Yritin seurata tuota puolukan hillo- ja käyttöohjekeskustelua, ja en ehkä löytänyt kaikkea tietoa. Puolukka on kypsänä(punaisena) valmis käytettäväksi/syötäväksi. Säilyvyyden ja ruoanlaiton vuoksi se pitää kuitenkin murskata hilloksi. Mitään säilöntäaineita EI tarvita. Puolukka sisältää luonnostaan bentsoehappoa (samoin mm: karpalo ja lakka) ja säilyy survottuna sellaisenaan viileässä paikassa (ennen:puuastiassa). Teukka-79
Puolukka on valmis tuote.
4
159
Vastaukset
- vanhankansantieto
http://keskustelu.suomi24.fi/t/2071462
Nyt viimeistään viimerippeet käyttöön http://www.fineli.fi/food.php?foodid=440
http://fi.wikipedia.org/wiki/Puolukka- Puolukkahillo
Puolukkahillo on halpaa jos siinä on sitä sokeria puolet. Maistuu hyvältä esim.aamupuurossa. (Halpa kävisi minullekkin)
Mitä sanotte, onko sokerin kielteinen vaikutus isompi, kuin puolukan hyvä puoli?
Mutta se sokerin paljous. Minkähän tähden sitä täytyy laittaa jopa 50 prosenttia?
- makeaa_mahan_täydeltä
Siinä on puolet sokeria sen takia, että sokeri on halpaa. Lisäksi suomalaisille maistuu kaikki jos mukana on paljon sokeria. Niin pöljiä täällä ollaan. Jos syksyn jälkeen tarvitsee puolukkaa niin sitä saa pakasteena asialliseen hintaa, ja ilman sokeria!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 703129
- 612487
Hei........
Pelkkä sun näkeminen saa mut hymyilemään pitkin iltaa. Oot niin 🤩😘 Edellinen poistettiin.562126Mitä sanoa pituudeksi näillä mittaustuloksilla?
Jos jossain tarttee ilmoittaa pituus sentin tarkkuudella? Mitattu neljästi virallisesti ja mittaustulokset on olleet 1942035- 551952
- 421574
- 401540
Mä en jaksa suojella sua enää
Oot osa mun tarinaa ja ensirakkaus 🩷🌈 Olisiko niin kauheata, jos muutkin ystävämme tietäisivät? Se on jo niin vanha ”t141243EU:n uusin idea - jatkossa joudut tunnistautumaan kun katsot PORNOA!
"Pornon katsominen muuttuu täysin Euroopan komissio on kehittänyt sovelluksen, jolla internetin käyttäjä voi todistaa p1391158- 61073