Mitä kamaa Jari Sillanpää käyttää?

bb.dani

Ainakin hän on lihonnut kuin sika ja on ollut vaaraksi liikenteessä.

59

5155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Äänimies

      Ihan laatukamaa käyttää, laulumikkinä on käytössä Shure 58.

    • Ortegabk

      Kristallii ja pirii ja kyl sille kaikki päätä sekottava muutenkin toimii. Vetää myös paljon viinaa.

    • DEFDEWEW

      Lihonut, ajanut päänsä kaljuksi. Hirnuu vaan hervottomasti joka jutulle vain elämää ohjelmassa..tunkee naaman toisen naaman eteen ja nauraa kuin mielipuoli..jutut ohan pimeitä nykyään.

    • Eifani

      Jari on aina hikinen. Käyttää ihan kaikkea mistä kuutti menee pyörryksiin. Surullista. Onneksi hänen ihailijansa ovat etupäässä vanhoja mummeleita, eikä nuoria.

    • Mainemennyttä

      Aika surullista luettavaa ja katsottavaa Jarista viimeaikoina. Useampi vuosi vedetty huumetta ja kertoo julkisesti nauttivansa siitä. Mikä lie tämä nykyinen mies seuralainen?

    • Narkkarikamoja
    • TaistoJumula

      Natriumkalium nesteytyspussi aamupalaksi.
      Jari näyttää olevan aika kokenut huumeiden käyttäjä.. voi voi.

    • pohjasakkaa__

      Mua ei oikeastan kiinnosta mitä se käyttää, vaan mistä se sitä hankkii? Ne diilerit pitäisi saada edesvastuuseen! Ne ovat iso osa tätä "ihmissaastaketjua", joka pitäisi katkaista mahdollisimman pian.

    • pahalta.tuntuu.katsoa

      Jarilla on näköjään vakava huumeongelma. Oikein amerikan malliin.

      Tuo metamfetamiinin polttaminen piipussa on todella vaarallinen juttu. Se on siis samaa ainetta, mitä kutsutaan crackiksi..Ja kun ollaan noin pitkällä, että piipulla vedellään kristalleita naamariin, niin se tarkoittaa sitä että koukussa ollaan ja lujasti. Se on eräs nopeimmin addiktoivista huumeista..

      Joko jo ensi jouluna näemme Jari Sillanpään hampattomana ja rupisena, kuten crackin käyttäjille usein käy? Alamäki tulee olemaan nopea...mikäli ei hakeudu hoitoon nyt heti..Jrilla on sentään onneksi rahaa. Köyhien on vaikeampi saada kunnollista hoitoa huumeongelmiin.

      Ja samaa mieltä kommentoijan kanssa, joka haluaa kauppiaat kuriin. Kauppiaat ovat todellakin pohjasakkaa.

      • Shake_and_Bake

        Crack ei ole ollenkaan samaa tavaraa, vaan se valmistetaan kokaiinista. Metamfetamiini taas on erittäin voimakasta amfetamiinia.

        Kummatkin voinee luokitella riippuvuuden vaikeuden ja elimistöä tuhoavan vaikutuksen perusteella yhtä vaarallisiksi huumeiksi. Ne ovat siis ihan siellä kärkipäässä kovuudeltaan ja vaarallisuudeltaan.


    • Slitsuoikeesti

      Toivoa toipumiseen on vasta silloin kun tunnustaa , että käyttö on ongelma . Julkisesti tää soosipää ei ainakaan ole sitä tunnustanut . Viihde käyttöä juupa juu , aineet on vähän liian rankkoja siihen , eiköhän toi ole tyypillinen alamäki , jonka päätepiste on noinkin kovat kamat . Kaiken saanut hemmoiteltu tähti , ei kestä arkielämää ,voi nyyh ! Nyt järki käteen , jos sitä vielä löytyy , välit katki narkkaripiireihin , jos haluaa , että elintaso säilyy . Mikäs muuten tää sen viron herkku on miehiään?

      • aivan.kauhea.tapaus

        Lueskelin muualta juttuja Sillanpään elämästä, kun on jäänyt sivistykseen aukko ja telkkuakaan en katso..

        Vaikuttaisi siltä, että tämä Siim on tullut samoihin aikoihin kuvioihin kuin Jarin metamfetamiinin käyttö on alkanut. Näin nopeasti havainnoiden lehtijuttujen perusteella.

        Ihan sekaisinhan Sillanpää näyttää olevan. Nyt mennään pohjaa kohti ja lujaa! Kristallia piippuun vielä hetken, niin loputkin aivoista on poltettu pilalle.

        Jari on nyt sillä rajalla, jossa tehdään valinta. Kristallimeta on niin nopeasti raunioittava ja tappava aine, että jos sama meno jatkuu, niin kuolo korjaa hänet alle kahdessa vuodessa.

        Toivottavasti Sillanpään perhe ja todelliset ystävät saavat hänet hakeutumaan hoitoon. Luultavimmin puoliso Siim on samanlaisessa koukussa, eli parisuhteessakin on tehtävä valinta. Kaksi narkkia harvemmin yhdessä onnistuu raitistumaan.


      • Peelkään_pahinta

        Olet näköjään optimisten luonne. Ei Jari Sillanpään aivot eikä kroppa tule kestämään nykyistä menoa vuottakaan ilman totaalista umpikujaa, todennäköisesti kuolemaa. Ja kuten yleensä vääjäämättä tapahtuu, metakoukku pahenee hurjaa vauhtia. Eli tuo vuosi on todella hullunrohkea veikkaus. Ehkä Jari Sillanpää on teholla koomassa jo muutaman kuukauden kuluttua.


    • adsfasdf

      Kirnupiimää, pillillä imien nautittuna.

    • puhdastakamaa

      Olisiko julkkujen diilereillä joku laatustandardi, että rotanmyrkkyjä eikä karmentaliineja sekoitella ja saapuva erä testataan aina jollain noubodi nistillä,
      jonka kuolema ei juuri kiinnosta edes poliisia.

    • Narkkarinaineet
    • frerer

      SILTSU VETÄÄ METAA SUONENSISÄISESTI! Vielä vaarallisempaa kuin polttaminen, huhhu.

      • piippukäytossä

        Ei piikitä, älä liioittele.


      • täysi.rappionarkki
        piippukäytossä kirjoitti:

        Ei piikitä, älä liioittele.

        Piikittää ja polttaa, itse myönsi.

        Polttaminen on vaarallisempaa kuin pistäminen, jos noita nyt edes voi vertailla..Polttaminen on vaikeampi lopettaa.


      • turhaliioitella
        täysi.rappionarkki kirjoitti:

        Piikittää ja polttaa, itse myönsi.

        Polttaminen on vaarallisempaa kuin pistäminen, jos noita nyt edes voi vertailla..Polttaminen on vaikeampi lopettaa.

        Kyllä se piikitys on kaikkein vaarillisinta. Autostaan löytyi piippu ja vähän kamaa. Sakoilla hän pääsee ja ei sen kummempaa.


      • ota.selvää.asiasta
        turhaliioitella kirjoitti:

        Kyllä se piikitys on kaikkein vaarillisinta. Autostaan löytyi piippu ja vähän kamaa. Sakoilla hän pääsee ja ei sen kummempaa.

        Just oli lehdessä Päihdelääkärin kertomana, että polttaminen on vaarallisempaa kuin pistäminen, koska polttaminen oikein räjäyttää sen huumeen kroppaan, ja aiheuttaa hirveän addiktiokierteen joka on vaikeaa katkaista. Moni piikittäjä ryhtyy polttamaan saadakseen paremman vaikutuksen..Huumeille kun tulee toleranssi, ja pistäminen ei hetken kuluttua enää annakaan säväreitä. En nyt löydä juttua..Löytyi kuitenkin saman lääkärin juttua, jossa kertoo melkein saman asian:

        https://yle.fi/uutiset/3-9836986

        Metamfetamiini ja amfetamiini on muuten kaksi ihan eri asiaa. Metamfetamiini on voimakkaampaa.

        Vaikka Sillanpää pääsisi sakoilla törkeästä huumausainerikoksesta (metamfetamiini luokitellaan niin vaaralliseksi aineeksi, että myynti, hallussapito ja käyttö ovat törkeitä huumausainerikoksia), niin asiaa ei pidä vähätellä.

        Jari Sillanpää on hengenvaarassa. Hän on ilmiselvästi täysin koukussa aineeseen ja ihan täysi narkomaani.


      • Kaksinaamaisuus

        Surullusinta minusta on se että jotenkin yleinen keskustelu on ollut jotenkin niin hyväksyväälä kaikkea hyvää sillanpäällä mutta niin kuitenkin on että hänen toiminta on tuomkttavaa


      • tämä.on.sotaa
        Kaksinaamaisuus kirjoitti:

        Surullusinta minusta on se että jotenkin yleinen keskustelu on ollut jotenkin niin hyväksyväälä kaikkea hyvää sillanpäällä mutta niin kuitenkin on että hänen toiminta on tuomkttavaa

        Olen pannut merkille saman asian. Ylipäänsä huumidenkäytöstä puhutaan myönteiseen sävyyn joka tuutissa. Jopa YLEllä oli oksettavan huumemyönteinen artikkeli.

        Tämä tarkoittaa sitä, että huumeidenkäyttöä yritetään normalisoida, tuoda sitä esiin hyväksyttävänä elämään kuuluvana asiana.

        Tämä on ollut nähtävissä ulkomaisissa eokuvissa ja tv-sarjoissa jo kauan, mutta nyt on kotimaan mediatkin lähteneet aivopesuun mukaan. Tämä on vain eräs niistä keinoista, joilla valkoisia kansakuntia tuhotaan hitaasti mutta varmasti...

        Kulttuurimarxismia, yhtenäisen kansakunnan elämänarvojen mädätystä... Yhtenäiset kansakunnat ovat maailman globalistieliitille kauhistus, koska sellaisia kansakuntia ei voida hallita velalla eikä pelolla..


    • Hakisiapuanytheti

      Vuosien käyttö systemaattisine yrityksineen (itsenesteytykset jne.) pysyä hengissä käytöstä, myös suonensisäisestä huolimatta, kertovat että tilanne Sillanpäällä henkeä uhkaava.

      Ensin on kivaa, pelkkää euforiaa. Ensin käytetään viihteellä ollessa. Sitten tulee riippuvuus ja hirveät depikset yritettäessä olla ilman ainetta. Sitten ei ole enää kivaa ja käytöstä tulee päivittäinen välttämättömyys. Sitten iskevät käyttäjille tyypilliset, immuunipuolustuksen heikentymisestä johtuvat tulehdukselliset sairaudet, ruusut, erilaiset herpekset, iensairaudet, ihottumat, mörkäruvet, suolistovaivat sun muut. Sydän on kovilla, myös unenpuutteen takia. Paino nousee, depisvaiheissa mässätään roskaruokaa. Voimat menevät, itsestä ei jakseta enää huolehtia. Ei ole enää yhtään kivaa, tulee raivokohtauksia, vainoharhoja, psykooseja. Euforioista ei enää tietoakaan. Mutta ainetta vain on pakko saada, jotta saisi itsensä edes sängystä ylös.

      Jari-parka.

      • kokemustaäänessä

        Sinulla on näköjään oikein henk.kohtaista kokemusta tarkkoine tietoineen.


      • HakisiApuaHeti
        kokemustaäänessä kirjoitti:

        Sinulla on näköjään oikein henk.kohtaista kokemusta tarkkoine tietoineen.

        Kyllä vain. Onneksi siitä suosta noustiin.


      • hyväkinarvostelija
        HakisiApuaHeti kirjoitti:

        Kyllä vain. Onneksi siitä suosta noustiin.

        Olet siis itse tuon kokeena valmis toisen tuomitsemaan.


      • mielisairas.räkyttäjä
        hyväkinarvostelija kirjoitti:

        Olet siis itse tuon kokeena valmis toisen tuomitsemaan.

        Osaatko lukea? Missä kohtaa tuo kirjoittaja tuomitsi ketään?

        Itse tavallaan tuomitsit kirjoittajan nälvimällä "onko omakohtaista kokemusta".. Olet todella inhottava ihminen.

        Minä en edes usko, että kukaan haluaa Jaria tuomita, vaan ihmiset ovat huolissaan hänestä ja kauhuissaan hänen asenteestaan. Asiat eivät ole Sillanpäällä hyvin. Hän on kuilun reunalla. Hänet pitäisi saada hoitoon.


      • HakisiApuaNytHeti
        hyväkinarvostelija kirjoitti:

        Olet siis itse tuon kokeena valmis toisen tuomitsemaan.

        En tuominnut. Säälin, kuvasin tilannetta omakohtaisten kokemusten ja runsaan vertaiskokemuksen pohjalta. Tilannetta, jossa Sillanpää tällä hetkellä on. Toivon hänelle vain hyvää ja että ymmärtää mitä hänen tarttee nyt itsensä kanssa tehdä. Oli aineenhimo sitten kuinka hirveä tahansa. Tosta nousemiseen ei ole kuin yksi keino: käytön lopettaminen. Kaiken käytön. Riippuvaisuuksiin taipuvainen herkkä sielu vaihtaa helposti yhden puuduttavan, maailman siedettäväksi tekevän aineen toiseen. Huono tie. Se on vain pakko työstää jutut itsensä kanssa, mennä läpi ja löytää. Myös itsensä. Ei helppo prosessi.


      • Omat_Valinnat_Jokaisella
        mielisairas.räkyttäjä kirjoitti:

        Osaatko lukea? Missä kohtaa tuo kirjoittaja tuomitsi ketään?

        Itse tavallaan tuomitsit kirjoittajan nälvimällä "onko omakohtaista kokemusta".. Olet todella inhottava ihminen.

        Minä en edes usko, että kukaan haluaa Jaria tuomita, vaan ihmiset ovat huolissaan hänestä ja kauhuissaan hänen asenteestaan. Asiat eivät ole Sillanpäällä hyvin. Hän on kuilun reunalla. Hänet pitäisi saada hoitoon.

        Kyllä minä haluan että etenkin esikuvana Jari Sillanpää ehdottomasti tuomitaan siitä, että ajoi autoa huumeissa. Samaa toivoisin tietysti myös alkoholista käryäville rattijuopoille, kunnon pitkät muutaman vuoden tuomiot vaan kamaveikoille , juopoille ja työsiirtolaan tekemään tuottavaa työtä, josta valtio saa rahaa.

        Se, että metukka-siltsu vetää itse tienaamillaan rahoilla joista on maksanut verot, ei mielestäni ole muitten kuin jarin oma asia. Fiksua se ei välttämättä ole mutta hei, kaikki me kuollaan joskus ja varmasti mies tietää mihin on ryhtynyt.
        Ei se juopottelukaan NIIN ruusuista ole, jos sitä oli ennen harrastanut omien sanojensa mukaan. Siihen vain kuolee hitaammin jos ollenkaan.


      • halveksin
        Omat_Valinnat_Jokaisella kirjoitti:

        Kyllä minä haluan että etenkin esikuvana Jari Sillanpää ehdottomasti tuomitaan siitä, että ajoi autoa huumeissa. Samaa toivoisin tietysti myös alkoholista käryäville rattijuopoille, kunnon pitkät muutaman vuoden tuomiot vaan kamaveikoille , juopoille ja työsiirtolaan tekemään tuottavaa työtä, josta valtio saa rahaa.

        Se, että metukka-siltsu vetää itse tienaamillaan rahoilla joista on maksanut verot, ei mielestäni ole muitten kuin jarin oma asia. Fiksua se ei välttämättä ole mutta hei, kaikki me kuollaan joskus ja varmasti mies tietää mihin on ryhtynyt.
        Ei se juopottelukaan NIIN ruusuista ole, jos sitä oli ennen harrastanut omien sanojensa mukaan. Siihen vain kuolee hitaammin jos ollenkaan.

        Onpas sulla huono asenne huumeisiin. Siis on ok, jos joku vetää huumeita, kunhan on itse tienannut niihin rahat?

        Kuinkas moni huumekauppias maksaa alvit ja omat YELit ja verot?

        Kuka kustantaa huonolaatuisesta huumeesta aiheutuvat komplikaatiot? Kuka kustantaa pitkäaikaisen käytön aiheutamat suonikirurgiset toimenpiteet ja muut sairaudet, joihin ei yksityisklinikan antibiootit tepsi?

        Väitän, että Sillanpääkään ei maksaisi itse, jos alkaisi verisuonet märkiä ja ne joutusi vaihtaa...

        Lakia tulee mielestäsi noudattaa hyvin valikoivasti? Huumeita saa käyttää, mutta huumekuskit tuomiolle? Mun mielestä lakia pitää noudattaa aina, ja huumeita ei pitäisi käyttää.

        Oletko se sama joka-asiaan-jankuttaja, joka tällä palstalla viihtyy? Jos et, niin sinulla on yhtä omituinen logiikka, tai oikeastaan ei mitään logiikkaa ollenkaan.


    • sekonarkki

      Ulkoinen tila on tosi ränsistyneen näköinen ja henkisesti on ihan sekaisin. Hysteerinen käytös, itkee ja nauraa, mielialat heittelee, ihan raunio. Nyt pitäisi heti lähteä katkaisuun, tai kohta on liian myöhäistä.

      • suosikkiSuomessa

        Kyllähän Jari on ollut AINA herkkätunteinen ja se itku on tullut monessa tilanteessa aiemminkin. On hyvin myötätuntoinen ihminen.


      • FagsNDrugsNPopNDoll
        suosikkiSuomessa kirjoitti:

        Kyllähän Jari on ollut AINA herkkätunteinen ja se itku on tullut monessa tilanteessa aiemminkin. On hyvin myötätuntoinen ihminen.

        Se on noiden homopettereiden ehkä yksi suuri syy siihen, että niissä piireissä vedetään päihteitä, kun ollaan niin herkkiä että! Ei kestetä elämää, vaan aina pitäisi voida olla iloinen(gay).


      • huumeseonsekin
        FagsNDrugsNPopNDoll kirjoitti:

        Se on noiden homopettereiden ehkä yksi suuri syy siihen, että niissä piireissä vedetään päihteitä, kun ollaan niin herkkiä että! Ei kestetä elämää, vaan aina pitäisi voida olla iloinen(gay).

        Onkos nää alkohiipparit heteroja?


      • itkeenauraa
        suosikkiSuomessa kirjoitti:

        Kyllähän Jari on ollut AINA herkkätunteinen ja se itku on tullut monessa tilanteessa aiemminkin. On hyvin myötätuntoinen ihminen.

        Tai on ollut aina huumeissa, siitä itkuisuus. Kuka voi tietää, miten kauan on käyttänyt, itse voi sanoa käyttäneensä pari vuotta, mutta mikä on totuus.


      • jhlkjlkjjöjkökj
        itkeenauraa kirjoitti:

        Tai on ollut aina huumeissa, siitä itkuisuus. Kuka voi tietää, miten kauan on käyttänyt, itse voi sanoa käyttäneensä pari vuotta, mutta mikä on totuus.

        Sanoi käyttäneensä metaa kolme vuotta. Sitä ennen on taatusti käyttänyt jotain muuta, esim. tavallista amfetamiinia. Kukaan ei aloita huumeidenkäyttöä metamfetamiinilla.

        Amfetamiini sopisi kyllä ajallisesti kuvioihin..Jarihan tiputti yhtäkkiä painoaan paljon jokunen vuosi sitten... Ja kolme vuotta sitten kuvioihin tuli rakas Siim...hmm...


    • Cardios

      Harmi pilaa elämänsä ja suosionsa,Suomen paras mieslaulaja,mahtoiko kannattaa....

      • näemmä

        Niin suosiolla on aina hintansa. Kaikkkien pää ei vaan kertakaikkiaan kestä.


      • luonteenheikkousko
        näemmä kirjoitti:

        Niin suosiolla on aina hintansa. Kaikkkien pää ei vaan kertakaikkiaan kestä.

        Joo toiset ei tarvitse edes sitä suosiota huumeiden käytön syyksi.


      • tavislaulaja

        Ei nyt sentään suomen paras laulaja ole, mutta ihan kelvollinen tangokuningas ja iskelmälaulaja.


      • Cardios

        Onhan,karismaattisen esiintyjä,muita ei ole.


    • brappuko

      Niinhän sitä sanotaan että tuo lisääntymisneste lihottaa.

    • Mies_ja_mennyt_ääni

      "Hatsi" Sillanpää maksaa (sakko)laskun ja järkkää (piippu)bileet... ja (pilvi)matka jatkuu...

      • Älyä.kehiin

        Heikolla hapella on. Vähättelee huumeiden käyttöään. Ei hyvältä näytä, ennen kuin oivaltaa väärinkäytön.


    • Einaurunasia

      Nyt on jo kiire . Jarilla hälläväliä vaihe päällä , varmaan tunistaa tilansa , koukussa on . Tosta ei ilman ammattiapua ole paluuta . Asenne on vielä ulkoisesti rehvakas , totuus on varmaa toinen , pelko on jo kehissä . Pakko hoitoonhan noita ei saa helposti , nyt olis lähipiirillä vaativa paikka saada se uskomaan tilanteen vakavuus

    • Hjsishshkks

      Kumpi mahtaa tulla tiensä päähän ensin Tuksu vai Siltsu? Molemmilla on kujanjuoksu jo todella pitkällä.

      • Hae_apua_Jari

        Erittäin hyvä kysymys. Veikkaan, että Tuksu on Siltsun hautajaisissa, jos ei Siltsu hae apua todella nopeasti.


    • Herää_vidoin_Jari

      Jari

      Olen kymmenen vuotta sinua vanhempi mies ja fanittanut sinua Tangomarkkinoiden voitostasi lähtien. Olet tällä hetkellä ylivoimaisesti paras elossa oleva miesartisti. En totisesti haluaisi elämäni aikana nähdä Iltasanomien lööppiä ”LAULAJA JARI SILLANPÄÄ ON KUOLLUT”!

      Ammattini puolesta tiedän, mitä on metamfetamiinikoukku ja miten siinä yleensä käy. Kolme vuotta on tosi pitkä aika kiemurrella hengissä siinä koukussa. Polisikuulustelussa kertomasi käyttöhiheys (hatseja) on järkyttävä, pistostiheyttäsi en edes tiedä. Siksi joudut taistelemaan kaikin voimin, nesteytyksin ym., että elimistösi kestäisi vielä hetken.

      Eräs metamfetamiinin lopulta valitettavasti kuollut narkomaani kuvaili huumekoukkuaan näin: se on kuin juoksisi radalla pakoon vääjämättä lähestyvää junaa. Et pysty hyppäämään sivuun vaan otat aina uuden hatsin piipusta tai uuden ruiskullisen. Niiden avulla kuvittelet hetken, että olet ainutlaatuinen Elmo, joka pystyy juoksemaan tuota kuolemanjunaa pakoon.

      Jari, voin vakuuttaa sinulle, että sinäkään et ole Elmo. Jos haluat elää ja nauttia esiintymisistä ym. Hyppää radalta sivuun HETI! Nykymenolla juna ajaa ylitsesi yllättävän pian. Usko minua, apua on saatavilla!!!!!!!!

      Jore

    • Käyttiköhä Vain-Elämää-talossa? Jo ekalla kaudella?

      • Miksi_et_tajua

        Tuohon en osaa vastata, mutta tähtiosiossa eli Jarin toisessa Vain Elämää -jaksossa hän oli ilmiselvästi metapöllyssä koko ajan. Jari on niin pahassa koukussa, että tuskin häntä enää nähdään esiintymislavoilla. Vain siinä tapauksessa, että hän ymmärtäisi hakea heti apua välittömästi. Muuten tulee ensin teho-osasto ja sitten kuolema.


    • lioikk

      Eikös nämä pahemmat myrkyt tuhoa myös aivosoluja lopullisesti? Siihen ei muistaakseni tarvitse edes yhden vuoden systemaattista käyttöä. Alkoholi on siitä kivempi juttu, että se ei tuhoa aivosoluja vaan sammuttaa niitä. Lopettaminen palauttaa, toisin se on pahojen huumeiden kohdalla.

      • Nicceroz

        Ei pidä paikkaansa. Kaikki uudet aivotutkimukset neurologian alalla viittaavat siihen, että myös huumekoukussa olleen aivot palautuvat kyllä, lopulta.


    • Miksi_et_tajua

      Jari Sillanpää tekee vielä yhden kiertueen ja se on ambulanssikiertue!

    • kunnonhoitoon

      Kyllä Jari nousee tästä, kun saa kunnollisen hoidon sairaalassa. Tää kyllä vie oman aikansa, mutta hyvää tulee, kun otetaan esille kunnon terapia. Huumeitten käyttäjät monet joutuvat mielisairaalahoitoon ja kenties lepositeisiin.

    • just_thinking

      En tiedä kuka aineet jartsan matkalaukkuun laittoi, mutta JOS oli sivullinen, niin tiedä vaikka pelasti Sillanpään hengen...

      • KaikkeaEipidäUskoa

        Narkkarit valehtelee


      • Evästä_mukana

        Kova on riippuvuus, kun pitää varata annos jopa lentomatkalle


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1885
    2. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      30
      1640
    3. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      77
      1565
    4. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1422
    5. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      310
      1368
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      121
      1192
    7. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      5
      1119
    8. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1009
    9. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      997
    10. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      238
      894
    Aihe