Miksi Venäjä ei hyökkäisi Suomeen?

Miksi ei?

Suomi ei kuuluu Natoon, sillä ei ole ystäviä jotka auttaisivat ja Suomi on täynnä Venäjän agentteja jotka auttavat valloitusta ja osaavat ottaa hallinoon parempiin käsiin! Miksi Venäjä ei siis hyökkäisi Suomeen?

10

98

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Siksi ei

      Koska sillä on jo nyt liikaa pinta-alaa ja ihmisiä,hallintoa halutaan yksinkertaistaa ja keventää ja se ei lisämaata ja kielivähemmistöjä hankkimalla onnistu.

    • mikään ei riitä

      Oletko kuullut että joku miljonääri sanoo että nyt minulla on riittävän monta miljoonaa?
      Oliko Neuvosto-Venäjällä pulaa maasta 1939? Piti saada Karjala ja Baltia. Karjala on lähes tyhjä tällä hetkellää.

      • Rahat pöytään

        Suomihan hyökkäsi Venäjälle viime sodassa. Tavoitteena oli Ural. Tämä johtui siitä, kun karjalaisten talvisodassa menettämät maat inventoitiin ja menetetty pinta-ala laskettiin, niin Karjalan alue ei riittänyt alkuunkaan. Itse asiassa olisi pitänyt mennä Uralin toiselle puolelle ennen kuin laskennallisesti menetetyt maat olisi saatu takaisin.


    • Uralille asti

      Ihan hyvä juttu, näin venäläisetkin laskevat. Leningradissa oli syytäkin olla huolissaan 1939. Suomalaisten tykit olivat liian lähellä, niillä pystyi sulkemaan Kronstatin laivaston silloisilla tykeillä. Suojaksi olisi riittänyt pala Kannaksen rannikkoa. Mutta kun venäläiset fyysikot laskivat miten kaukaa suomalaiset pystyvät teoriassa ampumaan niin he hyökkäsivät valloittamaan Leningradin suojavyöhykettä Petsamosta asti. Eli suomalaisten tykit pystyivät ampumaan Laatokan takaa sekä vielä ihan Jäämereltä asti yli 1000 kilometriä.

      Jatkosodassa meidänkin piti saada 1000 km suojavyöhyke rysssän tulevien hyökkäysten varalta!

      • äkkiä nyt Natoon!!

      • Atlanttille asti

        Mutta venäläiset eivät huomioineet, että Itämeri rajoittuu Tanskan ja Ruotsin välisiin salmiin! Siispä nekin olisi pitänyt valloittaa!

        Neukuilla oli sodan lopulla hyvä halu edetä pitkälle Länsi-Eurooppaan, mutta vain tieto USA:n jo valmiista atomipommeista esti Stalinia etenemästä pitemmälle!


    • ryöstö verissä

      Miksi Venäjä ei hyökkäisi Suomeen? On samanlainen kysymys kuin että miksi nälkäinen susi ei söisi lammasta?

    • tommit1

      Minusta on myös syytä kysyä: Miksi ihmeessä Venäjä hyökkäisi Suomeen? En näe hyökkäykseen minkäänlaista syytä, koska Suomessa (toisin kuin Ukrainassa Mustallamerellä) ei ole esim. merkittäviä luonnonvaroja. Suomi on lisäksi Venäjälle hyvä ja ongelmaton naapuri, jos jätetään pois nämä Ukrainen kriisin tuomat molemminpuoliset harkitsemattomat lausunnot.
      On tietysti mahdollista, joskin mielestäni kuitenkin varsin epätodennäköistä, että Venäjä pyrkisi ainakin osittain tsaarin ajan rajoihin, mutta Venäjä on Ukrainassakin selvästi painanut jarrua Krimin liittämisen jälkeen.

    • Suomi suurella armeijallaan on liian suuri pala, kutistuneelle Venäjälle ja Suomella on käytännössä liittolaisia EU:n kautta vaikka EU:lla ei olekkaan kunnolista sotilaalista elintä. EU: maiden jokaisella maalla on omat armeijansa.

      USA mm yksipuolisesti nimittelee Suomea "liittolaisekseen", nimitelköön vaan, kunhan me emme itse sellaiseksi julistaudu.

      Tavanomaisilla aseilla Saksa-Ranska on huomattavasti sotilaalisesti vahvempi, kuin Venäjä. Ei kuitenkaan tule kuulonkaan, että sitouttaisimme puolustuksemme USA:n.

      Putinin ryöpytyksestä ei säästy balttiakaan, vaikka ovat EU:jäsenyyden lisäksi Naton jäseniä. Putinin tyyli on kokeilla miten hänen sanomisiinsa reagoidaan ja hän täten ilmaisee itseään hyvin ristiriitaisesti.

      Eurooppa ei voi sietää, että yksi sen jäsen joutuisi hyökkäyksen kohteeksi.

      Yhteenkään EU maahan ei ole hyökätty.

      Sen sijaan Nato maahan on 11/09/2001 terrori-iskulla hyökätty.

      Jos EU maat eivät tulisi Suomea puolustamaan, olisi se loppu koko EU:lle takuuvarmasti.

      Sen sijaan Georgia (Stalin syntyi siellä) ja Ukraina, eivät ole EU:n jäseniä, eivätkä kuulu Natoon, eikä edes niitä ole miehitetty.


      Puolineutraalin Suomen tulisi panostaa määrärahoin armeijaansa. Nato jäsenenä, me kuitenkin joutuisimme panostamaan puolustukseen paljon enemmän, kuin nyt. Joten Natolla ei säästetä, vaan suomalaisia resursseja menee yhteiskäyttöön.

      Kun puolustus maksaa, kuitenkin paljon myös Natossa. Tulee Suomen pysyä pois Natosta, sillä ei tule kuulonkaan, että suomalainen sotilas taistelisi USA:n presidentin viitoittamalla tiellä.

      On aivan turhaa puhua nyt Natosta, samaan aikaan kuin USA vakoilee Eurooppaa.

      Eurooppalainen itsetietoisuus ja eurooppalainen ajatus henkiin.

      -masson.

    • Vahva puolustus olta

      Elä sie massoni taas höpötä. Eikö ole parempi jos Suomi lähettää vapaaehtoisia taistelemaan USA:n presidentin puolesta kuin että koko Suomen armeija joutuu taistelemaan ry**ää vastaan?

      Olen kuullut että jopa samassa perheessä akka saattaa lukea ukkonsa viestejä!

      Turvallisuudella ei ole hintaa!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1407
    2. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      349
      1131
    3. 37
      812
    4. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      70
      796
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      157
      765
    6. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      42
      752
    7. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      48
      722
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      695
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      44
      679
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      632
    Aihe