pulled pork

marjatta-59

11

605

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taas noita tolloja

      Mene sen oman blogisi kanssa vaikka saunan taakse, joohan.

    • säälittävää tuollane

      Aivan, on säälittävää kun nuo bloggaajat laittavat osoitteensa, mukamas siellä sitten upeaa resseptiä.
      Tuollasia pullet pork reseptejä tulee googlettamalla satoja. Joku niistähän tuo on itselleen kopioinnut.

    • antaa kaikkien

      kukkien kukkia
      Herättipä närää mutta myös uusia oivalluksia.

    • Kokkaa, älä bloggaa

      Joo, ruokabloggaajat luulevat olevansa jotain asiantuntijoita. Hohhoijaa....

    • kummaa tuherrusta

      Ovat kyllä hiukan raukkoja, mikä siinä että pitää mainostaa noita surkeita blogeja joka paikassa ? Ovatko jotain narsisseja kun haluavat huomiota ?

      • potsi nöhnöh

        En tiiä mut pulled pork on hyvääääääääääääää


    • Yök, yök oli se

      Tein pulled porkia Kodin kuvalehden ohjella. Liha marinoitiin yön yli liemessä jossa on etikkaa, ciliä, valkosipulia, mausteita ym. Meni iso kimpale lihaa pilalle, maku oli aivan kamala. Siitä pidin, että liha oli mureaa, syyt irtosivat jne.

      Haluaisin kokeilla jollain uudella ohjella. Kertokaa lempparinne, please. Kiitos!

      • Ilman etikkaa

        Googlaa nyhtöpossu ja pulled pork sekä valitse ohje missä on omaan makuun ainesosat ja mausteet ilman etikoita... ja ohjeissa ei yleensä ole ollut perusetikkaa...


      • Perusveto

        Kokkasin eilen ja ihan hyvää tuli.
        Ostin valmiiksi marinoidun 1,2 kg kasslerlihan, huoneen lämmössä pari tuntia ja pyyhin marinaadit pois sekä leikkasin suuremmat läskit pois.
        Uuniin korkeareunaiseen voideltuun vuokaan ja lämpöä 115C, tunnin päästä pari desiä vettä vuokaan ja alumiinifolio päälle. Lihamittari hälytti 3,5 h päästä 93C asteessa ja annoin olla uunissa vielä 0,5 h lämpö pois päältä (loppulämpötila 95C). Sitten revin sen tunnin päästä ja pyöräytin myllystä kuivattua valkosipulia mausteeksi sekaan ja laitoin puolet paistinliemestä sekaan, lopun heitin pois.

        Joskus voisi kokeilla laittaa olutta tuon veden ja liemen sijaan ja siirappia tai fariinisokeria hieman. Itse en ainakaan laita mitään viinietikoita tai colia...


      • ...
        Perusveto kirjoitti:

        Kokkasin eilen ja ihan hyvää tuli.
        Ostin valmiiksi marinoidun 1,2 kg kasslerlihan, huoneen lämmössä pari tuntia ja pyyhin marinaadit pois sekä leikkasin suuremmat läskit pois.
        Uuniin korkeareunaiseen voideltuun vuokaan ja lämpöä 115C, tunnin päästä pari desiä vettä vuokaan ja alumiinifolio päälle. Lihamittari hälytti 3,5 h päästä 93C asteessa ja annoin olla uunissa vielä 0,5 h lämpö pois päältä (loppulämpötila 95C). Sitten revin sen tunnin päästä ja pyöräytin myllystä kuivattua valkosipulia mausteeksi sekaan ja laitoin puolet paistinliemestä sekaan, lopun heitin pois.

        Joskus voisi kokeilla laittaa olutta tuon veden ja liemen sijaan ja siirappia tai fariinisokeria hieman. Itse en ainakaan laita mitään viinietikoita tai colia...

        Mietin kuka noita marinoituja lihoja ostaa, kun kukaan tuttuni ei myönnä niitä käyttävänsä. Kaupan hyllyltä katoaa ensin marinoimattomat lihat ja viimeiseksi jää ne punaisessa marinadissa lilluvat vanhat lihat...


      • Siks kun
        ... kirjoitti:

        Mietin kuka noita marinoituja lihoja ostaa, kun kukaan tuttuni ei myönnä niitä käyttävänsä. Kaupan hyllyltä katoaa ensin marinoimattomat lihat ja viimeiseksi jää ne punaisessa marinadissa lilluvat vanhat lihat...

        Aina ei ole aikaa odotella maustumista.
        Pointti oli kuitenkin siinä, ettei tarvita mitään etikkaisia taikaliemiä.

        Grilli sotkeutuu valmiiksi marinoitujen lihojen kanssa niin totaalisesti, että sítä varten marinoin itse, mutta pihvikokoon leikattuna maustumiseen riittää muutama tunti.

        Tutut eivät myönnä montaa muutakaan tekemäänsä asiaa...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ominaisuutta arvostat eniten hänessä?

      Ihastuksessasi, rakkautesi kohteessa
      Ikävä
      148
      2473
    2. Miksi mies kääntyy poispäin

      Ja teeskentelee, ettei näe minua, kun törmäämme vahingossa? 🫣
      Ikävä
      176
      1694
    3. Kysy jotain kaivatultasi

      Laita tunnisteet molemmista
      Ikävä
      92
      1588
    4. Kerro kaivatustasi.

      1. Minkälainen koti 2. Ammatti 3. Ulkonäkö 4. Ikä
      Ikävä
      69
      1543
    5. Kai me nainen jollain tasolla tykätään

      Toisistamme kun tämä on kestänyt niin kauan
      Ikävä
      79
      914
    6. Kesä, kesä!

      Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k
      Tunteet
      6
      895
    7. Minkälaisesta seksistä

      haaveilet kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      68
      861
    8. Tarkkanäköisyys

      Oon muuten pirun hyvä huomaamaan asioita! Senhän sä varmaan kyllä jo tiesitkin.
      Ikävä
      59
      825
    9. Milloin viimeksi

      Tunsit perhosia vatsassa? 🦋🦋
      Ikävä
      61
      798
    10. Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.

      Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes
      Maailman menoa
      152
      755
    Aihe