Olen 16v poika ja ateisti

lonelywolf99

Olen nyt 16 v poika..En ole edes koskaan suudellut naista ,en myöskään miestä.Tämän lasken vahvuudekseni.En ole riippuvainen ihmisistä.Olen vapaa ja riippumaton,en biologisten halujen orja.Teen mitä tahdon.Myöskään lait eivät sido minua.Olen tehnyt myös rikoksia..

14

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Arvostan pidättyväisyyttäsi suutelun suhteen. Toivon kuitenkin, että myöhemmin kun tulet täysi-ikäiseksi löydät itsellesi naisen, jota voit rakastaa ja joka rakastaa sinua, niin että voitte yhdessä solmia avioliiton ja elää onnellisena koko elämänne ajan. Se on Jumalan tahto ja suunnitelma ihmisen kohdalla.
      Mutta mitä ateismiin ja rikoksiin tulee, haluaisin tietää, kuinka ne mielestäsi rakentavat sinua ? Onko mielestäsi oikeaa vapautta se, että saa tehdä rikoksia, jotka vahingoittavat muita ihmisiä. Hyväksyisitkö sen, että joku tekee sinua vastaa rikoksia vapauden varjolla?

      • JumaIa

        Kuulehan Mark-bebis, ei ole oikein udella tuollaisia henkilökohtaisia asioita. Enkö ole jo kyllin monta kertaa varoittanut sinua asettumasta kanssaihmisiesi yläpuolelle ja lähestulkoon korottamasta itseäsi omaksi epäjumalaksesi? On murheellista nähdä, ett'eivät sanani saa aikaan sinussa minkäänlaista vaikutusta. Pelkään suuresti, että olet jo niin Saatanan vallassa, että turvallinen paluu nöyrän ja hillityn kristityn polulle on sinulle jo mahdotonta. Pysähdy tutkiskelemaan itseäsi ja unohda koko Internet muutamaksi päiväksi, lapseni, sillä vain siten voit löytää tiesi takaisin oikeaan uskoon.


      • IlkimyksenPoliisikoira

        --- Onko mielestäsi oikeaa vapautta se, että saa tehdä rikoksia, jotka vahingoittavat muita ihmisiä. Hyväksyisitkö sen, että joku tekee sinua vastaa rikoksia vapauden varjolla? ---

        Entä hyväksytkö sinä uskontojen vaatimat väkivaltarikokset, kuten poikavauvojen ympärileikkauksen? Entä mitä mieltä olet kannibalismista, syötkö mielelläsi illallisella Kristuksen ruumista ja naukkaat hänen vertaan kyytipojaksi?


      • Jaakoppi, aloittaja ei sanonut tehneensä rikoksia, jotka olisivat vahingoittaneet toisia ihmisiä. :-)


    • joo-0

      "Olen nyt 16 v poika..En ole edes koskaan suudellut naista ,en myöskään miestä.Tämän lasken vahvuudekseni."

      No, minä olen 31 v mies, enkä minäkään ole noita asioita koskaan tehnyt (taidan olla aseksuaali), mutta en käsitä mitä vahvuutta tai heikkoutta tuossa on.

      • joo-0

        Tai hetkinen, kyllä siinä sittenkin on heikkous. Jos harrastaa pidättäytymistä, johtaa se seksuaaliseen turhautumiseen ja patoutumisiin, jotka voivat sitten purkautua (no pun intended) raiskauksen muodossa.


      • Jyrionviisas
        joo-0 kirjoitti:

        Tai hetkinen, kyllä siinä sittenkin on heikkous. Jos harrastaa pidättäytymistä, johtaa se seksuaaliseen turhautumiseen ja patoutumisiin, jotka voivat sitten purkautua (no pun intended) raiskauksen muodossa.

        Höpöhöpö.
        Pidättyväisyys vahvistaa itsehillintää seksiasioissa, mutta holtiton seksikäyttäytyminen on se joka yllyttää pyytteessa olevan raiskaamaan.

        Tästä teemasta tulikin mieleen muuan tutkimus jossa selvisi että seksuhteita ennen avioliittoa harrastaneet eroavat 80 % todennäköisemmin uskottomuuden vuoksi kuin ne jotka ovat pidättyneet seksistä ennen avioliittoa.

        Siis se terveysoppitunnilla typerän evokkimaikan neuvo että on hyvä harrastaa ennen avioitumista seksiä monen kanssa olisi hyvää harjoitusta avioliittoa ja aviopuolisin valintaa varten on idioottimaisen tyhmä.
        Totuus on että esiaviolliset suhteet eivät ole hyvää harjoitusta avoliittoa varten vaan uskottomuutta varten.


    • jyrijuukumoron

      Siis tässä tyypillinen evomoraalikouluopetuspakkosyötön läpikäynyt standardikakara.
      Parempi kun ei olisi ikinä syntynytkään.

    • Uskonasialla

      Minä olen 30v mies eikä minuakaan ole ikinä kiinnostanut alkaa suutelee/nuolee miesten taikka naisten bakteeripesäkkeitä..olen niitä ihmisiä jotka ajattelee asioita hieman pidemmälle. Ei varmaan jumala tykkäisi hyvää jos kuulis että olen jonkun irstaan naisen alapäätä nuollut ja vaikka kuinka itkisin, katuisin ja selittäisin että olin humalassa, sillä eihän jumalakaan ole ketään ihmistä nuollut.

      • Hihukki

        Höh, kyse on pyhistä asioista, Jumala tekee meille enemmänkin kuin "Nuolee", hän pitää meidät jokaisen koossa. Ihmisen oma pelko aiheuttaa sen, että Jumalatkin hermostuvat minäkuvaasi, kun itsesi on tehnyt asian, jota minäsi häpeää. Ei häpeää ole helppoa kestää, vaikka moni nainen on sen tuntemisessa ammatilainen.


    • Hihukki

      Oletkohan oikeesti? Tämä saattoi olla nyt jonkun 29 vuotiaan mulgeron trollausviesti? No, kyllä minä tuon ateismin honasin, on helppoa valehdella, jos ei pelkää rangaistusta. Mutta olemattomuutta on enemmän kuin olevaisuutta, onko se väärin?

      • Hihukki

        Höh, ateistit vain kuolevat Jumalasta liian suurta. Jos Jumala on sanonut olevansa vain olemassa:"Minä Olen", niin miten kukaan voi olla myös sen vastakohta? No, jossakin eri asiassa, vain paholainen on olemassa, Jumalan sijaan, ja onko ihminen sitten kumpi? Mutta on sellaistakin olemattomuutta, jota ei ole vielä löytänyt Jumalat eikä paholaisetkaan, koska kombinaatioita, variaatioita ja permutaatioita on kaikelle niin paljon, ettei niitä kaikkia koskaan saada tehtyä ja havaita loppuunsa asti. Tämän vuoksihan Messiaamme valtakunnasta sanottiin, ettei se lopu koskaan.


    • Jyrkkityrkkii

      Olet ilmeinen luuserievokkivanhempiesi luuserievokkikakara joka tekee mitä tahtoo ja sössii siksi elämänsä piloille.
      Kohta sinulla on klamydiaherpes huulessa ja tippuri alpäässä ja mieti silloin että kannattiko tehdä ihan kaikkea?

      • Hahhahhaa. Klamydiaherpestä ei ole olemassakaan. Oletpas sinä tyhmä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      326
      3878
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      275
      2224
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      114
      1554
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      94
      1390
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1383
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1247
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1218
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1058
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1054
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      66
      942
    Aihe