Heippa vaan kaikille makoisan ruoan ystäville!
Keitin eilen ison kattilallisen riisiä ja yritin aamupäivällä wokata sitä.
Minulla on ihan oikea wokki- pannu, jonka oikeaoppisesti wokkiruokakirjan mukaan ensin lämmitin kuumaksi ennen kuin lisäsin rypsiöljyn ja sitten kierittelin sitä niin, että öljy levisi laidoillekin. Lisäsin riisiä ihan vaan noin 1,5 sentin paksuisen kerroksen ja yritin wokata miltei maksimi lämpötilalla, mutta osa riisistä otti kiinni pannuun ja loppu jäi ikävän vaaleaksi eli ei paistunut lainkaan. Mikä neuvoksi?
(käytin rypsiöljyä)
Ei oikein onnistu riisin wokkaaminen
keittiömuksu
2
81
Vastaukset
- Aina-onnistuu
Keitä riisit kattilassa?
- friedrice
Kyse on paistetusta riisistä, joka on oma ruoka-lajinsa Aasiassa.
Kokeile seuraavalla kerralla antaa riisin rauhassa ruskistua ennen sekoittamista.
Valurauta- ja hiiliteräspannujen tulee olla rasvapoltettuja ennen käyttöä ja puhdistus vain kuumalla vedellä ja harjalla.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu
Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)352811Haistoin ensin tuoksusi
Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu91985- 171443
Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."
ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w211335- 81300
- 171221
Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?
Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais51131- 71075
- 61044
- 211038