Mitäpä super-hyper evokeille kuuluu?

pohtiiii

Tunnetusti niin sanotun baraminiteorian mukaan eläinkunta rappeutumislajiutui muutamasta baraminilajista Nooan tulvan jälkeen. Todistetusti myös Rooman gladiaattoriareenoilla esiintyi mm. kissabaraminista rappeutumislajiutuneita seuraavia eläimiä: Leijona, tiikeri, leopardi, gepardi, jaguaari, musta pantteri (jaguaarin värimuunnos) ja tietenkin kotikissoja oli katsojilla monenlaisia. Myös muita baraminilajeista rappeutumislajiutuneita eläimiä esiintyi. Tässä listaa:
http://www.tribunesandtriumphs.org/colosseum/wild-animals-at-the-colosseum.htm
Myös Raamatussa mainitaan jo hyvin pian vedenpaisumuksen jälkeen näitä eläimiä, Leijona, (jalopeura) aasi, hevonen, vuohi nyt ainakin näin ulkomuistista.
Tämä kaikki edellyttää todella super-hyper nopeaa rappeutumislajiutumista. Ja koska evoluutio on muutosta perimässä sukupolvien myötä, rappeutumislajiutuminen on käytännössä evoluutiota ja kreationistit ovat super-hyper evokkeja.

14

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pohtiiii

      No, missäs super-hyper evokit piileskelevät? Tuli vielä mieleen, että kissa ja leijona tunnettiin täysin varmasti jo faaraoiden Egyptissä. Niin että Nooan arkissa olleesta alkubaraminista niiden on täytynyt rappeutumislajiutua supernopeasti, jopa silmin nähtävään tahtiin. Erityisesti Nooan on täytynyt käytännössä nähdä omin silmin tuo pikalajiutuminen. Raamatun mukaan Nooa eli 950- vuotiaaksi ja oli vedenpaisumuksen aikaan 600- vuotias. Miksi siitä pikalajiutumisesta ei ole mitään mainintoja?

      • utti

        AiG on tainnut teorioillaan maalata itsensä jo niin toivottomaan nurkkaan, että täkäläiset kretutkin ovat jo hylänneet sen arkin.


      • heh-heh-heh-
        utti kirjoitti:

        AiG on tainnut teorioillaan maalata itsensä jo niin toivottomaan nurkkaan, että täkäläiset kretutkin ovat jo hylänneet sen arkin.

        Ainakin ovat oppineet välttelemään tällaisia aloituksia, missä tuodaan barabara-uskomuksen ongelmia esille.


    • Jyrihei

      On ilmeistä että baraminiajattelu ei tarkoita rappeutumista vaan vain suunniteltua rotujen eriytymistä jotka ovat muodostuneet nykyiselleen hteisestä kantalajista kohtuullisen vähän aikaa sitten koska useimmat kissaeläimet saadaan risteytettyä kehälajistoksi jos niin halutaan.

    • Epäjumalienkieltäjä

      <>

      Eikä tarvitse odottaa roomalaisiin. Yksi Euroopan vanhimpia arkkitehtoonisia monumentteja on Mykenen Leijonaportti, jossa on kuvattu nimensä mukaisesti kaksi leijonaa. Tämä on vuodelta 1300 eaa. Egyptiläisten seinämaalauksista löytyy vielä vanhempia kuvia gepardeista ja kissoista.

      Oma juttunsa on tietenkin se, että vanhin ihmisen kanssa haudattu kotikissa on 3500 vuotta vanhempi kuin kreationistien mielestä on koko maailma eli 9500 vuotta vanha.

      PS. Rooman areenoilla esiintyneet mustat pantterit olivat leopardin mustia muunnoksia. Näillä esiintyy melanismia aivan kuten amerikkalaisilla jaguaareillakin.

      • Jyriontämännähnyt

        Tyhmä pitää olla jos uskoo noihin 9500 v. iänmäärityksiin.
        Todellisuus on niin että vain n. 2000 v. vanhoja esineitä kyetään kohtuuvarmuudella ajoittamaan.
        En oikein ymmärrä evokkien sokeaa tietämättömyyttä iänmääritysten ongelmista.


      • Epäjumalienkieltäjä
        Jyriontämännähnyt kirjoitti:

        Tyhmä pitää olla jos uskoo noihin 9500 v. iänmäärityksiin.
        Todellisuus on niin että vain n. 2000 v. vanhoja esineitä kyetään kohtuuvarmuudella ajoittamaan.
        En oikein ymmärrä evokkien sokeaa tietämättömyyttä iänmääritysten ongelmista.

        Näin on. Tietenkin arkeologisten löytöjen iänmäärityksiä kannattaa kysyä kaatuiluseurojen vaahtosuisilta saarnaajilta tai nettikeskustelujen trolleilta eikä ammattilaisilta.


      • pohtiiii

        "PS. Rooman areenoilla esiintyneet mustat pantterit olivat leopardin mustia muunnoksia. Näillä esiintyy melanismia aivan kuten amerikkalaisilla jaguaareillakin."
        Niin, tässä tapauksessa tietenkin tarkoitin leopardin mustaa muunnosta, mutta tuli sekaannus. Kummastakin kun on musta muunnos, joka on nimeltään pantteri. Erkkikään kun ei aina muista kumpi oli kumpi:)


    • Fiksu.___..Kreationisti

      "Myös Raamatussa mainitaan jo hyvin pian vedenpaisumuksen jälkeen näitä eläimiä, Leijona, (jalopeura) aasi, hevonen, vuohi nyt ainakin näin ulkomuistista."

      Juu. Esim vuohi ja lammas ovat samaa lajia vaikka niitä eri nimillä kutsutaankin, samasta alkuperäisestä Raamatullisesta kantalajista peräisin.

      "Tämä kaikki edellyttää todella super-hyper nopeaa rappeutumislajiutumista. Ja koska evoluutio on muutosta perimässä sukupolvien myötä, rappeutumislajiutuminen on käytännössä evoluutiota ja kreationistit ovat super-hyper evokkeja."

      Heh. Juuri näin, paitsi että "evoluutio" oli itse asiassa olemassa jo kauan ennen evoteorian keksimistä, muutoinhan kaikki näyttäisivät samalta kuin vanhempansakin, eli ei ole mielestäni reilua kutsua vuosituhansia tunnettua ilmiötä samalla nimityksellä kuin vasta about 150v sitten kehitettyä evoluutiohumbuugiteoriaa.

      • Epäjumalienkieltäjä

        <>

        Nimimerkit vaihtelee, mutta mytomania pysyy. Eivät vuohi ja lammas ole tietenkään millään kriteerillä samaa lajia, mutta jakavat toki yhteisen kantamuodon. Tuosta kantamuodosta on polveutunut myös mufloni, eri vuorikauriit, gemsi ja myös esimerkiksi myskihärkä. Tämä ei taas sovi Raamatun jaotteluun karjaeläimet vs. villieläimet.


      • Järkijyri
        Epäjumalienkieltäjä kirjoitti:

        <>

        Nimimerkit vaihtelee, mutta mytomania pysyy. Eivät vuohi ja lammas ole tietenkään millään kriteerillä samaa lajia, mutta jakavat toki yhteisen kantamuodon. Tuosta kantamuodosta on polveutunut myös mufloni, eri vuorikauriit, gemsi ja myös esimerkiksi myskihärkä. Tämä ei taas sovi Raamatun jaotteluun karjaeläimet vs. villieläimet.

        Siis koska on lupa ottaa Luoja huomioonniin näyttää selvältä että kehälajistot kuuluivat Luojan suunnitelmaanl siten että kissaeläimet ovat kotikissoja lukuunottamatta rotumuuntelunsa päätepisteet saavuttaneet.

        Hienoa suunnittelua minusta.


      • pohtiiii

        "ei ole mielestäni reilua kutsua vuosituhansia tunnettua ilmiötä samalla nimityksellä kuin vasta about 150v sitten kehitettyä evoluutiohumbuugiteoriaa."
        Myönnät siis evoluution olevan tosiasia, mutta sitä selittävä tieteellinen toria onkin sinusta humbuugia. Millä tavalla se super-hyper evoluutio tuotti selvästi yhden raamatullisen ihmissukupolven aikana baraminilajista kissan ja leijonan ja miksi tästä supernopeasta kehityksestä ei ole mainintoja missään, vaikka se tapahtui ihmisten tarkkaillessa?


      • pohtiiii

        Vielä haluaisin kysyä nikkiä Fiksu.___..Kreationisti käyttävältä super-hyper evokilta seuraavaa: Miltä osin tosiasiaksi tunnustamaasi evoluutio-ilmiötä ja sen mekanismeja selittävä evoluutiotoria on väärässä? Onko se pahin väärinymmärrys evoluutioteoriassa se, että siinä oletetaan kahden erilaisen eläimen kehittymisen yhteisestä kantamuodosta kestävän pitkiä ajanjaksoja ja edellyttävän lukuisia mutaatioita? Kun se muutos todellisuudessa tapahtuisikin jopa yhden ihmissukupolven aikana?


    • "muutoinhan kaikki näyttäisivät samalta kuin vanhempansakin"

      Kumpi vanhemmista?

      Kaksoisvirranmaassa leijona ja hyeena ryhmiteltiin koirien joukkoon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      67
      2073
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      80
      1435
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      87
      1408
    4. 52
      1273
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      1032
    6. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      1019
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      940
    8. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      908
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      41
      901
    10. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      893
    Aihe