http://keskustelu.suomi24.fi/t/429005/kievilaiset-kotletit
http://www.datsha.com/ruokanurkka/
http://www.venajaseura.com/venaja-tieto/venalainen-keittio
Pozarskyn kyljykset
http://pokrova.fi/ruokailu/
Ester Veltheimin resepti, peräisin Omskista Siperiasta
1/4 kg kananrintaa
1/4 kg nuorta naudanlihaa
1 muna ja lisäksi 2 keltuaista
2 siivua ranskanleipää
2 dl kermaa
korppujauhoja
Liotetaan leivänsiivut kermassa, jonka jälkeen jauhetut lihat ja liotettu leipä sekoitetaan, lisätään muna, keltuaiset ja kerma. Maustetaan suolalla ja pippurilla. vaivataan seos hyvin taikinaksi ja pannaan jääkaappiin noin tunnin ajaksi, jona ainesosat tutustuvat toisiinsa.
Sitten muovataan taikinasta noin 7-8 sentin paksuinen pötkö, josta leikataan vähän yli sentin paksuisia siivuja. Nämä taputellaan korppujauhojen avulla soikeahkoiksi kyljyksiksi, jotka paistetaan reilussa voissa keskikuumalla pannulla.
Kieviläiset kotletit Bojarski kyljykset
Tosi_ruokaa
0
103
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 163471
Muistatko vielä viime kesän "sutinat"?
Kohtalo vai mikä lie järjesti, että törmäiltii jatkuvasti toisiimme. Ihan uskomatonta, koska eihän me mitään ikinä sovit212392En tullut, koska käytit päätäsi.
Ja koska ihmiset pilaavat sillä mahdollisuudet, kaikki mikä toimii vaatii oman lähestymistapani. Kun levittää punaisia m321965- 181881
- 821868
- 261592
- 291450
Kulta, sovitetaanko joku ilta avainta lukkoon?
Musta tuntuu että me ollaan pari. Olisi ihana saada asialle sinetöinti viemällä suhde päätyyn asti. ❤️ Rakastan sua ikui361427Miten lasketaan?
Ompa ollut valtava ihmismassa taas Folkkaajia liikenteessä. Miten noin 2200 lipunostaneesta muodostuu 11000 kävijää?.91394Hyvää Huomenta Rakas Neiti
Hyvää Huomenta Nainen🤗 Kaikkea hyvää toivon sinun päivääsi😘 Näin toivoo mies111334