1 kg hapankaalia
1 broileri (tai koipia tai rintapaloja/ kypsyvät tasaisemmin)
2 kkp tatteja, kypsennettyjä tai säilöttyjä
1 sipuli
2 dl smetanaa
siirappia
olutta
timjamia, kuminaa,katjanmarjaa
Hauduta hapankaali kypsäksi kannen alla. Tämän jälkeen mausta siirapilla, oluella, timjamilla ja kuminalla.Puhdista ja paloittele broileri, kypsennä palat voissa kunnes ne ruskistuvat pinnasta.
Kypsennä tatit ja hienonnettu sipuli yhdessä. Levitä uunipannun pohjalle kerros hapankaalia, kerros kananpaloja, kerros tatti-sipuliseosta ja jälleen hapankaalia. Tasita pinta ja levitä smetanaa paistoksen pintaan.Paista kohtalaisessa lämmössä kunnes broileri on täysin kypsä.
Voit tarjota lisäkkeenä punajuuresta, omenasta, piparjuuresta ja smetanasta valmistettua salaatia.
(Ohje Alexander Nevskin keittiömestari Hariton Ivanovitsh)
hapankaali kanapata
hapukaksashapukoor
0
189
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ikävöin sinua kokoyön!
En halua odottaa, että voisin näyttää sinulle kuinka paljon rakastan sinua. Toivon, että uskot, että olen varsin hullun614428KALAJOEN UIMAVALVONTA
https://www.kalajokiseutu.fi/artikkeli/ei-tulisi-mieleenkaan-jattaa-pienta-yksinaan-hiekkasarkkien-valvomattomalla-uimar1523291Kadonnut poika hukkunut lietteeseen mitä kalajoella nyt on?
Jätelautta ajautunut merelle ja lapsi uponnut jätelautan alle?552560Jos sinä olisit pyrkimässä elämääni takaisin
Arvelisin sen johtuvan siitä, että olisit taas polttanut jonkun sillan takanasi. Ei taida löytyä enää kyliltä naista, jo492554- 1102285
- 241893
- 241681
- 301626
- 1691540
- 361275