pulled pork

marjatta-59

11

646

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taas noita tolloja

      Mene sen oman blogisi kanssa vaikka saunan taakse, joohan.

    • säälittävää tuollane

      Aivan, on säälittävää kun nuo bloggaajat laittavat osoitteensa, mukamas siellä sitten upeaa resseptiä.
      Tuollasia pullet pork reseptejä tulee googlettamalla satoja. Joku niistähän tuo on itselleen kopioinnut.

    • antaa kaikkien

      kukkien kukkia
      Herättipä närää mutta myös uusia oivalluksia.

    • Kokkaa, älä bloggaa

      Joo, ruokabloggaajat luulevat olevansa jotain asiantuntijoita. Hohhoijaa....

    • kummaa tuherrusta

      Ovat kyllä hiukan raukkoja, mikä siinä että pitää mainostaa noita surkeita blogeja joka paikassa ? Ovatko jotain narsisseja kun haluavat huomiota ?

      • potsi nöhnöh

        En tiiä mut pulled pork on hyvääääääääääääää


    • Yök, yök oli se

      Tein pulled porkia Kodin kuvalehden ohjella. Liha marinoitiin yön yli liemessä jossa on etikkaa, ciliä, valkosipulia, mausteita ym. Meni iso kimpale lihaa pilalle, maku oli aivan kamala. Siitä pidin, että liha oli mureaa, syyt irtosivat jne.

      Haluaisin kokeilla jollain uudella ohjella. Kertokaa lempparinne, please. Kiitos!

      • Ilman etikkaa

        Googlaa nyhtöpossu ja pulled pork sekä valitse ohje missä on omaan makuun ainesosat ja mausteet ilman etikoita... ja ohjeissa ei yleensä ole ollut perusetikkaa...


      • Perusveto

        Kokkasin eilen ja ihan hyvää tuli.
        Ostin valmiiksi marinoidun 1,2 kg kasslerlihan, huoneen lämmössä pari tuntia ja pyyhin marinaadit pois sekä leikkasin suuremmat läskit pois.
        Uuniin korkeareunaiseen voideltuun vuokaan ja lämpöä 115C, tunnin päästä pari desiä vettä vuokaan ja alumiinifolio päälle. Lihamittari hälytti 3,5 h päästä 93C asteessa ja annoin olla uunissa vielä 0,5 h lämpö pois päältä (loppulämpötila 95C). Sitten revin sen tunnin päästä ja pyöräytin myllystä kuivattua valkosipulia mausteeksi sekaan ja laitoin puolet paistinliemestä sekaan, lopun heitin pois.

        Joskus voisi kokeilla laittaa olutta tuon veden ja liemen sijaan ja siirappia tai fariinisokeria hieman. Itse en ainakaan laita mitään viinietikoita tai colia...


      • ...
        Perusveto kirjoitti:

        Kokkasin eilen ja ihan hyvää tuli.
        Ostin valmiiksi marinoidun 1,2 kg kasslerlihan, huoneen lämmössä pari tuntia ja pyyhin marinaadit pois sekä leikkasin suuremmat läskit pois.
        Uuniin korkeareunaiseen voideltuun vuokaan ja lämpöä 115C, tunnin päästä pari desiä vettä vuokaan ja alumiinifolio päälle. Lihamittari hälytti 3,5 h päästä 93C asteessa ja annoin olla uunissa vielä 0,5 h lämpö pois päältä (loppulämpötila 95C). Sitten revin sen tunnin päästä ja pyöräytin myllystä kuivattua valkosipulia mausteeksi sekaan ja laitoin puolet paistinliemestä sekaan, lopun heitin pois.

        Joskus voisi kokeilla laittaa olutta tuon veden ja liemen sijaan ja siirappia tai fariinisokeria hieman. Itse en ainakaan laita mitään viinietikoita tai colia...

        Mietin kuka noita marinoituja lihoja ostaa, kun kukaan tuttuni ei myönnä niitä käyttävänsä. Kaupan hyllyltä katoaa ensin marinoimattomat lihat ja viimeiseksi jää ne punaisessa marinadissa lilluvat vanhat lihat...


      • Siks kun
        ... kirjoitti:

        Mietin kuka noita marinoituja lihoja ostaa, kun kukaan tuttuni ei myönnä niitä käyttävänsä. Kaupan hyllyltä katoaa ensin marinoimattomat lihat ja viimeiseksi jää ne punaisessa marinadissa lilluvat vanhat lihat...

        Aina ei ole aikaa odotella maustumista.
        Pointti oli kuitenkin siinä, ettei tarvita mitään etikkaisia taikaliemiä.

        Grilli sotkeutuu valmiiksi marinoitujen lihojen kanssa niin totaalisesti, että sítä varten marinoin itse, mutta pihvikokoon leikattuna maustumiseen riittää muutama tunti.

        Tutut eivät myönnä montaa muutakaan tekemäänsä asiaa...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. MIksi suurin osa persuista on alkoholisteja?

      Tätä jäin pohdiskelemaan....
      Maailman menoa
      64
      3839
    2. 47
      3203
    3. Kehutaan vaihteeksi Perussuomalaisia

      Perussuomalaiset ovat olleet melkoisen lokakampanjoinnin kohteena, vaikka ovat saaneet paljon hyvää aikaiseksi. Nyt on
      Maailman menoa
      154
      2969
    4. Putin lähti takki auki sotaan....

      Luuli, että kolmessa päivässä hoidetaan, nyt on mennyt 3,5 vuotta eikä voitosta tietoakaan. Kaiken lisäksi putin luuli,
      Maailman menoa
      46
      2869
    5. SDP ylivoimainen ykkönen

      En ole koskaan viitsinyt käydä äänestämässä, mutta nyt SDP:n etumatka on niin kutkuttava, että pakkohan se on vaivautua.
      Maailman menoa
      75
      2426
    6. Roiskeläpät takaisin niin alkaa lasit kestämään

      "Tuulilaseja hajottava talvi-ilmiö on ehkä ratkennut" Tämän päivän autoissa kun on esimerkiksi vanhempaa autokalustoa s
      Yleistä autoilusta
      62
      1931
    7. Patteriauton ovia ei saatu auki - kuljettaja koki hirvittävän kuoleman!

      ”Oviongelma johti kuskin kuolemaan kolarissa – tämä ratkaisu saatetaan kieltää kokonaan Sivulliset pyrkivät tempomaan a
      Maailman menoa
      24
      1925
    8. Polttomoottoriauto on köyhän merkki

      Kun ei ole varaa ostaa sähköautoa, niin joutuu köyhän autoa käyttämään.
      Maailman menoa
      132
      1820
    9. Kaivattusi ominaistuoksu?

      Itse vastaan juustonaksu 😅
      Ikävä
      89
      1259
    10. Mitä tarkalleen tunnet

      Minkälaisia tunteita sisälläsi liikkuu, kun tiedät, että ajattelen sinua lämmöllä ja jotain syttyy myös sinussa? Haluai
      Ikävä
      68
      1200
    Aihe