei vaan ole kapasiteettia käsitellä tunteitaan. Jos vähän ottaa päähän otetaan itselle oikeus purkaa se ensimmäiseen vastaantulevaan. Kotonahan se on puoliso. Puuskiaan voi perustella jälkikäteen vaikka tietynlaisella temperamentilla (en voinut sille mitään) tai vaikka puolison käyttäytymisellä (sinä ärsytit minua). Molemmissa tapauksissa vastuunkantaja löytyy peilistä - kukin meistä on ihan itse vastuussa siitä miten käyttäytyy.

      Meillä kotona on aloittajan kuvaileman kaltainen kaveri. Raivonpuuskalle löytyy aihetta milloin mistäkin. Vääränlainen ruoka tai se, että ruokaa on liian vähän. Hävittänyt jonkin oman tavaransa. Netti pätkii. Tavara putoaa lattialle. Paita pyykissä. You name it.

      Jos kysyn miksi raivon puuska vastaus on, että koska sä et vastaa kysymyksiin. Jos vastaan, hän sanoo, että älä selittele vaan vastaa. Usein puhetta tulee raivonpuuskan keskellä sellaiseen tahtiin ettei siihen edes ehdi sanaa väliin sanoa. Tai jos sanoo jotain, toinen ei kykene rekisteröimään. Jos palaan asiaan vaikka seuraavana päivänä koska haluan käsitellä tapahtunutta, hän sanoo, että "onko se mun vika". Sä et vastannut mun kysymyksiin. Ja kun selitän, hän sanoo "että no olisit sanonut noin eilen". Jos sanon, että niinhän mä sanoinkin mutta et kuunnellut... Tämä keskustelu jatkuu taas ihan loputtomiin. Ja kaiken huipuksi hän sanoo, että älä ota kaikkee itseesi. No se on hieman hankalaa, koska hän sotkee minut joka ikiseen arjen kriisiinsä. Ongelmathan yleensä hänen mielestään johtuvat siitä, että minä en ole hoitanut asioita tai olen hoitanut ne väärin.

      Hänellä vaan on sellainen temperamentti. Ja lisäksi mä kuulema ärsytän. Niin ja hän ei sentään käynyt käsiksi, hän puolustautuu.

      Tänään sanoin, että nyt on mun mitta täynnä ja hänen aika poistua mun asunnosta.

      Ja lifemockerille: mieti jos sinun kumppanisi olisi tällainen? Huomaatko, että mitä ikinä teet hän löytää kyllä syyn syyttää sinua jostain? Et voi vaan olla kyllin hyvä. Ikinä.

      • onnea matkaan!

        Ei kukaan jaksa kuvailemaasi ihmissuhdetta. Ei tuo kyllä normaalia ole. Tsemppiä sulle tulevaisuuteen. Elämäsi ei voi muuta kuin parantua!


      • Hukkaan menee

        Kuulostaa mun elämältä. Mies väittää musta ensin jotain ihan täysin epätosia asioita, itse tietenkin kysyn miksi ja suutun, tuhlaahan mies meidän yhteistä aikaamme turhalla kiukuttelulla. Mies tästä suuttuu aina vain lisää, koska hänellä ei kuulemma ole sanoja puolustaa väitettään ja siksi siitä ei saa kysyä, miksi hän jotain väittää. Hän haukkuu minut aina tällaisessa tilanteessa ja käskee haukkuen painua porukoilleni, koska hän ei jaksa riidellä eikä osaa kuulemma muuta kuin "lakaista maton alle kaikki", mutta jaksaa väittää asioita kyllä. Jaksaa käydä kiinnikin jos oikein kunnolla kyselen mikä häntä riivaa. Tää sama kaava on toistunut monen monen monta kertaa. Olen ollut noin kaksi vuotta masentunut, vaikka luulin yhteiselämämme aikoinaan tulevan olemaan todella ihanaa. En kuitenkaan ole muuta kuin kuullut miehen väitteitä itsestäni. Kun olimme muuttaneet yhteen, hän alkoi väittää, että minua saa lyödä! Häntä ahdistaa kuulemma jo etukäteen, että en kuitenkaan anna tehdä mitään, kuten anna hänen mennä omaa äitiään tapaamaan äitienpäivänä! En anna hänen kuulemma mennä kavereilleenkaan, enkä varmasti anna pelata koneella! Itsekin pelasin aiemmin ja olisin halunnut pelata mieheni kanssa vaikka mitä, mutta siihen hommaan meni sitten näiden riitojen takia kiinnostus ihan täysin. En enää pelaa edes yksin. Hän saattaa vain yhtäkkiä ilmoittaa, että häntä ahdistaa ja ärsyttää kaikki, varsinkin minä. Hän haukkuu minua useasti, jos kysyn, mitä oikein tapahtuu tässä ja miksi ärsyttää. Ei vastausta ikinä mihinkään, ei kuulemma edes muista kaikkia tapahtumia. Eikä anteeksi tarvii pyytää eikä selittää mitään ihme käytöstä. Ei kuulemma kiinnosta selittää. Esim sitä miks me emme ole miehen mielestä avoliitossa, vaikka asutaan yhdessä...

        Mitäs nyt sitten tapahtui? Viime viikolla hän TAAS jätti minut ja aamulla oli jo taas yhdessä. Hohhoijaa.. tosi kyllästyttävää. Sitten tällä viikolla onkin minua viety kahville ja ostoksille ja rakkaudesta höpötetään korvaan ja selkää hierotaan ja voileivätkin tehdään valmiiksi. Lupaillaan kynttiläillallistakin ravintolassa. Mikähän hullu hän on...? Kaverit ja vanhemmat on kehottaneet jättämään. Miten jättää tollanen sitä-sun-tätä-mies? Nyt mies luulee, että on ilmeisesti saanut anteeksi kolmen vuoden aikana tekemänsä oudot tempauksensa. Meillä on eräs yhteinen, opiskeluun liittyvä projekti, jota molemmat teemme yhdessä. Mies on usein kiristänyt minua jättämisellä ja projektista häipymisellä, väkivallalla ja tuhotöillä jos en anna anteeksi mitä hän on aiemmin tehnyt minulle ja miten kamalaksi hän on elämäni tehnyt. Mitä tällainen käytös on?


      • nixza

        Kuulostaa niin tutulta..toistuvia raivokohtauksia milloin mistäkin syystä..syy on tietenkin minussa, koska ärsytän häntä..häntä myös ärsyttää se, etten vastaa kysymyksiin..se, että sanon hänelle takaisin...se, että poistun paikalta kohtauksen ollessa päällä..se, että olen vain hiljaa...olen kysynytkin häneltä, että miten pitäisi toimia tilanteessa, jotta häntä ei ärsyttäisi niin paljon..tähän hän ei ole ikinä osannut vastata mitään..huomaan itse jo muuttuvani tässä suhteessa yhä sulkeutuneemmaksi..


      • lifemocker
        Hukkaan menee kirjoitti:

        Kuulostaa mun elämältä. Mies väittää musta ensin jotain ihan täysin epätosia asioita, itse tietenkin kysyn miksi ja suutun, tuhlaahan mies meidän yhteistä aikaamme turhalla kiukuttelulla. Mies tästä suuttuu aina vain lisää, koska hänellä ei kuulemma ole sanoja puolustaa väitettään ja siksi siitä ei saa kysyä, miksi hän jotain väittää. Hän haukkuu minut aina tällaisessa tilanteessa ja käskee haukkuen painua porukoilleni, koska hän ei jaksa riidellä eikä osaa kuulemma muuta kuin "lakaista maton alle kaikki", mutta jaksaa väittää asioita kyllä. Jaksaa käydä kiinnikin jos oikein kunnolla kyselen mikä häntä riivaa. Tää sama kaava on toistunut monen monen monta kertaa. Olen ollut noin kaksi vuotta masentunut, vaikka luulin yhteiselämämme aikoinaan tulevan olemaan todella ihanaa. En kuitenkaan ole muuta kuin kuullut miehen väitteitä itsestäni. Kun olimme muuttaneet yhteen, hän alkoi väittää, että minua saa lyödä! Häntä ahdistaa kuulemma jo etukäteen, että en kuitenkaan anna tehdä mitään, kuten anna hänen mennä omaa äitiään tapaamaan äitienpäivänä! En anna hänen kuulemma mennä kavereilleenkaan, enkä varmasti anna pelata koneella! Itsekin pelasin aiemmin ja olisin halunnut pelata mieheni kanssa vaikka mitä, mutta siihen hommaan meni sitten näiden riitojen takia kiinnostus ihan täysin. En enää pelaa edes yksin. Hän saattaa vain yhtäkkiä ilmoittaa, että häntä ahdistaa ja ärsyttää kaikki, varsinkin minä. Hän haukkuu minua useasti, jos kysyn, mitä oikein tapahtuu tässä ja miksi ärsyttää. Ei vastausta ikinä mihinkään, ei kuulemma edes muista kaikkia tapahtumia. Eikä anteeksi tarvii pyytää eikä selittää mitään ihme käytöstä. Ei kuulemma kiinnosta selittää. Esim sitä miks me emme ole miehen mielestä avoliitossa, vaikka asutaan yhdessä...

        Mitäs nyt sitten tapahtui? Viime viikolla hän TAAS jätti minut ja aamulla oli jo taas yhdessä. Hohhoijaa.. tosi kyllästyttävää. Sitten tällä viikolla onkin minua viety kahville ja ostoksille ja rakkaudesta höpötetään korvaan ja selkää hierotaan ja voileivätkin tehdään valmiiksi. Lupaillaan kynttiläillallistakin ravintolassa. Mikähän hullu hän on...? Kaverit ja vanhemmat on kehottaneet jättämään. Miten jättää tollanen sitä-sun-tätä-mies? Nyt mies luulee, että on ilmeisesti saanut anteeksi kolmen vuoden aikana tekemänsä oudot tempauksensa. Meillä on eräs yhteinen, opiskeluun liittyvä projekti, jota molemmat teemme yhdessä. Mies on usein kiristänyt minua jättämisellä ja projektista häipymisellä, väkivallalla ja tuhotöillä jos en anna anteeksi mitä hän on aiemmin tehnyt minulle ja miten kamalaksi hän on elämäni tehnyt. Mitä tällainen käytös on?

        mitä helvettiä sä valitat kun itse tuollaisen käytöksen hyväksyt suhteeseen jäämällä?!


      • Moiflacker
        lifemocker kirjoitti:

        mitä helvettiä sä valitat kun itse tuollaisen käytöksen hyväksyt suhteeseen jäämällä?!

        Ei kukaan välttämättä heti paikalla ja sillä sekunnilla voi irtaantua huonosta suhteesta! Voihan siinä olla meneillään jo esim. uuden asunnon hankkiminen tai kuten tossa tarinassa työn tekeminen loppuun ja sitten vasta eroaminen. Työtä kun on vähän paha jättää tekemättä! Ja sittenkö Lifemocker syyttelee uhria? Miksi? Väitätkö että joku tollasen käytöksen mitä toi mies tekee, oikeasti hyväksyy?

        Kukaan ei täällä kirjoittelis toisten käytöksestä, jos tollanen toista aliarvioiva käytös olis jotenkin yleisesti hyväksyttävää! Kai sen nyt jokainen näkee, että ei sitä tosiaan hyväksyä voi ja loppu tossa häämöttää.

        Eikö toisen huonosta käytöksestä saa siis ollenkaan valittaa ennen suhteen loppumista? En oikein tajua miksi ei saisi. Mutta ilmeisesti tän Lifemockerin mielestä ihmiset saa vaan käyttäytyä huonosti ja niille tai kellekään muulle sitä ei saisi kertoa... ettei tule paha mieli sille öykkärille joka kuvittelee olevansa maailman napa?

        Miksihän sun mielestä se mies jää itse olemaan ton kirjottajan kanssa, jos se nainen kerta on niin huono joka asiassa kuin se mies väittää? Miksei mene muualle itse jo heti kun huomaa, että se nainenhan ei itselle kelpaa!?

        Lifemockerilla taitaa olla pahasti menny itellään jotain pieleen joskus kun täällä näitä yleispäteviä ja kapea-alaisia neuvojaan jakelee joka palstalla tietämättä toisten asioista kuitenkaan just mitään. Onko se niin, että persoonallisuushäiriöistä pitää jonkun mielestä puolustella syyttämällä uhria?

        Ja ei, riitaan tarvitaan vain yksi, se persoonallisuushäiriöinen tyyppi jolle elämän tarkoitus on toisten närkkiminen. Sellanen just ei ymmärrä käytöstavoista yhtään mitään ja itsessä ei ole koskaan vikaa, minkä tulisi tietenkin olla kaikille selvää kauraa tämän mielestä.


      • sykoloogi
        nixza kirjoitti:

        Kuulostaa niin tutulta..toistuvia raivokohtauksia milloin mistäkin syystä..syy on tietenkin minussa, koska ärsytän häntä..häntä myös ärsyttää se, etten vastaa kysymyksiin..se, että sanon hänelle takaisin...se, että poistun paikalta kohtauksen ollessa päällä..se, että olen vain hiljaa...olen kysynytkin häneltä, että miten pitäisi toimia tilanteessa, jotta häntä ei ärsyttäisi niin paljon..tähän hän ei ole ikinä osannut vastata mitään..huomaan itse jo muuttuvani tässä suhteessa yhä sulkeutuneemmaksi..

        Henkinen prässääminen tavalla jota harrastat on varmasti merkittävä yhteys raivoon. Muuta tapaasi käsitellä asioita.
        En nyt tarkoita asiaa niin että "aina vika on minussa" tyyliin tarvitsisi kärvistellä, vaan että sinulla voi olla tapa joka ärsyttää suuresti asioiden kärjistyessä.

        Älä heittäydy marttyyriksi, mykkäkoulun pitäjäksi, poislähtijäksi, vaan myönnä reilusti oma osuutesi, ja pyydä anteeksi käytöstäsi. Ehkä tässä on sinun osaltasi tyypillinen "minä en tee ensin koska hän aloitti" asenne, mutta niele ylpeytesi, ja tule vastaan häntä asioissa. Auttaa varmasti, JOS haluat säilyttää tasapainon parisuhteessa.

        Miehesi ei halua elää epätietoisuudessa, tai epäloogisuuden ilmapiirissä. Hänellä on nähtävästi vahva luonne joka varmasti on myös sinunkin etusi, jos vain annat hänen olla mies. Varmasti saat häneltä tukea asioissa, mutta juuri nyt teillä on selvä eturistiriita, ja jonkinlainen arvokysymys pelissä.

        Anna tilaa, ja ole se "heikko" osapuoli josta mies haluaa pitää huolta. Nykypäivän feministi asenteet ajaa roolit umpikujaan, enkä tarkoita että olisit, mutta mies tarvitsee oman roolinsa perheessä.


      • lifemocker
        Moiflacker kirjoitti:

        Ei kukaan välttämättä heti paikalla ja sillä sekunnilla voi irtaantua huonosta suhteesta! Voihan siinä olla meneillään jo esim. uuden asunnon hankkiminen tai kuten tossa tarinassa työn tekeminen loppuun ja sitten vasta eroaminen. Työtä kun on vähän paha jättää tekemättä! Ja sittenkö Lifemocker syyttelee uhria? Miksi? Väitätkö että joku tollasen käytöksen mitä toi mies tekee, oikeasti hyväksyy?

        Kukaan ei täällä kirjoittelis toisten käytöksestä, jos tollanen toista aliarvioiva käytös olis jotenkin yleisesti hyväksyttävää! Kai sen nyt jokainen näkee, että ei sitä tosiaan hyväksyä voi ja loppu tossa häämöttää.

        Eikö toisen huonosta käytöksestä saa siis ollenkaan valittaa ennen suhteen loppumista? En oikein tajua miksi ei saisi. Mutta ilmeisesti tän Lifemockerin mielestä ihmiset saa vaan käyttäytyä huonosti ja niille tai kellekään muulle sitä ei saisi kertoa... ettei tule paha mieli sille öykkärille joka kuvittelee olevansa maailman napa?

        Miksihän sun mielestä se mies jää itse olemaan ton kirjottajan kanssa, jos se nainen kerta on niin huono joka asiassa kuin se mies väittää? Miksei mene muualle itse jo heti kun huomaa, että se nainenhan ei itselle kelpaa!?

        Lifemockerilla taitaa olla pahasti menny itellään jotain pieleen joskus kun täällä näitä yleispäteviä ja kapea-alaisia neuvojaan jakelee joka palstalla tietämättä toisten asioista kuitenkaan just mitään. Onko se niin, että persoonallisuushäiriöistä pitää jonkun mielestä puolustella syyttämällä uhria?

        Ja ei, riitaan tarvitaan vain yksi, se persoonallisuushäiriöinen tyyppi jolle elämän tarkoitus on toisten närkkiminen. Sellanen just ei ymmärrä käytöstavoista yhtään mitään ja itsessä ei ole koskaan vikaa, minkä tulisi tietenkin olla kaikille selvää kauraa tämän mielestä.

        "Ei kukaan välttämättä heti paikalla ja sillä sekunnilla voi irtaantua huonosta suhteesta!"

        ei sitä mitään estä. ei ole sitten niin mitään järkeä alkaa olemaan suhteessa josta tietää, että tämä ei toimi.

        "Ja sittenkö Lifemocker syyttelee uhria?"

        kukas siihen on syypää että sä kiltisti istut paikallasi, kun sun niskaan lapioidaan pa$kaa?

        jos tykkää istua pa$kassa niin mikäs siinä, mutta ei sua kukaan siihen pakota, joten turha valittaa kun se on sun oma päätös

        "Miksi?"

        omasta typeryydestä ja omista valinnoista et voi syyttää ketään muuta kuin itseäsi. sä kun voit itse valita miten sua kohdellaan. jos toinen kohtelee huonosti niin sulla on 2 vaihtoehtoa: joko siedät sitä tai et hyväksy ja jos et hyväksy niin sä TEET ASIALLE JOTAIN

        "Väitätkö että joku tollasen käytöksen mitä toi mies tekee, oikeasti hyväksyy? Kukaan ei täällä kirjoittelis toisten käytöksestä, jos tollanen toista aliarvioiva käytös olis jotenkin yleisesti hyväksyttävää! "

        jos et hyväksy niin lähdet kävelemään. jos jäät sitä katselemaan niin sä sen sitten myöskin hyväksyt.

        "Eikö toisen huonosta käytöksestä saa siis ollenkaan valittaa ennen suhteen loppumista? "

        sinä itse vedät rajan mitä hyväksyt ja mitä et. mutta jos toinen ei tätä sinun rajaasi aio kunnioittaa niin turhaan sä siinä valitat. tällöin kyseinen tyyppi ei ole sinulle sopiva, etkä sä voi toista muuttaa

        "Miksihän sun mielestä se mies jää itse olemaan ton kirjottajan kanssa, jos se nainen kerta on niin huono joka asiassa kuin se mies väittää?"

        miesten ja naisten parinmuodostus on aika perkeleen erilainen. naiset saavat aina halutessaan miehen, mutta miehet eivät saa halutessaan naista.

        " Lifemockerilla taitaa olla pahasti menny itellään jotain pieleen joskus kun täällä näitä yleispäteviä ja kapea-alaisia neuvojaan jakelee joka palstalla tietämättä toisten asioista kuitenkaan just mitään. "

        juurikin toisinpäin. minulla menee "niin hyvin", että ihmettelen suuresti miksi porukka kierii omissa ongelmissaan, eivätkä tee niille mitään, vaikka ratkaisun avaimet löytyvät siitä omasta kädestä!

        "Onko se niin, että persoonallisuushäiriöistä pitää jonkun mielestä puolustella syyttämällä uhria?"

        onko se niin, että aikaansaamattomien pitää syyttää muuta maailmaa omasta laiskuudestaan?

        "Ja ei, riitaan tarvitaan vain yksi, se persoonallisuushäiriöinen tyyppi jolle elämän tarkoitus on toisten närkkiminen. Sellanen just ei ymmärrä käytöstavoista yhtään mitään ja itsessä ei ole koskaan vikaa, minkä tulisi tietenkin olla kaikille selvää kauraa tämän mielestä. "

        se tyyppi voi myös olla nainen


      • lifemocker

        " Ja lifemockerille: mieti jos sinun kumppanisi olisi tällainen? Huomaatko, että mitä ikinä teet hän löytää kyllä syyn syyttää sinua jostain? Et voi vaan olla kyllin hyvä. Ikinä. "

        ei hän olisi enää kumppanini, sillä tuollaista käytöstä en ala katselemaan enkä hyväksy.

        parisuhteen pitää olla tasapainoinen ja siinä pitää olla hyvä olla.

        ei ole järkeä alkaa olemaan/rakentamaan mitään vääränlaisen ihmisen kanssa. asioihin kun voi tällä tavalla itse vaikuttaa


      • Moiflacker
        lifemocker kirjoitti:

        " Ja lifemockerille: mieti jos sinun kumppanisi olisi tällainen? Huomaatko, että mitä ikinä teet hän löytää kyllä syyn syyttää sinua jostain? Et voi vaan olla kyllin hyvä. Ikinä. "

        ei hän olisi enää kumppanini, sillä tuollaista käytöstä en ala katselemaan enkä hyväksy.

        parisuhteen pitää olla tasapainoinen ja siinä pitää olla hyvä olla.

        ei ole järkeä alkaa olemaan/rakentamaan mitään vääränlaisen ihmisen kanssa. asioihin kun voi tällä tavalla itse vaikuttaa

        Miten parisuhde on tasapainoinen, jos toinen raivoaa ihan mitättömistä asioista? Pitäiskö se etukäteen tietää, että toinen saa raivokohtauksen jostain verhojen asennosta tai haluaa väkisin alkaa väittämään, että olet tehnyt jotain, mitä et ole ollenkaan tehnyt? Miten estät etukäteen nämä tilanteet? Ja sitäkö valitusta pitäis jäädä kilttinä kuuntelemaan eikä saa siihen mitään sanoa?
        "parisuhteen pitää olla tasapainoinen ja siinä pitää olla hyvä olla"
        Juuri siksi ei kannata esim alkaa sorvaamaan esiin toisesta jotain perättömiä väitteitä, koska se on aika varmaa, ettei siinä parisuhteessa silloin ole kummallakaan enää hyvä olla!
        Koitapa kestää nyt lifemocker äläkä itke... et taida olla ihan tasapainoinen.


      • Moiflacker
        sykoloogi kirjoitti:

        Henkinen prässääminen tavalla jota harrastat on varmasti merkittävä yhteys raivoon. Muuta tapaasi käsitellä asioita.
        En nyt tarkoita asiaa niin että "aina vika on minussa" tyyliin tarvitsisi kärvistellä, vaan että sinulla voi olla tapa joka ärsyttää suuresti asioiden kärjistyessä.

        Älä heittäydy marttyyriksi, mykkäkoulun pitäjäksi, poislähtijäksi, vaan myönnä reilusti oma osuutesi, ja pyydä anteeksi käytöstäsi. Ehkä tässä on sinun osaltasi tyypillinen "minä en tee ensin koska hän aloitti" asenne, mutta niele ylpeytesi, ja tule vastaan häntä asioissa. Auttaa varmasti, JOS haluat säilyttää tasapainon parisuhteessa.

        Miehesi ei halua elää epätietoisuudessa, tai epäloogisuuden ilmapiirissä. Hänellä on nähtävästi vahva luonne joka varmasti on myös sinunkin etusi, jos vain annat hänen olla mies. Varmasti saat häneltä tukea asioissa, mutta juuri nyt teillä on selvä eturistiriita, ja jonkinlainen arvokysymys pelissä.

        Anna tilaa, ja ole se "heikko" osapuoli josta mies haluaa pitää huolta. Nykypäivän feministi asenteet ajaa roolit umpikujaan, enkä tarkoita että olisit, mutta mies tarvitsee oman roolinsa perheessä.

        Kerropa sitten sykoloogi, mikä saa toisen esimerkiksi väittämään epätosia asioita toisesta, kun kerran on kuitenkin niin tasapainoinen? Ja tasapainoonko siinä tämä henkilö pyrkii väittämällä epätosia asioita toisesta? Mitä se väitösten uhri siinä pyytelee anteeksi? Olemassaoloaan?

        Et taida kyetä vastaamaan mitään järkevää! Olet se heikko osapuoli nyt.


      • Moiflacker
        lifemocker kirjoitti:

        "Ei kukaan välttämättä heti paikalla ja sillä sekunnilla voi irtaantua huonosta suhteesta!"

        ei sitä mitään estä. ei ole sitten niin mitään järkeä alkaa olemaan suhteessa josta tietää, että tämä ei toimi.

        "Ja sittenkö Lifemocker syyttelee uhria?"

        kukas siihen on syypää että sä kiltisti istut paikallasi, kun sun niskaan lapioidaan pa$kaa?

        jos tykkää istua pa$kassa niin mikäs siinä, mutta ei sua kukaan siihen pakota, joten turha valittaa kun se on sun oma päätös

        "Miksi?"

        omasta typeryydestä ja omista valinnoista et voi syyttää ketään muuta kuin itseäsi. sä kun voit itse valita miten sua kohdellaan. jos toinen kohtelee huonosti niin sulla on 2 vaihtoehtoa: joko siedät sitä tai et hyväksy ja jos et hyväksy niin sä TEET ASIALLE JOTAIN

        "Väitätkö että joku tollasen käytöksen mitä toi mies tekee, oikeasti hyväksyy? Kukaan ei täällä kirjoittelis toisten käytöksestä, jos tollanen toista aliarvioiva käytös olis jotenkin yleisesti hyväksyttävää! "

        jos et hyväksy niin lähdet kävelemään. jos jäät sitä katselemaan niin sä sen sitten myöskin hyväksyt.

        "Eikö toisen huonosta käytöksestä saa siis ollenkaan valittaa ennen suhteen loppumista? "

        sinä itse vedät rajan mitä hyväksyt ja mitä et. mutta jos toinen ei tätä sinun rajaasi aio kunnioittaa niin turhaan sä siinä valitat. tällöin kyseinen tyyppi ei ole sinulle sopiva, etkä sä voi toista muuttaa

        "Miksihän sun mielestä se mies jää itse olemaan ton kirjottajan kanssa, jos se nainen kerta on niin huono joka asiassa kuin se mies väittää?"

        miesten ja naisten parinmuodostus on aika perkeleen erilainen. naiset saavat aina halutessaan miehen, mutta miehet eivät saa halutessaan naista.

        " Lifemockerilla taitaa olla pahasti menny itellään jotain pieleen joskus kun täällä näitä yleispäteviä ja kapea-alaisia neuvojaan jakelee joka palstalla tietämättä toisten asioista kuitenkaan just mitään. "

        juurikin toisinpäin. minulla menee "niin hyvin", että ihmettelen suuresti miksi porukka kierii omissa ongelmissaan, eivätkä tee niille mitään, vaikka ratkaisun avaimet löytyvät siitä omasta kädestä!

        "Onko se niin, että persoonallisuushäiriöistä pitää jonkun mielestä puolustella syyttämällä uhria?"

        onko se niin, että aikaansaamattomien pitää syyttää muuta maailmaa omasta laiskuudestaan?

        "Ja ei, riitaan tarvitaan vain yksi, se persoonallisuushäiriöinen tyyppi jolle elämän tarkoitus on toisten närkkiminen. Sellanen just ei ymmärrä käytöstavoista yhtään mitään ja itsessä ei ole koskaan vikaa, minkä tulisi tietenkin olla kaikille selvää kauraa tämän mielestä. "

        se tyyppi voi myös olla nainen

        No ei ole ihme jos sulta on muija joskus lähtenyt eikä se hupskeikkaa tullutkaan takas vaikka perään ruikutit. Onkohan sulla koskaan ollutkaan muijaa?

        Ja kyllä, edelleenkin sama kysymys: Mistä sen etukäteen tietää, että toinen raivostuu jostain aivan mitättömästä? Miten estät etukäteen sen, että joku alkaa väittämään sinusta epätosia asioita? Kerropa se kun kaiken tiedät! Miksi siitä toisen huonosta kakarakäytöksestä ei saa valittaa, valitathan itsekin koko ajan siitä mitä muut ovat mieltä, tosin syytä persoonallisuushäiriöisen käytökseen ei näy missään! Se tässä on se ongelma se häiriöinen tyyppi, mutta jostain syystä sinä syyttelet vain viatonta uhria, koska hän on nainen! Tietenkin, vedä nyt uskonto vielä kehiin niin hyvä tulee..

        Ongelma on havaittu, mutta vasta sen jälkeen voi kysellä miksi se ongelma on olemassa tai lähteä pois kyselemättä. Ja miksi ei saa kysellä ennenkuin lähtee pois? Onko sulla logiikkaa tarpeeksi vastata tähän kysymykseen vai ruikutatko jotain vielä?

        Onnellisen parisuhteen, kuten onnellisen ystävyyssuhteen tai minkä tahansa muun suhteen tärkein neuvo on: kohtele toista hyvin!

        Mitäs siihen sanot?? Osaatko sanoa mitään? Osaatko kohdella toista hyvin? Kun toinen ei kohtele toista hyvin, on edessä ongelma, ymmärrätkö? Riittääkö logiikkasi tämän tosiasian käsittelemiseen?


      • Lurpskurps
        lifemocker kirjoitti:

        "Ei kukaan välttämättä heti paikalla ja sillä sekunnilla voi irtaantua huonosta suhteesta!"

        ei sitä mitään estä. ei ole sitten niin mitään järkeä alkaa olemaan suhteessa josta tietää, että tämä ei toimi.

        "Ja sittenkö Lifemocker syyttelee uhria?"

        kukas siihen on syypää että sä kiltisti istut paikallasi, kun sun niskaan lapioidaan pa$kaa?

        jos tykkää istua pa$kassa niin mikäs siinä, mutta ei sua kukaan siihen pakota, joten turha valittaa kun se on sun oma päätös

        "Miksi?"

        omasta typeryydestä ja omista valinnoista et voi syyttää ketään muuta kuin itseäsi. sä kun voit itse valita miten sua kohdellaan. jos toinen kohtelee huonosti niin sulla on 2 vaihtoehtoa: joko siedät sitä tai et hyväksy ja jos et hyväksy niin sä TEET ASIALLE JOTAIN

        "Väitätkö että joku tollasen käytöksen mitä toi mies tekee, oikeasti hyväksyy? Kukaan ei täällä kirjoittelis toisten käytöksestä, jos tollanen toista aliarvioiva käytös olis jotenkin yleisesti hyväksyttävää! "

        jos et hyväksy niin lähdet kävelemään. jos jäät sitä katselemaan niin sä sen sitten myöskin hyväksyt.

        "Eikö toisen huonosta käytöksestä saa siis ollenkaan valittaa ennen suhteen loppumista? "

        sinä itse vedät rajan mitä hyväksyt ja mitä et. mutta jos toinen ei tätä sinun rajaasi aio kunnioittaa niin turhaan sä siinä valitat. tällöin kyseinen tyyppi ei ole sinulle sopiva, etkä sä voi toista muuttaa

        "Miksihän sun mielestä se mies jää itse olemaan ton kirjottajan kanssa, jos se nainen kerta on niin huono joka asiassa kuin se mies väittää?"

        miesten ja naisten parinmuodostus on aika perkeleen erilainen. naiset saavat aina halutessaan miehen, mutta miehet eivät saa halutessaan naista.

        " Lifemockerilla taitaa olla pahasti menny itellään jotain pieleen joskus kun täällä näitä yleispäteviä ja kapea-alaisia neuvojaan jakelee joka palstalla tietämättä toisten asioista kuitenkaan just mitään. "

        juurikin toisinpäin. minulla menee "niin hyvin", että ihmettelen suuresti miksi porukka kierii omissa ongelmissaan, eivätkä tee niille mitään, vaikka ratkaisun avaimet löytyvät siitä omasta kädestä!

        "Onko se niin, että persoonallisuushäiriöistä pitää jonkun mielestä puolustella syyttämällä uhria?"

        onko se niin, että aikaansaamattomien pitää syyttää muuta maailmaa omasta laiskuudestaan?

        "Ja ei, riitaan tarvitaan vain yksi, se persoonallisuushäiriöinen tyyppi jolle elämän tarkoitus on toisten närkkiminen. Sellanen just ei ymmärrä käytöstavoista yhtään mitään ja itsessä ei ole koskaan vikaa, minkä tulisi tietenkin olla kaikille selvää kauraa tämän mielestä. "

        se tyyppi voi myös olla nainen

        Ei ne naiset saa aina halutessaan miestä. Mihin perustat väitteesi, että nainen saa aina miehen? Katseletko itse jotain kurppaa jos sellanen ovellas kolkuttaa? Älä sitten valita kun kurppa kolkuttaa ovellas, sillä sehän saa AINA miehen, eli sut, jos satut avaamaan. Ja näetkö siitä oven läpi vai, että kurppahan se sieltä tulee? Naurattaa ihan toi sun loogisuus.


      • MIESten MIES
        sykoloogi kirjoitti:

        Henkinen prässääminen tavalla jota harrastat on varmasti merkittävä yhteys raivoon. Muuta tapaasi käsitellä asioita.
        En nyt tarkoita asiaa niin että "aina vika on minussa" tyyliin tarvitsisi kärvistellä, vaan että sinulla voi olla tapa joka ärsyttää suuresti asioiden kärjistyessä.

        Älä heittäydy marttyyriksi, mykkäkoulun pitäjäksi, poislähtijäksi, vaan myönnä reilusti oma osuutesi, ja pyydä anteeksi käytöstäsi. Ehkä tässä on sinun osaltasi tyypillinen "minä en tee ensin koska hän aloitti" asenne, mutta niele ylpeytesi, ja tule vastaan häntä asioissa. Auttaa varmasti, JOS haluat säilyttää tasapainon parisuhteessa.

        Miehesi ei halua elää epätietoisuudessa, tai epäloogisuuden ilmapiirissä. Hänellä on nähtävästi vahva luonne joka varmasti on myös sinunkin etusi, jos vain annat hänen olla mies. Varmasti saat häneltä tukea asioissa, mutta juuri nyt teillä on selvä eturistiriita, ja jonkinlainen arvokysymys pelissä.

        Anna tilaa, ja ole se "heikko" osapuoli josta mies haluaa pitää huolta. Nykypäivän feministi asenteet ajaa roolit umpikujaan, enkä tarkoita että olisit, mutta mies tarvitsee oman roolinsa perheessä.

        Saakohan kukaan MIES väittää susta epätosia asioita, jäätkö silloin olemaan se heikko osapuoli ja annat toisen olla MIES, vaikka olet itsekin MIES? Mieshän saa tehdä ja sanoa mitä vaan, joten MIES, koitapa kestää sitten ja anna MIEHEN pitää susta huolta!

        Ei kuulosta muuten siltä, että MIES haluaa pitää naisesta huolta, jos voi esim. väittää naisesta epätosia asioita! Onko se huolenpitoa?


      • lifemocker
        Moiflacker kirjoitti:

        Miten parisuhde on tasapainoinen, jos toinen raivoaa ihan mitättömistä asioista? Pitäiskö se etukäteen tietää, että toinen saa raivokohtauksen jostain verhojen asennosta tai haluaa väkisin alkaa väittämään, että olet tehnyt jotain, mitä et ole ollenkaan tehnyt? Miten estät etukäteen nämä tilanteet? Ja sitäkö valitusta pitäis jäädä kilttinä kuuntelemaan eikä saa siihen mitään sanoa?
        "parisuhteen pitää olla tasapainoinen ja siinä pitää olla hyvä olla"
        Juuri siksi ei kannata esim alkaa sorvaamaan esiin toisesta jotain perättömiä väitteitä, koska se on aika varmaa, ettei siinä parisuhteessa silloin ole kummallakaan enää hyvä olla!
        Koitapa kestää nyt lifemocker äläkä itke... et taida olla ihan tasapainoinen.

        "Miten parisuhde on tasapainoinen, jos toinen raivoaa ihan mitättömistä asioista?"

        parempi kysymys onkin, miksi et ole tasapainoisessa parisuhteessa?

        "Miten estät etukäteen nämä tilanteet?"

        voi sitä omaakin käytöstään aina miettiä, vaikka nainen olisitkin

        "Ja sitäkö valitusta pitäis jäädä kilttinä kuuntelemaan eikä saa siihen mitään sanoa? "

        lueppa uudestaan mitä kirjoitin ihan ajatuksen kanssa!

        " Koitapa kestää nyt lifemocker äläkä itke... et taida olla ihan tasapainoinen. "

        koitappa ymmärtää lukemaasi, sillä vaikutat katsovan asiaa hysteria-lasien takaa, mikä ei ole missään nimessä tasapainoista


      • lifemocker
        Moiflacker kirjoitti:

        No ei ole ihme jos sulta on muija joskus lähtenyt eikä se hupskeikkaa tullutkaan takas vaikka perään ruikutit. Onkohan sulla koskaan ollutkaan muijaa?

        Ja kyllä, edelleenkin sama kysymys: Mistä sen etukäteen tietää, että toinen raivostuu jostain aivan mitättömästä? Miten estät etukäteen sen, että joku alkaa väittämään sinusta epätosia asioita? Kerropa se kun kaiken tiedät! Miksi siitä toisen huonosta kakarakäytöksestä ei saa valittaa, valitathan itsekin koko ajan siitä mitä muut ovat mieltä, tosin syytä persoonallisuushäiriöisen käytökseen ei näy missään! Se tässä on se ongelma se häiriöinen tyyppi, mutta jostain syystä sinä syyttelet vain viatonta uhria, koska hän on nainen! Tietenkin, vedä nyt uskonto vielä kehiin niin hyvä tulee..

        Ongelma on havaittu, mutta vasta sen jälkeen voi kysellä miksi se ongelma on olemassa tai lähteä pois kyselemättä. Ja miksi ei saa kysellä ennenkuin lähtee pois? Onko sulla logiikkaa tarpeeksi vastata tähän kysymykseen vai ruikutatko jotain vielä?

        Onnellisen parisuhteen, kuten onnellisen ystävyyssuhteen tai minkä tahansa muun suhteen tärkein neuvo on: kohtele toista hyvin!

        Mitäs siihen sanot?? Osaatko sanoa mitään? Osaatko kohdella toista hyvin? Kun toinen ei kohtele toista hyvin, on edessä ongelma, ymmärrätkö? Riittääkö logiikkasi tämän tosiasian käsittelemiseen?

        " No ei ole ihme jos sulta on muija joskus lähtenyt eikä se hupskeikkaa tullutkaan takas vaikka perään ruikutit. Onkohan sulla koskaan ollutkaan muijaa?"

        voit arvuutella ihan niin paljon kuin haluat, täällä ei puhuta minusta. edelleenkään.

        "Mistä sen etukäteen tietää, että toinen raivostuu jostain aivan mitättömästä? Miten estät etukäteen sen, että joku alkaa väittämään sinusta epätosia asioita?"

        JOS itse käyttäydyt ok niin toisenkaan ei pitäisi raivostua. jos taas raivostuu niin tällöin on syytä etsiä sellainen ihminen vierelleen joka ei raivoa

        kukaan ei sinua pakota sitä raivoamista kuuntelemaan eikä sietämään.

        "Miksi siitä toisen huonosta kakarakäytöksestä ei saa valittaa"

        koska et voi muuttaa toista. voit vain etsiä ITSELLESI SOPIVAN KUMPPANIN. valittaminen kertoo, ettet ole moista tehnyt

        " tosin syytä persoonallisuushäiriöisen käytökseen ei näy missään! Se tässä on se ongelma se häiriöinen tyyppi, mutta jostain syystä sinä syyttelet vain viatonta uhria, koska hän on nainen"

        itse on häiriöisen tyypin ottanut joten oma moka. ottaisi normaalin miehen niin ongelmaa ei olisi. toista ihmistä kun et voi muuttaa, mutta voit itse päättää sen kenen kanssa elämääsi vietät! eli ei ole nainen viaton kun on tuohon suhteeseen jäänyt.

        "Ja miksi ei saa kysellä ennenkuin lähtee pois"

        ongelmaa et voi poistaa toisesta joten voit poistaa vain itsesi ongelman luota

        "Mitäs siihen sanot?"

        jos toinen ei kohtele sinua hyvin niin olet typerä jos annat hänen kohdella sinua huonosti.

        "Kun toinen ei kohtele toista hyvin, on edessä ongelma, ymmärrätkö"

        tällöin sun pitää pitää huoli omasta hyvinvoinnistasi ja pysyä tuollaisesta tyypistä kaukana! Riittääkö logiikkasi tämän tosiasian käsittelemiseen?


      • lifemocker
        Lurpskurps kirjoitti:

        Ei ne naiset saa aina halutessaan miestä. Mihin perustat väitteesi, että nainen saa aina miehen? Katseletko itse jotain kurppaa jos sellanen ovellas kolkuttaa? Älä sitten valita kun kurppa kolkuttaa ovellas, sillä sehän saa AINA miehen, eli sut, jos satut avaamaan. Ja näetkö siitä oven läpi vai, että kurppahan se sieltä tulee? Naurattaa ihan toi sun loogisuus.

        tässä kulttuurissa kun on miehen tehtävä lähestyä naisia niin naiset saavat tarjouksia tuon tuosta. miehet eivät.

        joten miehet kun yleensä kantavat naisille kaiken nenän eteen valmiiksi niin naisen ei tarvitse kuin istua persellään ja valita.

        kukaan ei kanna miehille minkäänlaisia vaihtoehtoja heidän eteensä


      • Moiflacker
        lifemocker kirjoitti:

        " No ei ole ihme jos sulta on muija joskus lähtenyt eikä se hupskeikkaa tullutkaan takas vaikka perään ruikutit. Onkohan sulla koskaan ollutkaan muijaa?"

        voit arvuutella ihan niin paljon kuin haluat, täällä ei puhuta minusta. edelleenkään.

        "Mistä sen etukäteen tietää, että toinen raivostuu jostain aivan mitättömästä? Miten estät etukäteen sen, että joku alkaa väittämään sinusta epätosia asioita?"

        JOS itse käyttäydyt ok niin toisenkaan ei pitäisi raivostua. jos taas raivostuu niin tällöin on syytä etsiä sellainen ihminen vierelleen joka ei raivoa

        kukaan ei sinua pakota sitä raivoamista kuuntelemaan eikä sietämään.

        "Miksi siitä toisen huonosta kakarakäytöksestä ei saa valittaa"

        koska et voi muuttaa toista. voit vain etsiä ITSELLESI SOPIVAN KUMPPANIN. valittaminen kertoo, ettet ole moista tehnyt

        " tosin syytä persoonallisuushäiriöisen käytökseen ei näy missään! Se tässä on se ongelma se häiriöinen tyyppi, mutta jostain syystä sinä syyttelet vain viatonta uhria, koska hän on nainen"

        itse on häiriöisen tyypin ottanut joten oma moka. ottaisi normaalin miehen niin ongelmaa ei olisi. toista ihmistä kun et voi muuttaa, mutta voit itse päättää sen kenen kanssa elämääsi vietät! eli ei ole nainen viaton kun on tuohon suhteeseen jäänyt.

        "Ja miksi ei saa kysellä ennenkuin lähtee pois"

        ongelmaa et voi poistaa toisesta joten voit poistaa vain itsesi ongelman luota

        "Mitäs siihen sanot?"

        jos toinen ei kohtele sinua hyvin niin olet typerä jos annat hänen kohdella sinua huonosti.

        "Kun toinen ei kohtele toista hyvin, on edessä ongelma, ymmärrätkö"

        tällöin sun pitää pitää huoli omasta hyvinvoinnistasi ja pysyä tuollaisesta tyypistä kaukana! Riittääkö logiikkasi tämän tosiasian käsittelemiseen?

        Et edelleenkään vastannut kysymykseen, miksi joku käyttäytyy huonosti toista kohtaan, vaikka toinen ei ole tehnyt mitään väärää! Vastaapa siihen nyt jos se logiikka oikeasti riittää. Kysellä voi aina, koska niin saa tehdä! Sitä sinä et voi kieltää. Et ole ennustaja eikä kukaan muukaan ole toisen käyttäytymiseen. Ihmiset voi alkaa v-mäisiksi ihan milloin vain, ei se aikaa katso.Et ole samaa mieltä vai? No lähde sitten tältä palstalta vetään, ettei tule paha mieli. Ei suakaan kukaan pakota täällä kirjoittelemaan ja olemaan närkästynyt kun muut ei tajua sun väitteitä. Kyllä sellaisia tilanteita ON oikeasti olemassa ja paljon, että toinen ihminen valittaa puolisolleen turhasta. Niitä on, usko vaan jo. Kysymys onkin, miksi joku valittaa turhan takia? Poistuminen suhteesta ei tapahdu ennen turhasta valitusta, vaan sen jälkeen, jos turhasta valitusta ei jaksa kuunnella eikä toinen ole pahoillaan. Miksi valittajalle ei saisi antaa mahdollisuutta olla pahoillaan? Jos se ei sitä mahdollisuutta käytä, sitten vasta on aiheellista häipyä, kun valittajan on todettu olevan epäkunnioittava.

        "Ottaisit normaalin miehen" ei ole oikea vastaus, koska et voi ennustaa, alkaako se normaali mies epänormaaliksi vaikka se on jo "otettu". Ei se miehen ottaminen normaalina takaa sen pysyvyyttä normaalina. On sillä turhasta valittajalla ongelma, koska se valittaa. Miksi ei siis itse lähde, kun on ongelma? Miksi se turhasta valittaja jää valittamaan?

        "Jos käyttäydyt itse ok niin toisenkaan ei pitäisi raivostua" Entäs kun se raivostuu silti vaikka toinen käyttäytyy ok? Niin vain tapahtuu, mutta siis miksi niin tapahtuu? Osaatko vastata näihin kysymyksiin?


      • Moiflacker
        lifemocker kirjoitti:

        tässä kulttuurissa kun on miehen tehtävä lähestyä naisia niin naiset saavat tarjouksia tuon tuosta. miehet eivät.

        joten miehet kun yleensä kantavat naisille kaiken nenän eteen valmiiksi niin naisen ei tarvitse kuin istua persellään ja valita.

        kukaan ei kanna miehille minkäänlaisia vaihtoehtoja heidän eteensä

        Miten perustelet, että miehen tehtävä on lähestyä naista? Kuka sulle sen tehtävän antoi ja miksi sitä pitää noudattaa? Miksi nainen ei saa lähestyä miestä? Eli kun sulle kaunis neito tulee esittäytymään, käsket sen painua muualle vaikka olisit iloinen kun joku nainen tulee itse sun luokse? No ei se ihme ole jos et sitä saa.

        Naiset eivät tee tarjouksia miehille? Miten todistat tämän? Naiset ovat perinteisesti tehneet esim kaikki kotityöt ja hoitaneet lapset omien töittensä ja koulun lisäksi, eli toikaan sun väite ei pidä paikkaansa että miehet yleensä kantaisivat naisille kaiken nenän eteen.

        Voi harmi jos kukaan nainen ei saa tulla sua iskemään vaan ajat sen pois. Ei naisillekaan kukaan kanna vaihtoehtoja heidän eteensä. Itse ne miehet tulee iskemään naisen jos tulee ja uskaltaa, mutta eihän kaikki reppanamiehet uskalla. Ei niitä miehiä siihen eteen kukaan tuo, ne tulee siihen ihan itsekin.

        Joko oot muuten ajanu ton pukinparran? Meinaan vaan, että joku nainen saattais tulla sua jopa iskemään niin voisit todistaa että niin todellakin tapahtuu ;)


      • Moiflacker
        lifemocker kirjoitti:

        "Miten parisuhde on tasapainoinen, jos toinen raivoaa ihan mitättömistä asioista?"

        parempi kysymys onkin, miksi et ole tasapainoisessa parisuhteessa?

        "Miten estät etukäteen nämä tilanteet?"

        voi sitä omaakin käytöstään aina miettiä, vaikka nainen olisitkin

        "Ja sitäkö valitusta pitäis jäädä kilttinä kuuntelemaan eikä saa siihen mitään sanoa? "

        lueppa uudestaan mitä kirjoitin ihan ajatuksen kanssa!

        " Koitapa kestää nyt lifemocker äläkä itke... et taida olla ihan tasapainoinen. "

        koitappa ymmärtää lukemaasi, sillä vaikutat katsovan asiaa hysteria-lasien takaa, mikä ei ole missään nimessä tasapainoista

        Kysymys uudestaan, koska et ymmärrä: Miksi joku alkaa valittamaan toiselle turhasta, vaikka toinen ei ole tehnyt mitään väärin?

        Missä se sun vastaus on?


      • Moiflacker
        sykoloogi kirjoitti:

        Henkinen prässääminen tavalla jota harrastat on varmasti merkittävä yhteys raivoon. Muuta tapaasi käsitellä asioita.
        En nyt tarkoita asiaa niin että "aina vika on minussa" tyyliin tarvitsisi kärvistellä, vaan että sinulla voi olla tapa joka ärsyttää suuresti asioiden kärjistyessä.

        Älä heittäydy marttyyriksi, mykkäkoulun pitäjäksi, poislähtijäksi, vaan myönnä reilusti oma osuutesi, ja pyydä anteeksi käytöstäsi. Ehkä tässä on sinun osaltasi tyypillinen "minä en tee ensin koska hän aloitti" asenne, mutta niele ylpeytesi, ja tule vastaan häntä asioissa. Auttaa varmasti, JOS haluat säilyttää tasapainon parisuhteessa.

        Miehesi ei halua elää epätietoisuudessa, tai epäloogisuuden ilmapiirissä. Hänellä on nähtävästi vahva luonne joka varmasti on myös sinunkin etusi, jos vain annat hänen olla mies. Varmasti saat häneltä tukea asioissa, mutta juuri nyt teillä on selvä eturistiriita, ja jonkinlainen arvokysymys pelissä.

        Anna tilaa, ja ole se "heikko" osapuoli josta mies haluaa pitää huolta. Nykypäivän feministi asenteet ajaa roolit umpikujaan, enkä tarkoita että olisit, mutta mies tarvitsee oman roolinsa perheessä.

        "Henkinen prässääminen tavalla jota harrastat on varmasti merkittävä yhteys raivoon." Eli miksi mies jää raivoomaan, eikä lähde? Kukaan ei pakota sitä miestä jäämään, jos on niin vaikeaa että sen täytyy raivota. Miksei lähde jos on vaikeaa eikä jaksa kuunnella naisen henkistä prässiä, vai onko niin heikko että jää vaikka nainen raivostuttaa? Toisesta huoltapitävä ei muuten raivoa milloin mistäkin. Ei se ole huolenpitoa. Lifemockerin mukaan asioita ei saa jäädä selvittämään ja mahdollisuutta korjata käytöksensä raivoajalle ei saa antaa, vaan on lähdettävä pois. Sinä et kuitenkaan suosittele poislähtöä naiselle, jonka mies raivoaa. Miksi et?


      • Moiflacker
        sykoloogi kirjoitti:

        Henkinen prässääminen tavalla jota harrastat on varmasti merkittävä yhteys raivoon. Muuta tapaasi käsitellä asioita.
        En nyt tarkoita asiaa niin että "aina vika on minussa" tyyliin tarvitsisi kärvistellä, vaan että sinulla voi olla tapa joka ärsyttää suuresti asioiden kärjistyessä.

        Älä heittäydy marttyyriksi, mykkäkoulun pitäjäksi, poislähtijäksi, vaan myönnä reilusti oma osuutesi, ja pyydä anteeksi käytöstäsi. Ehkä tässä on sinun osaltasi tyypillinen "minä en tee ensin koska hän aloitti" asenne, mutta niele ylpeytesi, ja tule vastaan häntä asioissa. Auttaa varmasti, JOS haluat säilyttää tasapainon parisuhteessa.

        Miehesi ei halua elää epätietoisuudessa, tai epäloogisuuden ilmapiirissä. Hänellä on nähtävästi vahva luonne joka varmasti on myös sinunkin etusi, jos vain annat hänen olla mies. Varmasti saat häneltä tukea asioissa, mutta juuri nyt teillä on selvä eturistiriita, ja jonkinlainen arvokysymys pelissä.

        Anna tilaa, ja ole se "heikko" osapuoli josta mies haluaa pitää huolta. Nykypäivän feministi asenteet ajaa roolit umpikujaan, enkä tarkoita että olisit, mutta mies tarvitsee oman roolinsa perheessä.

        " Ehkä tässä on sinun osaltasi tyypillinen "minä en tee ensin koska hän aloitti" asenne, mutta niele ylpeytesi, ja tule vastaan häntä asioissa. Auttaa varmasti, JOS haluat säilyttää tasapainon parisuhteessa."

        No ohhoh

        Miks tasapainottomalle raivoajalle pitäis antaa periks? Ei sitä tasapainoa enää ole muutenkaan enää parisuhteessa siinä vaiheessa kun tasapainoton raivoaa tyhjästä. Ei tyhjästä raivoaja halua tasapainoista parisuhdetta. Tasapainoisessa parisuhteessa kumpikaan ei raivoa tyhjästä ja syyttele turhaan.


      • BGBG
        sykoloogi kirjoitti:

        Henkinen prässääminen tavalla jota harrastat on varmasti merkittävä yhteys raivoon. Muuta tapaasi käsitellä asioita.
        En nyt tarkoita asiaa niin että "aina vika on minussa" tyyliin tarvitsisi kärvistellä, vaan että sinulla voi olla tapa joka ärsyttää suuresti asioiden kärjistyessä.

        Älä heittäydy marttyyriksi, mykkäkoulun pitäjäksi, poislähtijäksi, vaan myönnä reilusti oma osuutesi, ja pyydä anteeksi käytöstäsi. Ehkä tässä on sinun osaltasi tyypillinen "minä en tee ensin koska hän aloitti" asenne, mutta niele ylpeytesi, ja tule vastaan häntä asioissa. Auttaa varmasti, JOS haluat säilyttää tasapainon parisuhteessa.

        Miehesi ei halua elää epätietoisuudessa, tai epäloogisuuden ilmapiirissä. Hänellä on nähtävästi vahva luonne joka varmasti on myös sinunkin etusi, jos vain annat hänen olla mies. Varmasti saat häneltä tukea asioissa, mutta juuri nyt teillä on selvä eturistiriita, ja jonkinlainen arvokysymys pelissä.

        Anna tilaa, ja ole se "heikko" osapuoli josta mies haluaa pitää huolta. Nykypäivän feministi asenteet ajaa roolit umpikujaan, enkä tarkoita että olisit, mutta mies tarvitsee oman roolinsa perheessä.

        Myös asioiden kärjistyessä jokainen tekee ITSE valinnan siitä, miten käyttäytyy..kukaan ei aiheuta toisen väkivaltaista käyttäytymistä..jos ei pystytä olemaan solvaamatta, haukkumatta tai heittelemättä tavaroita, niin silloin tulisi katsoa peiliin..ei kumppanin piirteisiin..
        Jaa..niin mitä pitäisi pyytää anteeksi..koko olemassaoloaan…? Näinhän sitä väkivaltaisissa usein käykin..väkivalta kovenee ja uhan alla eläminen alkaa jo tuntua normaalilta..uhri pyytelee anteeksi ja syyllistää itseään tapahtuneesta eikä enää romuttuneen itsetunnon takia pysty pyytämään apua, vaan pitää tiedon itsellään..
        Tasapainoinen ihminen ei käsittele asioita aggressiivisesti, uhkailemalla, tavaroita heittelemällä jne. .syyt tällaiseen käyttäytymiseen ei löydy kumppanin toiminnasta tai ”ärsyttävyydestä” vaan jostain ihan muualta..tuollainen käyttäytyminen EI IKINÄ katkea itsestään eikä vastaantuleminen auta ongelman poistamisessa..aina löytyy jokin uusi ”ärsyttävä” piirre, jolla toimintaa sitten oikeutetaan..


      • lifemocker
        Moiflacker kirjoitti:

        Et edelleenkään vastannut kysymykseen, miksi joku käyttäytyy huonosti toista kohtaan, vaikka toinen ei ole tehnyt mitään väärää! Vastaapa siihen nyt jos se logiikka oikeasti riittää. Kysellä voi aina, koska niin saa tehdä! Sitä sinä et voi kieltää. Et ole ennustaja eikä kukaan muukaan ole toisen käyttäytymiseen. Ihmiset voi alkaa v-mäisiksi ihan milloin vain, ei se aikaa katso.Et ole samaa mieltä vai? No lähde sitten tältä palstalta vetään, ettei tule paha mieli. Ei suakaan kukaan pakota täällä kirjoittelemaan ja olemaan närkästynyt kun muut ei tajua sun väitteitä. Kyllä sellaisia tilanteita ON oikeasti olemassa ja paljon, että toinen ihminen valittaa puolisolleen turhasta. Niitä on, usko vaan jo. Kysymys onkin, miksi joku valittaa turhan takia? Poistuminen suhteesta ei tapahdu ennen turhasta valitusta, vaan sen jälkeen, jos turhasta valitusta ei jaksa kuunnella eikä toinen ole pahoillaan. Miksi valittajalle ei saisi antaa mahdollisuutta olla pahoillaan? Jos se ei sitä mahdollisuutta käytä, sitten vasta on aiheellista häipyä, kun valittajan on todettu olevan epäkunnioittava.

        "Ottaisit normaalin miehen" ei ole oikea vastaus, koska et voi ennustaa, alkaako se normaali mies epänormaaliksi vaikka se on jo "otettu". Ei se miehen ottaminen normaalina takaa sen pysyvyyttä normaalina. On sillä turhasta valittajalla ongelma, koska se valittaa. Miksi ei siis itse lähde, kun on ongelma? Miksi se turhasta valittaja jää valittamaan?

        "Jos käyttäydyt itse ok niin toisenkaan ei pitäisi raivostua" Entäs kun se raivostuu silti vaikka toinen käyttäytyy ok? Niin vain tapahtuu, mutta siis miksi niin tapahtuu? Osaatko vastata näihin kysymyksiin?

        "Et edelleenkään vastannut kysymykseen, miksi joku käyttäytyy huonosti toista kohtaan, vaikka toinen ei ole tehnyt mitään väärää!"

        etkä vastaa tuohon sinäkään, koska kumpikaan ei meistä ajatuksenlukija ole, syitä varmasti on yhtä monta kuin maailmassa on ihmisiäkin

        eikä sillä ole mitään merkitystäkään kun ainut tärkeä asia on, että mitä SINÄ asialle teet. sillä ainut oikea teko on poistaa tuollaiset ihmiset elämästään, sillä eihän suhteessa ole mitään järkeä jos siinä ei ole hyvä olla!
        mietippä tätä jos sinun logiikkasi tähän riittää!

        "Kyllä sellaisia tilanteita ON oikeasti olemassa ja paljon, että toinen ihminen valittaa puolisolleen turhasta. "

        eikai se aihe nyt kuitenkaan aina aloittajan mielestä ole turha? vaan toinen on saattanut itsekkin tehdä jotain päin helvettiä, mutta lähtökohtaisesti parinvalinta muokkaa tätä, että jos ihmisilla on samat arvot ja ajatusmaailmat niin eihän toiselle tarvitse mistään ajatella kun asiat menevät yksiin niin hyvin!

        "Miksi ei siis itse lähde, kun on ongelma? Miksi se turhasta valittaja jää valittamaan?"

        koska on aina helpompi korjata kyseessä olevaa suhdetta kuin alkaa luomaan uutta. tietenkin on erittäin typerää jos ei osaa/pysty puhua ongelmista sillä valittaminen saa toisen vain sulkemaan korvansa.

        ongelmat pitäisi ratkoa keskustelemalla, eikä niin että jostain pitää valittaa. jos homma menee valituksen puolelle niin tällöinhän mennään jo metsään.

        mutta pointti on nyt varmaan se, että ei se nainenkaan ole aina oikeassa eikä tee asioita aina oikein. kyllähän sitä itsekkin naisen on jotain tehtävä toiselle, että laukaisee toisen hermostumisen jos toinen nyt ei täysin mielenvikainen ole!


      • lifemocker
        Moiflacker kirjoitti:

        Miten perustelet, että miehen tehtävä on lähestyä naista? Kuka sulle sen tehtävän antoi ja miksi sitä pitää noudattaa? Miksi nainen ei saa lähestyä miestä? Eli kun sulle kaunis neito tulee esittäytymään, käsket sen painua muualle vaikka olisit iloinen kun joku nainen tulee itse sun luokse? No ei se ihme ole jos et sitä saa.

        Naiset eivät tee tarjouksia miehille? Miten todistat tämän? Naiset ovat perinteisesti tehneet esim kaikki kotityöt ja hoitaneet lapset omien töittensä ja koulun lisäksi, eli toikaan sun väite ei pidä paikkaansa että miehet yleensä kantaisivat naisille kaiken nenän eteen.

        Voi harmi jos kukaan nainen ei saa tulla sua iskemään vaan ajat sen pois. Ei naisillekaan kukaan kanna vaihtoehtoja heidän eteensä. Itse ne miehet tulee iskemään naisen jos tulee ja uskaltaa, mutta eihän kaikki reppanamiehet uskalla. Ei niitä miehiä siihen eteen kukaan tuo, ne tulee siihen ihan itsekin.

        Joko oot muuten ajanu ton pukinparran? Meinaan vaan, että joku nainen saattais tulla sua jopa iskemään niin voisit todistaa että niin todellakin tapahtuu ;)

        "Miten perustelet, että miehen tehtävä on lähestyä naista? "Kuka sulle sen tehtävän antoi"

        naiset ovat antaneet tämän tehtävän miehille, kun jättävät itse lähestymästä miehiä

        "miksi sitä pitää noudattaa?"

        eihän sitä tarvitsekkaan noudattaa, mutta jos mies ei lähestyisi naisia niin mies saa todennäköisesti viettää aika yksinäisen elämän, kun naisetkaan eivät suostu ottamaan kontaktia miehiin

        "Eli kun sulle kaunis neito tulee esittäytymään, käsket sen painua muualle vaikka olisit iloinen kun joku nainen tulee itse sun luokse? "

        cmon please, ei suurinosa naisista käyttäydy noin

        "Naiset eivät tee tarjouksia miehille? Miten todistat tämän? "

        koska elämässäni nähdyt naisten juttelemaan tulemiset voidaan laskea yhden käden sormin (siis kaverit mukaanlukien). ja jos luet tätäkin palstaa niin käy aika nopeasti ilmi, että naiset eivät miehiä lähesty

        "Naiset ovat perinteisesti tehneet esim kaikki kotityöt ja hoitaneet lapset omien töittensä ja koulun lisäksi, eli toikaan sun väite ei pidä paikkaansa että miehet yleensä kantaisivat naisille kaiken nenän eteen. "

        ensin pitäisi olla kuitenkin se MIEHEN ALOITUKSESTA syntynyt tapailu, jossa MIEHEN pitää todistella olevansa naiselle se hänen unelmansa, että päästäisiin siihen tilanteeseen (parisuhteeseen), että nainenkin alkaa jotain miehen eteen tekemään

        "Voi harmi jos kukaan nainen ei saa tulla sua iskemään vaan ajat sen pois. "

        opettele lukemaan

        "Ei naisillekaan kukaan kanna vaihtoehtoja heidän eteensä. Itse ne miehet tulee iskemään naisen jos tulee ja uskaltaa, mutta eihän kaikki reppanamiehet uskalla. Ei niitä miehiä siihen eteen kukaan tuo, ne tulee siihen ihan itsekin."

        puhuit itsesi pussiin. tuolla käyttäytymisellä juurikin miehet tulevat itse tarjoamaan itseään naisille, eikä naisten tarvitse tehdä itse yhtään mitään eli miehet kantavat naisille vaihtoehtoja heidän nenänsä eteen

        "Joko oot muuten ajanu ton pukinparran? "

        pässillä pitää olla pukinparta ;)

        "Meinaan vaan, että joku nainen saattais tulla sua jopa iskemään niin voisit todistaa että niin todellakin tapahtuu ;) "

        minua tämä nyt ei häiritse kun on jo oma nainen, mutta ei silti poista tätä tosiseikkaa, että tässä kulttuurissa naisilla on parinmuodostus paljon helpompaa (tai no, ainakin heillä on kysyntää, eihän se välttämättä helpompaa asiasta tee)


      • lifemocker
        Moiflacker kirjoitti:

        Kysymys uudestaan, koska et ymmärrä: Miksi joku alkaa valittamaan toiselle turhasta, vaikka toinen ei ole tehnyt mitään väärin?

        Missä se sun vastaus on?

        en usko että kukaan ajatuksenlukija on. et sinäkään ;)


      • Moiflacker
        lifemocker kirjoitti:

        mitä helvettiä sä valitat kun itse tuollaisen käytöksen hyväksyt suhteeseen jäämällä?!

        Sano ihan mitä vaan, se on täyttä p***aa joka tapauksessa. Jos et tajua, miksi toisen ihmisen käytöstä ihmetellään ja mietitään voiko suhde toimia ennen kuin siitä suhteesta häivytään, niin älä tajua. Ethän sä voi naisten kanssa olla kun niillä ei ole mitään logiikkaa, niin eikö homma ole sulle aivan selvä? Älä sitten ole naisten kanssa kun ne on täysiä urpoja kaikki, eivät saa edes lähestyä miestä sun mielestäs, vaikka ei sitä mikään kiellä. Jos sulla olis oikeasta elämästä mitään kokemusta tai edes osaisit ajatella laajemmin asioita, ei sun tarvis esittää tollastakaan näkemystä ja tehdä itestäs naurettavaa, mutta silti teet... hohhoijaa ihan miten vaan, mä en mieltäni muuta. Itekin pyysin omaa miestäni aikoinaan seurusteleen ja asun sen kans, ei siinä miehen alotteita tarvittu sillonkaan. Pitää vissiin perua meidän avoliitto kun en olis saanut seurustelua ehdottaa ja mieheltä meni itsetunto varmaan joo joo. Voi harmi kun luulin sua ajatuksenlukijaksi joka olis tiennyt vastauksen siihen kysymykseen, miksi toinen syyttelee turhasta, mutta etpä tiennyt. Kyllä siihen aina jokin syy on, se vaan ei selviä ellei kysy valittajalta itseltään tai joltain muulta.

        "parempi kysymys onkin, miksi et ole tasapainoisessa parisuhteessa?"
        Niin, huokaus, tämä kun ei ollut se alkuperäinen kysymys, vaan se, miksi valittaja valittaa? Suhde on tasapainossa ennen valitusta, ei enää sen jälkeen, koita ymmärtää. Ei tasapainoisessa suhteessa mitään ongelmia eikä valitusta ole. Valitukseen kysytään syytä vasta sen jälkeen, kun valitus on jo alkanut. Parisuhteessa on käyttäydyttävä hyvin ja toista kunnioittaen, jotta ongelmia ei tule. Yksinkertaista. Enkä muuta mieltäni vaikka kuinka hysteerisesti sitä haluaisit. Naiset saavat tehdä aloitteita, koska missään ei sitä kielletä.


      • lifemocker
        Moiflacker kirjoitti:

        Sano ihan mitä vaan, se on täyttä p***aa joka tapauksessa. Jos et tajua, miksi toisen ihmisen käytöstä ihmetellään ja mietitään voiko suhde toimia ennen kuin siitä suhteesta häivytään, niin älä tajua. Ethän sä voi naisten kanssa olla kun niillä ei ole mitään logiikkaa, niin eikö homma ole sulle aivan selvä? Älä sitten ole naisten kanssa kun ne on täysiä urpoja kaikki, eivät saa edes lähestyä miestä sun mielestäs, vaikka ei sitä mikään kiellä. Jos sulla olis oikeasta elämästä mitään kokemusta tai edes osaisit ajatella laajemmin asioita, ei sun tarvis esittää tollastakaan näkemystä ja tehdä itestäs naurettavaa, mutta silti teet... hohhoijaa ihan miten vaan, mä en mieltäni muuta. Itekin pyysin omaa miestäni aikoinaan seurusteleen ja asun sen kans, ei siinä miehen alotteita tarvittu sillonkaan. Pitää vissiin perua meidän avoliitto kun en olis saanut seurustelua ehdottaa ja mieheltä meni itsetunto varmaan joo joo. Voi harmi kun luulin sua ajatuksenlukijaksi joka olis tiennyt vastauksen siihen kysymykseen, miksi toinen syyttelee turhasta, mutta etpä tiennyt. Kyllä siihen aina jokin syy on, se vaan ei selviä ellei kysy valittajalta itseltään tai joltain muulta.

        "parempi kysymys onkin, miksi et ole tasapainoisessa parisuhteessa?"
        Niin, huokaus, tämä kun ei ollut se alkuperäinen kysymys, vaan se, miksi valittaja valittaa? Suhde on tasapainossa ennen valitusta, ei enää sen jälkeen, koita ymmärtää. Ei tasapainoisessa suhteessa mitään ongelmia eikä valitusta ole. Valitukseen kysytään syytä vasta sen jälkeen, kun valitus on jo alkanut. Parisuhteessa on käyttäydyttävä hyvin ja toista kunnioittaen, jotta ongelmia ei tule. Yksinkertaista. Enkä muuta mieltäni vaikka kuinka hysteerisesti sitä haluaisit. Naiset saavat tehdä aloitteita, koska missään ei sitä kielletä.

        mitä sä mulle itket jos sulla on paha olla?! :D

        koittaisit vaan ymmärtää lukemaasi etkä katsoa asioita niitten fanaattisuus-lasien takaa niin saattaisit jotain elämästä oppia joskus sinäkin ;)


      • 12+9

        Ehket kykene kommunikoimaan miehesi kanssa tunnetasolla? Tai onko sinulla tunteita pelissä ollenkaan? Et ainakaan ollenkaan selitä sitä puolta (mutta se on täällä enemmän sääntö, kuin poikkeus. Tämä S24 on vain turhautumien purkukanava...)

        Semmoinen on aika onneton suhde se.

        Voi toki olla, että olet tyhmänä valinnut väärin, mutta mitä sekin tänne kuuluu? Paitsi tuota ylläolevaa...


      • I'm done
        sykoloogi kirjoitti:

        Henkinen prässääminen tavalla jota harrastat on varmasti merkittävä yhteys raivoon. Muuta tapaasi käsitellä asioita.
        En nyt tarkoita asiaa niin että "aina vika on minussa" tyyliin tarvitsisi kärvistellä, vaan että sinulla voi olla tapa joka ärsyttää suuresti asioiden kärjistyessä.

        Älä heittäydy marttyyriksi, mykkäkoulun pitäjäksi, poislähtijäksi, vaan myönnä reilusti oma osuutesi, ja pyydä anteeksi käytöstäsi. Ehkä tässä on sinun osaltasi tyypillinen "minä en tee ensin koska hän aloitti" asenne, mutta niele ylpeytesi, ja tule vastaan häntä asioissa. Auttaa varmasti, JOS haluat säilyttää tasapainon parisuhteessa.

        Miehesi ei halua elää epätietoisuudessa, tai epäloogisuuden ilmapiirissä. Hänellä on nähtävästi vahva luonne joka varmasti on myös sinunkin etusi, jos vain annat hänen olla mies. Varmasti saat häneltä tukea asioissa, mutta juuri nyt teillä on selvä eturistiriita, ja jonkinlainen arvokysymys pelissä.

        Anna tilaa, ja ole se "heikko" osapuoli josta mies haluaa pitää huolta. Nykypäivän feministi asenteet ajaa roolit umpikujaan, enkä tarkoita että olisit, mutta mies tarvitsee oman roolinsa perheessä.

        Rooleista: voiko tuollaiselta raivokohtauksia saavalta ja kaiken epäonnensa avopuolison päälle syytävästä miehestä koskaan saada edes tasaveroista kumppania saati sitten sellaista miestä, joka voisi ottaa perheessä "miehen roolin"? Yleensä ko. Käytökseen liittyy myös täysi kyvyttömyys kantaa vastuuta perheestään "kuten mies". Ei ollenkaan siis kyse siitä etteikö miehen paikka välttämättä olisi ollut tyrkyllä - henkilöstä vaan ei ole sellaista roolia ottamaan.


    • yksi vapautunut N

      Hukkaan menee nimimerkki.

      Sinulla on selkeesti persoonallisuushäiriöinen kotonasi.

      Jos aiot laittaa elämäsi hukkaan jatkat näin.

      Minä sinuna ja vastaavasta eronneena kehoitan sua alkaan hakemaan työpaikkaa eripaikkakunnalta tai ainakin omaa yksin asuen asuntoa. Nrot vaihtoon ja täys toppi.

      Se että yrittää sun tulevaisuudenkin sabotoida yht. projekti työelämässä on jo sitä luokkaa ett'
      rehellinen tervepäinen mies ei tee tuollasta.

    • sykolooki

      Eikä naisessa tietenkään ole mitään osaa eikä arpaa koko hommaan? Eikös se vähän niin aina mene.
      Mietipä mikä mahtaa laukaista raivokohtauksen?

      • Moiflacker

        Eikös tässä sitä juuri mietitä, mikä sen itse raivokohtauksen saa aikaan siinä tilanteessa, eli toisesta on keksimällä keksitty jokin vika jota ei ole olemassa ja sitä toiselle raivotaan? Eli miksi pitää käyttäytyä kuin kakara?

        Ei ongelmasta katsos voi lähteä pois ennenkuin se ongelma on havaittu, mutta tällaistahan on miehiselle logiikalle turha esitellä kun ei se parisuhteen tasapainosta mitään ymmärrä esim. väittämällä epätosia asioita. Sekö luo tasapainoa parisuhteeseen väittää toisesta epätosia asioita?

        Väitän, ettei sun logiikkas tähän riitä vastaamaan! Jos ahdistut, älä vastaa mitään äläkä kysy mitään, sillä sehän on sitä tasapainoa se, eli pidä sitä nyt sitten yllä! Älä ahdistu!


    • taas tätä

      Itse kyllä aavistat, mistä käytöksestäsi se miehesi ottaa pulttia, niin sano se ihan rohkeasti. Joko se suuttuminen johtuu miehesi tilanteesta ja/tai sinun käytöksestäsi. Hyvin varmasti tiedät syyt, mutta mikset sano?

      Muuten avauksesi menee sinne "hohhoijjaa" -osastolle.

      Eihän tyttö hyvä sen juuri viimeisen sanasi tarvitsekaan olla paljoa, että toisen kuppi viimein menee nurin. Enkä todellakaan usko, ettei sitä varoitusta tulisi joka kerta. Mutta varmaankin siitä piut paut välität.

      Miehesi ei ehkä tajua kävellä ulos ajoissa - mutta miksi pitää aina ehdoin tahdoin ajaa tilanne riitaan Siksi, että pääsee valittamaan täällä ja syyttämään miestä? (millä aikein?) Anna seuraavan kerran hänelle mahdollisuus vaistyä tilanteesta..

    • eronnut 2001

      Minulla oli kyllä exä joka ihan yhtäkkiä alkoi huutamaan ja väittämään sanomiseksi sellaisia joita toinen ei ollut sillä hetkellä edes puhunut. Kuuli siis ääniä sisällään.

      Kun kerran hyökkäsi kuristamaan kun olin kääntyneenä laittamassa lasia vesilasi siis tiskipöydälle minulle selvisi että hullu tappaa minut jonain päivänä. ei kaikki raivohullu kohtaus ole toisen aiheuttamaa ei todellakaan.

    • Noohjooh

      Hei vaan, täällä olis myös yksi, jonka avopuolisolla on jotain ihan omia riitojen aiheita ja kovasti syyttelee aina mua tietystikin... En tosiaan tiedä miks kun se voi keksiä jotain ja sit huutaa ja välillä jopa itkee vieläpä että kuinka karmee mä olen ja se voi kyllä sanoo ihan mitä vaan. Eikä se koskaan tuu pyytään anteeks sitä mitä on sanonut vaan jostain ihme syystä mun on pyydettävä anteeks jos suutunkin siitä mitä tää sanoo. Yleensä oon suht väsyny kun en siis aikasemmin tienny että se olis semmonen syyttelijä, ja tosiaankaan kun mitään mitä se väittää en oo tehnyt!!!! Kyllä jo pari kertaa joskus ennen kun edes asuttiin yhdessä niin täähän sanoi jotain ihan outoa mulle välillä mut en silloin uskonu että se vois jatkua. Oon jostain lukenut että se voi pahentua ajan kanssa toi väittäminen ja syyttely ja ittessään se ei näe ikinä vikaa...
      Aika paljon oon miettint eroamista ja mihis meen? No se jää nähtäväks vielä, mut koitan kestää täs ja luulen että se on jotain alkanu ehkä ymmärtään, ettei se voi sitä jatkaakaan. Taas kyllä pari päivää sitte kuulin et mulla on jotain miehiäkin muka ollu tässä ja yritän jotenki sabotoida sitä mun miestä mut sit olin vaan että no ei voi olla ja olin ihan rauhallinen itte, mut tää rupes oikeen vollottaan sohvalla että kyllä se vaan niin on mitä se sanoo. Se on sanonu että se ei luota muhun mut se on sanonu sen jo aikaa sitten.. oiskohan se vieläjki sama tilanne? En haluis erotakaan kun välillä on ihan ok. Mut en oikein jaksa tehdä mitään tän miehen eteen kun se syyttelee ja raivoo. Välillä se oikeen kunnolla huutaa että mä en päästä sitä pois mihinkään kavereiden kanssa edes tai juomaan jos en ite tuu mukaan ja sit se ei luota muhun mut se ite on luotettava ja kaikkee muuta. Enmä usko et sillä olis kauheesti varaa sanoo tollasta ja se ärsyttää tahallaan mut miks se tekee sitä???

    • Asiat selviää

      Omassa suhteessa mies saa joskus raivokohtauksia kun ei osaa kertoa tunteistaan tai miltä hänestä tuntuu. Silloin hän saa raivokohtauksen ja saattaa heittää esimerkiksi kaukosäätimen.

      Pian hän itkee tai on murtunut ja sanoo ettei hän osaa puhua ja kertoa tunteistaan yhtä hyvin kuin minä vain puhumalla vaan hän saa tälläisen raivokohtauksen.

      Minä olen yleensä neuvoton tilanteissa..kun yritän kysyä miltä hänestä tuntuu,hänen mielipidettään ym. asioihin ja samalla inhoan näitä raivokohtauksia.

      • Coronita1

        Mielestäni juuri tuollainen, kuvailemasi mies on tosi reppana. En voi uskoa miten oma miehenikin käyttäytyy just kuvailemallasi tavalla eli raivoaa ja itkeekin sekä sopertaa jotain että ei osaa sanoa mitään. Ei vastaa jos kysyy ja tiuskii että ei sen tarviikaan vastata eikä se välitä edes. Tää tapahtuu siis jos kysyn mikä on vialla taas kerran kun vittuilee ja haukkuu ties kuinka kauan. Keksii olemattomia aiheita joista huutaa. Sit tunnustaa lopulta (tai mitä se nyt onkaan, ehkä vaan huijaa tunnustavansa) että "voi kun mä osaisin näyttää sen miltä musta tuntuu". Niinkun mitä?? Eiköhän se ole juuri näyttäny miltä siitä tuntuu eli raivonnu?! En ymmärrä sellasta käytöstä ja sitä haukkumista. Mä en jotenkin saa sen mielestä menestyä tai että mulla ei saa olla oikeen mitään hauskaa. Esimerkis jos tapaan kavereitani tai meen kahville kaverin kanssa, sen jälkeen on tilanne aina jostain syystä se, että mies pitää saarnaa ties mistä aiheesta. Jotenkin se saarnaaminen liittyy aina siihen, että mä olen nähnyt mun kavereita! Se ei saarnaa just että koska mä näin mun kavereita niin..blaablaa vaan se saarnaa aina jotain muita aiheita mut jotain se aina saarnaa silloin. Pitäisköhän jäädä kotiin vai? En mä jää.

        Kummallisia reppanoita jos ei osaa sanoo mitä ajattelee! Olen miettinyt kauan mikä sen käytöksen tavallaan laukasee. Olen tullut siihen tulokseen, että usein kun joku asia on niin että mulle tapahtuu jotain hyvää, niin se on pakko olla hemmetinmoista KATEUTTA. Mies ei kestä sitä että sen nainen menestyy tai pitää hauskaa. Näitähän on nähty, kun mies ei anna naisen mennä vaikka työpaikan juhliin tms. Mun tapauksessa mies tuli kateelliseksi kun mulla oli synttäreillä oikein vieraitakin kotona ja mentii baariin illalla. Jo edellisenä päivänä se haukku mut kun oli kuulemma vääränlaiset synttärit tulossa ja ties mitä muuta sil oli ongelmana siinä. Mun kaverit tuli kylään ja se esitti oikein kultasta niille vaikka just oli raivonnut ja haukkunu mua. Sit se tuskitteli kun sillä itellään oli synttärit niin ei kukaan sen tuttu muistanu sitä eikä lähettäny kukaan edes yhtä tekstaria että onneks olkoon. Eli kateus, näin mä sen näen, ja se että ei osaa käsitellä sitä.


    • Raivoamisen uhri

      Meillä myös mies saa raivareita. Ja on riidan aikana kuin eri ihminen. Tavaroita ei heitä, mutta uhkailee mm.erolla, nimittelee, huutaa. Riidat vaan on pahentuneet. Ollaan oltu pitkään yhdessä ja aiemmin ei ole esim. ämmitellyt, mutta nyt on parin riidan aikana. Ja sekin on vielä pientä. Riita voi alkaa mitättömästä pikkuasiasta ja paisuu ihan suhteettomaksi. Mies ilmeisesti ei tosin koe asiaa vähäpitoiseksi vaan sanoo, että kerropa sitten kaikille miksi erottiin. Mua rupee siinä vaiheessa joskus naurattamaankin, että no mielelläni, että kyllä ihmiset ihmettelee, jos tuommoisen takia ollaan erottu...

      Mies jo suhteen alussa kertoi, että hän ei pidä riitelemisestä. Johtuisiko sitten siitä, että hän pelkää itsekin noita raivareitaan. Joka suhteessa riidellään ja onko sekään hyvä asia, että asioista ei puhuta?

      Tuntuu, että mies ottaa riidat kuitenkin kevyesti, hän nukkuu yönsä ok riidan jälkeen ja ei jää asioita miettimään, eikä halua niitä selvitellä. Pyytää kyllä rauhoituttuaan anteeksi ja on pahoillaan (alkuun vaatii multa anteeksipyyntöä). Itse taas haudon riitoja pitkän aikaa.

      Riitelemme aika harvoin, mutta osin johtuen siitä, että ainakin minä koitan välttää kaikin konstein, että riitaa ei tule.

      Voiko raivoaja oppia riitelemään oikein ja miten?

      Mun mielestä raivoaminen ei ole oikein oli ridian syy kummassa tahansa? Ei kai ole oikein esim. lyödä toista jos toinen ärsyttää?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      150
      10892
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3063
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2902
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1908
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1706
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. 83
      1566
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    Aihe