Tuli-sielu-oppi on - harhautusta!

joh10-27

Uusi ajan ilmiö?


Kun tietyt tahot tahtovat modernisoida kristinuskoa nykyajan kuvioihin sopivaksi, tarjolla on jos jonkinlaisia uutuuksia ja kissanristiäisiä?

Eräs uutuus on Vapaakirkkolaitoksen ympyröissä tarjottu ”Tulisielu” koulutus. Sinne värvätään ja rekrytoidaan nuoria: (helluntailaisetkin kelpaavat! ). (Aiheesta laajemmin https://keskustelu.suomi24.fi/t/15383829/onko-tuli-sielu-asia-raamatussa

Analyysi ”koulun” tiimoilta ei osoita avoimen ja raittiin kristillisyyden tunnusmerkkejä, näin:- -

Koulun ”johtaja” pastori Henna Saarinen ei esittele koulun infossa, missä ja miten hän on pätevyytensä saanut, hankkinut? Jossakin lukee, että on opiskellut 14 kk kolmessa eri raamattukoulussa. Yhdesta opinahjosta on tieto: Toronto Airport Christian Fellowship
- nimisessä laitos. Missä hän on saanut tulisielu-opin tartunnan?

Avoimeen ja reiluun menettelyyn kyllä yleensä kuuluu, että mm. Opettajan tausta, CV – tai muu pätevyys on esillä? Toiseksi? Reilun vuoden praktiikka epämääräisissä oloissa? Miten vankka pohja sellaisesta nousee? Nainen (Saarinen) kuitenkin pitää esillä ”pastorin” titteliä, sekä nyt Tulisielukoulun ”johtajan” titteliä! Miten pätevää opetusta pelkillä titteleillä syntyy? Vai onko pääasia hehkuttaa ”tulisieluista” uutuusoppia? Pitääkö ihmisten "ostaa sikaa säkissä"?

Vielä. Koulu koettaa houkuttaa ja koukuttaa nuoria erityisesti ”johtajuuteen”. Opiskelijoiksi kutsutaan ”johtaja-ainesta”. Ja, jotta tulisi pätevästi ”tulisieluiseksi” (johtajaksi) muutaman kuukauden koulutuksesta saa pulittaa maksimissaan jopa 4500-5000 euroa. Sitten ura aukenee. On pätevä (?) opettamaan toisia ”tulisieluisiksi” haaveilevia, johtajiksi pyrkiviä?

Lähde:http://tulisielu.com/tulisielukoulu/)
(jatkuu, osa 2)

69

800

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joh10-27

      Tulisielu-opin harha!
      Osa 2

      Te, jotka tahdotte juosta tulisielu-opin perässä, on todettava seuraavaa:
      - Raamattu, UT, Herramme Jeesus ja apostolit? Onko oppia ”tulisieluisuudesta? Ei, ei löydy!

      Vain kolme (3) kertaa UT:ssa on teemaan liittyvää. Ne eivät tähdennä ”tulisesta sielusta”, vaan…
      - ”olkaa HENGESSÄ palavat” ! (Room 12:11)
      - Apollos puhui ”palavana Hengessä”. (Apt 18: 25)
      - ”Oi jospa olisit kylmä taikka palava!” lausuu Jeesus Laodikean penseälle seurakunnalle. (Ilm 3:15)

      Siinä kaikki, mitä UT opettaa ”palavuudesta”. Tulisista sieluista ei lausuta mitään!
      - Miksi? Koska Hengen Tuli on eri asia kuin Sielullinen tuli ja kiihko, sielullinen hurmos ja tunnetason viritys! Tämän ajan kavala ekstytys onkin, että sielulliset ilmiöt on nostettu terveen hengellisen ohitse! Pitää olla ääntä, melua, meteliä, temppuja, tanssia, paatosta, ihmeitä…. Ja mitä Jeesus tällaisesta?
      Matteus 24: 23-26.

      Sellaiset modernit ”opit” - jotka eivät sitoudu Raamatun Terveeseen opetukseen, on kertakaikkiaan hylättävä! Siihen sarjaan kuulu ”tulisielu-oppi”. Ota tai jätä.

      Jokainen toki tekee valintansa, mutta sen perästä pitää olla valmis VASTUUSEEN. Jumala kyllä voi varjella- - mutta elleivät uskovat rupea tottelemaan Raamatun selkeitä opetuksia, sellaiset kapinalliset ja ylimieliset saavat valmistua maistamaan niitä seurauksia, joita villitsevät (demoniset) henget tuottavat. Kun saa näkymättömän ”tartunnan” - on eksytyksen tie edessä. Kavalat opit pimittävät, tekevät sokeaksi. Eikä enää Kirkas Valo Kristuksen Jeesuksen evankeliumista valaise!

      Ylpeys, itseriittoisuus, uhma? Ne ovat johtaneet kadotuksen lavealle tielle surullisen monta!
      Herra armahda! Ja Hyvä Paimen kyllä varjelee - totiset - lampaansa! Joh 10:27-30

    • jyrähdys

      Henna Saarinen ei ole Jumalan lähettämä raamatunopettaja eikä tietenkään Jumalan profeetta.

      Paavali opettaa hyvin selvästi korinttilaisia pakanuskovia, ettei mikään sellainen hengen ilmoitus ole Jumalasta, joka on lain vastainen. Lakihan kieltää naista olemasta seurakunnan pappi. Nainen vaietkoon seurakunnassa. Paavali jyrähtää, joka ei tätä lain käskyä tunnusta, niin sitä ei Jumalakaan tunnusta. Henna Saarinen tekee kadotukseen vievää syntiä, kun levittää laittomuutta ja vierasta tulta.

      1 Kr 14: 32 Profeetat pystyvät hallitsemaan henkilahjojaan, 33 sillä Jumala ei ole epäjärjestyksen vaan rauhan Jumala. Niin kuin on laita kaikissa pyhien seurakunnissa, 34 naisten tulee olla vaiti seurakunnan kokouksissa. Heidän ei ole lupa puhua, vaan heidän on oltava kuuliaisia, niin kuin lakikin sanoo. 35 Jos he tahtovat tietoa jostakin, heidän on kysyttävä sitä kotona omalta mieheltään, sillä naisen on sopimatonta puhua seurakunnan kokouksessa. 36 Teidänkö luotanne Jumalan sana on lähtenyt liikkeelle? Tai onko se tullut pelkästään teidän luoksenne? 37 Jos joku uskoo olevansa profeetta tai saaneensa muita Hengen lahjoja, hänen tulee tietää että tämä, mitä kirjoitan, on Herran käsky. 38 Jos joku ei tätä tunnusta, Jumala ei tunnusta häntä.

      Henna Saarisen toimintaa voi kuitenkin sanoa olevan tulisielullista. Sehän tarkoittaa sitä, että sielu menee palamaan helvetin tulee.

      Jaak 3:15 Tämä ei ole se viisaus, joka ylhäältä tulee, vaan se on maallista, sielullista, riivaajien viisautta.

      Jes 10:17 Israelin valkeus on tuleva tuleksi ja hänen Pyhänsä liekiksi, joka polttaa ja kuluttaa hänen ohdakkeensa ja orjantappuransa yhtenä päivänä

    • laaja-ongelma

      Nimimerkille "Jyrähdys"?

      Ongelma on kovin yleinen? Näet eksytykset, harhaopetukset?

      Henna Saarinen edustaa osaa.
      Samassa sarjassa on nuhdeltava ja varoitettava hänen ”opastajastaan”.

      Tämä Saarinen kun on ollut Arkki-nimisen Vapaaseurakunnan pastorin Paul Raja-ahon vaikutuspiirissä. Tämä Raja-aho taas on saanut ”tartunnan” aikoinaan jopa Pensacolan avainpuhujan Steve Hillin jalkojen juuressa! Paul Raja-aho kirjoittaa (eksyttävässä) kirjassaan Ohittamaton Pyhä Henki, sivulla 192 näin:

      ” Oli suurenmoista kuulla julistusta joka meni luihin ja ytimiin.”

      Taas tämä tuttu juttu! Jenkeistä ja Torontosta lähteneet virustartunnat!

      Sellaisia ”herätyksiä” on noudettu matkalaukuissa. Näin on tuotu eksytyksen kavalia tauteja…

      Eli? Kiivas ja tulinen kirjoitus (Jyrähdys) Henna Saarisen suuntaan – nainen – on samalla intensiteetillä tarpeen kaikkien niiden - miesten - suuntaan, jotka antavat esimerkkiä.

      Ovat avanneet ovet. Taikka laiminlyöneet Terveet Opetukset.
      H. Saarinen on itse eksytetty, tartunnan saanut. Tartunta on epidemian asteella.

      Kyseessä kun näyttää olevan lähihistorian jatkumo. Ja- eksytyksiä ja harhaopetuksia esiintyi jo Apostolien päivinä!
      Eli, Sinulle nimmari Jyrähdys - laajenna varoituksiasi kattamaan kaikkia niitä veljiä ja profeettoja, jotka niin taikka näin toimivat Terveen opetuksen vastaisesti! Johdonmukaisuutta ja tasapuolisuutta, eikä kykloopin kiihkoisuutta. . .

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15355082/ohittamaton-ohitettu
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15372428/ohittamaton-ohitettu

      • jyrähdys

        Kommentoin Henna Saarista, kun sellainen aloitus kerran tehtiin. Toin esille sen totuuden Raamatusta, ettei seurakunnassa voi Raamattu koulua johtaa nainen. Paavali teksti on tältä osin hyvin selvä. Sama ongelma on levinnyt moniin helluntaiseurakuntiin, joiden papin ja johtajan tehtäviin on valittu naisia. Näin ei saisi olla. Raamatun opettaminen kuuluu miehille, koska laki niin määrää.

        Olen sitä mieltä, ettei helluntailaisuus ole muutenkaan Jumalasta. Tästä on keskusteltu enemmän omassa keskustelussa: https://keskustelu.suomi24.fi/t/15058212/helluntailaisuus-on-maailmaan-lahetetty-eksytys

        Meidän tulee verrata evankelistojen opetusta ja toimintaa aina Raamattuun. Jos toimivat Jumalan käskyjen vastaisesti, heidät on silloin hylättävä.

        Ap.t 17:11 Juutalaiset olivat täällä avarakatseisempia kuin Tessalonikassa. He ottivat sanan halukkaasti vastaan ja tutkivat päivittäin kirjoituksista, pitikö kaikki paikkansa.


    • OnKoulutustaJaKoulutusta

      Henna Saarinen on tuon Toronto Airport Christian Fellowship:n raamattukoulun (nykyiseltä nimeltään https://catchthefire.com/about) lisäksi opiskellut myöhemmin Vapaakirkon omassa koulussa Suomen teologisessa opistossa erityisesti räätälöidyn pastorin pikakoulutuksen. Saman pikakoulutuksen pastoriksi kävi myös mm KTM Suvi Kankkunen, joka työskenteli jo paljon aiemmin samaisessa Suomen teologisessa opistossa.

      Onkohan niin, että tietyille henkilöille piti saada pastorin tutkinto, jotta heidän uskottavuutensa kasvaisi ja siksi pyöräytettiin tälläinen pikakoulutus pastoriksi joillekin Vapaakirkon mielestä jo varsin ansioituneille henkilöille. No, eipä pastoriksi kouluttautuminen auttanut torontolaisuustartuntaan, vaan meno jatkuu nyt entistäkin aktiivisempana, kun on (pika)pastorin tittelikin saatu antamaan luotettavan toimijan leimaa. Mutta puheiden sisältö paljastaa. Kun kysyy henkilöltä, mitä hän ajattelee torontolaisuudesta ja Toronton siunauksesta, niin jo tällöin huomaa, onko henkilö eksyksissä.

      Ja Tulisielukoulun ja -konferenssin opettajalistakin kertoo jo paljon. Siellä on opettanut mm Cathy ja Gordon Harris Toronton herätyksen perinteitä jatkavasta Catch the Fire-raamattukoulun johdosta, Patric Tiainen, Mika (Herzogin maahantuoja) Jantunen jne eli uuskarismaattiseen eksytyksen kuuluja nimiä...

      • OnKoulutustaJaKoulutusta

        Jos lukee tuota esiin laittamaani linkkiä alaspäin, niin sieltä löytyy Toronton siunauksen hehkutusta . Sieltä sitä vierasta tulta tänne Suomeenkin siis kannetaan ja täällä tietyt tahot jatkavat torontolaisuuden levitystä.


      • jyrähdys

        Suomessa torontolaista vierasta tulta levittävät erityisesti Näky magazine -lehti, jonka takana on Helsingin Cityseurakunnan johtaja Seppo Pehkonen.

        Siitä saadaan suora linkki Martti Ojareksen perheen johtamaan TV7:aan, joka levittää täysin kritiikittömästi kaikenlaista laittomuutta ja vierasta tulta.

        Sen kanssa torontolaista saastaa levittää Missiomaailma, joka on raahannut suuria määriä ulkomaalaisia eksyttäjiä mm. Heidi Baker jne. Turun Helluntaiseurakunta jopa lähetti bussilastillisen nuoria palvomaan tätä väärää profeettaa. Tampereen Helluntaiseurakunta on samassa väärässä hengessä Missiomaailman kanssa.

        Sivustatukea antaa Repent Finland, joka edustaa väärää profeettaa David Owuoroa. Häntä tulee Helsingin pelastusarmeijan yksi temppeli, jota johtaa NAISkapteeni.

        Helsingin Saalem on alkanut tuomaan hapatusta Hillsong seurakunnasta. Saalemin ja koko Helluntaikirkon johtaja Mika Yrjölä tuo vahvasti vierasta tulta helluntaialisuuteen.


      • tero-t
        jyrähdys kirjoitti:

        Suomessa torontolaista vierasta tulta levittävät erityisesti Näky magazine -lehti, jonka takana on Helsingin Cityseurakunnan johtaja Seppo Pehkonen.

        Siitä saadaan suora linkki Martti Ojareksen perheen johtamaan TV7:aan, joka levittää täysin kritiikittömästi kaikenlaista laittomuutta ja vierasta tulta.

        Sen kanssa torontolaista saastaa levittää Missiomaailma, joka on raahannut suuria määriä ulkomaalaisia eksyttäjiä mm. Heidi Baker jne. Turun Helluntaiseurakunta jopa lähetti bussilastillisen nuoria palvomaan tätä väärää profeettaa. Tampereen Helluntaiseurakunta on samassa väärässä hengessä Missiomaailman kanssa.

        Sivustatukea antaa Repent Finland, joka edustaa väärää profeettaa David Owuoroa. Häntä tulee Helsingin pelastusarmeijan yksi temppeli, jota johtaa NAISkapteeni.

        Helsingin Saalem on alkanut tuomaan hapatusta Hillsong seurakunnasta. Saalemin ja koko Helluntaikirkon johtaja Mika Yrjölä tuo vahvasti vierasta tulta helluntaialisuuteen.

        No hyvänen aika Jyrähdys!

        Miksi katselet TV-7 yleensä? Monet ovat säästyneet, kun ei ole koko Tv-alttaria, epäjumalan pesää! Saati bisnes-krisillisyyden Pää-Arenaa, tv 7...
        Eikä ole juostu gurujen ja voidellluiksi mainostavien jonoissa....

        Eli, luettelepas ne miehet jonossa, jotka ovat valtaosin tuoneet eksytyksiä? Herra ei pidä puolueellisesta meiningistä!

        On vastustettava itse OPETUKSIA!


      • jyrähdys
        tero-t kirjoitti:

        No hyvänen aika Jyrähdys!

        Miksi katselet TV-7 yleensä? Monet ovat säästyneet, kun ei ole koko Tv-alttaria, epäjumalan pesää! Saati bisnes-krisillisyyden Pää-Arenaa, tv 7...
        Eikä ole juostu gurujen ja voidellluiksi mainostavien jonoissa....

        Eli, luettelepas ne miehet jonossa, jotka ovat valtaosin tuoneet eksytyksiä? Herra ei pidä puolueellisesta meiningistä!

        On vastustettava itse OPETUKSIA!

        Minä aikanaan katselin TV7:aa ja yritin löytää siitä jotain hyvää. Viimeinen pisara oli tämän Sid Rothin Yliluonnollista ohjelma ja Owuoron tuominen televisioon. En pystynyt käsittämään, miten Martti Ojares on sellaisiin opettajiin päätynyt. Sitten lopetin kanavan katsomisen kokonaan.


      • OnKoulutustaJaKoulutusta
        jyrähdys kirjoitti:

        Suomessa torontolaista vierasta tulta levittävät erityisesti Näky magazine -lehti, jonka takana on Helsingin Cityseurakunnan johtaja Seppo Pehkonen.

        Siitä saadaan suora linkki Martti Ojareksen perheen johtamaan TV7:aan, joka levittää täysin kritiikittömästi kaikenlaista laittomuutta ja vierasta tulta.

        Sen kanssa torontolaista saastaa levittää Missiomaailma, joka on raahannut suuria määriä ulkomaalaisia eksyttäjiä mm. Heidi Baker jne. Turun Helluntaiseurakunta jopa lähetti bussilastillisen nuoria palvomaan tätä väärää profeettaa. Tampereen Helluntaiseurakunta on samassa väärässä hengessä Missiomaailman kanssa.

        Sivustatukea antaa Repent Finland, joka edustaa väärää profeettaa David Owuoroa. Häntä tulee Helsingin pelastusarmeijan yksi temppeli, jota johtaa NAISkapteeni.

        Helsingin Saalem on alkanut tuomaan hapatusta Hillsong seurakunnasta. Saalemin ja koko Helluntaikirkon johtaja Mika Yrjölä tuo vahvasti vierasta tulta helluntaialisuuteen.

        Näin on! Torontolainen eksytysmeno valtaa jatkuvasti alaa Suomessa! On tärkeää tuoda tätä ongelmaa esiin ja rukoilla muutosta asiaan, Mutta onhan Raamatussakin tosiaan ennustettu, että tulee olemaan paljon eksytyksiä. Jokaisen tulee yrittää olla tarkkana itsekin, ettei eksy. Onneksi Jeesukselta voi pyytää rukouksessa apua kaikessa ja Hän auttaa Häneen turvautuvia.


      • EtteiKruunuasiVarasteta

        Etsikää, rakkaat Jumalan lapset, Paavo Hiltusen kirja "Torontoimiö läpivalaisussa"! Hän oli varottajan paikalla jo viime vuosituhannella! Kirjasta löydätte myös pääexyttäjä rodney howardbrownista kommentointia!

        Etsikää, rukoilkaa niin löydätte. Kirja on jalokiveä arvokkaampi tämän hetken hämmennyksissä oleville nuorille(kin)!


    • iloisesti-vai

      Tämä opinahjo, jossa Henna Saarinen on imenyt tulta sieluunsa...

      https://catchthefire.com/about

      Esittelykuvassa näkyy monia pariskuntia.
      Jostakin syystä alkoi naurattaa, kunlähes kaikki naiset pitelevät miestensä vatsaa paikoillaan?

      Onko se jokin salainen merkki?

      Ei saisi nauraa, mut.... tuli mieleen, että
      eikö miesten maharustinki pysy aloillaan ellei vaimot sitä pitele?

      Postiivista toki on, että naisia on mukana. Jotkut kun ovat ahdistuneet sellaiseenkin oppiin että naisten pitää olla hiljaa.... ne ei kelpaa...No, tuollainen rasistisluonteinen ja syrjivä (henki) ei nouse Jumalasta. Jeesus kun lunasti naisetkin, ja eka evankelista oli Maria Magdaleena!
      Eikä ristin juurella näkynyt miehistä arsenaalia...

      • niinpäniiiin

        Room 16:18 Sellaiset eivät palvele meidän Herraamme Kristusta vaan omaa vatsaansa, ja kauniilla ja vakuuttavilla puheillaan he pettävät vilpittömien sydämet.


    • ajatustavain

      Ehkä nuo vaimot panevat käpälänsä ukkojensa mahan päälle, ettei se kasvaisi liiasta ruuasta ja ... kun raamattu sanoo ylensyömisen synnin kadottavaksi?

    • laki-vai

      Nimmari Jyrähdys kirjoittaa näin:

      "Näin ei saisi olla. Raamatun opettaminen kuuluu miehille, koska laki niin määrää. "

      Voisiko arvollinen Jyrähdys näyttää Raamatusta, mikä se Laki on joka määrää?

      • mot._

        Paavali viittaa nimenomaan lakiin tässä asiassa. Hänhän oli lainoppinut fariseus ja tasan tarkkaan tiesi, mitä laissa lukee. Juutalaiset tarkoittivat lailla usein ei ainoastaan Mooseksen kirjoja, vaan kaikkia Jumalan käskyjä, jotka oli heidän pyhissä kirjoituksissaan eli laissa ja profeetoissa (VT).

        1 Kr 14: 32 Profeetat pystyvät hallitsemaan henkilahjojaan, 33 sillä Jumala ei ole epäjärjestyksen vaan rauhan Jumala. Niin kuin on laita kaikissa pyhien seurakunnissa, 34 naisten tulee olla vaiti seurakunnan kokouksissa. Heidän ei ole lupa puhua, vaan heidän on oltava kuuliaisia, niin kuin lakikin sanoo. 35 Jos he tahtovat tietoa jostakin, heidän on kysyttävä sitä kotona omalta mieheltään, sillä naisen on sopimatonta puhua seurakunnan kokouksessa. 36 Teidänkö luotanne Jumalan sana on lähtenyt liikkeelle? Tai onko se tullut pelkästään teidän luoksenne? 37 Jos joku uskoo olevansa profeetta tai saaneensa muita Hengen lahjoja, hänen tulee tietää että tämä, mitä kirjoitan, on Herran käsky. 38 Jos joku ei tätä tunnusta, Jumala ei tunnusta häntä.

        1 Tim 3:1 Tämä sana on varma: joka pyrkii seurakunnan kaitsijan virkaan, tahtoo jaloon työhön. 2 Seurakunnan kaitsijan tulee olla moitteeton, yhden vaimon MIES,

        Missä kohtaa laissa siis määrätään, että pappina voi olla vain mies? Monissakin kohtaa. Laki sanoo pappeja aina miehiksi eikä koskaan naisiksi. Pappeus oli asetettu sukukunnan perusteella suvun pojille, ei tyttärille. Papeilla ei koskaan sanota olevan aviomiestä vaan aina vaimo, mikä tarkoitta sitä, että pappi on aina mies.

        3 Ms 21: 1 Herra sanoi Moosekselle: "Sano papeille, Aaronin pojille,

        Hes 44:20 "Papit eivät saa ajella päätään paljaaksi eivätkä myöskään pitää hiuksiansa valtoimenaan, vaan heidän tukkansa on säännöllisesti leikattava. 21 Viiniä pappien ei ole lupa juoda silloin kun heidän on mentävä sisempään esipihaan. 22 Vaimokseen he eivät saa ottaa leskeä eivätkä miehensä hylkäämää naista, vaan heidän tulee ottaa Israelin kansaan kuuluva neitsyt. Myös papin lesken kanssa he voivat mennä naimisiin.

        Tästä selviää yksiselitteisesti se, että Jumalan tahto on, ettei nainen hoida papin virkaa. Juutalaisuudessa noudatettiin tätä käskyä ja myös sitä on noudatettu hyvin pitkään kristillisissä kirkkokunnissa, mikä ei ole tuulesta temmattua käytäntö. Tämä asia on rakoillut vasta viime vuosina, kun kirkoissa on rakkaus kylmentynyt ja laittomuus lisääntynyt.

        Jeesus noudatti myös Mooseksen lakia, joten hän otti opetuslapsikseen vain miehiä. Laissahan on säädös, että mies hallitsee vaimoaan, mistä puhui myös Paavali. Naiset olivat Jeesuksen kulkueessa mukana, mutta he tukivat Jeesuksen ja opetuslasten työtä omilla varoillaan ja palvellen heitä muilla tavoin.

        1 Ms 3: 16 Naiselle hän sanoi: -- Minä teen suuriksi sinun raskautesi vaivat, ja kivulla sinä olet synnyttävä lapsesi. Kuitenkin tunnet halua mieheesi, ja hän pitää sinua vallassaan.


      • mot-mot
        mot._ kirjoitti:

        Paavali viittaa nimenomaan lakiin tässä asiassa. Hänhän oli lainoppinut fariseus ja tasan tarkkaan tiesi, mitä laissa lukee. Juutalaiset tarkoittivat lailla usein ei ainoastaan Mooseksen kirjoja, vaan kaikkia Jumalan käskyjä, jotka oli heidän pyhissä kirjoituksissaan eli laissa ja profeetoissa (VT).

        1 Kr 14: 32 Profeetat pystyvät hallitsemaan henkilahjojaan, 33 sillä Jumala ei ole epäjärjestyksen vaan rauhan Jumala. Niin kuin on laita kaikissa pyhien seurakunnissa, 34 naisten tulee olla vaiti seurakunnan kokouksissa. Heidän ei ole lupa puhua, vaan heidän on oltava kuuliaisia, niin kuin lakikin sanoo. 35 Jos he tahtovat tietoa jostakin, heidän on kysyttävä sitä kotona omalta mieheltään, sillä naisen on sopimatonta puhua seurakunnan kokouksessa. 36 Teidänkö luotanne Jumalan sana on lähtenyt liikkeelle? Tai onko se tullut pelkästään teidän luoksenne? 37 Jos joku uskoo olevansa profeetta tai saaneensa muita Hengen lahjoja, hänen tulee tietää että tämä, mitä kirjoitan, on Herran käsky. 38 Jos joku ei tätä tunnusta, Jumala ei tunnusta häntä.

        1 Tim 3:1 Tämä sana on varma: joka pyrkii seurakunnan kaitsijan virkaan, tahtoo jaloon työhön. 2 Seurakunnan kaitsijan tulee olla moitteeton, yhden vaimon MIES,

        Missä kohtaa laissa siis määrätään, että pappina voi olla vain mies? Monissakin kohtaa. Laki sanoo pappeja aina miehiksi eikä koskaan naisiksi. Pappeus oli asetettu sukukunnan perusteella suvun pojille, ei tyttärille. Papeilla ei koskaan sanota olevan aviomiestä vaan aina vaimo, mikä tarkoitta sitä, että pappi on aina mies.

        3 Ms 21: 1 Herra sanoi Moosekselle: "Sano papeille, Aaronin pojille,

        Hes 44:20 "Papit eivät saa ajella päätään paljaaksi eivätkä myöskään pitää hiuksiansa valtoimenaan, vaan heidän tukkansa on säännöllisesti leikattava. 21 Viiniä pappien ei ole lupa juoda silloin kun heidän on mentävä sisempään esipihaan. 22 Vaimokseen he eivät saa ottaa leskeä eivätkä miehensä hylkäämää naista, vaan heidän tulee ottaa Israelin kansaan kuuluva neitsyt. Myös papin lesken kanssa he voivat mennä naimisiin.

        Tästä selviää yksiselitteisesti se, että Jumalan tahto on, ettei nainen hoida papin virkaa. Juutalaisuudessa noudatettiin tätä käskyä ja myös sitä on noudatettu hyvin pitkään kristillisissä kirkkokunnissa, mikä ei ole tuulesta temmattua käytäntö. Tämä asia on rakoillut vasta viime vuosina, kun kirkoissa on rakkaus kylmentynyt ja laittomuus lisääntynyt.

        Jeesus noudatti myös Mooseksen lakia, joten hän otti opetuslapsikseen vain miehiä. Laissahan on säädös, että mies hallitsee vaimoaan, mistä puhui myös Paavali. Naiset olivat Jeesuksen kulkueessa mukana, mutta he tukivat Jeesuksen ja opetuslasten työtä omilla varoillaan ja palvellen heitä muilla tavoin.

        1 Ms 3: 16 Naiselle hän sanoi: -- Minä teen suuriksi sinun raskautesi vaivat, ja kivulla sinä olet synnyttävä lapsesi. Kuitenkin tunnet halua mieheesi, ja hän pitää sinua vallassaan.

        tuon kirjoittaja tuntuu olevan sadistisuuden sitoma sosiopaatti.... vallanhaluinen ja jostakin naistraumasta parantumaton....


      • mot._
        mot-mot kirjoitti:

        tuon kirjoittaja tuntuu olevan sadistisuuden sitoma sosiopaatti.... vallanhaluinen ja jostakin naistraumasta parantumaton....

        Sinun puheesi ovat todella rivoja.

        Et todellakaan tee Pyhän Hengen hedelmää.

        Sinussa on riivaajahenki.


      • mot._
        mot-mot kirjoitti:

        tuon kirjoittaja tuntuu olevan sadistisuuden sitoma sosiopaatti.... vallanhaluinen ja jostakin naistraumasta parantumaton....

        Mt 5: se, joka sanoo: 'Sinä hullu', on ansainnut helvetin tulen.


      • dogmatiks
        mot-mot kirjoitti:

        tuon kirjoittaja tuntuu olevan sadistisuuden sitoma sosiopaatti.... vallanhaluinen ja jostakin naistraumasta parantumaton....

        Tässä on helluntailainen tyyli. Kun eväät eivät enää riitä asialliseen keskusteluun eikä Jumalan Sanaa haluta uskoa, niin sitten potkaistaan nilkoille.

        Minä luulin, että tällaiset tapaukset olisivat olleet yksittäisiä poikkeustapauksia, mutta niitä on tullut niin paljon vastaan, ettei sellaisesta voi enää puhua. Helluntaiseurakunnissa suorastaan riehuu antikristuksen henki.


    • missä-terve-opppi

      Ihan vain muistutukseksi, että

      - joka on kattavasti perehtynyt kristinuskon historioihin, ja lähihistorian esimerkkeihin
      tietää että,
      - pääosa eksytyksistä ja harhaopeista on noussut miespuolisten ihmisten päästä!
      Annetaan siis anteeksi nikki Jyrähdykselle jolla jokin kompleksi naispuolisia ihmisiä koskien?
      Sellaisia tarumoja on. Ja ne vääristävät terveen ja oikeudenmukaisen katselun!

      Eli, jos arvostelee naisihmisiä - pitää samassa sarjassa arvostella Kaikkia!

      Raamatun - UT:n opetukset sentään antavat naisillekin sen arvon, jonka Jumala ja Jeesus on osoittanut!

      Tehtäväjaot kristillisissä kuvioissa nykyisin - ne ovat sekamelskaa. Niinkuin koko kristillinen kenttäkin on lahkoja, suuntia, porukoita, kuppikuntia täynnä!

      • jyrähdys

        Eksytykset tulevat kaikkialta sieltä, missä tahallaan rikotaan Jumalan käskyjä vastaan oli se sitten miehen tai naisen suusta.

        Minulla ei ole mitään kompleksia eikä traumaa naisista. Minä tuon vain julki sen, mikä on Jumalan selvä käsky. Onko sinulla kompleksi sitten Jumalan käskyä kohtaan?

        1 Kr 14:37 Jos joku uskoo olevansa profeetta tai saaneensa muita Hengen lahjoja, hänen tulee tietää että tämä, mitä kirjoitan, on Herran käsky. 38 Jos joku ei tätä tunnusta, Jumala ei tunnusta häntä.

        Ajattelitko mennä taivasten porteille huutamaan Jumalalle, että naisten on saatava olla pappina. Onko sinulla voimaa mennä portista sisälle, vain käykö niin, että Jumala sanoo sinulle, ettei hän tunnusta sinua ja sen jälkeen löydät itsesi helvetistä. Ei pitäisi nuoleskella feministejä, vaan olla uskollinen Jumalan käskyille.


      • näkyy-läpi
        jyrähdys kirjoitti:

        Eksytykset tulevat kaikkialta sieltä, missä tahallaan rikotaan Jumalan käskyjä vastaan oli se sitten miehen tai naisen suusta.

        Minulla ei ole mitään kompleksia eikä traumaa naisista. Minä tuon vain julki sen, mikä on Jumalan selvä käsky. Onko sinulla kompleksi sitten Jumalan käskyä kohtaan?

        1 Kr 14:37 Jos joku uskoo olevansa profeetta tai saaneensa muita Hengen lahjoja, hänen tulee tietää että tämä, mitä kirjoitan, on Herran käsky. 38 Jos joku ei tätä tunnusta, Jumala ei tunnusta häntä.

        Ajattelitko mennä taivasten porteille huutamaan Jumalalle, että naisten on saatava olla pappina. Onko sinulla voimaa mennä portista sisälle, vain käykö niin, että Jumala sanoo sinulle, ettei hän tunnusta sinua ja sen jälkeen löydät itsesi helvetistä. Ei pitäisi nuoleskella feministejä, vaan olla uskollinen Jumalan käskyille.

        Jyrähdykselle. . ..

        Raamattu käskee "koetella kaikki" ( 1 Tess 5:21)
        ja "koetella Henget" ( 1 Joh 4:1-2)

        Sen sijaan Jumala ei ole antanut legaalia valtaa Tuomita ihmisiä, eikä varsinkaan näyttää helvetin ovea.

        Jumala ei tarvitse edes Jyrähdystä apulaistuomariksi...

        Meidän tulee koetella, arvostella kaikkea- mutta lopullisen tuomion aika ja paikka on JUmalan käsissä.

        Varoittaa pitää, mutta sitten on jätettävä asiat Herran hoitoon.

        Jyrähdyksen tyyli on sielullinen kiihkoisuus... ei hengen!


      • joku-traumaon
        jyrähdys kirjoitti:

        Eksytykset tulevat kaikkialta sieltä, missä tahallaan rikotaan Jumalan käskyjä vastaan oli se sitten miehen tai naisen suusta.

        Minulla ei ole mitään kompleksia eikä traumaa naisista. Minä tuon vain julki sen, mikä on Jumalan selvä käsky. Onko sinulla kompleksi sitten Jumalan käskyä kohtaan?

        1 Kr 14:37 Jos joku uskoo olevansa profeetta tai saaneensa muita Hengen lahjoja, hänen tulee tietää että tämä, mitä kirjoitan, on Herran käsky. 38 Jos joku ei tätä tunnusta, Jumala ei tunnusta häntä.

        Ajattelitko mennä taivasten porteille huutamaan Jumalalle, että naisten on saatava olla pappina. Onko sinulla voimaa mennä portista sisälle, vain käykö niin, että Jumala sanoo sinulle, ettei hän tunnusta sinua ja sen jälkeen löydät itsesi helvetistä. Ei pitäisi nuoleskella feministejä, vaan olla uskollinen Jumalan käskyille.

        Kenellehän tuo jyrähdys oikein äksyilee...


      • jyrähdys
        näkyy-läpi kirjoitti:

        Jyrähdykselle. . ..

        Raamattu käskee "koetella kaikki" ( 1 Tess 5:21)
        ja "koetella Henget" ( 1 Joh 4:1-2)

        Sen sijaan Jumala ei ole antanut legaalia valtaa Tuomita ihmisiä, eikä varsinkaan näyttää helvetin ovea.

        Jumala ei tarvitse edes Jyrähdystä apulaistuomariksi...

        Meidän tulee koetella, arvostella kaikkea- mutta lopullisen tuomion aika ja paikka on JUmalan käsissä.

        Varoittaa pitää, mutta sitten on jätettävä asiat Herran hoitoon.

        Jyrähdyksen tyyli on sielullinen kiihkoisuus... ei hengen!

        >>Sen sijaan Jumala ei ole antanut legaalia valtaa Tuomita ihmisiä, eikä varsinkaan näyttää helvetin ovea.<<

        Olenko minä muka edellä kirjoittanut tuomion jollekin? En todellakaan ole.

        Olen vain siteerannut Raamattua siitä kohtaa, jossa kerrotaan tuomiosta niille, jotka eivät tunnusta Jumalan lain käskyä, ettei nainen voi olla pappi. Tässä uusinta vielä kerran:

        1 Kr 14:37 Jos joku uskoo olevansa profeetta tai saaneensa muita Hengen lahjoja, hänen tulee tietää että tämä, mitä kirjoitan, on Herran käsky. 38 Jos joku ei tätä tunnusta, Jumala ei tunnusta häntä.

        Mt 21:23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

        Raamatussa on paljon opetusta iankaikkisesta tuomiosta, mistä saa puhua. Paavalikin opetti Felixille Jumalan tahdon tekemisestä ja iankaikkisesta tuomiosta, mutta Felix ei kärsinyt kuulla siitä, koska halusi saada uskonnosta vain rahallisia siunauksia. Miten helluntailainen mieli olikaan Felixillä !!!

        Ap.t 24:24 Jonkin ajan kuluttua Felix tuli juutalaisen vaimonsa Drusillan kanssa vankilaan, lähetti hakemaan Paavalia ja kuunteli, mitä tämä kertoi uskosta Kristukseen Jeesukseen. 25 Mutta kun Paavali puhui Jumalan tahdon mukaisesta elämästä, halujen hillitsemisestä ja tulevasta tuomiosta, Felix pelästyi ja sanoi: "Saat mennä. Kutsun sinut taas toiste, kun minulla on aikaa." 26 Hän myös toivoi saavansa Paavalilta rahaa, ja siksi hän tavan takaa haetti Paavalin luokseen ja keskusteli hänen kanssaan.


    • Tulikasteen.saanut

      Jeesus kastaa omansa Pyhällä Hengellä ja Tulella! Matt. 3:11.
      Hän tekee palvelijansa TULEN LIEKIKSI! Hebr. 1:7.

      • jyrähdys

        Mitähän Johannes ja Heprealaiskirje oikein tarkoittaa tulikasteella? Katsotaan kirjoituksista.

        Mt 3:11 "Minä kastan teidät vedellä parannukseen, mutta minun jälkeeni tulee toinen, joka on minua väkevämpi. Minä en kelpaa edes riisumaan kenkiä hänen jalastaan. Hän kastaa teidät Pyhällä Hengellä ja tulella. 12 Hänellä on kädessään viskain, ja sillä hän puhdistaa puimatantereensa viljan. Jyvät hän kokoaa aittaansa, mutta ruumenet hän polttaa tulessa, joka ei koskaan sammu."

        Joh 15:5 "Minä olen viinipuu, te olette oksat. Se, joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, tuottaa paljon hedelmää. Ilman minua te ette saa aikaan mitään. 6 Joka ei pysy minussa, on kuin irronnut oksa: se heitetään pois, ja se kuivuu. Kuivat oksat kerätään ja viskataan tuleen, ja ne palavat poroksi.

        Johannes erottaa Pyhän Hengen kasteen ja tulikasteen toisistaan. Jae Mt 3:12 selittää, että tuli tarkoittaa helvetin tulta, johon siivotaan roskat pois. Siis tuli tässä kohtaa ei ole jotain miellyttävää tulta vaan ikuinen rangaistus.

        Entä mitä tarkoittaa se, että Jumala tekee palvelijoistaan tulen liekkejä. Se tarkoittaa tuomioiden julistamista ja toimeenpanoa.

        Hep 7: 7 Enkeleistä hän sanoo näin: -- Hän tekee enkelinsä tuuliksi, palvelijansa tulenliekeiksi.

        Mt. 13:42 Enkelit heittävät heidät tuliseen pätsiin, ja siellä itketään ja kiristellään hampaita.

        Jes 10:17 Israelin valkeus on tuleva tuleksi ja hänen Pyhänsä liekiksi, joka polttaa ja kuluttaa hänen ohdakkeensa ja orjantappuransa yhtenä päivänä

        Hep 12:28 Me saamme valtakunnan, joka ei järky. Olkaamme sen vuoksi kiitollisia, kiittäkäämme Jumalaa ja palvelkaamme häntä hänen tahtonsa mukaisesti, kunnioituksen ja pyhän pelon tuntein, 29 sillä meidän Jumalamme on tuhkaksi polttava tuli.

        Mal 3: 1 -- Minä lähetän sanansaattajani raivaamaan edelläni tietä. Ja aivan äkkiä tulee temppeliinsä Valtias, jota te odotatte, ja Liiton enkeli, jota te kaipaatte. Hän saapuu, sanoo Herra Sebaot. 2 Kuka voi kestää sen päivän, jolloin hän tulee, kuka voi seistä horjumatta, kun hän ilmestyy? Sillä hän on kuin ahjon hehku, hän puhdistaa kuin vahvin lipeä. 3 Silloin Herra toimii kuin metallinsulattaja ja hopeankiillottaja. Hän puhdistaa leeviläiset, ja he tulevat puhtaiksi kuin kulta ja hopea, joista kuona on poltettu pois.


      • kysymystä

        Sinä tulikasteen saanut?

        Minkä "tulen" alle sytyit?


      • jyrähdys
        kysymystä kirjoitti:

        Sinä tulikasteen saanut?

        Minkä "tulen" alle sytyit?

        Uudessa testamentissa on käännetty kreikkalainen sana zeontes palavat, mutta sen voi kääntää myös kiivas. Olkaa Hengessä palavat tai Hengessä kiivaat. Kiivautta se palaminen tarkoittaa, mikä on tässä positiivisessa merkityksessä kuvaamaan intohimoista tekemistä. Palavat kielet kuvasivat Pyhän Hengen laskeutumista helluntaina. Mutta Raamattu kuvaa useammin tulella Jumalan kiivautta polttaa synti pois.

        Helluntailaisuudessa on paljon sellaista, että huudetaan fire, fire, mutta tilaisuudet eivät ole raittiita ja puhdasoppisia. On niin paljon Raamatun varoittamia Simoneja, jotka tekevät Jumalan nimeä väärin käyttäen taikatemppuja, jota eivät ole Jumalasta. Tästä on selvät varoitukset. Tällaista on nykyhelluntailaisuuskin.

        Ap.t 8:9. Mutta ennestään oli kaupungissa muuan mies, nimeltä Simon, joka harjoitti noituutta ja hämmästytti Samarian kansaa sanoen olevansa jokin suuri;
        10. ja häntä kuuntelivat kaikki, pienet ja suuret, ja sanoivat: "Tämä mies on se Jumalan voima, jota kutsutaan 'suureksi'".
        11. Ja he kuuntelivat häntä sentähden, että hän kauan aikaa oli noituuksillaan heitä hämmästyttänyt.
        12. Mutta kun he nyt uskoivat Filippusta, joka julisti evankeliumia Jumalan valtakunnasta ja Jeesuksen Kristuksen nimestä, niin he ottivat kasteen, sekä miehet että naiset.

        Ap.t 19:13 Myös jotkut kiertelevät juutalaiset henkienmanaajat alkoivat loitsiessaan lausua Herran Jeesuksen nimeä. Karkottaessaan sairaista pahoja henkiä he sanoivat: "Minä vannotan teitä sen Jeesuksen nimessä, jota Paavali julistaa."
        14 Näin tekivät myös juutalaisen ylipapin Skeuaksen seitsemän poikaa,
        15 mutta paha henki vastasi heille: "Jeesuksen minä tunnen ja Paavalinkin tiedän, mutta keitä te olette?"
        16 Ja mies, jossa paha henki oli, ryntäsi heidän kimppuunsa, nujersi heidät kaikki ja runteli heitä niin, että heidän oli alasti ja verissä päin paettava talosta.


    • Tulikasteen.saanut

      Ja Pyhän Hengen kaste auttaa ihmisen ymmärtämään, että pysyvät kaukana Owuoreista yms. Patriceista ja Koivistoista.

      • jyrähdys

        Jumalan Sana auttaa ymmärtämään, mikä on vierasta tulta ja mikä on oikeaa evankeliumia. Ilman Raamatun tuntemista, ei osaa koetella henkiä.

        Ap.t 17:11 Juutalaiset olivat täällä avarakatseisempia kuin Tessalonikassa. He ottivat sanan halukkaasti vastaan ja tutkivat päivittäin kirjoituksista, pitikö kaikki paikkansa.


    • qqadaaaa

      Tässä raamatullinen johtajakoulutus.

      Matt 20:25 Mutta Jeesus kutsui heidät tykönsä ja sanoi: "Te tiedätte, että kansojen ruhtinaat herroina niitä hallitsevat, ja että mahtavat käyttävät valtaansa niitä kohtaan.
      20:26 Näin älköön olko teillä keskenänne, vaan joka teidän keskuudessanne tahtoo suureksi tulla, se olkoon teidän palvelijanne,
      20:27 ja joka teidän keskuudessanne tahtoo olla ensimmäinen, se olkoon teidän orjanne;
      20:28 niinkuin ei Ihmisen Poikakaan tullut palveltavaksi, vaan palvelemaan ja antamaan henkensä lunnaiksi monen edestä."

      • SananViisaus

        Aamenta qqadaaaa

        28.8.2018 11:59

        Tässä raamatullinen johtajakoulutus.

        Oikein TERVETTÄ opetusta ja Raamatusta.

        Emmehän me poloiset armahdetut syntiset voikaan olla "johtajia"
        vaan palvelijoita! Kukin kykynsä mukaan.
        Ja miten "henki" on itsekunkin asettanut Kristuksen ruumiin kokonaisuuteen.

        Toki johtamistaidoistakin on apua, mutta Jumalan ja Kristuksen seurakunnassa
        on vain yksi PÄÄ, itse Herra.

        Kaikki ovat toinen toisensa jäseniä. Palvelijoita.

        Kannattan opiskella ihan UT:n alkeisopetukset. Siitä on enemmän hyötyä ja iloa Herralle kuin juosta kaikenkarvaisten eksyttäjien mainostemppuja ihmettelemässä!


    • maltti-valtti

      Olisikohan tuo nimimerkki JYrähdys kateellinen?
      Haluaisi itse olla joku Tuli-Sielu- Saarnaaja?

      Tulta ja tappuraa kyllä nousee? Ihan jo savun hajukin tuntuu?
      Se tahtos varmaan olla Ihan Yksinään se, joka sanoo
      Raamatusta YdinTotuuksia...

      Ja varsinkin naiset se puskisi heti hel-vet...n tuleen?
      Sairasta...

      Mutta sitähän tämä sekasotkuaika tuottaa?
      Kun tapahtuu paljon pahaa, väärää, harhaa, niin sekin tahtovat sairastua
      jotka vielä näkevät tosiasioita.
      Heissä syntyy patologinen "kiivaus" - ja sellainen sielullinen kiivaus?

      Sehän on tulta, sekin?
      Mutta Jeesus ei sellaista tulen kiivautta sallinut.

      Jos kiinnostaa, lukekaa Luukas 9. luvun jakeet
      53-55. On huomattava, että jakseesta 55 on jätetty pois v. 1938 käännöksestä sanoja?
      Mitä?
      Juuri sitä, että "tulta taivaasta toisten päälle" ( =tuomiota!) havittelevat oppilaat saivat Herralta nuhtelun, ja mitä....
      MM. että "te ette tiedä minkä hengen omat te olette..."

      Niinpä?'

      Kun syynää "tulen" asioita, on ERITTÄIN tärkeä itse olla vapaa "sielun" tasoista.
      Ettei sielullinen kiihko sekoitu kuin coctail-aromina----- Raamatun sanoihin?
      Se on Hapatusta!

      • SivuHuomautus

        Taas vedettiin esille tuo nat..kateellisuuskortti. Ei, ei todellakaan olla kateellisia eksyttäjille.


      • jyrähdys

        Sinun puheesi ovat pilkallisia ja annat minusta väärän todistuksen. Minä en todellakaan toivo naisille tuomiota helvettiin enkä todellakaan halua tulisielu-saarnaajaksi.

        Otin esille vain sen, mikä on Raamatun käsky, ettei nainen saa olla pappina. Sitä sinä et sietänyt lukea.

        Jos joku haluaa armoa Jeesukselta ja pelastuksen Jumalan valtakuntaan, niin on pakko totella Jumalan käskyä, ettei nainen saa johtaa seurakuntaa pappina. Muuten Jeesus ei tunnusta häntä ja hänet lähetetään helvettiin laittomuuden tekijänä, kuten lukee päivän selvästi Raamatussa:

        1 Kr 14:37 Jos joku uskoo olevansa profeetta tai saaneensa muita Hengen lahjoja, hänen tulee tietää että tämä, mitä kirjoitan, on Herran käsky. 38 Jos joku ei tätä tunnusta, Jumala ei tunnusta häntä.

        Mt 7:21. Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
        22. Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
        23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

        Tie taivaaseen on todella kapea. Moni hellari yrittää päästä sinne, mutta ei pääse, koska he eivät noudattaneet Jumalan käskyjä.

        Lk 13:23 Joku kysyi häneltä: "Herra, onko niin, että vain harvat pelastuvat?" Jeesus vastasi: 24 "Kilvoitelkaa päästäksenne sisään ahtaasta ovesta. Minä sanon teille: monet yrittävät mennä sisään mutta eivät siihen kykene.


    • Samaatietä

      Erikoista.

    • Lorf
      • roskaa-on

        lorf kiitos ei tartte!


    • opettele-raamattua

      Jyrähdykselle vähän asiaa…

      Luultavasti tämä ei mene perille? Se ei yleensä onnistu – hm – tietyissä tilanteissa? Kun joku on lakihenkistä oppikiihkoa täynnä? Teorioita, vailla elämää... Mutta yritetään”


      Kirjoitat tässä ketjussa mm. näin: (Jyrähdys) jyrähdys
      28.8.2018 9:42

      ”Henna Saarisen toimintaa voi kuitenkin sanoa olevan tulisielullista. Sehän tarkoittaa sitä, että sielu menee palamaan helvetin tulee.”

      Sitten jatkat näin: Jyrähdys
      28.8.2018 14:01

      ”Otin esille vain sen, mikä on Raamatun käsky, ettei nainen saa olla pappina. Sitä sinä et sietänyt lukea. Jos joku haluaa armoa Jeesukselta ja pelastuksen Jumalan valtakuntaan, niin on pakko totella Jumalan käskyä, ettei nainen saa johtaa seurakuntaa pappina. Muuten Jeesus ei tunnusta häntä ja hänet lähetetään helvettiin laittomuuden tekijänä, kuten lukee päivän selvästi Raamatussa: ”
      -----------------------------------------------------------------------------------
      ELI - YHTEENVETO… Omista Sanoistasi...

      Olet Julkisissa Kirjoituksissa ryhtynyt tuomitsemaan. Ihan ”helvetin tuli” sanoissasi näkyy.

      Mitä Jeesus sanoi: ” Matteus 12:37
      ” Sanoistasi sinut julistetaan vanhurskaaksi, ja sanoistasi sinut tuomitaan syylliseksi.”

      TÄMÄ ei ole väärä todistus, vaan Julkinen Aito Todistus Omista Sanoistasi.

      (Ja – Tuomarin tietysti toimii Ainoa, jolla on Kaikki Valta! Eivät ihmiset…)

      -----------------------------------------------------------------------------------------
      Pappeus! Olet pihalla kuin lumiukko... mitä UT:n autenttiseen opetukseen tulee!

      Olet lukenut huonosti Raamattua, Uutta Testamenttia.

      * Uuden Liiton seurakunnassa ei ole voimassa Vanhan Liiton Pappeusjärjestelmää.
      * Ei mies- eikä naispappeja. Siis – ei ole mitään Miespappi-järjestelmääkään, se on kumottu. Etkö ole lukenut UT:n Henrealaiskirjeen opetuksia?

      * On vain Ylimmäinen pappi Jeesus, Läpi taivasten kulkenut!
      Miksi olet laiminlyönyt lukea huolella mm. Hebrealaiskirjeen? Hopi-hopi – nyt lukemaan ja TOTTELEMAAN Raamatun sanaa!

      KAIKKI ovat veljiä keskenään – myös sisaret kuuluvat hengelliseen palvelukseen…
      Nykyinen Pappi- Pastori – malli on kopioitu VT:n malleista, mutta tosiaan – Jeesus asetti Uuden Liiton, ja siinä ovat Hengelliset Palvelusvirat ja Hengen Lahjat.

      * Erillistä pappiskastia ei ole.
      * Seurakuntaa paimentavat ”kaitsijat” (kreik, episkopos) joka on aina monikossa. Ei siis yhtä pappia, pastoria, ei Miestä Eikä Naista. Vaan vanhimmisto, kaitsijat.

      * Seurakuntavirat on lueteltu selvästi, Veli Paavalin epistoloissa.

      Voi, voi kun olet huonosti lukenut Raamatun KOKONAISUUTTA! Ei se menettele sellainen!
      Ei auta olla kuin lapsi joka ”poimii rusinoita pullasta” ( = mieluisia Raamatun jakeita-- varsinkin naisia vastaan!)

      NYT – tee kiireesti parannus itseriittoisesta ylepydestä. Herra Sinua armahtaa ja antaa anteeksi lihallisen ja sielullisen ”kiivauden tulen.” Hän tietää, miksi Sinusta tuli kiivas JYRÄHDYS….

      Vasta läpikäytyäsi ITSE tulen läpi, osaat opettaa toisia - etkä toivota heti kaikille ”helvetin tuomiota”….

      NYT - jäits kiinni omista harhaisista opetuksistasi....
      Et ole ainoa...

      JK. Kun raitis, terve opetus on jo ammoin hylätty, koskien ”yhtä Kristuksen seurakuntaa”, niin sen mukana on heitetty yli laidan myös sitä, mitä Jeesus ja apostolit opettivat seurakunnan sisäisestä olotilasta!

      Hapatus on onnistunut? Mikä? Matteus 13:21

      • jyrähdys

        Sinulla on sekava ja ristiriitainen kommentti, joka täysin Raamatun vastaista jaarittelua. Sinä vääristelet sanomisiani tekemällä sellaisen yhteenvedon, joka ei anna oikeaa kuvaa siitä, mitä olen edellä kirjoittanut.

        Kommenttisi sisältää lähinnä sielullista valitusta siitä, että olen ottanut esille Uudessa testamentissa olevan käskyn, että papin tehtävä kuuluu vain miehelle. Yrität nyt löytää kuumeisesti sellaisia argumentteja, joilla voisit kumota Jumalan antaman lain. Se ei onnistu, koska sinulla ei ole valtaa kävellä Jumalan Sanan yli, mitä nyt yrität tehdä.

        Vetoat vanhan liiton pappeuteen, mutta et noteeraa mitenkään sitä, että Uudessa testamentissa oleva Paavalin kirje nimenomaan puuttuu siihen asiaan, ettei nainen voi olla seurakunnan pappi. Sinulla näyttää olevan myös katkeraa kalkkia se, että Paavali perustaa opetuksensa lakiin.

        1 Tim 3:1 Tämä sana on varma: joka pyrkii seurakunnan kaitsijan virkaan, tahtoo jaloon työhön. 2 Seurakunnan kaitsijan tulee olla moitteeton, yhden vaimon MIES,

        Et voi mielivaltaisesti rakennella omia harhaoppejasi yhtään välittämättä siitä, mitä Uudessa testamentissa opetetaan, jos et halua hyväksyä sitä, että jokainen naispappi ja heidät valinneet miehet ovat tehneet vakavaa syntiä, joista Raamattu on määrännyt selvät seuraukset.

        1 Kr 14:37 Jos joku uskoo olevansa profeetta tai saaneensa muita Hengen lahjoja, hänen tulee tietää että tämä, mitä kirjoitan, on Herran käsky. 38 Jos joku ei tätä tunnusta, Jumala ei tunnusta häntä.

        Mt 7:23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

        Jos joku naispappi haluaa saada syntinsä anteeksi, niin erotkoon papin toimesta. Jos joku hänet valinnut mies haluaa katua, niin tehköön päätöksen erottaa naispappi tehtävästään. Tie taivaaseen on kapea ja moni helluntailainen, joka on huutanut Jeesuksen nimeä, tuomitaan kadotukseen sen johdosta, että he tekivät laittomuutta.

        Jatkat myös valitusvirttäsi siitä, että olisin tuominnut jonkun edellä. En tietenkään ole, vaan siteerannut Raamatun sääntöjä siitä, miten ne tuomitaan, jotka eivät tunnusta Jumalan käskyä siitä, ettei nainen voi olla pappi. Mitä väärä tässä on? Ei mitään !!!

        1 Tim 5:20 Nuhtele syntiä tekeviä kaikkien kuullen, jotta muutkin pelkäisivät.

        Tämä asia on loppuun käsitelty.


      • dogmatiks

        Paavali sanoi, että nainen vaietkoon seurakunnassa eikä nainen saa hallinta miestä. Se estää naisen ottamasta vastuullisen toimen seurakunnan vetäjänä kutsuttiin sitä sitten millä paimenen tai kaitsijan nimikkeellä tahansa.


    • 690ikt

      Takaisin aloituksen aiheeseen.
      Kukaan ei ole löytänyt Raamatusta tulisielu-oppia.
      Kun sitä ei siellä ole.

    • Tulen.liekki.palaa

      Kiityos "Tulikasteen.saanut", että kirjoitit tänne Raamatun kohdat Pyhän Hengen tulikasteesta:

      "
      Jeesus kastaa omansa Pyhällä Hengellä ja Tulella! Matt. 3:11.
      Hän tekee palvelijansa TULEN LIEKIKSI! Hebr. 1:7.
      "

      • jyrähdys

        Uudessa testamentissa on käännetty kreikkalainen sana 'zeontes' suomeksi palavat, mutta sen voi kääntää myös kiivas. Olkaa Hengessä palavat tai Hengessä kiivaat. Kiivautta se palaminen tarkoittaa, mikä on tässä positiivisessa merkityksessä kuvaamaan intohimoista tekemistä. Palavat kielet kuvasivat Pyhän Hengen laskeutumista helluntaina. Mutta Raamattu kuvaa useammin tulella Jumalan kiivautta polttaa synti pois esim. näin:

        Jes 10:17 Israelin valkeus on tuleva tuleksi ja hänen Pyhänsä liekiksi, joka polttaa ja kuluttaa hänen ohdakkeensa ja orjantappuransa yhtenä päivänä

        Hep 12:28 Me saamme valtakunnan, joka ei järky. Olkaamme sen vuoksi kiitollisia, kiittäkäämme Jumalaa ja palvelkaamme häntä hänen tahtonsa mukaisesti, kunnioituksen ja pyhän pelon tuntein, 29 sillä meidän Jumalamme on tuhkaksi polttava tuli.

        Helluntailaisuudessa on paljon sellaista, että huudetaan fire, fire, mutta tilaisuudet eivät ole raittiita ja puhdasoppisia. On niin paljon Raamatun varoittamia Simoneja, jotka tekevät taikatemppuja käyttämällä Jumalan nimeä väärin. Tästä on selvät varoitukset. Tällaista on nykyhelluntailaisuuskin.

        Ap.t 8:9. Mutta ennestään oli kaupungissa muuan mies, nimeltä Simon, joka harjoitti noituutta ja hämmästytti Samarian kansaa sanoen olevansa jokin suuri;
        10. ja häntä kuuntelivat kaikki, pienet ja suuret, ja sanoivat: "Tämä mies on se Jumalan voima, jota kutsutaan 'suureksi'".
        11. Ja he kuuntelivat häntä sentähden, että hän kauan aikaa oli noituuksillaan heitä hämmästyttänyt.
        12. Mutta kun he nyt uskoivat Filippusta, joka julisti evankeliumia Jumalan valtakunnasta ja Jeesuksen Kristuksen nimestä, niin he ottivat kasteen, sekä miehet että naiset.

        Ap.t 19:13 Myös jotkut kiertelevät juutalaiset henkienmanaajat alkoivat loitsiessaan lausua Herran Jeesuksen nimeä. Karkottaessaan sairaista pahoja henkiä he sanoivat: "Minä vannotan teitä sen Jeesuksen nimessä, jota Paavali julistaa."
        14 Näin tekivät myös juutalaisen ylipapin Skeuaksen seitsemän poikaa,
        15 mutta paha henki vastasi heille: "Jeesuksen minä tunnen ja Paavalinkin tiedän, mutta keitä te olette?"
        16 Ja mies, jossa paha henki oli, ryntäsi heidän kimppuunsa, nujersi heidät kaikki ja runteli heitä niin, että heidän oli alasti ja verissä päin paettava talosta.

        Missiomaailma, Seppo Pehkosen Helsingin Cityseurakunta ja Henna Saarisen tulisielu -koulutukset ovat juuri tällaista vierasta tulta, jotka eivät ole Jumalasta.


      • hupsista-vain
        jyrähdys kirjoitti:

        Uudessa testamentissa on käännetty kreikkalainen sana 'zeontes' suomeksi palavat, mutta sen voi kääntää myös kiivas. Olkaa Hengessä palavat tai Hengessä kiivaat. Kiivautta se palaminen tarkoittaa, mikä on tässä positiivisessa merkityksessä kuvaamaan intohimoista tekemistä. Palavat kielet kuvasivat Pyhän Hengen laskeutumista helluntaina. Mutta Raamattu kuvaa useammin tulella Jumalan kiivautta polttaa synti pois esim. näin:

        Jes 10:17 Israelin valkeus on tuleva tuleksi ja hänen Pyhänsä liekiksi, joka polttaa ja kuluttaa hänen ohdakkeensa ja orjantappuransa yhtenä päivänä

        Hep 12:28 Me saamme valtakunnan, joka ei järky. Olkaamme sen vuoksi kiitollisia, kiittäkäämme Jumalaa ja palvelkaamme häntä hänen tahtonsa mukaisesti, kunnioituksen ja pyhän pelon tuntein, 29 sillä meidän Jumalamme on tuhkaksi polttava tuli.

        Helluntailaisuudessa on paljon sellaista, että huudetaan fire, fire, mutta tilaisuudet eivät ole raittiita ja puhdasoppisia. On niin paljon Raamatun varoittamia Simoneja, jotka tekevät taikatemppuja käyttämällä Jumalan nimeä väärin. Tästä on selvät varoitukset. Tällaista on nykyhelluntailaisuuskin.

        Ap.t 8:9. Mutta ennestään oli kaupungissa muuan mies, nimeltä Simon, joka harjoitti noituutta ja hämmästytti Samarian kansaa sanoen olevansa jokin suuri;
        10. ja häntä kuuntelivat kaikki, pienet ja suuret, ja sanoivat: "Tämä mies on se Jumalan voima, jota kutsutaan 'suureksi'".
        11. Ja he kuuntelivat häntä sentähden, että hän kauan aikaa oli noituuksillaan heitä hämmästyttänyt.
        12. Mutta kun he nyt uskoivat Filippusta, joka julisti evankeliumia Jumalan valtakunnasta ja Jeesuksen Kristuksen nimestä, niin he ottivat kasteen, sekä miehet että naiset.

        Ap.t 19:13 Myös jotkut kiertelevät juutalaiset henkienmanaajat alkoivat loitsiessaan lausua Herran Jeesuksen nimeä. Karkottaessaan sairaista pahoja henkiä he sanoivat: "Minä vannotan teitä sen Jeesuksen nimessä, jota Paavali julistaa."
        14 Näin tekivät myös juutalaisen ylipapin Skeuaksen seitsemän poikaa,
        15 mutta paha henki vastasi heille: "Jeesuksen minä tunnen ja Paavalinkin tiedän, mutta keitä te olette?"
        16 Ja mies, jossa paha henki oli, ryntäsi heidän kimppuunsa, nujersi heidät kaikki ja runteli heitä niin, että heidän oli alasti ja verissä päin paettava talosta.

        Missiomaailma, Seppo Pehkosen Helsingin Cityseurakunta ja Henna Saarisen tulisielu -koulutukset ovat juuri tällaista vierasta tulta, jotka eivät ole Jumalasta.

        Ahaa, Jyrähdys jyrähti vieläkin, vaikka ilmoitti lopettavansa? Sellaista tuottaa sielullinen kiihko ja kiivaus ja sielun tuli! Ahaa?

        Antaa poijjan kiihkoilla, kiivailla. On esimerkkejä miten finaaliin mennään..


      • jyrähdys
        hupsista-vain kirjoitti:

        Ahaa, Jyrähdys jyrähti vieläkin, vaikka ilmoitti lopettavansa? Sellaista tuottaa sielullinen kiihko ja kiivaus ja sielun tuli! Ahaa?

        Antaa poijjan kiihkoilla, kiivailla. On esimerkkejä miten finaaliin mennään..

        Sinulta taas pilkallinen kommentti. En tarkoittanut lopettavani, kun sanoi, että asia on loppuun käsitelty.


    • 670kjr

      Sääli että tuo Jyrähdys otti niin nokkiinsa, eikä kestänyt Raamatun faktoja, mitä tulee UT:n pappeuteen. Sellaista "pappiskastia" kun ei UT tunne, siis Jeesuksen seurakunnan yteydessä.

      Ei Miespappia, enempää kuin naistakaan!

      No, tuollaiset Jyrähdys-tyypit tunnetaan. He ovat lihallisia ja sielullisessa tulessa kiihkoilevia. Teoreetikkoja. Sitten ne ottavat jonkun Apulais-Tuomarin tehtävän? Ihan kuin Jumala ei osaisi Itse Tuomita? Hän joka antoi Lain käskyt.

      Eikä yksikään ihminen niitä kyennyt eikä kykenisi noudattamaan!

      Siksi tuli Jumalan Poika Jeesus. Hän otti kantaakseen Lain tuomion.
      Ristillä. Se on täytetty! - hän huusi!

      Ja niin alkoi armotalouskausi. Jokainen joka uskoo Jeesukseen saa synnit anteeksi, ja lahjaksi sen vanhurskauden, jota KUKAAN ei Lain kautta IKINÄ voisi saada.

      Niin opettaa Raamattu. Jaakobin Kirje 2:9-13.
      Mutta tämä veijari Jyrähdys-veli - hän on jättänyt keskentekoiseksi Raamatun Opiskelun.

      Armosta te olette pelastetut! Ette tekojen kautta. Niin Raamattu opettaa... Efes 2: 8-9

      Tällaiset tyypit - kuten veijari-veli Jyrähdys - eivät kestä Totuutta?

      Se valhe jota hän koetti tuputtaa täällä, papeista - sellaista ei ole UT:n Herran seurakuntaan kirjoitettu. Mutta kiihko-oppisena-tulisena? Syrijnnänkin näytöllä tämä JYrähdys otti ja skriivasi "Tämä on Loppuun käsitelty"...

      Eihän toki? Me muut voimme jatkaa, eihän veli Jyrähdys ole sentään Pomo täällä? Sananvapaus on perustuslaillinenkin oikeus!

      Mutta - Herra Jyrähdystä armahtakoon ja valaiskoon tietä!

      • jyrähdys

        Olet jämähtänyt omiin harhaoppeihisi, koska et usko Raamattuun. Sinulla ei todellakaan ole mitään Raamatun faktoja esittää. Puhut Raamatun vastaisia horinoitasi.

        Uusi testamentti käskee naisen vaikenevan seurakunnassa ja kieltää sen lisäksi hallitsemasta miestä. Sen johdosta nainen ei voi hoitaa seurakunnan paimenen virkaa, mikä on ollut alusta pitäen Jumalan tahto, joka ei ole mihinkään muuttunut uuden liitona aikana.

        1 Kr 14:34 naisten tulee olla vaiti seurakunnan kokouksissa. Heidän ei ole lupa puhua, vaan heidän on oltava kuuliaisia, niin kuin lakikin sanoo. 35 Jos he tahtovat tietoa jostakin, heidän on kysyttävä sitä kotona omalta mieheltään, sillä naisen on sopimatonta puhua seurakunnan kokouksessa.

        1 Tim. 2:12 Sitä en salli, että nainen opettaa, enkä sitä, että hän hallitsee miestä; hänen on elettävä hiljaisesti.

        1 Tim 3:1 Tämä sana on varma: joka pyrkii seurakunnan kaitsijan virkaan, tahtoo jaloon työhön. 2 Seurakunnan kaitsijan tulee olla moitteeton, yhden vaimon MIES,

        Joka ei tätä Jumalan käskyä tunnusta, Jumalakaan ei häntä tunnusta. Silloin käy niin, että taivaan portit menevät edestä kiinni. Tämä lukee selvästi Raamatussa. Jos joku haluaa olla niiden harvojen uskovien joukossa, jotka pääsevät Jumalan valtakuntaan sisälle, niin älköön salliko naisen ryhtyvän seurakunnassa paimeneksi.

        1 Kr 14:37 Jos joku uskoo olevansa profeetta tai saaneensa muita Hengen lahjoja, hänen tulee tietää että tämä, mitä kirjoitan, on Herran käsky. 38 Jos joku ei tätä tunnusta, Jumala ei tunnusta häntä.

        Mt 7:23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.


    • profetsijaa

      Profetia nikille Jyrähdys..
      Kirjoitettuna 1 Kor 3: 11-15.

      Tulen läpi on hänenkin käytävä.
      Ja sen perästä muuttuu ääni kellossa.
      Ja savua ei tule niin paljon....
      Eikä sielun vaahtoa.

      Lisäksi Jumalan Sanan miekka käy läpi, erottaa sielullisen kiivauden ja kiihkon.
      Niin on Kirjoitettu Heb 4:12.

      Silloin hän on armon kerjäläinen, niinkuin toisetkin.

      • jyrähdys

        Väitätkö, että Pyhä Henki on antanut sinulle profetian välitettäväksi minulle? Siis kuulitko jotain ääniä päässäsi tai näitkö ilmestyksen?


      • näin.semeneee

        Jos joku on tahallaan keksinyt profetian, eli käyttää tahallaan väärin Jumalan auktoriteettia, niin silloin ansaitsee kuoleman tuomion. Se on kuoleman syntiä, joka vie tielle kadotukseen.

        5 Ms 18:20 Jos taas joku profeetta julkeaa minun nimissäni puhua sellaista, mitä minä en ole käskenyt hänen puhua, tai puhuu vieraiden jumalien nimissä, hänen on kuoltava.' 21 Jos alatte kysellä mielessänne, mistä tiedätte, mikä sana ei ole lähtöisin Herralta, muistakaa tämä: 22 Jos se, mitä profeetta puhuu Herran nimissä, ei toteudu, se ei ole Herran sanaa vaan väärän profeetan röyhkeää puhetta. Älkää kuulko häntä.


    • herranpyhyys

      Aloituksen aihe oli onko tuli-sielu-oppi... mitä.

      Aiheen sivusta alkoi nikki Jyrähdys jankuttaa oppia naispappeudesta, ja toi esille naisiin suuntautuvan syrjivän ja rasistisluonteisen asenteensa. Joo.

      "Sydämen kyllyydestä suu puhuu". Jeesus sen totuuden lausui.

      Jyrähdys eksyi myös tuomitsemisen syntiin. Vaikka koettikin sepittää toisin.

      Nyt.

      Jumala hänee sillä tuomiolla tulee tuomitsemaan, ja sillä mitalla mittaamaan, jollaisella hän on mm. JUmalan luomia naisia halveksinut?
      Tämä on Raamatun sana. Jeesuksen sana.

      Me ihmiset saamme ihan rauhassa jättää tuomitsemisen asian Herralle! Hän ei tee virheitä.

      Siksi meille on luvallista vain "koetella kaikki" (asiat, opit, jne) ja "koetella henget".
      Tuomio on Yksin Herran.

      Herra armahtakoon veli Jyrähdystä - kun Herra hänet tuliselle pöydälleen ottaa.
      Ja tutkii.

      Ja lausuu...

      • jyrähdys

        >>Aiheen sivusta alkoi nikki Jyrähdys jankuttaa oppia naispappeudesta, ja toi esille naisiin suuntautuvan syrjivän ja rasistisluonteisen asenteensa. Joo.<<

        Sanon vielä kerran, että en ole rasisti. En halua mitään pahaa naisille. Olen vain tuonut esille sen, mikä on Jumalan määräys seurakunnan siitä, voiko nainen olla seurakunnan paimen ja opettaja. Jumala on kieltänyt naiselta sen roolin. Seurakunnan paimenen virka kuuluu vain miehelle.

        1 Kr 14:34 naisten tulee olla vaiti seurakunnan kokouksissa. Heidän ei ole lupa puhua, vaan heidän on oltava kuuliaisia, niin kuin lakikin sanoo. 35 Jos he tahtovat tietoa jostakin, heidän on kysyttävä sitä kotona omalta mieheltään, sillä naisen on sopimatonta puhua seurakunnan kokouksessa.

        1 Tim. 2:12 Sitä en salli, että nainen opettaa, enkä sitä, että hän hallitsee miestä; hänen on elettävä hiljaisesti.

        1 Tim 3:1 Tämä sana on varma: joka pyrkii seurakunnan kaitsijan virkaan, tahtoo jaloon työhön. 2 Seurakunnan kaitsijan tulee olla moitteeton, yhden vaimon MIES,

        Tämä todistaa myös sen, ettei Henna Saarinen ole Jumalan lähettämä raamattukoulun johtaja eikä muutenkaan ole profeetta, koska hän on torontolainen eksyttäjä.


      • dogmatiks

        Nimimerkille "herranpyhyys"

        Miespappeus on Jumalan selvä käsky. Jos sinä syytät jyrähdystä rasistiksi sen perusteella, että hän puhuu Jumalan käskystä, niin et purnaa ainoastaan hänelle vaan myös Jumalalle. Eikö sinulla ole ollenkaan Herran pelkoa, kun moista uskallat kirjoittaa someen?


      • hyvääjatkoa
        dogmatiks kirjoitti:

        Nimimerkille "herranpyhyys"

        Miespappeus on Jumalan selvä käsky. Jos sinä syytät jyrähdystä rasistiksi sen perusteella, että hän puhuu Jumalan käskystä, niin et purnaa ainoastaan hänelle vaan myös Jumalalle. Eikö sinulla ole ollenkaan Herran pelkoa, kun moista uskallat kirjoittaa someen?

        Kenellehän sinä dogmatis oikein ärhentelet?
        Jyrähdyksen tekstit ovat syrjiviä ja rasistisluonteisia?
        Tämä ei ole dogmatiksin eikä Jyrähdyksen kirkkolaitos,
        vaan Suomi24 vapaa palsta.

        Unohtuiko?

        Jyrähdys voi jyrähdellä Omassa seurakunnassaan, voi aliarvioida naisia, mutta ei täällä.

        Kukaan ei ole täällä Jumalalle purnannut?

        Kun aloituksen otsikko on mikä on,
        on suorastaan patologista, että joku JYrähdys jyrisee kuin jyrä
        kaiken aikaa naisia aliarvioiden.
        Samaa saarnaa naispappeuden anti-agendaa.

        Sairasta, fanaattista, uskonkiihkoista.

        Mutta vaikenemisen paikkoa ei ole täällä.

        On paljon miehiä, jotka eivät vaahtoa naispappeudesta.
        Heillä on terve itsetunto. Eikä heidän tarvitse pönkittää itseään korokkeella, ja sylkeä naisten päälle - siksi - että heidän Oma Egonsa pysyisi kasassa....

        Jatkakaa vaahtoamistanne.

        Teillä ei ole valtaa, ei juuri mihinkään...


      • eihyvänenaika
        hyvääjatkoa kirjoitti:

        Kenellehän sinä dogmatis oikein ärhentelet?
        Jyrähdyksen tekstit ovat syrjiviä ja rasistisluonteisia?
        Tämä ei ole dogmatiksin eikä Jyrähdyksen kirkkolaitos,
        vaan Suomi24 vapaa palsta.

        Unohtuiko?

        Jyrähdys voi jyrähdellä Omassa seurakunnassaan, voi aliarvioida naisia, mutta ei täällä.

        Kukaan ei ole täällä Jumalalle purnannut?

        Kun aloituksen otsikko on mikä on,
        on suorastaan patologista, että joku JYrähdys jyrisee kuin jyrä
        kaiken aikaa naisia aliarvioiden.
        Samaa saarnaa naispappeuden anti-agendaa.

        Sairasta, fanaattista, uskonkiihkoista.

        Mutta vaikenemisen paikkoa ei ole täällä.

        On paljon miehiä, jotka eivät vaahtoa naispappeudesta.
        Heillä on terve itsetunto. Eikä heidän tarvitse pönkittää itseään korokkeella, ja sylkeä naisten päälle - siksi - että heidän Oma Egonsa pysyisi kasassa....

        Jatkakaa vaahtoamistanne.

        Teillä ei ole valtaa, ei juuri mihinkään...

        No sinä ainakin ärhentelet sama kelle joka tarjoaa tervettä Raamatun oppia ja opetusta!

        Paavalikaan ei vaahdonnut naispappeudesta, hän kertoi selvästi mikä on järjestys, eikö vain !

        mutta on paljonkin naisia uskovissa jotka eivät pidä Paavalia missään arvossa eivätkä välitä mitään hänen puheistaan, taidat kuulua samaan sakkiin.


      • dogmatiks
        hyvääjatkoa kirjoitti:

        Kenellehän sinä dogmatis oikein ärhentelet?
        Jyrähdyksen tekstit ovat syrjiviä ja rasistisluonteisia?
        Tämä ei ole dogmatiksin eikä Jyrähdyksen kirkkolaitos,
        vaan Suomi24 vapaa palsta.

        Unohtuiko?

        Jyrähdys voi jyrähdellä Omassa seurakunnassaan, voi aliarvioida naisia, mutta ei täällä.

        Kukaan ei ole täällä Jumalalle purnannut?

        Kun aloituksen otsikko on mikä on,
        on suorastaan patologista, että joku JYrähdys jyrisee kuin jyrä
        kaiken aikaa naisia aliarvioiden.
        Samaa saarnaa naispappeuden anti-agendaa.

        Sairasta, fanaattista, uskonkiihkoista.

        Mutta vaikenemisen paikkoa ei ole täällä.

        On paljon miehiä, jotka eivät vaahtoa naispappeudesta.
        Heillä on terve itsetunto. Eikä heidän tarvitse pönkittää itseään korokkeella, ja sylkeä naisten päälle - siksi - että heidän Oma Egonsa pysyisi kasassa....

        Jatkakaa vaahtoamistanne.

        Teillä ei ole valtaa, ei juuri mihinkään...

        "Jyrähdyksen tekstit ovat syrjiviä ja rasistisluonteisia?"

        Hän siteeraa suoraan Raamattua, jossa ei ole vääryyttä. Siksi sinun arvostelusi osuukin Jumalan Sanaan.

        Sinä et vain näytä hyväksyvän sitä, että Jumala on käskenyt seurakuntajärjestyksestä niin, ettei nainen voi toimia seurakunnan paimenena.


    • kunhanmietin

      Jospa nämä kaikensortin vouhkaajat eivät ole koskaan edes uudestisyntyneet, he ovat vain oppineet tavoille ja sitten alkaneet itse muookata lisää tapoja ja temppuja.

      Raamatussa ei ole tulisielukonstaajille mitään tukea, eikä tässä maassa ole mitään saaneet aikaan nämä kaikenlaiset firehuutelijat!

      KAIKKI mitä on tämän maan helluntaissa, esm, on olemassa, on saatu aikaan terveen opin ja elämän aikana, sen jälkeen ei ole tullut kuin sekoilevia katkeria ihmisriepuja joilla ei ole mitään vakautta ei päämäärää eikä tervettä opillista pohjaa.

      aikansa vohkasivat cityläiset, missä h e nyt ovat, ja mitä he tekevät ja saavat aikaan !?

      ei yhtään mitään, kunhan koittavat unohtaa menneisyytensä ja sulautua johonkin toisennimiseen saippuaan, siinä kaikki ja koko ropaskan lopputulos.

      j a hyvä niin.

    • mietinnänpaikka

      Kyllä se on näin!

      Raamattu ja itse Herramme Jeesuskin totesivat, että
      - on vehnää ja lustetta (valhevehnää)

      - on jyviä ja akanoita

      - on kaita tie, on lavea tie...

      Äärimmäiset laidat ja kaikkea siltä väliltä!

      Siksi on juuri tervettä "koetella", tutkia ja arvioida ilmiöitä Raamatun Sanalla.

      Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä! sanoi Jeesus.

      Se on jokaisen oikeus, velvollisuus - valvoa ja rukoilla.
      Taikka sitten ei!

      Kuka mitenkin itseään ja taivasta ja toisia arvostaa?

    • stef998

      Kiittäkää Herraa te kaikki elävät, jotka Häntä rakastatte ja kunnioitatte!
      Hän kunnioittaa niitä, jotka Häntä kunnioittavat, Häntä ja Hänen luotujaan!
      1 Sam 2:30
      Ps 37

    • pohjoislappilainen

      Katsoin juuri kyseenalaisen kurssin opettajalistan.Jos todella kaikki ilmoitetut henkilöt ovat sitoutuneet kurssiin , on se aika arvovaltainen kattaus vapaakirkollista maailmaa.Mukana oli teologeja ja oppineita sekä kokemusta monelta vuodelta.Lopputulos on eri asia.En sitä voi kevyesti tuomita.

      • niinpäniiin

        Muka oli Sara ja Rodrigo Campos. He ovat väärässä hengessä. Takuuvarmoja eksyttäjiä. Todella huonolta näytti opettajalista.


      • realition

        Viisas tottelee Jeesuksen kehotusta: Älkää Juosko Heidän Perässään. Luukas 17:23.
        Mitää silmiin näkyy? Mitä sisällä on? Ei turhaan Jeesus ankarasti varoittanut "valhevehnästä", lusteesta jyvien seassa! Kun "aistit harjaantuvat erottamaan" - silloin kavalakin Väärennys (= hyvin kasattu) erottuu Aidosta Pyhän Hengen tasosta.

        Mutta? Muotia ei ole pysähtyä, ei hiljentää vauhtia. Ajetaan moottoritienopeudella siinä, missä on PysähdysMerkki, nopeusrajoitus... ja Mitä voi sattua?

        Jatkakaa te vain, te jotka niin tahdotte? Kaikkien gurujen perässä juosten. Mutta älkää sitten tulko Herralta apua pyytämään - jos-kun- ette AIKANAAN tahtoneet kuulla, kuunnella, ottaa vaarin varoitusksista.

        Joka hylkää Herran Sanan ( = Raamatun opetukset, varoitukset) Herra hylkää hänet.
        Joka Jeesusta rakastaa pitää Hänen Sanansa. Niin on Kirjoitettu.
        Johannes 14:23-24

        Miksi Jeesus joutuu sanomaan mm. näin? Lue Matteus 7: 21-23

        Moni seisso kerran Suljetun Oven ulkopuolella, eikä Herra avaa. Miksi?
        Ei kuunneltu. Etsikkoaika kului hukkaan. Tämä koskee myös Herran tielle lähteneitä.
        KAIKKI eivät saavu perille, taivaaseen? Kyrie Eleison!


      • surullistaOn

        "on se aika arvovaltainen kattaus vapaakirkollista maailmaa"

        No, sehän ei mitenkään todista, että kyseisellä kurssilla olisi hengellisesti raitis meno, vaan se tuo ennemminkin esiin sen surullisen tosiasian, miten laajasti Vapaakirkko on torontolaisuuden ansassa.

        Ansaan lankeaminen alkoi jo 90-luvulla ja torontolaisuus on levinnyt siitä lähtien kuin syöpä Vapaakirkossa.


    • Otin.vastaan

      Otatko vastaan?

      Jeesus tahtoo kastaa omansa Pyhällä Hengellä ja Tulella! Matt. 3:11.
      Hän tekee palvelijansa TULEN LIEKIKSI! Hebr. 1:7.

      • kysymystä-pukkaa

        No missähän sinä tulenliekki-palvelija olet? Jos olisit faktaa, se näkyisi? Eihän kynttilääkään laiteta vakan alle, saati että tulinen rovio olisi salainen? Kun ei edes savun hajua tunnu? Kerro missä sitä "tulta" levität? Ja miten se on levinnyt? Ja onko muita syttynyt sinun tulestasi? Ja millaisin tuloksin?

        (Kaikki eivät kehuskele tulesta? He korottavat Herraa!)

        jk. Taidat olla pelle, trolliko?


    • Koko-Raamattu

      29.8.2018 9:57 Otatko vastaan?

      Jeesus tahtoo kastaa omansa Pyhällä Hengellä ja Tulella! Matt. 3:11.
      Hän tekee palvelijansa TULEN LIEKIKSI! Hebr. 1:7.


      Sulle "tulisielu" olis hyvää luettavaa?

      Mutta jos olet jo käpäläsikin polttanut, ja on vain savuavaa pöperöä jäljellä – nämä opetuksen sanat tuskin enää tehoavat? Kun joku aikoo olla ”tulen liekki” - siinä on vaara polttaa pois Terve Uskokin! Saati muut tekijät! Ei pitä leikkiä tulella, eikä varsinkaan väärällä tulella?

      Jos kantti kestää, lue mitä tapahtui Papin Pojille? Naadab ja Abihu! 3. Moos 10:

      Ja jos kantti kestää ja ”tulikaste” periksi antaa ? - niin koeta lukea KAIKKI se, mitä Raamatussa on lausuttu ja opetettu Tulesta. Siis Jumalan aidosta Pyhän Hengen Tulesta. Katsos kun ”

      Olet eksynyt ns. ”Yhden Jakeen Oppiin”. Sellaiset kykloopin elkeet ovat aina synnyttäneet eksytyksiä ja harhoja. Siksi kattava Raamatun Sanan opiskelu ja tuntemus on relevanttia.
      Siihen Jeesuskin kehotti, ja apostolit.

      Mutta – yleensä on niin, että nämä ”tulesta” huumaantuneet ovat niin itseään täynnä, ettei heille sovi Raamatun Terveet Opetukset! No, oma on asiasi.

      Tässä asiaa Yhden Jakeen Oppisuunnista…
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15376585/yhden-jakeen-oppisuunnat

    • tulta-tulta--

      Jumalan tulesta?

      Kenties kaikkein tunnetuin seikka Jumalan tulesta on se
      kun profeetta Elia toimitti puhdistusta langenneen Israelin kansan keskellä?

      Mitä yhteistä siinä ajassa ja nykyisessä on?

      EKSYTYS!

      Voideltu kuningas Ahab nimittäin kunnostautui jumalattomuudessa; hankki ehdottoman ykkössijan, mitalisijan! Hänen syntilistansa on perfecto - täydellinen.

      Hän otti ja pystytti epäjumala Baalille alttarin.... ja seuraukset?

      Jumalan (aito) tuli ja tulen liekki kuitenkin näkyi, Elia-profeetan menettelyissä.

      Onko tämä aika parempi, pyhempi?

      Voi voi!

      Eikä tilannatta korjaa valhehenkien tulikaste-opit eikä tulisieluiset temput!

      Mitäs, jos Jumala antaa kertauksen historiaan?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15387945/ahab--israelin-kuningas----pahimmasta-paasta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      34
      2398
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      8
      1912
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1373
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1260
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1235
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1171
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1101
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1055
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1034
    10. 15
      1014
    Aihe