Uskovatko miehet horoskooppeihin?

horo-skooppi-

Uskotko sinä?

Mitä ajattelet horoskooppeihin uskovista ihmisistä?

20

141

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lifemocker

      luonnehoroskoopit ovat ihan hauskoja :P

    • Joo uskon kaikkeen järjenvastaiseen. Luonne on tärkein ja sen jälkeen tulee vasta seksi tai siis pitää olla sen luonteinen, että pitää seksistä.

    • Uskovat yllättävän usein. Itse en siis usko. Muistan, että yks työkaveri (mies) kysyi kerran mun horoskooppimerkkiäni ja kun kerroin sen (vaaka), sanoi hyvin tuohtuneena, että en varmasti ole, valehtelen kuulemma. Etten ole ollenkaan tyypillinen vaaka. Ouukei.. :D Monen mielestä sitten taas kuulemma olen.

      En ole tosin ihan varma uskovatko miehet oikeasti horoskooppeihin, vaikka esittävätkö vaan, koska monet naiset niihin uskovat..

      • Naispuolinen Vaaka ei ole sisäistänyt, että pyrstöä ei ole suunniteltu vain katsottavaksi. Tästä johtuen Vaa'at eivät ole irtosuhteissa halutuinta riistaa.....hyvä että tämäkin tuli otettua puheeksi.


      • yb off..
        modelli kirjoitti:

        Naispuolinen Vaaka ei ole sisäistänyt, että pyrstöä ei ole suunniteltu vain katsottavaksi. Tästä johtuen Vaa'at eivät ole irtosuhteissa halutuinta riistaa.....hyvä että tämäkin tuli otettua puheeksi.

        Eli hetkinen.. Kun tää mies sanoi, etten ole tyypillinen vaaka-nainen, niin.. siis..?
        *lyö käsilaukulla päähän* :)


      • yb off.. kirjoitti:

        Eli hetkinen.. Kun tää mies sanoi, etten ole tyypillinen vaaka-nainen, niin.. siis..?
        *lyö käsilaukulla päähän* :)

        Tarkoitus ei ollut usuttaa ketään kenenkään kimppuun, kunhan vaan sanoin. Mutta rakkauden valttikortteja plärätessäsi kannattaa olla huolellinen, jotta lukuisista kosijoista onnistuisit valitsemaan juuri sen oikean:D


      • yb off..
        modelli kirjoitti:

        Tarkoitus ei ollut usuttaa ketään kenenkään kimppuun, kunhan vaan sanoin. Mutta rakkauden valttikortteja plärätessäsi kannattaa olla huolellinen, jotta lukuisista kosijoista onnistuisit valitsemaan juuri sen oikean:D

        Heh, ei mulla nyt enää sentään ole mitään kosijoita, onneks ja tuokin kertomani tapahtui liki 20 vuotta sitten :DDD


    • Onhan niitä ihan kiva lukea ja katsoa tapahtuuko edes mitään sen tapaista päivän aikana.

    • Uskon kaveri

      En, koska Usko horjuu.

    • En usko, mutta Tarot-korttiennustajan luona olen matkoilla käynyt parikin kertaa. Toisella kertaa luvattiin rakkautta, toisella ensin epäonnea mutta sitten vaurastumista. Korttien tulkitsijan kysymykset korteille tuntui kyllä aika tarkoitushakuisille. Kummankin kerran jälkeen elämä on pysynyt koko lailla samanlaisena, tai sitten ennustusten toteutumisessa on pitkä toimitusaika. Onnenkeksit on vielä kokeilematta.

    • miksiköhän?

      Lieneekö kummallinen yhteensattuma, mutta useat leijonamiehet ovat kiinnostuneita horoskoopeista, ufoista jne tieteistä.

    • Tähän horoskooppiin tietysti uskon, koska olen iiihana joutsen, enkä mikään mälsä vaaka:

      21.3-19.4 HAUKKA
      Sää oles energine saalistaja. Piräs haasteist ja jahtaamisest. Sää saatas ol aikas päälkäyvä. Suns o raakaa elinvoima.
      ...
      20.4-20.5 PULU
      Olet aikast hiras ja pulleva olone pulu. Et säntäil mihenkäs vaa hoirat assjat omaa tahtisses. Nautinnohalune sää ole ja piäne assia saa su iloseks.

      21.5-21.6 KOLIBRI
      Sää ole piän ja monefärine vipeltäjä. Sunt ei saa milläs pysymä paikallas, sul o levotoine sialu. Sull o liikka assioi ja aikka ei lainkka niire toteuttamise. Sää ole ain menos.

      22.6-22.7 SORSA
      Tyytyväine pulla sorsa o sun laises. Huolehrit kaikest ja ain rauhallisest. Sää ole toisinas liianki halutoine. Sorsa saa usse iso poikue ja niit hän paimenta lemp! iäste.

      23.7-22.8 RIIKINKUKKO
      Olet kommia riikinkukko. Sää halut esintty ja ol huamio keskipisten. Sää ole ylppiä ittestäs ja tekemisistäs. Et lainkka pyytel antteks sitä et Luaja o su luanu. Imartelust sää kehrät ko katti

      23.8-22.9 VARPUNEN
      Sää ole hillitty varpune vähä ninko harma tai huamaamatoine. Sul turvallisus ja koti ova tärkkiöi. Sää tule toime yksinäski ja oikiastas iha viihryt omas seurassas. Assioist sää ole tarkka ja siisti kans kaikes mitä teetki.

      23.9-23.10 JOUTSEN
      Sunt voi sanno viähkiäks joutseneks. Pirät kauneurest. Olet sosiaaline ja perinteine ainaski parisuhtessas. Sun kans tule helpost toime.

      24.10-22.11 KORPPI
      Musta salaperäne korppi. Sää ole yäeläjä. Olet syvälline ja syväste tunteva tyyppi. Luanteltas olet mustavalkone ja sää ole kostonhimoine jos sunt loukata. Lojaali luontes takia sinulle o helppo uskoutu.

      23.11-22.12 PAPUKAIJA
      Sää ole värikäs papukaija. Sunt kiahtoo eksotiikka. Sää ole liikkuvaine, tahrot koke uut ja kierttä maailma. Sää ole kekseliäs ja opit helpost assioi. Mut o assioi joihi sää saatat sunhtautu oikenki fanaattisest.

      23.12-20.1 PÖLLÖ
      Sää ole älykäs pöllö. Hillitty, sivus pysyvä ja iankaikkise älykäs. Et tee ittestäs iso numero. Sää kuuntele muit mielttummi ko ole ite äänes. Suns o viisaut.

      21.1-19.2 KYYHKYNEN
      Sää ole neuvokas kyyhkyne. Suns o kekseliäisyyt ja äly. Sää ole oikke sosiaaline luanne. Ongelmitte ratkomises ja uure oppimises olet mahrottoma hyvä.

      20.2-20.3 HAIKARA
      Sää ole hyväntahtoine haikara. Empaattine ja auttavaine. Suns o luavuut ja loistava tunneäly o sun vahvutes. Saatat kyl toisinas hukku haaveilema liikka.

      • t. haikara

        hauska :D Tuo horoskooppi pyörii tosiaan facessa, ainakin täällä Turun puolessa :)


      • Olet..

        Hassu tyttö.


    • ....

      En tunne ainuttakaan meistä joka uskoisi tai edes lukisi horoskooppeja. Voihan olla ettei kukaan heistä vain kehtaa myöntää.

      • ....

        No voi lol meistä tai miestä oli aikomus olla. ;)


    • -------

      Toivoisin ettei kukaan tosissaan uskoisi tuollaiseen hömppään ja säätäsi elämäänsä niiden mukaan. Onneksi tällaiset ihmiset lienevät melkoinen harvinaisuus, tai sitten eivät vaan ole sattuneet omalle kohdalle. Pelkkänä viihteenä ne ovat sitten täysin eri asia. Mutta, pitäisin horoskooppeja tosissaan lukevaa miestä ihan yhtä tyhmänä kuin naistakin.

    • Onhan ne vähän yksinkertaisen oloisia kuten kaikkeen muuhunkin hömppöön uskovat.

    • Kyöstix

      Toiset uskoo ja toiset ei, vaikka kait ne enemmän on tarkoitettu jonkinsortin viihteeksi noissa lehdissä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      144
      2477
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      178
      1491
    3. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      100
      1281
    4. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      103
      1201
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1187
    6. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1092
    7. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      96
      1065
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      49
      1037
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      1020
    10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      72
      941
    Aihe