Heippa vaan kaikille makoisan ruoan ystäville!
Keitin eilen ison kattilallisen riisiä ja yritin aamupäivällä wokata sitä.
Minulla on ihan oikea wokki- pannu, jonka oikeaoppisesti wokkiruokakirjan mukaan ensin lämmitin kuumaksi ennen kuin lisäsin rypsiöljyn ja sitten kierittelin sitä niin, että öljy levisi laidoillekin. Lisäsin riisiä ihan vaan noin 1,5 sentin paksuisen kerroksen ja yritin wokata miltei maksimi lämpötilalla, mutta osa riisistä otti kiinni pannuun ja loppu jäi ikävän vaaleaksi eli ei paistunut lainkaan. Mikä neuvoksi?
(käytin rypsiöljyä)
Ei oikein onnistu riisin wokkaaminen
keittiömuksu
2
167
Vastaukset
- Aina-onnistuu
Keitä riisit kattilassa?
- friedrice
Kyse on paistetusta riisistä, joka on oma ruoka-lajinsa Aasiassa.
Kokeile seuraavalla kerralla antaa riisin rauhassa ruskistua ennen sekoittamista.
Valurauta- ja hiiliteräspannujen tulee olla rasvapoltettuja ennen käyttöä ja puhdistus vain kuumalla vedellä ja harjalla.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 352206
- 841293
- 561288
Mies mä oon ihan helppo
Miehelle johon oon ihastunut. Olen harvoin ihastunut, mutta suhun olen. Ei tarvitse kuin pyytää, niin...351215- 631171
Mies olen aika erakko nykyään
Vanhentunutkin olen muutamana viime vuonna parikyt vuotta. Kun en ennenkään kelvannut, niin tuskin nytkään kelpaan. Lisä39884Lavroville taitaa olla jo ikkuna raollaan?
Lavrovin syytä välttää korkeita paikkoja ja ikkunoiden läheisyyttä.Ettei vain keikahda ikkunasta pihalle.122769- 31721
Ylen johdon hulppeat bonukset alkavat taas
Suora kopio Iltalehdestä: "Asiasta kertoo Iltalehdelle Ylen hallituksen puheenjohtaja Matti Apunen. Mitä tulospalkkioi21572Skenaario
Elämä ja kuolema ovat merkillisin nyytti olevaisuutta. Mutta kun kumpaakaan ei ole, syntyy lapsuksia, joita korjaamaan55565