mitä viehättävää on naisen pyllyssä?

kkllmmm

Naisten pyllyistä kirjoitellaan ihastelevasti ja niitä myös ihastellaan.Minusta tuo on homomaista toimintaa. Pyllyn keskellä on ryppyinen peräaukko ja sieltä tulee kakkaa. Mitä viehättävää tässä on? Naiset pyörittelevät pyllyjään ja sen pitäisi olla jotenkin viekoittelevaa vaan kun ei ole. Naisilla on täysin samanlainen ryppyreikä kuin miehillä ja samoilla toiminnoilla. Naiset eivät tätä vaan tajua kun ovat niin ujoja kaikkeen kakkimiseen liittyvässä ja kuvittelevat että tosimiehet eivät ole kiinnostuneita mihinkään ryppyreikään liittyvästä

28

2765

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • anaalianalyytikko

      Olen ihan samaa mieltä kanssasi ja olen aina ihmetellyt että mitä ihanaa on jonkun toisen ihmisen likaisessa perseessä sukupuoleen katsomatta. Samaa paskaa sieltä puskee vaikka naiset kuinka yrittävät olla pierunki suhteen että YÄK! Lisäksi olen tutkinut että nainen kun käy vessassa kakulilla ja olen perästä mennyt niin vessan yleistuoksu paskasta on paljon väkevämpi kuin se että siellä mies olisi käynyt tunkilla. Tutkimuksissani olen todennut että tähän paljolti myötävaikuttaa suurelta osin se että naiset pidättelevät pieruja,aivan kuin niiden päästely ilmoille ei olisi luonnollista. Myös kuntosaleil olen odottanut että nainen poistuu kuntolaitteelta ja nuuhkaissut penkkiä,niin aivan sama vinha hikinen perseenreikä siinä on haissut,kuin mies olisi siinä hikoillut.

      • ndldow8dl

        Tämä on muuten täysin että ja tieteellisestikkin todistettu että naisten pierut ja kakka haisevat paljon pahemmalle kuin miesten, niissä on enemmän rikkidioksidia. Silti naiset ovat olevinaan niin hienoja vaikka heidän tuotoksensa haisevat itse asiassa paljon pahemmalta kuin miesten. Naiset muuten vääntävät tajuttoman pitkiä ja paksuja kakkapökäleitä, että sekin vielä.


      • hohhohhojaa

        Siis ihan oikeastiko sä käytät aikaasi tollaseen? Voi hyvät hyssykät! Ja sinuako (tai siis teitä kumpaakinko) pitäisi kutsua aikuiseksi mieheksi???


    • dfdfdfsdfzf

      Sinä taannut aina tälle samalle pissikakka-asteelle kun tunnet olosi uhtatuksi. Miksi et hae apua itsellesi. Jutut on tosi lapsellisia loukatakseen ketään naista, vaikka niin lienee hyökkäyksesi tarkoitus. Pissi-kakkajutut kiinnostavat muistaakseni alle seitsemänvuotiasta. Joku ammatti-ihminen pystyisi tietämään ajanjakson, johon taannut. Kuulostat todella lapselliselta, kuin pikkupojalta joka sanoo naisista yök. Ilmiselväti palstan jutut saavat mielesi järkkymään. Hae niihin apua. Olettaisin, että sinulla jonkinlainen kontrolli onkin. Näytä juttusi ja kerro miltä sinusta tunutuu, kun sinun on pakko kirjoittaa palstalle näin.

      • hoitoonheti

        Sinun tässä pitäsisi hakea ap:n sijasta hoitoa, jos olet kiinnostunut naisten perseiden katselemisesta. Etkö ymmärrä, että sielä tulee vain kakkaa ulos?


      • atännä

        Se kehitysjakso anaalivaihe nimeltään ;)


      • persetti
        hoitoonheti kirjoitti:

        Sinun tässä pitäsisi hakea ap:n sijasta hoitoa, jos olet kiinnostunut naisten perseiden katselemisesta. Etkö ymmärrä, että sielä tulee vain kakkaa ulos?

        Niin mutta ei sieltä aina paskaa ja pierua tule. Silloin kun ei tule niin naisen persettä o kiva taputella ja ihastella.


      • prötpröttrööt

        Kitkeriä pieruja tuoltakin tulee.


    • totuustässä

      Mies- ja naissukupuolen välinen fyysinen ero on ihmislajilla moneen muuhun lajiin verrattuna hyvin pieni, katsottiin sitten edestä tai takaa.

      Olenkin sitä mieltä että naisiinkin sekaantuminen on oikeastaan homostelua.

      • Hömötrölli

        Naisiin sekaantuminen - se on homoille.


    • Voinollaväärässäkin

      Minä olen aina luullut, että naisten perseissä kiinnostaa pakarat ja niiden koko, muoto, kiinteys yms. eikä persereikä.

      • Kuten tuossa edellä jo epäiltiinkin, se on vissiin kehitysvaiheesta kiinni. Osa palstalaisista on edelleen anaalivaiheessa ja jotkut jo ymmärtävät naisen lantion ja takapuolen kaarien päälle.


      • Ujoatm26v

        Niin minäkin olen luullut.


      • Palstasähke

      • Aikuisten.oikeesti
        Palstasähke kirjoitti:

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13768456/tiedote-ratikkakuskille

        Expua, mikä sua vaivaa?



      • Ratikkakuski kirjoitti:

        Joo, huomiohuoraava luonteeni on aivan liikutuksen tilassa saamastani vähäveristen huomiosta. ;-)

        Jotain on tehnyt silloin oikein, kun saa oman aloituksen palstalle. :-D


    • ölölööö

      Eikai kukaan peppureikää ihannoi? ;D

    • oikuinkahauskaaaa

      Onpa taas palstan "miehillä" jutut. Oletteko ihan oikeasti aikuisia? Jutut on kuin jollain pikkupojilla.

      • Naisasialoser1

        Henkisesti olemme jonneja.


    • selitystässä

      Naisen lantio ympäröi pillua. Heteromies tuntee viehätystä naiselliseen muodokkaaseen pyllyyn kapean vyötärön alapuolella. Kapea vyötärö viestittää ei-raskautta eli periaatteessa vapaata naista. Leveä, muodokas pylly hedelmällisyyttä, naisellisuutta. Yhdistelmä kapea vyötärö, muodokas pylly saa stondiksen aikaan.

    • peput.on.kauniita

      naisen peppu on vaan niin kaunis oikea taide teos naisvartalossa kaikki on kaunista

    • Fkmdlslksdsdssdsd

      Naisen kankkuhan on suora kertomus geneettisestä taustasta, elämäntavoista, lantion leveydestä eli varsin hyvä yleismittari siitä kuinka hyvät edellytykset naisella on saada lapsia (ja nuorten naisten kohdalla yksi merkki siitä että biologinen sukukypsyys saavutettu).

      Estetiikkamme on pohjimmiltaan biologinen kompassi ja ainakin minä navigoin näiden taivaankappaleiden avulla oikein mielelläni.

    • Anonyymi

      Se on jäänyt evoluutiosta se perse kun pillu on ollu takana, ja voihan kaikkea täällä maailmassa yököksyä teidän mielestä

    • Anonyymi

      Kakkaahan sieltä tulee. Siihen sen evoluutio on tarkoittanut.

    • Ei välttämättä samanlainen. Nykypäivänä sen voi värjätä *naur*

    • Ehkä sunkin kannais lukea Desmon Morrisin kirja "Hellyyden anatomia" (vai oliko se se joku muu niistä eläintieteilijän näkökulmasta kirjoitetuista ihmiskirjoista).
      https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Desmond_Morris

      Tosin itsekin suhtaudun tuolla tietyllä varauksella, mutta mielenkiintosia näkökulmia hänellä on, ja monessa asiassa takuulla oikeassa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      140
      2030
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      171
      1220
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1137
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      167
      994
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      93
      916
    6. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      60
      860
    7. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      859
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      42
      804
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      780
    10. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      117
      688
    Aihe