Viestini presidentti Putinille

Viestini presidentti Putinille

Lähetin eilen presidentti Putinille seuraavan viestin. NWO on lyhenne sanoista New World Order eli Uusi maailmanjärjestys.

President Putin

Are you really working against NWO? Or are you a part of NWO plan that there must be also an opposition which claims to fight against NWO, but in fact is working with them in order to bring NWO in the world?

That means that the West would be thesis and Russia would need to be antithesis, but the synthesis would be a New World Order.

I hope that this is not the case, but instead you and Russia are seriously and honestly opposing NWO and the coming Antichrist.

Sama suomeksi.

Presidentti Putin

Toimitteko todellakin NOW:ta vastaan? Vai oletteko te osa NWO:n suunnitelmaa, että täytyy olla myös oppositio, joka väittää taistelevansa NWO:ta vastaan, mutta joka itse asiassa työskenteleekin heidän kanssaan saadakseen NWO:n voimaan maailmassa?

Tämä merkitsee sitä, että Länsi olisi teesi ja Venäjän tarvitsisi olla antiteesi, mutta synteesi olisi Uusi maailmanjärjestys.

Toivon, että tästä ei ole kysymys, vaan sen sijaan te ja Venäjä olette vakavasti ja rehellisesti NWO:ta ja tulevaa Antikristusta vastaan.
_____________

On kiinnostavaa nähdä, tuleeko Putinilta vastausta. Olen itse kallellaan siihen näkemykseen, että tämän hetken Venäjä on mukana rakentamassa Uutta maailmanjärjestystä eli puheet sen vastustamisesta ovat hämäystä. Venäjä on juuri se vastavoima, joka tarvitaan, jotta NWO:n haluama Kolmas maailmansota saadaan aikaiseksi, jotta sen jälkeen maailman kansoille ja ihmisille voitaisiin markkinoida ihmeellistä rauhan miestä, maailman pelastajaa, messiasta alias Antikristusta.

Pidän kuitenkin mahdollisena, että Kolmannen maailmansodan jälkeen, jonka Venäjä tulee häviämään, Venäjällä pääsee valtaan hyvä mies, Jumalaan uskova johtaja, joka oikeasti vastustaa tulevaa Antikristuksen johtamaa Uutta maailmanjärjestystä. Jos näin on, niin silloin Suomen kannattaa olla liitossa tämän pyhän Venäjän kanssa, koska Suomenkin on syytä olla tulevan Saatanaa palvovan ja yhden maailmanhallituksen ja maailmandiktaattorin johtaman Maailman unionin ulkopuolella.

10

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PutinKremilistä

      Laitoin juuri ohjukset tulemaan kohti taloasi! Loppuu tuo joutava horina.

      • InhottavaRealisti

        Putin VARMASTI lukee...


    • asdgrfsdf

      Voin vakuuttaa, ettei Putin tule koskaan edes näkemään viestiäsi, saatika vastaa siihen. Maailman eri valtioiden johtohenkilöt saavat postia erinäisiltä uskonnollisilta hörhöiltä uskomattomia määriä päivässä ja heillä on henkilökuntansa näitä varten. Ja heillä on ö-mappi, jonne tuokin joutuu.

    • Hyvä jos ovat heitä vastaan, eikös Raamattu niin ilmoitakkin että Goog ja antikristus olisivat toistensa vastustajia/kilpailijoita sitten aikanaan. Mutta herra Goog,; Venäjä tulee aikanaan hyökkäämään liittoumansa kanssa Israeliin, silloin kun Israel on rauhallisena ja turvallisena omassa maassaan ja toipunut miekan jäljiltä (psalmi 83 sodan jäljiltä? Jossa Damaskos kenties tuhoutuu?) saalista saamaan - ryöstämään, eli niitä valtavia öljy ja maakaasu varoja, joita Israelista on jo löytynyt.
      .
      .
      "Minulle tuli tämä Herran sana:

      "Ihmislapsi, käännä kasvosi kohti Googia Maagogin maassa, Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinasta, ja ennusta häntä vastaan ja sano: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, Minä käyn sinun kimppuusi, Goog, sinä Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinas. Minä kuljetan sinua, panen koukut sinun leukoihisi ja nostatan sotaan sinut ja kaiken sinun sotaväkesi: hevoset ja ratsumiehet, kaikki pulskasti puettuja, suuren joukon suurine ja pienine kilpineen, miekankantajia kaikki. Persia, Etiopia ja Puut ovat heidän kanssansa, kilvet ja kypärit on heillä kaikilla. Goomer ja kaikki sen sotalaumat, Toogarman heimo pohjan periltä ja kaikki sen sotalaumat - lukuisat kansat ovat sinun kanssasi. Ole valmis, varustaudu, sinä ja kaikki joukkosi, jotka ovat kokoontuneet sinun luoksesi, ja ole sinä varalla heitä varten. Pitkien aikojen perästä sinä saat määräyksen, vuotten lopulla sinun on karattava maahan, joka ON TOINTUNUT MIEKAN JÄLJILTÄ, *koottu monien kansain seasta, - mentävä Israelin vuorille, jotka kauan aikaa OLIVAT OLLEET rauniomaana; SE ON TUOTU POIS kansojen seasta, ja he asuvat turvallisina kaikki tyynni*.

      Sinä hyökkäät kuin rajuilma, tulet kuin pilvi, pettääksesi maan, sinä ja kaikki sotalaumasi ja lukuisat kansat, jotka ovat sinun kanssasi. Näin sanoo Herra, Herra: Mutta sinä päivänä tulee mieleesi jotakin, ja sinä mietit pahan juonen ja sanot: Minä hyökkään SUOJAAMATTOMAAN maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat TURVALLISINA - asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia. Sinä aiot saalista saada, ryöstettävää ryöstää, ojentaa kätesi RAUNIOITA kohti, jotka ON SAATU asutuiksi, ja kansaa kohti, joka ON KOOTTU pakanakansain seasta, joka on hankkinut karjaa ja omaisuutta ja ASUU MAAN NAVASSA. Saba ja Dedan ja Tarsiin kauppiaat ja kaikki heidän nuoret jalopeuransa kyselevät sinulta: 'Oletko sinä menossa saalista saamaan, ryöstettävää ryöstämään? Oletko koonnut joukkosi kantamaan hopeata ja kultaa, ottamaan karjaa ja omaisuutta, suurta saalista saamaan?'

      Sentähden ennusta, ihmislapsi, ja sano Googille: Näin sanoo Herra, Herra: Sinä päivänä sinä kyllä huomaat, että Minun kansani Israel asuu turvallisena, ja lähdet asuinpaikastasi pohjan periltä, sinä ja sinun kanssasi lukuisat kansat, jotka kaikki ratsastavat hevosilla: suuri joukko, lukuisa sotaväki. Sinä hyökkäät Minun kansani Israelin kimppuun KUIN PILVI, peittääksesi maan. Päivien lopulla on tämä tapahtuva. Ja Minä annan sinun karata maahani, että pakanakansat tulisivat tuntemaan Minut, kun Minä osoitan PYHYYTENI sinussa, Goog, heidän silmäinsä edessä. Näin sanoo Herra, Herra: Etkö se ole sinä, josta Minä muinaisina päivinä puhuin palvelijaini, Israelin profeettain, kautta, jotka niinä päivinä ennustivat, vuodesta vuoteen, että Minä annan sinun karata heidän kimppuunsa?

      Mutta sinä päivänä, jona Goog karkaa Israelin maahan, sanoo Herra, Herra, nousee Minun vihani hehku. Kiivaudessani, tuimuuteni tulessa Minä sanon: Totisesti tulee sinä päivänä suuri maanjäristys Israelin maahan. Ja Minun edessäni vapisevat meren kalat ja taivaan linnut ja metsän eläimet ja kaikki maassa liikkuvat matelijat ja kaikki ihmiset, jotka maan pinnalla ovat; ja vuoret luhistuvat, ja vuorenpengermät sortuvat, ja kaikki muurit sortuvat maahan. Ja Minä kutsun häntä vastaan kaikille vuorilleni miekan, sanoo Herra, Herra: toisen miekka on oleva toista vastaan. Minä käyn oikeutta hänen kanssansa rutolla ja verellä. Ja Minä annan sataa kaatosadetta, raekiviä, tulta ja tulikiveä hänen päällensä, hänen sotalaumojensa päälle ja lukuisain kansojen päälle, jotka hänen kanssansa ovat. Niin Minä osoitan suuruuteni ja pyhyyteni sekä teen itseni tunnetuksi lukuisain pakanakansain silmien edessä. Ja he tulevat tietämään, että Minä olen Herra."" [HESEKIEL 38]
      .
      .
      * Huomioikaapa kuitenkin;

      "joka - - koottu monien kansain seasta, - mentävä Israelin vuorille, jotka kauan aikaa OLIVAT OLLEET rauniomaana; SE ON TUOTU POIS kansojen seasta,- -"

      että tuo ei tarkoita varmastikaan pelkästään juutalaisia; juudalaisia eli Juudan heimoa (Juuda ja Benjamin) - VAAN KAIKKIA Israelin heimoja, myös Efraimia eli Israelia (10 heimoa), jotka palaavat Israelin vuorille, ns. Länsirannan alueelle. Eli tuossa kohtaa koko Jaakob on Israelissa. Israelin vuoret ovat vielä rauniomaana... joten ihan heti lähitulevaisuudessa nämä "lopun ajan" asiat eivät tapahdu.

      • InhottavaRealisti

        Älä George viitsi höpöttää! Lähi-Idässä on aina sodittu ja tullaan sotimaankin. Venäjä on vain Venäjä, ei mikään Goog. Googin sotimiset on sodittu jo aikakausia sitten: Raamatun mukaankin ne sodat käytiin keihäin ja miekoin.

        Ymmärrän kyllä, että ydinasein käytävä suursota on profeettojen märkä uni, mutta toivottavasti se ei silti toteudu. Seurauksena nimittäin olisi ainoastaan totaalinen tuho, ei Jeesuksen paluu.

        Se, että Piho oikeasti lähettelee kirjeitä Putinille ja kuvittelee Putinin niitä lukevan, osoittaa Pihon harhojen olevan pahenemaan päin. Surullista sinänsä.


    • mitäputler

      Onko Putin vastannut vielä?

      • KTS--

        Piho unohti selittää kirjeessään tuota NWO-lyhennettä ja nyt Putin pähkäilee miten hänen tulisi suhtautua Northwest Ohio Basketball NWO Eagles -koripalloseuraan.


    • PasiToivonen

      Välillä Piholta järkevääkin juttua (ei ole vitsi).

      Samaa voisi kysyä Sipilältä, Soinilta, Päivi Räsäseltä, Sari Essayahilta, tai vaikka ortodoksisen kirkon arkkipiispa Leolta.

      Jos tapahtuisikin sellainen ihme että Leo olisi ainoa joka vastaa, ja Pihon toivomalla tavalla. Saisikohan Ort. Kirkko lisää jäseniä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5399
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3477
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1602
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      197
      1521
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1023
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe