Heippa vaan kaikille makoisan ruoan ystäville!
Keitin eilen ison kattilallisen riisiä ja yritin aamupäivällä wokata sitä.
Minulla on ihan oikea wokki- pannu, jonka oikeaoppisesti wokkiruokakirjan mukaan ensin lämmitin kuumaksi ennen kuin lisäsin rypsiöljyn ja sitten kierittelin sitä niin, että öljy levisi laidoillekin. Lisäsin riisiä ihan vaan noin 1,5 sentin paksuisen kerroksen ja yritin wokata miltei maksimi lämpötilalla, mutta osa riisistä otti kiinni pannuun ja loppu jäi ikävän vaaleaksi eli ei paistunut lainkaan. Mikä neuvoksi?
(käytin rypsiöljyä)
Ei oikein onnistu riisin wokkaaminen
keittiömuksu
2
129
Vastaukset
- Aina-onnistuu
Keitä riisit kattilassa?
- friedrice
Kyse on paistetusta riisistä, joka on oma ruoka-lajinsa Aasiassa.
Kokeile seuraavalla kerralla antaa riisin rauhassa ruskistua ennen sekoittamista.
Valurauta- ja hiiliteräspannujen tulee olla rasvapoltettuja ennen käyttöä ja puhdistus vain kuumalla vedellä ja harjalla.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ikävöin sinua kokoyön!
En halua odottaa, että voisin näyttää sinulle kuinka paljon rakastan sinua. Toivon, että uskot, että olen varsin hullun614368KALAJOEN UIMAVALVONTA
https://www.kalajokiseutu.fi/artikkeli/ei-tulisi-mieleenkaan-jattaa-pienta-yksinaan-hiekkasarkkien-valvomattomalla-uimar1483139Jos sinä olisit pyrkimässä elämääni takaisin
Arvelisin sen johtuvan siitä, että olisit taas polttanut jonkun sillan takanasi. Ei taida löytyä enää kyliltä naista, jo472458Kadonnut poika hukkunut lietteeseen mitä kalajoella nyt on?
Jätelautta ajautunut merelle ja lapsi uponnut jätelautan alle?482370- 982025
- 241883
- 301606
- 231602
- 1531445
- 341233