Missä se herätys?

kyseleväinen---

Alla olevan ennakkoilmoituksen mukaan Suuri ja Väkevä herätys piti alkaa Suomesta, Helsingistä. Oletteko kuulleet uutisia? Jos se olisi megaluokkaa, kuten DR Owuorre ennusti 12.3.2015, niin miksi mediat eivät ole uutisoineet? Yleensä erikoisemmat menee uutisiin. Niilo Ylivainion aikana olivat lehdet pullollaan....

Vai menikö se herätys suoraan Eurooppaan? Ja missä se nyt etenee? Te viisaat, tohtori kenialaisen fanit, olkaapa hyvät ja vastatkaa! Kiitos. ( Eikä mitään mu-tu-hö-pö-tarinoita!)

Faktoja pöytään? Jumala - oikea Jumala - ei anna tyhjiä lupauksia!!
_____________________________




DR.Owuor 12.3.2015 Profetia

Julkaistu 18 päivää sitten by Keijo
More Sharing ServicesJaa | Share on facebook Share on twitter Share on email Share on gmail

Poimin muutamia kohtia sanomasta jonka Jumala antoi Profeetta DR.Owuorille.
Tuolla profetia kokonaisuudessaan suomennos Profetiasta 12.3.2015. Profeetta Dr Owuor

Herra on puhunut kanssani tänään. – Kokouksesta, joka on pian tulossa Suomeen. Hän alkoi näyttämään minulle tuota kokousta jälleen ja Hän näytti minulle sen massiivisen parantumisvoitelun, joka tulee laskeutumaan alas tuossa Herran kokouksessa Euroopassa, kokouksessa, joka tulee tapahtumaan Helsingissä, Suomessa. Näen ne valtavat Herran parantumiset, joita tulee tapahtumaan Suomessa, Helsingissä, Suomen kansakunnan pääkaupungissa.

Herra puhui myös äänen kuultavalla äänellä ja sanoi: ”Katso, ihmiset ovat jo alkaneet paranemaan, jopa ennen kuin olet rukoillut.” Joten näen paljon parantumisia, jotka tulevat alkamaan jo aiemmin.

Joten, on tulossa valtava herätys.
Herra on pääasiallisesti puhumassa merkittävästä merkittävästä vierailusta Euroopan maanosaan tänä vuonna. Herra puhuu Hänen rakkautensa ihmeellisestä asennosta Euroopan seurakuntaa kohtaan. Hän puhuu, että tänä vuonna Hän tulee muistamaan seurakuntaa Euroopassa ja elvyttämään sen ja auttamaan sitä. Herra pääasiallisesti sanoo, että tämä on se vuosi, jona Hän tulee aloittamaan herätyksen halki Euroopan. Joten, ne jotka tulevat olemaan valmiita, vastaanottavaisia. Joten, näen valtavan Parantumiskokouksen, joka tulee tapahtumaan Helsingissä. Näen ylistysryhmän ylistämässä Herraa kaavuissa, kuten he ylistävät. Olen jo nähnyt colosseum-hallin sisäosan, joka on suljettu stadion. Näen heidän ylistävän etäältä, Herra vei minut ylös taivaalle ja Hän vei minut Helsinkiin ja näin heidät, siellä on valoa ja siellä on siistiä, koska se on suljettu stadion, se on colosseum-halli. Näen heidän ylistävän, he ylistivät, en tiedä, olivatko he sinertävissä kaavuissa, mutta näen heidän ylistävän.

Joten, Herra pääasiallisesti sanoo, että hetki, jonka Raamattu lupasi, seurakunnan Herätyksen hetki, on nyt.
________________________

Oliko se Owuoren retki siis unetus-ja nukutusretki? Ei herätys???

39

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voikatkeruutta.voi

      Maijaliisa sitten jatkaa raamatun- ja palstanvastaista sotaansa.

      • Hiljaahyväätulee

        Tuli heti sama asia mieleen jo muutamasta sanasta. Ei kannata tuhlata ruutia aloitukseen. Owuor on edelleen väärinkirjoitettu.


    • 8kj886

      Väärän profetian henki!
      _____________________________
      Profetia Owuorelta 12.3.2015

      "Hän alkoi näyttämään minulle tuota kokousta jälleen ja Hän näytti minulle sen massiivisen parantumisvoitelun, joka tulee laskeutumaan alas tuossa Herran kokouksessa Euroopassa, kokouksessa, joka tulee tapahtumaan Helsingissä, Suomessa. Näen ne valtavat Herran parantumiset, joita tulee tapahtumaan Suomessa, Helsingissä, Suomen kansakunnan pääkaupungissa."
      _____________________________

      Kukaan ei ole kertonut ja todistanut "massiivisesta" voitelusta, joka olisi laskeutunut Helsingissä, Suomen pääkaupungissa, kun Owuor oli 26.-28.3.Suomessa.

      Mitään "valtavaa" ei ole näkynyt eikä kuulunut.

      Kyseessä on väärän profetian henki, väärä voideltu, sellainen, josta Jeesus varoitti.

      Kukaan hengellinen ja Jeesukselle uskollinen lammas ei ole juossut hänen perässään, ja tästä etenepäin jokainen osaa varoa eksytytyksen profeettoja.

      Tämä on profetiapalsta, ja täällä saa Suomi24 sääntöjenkin mukaan KESKUSTELLA profetia-asioista.

      Raamattu käskee koetella kaikki. 1 Tess 5:21.

      Väärän profeetan tunnistaa siitä, että ennustus ei käy toteen.

      Tämä on julkisesti nähtävissä Owuoren asiassa.

      Viisaat ymmärtävät, tyhmät ja paho-laisen sitomat kiukuttelevat.

    • Ei tule alkamaan herätys kirkoista, eikä sen enempää stadistakaan, kuin mistään kaupungista. Luulisi jo tämän jokaisen tajuavan, ettei Jumala anna omansa lähtevän mistään ihmisen tekemästä instituutiosta.
      Olen saanut sanan vuonna 2006 kesällä rukouskokouksessa Rauno Helpin saarnaillan aikana, että herätys alkaa Inarin järven rannoilta, eikä tuo mies ole minkään valtakunnan uskova, eikä minkään kirkon tai seurakunnan jäsen. Hän on puoliksi erakko mutta hän omaa kansainvälisenkin taustan ja pedagoogisen koulutustaustan. Hän on synnynnäinen opettaja mutta asunut noin 25 vuotta Inarin kunnan alueella, vaikka onkin täysin perus Pohjanmaan poika, nimeltään Ari, joka tarkoittaa hebreaksi vielä leijonaa. Tämän verran minä voin sanoa.

    • TervettäOppia

      Raamatun opetus oikeasta ja väärästä profeetasta:

      "Mistä me tiedämme, mikä sana ei ole Herran puhetta? - niin huomaa:

      "kun profeetta puhuu Herran nimessä, ja kun se, mitä hän on puhunut ei tapahdu eikä käy toteen, niin sitä sanaa Herra ei ole puhunut. Julkeuttaan se profeetta on niin puhunut; älä pelkää häntä."


      Owuor on lukuisia kertoja profetoinut vuosien aikana, asioita, jotka eivät ole toteutuneet.

      JOS - KUN - Elävä Jumala, totinen, on asialla, profetian lähde, sellainen käy toteen.

      Julkisesti ja varmuudella voidaan sanoa, että Owuor oli ainakin Helsingissä VÄÄRÄ profeetta, väärä voideltu. Sepitti omasta päästään ennustusta, uskotteli ja manipuloi etukäteen -- ITSEÄÄN!

      Ei anna aihetta, ei sellaisia tarvitse ottaa todesta, saati kumartaa ( niinkuin Owuor sallii, että ihmiset kumartavat hänen edessään....)

      Toinen kysymys kokonaan on, ettei se "väärä voitelu" tepsinyt..... Mikä esti?

    • gkrity88

      Ei ala herätys myöskään Jarmon ennustamalla tavalla. Herätystä ei tule lainkaan, niinkuin kuvitellaan. Tulee jotakin aivan toista - heräämistä - mutta jarmon ennustama tyyppi ei tule olemaan se....

      • Ei minun tarvitsekaan vakuuttaa ketään, vaan kertoa tämä.


    • tiettyasia

      Jarmon ennustus ei tule toeutumaan. Se on sielullinen lajiltaan.

      • Kuten sanoin, minulla ei ole pienintäkään tarkoitusta vakuutella, vaan kertoa se.


      • kyllävaiei

        Jeessu sanoi; olkoon puheenne on tai ei.

        Profeetta Jarmo on ennustanut sen lapin miehen.
        Jos se on väärä profetia - kuten on saatu ymmärtää - viisasta onkin ettei vakuuttele väärän ihmistekoisen profetian perään...


    • VäätäVoitelu

      Kyllä me tosi monet uskovat saimme jo ennalta tietää, ettei Owuor - itseään mainostava ja kehuva ole oikea voideltu, vaan sellainen joista Jeesus ennusti:

      "Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profettoja nousee,, ja he tekevät suuria tunnsutekoja ja ihmeitä, niin että EKSYTTÄVÄT jos mahdollista, valitutkin." Matt 24:24

      Oletteko panneet merkille nämä voitelun mainostajat? He mainostavat:

      "Väkevä kokous, väkevää voitelu".... Niin myös Owuor...

      Mitä sanoo Paavali Tessalonikalaisille?

      " Sen tähden Jumala lähettää - väkevän eksytyksen - niin että he uskovat valheen."
      Ja miksi ne monet eksyvät? Kannattaa lukea 2 Tess 2:11-12, jne.

      Väkevä? Niin juuri. Mainostus "väkevä herätys" onkin väkevää eksytystä.

      Ei Pyhä Henki itseään mainosta.... Eikä Pyhä Henki harhauta.

      Pyhä henki kirkastaa Kristusta! Katso Jumalan Karitsa, joka pois ottaa maailman synnin!

      Kiitos Herralle, että monet suomalaiset uskovat eivät enää nykyisin ole niin hevin huiputettavissa. Ja hyvä on. Owuor tuli temppujaan tekemään.... ja missä tulos?

      • Löylyälissää

        Miksi vastailet omaan aloitukseesi.


      • matti-meikäl
        Löylyälissää kirjoitti:

        Miksi vastailet omaan aloitukseesi.

        Miksi luet sellaista, jota vihaat?? Ei oo järkevää...


    • amen-amen

      Aloitus on asiaa!!

    • Näkökulmaa

      Kun herätys alkaa,se alkaa aina vainojen ollessa pahoja.Vainottujen keskuudessa on Jumala toiminut voimallisesti.Kyseessähän on sota henkimaailmassa.Jarmon kanssa olen samoilla linjoilla.Herätys tuskin alkaa mistään ihmiskäsin rakennetusta temppelistä.Jumala käyttää temppelinään ihmistä itseään.Sitä ei kaikki ymmärrä tai edes tiedä,mitä tarkoittaa Jumalan temppeli,ja he luulevat sen tarkoittavan jotakin kirkkoa,joka on yhtä kaukana Herrasta,ja pyhyydestä kuin taivas on maasta.

      Pelastuksen vastaanottaessaan ihminen uudestisyntyy, jolloin Pyhä Henki tulee häneen asumaan ja ihmisestä tulee Pyhän Hengen temppeli.

      Ettekö tiedä, että te olette Jumalan temppeli ja että Jumalan Henki asuu teissä? [1. Kor. 6:19; 2. Kor. 6:16; Ef. 2:21; Hepr. 3:6; 1. Piet. 2:5]

      • herätysviaei

        Missä ne Owuoren seuraajat ovat? Kukaan ei tullut vastaamaan ja todistamaan siitä suuresta herätyksestä, jonka Owuor lupasi jo 12.3.2015.

        Miksi se herätys on niin hiljainen? Yleensä eivät oel sellaisia olleet?

        No, vastatkaa nyt te Owuoren ja tv7:n fanit!


      • Näkökulmaa
        herätysviaei kirjoitti:

        Missä ne Owuoren seuraajat ovat? Kukaan ei tullut vastaamaan ja todistamaan siitä suuresta herätyksestä, jonka Owuor lupasi jo 12.3.2015.

        Miksi se herätys on niin hiljainen? Yleensä eivät oel sellaisia olleet?

        No, vastatkaa nyt te Owuoren ja tv7:n fanit!

        Enpä ole tuon Owuorin fani ollut.Suhtaudun aina varauksella puheista herätyksestä,jonka luvataan alkavan jonakin tiettynä päivänä,ja jossakin tietyssä paikassa.En usko,enkä näe sille raamatusta mitään tukea löytyvän.-Viimeisenä päivinä Jumala tulee vuodattamaan henkensä kaiken lihan päälle.Se herätys on semmoinen jota ei mainosmiehet pääse peukaloimaan,eikä sillä rahastamaan,kuten Owuor on tehnyt.Varokaa eksytystä,se tulee usein tai aina valkoisiin pukeutuneena,kuten maalliset kirkotkin.


      • näinsenäyttää
        Näkökulmaa kirjoitti:

        Enpä ole tuon Owuorin fani ollut.Suhtaudun aina varauksella puheista herätyksestä,jonka luvataan alkavan jonakin tiettynä päivänä,ja jossakin tietyssä paikassa.En usko,enkä näe sille raamatusta mitään tukea löytyvän.-Viimeisenä päivinä Jumala tulee vuodattamaan henkensä kaiken lihan päälle.Se herätys on semmoinen jota ei mainosmiehet pääse peukaloimaan,eikä sillä rahastamaan,kuten Owuor on tehnyt.Varokaa eksytystä,se tulee usein tai aina valkoisiin pukeutuneena,kuten maalliset kirkotkin.

        Näkökulmaa kirjoittaa viisautta. Näin on. Jo yli 30 vuotta on herätystä puhuttu, sitä vokotettu, jauhettu ja milloin kukakin se herätyksen puuhamies ollut?

        Mutta kuivuus jatkuu! (Ei tosin kaikilla. Jumalan armosta on siellä ja täällä alkanut virrata siunauksen sateita ikävöiviin ja anoviin sydämiin...)

        Jeesus ratsasti aasilla. Nykyajan markkinaprofeetat ajavat luxus-mersuilla...


    • Herätyksenalkua

      Pienistä tulista voi syttyä isompia. Parantuneet ympäri Suomea kertovat omaa todistustaan, muut paikalla olleet välittävät tietoa eteenpäin, parantumisohjelman katsojia on tuhansittain, katsotaan uusintana ja sulatellaan asioita, puskaradio toimii ja tieto välittyy pikku hiljaa. Ohjelma oli livenä ulkomaillakin. Pyhä Henki vaikuttaa edelleen. Emme kaikkea sitä välttämättä näe tai kuule. Parantumisiakin voi tapahtua edelleen.
      Mutta..ks. Harri Veijosen blogi Siunattua pääsiäistä Porvoosta. Jotain on tapahtumassa.
      Onko tämä herätyksen alkua ja tuleeko todellinen rysäys sitten, kun morsiusseurakunta on mennyt.
      Ks. Olav Rodge Mitä pian tapahtuu, tosiuskovat aikuiset ja pienet lapset lähtevät, myös sikiöt.
      Owuor puhuu, että Pyhä Henki lähtee myös morsiusseurakunnan mukana, koska Pyhä Henki ASUU morsiusseurakunnassa (ihmisissä) ja antikristus tulee morsiusseurakunnan lähdön jälkeen. Morsiusseurakunta pidättää antikristuksen tuloa.

      • Näkökulmaa

        Owuor puhuu omiaan.Pyhä henki ei lähde minnekään.Jos Jumala ottaisi henkensä pois kaikki liha yhdessä menehtyisi.Kannattaa muistaa että israel on hyökkäyksen kohteena vihan aikana,jolloin he tekevät parannusta,ja hädässään rukoilevat Jeesusta Kristusta auttamaan.Pyhä Henki toimii voimallisena ,ja aina.Kaikki israelin hyökkäävät joukot tulevat tuhoutumaan,muttei ihmisvoimin.Sitten alkaa rauhan aika ja valtakunta,jossa Pyhä henki toimii edelleen.


    • kysymyson

      IKävä kyllä, se suuri herätys jota Owuor ennusti, ei alkanut. Sen faktan selittäminen ei muuta tosiasioita. Suuri - VÄkevä - herätys on ihan toinen asia. Sellaista hän ennusti, väärin.

    • Lofet

      Viiko sitten luin Smith Wigglesworhin kirjaa. Kuulin kesken lukeimisen että vainot ovat tulossa. Seuraavana aamuna vielä suoraan heräämisen jälkeen kuulin saman. Raamatussa on jossain kohdassa mainittu että vainot lisäsvät tulta. Se alkaako vainot nyt vai muutamien vuosien kuluttua. Sen yksin Herra tietää.

    • JumalanViisaus

      Olet varmaan lukenut Apostolien tekoja. Se on aidon "herätyksen" oppikirja.

      Jeesuksen oppilaat olivat kyllä hereillä, eivät he "herätystä" tarvinneet. Mutta ilosanoma oli tarkotiettu "kaikkeen maailmaan"... Eikö?

      Miten se kävi? Nimenomaan VAINO käynnisti ns. herätyksen leviämisen, laajenemisen!

      Sen startti oli Stefanuksen surmaaminen. Uskonnolliset juutalaiset eivät sietäneet Jeesuksen oppilaiden töitä. Vaino oli läsnä heti, kun Pyhä Henki vuodatettiin. Pietaria jahdattiin kuin mitäkin, pantiin vankilaan, käskettiin: LOPETA se puhuminen Jeesuksesta..

      Apostolien tekojen alkuluvuissa näkyy tämä status: Hengen aito toiminta & vaino.

      Sitten se kärjistyi. Uskonnollisten tahojen viha kehittyi murhan asteelle. Kun Stefanus piti puheensa, he menettivät itsensä hallinnan. Uskonnollisesta ulkokuoresta huolimatta he olivat saa-tanan ja vihan sitomia. He eivät kestäneet Stefanuksen totuudellista puhetta, heidän omatuntonsa alkoi syyttää, ja vihassa... mitä?

      "Mutta kun he tämän kuulivat, viilsi se heidän sydäntänsä, ja he kiristelivät hänelle hampaitansa." Apt 7:54.

      Eikä vain tätä?

      "he... ajoivat hänet - Stefanuksen - ulos kaupungista, ja

      - kivittivät - " Apt 7:58

      ___________________________

      Tämän perästä nousi suuri vaino koko seurakuntaa vastaan. Apt 8:1. Siinä johdossa oli Saulus Tarsolainen...

      Mutta tämä VAINO koitui ilosanoman menestykseksi, evankeliumin asian etenemiseksi!
      Vaino ja siunaus olivat kuin siamilaiset kaksoset. Ja niin se on aina kristikunnan historiasa ollut( olette varmaan lukeneet?). Vaino ja Jumalan hengen todellinen liikehdintä kuuluvat yhteen!

      Ja näin kävi alkuseurakunnassa. Vaino pani rattaat liikkeelle. Uskovat hajaantuivat, aina jopa Kyprokselle saakka, vaino ajoi heitä. Ja mitä?

      He joka paikassa todistivat ilosanomaa Jeesuksesta! Ja näin Jeesuksen lähetyskäsky alkoi täyttyä. Vaino oli se keppi, joka antoi vauhtia.

      Jumalan viisaus on ylistettävä? Vaino näet on samaa kuin heittää vettä öljypaloon! JOka koettaa sammuttaa todellista Jumalan tulen paloa - Pyhän hengen aitoa työtä - tekee vain palveluksen Jumalalle! Jumala panee pahankin edistämään Valtakuntaansa!

      - maijaliisa

    • Eihätäillä

      Repent Finland/Dr Owuor blogiin on alkanut tulla todistuksia parantumisista. Jumala ja Pyhä Henki toimii tuon parantumisillan jälkeenkin. Jollakin parantuminen on alkanut live-ohjelman aikana netin välityksellä. Itsellänikin on eräs sairaus alkanut ihmeellisesti vähentyä tuon ohjelman jälkeen (live net). Paraneminenhan ei aina tapahdu hetkessä, vaan se voi tapahtua myös pikku hiljaa. Lisää todistuksia on blogiin tulossa, että sen kuin vain odotellaan, ihan rauhassa.

      • SelvätSävelet

        Eihätäillä...

        Ole hyvä, ja kerro mikä "eräs sairaus" alkanut ihmeellisesti vähentyä?
        Onko se lääkärin diagnosoima sairaus, vai vain psykosomaattinen juttu?
        Milloin sairaus alkoi, ja mikä sen nimi on?
        Ja oletko käynyt oikean lääkärin tykönä ilmoittamassa että sairaus on alkanut vähentymään?
        Onko "vähentyminen" samaa kuin parantuminen?
        Syötkö lääkkeitä, että vaivasi "pikkuhiljaa" paranee?
        Jne.

        Tässä raittiin ja uskottavan ihmeparantumisen kriteerit.

        Raamatussa ihmeparantumiset olivat selviä, Jumalan kunniaksi.
        Sairauksilla oli nimi, oireisto, ja parantuminen ei ollut mikään epäselvä "pikku hiljaa", tai jokin salainen...

        Jumalalle ei tule kunniaa sellaisesta, jos joku "kuvittelee" jonkun sairauden, sitten joku "kuvittelee" magialla parantavansa sen kuvitellun sairauden.

        Näitä kuviteltuja juttuja on nähty vuosikymmenet. Psykosomaattisia, joilla manipuloidaan, joilla "ihemparantajat" tekevät bisnestä ja nostavat itsensä kunkuiksi, palvottaviksi..

        Jumalan teot kestävät tarkastelun, päivänvalon.

        Ole hyvä ja vastaa kysymyksiin. Kiitos.

        Jos tautisi on todellinen ( lääkärin diagnosoima) ja jos olet parantunut ( Lääkärin todistus) ja jos olet vielä 5 vuoden perästä terve (oikeasta) sairaudesta, niin se koituu Jumalan kunniaksi. Ja Jumalalle siitä kunnia tulee antaa, ei ihmisille...


      • Eihätäillä
        SelvätSävelet kirjoitti:

        Eihätäillä...

        Ole hyvä, ja kerro mikä "eräs sairaus" alkanut ihmeellisesti vähentyä?
        Onko se lääkärin diagnosoima sairaus, vai vain psykosomaattinen juttu?
        Milloin sairaus alkoi, ja mikä sen nimi on?
        Ja oletko käynyt oikean lääkärin tykönä ilmoittamassa että sairaus on alkanut vähentymään?
        Onko "vähentyminen" samaa kuin parantuminen?
        Syötkö lääkkeitä, että vaivasi "pikkuhiljaa" paranee?
        Jne.

        Tässä raittiin ja uskottavan ihmeparantumisen kriteerit.

        Raamatussa ihmeparantumiset olivat selviä, Jumalan kunniaksi.
        Sairauksilla oli nimi, oireisto, ja parantuminen ei ollut mikään epäselvä "pikku hiljaa", tai jokin salainen...

        Jumalalle ei tule kunniaa sellaisesta, jos joku "kuvittelee" jonkun sairauden, sitten joku "kuvittelee" magialla parantavansa sen kuvitellun sairauden.

        Näitä kuviteltuja juttuja on nähty vuosikymmenet. Psykosomaattisia, joilla manipuloidaan, joilla "ihemparantajat" tekevät bisnestä ja nostavat itsensä kunkuiksi, palvottaviksi..

        Jumalan teot kestävät tarkastelun, päivänvalon.

        Ole hyvä ja vastaa kysymyksiin. Kiitos.

        Jos tautisi on todellinen ( lääkärin diagnosoima) ja jos olet parantunut ( Lääkärin todistus) ja jos olet vielä 5 vuoden perästä terve (oikeasta) sairaudesta, niin se koituu Jumalan kunniaksi. Ja Jumalalle siitä kunnia tulee antaa, ei ihmisille...

        Todistukseni tulee ajallaan Repent Finland/Dr Owuorin sivulle.


      • eiuskottavaa
        Eihätäillä kirjoitti:

        Todistukseni tulee ajallaan Repent Finland/Dr Owuorin sivulle.

        Jos asia on faktaa, se kelpaa julkisesti. Et vastannut. Uskottavuus? Nolla.


    • Älkää etsikö viha ja kauna sydämessänne vääriä profeettoja, vaan olkaa sellaisille kuuroja.

    • Näkökulmaa

      Raamatussa ei muuten missään kohdin mainita ei missään,että Uskovat Kristityt menisivät taivaaseen kuoltuaan.Heille on valmistettu paikka maan päälle.Jumala luo lopussa uudet taivaat ja uuden maan.Se on hyvä paikka kaikkien elollisten silloin elellä.

      • Lähtöäodotellessa

        Sinulla on erikoinen näkemys. Mitä uskontokuntaa edustat? Et siis usko seurakunnan ylösottoon? jSinullako ei ole Pyhää Henkeä itsessäsi, joka sinua ohjaisi? Kun seurakunnan ylösotto tulee lähiaikoina, jäät silloin tänne, jos et siihen usko.


      • Näkökulmaa
        Lähtöäodotellessa kirjoitti:

        Sinulla on erikoinen näkemys. Mitä uskontokuntaa edustat? Et siis usko seurakunnan ylösottoon? jSinullako ei ole Pyhää Henkeä itsessäsi, joka sinua ohjaisi? Kun seurakunnan ylösotto tulee lähiaikoina, jäät silloin tänne, jos et siihen usko.

        Joku turvapaikka Jumalan omille varmaankin on.Raamattu ei kuitenkaan puhu mitään siitä että uskovat olisivat taivaassa.Onko minussa Pyhää Henkeä?Sitä sinun täytyy kysyä kristukselta.Täällä minun ei tarvitse todistella mitään.Ehkä osoitat minulle raamatunpaikan tai paikat missä kerrotaan uskovien olevan taivaassa.Jos löydät,pyörrän heti sanani.


      • Lähtöäodotellessa
        Näkökulmaa kirjoitti:

        Joku turvapaikka Jumalan omille varmaankin on.Raamattu ei kuitenkaan puhu mitään siitä että uskovat olisivat taivaassa.Onko minussa Pyhää Henkeä?Sitä sinun täytyy kysyä kristukselta.Täällä minun ei tarvitse todistella mitään.Ehkä osoitat minulle raamatunpaikan tai paikat missä kerrotaan uskovien olevan taivaassa.Jos löydät,pyörrän heti sanani.

        Owuorin parantumisillan ohjelmasta ja hänen puheestaan saisit parhaiten kokonaisnäkemyksen, mitä tulee tapahtumaan

        Hän mainitsee myös Raamatunkohtia.


      • Näkökulmaa
        Näkökulmaa kirjoitti:

        Joku turvapaikka Jumalan omille varmaankin on.Raamattu ei kuitenkaan puhu mitään siitä että uskovat olisivat taivaassa.Onko minussa Pyhää Henkeä?Sitä sinun täytyy kysyä kristukselta.Täällä minun ei tarvitse todistella mitään.Ehkä osoitat minulle raamatunpaikan tai paikat missä kerrotaan uskovien olevan taivaassa.Jos löydät,pyörrän heti sanani.

        Tässäkin kirjoitetaan,että turvapaikka olisi kammioissa.Mitä kammiot ovat?.Jokin paikka jonka Jumala on valmistanut omilleen turvaksi vihan päiviltä,jonka uskon olevan viimeiset 3,5 kestävä vihanaika.Taivaasta ei ole mainintaa turvapaikan sijainnista,sen täytyy olla jossakin muualla oleva paikka.

        1 Vanhurskas hukkuu (abad), eikä kukaan pane sitä sydämelleen, hurskaat miehet otetaan pois kenenkään siitä välittämättä, sillä vanhurskas otetaan pois pahuutta näkemästä.

        2 Hän menee rauhaan: jotka vakaasti vaeltavat, he saavat levätä kammioissansa. (Jes. 57:1-2, KR 1933)

        Jesaja käyttää jakeessa yksi heprean sanaa "abad", jonka merkitys on hävitä, kadota. Meillä KR 1933 on kääntänyt sen "hukkuu", joka viittaa myös katoamiseen. KJV kääntää sanan "are taken away". Tämäkin viittaa seurakunnan poistumiseen maan päältä ylösotosssa. "Lepo kammioissa" , samoin kuin Jes. 26:20:ssa viittaa seurakunnan pakenemiseen pois Herran vihan päivästä.
        Seurakunnan poistuttua Herra ilmoittaa maan päälle jääneille Jesajan suulla vielä muutamaa jaetta myöhemmin;

        11 Ketä sinä arkailit ja pelkäsit, koska vilpistelit etkä minua muistanut, et minusta välittänyt? Eikö niin: minä olen ollut vaiti aina ikiajoista asti, ja niin et sinä minua pelkää?

        12 Mutta minä ilmoitan, mitä on sinun vanhurskautesi ja sinun tekosi; ne eivät sinua auta.

        13 Kun sinä huudat, auttakoon sinua jumaliesi joukko! Mutta tuuli vie ne kaikki, henkäys ottaa ne pois. Mutta joka minuun turvaa, se perii maan ja ottaa omaksensa minun pyhän vuoreni. (Jes. 57:11-13, KR 1933)


      • Näkökulmaa
        Lähtöäodotellessa kirjoitti:

        Sinulla on erikoinen näkemys. Mitä uskontokuntaa edustat? Et siis usko seurakunnan ylösottoon? jSinullako ei ole Pyhää Henkeä itsessäsi, joka sinua ohjaisi? Kun seurakunnan ylösotto tulee lähiaikoina, jäät silloin tänne, jos et siihen usko.

        "Tietysti lakasen lakasinkoneella!"Taideopiskelija, entinen alkoholisti, omakotitalon emäntä, lentokapteeni ja nuori leski kertovat sinulle totuuden.


    • Herätys alkaa ylösotosta. Mikään muu ei herätä ketään mihinkään mutta ku ylösotto tapahtuu, niin koko Suomen kansa jakaantuu jyrkästi kahtia.

      • KannatatakoVäärää

        Kerropas Jarmo toiko Owuor luipaamansa Väkevän herätyksen Eurooppaan. jonka 12.32015 ilmoitti alkavan Suomesta, Helsingistä? Katso aloituksen autenttinen Owuoren profetia. Älä sekoile sivuraiteille. Tämän ketjun alotus kysyy: Oliko Owuoren ennustus
        A) Jumalan hengen profetia, vai
        B) Väärä profetia?

        Kukaan ei näytä kuulleen tai nähdeen sellaista Väkevää, Massiivista herätyksen tunkua Helsingissä, kun Owuor oli 26-28.3.2015.

        Jos lupaa lottopotin kansalle, eikä tapahdu MITÄÄN, niin oletko Sinäkin Jarmo tällaisten huuhaa-eksyttäjien kannattaja?

        Nyt ei meriselityksiä. Kyllä vai Ei?


      • KannatatakoVäärää kirjoitti:

        Kerropas Jarmo toiko Owuor luipaamansa Väkevän herätyksen Eurooppaan. jonka 12.32015 ilmoitti alkavan Suomesta, Helsingistä? Katso aloituksen autenttinen Owuoren profetia. Älä sekoile sivuraiteille. Tämän ketjun alotus kysyy: Oliko Owuoren ennustus
        A) Jumalan hengen profetia, vai
        B) Väärä profetia?

        Kukaan ei näytä kuulleen tai nähdeen sellaista Väkevää, Massiivista herätyksen tunkua Helsingissä, kun Owuor oli 26-28.3.2015.

        Jos lupaa lottopotin kansalle, eikä tapahdu MITÄÄN, niin oletko Sinäkin Jarmo tällaisten huuhaa-eksyttäjien kannattaja?

        Nyt ei meriselityksiä. Kyllä vai Ei?

        Minä en tutki profetioita puoleen enkä toiseen, jollen ole niitä Jumalan hengen mukaisesti punninnut raittiiksi. Annan olla ja siinä kaikki.


      • Lähtöäodotellessa
        KannatatakoVäärää kirjoitti:

        Kerropas Jarmo toiko Owuor luipaamansa Väkevän herätyksen Eurooppaan. jonka 12.32015 ilmoitti alkavan Suomesta, Helsingistä? Katso aloituksen autenttinen Owuoren profetia. Älä sekoile sivuraiteille. Tämän ketjun alotus kysyy: Oliko Owuoren ennustus
        A) Jumalan hengen profetia, vai
        B) Väärä profetia?

        Kukaan ei näytä kuulleen tai nähdeen sellaista Väkevää, Massiivista herätyksen tunkua Helsingissä, kun Owuor oli 26-28.3.2015.

        Jos lupaa lottopotin kansalle, eikä tapahdu MITÄÄN, niin oletko Sinäkin Jarmo tällaisten huuhaa-eksyttäjien kannattaja?

        Nyt ei meriselityksiä. Kyllä vai Ei?

        Herätys pamahtaa päälle ja äkisti koko maapallolla, kunhan morsiusseurakunnan ylösotto tapahtuu. Siihen ei mene enää kauan. Koko maailma on sen jälkeen kaaoksessa, kun tosiuskovat vanhemmat ihmiset, pienet lapset ja sikiöt lähtevät silmänräpäyksessä. Herran omat, Jeesuksen todelliset seuraajat, tietävät varmaksi tuon asian. Väärät profeetat, leipäpiispat ja -papit, tapakristityt ja muuten vain jumalattomat, jäävät silloin tänne. Silloin tapahtuu selvä erottelu, kuka on mitäkin lajia, vuohia vai lampaita.
        Pyhä Henki toimii Jeesuksen omissa ja pitää heidät ajan tasalla näissä asioissa. Mm. Owuor herättelee ihmisiä maailmanlaajuisesti tuohon tulevaan tapahtumaan


      • Lähtöäodotellessa kirjoitti:

        Herätys pamahtaa päälle ja äkisti koko maapallolla, kunhan morsiusseurakunnan ylösotto tapahtuu. Siihen ei mene enää kauan. Koko maailma on sen jälkeen kaaoksessa, kun tosiuskovat vanhemmat ihmiset, pienet lapset ja sikiöt lähtevät silmänräpäyksessä. Herran omat, Jeesuksen todelliset seuraajat, tietävät varmaksi tuon asian. Väärät profeetat, leipäpiispat ja -papit, tapakristityt ja muuten vain jumalattomat, jäävät silloin tänne. Silloin tapahtuu selvä erottelu, kuka on mitäkin lajia, vuohia vai lampaita.
        Pyhä Henki toimii Jeesuksen omissa ja pitää heidät ajan tasalla näissä asioissa. Mm. Owuor herättelee ihmisiä maailmanlaajuisesti tuohon tulevaan tapahtumaan

        Amen! Puhut järkeä, sekä raamatullisesti oikein. Noin se juuri tapahtuu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      11
      1885
    2. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      180
      1710
    3. Mitä sä kuvittelit

      Kun annoit mulle huomiosi, tottakai minä menin ihastumaan suhun. En ole koskaan ollut se henkilö keneen kukaan kiinnittä
      Ikävä
      121
      1557
    4. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      126
      1551
    5. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      121
      1306
    6. Sähköauto ei saastuta

      Koska sähköautossa ei ole saastutusputkea kuten polttomoottoriautossa. Saastuttajille tulee mätkäistä kunnon saastutusv
      Maailman menoa
      311
      1116
    7. Älä nainen leikistä suutu!

      Ja kyllä täytyy kritiikkiäkin kestää, mm. ylipaino, se että oot köyhä jne jne Melko tutulta mieheltä
      Ikävä
      114
      1063
    8. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      166
      1028
    9. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1014
    10. Olisitko oikeasti

      valmis kohtaamaan kaivattusi?
      Ikävä
      95
      995
    Aihe