Juutalaisten naapurinartiklat

Artiklat

Lopettakaa palestiinalaisten mädättäjien tukeminen.

Hamasin l. Islamilaisen vastarintaliikkeen islamilainen luonne:

Islamilainen vastarintaliike (Hamas): Liikkeen ohjelma on islam. Siitä se ammentaa ideansa, ajattelutapansa ja maailmankaikkeuden, elämän ja ihmiskäsityksensä.

(Artikla 1)

Islamilainen vastarintaliike on yksi muslimiveljeskunnan siipi Palestiinassa. Muslimiveljeskunta on universaali organisaatio joka muodostaa nykyajan laajimman islamilaisen liikkeen. Sitä luonnehtii Islamin käsitteiden syvä ymmärtämys kaikilla elämänalueilla - kulttuurissa, uskontunnustuksessa, politiikassa, taloudessa, yhteiskunnassa, oikeudessa ja lainkäytössä - ja islamilaisen koulutuksen, taiteen, tiedotuksen levittäminen sekä islamiin käännyttäminen.

(Artikla 2)

Islamilainen vastarintaliike toivottaa tervetulleeksi jokaisen muslimin, joka tunnustaa sen uskon ja ideologian ja seuraa sen ohjelmaa, pitää sen salaisuudet ja haluaa kuulua sen riveihin ja suorittaa velvollisuutensa. Allah palkitsee varmasti sellaisen henkilön.

(Artikla 4)

Islamilaisen vastarintaliikkeen ajallinen ulottuvuus: Omaksumalla islamin elämäntavakseen liike palaa takaisin islamin sanoman synnyn ja sen oikeamielisen alkuunpanijan aikaan; sillä Allah on sen tavoite, profeetta esimerkki ja Koraani sen perustuslaki. Paikallisesti se ulottuu kaikkialle maailmaan, missä on muslimeja, jotka seuraavat islamia elämäntapanaan. Näin ollen se ulottuu maan syvyyksiin ja kurkottaa taivaaseen.

(Artikla 5)

Sen tosiseikan seurauksena, että Islamilaisen vastarintaliikkeen arvoihin sitoutuneet muslimit ovat levinneet pitkin maailmaa, osoittavat mieltään liikkeen ja sen kantojen puolesta, pyrkivät sen taistelun edistämiseen, liike on universaali.

(Artikla 7)

Islamilainen vastarintajärjestö on huomattava palestiinalainen liike, joka on uskollinen Allahille ja jonka elämäntapa on islamilainen. Se pyrkii kohottamaan Allahin lipun Palestiinan joka kolkan ylle…

(Artikla 6)

Islamilainen vastarintajärjestö uskoo, että Palestiinan maa on islamilainen wakf, joka on pyhitetty tuleville muslimisukupolville tuomiopäivään saakka. Sitä tai yhtäkään sen palasta ei tule menettää eikä luovuttaa pois. Ei yhdelläkään arabimaalla yksinään tai yhdessä sen enempää kuin kenelläkään kuninkaalla tai presidentillä olivatpa palestiinalaisia tai arabeja ole oikeutta siihen… Tämä on se laki, joka määrää Palestiinan maasta islamilaisessa shariassa, ja sama pätee kaikkiin maihin, jotka muslimit ovat valloittaneet voimalla, koska islamilaisen valloituksen aikoina muslimit pyhittivät nuo maat muslimisukupolville tuomiopäivään saakka.

(Artikla 11)

Palestiinan kysymykseen ei ole muuta ratkaisua kuin pyhän sodan kautta. Aloitteet, ehdotukset ja kansainväliset konferenssit ovat kaikki ajan tuhlausta ja turhia ponnisteluita.

(Artikla 13)

Aloitteet ja niin sanotut rauhanomaiset ratkaisut ja kansainväliset konferenssit ovat islamilaisen vastarintaliikkeen periaatteiden vastaisia. Yhdenkin Palestiinan osan väärinkäyttö on väärinkäytös, joka on tähdätty uskontoa vastaan… Palestiinan kysymykseen ei ole muuta ratkaisua kuin pyhän sodan kautta. Aloitteet, ehdotukset ja kansainväliset konferenssit ovat kaikki ajan tuhlausta ja turhia ponnisteluita.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Artiklat

      (Artikla 13)

      Maailmanlaajuinen sionismi yhdessä imperialististen voimien kansa yrittää harkitun suunnitelman ja älykkään strategian avulla irrottaa arabivaltiot yhden toisensa jälkeen sionisminvastaisesta taistelusta, jotta lopulta palestiinalaiset taistelisivat yksin. Egypti siirrettiin suurelta osin syrjään taistelusta kavalan Camp Davidin sopimuksen avulla (tark. Israelin ja Egyptin välistä rauhansopimusta). He yrittävät saada arabimaat samanlaisin sopimuksiin vetääkseen heidät pois taistelusta.

      Islamilainen vastarintaliike kutsuu arabikansoja ja islamilaisia kansoja ottamaan paikkansa rivissä vakavassa ja ahkerassa taistelussa tämän hirvittävän suunnitelman ehkäisemiseksi sekä varoittamaan ihmisiä siitä vaarasta, joka seuraa sionisminvastaisen taistelurintaman jättämisestä. Tänään on kyseessä Palestiina, huomenna yksi maa toisensa jälkeen. Sionistien suunnitelma on rajaton. Palestiinan jälkeen sionistit pyrkivät laajentumaan Niililtä Eufratille. Kun he ovat sulattaneet valtaamansa alueet, he pyrkivät yhä laajentumaan ja niin edelleen. Heidän suunnitelmansa käy ilmi ”Siionin vanhinten pöytäkirjoissa”, ja heidän nykyinen käytöksensä on paras todistus siitä mitä me sanomme

      Sionisminvastaisen taistelurintaman jättäminen on maanpetos, ja olkoon se kirottu, joka niin tekee, ”sillä se, joka sinä päivänä kääntää heille selkänsä, ellei hän käänny takaisin taisteluun tai liity toiseen oikeauskoisten joukkoon, vetää päälleen Allahin vihan; ja hänen asunnokseen tulee helvetti; ja matka sinne tulee olemaan paha”(Sotasaaliitten suura 16.jae). Ei ole muuta ulospääsyä kuin kaiken voiman ja energian keskittäminen tämän paheellisen natsi- ja tataari-invaasion kohtaamiseen. Vaihtoehtona on maan menetys, kansalaisten hajaantuminen, paheen leviäminen yli maailman ja uskonnollisten arvojen tuhoutuminen. Tietäköön jokainen ihminen, että hän on Allahin edessä vastuussa, sillä ”se joka tekee pienimmänkin hyvän työn palkitaan sen mukaisesti, ja se joka tekee pienimmänkin pahan työn palkitaan myös sen mukaisesti.”

      (Artikla 32)

      Rahoillaan he (juutalaiset) ovat ottaneet valvontaansa maailman median, uutistoimistot, lehdistön, painotalot, tv-asemat ja muut. Rahoillaan he ovat saaneet aikaan vallankumouksia eri puolilla maailmaa saavuttaakseen tarkoitusperänsä. He aiheuttivat Ranskan vallankumouksen, kommunistisen vallankumouksen ja suurimman osan kaikista vallankumouksista, joista olemme kuulleet siellä ja täällä. Rahoillaan he ovat perustaneet salaseuroja kuten vapaamuurarit, rotarit, lionsit ja muut eri puolilla maailmaa tarkoituksenaan sabotoida yhteiskuntia ja saavuttaa sionistiset intressinsä. Rahoillaan he kontrolloivat imperialistisia maita ja yllyttävät heitä kolonialisoimaan monia maita, jotta voisivat käyttää niiden resursseja hyväkseen ja levittää korruptiota niissä.

      Alueellisista sodista ja maailmasodista voisi puhua vaikka kuinka paljon. He olivat ensimmäisen maailmansodan takana, jolloin he onnistuvat tuhoamaan islamilaisen kalifaatin saavuttaen taloudellisia etuja ja valvoen luonnonvaroja. He saivat Balfourin julistuksen ja muodostivat Kansainliiton, jonka kautta he pystyivät hallitsemaan maailmaa. He olivat toisen maailmansodan takana, jonka ansiosta he tekivät valtavia taloudellisia voittoja myymällä aseita ja tasoittivat tien valtionsa perustamiselle. Heidän yllytyksestään Kansainliitto korvattiin YK:lla ja turvallisuusneuvostolla, jotta he pystyisivät hallitsemaan maailmaa niiden kautta. Missään ei käydä sotaa ilman, että heillä olisi sormensa pelissä. Kapitalistinen länsi ja kommunistinen itä tukevat vihollista (juutalaisia) kaikin voimin, sekä rahallisesti että miesvoimalla. Nämä voimat vuorottelevat tässä työssä. Kun islamin päivä koittaa, nämä voimat yhdistyvät sitä haastamaan, sillä uskottomat ovat yhtä ja samaa kansaa.

      (Artikla 22)

      Nationalismi islamilaisen vastarintaliikkeen näkökulmasta on osa uskontunnustusta. Mikään nationalismissa ei ole merkityksekkäämpää tai syvempää kuin tilanne, jossa vihollinen uhkaa muslimien maata. Vihollisen vastustaminen ja tukahduttaminen tulee silloin jokaisen muslimin yksilölliseksi velvollisuudeksi, niin miesten kuin naisten. Nainen voi lähteä taistelemaan vihollista vastaan ilman aviomiehensä lupaa, samoin orja voi lähteä ilman isäntänsä lupaa. (Artikla 12)

      Kysymys Palestiinan vapauttamisesta kuuluu kolmelle piirille: palestiinalaisille, arabeille ja islamille. Palestiinan vapauttaminen on näin ollen jokaisen muslimin henkilökohtainen velvollisuus, ja tältä pohjalta ongelmaa tulisi tarkastella. Jokaisen muslimin tulisi käsittää tämä. Sinä päivänä, kun ongelmaa käsitellään tältä kannalta ja kun kaikki nämä kolme tahoa mobilisoivat voimansa, nykyinen asiaintila muuttuu ja vapauttamisen päivä tulee lähemmäksi. (Artikla 14)

      • Artiklat

        On tarpeen istuttaa jihadin henki kansalaisten sydämiin, jotta he kävisivät vihollista vastaan ja liittyisivät taistelijoiden riveihin. On tarpeellista, että niin tiedemiehet, kouluttajat, opettajat, tiedonvälityksessä ja mediassa työskentelevät henkilöt, koulutettu väki kuin erityisesti nuoriso ja islamilaisten liikkeiden sheikit ottaisivat osaa joukkojen herättämiseen. On tarpeen, että koulujen opetusohjelmaan tehdään perustavanlaatuisia muutoksia, jotta niistä saadaan juurittua pois ne ideologisen invaasion jäljet, jotka ovat seurausta orientalistien lähetystyöntekijöiden vaikutuksesta…”

        (Artikla 15)

        Musliminaisen rooli vapautustaistelussa ei ole vähemmän tärkeä kuin miesten. Hän on miesten tekijä. Hänen roolinsa uusien sukupolvien ohjaamisessa ja kouluttamisessa on suuri. Myös viholliset ovat tajunneet hänen tehtävänsä tärkeyden. He arvelevat, että jos pystyvät kasvattamaan hänet haluamallaan tavalla ja etäännyttää hänet islamista, he voittavat taistelun. Sen tähden he jatkuvasti antavat näille yrityksille painoa erilaisin informaatiokampanjoin, filmein ja koulutusohjelmin käyttäen tehtävään lakeijoitaan, jotka ovat soluttautunet sionististen organisaatioiden avulla erilaisilla nimikkeillä kuten vapaamuurarit, rotaryt, erilaiset vakoiluryhmät ynnä muut, jotka eivät ole mitään muuta kuin valvontaan ja sabotointiin pyrkiviä soluja.

        (Artikla 17)

        Naisella taistelevan perheen kodissa olkoonpa äiti tai sisar, on mitä tärkein rooli…lasten hoitamisessa ja islamin aatteiden ja moraalisten arvojen opettamisessa. Hänen täytyy opettaa heitä täyttämään uskonnolliset velvollisuutensa valmistautuessaan edessään olevaan taistelutehtäväänsä. Sen tähden on myös tarpeen kiinnittää suurta huomiota kouluihin ja niiden tyttöjä koskeviin opetussuunnitelmiin, jotta heistä kasvaisi hyviä äitejä, jotka ovat tietoisia roolistaan vapautustaistelussa. (Artikla 18)

        PLO on Islamilaisen vapautusliikkeen sydäntä lähinnä. Se on isä ja veli, lähin sukulainen ja ystävä…sen ideologisen hämmennyksen seurauksena, joka oli ja on yhä arabimaailmassa ristiretkeläisten jälkeen ja jota voimistivat orientalistit, lähetystyöntekijät ja imperialistit, PLO omaksui ajatuksen sekulaarista valtiosta. Sen tähden huolimatta arvostuksesta, jota koemme PLO:ta kohtaan ja sitä miksi se voi kehittyä ja väheksymättä sen roolia Israelin ja arabien välisessä konfliktissa, emme voi vaihtaa nykyistä tai tulevaa islamilaista Palestiinaa maallisen valtion ideaan. Sinä päivänä, jona PLO omaksuu islamin elämäntavakseen, meistä tulee sen sotilaita ja polttoainetta sen liekkeihin, jotka hävittävät viholliset.

        (Artikla 27)

        http://www.yale.edu/lawweb/avalon/mideast/hamas.htm


      • Neteot
        Artiklat kirjoitti:

        On tarpeen istuttaa jihadin henki kansalaisten sydämiin, jotta he kävisivät vihollista vastaan ja liittyisivät taistelijoiden riveihin. On tarpeellista, että niin tiedemiehet, kouluttajat, opettajat, tiedonvälityksessä ja mediassa työskentelevät henkilöt, koulutettu väki kuin erityisesti nuoriso ja islamilaisten liikkeiden sheikit ottaisivat osaa joukkojen herättämiseen. On tarpeen, että koulujen opetusohjelmaan tehdään perustavanlaatuisia muutoksia, jotta niistä saadaan juurittua pois ne ideologisen invaasion jäljet, jotka ovat seurausta orientalistien lähetystyöntekijöiden vaikutuksesta…”

        (Artikla 15)

        Musliminaisen rooli vapautustaistelussa ei ole vähemmän tärkeä kuin miesten. Hän on miesten tekijä. Hänen roolinsa uusien sukupolvien ohjaamisessa ja kouluttamisessa on suuri. Myös viholliset ovat tajunneet hänen tehtävänsä tärkeyden. He arvelevat, että jos pystyvät kasvattamaan hänet haluamallaan tavalla ja etäännyttää hänet islamista, he voittavat taistelun. Sen tähden he jatkuvasti antavat näille yrityksille painoa erilaisin informaatiokampanjoin, filmein ja koulutusohjelmin käyttäen tehtävään lakeijoitaan, jotka ovat soluttautunet sionististen organisaatioiden avulla erilaisilla nimikkeillä kuten vapaamuurarit, rotaryt, erilaiset vakoiluryhmät ynnä muut, jotka eivät ole mitään muuta kuin valvontaan ja sabotointiin pyrkiviä soluja.

        (Artikla 17)

        Naisella taistelevan perheen kodissa olkoonpa äiti tai sisar, on mitä tärkein rooli…lasten hoitamisessa ja islamin aatteiden ja moraalisten arvojen opettamisessa. Hänen täytyy opettaa heitä täyttämään uskonnolliset velvollisuutensa valmistautuessaan edessään olevaan taistelutehtäväänsä. Sen tähden on myös tarpeen kiinnittää suurta huomiota kouluihin ja niiden tyttöjä koskeviin opetussuunnitelmiin, jotta heistä kasvaisi hyviä äitejä, jotka ovat tietoisia roolistaan vapautustaistelussa. (Artikla 18)

        PLO on Islamilaisen vapautusliikkeen sydäntä lähinnä. Se on isä ja veli, lähin sukulainen ja ystävä…sen ideologisen hämmennyksen seurauksena, joka oli ja on yhä arabimaailmassa ristiretkeläisten jälkeen ja jota voimistivat orientalistit, lähetystyöntekijät ja imperialistit, PLO omaksui ajatuksen sekulaarista valtiosta. Sen tähden huolimatta arvostuksesta, jota koemme PLO:ta kohtaan ja sitä miksi se voi kehittyä ja väheksymättä sen roolia Israelin ja arabien välisessä konfliktissa, emme voi vaihtaa nykyistä tai tulevaa islamilaista Palestiinaa maallisen valtion ideaan. Sinä päivänä, jona PLO omaksuu islamin elämäntavakseen, meistä tulee sen sotilaita ja polttoainetta sen liekkeihin, jotka hävittävät viholliset.

        (Artikla 27)

        http://www.yale.edu/lawweb/avalon/mideast/hamas.htm

        Eikös kaikilla juutalaisilla ja kristityillä ole nämä ole tiedossa?


      • Jospatottakin
        Neteot kirjoitti:

        Eikös kaikilla juutalaisilla ja kristityillä ole nämä ole tiedossa?

        Ainakin sanotaan, että totuus tekee vapaaksi. Ei kannata propakandaa kylvää, palet, enää.


      • työ

        vapauttaa...


      • työ

        vapauttaa...


    • Islam_vihauskonto

      Islam vihauskonto harhoineen ihan selvästi. Jumala tahtoo pelastaa arabit kaikesta vihasta ja valheista ja Jeesus on se hyvä juutalainen totuus ja elämä ja tie myös jokaiselle islam-uskoiselle tehdä parannus ja alkaa rakastamaan vihollisiaan sen väkivaltaisen islamin jihadin sijaan. Israelin siunaaminen ja juutalaisten rakastaminen on ihan jokaisen ihmisen hyvä sydämen tila suhteessa lähimmäisiin ja Jumalaa ja Jeesusta kohtaan. Kaikki valheet ja vihaan yllytäminen on pahasta vihan ja pimeyden isästä eli Saatanasta eli käärmeestä, joka myös Aadamin ja Eevan langetti tottelemattomuuteen ja Kainin sai surmaamaan veljensä Aabelin. Jumala tahtoi Kainia varottaa tästäkin, mutta ei uskonut tottelematon Kain ja islamissa on tätä samaa juutalaisia ja Jeesukseen uskovia ja kaikkia kohtaan, jopa muhamedilaisia, jotka eivät tahdo aseineen sotia jihadiaan kuten tässä aloituksessa selvästi yllytetään pyhään sotaan aseineen ja valheineen.

      On kirjoitettu valkeuden ja pimeyden lapsista, ja rakkaus on Jumalasta hyvää valkeutta ja rauhaan pyrkiminen kuten juutalaiset ja Israel siihen pyrkivät Lähi-idässä, ja vastustajinaan heillä on juuri islamin jihadin väkivaltaan ja valheisiin yllyttävät tahot eli terroristit itsemurhaiskuineen ja raketteineen ja kranaatteineen ja aseineen, ja asettuneet Libanoniin ja Gazaan ja muuallekin sen mukaan kuin vain pystyvät toimimaan ilman Israelin puolustuksellisia ja kansalaistensa turvallisuuteen tähtääviä toimia, kuten voidaan ymmärtää.

      Islamin jihad on se hyökkäävä osapuoli Israelin juutalaisvaltiota vastaan moninaisesti, ja nähty tämä selvästi meidän aikana. Todella törkeää valhetta levittää islamin jihadistit juutalaisista, ja ihan samanlaista kuin natseilla vaikka islamistit käyttävät sitä sanaa Euroopassakin voidaan käyttää täysin valheellisesti. Tietysti Euroopassa on natsismia nykyäänkin ja viharikokset siitä todistavat ja islamissa jihad aseellisena terrorismina on aivan samanlaista, mutta pyrkimyksenä on islamin täydellinen hallintavalta kaikissa yhteiskunnissa, mutta ennenkaikkea Israelin luvatussa maassa ja Jerusalemissa kuten voidaan lukea tuota propagandaansa.

      Tärkeä olisi tämän aloituksen kaltainen tieto tuoda kaikkien Suomen eduskunnan jäsenten tietoon myös että harhakäsityksensä islamin jihadin luonteesta haihtuisi ja totuus selvästi esille tulisi. Natsit Saksassa saivat vallan suhteellisen pienellä vähemmistöllä koko kansalaisten keskuudessa, ja näin myös islamissa on tämä sama luonne selvästi ja voimakasta väkivaltaa käyttävät kaikessa vallankäyttämisessä, kun vain siihen saavat tilaisuuden ja ISIS Irakin ja Syyrian ja lähialueilla siellä on tästä hyvä esimerkki, ja levinnyt on tämän jihadin totalitäärisyys myös laajalle vaikka vähemmistönä ei pystykkään valtaa kaikkialle saamaan mutta pyrkimys on selvä tässä kaikessa ja kaikkialla, kuten voimme lukea selvästi.

    • Hyvin_huonoa

      Hyvin huonoa mielenlaatua osoittaa ihminen, jos tukee islamin pyrkimyksiä mitenkään.

    • Jeesus_on_Hyvä

      Jeesus on hyvä Herra ja Kuningas, ja antoi esimerkin jokaiselle ihmiselle, kuinka Jumala tahtoo toimia kansansa keskuudessa ja rakkaudesta Israelin juutalaisia kohtaan antoi Jumala oman rakkaansa eli Jeesuksen ristiinnaulittavaksi ja näin Jeesus rakasti juutalaisia ja omiaan, eikä tämän suurempaa rakkautta voi kukaan osoittaakaan.

      Muhamedin joukot aseineen ryöstösaalista ja valtaa tahtoivat itselleen ja ensimmäisiä sijoja maailmassa ja soittaa sen kelvottomuutensa kantaa ristinsä kuten Jeesus on tehnyt ja antanut seuraajilleen myös tämän tehtäväksi. Hyvin suuri ero on Jeesuksen seuraajilla ja Muhamedin seuraajilla. Pelastuksemme on juutalaisista ja islam vastustaa juutalaisia, sillä vihaavat Jumalaa, joka antoi Jeesuksen ristiinnaulittavaksi juutalaisuudessa.

      Jokainen joka Jeesuksessa tahtoo hyvää, myös sen saa, mutta on vasta Jumalan valtakunnan laskeutuessa maan päälle, ja silloin Jeesuksen pyhät kootaan siihen tuhatvuotiseen valtakuntaan vaikka tietysti jo eläessämme saamme kokea Jumalan lupauksien täyttymisiä ja hyvää totuudellista tietoa Jeesuksesta ja juutalaisesta evankeliumista ja pyhästä kutsumuksesta, joka meillä on Israelin Herrassa ja Juutalaisten Kuninkaassa ja täyttyy varmuudella tuhatvuotisessa valtakunnassa Jumalan hyvät lupauksen omille pyhilleen, ja maan päällä on vaikeaa sillä on valta täällä myös pahuuden henkivalloilla, kuten nähdään islamin jihadin suhtautumisesta Israeliin ja juutalaisiin, ja natseilla oli samaa huonoa ja paljon. Vainot juutalaisia kohtaan ovat olleet laajalla alueella ja onneksi vain väliaikaisia, sillä lopullinen valta on Jumalalla ja Jeesus on koonnut juutalaiset lampainaan sinne Israelin luvattuun maahan ja Daavidin lailla voivat juutalaiset myös Juudan leijonien lailla vastustaa vihollisiaan, kun pyrkivät terrorisoimaan heitä siellä omassa luvatussa maassaan, ja tästä on kysymys tässä Israel-palestiina asiassa.

      • zionistitSiellä

        terrorisoivat,
        suur-israel projetktin kartat näytää kamalilta,
        luvattu maa,
        ei tule tappaminen loppumaan,
        zionistit on pahaempia kuin natsit saksassa...


      • Totuus_aina

        Israelin ja sen naapurikansojen sodissa ollut se, ettei Israel ole koskaan pyrkinyt tuhoamaan naapurikansoja vaan pelkästään puolustautunut, myös ennakoivasti, kun sitä vastaan on hyökätty ja pyritty tuhoamaan sitä tai pyritään aseistautumaan tulevaisuuden hyökkäyksiä varten. Näin on myös Gazassa aivan selvästi ja Israel on yksipuolisesti vetäytynyt ja sen jälkeen hamas on jatkanut terrorihyökkäyksiään häikäilemättömästi ja jokainen tervesydäminen tämän ymmärtää, mutta sairassydämiset ovat mielistyneet valheisiin ja vihaan Israelia kohtaan, ja siksi jatkavat pahuuttaan.


      • Tietysti_sairaita

        Tietysti sairaita Jeesus tahtoo tervehdyttää moninaisesti ja siksi jokaisen ihmisen on hyvä parannus tehdä jos ei vielä ole tehnyt ja rakastaa Jeesusta ja siten myös lähimmäisiään, kuten juutalaiset pyrkivät tekemään, mutta vastassaan ovat sellaiset pahuuden joukot, jotka pyrkivät Israelin ja juutalaiset joko tuhoamaan tai sitten sen maan jakamaan ja Jerusalemia myöskään eivät tahdo tunnustaa Israelin jakamattomaksi pääkaupungiksi vaan mielistyneet islam-uskoisten painostukseen öljyn tähden ja selvää jokaiselle tervesydämiselle tämäkin. Ihmisten mielistyminen valheisiin on erittäin suurta ja käsittämätöntä myös tervesydämisistä kuinka ei voi edes viisauden alkua voi olla monian sydämissä, kun rakastavat mammonaa ja Babylonian herraa todellisuudessa, kuten Saa-tana Jeesusta kiusasi erämaassa ja tarjosi suurta valtaansa jos vain kumartuisi, ja islam-uskoiset kumartavat ja terrori-iskuissa huutavat jumalansa suuruutta ja osoittaa tämä huono hedelmä sen huonon puun ihan varmuudella myös. Jeesus on antanut meille hyvän ristin kantamisen tien ja juutalaisuudesta ja sitä vihaa kaikki laittomuutta rakastavat vaikka eivät sitä ymmärtäisikään.


      • Niiläeritavoitteet
        zionistitSiellä kirjoitti:

        terrorisoivat,
        suur-israel projetktin kartat näytää kamalilta,
        luvattu maa,
        ei tule tappaminen loppumaan,
        zionistit on pahaempia kuin natsit saksassa...

        Hyvä on jokaisen tutustua islamistien ajatuksiin.


    • Islamin_pahuudesta

      Islamin pahuudesta on Raamatussa lähitulevaisuutta koskien:

      ´Ja kuudes enkeli puhalsi pasunaan; niin minä kuulin äänen tulevan kultaisen alttarin neljästä sarvesta, Jumalan edestä, ja se sanoi kuudennelle enkelille, jolla oli pasuna: "Päästä ne neljä enkeliä, jotka ovat sidottuina suuren Eufrat-virran varrella". Silloin päästettiin ne neljä enkeliä, jotka hetkelleen, päivälleen, kuukaudelleen ja vuodelleen olivat valmiina tappamaan kolmannen osan ihmisistä. Ja ratsuväen joukkojen luku oli kaksikymmentä tuhatta kertaa kymmenen tuhatta; minä kuulin niiden luvun.´ (Ilmestyskirja 9:13-16)

      Juuri tällaisella mielenlaadulla ISIS myös kohtelee vastustajiaan ja hävityksen kauhistuksesta on Raamatussa edeltä kerrottu ja Jeesus viittasi tulemuksensa läheisyyteen eli Herran päivään.

      ´Ja kuudes enkeli vuodatti maljansa suureen Eufrat-virtaan, ja sen vesi kuivui, että tie valmistuisi auringon noususta tuleville kuninkaille. Ja minä näin lohikäärmeen suusta ja pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähtevän kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista. Sillä ne ovat riivaajain henkiä, jotka tekevät ihmeitä; ne lähtevät koko maanpiirin kuningasten luo kokoamaan heidät sotaan Jumalan, Kaikkivaltiaan, suurena päivänä. Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi! Ja ne kokosivat heidät siihen paikkaan, jonka nimi hebreaksi on Harmagedon.´ (Ilmestyskirja 16:12-16)

      Babylon on erämaassa ja kaikkien porttojen symboli:

      ´Ja tuli yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli ne seitsemän maljaa, ja puhui minulle sanoen: "Tule, minä näytän sinulle sen suuren porton tuomion, joka istuu paljojen vetten päällä, hänen, jonka kanssa maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet ja jonka haureuden viinistä maan asukkaat ovat juopuneet". Ja hän vei minut hengessä erämaahan. Siellä minä näin naisen istuvan helakanpunaisen pedon selässä; peto oli täynnä pilkkaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea. Ja nainen oli puettu purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä ja piti kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia. Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti". Ja minä näin sen naisen olevan juovuksissa pyhien verestä ja Jeesuksen todistajain verestä; ja nähdessäni hänet minä suuresti ihmettelin.´ (Ilmestyskirja 17:1-6)

      Israelin Jerusalem on suuren kuninkaan kaupunki ja pyhä, mutta sinnekin tahtoo portto sen valtaistuimensa asettaa ja saastuttaa myös ja kuvapatsas Babylonian kuninkaasta sinne rakennetaan, sillä aivoituksensa ovat valheen ja vihan isästä ja ei ole viisautta pimeyden ruhtinaassa eikä seuraajissaan.

    • Kolme henkeä ? Ja Sammakon näköisiä.

      Näöstä en tiedä, mutta kurnutus kyllä kuuluu, peräti näkyy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      122
      2251
    2. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      102
      1350
    3. Peräti 95 % persujen kannattajista rasisteja

      Kertoo EVA:n teettämä kysely. Pakollista yhdenvertaisuuskoulutusta tarvitsee siis paljon laajempi joukko kuin pelkästää
      Maailman menoa
      314
      1043
    4. Kun viimeksi kohtasitte/näitte

      Mitä olitte tekemässä? Millainen ympäristö oli? Löydetään toisemme...
      Ikävä
      103
      1030
    5. Anna minulle anteeksi

      Anna minulle anteeksi. Minä pyydän.
      Ikävä
      109
      1011
    6. Olet kyllä vaarallisen himokas

      Luova, kaunis, määrätietoinen, pervo, mielenkiintoinen, kovanaama, naisellinen ja erikoinen.
      Ikävä
      85
      906
    7. On minulla suunitelma

      Siitä ei vain tiedä kukaan muu kuin tällä hetkellä minä. Suunnitelma ja varasuunnitelma. Sinun takiasi nainen. Vain s
      Ikävä
      44
      690
    8. Palstan ylivoimaisesti suosituin keskustelunaihe

      Palstan suosituin keskustelunaihe näyttää olevan homoseksuaalisuus. Otsikoiden perusteella voisi kuvitella olevansa Seks
      Luterilaisuus
      252
      689
    9. Ei koskaan saatu tuntea

      Mitä olisi ollut painautua toisiimme vasten. Hengittää syvään, hyväillä ja rakastella vailla kiirettä. Tai repiä vaattee
      Ikävä
      33
      670
    10. 50
      664
    Aihe