pulled pork

marjatta-59

11

662

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taas noita tolloja

      Mene sen oman blogisi kanssa vaikka saunan taakse, joohan.

    • säälittävää tuollane

      Aivan, on säälittävää kun nuo bloggaajat laittavat osoitteensa, mukamas siellä sitten upeaa resseptiä.
      Tuollasia pullet pork reseptejä tulee googlettamalla satoja. Joku niistähän tuo on itselleen kopioinnut.

    • antaa kaikkien

      kukkien kukkia
      Herättipä närää mutta myös uusia oivalluksia.

    • Kokkaa, älä bloggaa

      Joo, ruokabloggaajat luulevat olevansa jotain asiantuntijoita. Hohhoijaa....

    • kummaa tuherrusta

      Ovat kyllä hiukan raukkoja, mikä siinä että pitää mainostaa noita surkeita blogeja joka paikassa ? Ovatko jotain narsisseja kun haluavat huomiota ?

      • potsi nöhnöh

        En tiiä mut pulled pork on hyvääääääääääääää


    • Yök, yök oli se

      Tein pulled porkia Kodin kuvalehden ohjella. Liha marinoitiin yön yli liemessä jossa on etikkaa, ciliä, valkosipulia, mausteita ym. Meni iso kimpale lihaa pilalle, maku oli aivan kamala. Siitä pidin, että liha oli mureaa, syyt irtosivat jne.

      Haluaisin kokeilla jollain uudella ohjella. Kertokaa lempparinne, please. Kiitos!

      • Ilman etikkaa

        Googlaa nyhtöpossu ja pulled pork sekä valitse ohje missä on omaan makuun ainesosat ja mausteet ilman etikoita... ja ohjeissa ei yleensä ole ollut perusetikkaa...


      • Perusveto

        Kokkasin eilen ja ihan hyvää tuli.
        Ostin valmiiksi marinoidun 1,2 kg kasslerlihan, huoneen lämmössä pari tuntia ja pyyhin marinaadit pois sekä leikkasin suuremmat läskit pois.
        Uuniin korkeareunaiseen voideltuun vuokaan ja lämpöä 115C, tunnin päästä pari desiä vettä vuokaan ja alumiinifolio päälle. Lihamittari hälytti 3,5 h päästä 93C asteessa ja annoin olla uunissa vielä 0,5 h lämpö pois päältä (loppulämpötila 95C). Sitten revin sen tunnin päästä ja pyöräytin myllystä kuivattua valkosipulia mausteeksi sekaan ja laitoin puolet paistinliemestä sekaan, lopun heitin pois.

        Joskus voisi kokeilla laittaa olutta tuon veden ja liemen sijaan ja siirappia tai fariinisokeria hieman. Itse en ainakaan laita mitään viinietikoita tai colia...


      • ...
        Perusveto kirjoitti:

        Kokkasin eilen ja ihan hyvää tuli.
        Ostin valmiiksi marinoidun 1,2 kg kasslerlihan, huoneen lämmössä pari tuntia ja pyyhin marinaadit pois sekä leikkasin suuremmat läskit pois.
        Uuniin korkeareunaiseen voideltuun vuokaan ja lämpöä 115C, tunnin päästä pari desiä vettä vuokaan ja alumiinifolio päälle. Lihamittari hälytti 3,5 h päästä 93C asteessa ja annoin olla uunissa vielä 0,5 h lämpö pois päältä (loppulämpötila 95C). Sitten revin sen tunnin päästä ja pyöräytin myllystä kuivattua valkosipulia mausteeksi sekaan ja laitoin puolet paistinliemestä sekaan, lopun heitin pois.

        Joskus voisi kokeilla laittaa olutta tuon veden ja liemen sijaan ja siirappia tai fariinisokeria hieman. Itse en ainakaan laita mitään viinietikoita tai colia...

        Mietin kuka noita marinoituja lihoja ostaa, kun kukaan tuttuni ei myönnä niitä käyttävänsä. Kaupan hyllyltä katoaa ensin marinoimattomat lihat ja viimeiseksi jää ne punaisessa marinadissa lilluvat vanhat lihat...


      • Siks kun
        ... kirjoitti:

        Mietin kuka noita marinoituja lihoja ostaa, kun kukaan tuttuni ei myönnä niitä käyttävänsä. Kaupan hyllyltä katoaa ensin marinoimattomat lihat ja viimeiseksi jää ne punaisessa marinadissa lilluvat vanhat lihat...

        Aina ei ole aikaa odotella maustumista.
        Pointti oli kuitenkin siinä, ettei tarvita mitään etikkaisia taikaliemiä.

        Grilli sotkeutuu valmiiksi marinoitujen lihojen kanssa niin totaalisesti, että sítä varten marinoin itse, mutta pihvikokoon leikattuna maustumiseen riittää muutama tunti.

        Tutut eivät myönnä montaa muutakaan tekemäänsä asiaa...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maatalous- ja yritystuet pois, työeläkevaroilla valtion velka pois

      Suomi saadaan eheytettyä kädenkäänteessä, kun uskalletaan tehdä rohkeita ratkaisuja. Maatalous- ja yritystuet ovat hait
      Maailman menoa
      119
      3694
    2. Riikka on siis suomalaisille velkaa 84 mrd

      Jos kauhukabinetti istuu vaalikauden loppuun. Keskimäärin yli 20 miljardia uutta velkaa rikkaiden veronalennuksiin jokai
      Maailman menoa
      27
      2760
    3. Hei! Halusin vain kertoa.

      En tiedä luetko näitä, mutta näimme n.4vk sitten, vaihdoimme muutaman sanan ja tunsin edelleen kipinän välillämme. Katso
      Tunteet
      7
      2465
    4. Sanna on suomalaisille siis velkaa 24 mrd euroa

      Muistanette vielä kuinka Italian remonttirahoja perusteltiin sillä, että italialaiset ostaa suomalaisilta paidatkin pääl
      Maailman menoa
      126
      2328
    5. Miksi ikävä ei helpotu vuosien jälkeenkään?

      Tänään olin ensimmäistä kertaa sinun lähtösi jälkeen tilassa, jossa vuosia sitten nähtiin ensimmäistä kerta. Ollessani
      Rakkaus ja rakastaminen
      8
      2084
    6. Teboili alasajo on alkanut

      Niinhän siinä kävi että teebboili loppuu...
      Suomussalmi
      37
      1667
    7. Tiesitkö? Suomessa lääkäri voi toimia ammatissaan, vaikka hän olisi seksuaalirikollinen

      Järkyttävää… Motin mukaan Suomessa lääkäri voi toimia ammatissaan, vaikka hän olisi yksityiselämässään syyllistynyt es
      Maailman menoa
      58
      1076
    8. Oot kyl rakas

      Et tiiäkkään miten suuri vaikutus sulla on mun jaksamiseen niin töissä, kun vapaallakin❤️. Oot täysin korvaamaton. En t
      Ikävä
      36
      1000
    9. Kirjoittaisit edes jotain josta tiedän

      Varmasti oletko se oikeasti sinä. Tänään tälläinen olo. 🫩
      Ikävä
      75
      974
    10. Miten voitkin olla aina niin fiksu

      ...aina niin huomaavainen, kärryillä ja kartalla. Yritän etsimällä etsiä sinusta jotain vikaa, että saisin pidettyä sydä
      Ikävä
      48
      918
    Aihe