Teen usein popkorneja kattilassa ja olen kokeillut erilaisia öljyjä, rasvaseoksia ja voita kattilan pohjalla. Lopulta uskaltauduin kokeilemaan myös avokadoljyä, koska sen kiehumispiste on korkea. Pelkäsin maun olevan omituinen, mutta se olikin loistava! Maku on oikeastaan aika voimainen. Jyvät poksahtelevat hyvin kuumassa öljyssä ja avokadoöljy on terveellinen vaihtoehto. Suosittelen!
Vai keksiikö joku jotain pahaa tästä minun välillä lähes jokapäiväisestä herkusta/iltapalasta? Suolan määrää toki yritän rajoittaa.
Popkornien valmistaminen kattilassa avokadoöljyssä
Poppop
0
52
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1077793
Siekkilässä ajettu ihmisten yli- mitä tapahtui? Länsi-Savo ei ole uutisoinut asiata
Manneja, vaiko matuja?1146098- 835207
- 1414563
Alavuden sairaala
Säästääkö Alavuden sairaala sähkössä. Kävin Sunnuntaina vast. otolla. Odotushuone ja käytävä jolla lääkäri otti vastaan113240- 623034
- 582948
Törkeää toimintaa
Todella törkeitä kaheleita niitä on Ylivieskassakin. https://www.ess.fi/uutissuomalainen/8570818102464- 612447
Hei........
Pelkkä sun näkeminen saa mut hymyilemään pitkin iltaa. Oot niin 🤩😘 Edellinen poistettiin.562076