"Ilmastonmuutos on totta"

PierreReview_

31

1854

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • cirruskerosiinano

      Ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa liikkuu käsittämättömiä rahasummia, jos tästä haluaa parhaille apajille kannataisi se sijoittaa peruspilariksi no 1.
      Totta on kyllä sekin että ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos on laajimalle levinnyt globaali uskonto mitä on olemassa, mitään tieteellistä näyttöä asialle ei ole.

    • melkoista.puppua

      Niin, ilmasto on muuttunut niin kauan, kuin se on ollut olemassa.
      Ihan yhtä vakuuttava väite olisi, että maapallon pyöriminen on totta.

    • Chubacabra

      Yksi toinen teesi on, että heille saa lähettää perinnöt ja rahaa. Ilmastonmuutosestahan me maksammekin jo.

    • SotatuomariTapanainen

      Totta tietenkin. Tieteen mukaan mennään. Tiedätkö yhtään kansanedustajaa joka tosissaan väittää ettei ilmastonmuutos (ihmisen aiheuttamana) olisi totta.

      • jorain.rajaa

        Ei kai niin järkevää kansanedustajaa olekaan.
        Sillä mitään todistetta ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta ei ole kukaan kyennyt esittämään pyynnöistä huolimatta.


      • MistäTiedät

        Jos joku väittää "ilmastonmuutosta" ihmisen aiheuttamaksi, niin se valehtelee. Kukaan ei voi sanoa satavarmasti, että "ilmastonmuutos" olisi ihmisen aiheuttama. Alla olevassa linkissä on yksi mahdollinen ilmastomuutoksen aiheuttaja.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15243532/milankovin-jaksot


    • ulosotto

      Tämä onkin outo palsta? Ei täällä saa kertoa mitään mielipiteitä? Kerroin totuuden Herrasta, en kerro enempää ettei poistu tämäkin. Toisilla palstoilla saa haistatella päin silmiä, mutta tällä palstalla näyttää olevan erilainen sensuuri. Voitte pitää turhan palstanne!

      • PierreReview_

        Minun puolestani tähän ketjuun kuten muihinkin ovat kaikki mielipiteet tervetulleita, olivatpa asiallisia tai asiattomia, palstan aiheen mukaisia tai sen vierestä.

        Palsta sinänsä ei ole outo, mutta täällä majailee häiriintyneitä yksilöitä, jotka poistattelevat kommentteja. Jotain ongelman laajuudesta kertoo se, että kuluvalla viikolla meni pari kolme vuorokautta, jolloin aivan kaikki aloitukset poistatettiin.


    • hohhoijaaaa

      Liike Nyt ottaa vastaan rahaa ja testamenteja!!! Lähetä sinakin rahasi ja tee testamentti Harkimon liikkeelle!!! Ilmasto ja maailma ei muuten pelastu.

    • On olemassa tieteelliset todisteet, että hiilidioksidi absorboi lämpösäteilyä ja hiilidioksidin liääntyminen ilmakehässä johtaa siis ilmaston lämpenemiseen.

    • ihmettelenpä.vain

      Kyllä Sauli Niinistökin ilmastonlämpenemisasiantuntijana tietää, että ihminen lämmittää ilmastoa. Miksi ei Hjallis Hjarkimo voisi nimittää itsensä ilmastonlämpenemisasiantuntijaksi ja tietää, että ihminen lämmittää ilmastoa?

    • Tietoisuus

      Tiedä sitten tuosta ilmaston muutoksesta mutta ilmaston saastuttaminen on tosi.

      Ollaanhan nyt menossa kuitenkin parempaan suuntaan autoilun osalta, tyyneltä mereltä kerätään muovia pois jne.

    • LihavaElokuvissa

      Mistäs ne sen tietää? Taas uusia omatekoisia kyökki-ilmastoasiantuntijoita vai?

      • näin.on

        Ilmastoasiantuntijaksi nimitti säätieteilijä Petteri Taalaskin itsensä ihan itse. Jos on tuollaisen nimityksen tehnyt, niin sitten automaattisesti tietää sen, mikä ilmastoa lämmittää.


      • PaxuCaine

        Tämä edellisen hallituksen huippu ilmastoasiantuntijahan nimenomaan oli pätevöitynyt tehtäväänsä väsäämällä gradun lihavien ihmisten esiintymisestä elokuvissa.


    • ttrjjjjtr

      Ilmasto on muuttunut jo miljardeja vuosia mutta kukapa kertoo mikä se ihmisen osuus on nyt muutoksessa onko se 1% vai 5% vai 20% vai 95% kai edes ne pariisin sopimuksen allekirjoittajat sen tietää tai joku?

      • rahan.kerjäys

    • ihmiskunnanalistus

      Ilmaston muutos on suuri kapitalistinen kusetus!
      kohti UMJ tavoitteita!

    • Mihinsuuntaan

      Tottakai ilmasto muuttuu ja todistettavasti jossain paikoissa se on lämmennyt ja jossain kylmennyt jne. Ihmisen osuus on sitten toinen asia ,mutta jos pariisin ilmastosopimus toteutuu niin aurinko ja tuulienergian ohuus on alle 3% ,joiden tuottaminenkaan ei ole saasteetonta ja eu tukee näitä 125miljardilla eurolla,
      Kysymys kuuluukin miksi siitä yli 97%energian tarpeesta ei puhuta,millä se tuotetaan .Saksa päätti luopua ydinvoimasta ja miten on käynyt-sähkökatkoja,huoltovarmuus kärsinyt ja päästöt noussut,kun tuuli ja aurinko ei riitä.
      Jotenkin tuntuu että tämä yhtä viisasta kuin vihreiden talouspolitiikka tai energiapolitiikka,eikä tämä tarkoita että pilkkaisin vihreitä ,kun ovat itsekkin tunnustaneet heikon taloustuntemuksensa ja jokainen voi vuosikymmenien ajan muistella mitä vihreät ovat puhuneet energiapolitiikasta ja toimittajien puolueellisuudesta johtuen näitä puheita ei ole otettu pöydälle ja laskettu kuinka paljon tarvitaan energiaa ja mikä on tuotto esim. Tuuligeneraattorista.
      Ilmastomuutos on todella politiikkaa ,sen huomaa miten asenteellisesti siihen suhtaudutaan

    • näillä.mennään

      Nyt mennään vauhdilla 0.008 C vuodessa. Lämpeneminen loppuu aikanaan sitten, kun CO2-päätöt loppuvat. Ne loppuvat sitten kun fossiilipolttoaineet on poltettu.

      • roknoosi

        Tulevat sukupolvet siirtyvät ydinvoiman käyttöön. Ei ilmaston takia, vaan siksi, että muuta vaihtoehtoa ei ole elintason ylläpitämiseksi, kun fossiilieväät on syöty.


    • Mihinsuuntaan

      Toivottavasti hiilidioksiidipäästöt ei lopu ja onneksi sitä luonnosta kuitenkin vapautuu yli 95% .
      Tiedemies piireissä ei olla yhtä ja samaa mieltä siitäkään mitä lämpötilan nousu aiheuttaa kussakin osassa maapalloa.
      Esim. Grönlanti on ollut muutama tuhat vuotta sitten huomattavasti lämpöisempi ilmastoltaan josta myös maa on saanut nimensä.
      Se että puhutaan miljardeja vuosia sitten olevista lämpötiloista tai yleensä mistään mitä silloin oli ,on ihan höpö höpö juttuja ,ei ole mitään tieteellistä faktaa mitä silloin oli .
      Se jos joku on täyttä vakaumuksellista uskomusta ,ei mikään tiedeala voi löytää muuta kuin olettamuksia ja joudutaan monissa asioissa pohjaamaan olettamuksien eikä tiedon varaan

      • totuudenlöytäjä

        Pidä vaan uskosi. Oikaisen kuitenkin sen verran, että luonto tuottaa noin 98% hiilidioksidipäästöistä. Voisin kirjoittaa vaikka tutkielman asiasta. Tiedä siitä niin paljon, mutta sinä nyt et tarvi muuta kuin että tsemppiä eriuskoinen.

        Gröönlanti oli lämmin muistaakseni noin 1100 ja 1200 luvuilla. Sitten tuli keskiajan pieni jääkausi. Siitä alettiin päästä eroon vasta 1900-luvulla.

        Jos haluat enemmän tietoa ilmaston kehityksestä kirjoita nettiin ilmastonmuutoshuijaus. Siellä on juttu professori Korholasta. Jutun lopussa on linkki josta saa esille luennon ilmastomuutoksesta. Siinä on mielenkiintoisia käyriä. Siinä kritisoidaan myöskin uutisoinnin ylyöntejä


    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2072
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe