Sukupuolenkorjauksesta

votelo

Ovatko sukupuolensa miehestä naiseksi korjanneet voimakkaampia kuin naiset keskimäärin ja vastaavasti naisesta mieheksi korjanneet heikompia kuin miehet keskimäärin?

4

74

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Yksikö

   Mielenkiintoinen kysymys. Sillähän se selviää onko ne oikeasti biologisesti miehiä. Laittakoot tähän viestiketjuun paljon nousee penkistä. Katotaan naisten nostot jostain, ja jos transujen laittamien tuloksien keskiarvo on vähänkään suurempi, niin tulos on selvillä (sillä niin perinhän siinä tulee käymään).

   • PääasiassaPääasia

    Sukupuolta "korjaamalla" ei muutu biologisesti sukupuoleltaan, vaan on edelleen kromosomeiltaan se miksi on syntynyt. Ei vaikka kuinka leikeltäisiin ja leikittäisiin että poika on tyttö tai päin vastoin. Naista leikkivällä miehellä ei ole kohtua, munasarjoja ja vaginaa vaan pelkkä tunkkainen nahkainen tasku jolla ei ole edes vulvan itsepuhdistavia ominaisuuksia. Miestä leikkivällä naisella ei taas puolestaan ole luonnollisesti toimivaa penistä, ei eturauhasta eikä siittiöitä tuottavia kiveksiä.

    Tämä on todellisuus, se on sitten eri asia mitä jotkut tahtovat leikkiä ja itselleen uskotella, mutta todellisuus ei muutu siitä miksikään. Aidot kromosomipoikkeamat ja hermafrodiitit ovat sitten oma lukunsa, mutta heillä ei ole mitään tekemistä näiden kanssa joista nyt vain tuntuu että pitäisi olla jotakin muuta kuin on.


  • Ihmisen sukupuoli määräytyy jo hedelmöityksessä, eikä sitä voi vaihtaa toiseksi millään menetelmällä. Ihminen ei myöskään voi itse valita omaa sukupuoltaan, vaikka Suomen Opetushallituksen julkaisema tasa-arvo opas kouluille: "Tasa-arvotyö on taitolaji", niin väittää.

   Tässä yhteydessä on myös syytä muistuttaa, että on vain kaksi sukupuolta: mies ja nainen, vaikka yllämainittu opas uskottelee, että sukupuolia voisi olla useampia. Sekä miehiä että naisia on suunnilleen yhtä paljon, joten mitään sukupuolivähemmistöjä, joista mm. Seta, puhuu, ei ole olemassakaan.

  • SelvääKuinPläkki

   Biologinen sukupuoli on mitä on, ja sen määräävät suurimmalta osin kromosomit (X/Y). Sielun sukupuoli-identifikaatio kussakin uudessa elämässä on edellisten elämien ja nykyisen elämän aikana kerääntyneiden impulssien, kokemusten ja ehdollistumien kokonaisuus. Joissakin tapauksissa, esim. pitkien vain toiseen sukupuoleen syntymisen ketjujen tuloksena, biologisen ruumiin antamat toisenlaiset impulssit eivät riitä ainakaan yhden elämän aikana päihittämään jo olemassaolevia mentaalisia vaikutelmia omasta sukupuolesta, jolloin henkilö on nk. transsukupuolinen, eli kokee olevansa mies naisen kehossa tai toisin päin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   14
   2224
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   109
   2003
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   146
   1811
  4. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   166
   1354
  5. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   106
   1332
  6. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   1291
  7. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1124
  8. Yksi syy miksi kaipaan sua

   On se että luulen sun ymmärtävän mua hyvin. Ollaan jokseenkin samanlaisia vaikka hyvin erilaisia.
   Ikävä
   66
   980
  9. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   42
   916
  10. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   68
   898
  Aihe