Totuus

ÄO mitattu 189

Bachin Toggata Fugue D minorissa kuunellessani mieleeni palasi ikuinen totuus, jonka on tultava esiin tälläkin foorumilla:

Historian alusta alkaen on elämä ollut taistelua elintilasta, mitä todistaa nykypäivänä edelleen listääntyvä tarpeemme tuoda itseämme, toiveitamme, ajatuksiamme ja hyvinvointiamme esille, rehennellä niillä ja vähätellä muita. Tavoittelemme työelämässä jatkuvasti haluttavampia asemia, laajentaen siis progressiivisesti vaikutusaluettamme, kietoen toiset sen piiriin. Näin onkin hyvä.

Mikä sen sijaan ei ole hyvä, niin se, että näihin arvostettuihin asemiin ajautuu henkilöitä, joilta ei löydy henkistä kapasiteettia vastata töidensä vaatimiin meriitteihin ja päätöksenteon raskaan taakan kantamiseen.

Pitkään on jatkunut käsitys, jonka mukaan jokainen ihminen on yhtä arvokas, oikeutettu samoihin etuihin ja asemiin ja ihmisoikeuksiin. Tässä piilee humanististen arvojeni vastainen ristiriita, jossa olen lopulta päättänyt ottaa rationaalin ratkaisumallin mukaan sen puolen, joka toimii sen nimittäjän puolesta, mitä kutsumme 'yhteiseksi hyväksi'.

Darwinistisen käsityksen mukaan elämä on kamppailua elintilasta. Kuitenkin nykyinen absoluuttisen tasa-arvon nimeen vannova järjestelmä kehtaa lähteä avoimeen sotaan Jumalan luoman luonnon järjestystä vastaan takaamalla tasaveroiset edut niille, jotka olisivat liian heikkoja pärjäämään ilman. Ajan tällä takaa sitä, että ihmiskunta on mentaalis-fyysisen rappion reunalla johtuen heikkojen yksilöiden sympatisoinnista. Kun esim. tyhmät, masentuneet, sairaat, tunteelliset, rikolliset tai muuten vain huonogeeniset pääsevät lisääntymään, heidän ihmislajin menestykselle haitallinen perimänsä siirtyy tulevien sukupolvien kiroukseksi.

Mitä tekisin idiooteille, runsaasti perinnöllisiä sairauksia omaaville ja kehitysvammaisille, olisi heidän etujensa takaaminen muuten, mutta heidän varalleen pitäisi yhteisen hyvän nimissä asettaa tiettyjä erityissäädöksiä. Ensinnäkin, heidät kaikki tulisi steriloida, raskaudet keskeyttää ja syyllisiksi todetut murhaajat, raiskarit ja muut teloittaa hirttämällä julkiselle paikalle varoitukseksi muille kaltaisilleen.

Järjestelmä muutettaisiin meritokraattiseksi. Havittelemaansa yhteiskunnalliseen asemaan pääseminen edellyttää riittävää älyllistä kapasiteettia, sekä näyttöä pätevyydestä. Pätevyydeksi lasketaan todisteet kurinalaisuudesta, tunteiden hillinnästä sekä vahvasta vastuun- ja oikeudentunteesta, ja näitä ihanteita vastaan kapinoivat korvataan saman tien uusilla ja kehityskelpoisemmilla individuaaleilla.

Ihmiskunnan seuraavana loogisena kehitysaskeleena on rationalismiin pohjautuva kansallinen rodunjalostus, jossa heikko perimä ei pääse pilaamaan ihmislajin potentiaalista kehitystä, jossa sen keskimääräiset edustajat ovat täysissä ruumiinvoimissaan seisovaa älymystöä ja joka sallii typerien, vammaisten ja sääntöjenrikkojien ongelmista huolehtimisen sijaan mahdollisuuden keskittyä itsemme konkreettiseen toteuttamiseen, humanististen tieteiden kriittisen harjoittamisen ja ennennäkemättömien teknologisten läpimurtojen saavuttamisen. Niiden kyvyttömien, jotka aikanaan ovat kenties joutuneet yksilöinä kärsimään tästä kaikesta johtuen, pitäisi taas olla ylpeitä heidän uhrauksensa merkityksestä lajinsa tulevaisuudelle.

Toisin sanoen kaikki typerät, fyysisesti ja henkisesti vammaiset, apaattiset, itsensä viiltelijät, murhamiehet, narkkarit, juopot, fyysisesti heikot, varkaat, epäkriittiset, itseisarvoiset nihilistit, raiskaajat, vandaalit, tylsämieliset ja ylenpäiten irstailijat ovat sekulaarissa mielessä ihmiskunnan alinta pohjasakkaa, jonka tuulen tulee lakaista pois historian lehdiltä ja luoda heidän tuhkilleen kaikista kansoista, ihonväreistä ja kulttuureista koostuva vahva intellektuelli superihminen, joka kykenee kohtaamaan tulevaisuuden alati vaikenevat haasteet kuin vanhan ystävän.

14

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ÄO mittaamaton

      Pelle

    • mennyttä

      Luonto poisti jo Hitlerin ja Stalinin.

    • Haesta ite

      Tuleppa ryyppeemmään ponnikkoo miun kaa, nii jutellaan. Saunan lämmitän aena vieraalle. En kyllä takkoo, että suatatko kylypee jäesessä järvessäkkii. Pelastusvenneitä ei oo. Riippuu mielpitteistä.

    • Hahhaa

      Avaajan älykkyysosamäärästä ei ainakaan tekstistä voi päätellä muuta kuin taitaapi olla kaleidoskoopilla peräsuolesta mitattu. Taitaa olla Anders Behring breivikö-syndrooma vielä lisärasitteena....

      • jhjklhjkljkkjh

        Osamäärä vastaa tekstiä, kun sen ykkösen jättää pois. Mikä lienee, lyöntivirhe.


    • Pidän synkeän ironisena sitä tosiasiaa, että jos nykyiset paikalliset uusnatsit siirrettäisiin sellaisenaan aikakoneella Kolmanteen Valtakuntaan, ne "oikeat" natsit antaisivat armokuoleman moisille pohjoisen mongoleille: alkukantaisen typerille hirviöille tatuointeineen ja camorotseineen tuskin löytyisi natseille mitään hyötykäyttöä edes miinanpolkijoina.

      • hermannnnnnnnn

        Aivan. Natseilla sentään oli tyyliä ja tunnetun historia päheimmät univormut. (Poislukien Iso-G:n fantasiaunivormut, jätkä taisi olla maailman ensimmäinen larppaaja...)


    • ÄO mittaamaton

      Itse asiassa tuo on hyvää parodiaa. Nauroin. Jos on tarkoitettukin parodiaksi, niin upeeta. Jos ei, niin naurattaa vielä makeammin.

      • 14+13

        Naurattaisiko edelleen, kun sinut kuohittaisiin rodunjalostuksen nimissä?


      • ÄO mittaamaton
        14+13 kirjoitti:

        Naurattaisiko edelleen, kun sinut kuohittaisiin rodunjalostuksen nimissä?

        Maailma joka tapauksessa kuohii suurimman osan ihmisistä henkisesti. Monet jopa niin tosikoiksi, etteivät ymmärrä, että KAIKILLE asiolle voi nauraa, aivan kaikille. Ihmiselämä parhaimmillaankin on vain narrin peliä, ei sen kummempaa. Älä ota sitä liian vakavasti, viimeistään sadan vuoden päästä helpottaa.


    • Ketjun aloittaja nosti esiin monia tarvittavia ja nyky-yhteiskunnasta puuttuvia asenteita. Hyyssääminen, hissuttelu, ymmärtäminen ja päähän taputtelu eivät kehitä yhteisön valmiuksia kohdata haasteita, varsinkaan ulkopuolelta tulevia.

      Heikkouden salliminen voi olla hyväksyttävää yksilöiden välisissä suhteissa, mutta on puujalkojen sahaamista tukea sitä yhteiskunnan voimavaroin.

      Saatan käsittää aloittajan viestin väärin, mutta haluan korostaa ihmisten yhteisöllistä luonnetta. Toki kyvykkyydellä rehentely ja sulkien pörhistely yhteisöstä ulospäin on suotavaa. Yhteisön sisällä sellainen käytös on kuitenkin omiaan pikemminkin rikkomaan yhteisön. Tämän vuoksi on olemassa monenlaisia soveliaisuussääntöjä ja niitä rikkomalla joko hajottaa yhteisöä tai vahvistaa sitä.

      Seuraavaksi voisin ottaa esille tämän meritokratian. Mitä ketjun aloittaja mahtoi meriiteillä tarkoittaa. Tulisiko tulevaisuuden päätäjien olla varta vasten tehtäväänsä koulutettuja vaiko käykö tehtävään kuka tahansa akateemisesti koulutettu? Viisaat ja älykkäät ihmiset eivät välttämättä halua päättää yhteisistä asioista. Pitäisikö heidät velvoittaa päättäjiksi?

      Voisin kuvitella, että haluttomien päätöksentekijöiden ensimmäinen päätös olisi heidän päätösvastuusta vapauttaminen.

      Kautta aikojen vallanhaluiset yksilöt ajautuvat päättäjiksi yhteiskunnallisella tasollakin. Aikoinaan useimmille riitti oman perheen piiskaaminen mutta miksi tyytyä siihen kun raipan alla voi olla kansojakin.

      Nykyisissä 1900-luvun yhteiskunnissa tiedemiehet eivät varsinaisesti ole olleet päättävässä asemassa. Jos älykkyys olisi valtaa luulisi, että viimeistään me olisimme nähneet tiedemiesten valtaaman yhteiskunnan, jossa matematiikka määrittelee jumaluuden rajat ja mahdollisuudet.

      Sen sijaan olemme historiassamme nähneet näennäiseen rationalismiin, mutta loppukädessä mystiikkaan turvautuvien johtajien hallitsevan joko pitkälti taikka ainoastaan terrorinsa tuoman kauhun turvin. Olemme myös heidän liehittelijänsä, jotka ovat nousseet valtaan pelkästään omilla juonitteluillaan.

      Käsitys jostain ylikansallisesta älyllisestä eliitistä maailman apinaihmisten hallitsijana on kuvottava. Haluaisit särkeä luonnolliset ihmisyhteisöt ja korvata ne kansanmurhilla ja valikoivalla lisääntymisellä. Muistetaan, että sadan tiedemiehen murhaamiseen ei tarvita kuin yksi portsarin kokoinen mies.

      Valikoiva lisääntyminen on kannatettava ajatus. Annetaan rotujen kuitenkin käydä oma kamppailunsa. Kaikkia meitä tarvitaan tietyssä määrin. Annetaan kysynnän määritellä tarve.

    • jakinboas11

      Melkoisen materialistinen on maailmankatsomuksesi, toivottavasti haudassasi on tauluteevee.
      Täydellisen ihmisen haaveet karisee kuitenkin enenpitkään jahka mistään ei löydy täydellistä ikuista elämää.
      Olet nyt unohtanut kokonaan erittäin tärkeän ja merkittävän seikan ihmisapinan elämässä! kärsimys, tuska ja paha olo on ollut kautta aikain ihmisapinan suurin luova voima, joka on tuottanut myös sitä henkistä ymmärrystä ja kestävyyttä.
      Haavesi maailma tuskin tuottaa lopulta muuta kuin tunteettomia ja ajattelemattomia robotteja jotka ei lopulta tiedä edes olevansa olememassa.

      Tietoisuus on universumin informaation polttopiste. Et voi myös mitään sille että joidenkin mielestä kaiken olemassaolo voisi olla suurta turhuuttaa ja merkityksettömyyttä ja että tämän oivallus sattaa olla merkittävin asia elämässä.
      "mikään ei ole niin tärkeätä kuin puutarhanhoito, eikä sekään ole niin kovin tärkeätä" Zen.

    • maggara3

      Saatat todellakin olla yhtä mitatun älykäs kuin kerroit. Olivathan Hitlerinkin lähimmät miehet älyltään lähes neroja ja ideoissasi on selvä korrelaatio.

      Näet tuollaisen optimoidun ihmiskunnan nopeimman kehityksen tien... Olen itsekin ajatellit, että mainitsemasi "pohjasakka" joka lisääntyykin nopeiten, aiheuttaen turhaa kärsimystä. Tehdään lapsia ja kasvatetaan ne itsekin vielä lapsina, antaen "luonnon hoitaa hommansa". Tietämättömyyttäänhän ihminen pahaa tekee.

      Moniin asioihin on olemassa vastaukset ja helpot ratkaisut, mutta lukemattomat ihmiset taistelevat samojen ongelmien kanssa vielä sadankin vuoden päästä, koska tieto ei tavoita heitä. Ihminen toimii häilyvien mielipiteidensä varassa, joilla ei usein ole mitään todellista perustaa. Tai seuraten mielihaluaan, välittämättä muusta.

      Lapsia sinulla ei taida olla. Et tiedä siitä maailmasta, missä rakkaus antaa vastaukset itsestään. Olkoonkin se sitten vaikka perinnöllisyyden ja geenien kautta tuleva euforinen transsi-mielentila. Jos haluat tulla maailman viisaimmaksi mieheksi, opettele myötätuntoa ja seuraa sen vaikutuksia elämääsi. Buddhalaisuudesta löytyy siihen ohjeita.

    • OSP yes

      Tässä nähdään tiede uskovasiten sairaus vain OSP voi meidät pelastaa!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      342
      4044
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      278
      2297
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      127
      1630
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      97
      1431
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1403
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1267
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1238
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      51
      1103
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1064
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      343
      1006
    Aihe