Ihmisiä on yksinkertaisesti liikaa

IhmisiäOnLiikaa

Ihmisiä on yksinkertaisesti liikaa maaåallon kantokyvylle. Kaikki varmaan tietävät että maapallo on kuin vene, se pystyy kannattamaan vain rajatun määrän matkustajia. Mutta jos matkustajia on liikaa vene uppoaa. Maapallolla elää nykyään noin 7.5 miljardia ihmistä. Nykyisellä ihmismäärälöä planeetan resurssit riittävät kaikille vain seuraavaksi 10 vuodeksi, minkä jälkeen ruokaa, vettä, metalleja, hiekkaa, öljyä ja paljon muuta jpudutaan säännöstelemään tai ne loppuvat kokonaan. Joten, vaikka se on kin iljettävä ja epäinhimillinen ajatus, on ihmisten lukumäärää tällä planeetalla karsittava järjestelmällisesti, esimerkiksi säännöstelemällä syntyvyyttää ja laskemalla eutanasian rimaa, tai maapallolle käy kuin esimerkin uppoavalle veneelle. Ihmiset eivät kuitenkaan ole mitään laiva rottia, joten emme aio jättää uppoavaa planeettaamme vaan ihmiskunnan pitää antaa kaikkensa jotta Maa voidaan vielä pelastaa ka pitää jatkossa pinnalla. Meillä on kuitenkin koire, sillä maailmam väkiluku tulisisi saada laskettua ainakin kolmannekseen nykyisestä noin 10-30 vuodessa. Tämä on surullinen tosiasia, se on kuitenkin maapallon parhaaksi vaikka ihmisten on kuitenkin suostuttava siihen vapaaehtoisesti omasta tahdostaan.

11

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mars-matkaan

      Siitä vaan lähdet levittämään ilosanomaasi afrikkaan ja islamilaisiin maihin.

    • cderd

      Mitä oikein horiset esim. öljynkulutus vähenee ja siksi arabit joutuivat jo ottamaan käyttöön arvonlisäveron. Ikään kuin jotkut eivät näkisi meneillään olevaa kehitystä pois fossiilisista polttoaineista.

      • näin_se_on

        Ja höpö höpö taas.
        Arabien ongelmat johtuvat USA:n omavaraisuudesta ja viennistä, ja se on painanut öljyn hinnan alas.


    • Harva on huomannut sen, että Intian ja Kiinan kolme miljardia ihmistä kun nousee elintason kohotessa ryysyistä kuluttajiksi ei Maapallo millään tule kestämään lisääntynyttä kysyntää.

      Tämä tullaan estämään...

      • niinsevaanmeneehei

        Päin vastoin. Juuri tuota kehitystä on tuettu kaikin keinoin suosimalla noiden maiden taloutta eikä siinä suhteessa ole näköpiirissä mitään muutosta. Me köyhdymme ja muut rikastuvat silloinhan tilanne on kokonaisuutena ihan sama. Varsinkin kun otetaan huomioon kehittyvä teknologia.


      • niinsevaanmeneehei kirjoitti:

        Päin vastoin. Juuri tuota kehitystä on tuettu kaikin keinoin suosimalla noiden maiden taloutta eikä siinä suhteessa ole näköpiirissä mitään muutosta. Me köyhdymme ja muut rikastuvat silloinhan tilanne on kokonaisuutena ihan sama. Varsinkin kun otetaan huomioon kehittyvä teknologia.

        Kokonaisuudessaan Euroopan talouskehitys on hidastunut, mutta edelleenkin rikastumme ja kulutamme yhä enemmän.

        Keski- ja Kaukoidässä, Etelä-Amerikassa ja jopa Afrikassa vielä rajummin.

        Ne maat, joissa elintaso ja kulutus laskee, ovat aivan marginaalissa.


    • kuin.muurahaisia

      Jos lisääntyminen lakkaisi tyystin nyt, niin sadan vuoden kuluttua tällä ei olisi enää juuri ketään.

      • s.ulttaani

        Seksiä ei voida lopettaa, joten ehkäisiy on ainut keino. Joko vapaaehtoisesti tai pakolla.


    • Hyväois

      Eiku kunnon katastrofi meteorin tai muun tuomana ja ihmiskunta kivikaudelle.

    • kas-himohiihtäjä

      Kaikki "ylikansoitus"-aatteen kannattajat voisivat johtaa esimerkillä ja poistaa itsensä aiheuttamasta "ylikuormitusta". Mitä ihmettä istutte siellä lämmitetyssä asunnossa, näpyttelette tietokoneella ja elvistelette kuinka muita ihmisiä tulisi vähentää? Nolot, tekopyhät olmit. Aloitetaan kylmästi teistä, kun olette niin innokkaita ja vakuuttuneita.

      Maapallo ei ole vene. Maapallo on planeetta joka killuu avaruudessa. Eikä populaatio aiheuta aikamme ongelmia, vaan vanhentunut yhteiskuntamalli, joka mm. rajoittaa uusien teknologioiden käyttöönottoa. Patenttijärjestelmä on yksistään pitänyt huolen siitä, että vanha keskusjohtoinen status quo säilyy, eikä hajautettavia uusia järjestelmiä pääse markkinoille. Ne kun alkaisivat syömään nopeasti reikiä suuryhtiöiden voittoihin. Puhumattakaan siitä kuinka ne vaikeuttaisivat populaation ohjailua. Sanoinko että planeettamme liitää avaruudessa? Avaruudessa jonka resurssit ylittävät kaikki mielikuvituksen rajat. Ja juuri nyt on kyseisellä sektorilla avautumassa uusi aikakausi, jolloin ihmiskunta voi ottaa askeleen kohti aurinkokunnan antimien hyödyntämistä. Ilmankos teillä uusluddiiteilla, murhanhimoisilla gaia-kulttilaisilla ja muilla nihilisteillä alkaa olemaan kovat tuskat; "eikös nyt voitaisi vielä jengiä vähentää, koska kunnon kansanmurha ja/tai totaalinen valtio pitää mielen niin virkeänä".

      Onkos se öljy muuten jo loppu? Sitähän täällä huudettiin naama punaisena ja tuomiöpäivä-hengessä jo kymmenen vuotta sitten. Barrelihinta ei pitänyt enää tulla alas - ikinä. Nauran teille joka ainoa kerta kun käyn lorauttamassa asemalla autoni tankkiin 99 oktaanista, halvalla.

    • Niinhän se eliitti tietysti haluaa että me uskomme, koska se haluaa tappaa meidät. Georgia guidestoneissa lukee että ne haluaa vähentää ihmiset puoleen miljardiin. Siksi ne keksi ilmastomuutoksen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3900
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      598
      3677
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3672
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2311
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      56
      2265
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      325
      1980
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1957
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1786
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1463
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1362
    Aihe