Vaikeita kysymyksiä/vastauksia

sfvaikeaa

Miksi on niin vaikeata:

- Sanoa, etten ole ostamassa tai vaihtamassa.?

- Kun sanotaan että on Suomen halvin kilometreihin/vuosimalliin jne. niin miksi siihen kaikki jänkyttää ja länkyttää aina jotain, miksi se osuu niin pahasti?

- Kertoa ettei ole rahaa eikä luottoja?

Olkaa hyvä ja laittakaa kokemuksianne.

25

455

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kukkakauppiaaksi

      Miksi et vaihda alaa, kun auton myynti on sinulle niin vaikeaa?
      Nykytilasta sinä kärsit ja "aasiakkaat" kärsivät.

    • eikäsitystä

      Tässähän kysyjä pyrkii palvelemaan paremmin ja perehtymään asiakaan sielunelämään jotta ymmärtää juuri edellä asettamillaan kysymyksillä!
      Miksi et käsitä vastata jälleen kysymyksiin vaan harhailet missä sattuu, ketään ei kiinnosta sinun "kukkakauppa" höpinäsi.
      Juuri tälläisten hölmöläisten vuoksi on hyvä selvittää miksi te valehtelette juuri itsellenne koko ajan ja miten kaksi asiaa lähestyy, no nyt meni teille jo liian vaikeaksi, sori.

    • apinahäkinkauppiasmulkku

      Listaan lisäyksiä toiselta kauppiaalta, nimenomaan asiakaspuolen sielunelämän ymmärrykseen APUA!?! Olkaa hyvä ja perustelkaa niin, että apinahäkinkauppiasmulkkuhuijari-iljetysvätys ymmärtää teitä seuraavilla kerroilla paremmin. Kiitos.

      1. Miksi on niin vaikeaa kertoa suoraan, että vaihtoauto on tuossa nurkan takana tai kotipihalla piilossa?
      (Ensin tinkaat viimeistä hintaa,sitten vedät paskakasasi mustanapekkana kaupantekoonmukaan...ei näin.)

      2. Jos olet vaihtamassa ylivelkaannuttuasi kalliimpaa halvempaan, miksi on niin vaikeaa kertoa tätä ennen koeajolle kerjäämistä?
      (Ei se ole mitenkään varmaa, että liike haluaa ostaa ylivelkaista autoasi mistään hinnasta.)

      3. Jos olet myymässä autoasi liikkeeseen, et ostamassa mitään, miksi on niin vaikeaa kertoa autosta haluamasi hinta?
      (Kyselet "mitä sais" kalastelemalla ja kun tarjoan kolme tonnia vaivaannut posket punoittaen ja kerrot haluavasi viisi. Ei näin.)

    • tässäf

      Ärsyttävin on kun hintalappu on normaaliälyiselle ihan luettavissa ja kysytään mikä on viimeinen hinta, ja kun kysyy että tee tarjous. " en osaa tehdä" on yleisin vastaus.
      Johon tokaisen poistuessani paikalta sisälle, olen vähän huono itseni kanssa tinkaileen joten hintahan on tuo ja teeppä tarjous minkä olet valmis lunastamaan, aina tulee hiljaista.

    • kyselyikäOnAiemmin

      Ainakin sen voi sanoa, että aloittajan pitäisi palata kouluun jollei vielä ole siellä.

      • olemies

        Älä reppana kysele sitten takuiden perään itku silmässä, ja kirjoittele jokapuolelle kun ei ole rahaa ostaa mitä haluaa ja romusi hajoaa käsiisi..........


      • AASINpalveluVTUTTAA

        Kyselyikä ei tähän liity ja toisekseen kyllä aloituksessa (sekä jatkona) ihan aiheellisia kysymyksiä, jotta voisi em. kaltaisia asiakkaaksi haluavia ihmisolentoja palvella haluamallaan/tilaamallaan tavalla.
        Toki on ymmärrettävää, ettei näitä haahuilijoitten harhaisuuksia usko kukaan todeksi, ennenkuin on itse ollut automyyjänä tai peräti autokauppiaan kunnioitettua ammattia harjoita. AASIAKAS ei ole aina, tuskin on koskaan, oikeassa.


    • apinahäkinkauppiasmulkku

      Vielä yksi; ei kysymys, vaan suora vttuilu:
      "Tää on sul ollu jo kauvan myynnis..."

      Aivan. Niin on. Oletko ostamassa?

      "En., seurailen vaan.."

    • apinahäkinkauppiasmulkku

      Miksi auton vaihtoon tarjotessa on niin vaikeaa:
      -myöntää, että auton vaihtointoon on yksi ainoa syy; omassa vikaa niin, ettei korjaamiseen ole varaa?

      ...ihan turhuuksia on selittelyt "ei tarvita enää dieseliä", kun toisiasiassa se vaihtoon tarjoamanne romu-diesel on niin rikki, ettei enää pakkasella lähde käyntiin. Ei sitä tarvitse autoliikekään riesoikseen, ainakaan ehjän hinnalla.

    • apinahäkinkauppiasmulkku

      Miksi auton vaihtoon tarjotessa on niin vaikeaa:
      -myöntää, että auton vaihtointoon on yksi ainoa syy; ylivalkaantuminen ja sen vuoksi auton halvempaan vaihto pakon edessä?

      ...ihan turha on selitellä "Ei tarvita enää näin isoa autoa", kun olet 15000 euron velkaista autoa tarjottelemassa 5000 euron halpikseen. Ei sitä ylivelkaista autoasi tahdo liikekään ostaa, kun kannattavaksi ei tuollaista vaihtoa saa millään matematiikalla.

    • muuuutama

      Työmatka piteni/lyheni
      Vaimo/minä sain työsuhde auton
      Muutettiin sinne ja tänne
      Turhan iso/pieni
      Tytär/poika menee kouluun/töihin sinne, tonne ja tänne
      Ei enään tarvita autoa ( kuitenkin puhuu kohta että uuteen vaihdossa tarjottiin niiiiiin paljon....)
      Muutetaan ulkomaille
      Meillä on niin monta lasta että onkin pieni ( huomattiin yhtäkkiäkuukausi sitten että meillä on neljä viidestä kymmenen ikäistä lasta kun ostettiin tämä auto...)
      Vaimo ei pidä väristä
      Vaimo haluaakin automaatin ( auto ollut vuosia...)
      Vaimolle liian iso/pieni
      ym. jne.
      Jatkakaa tästä lisää loistavia valheita

      • apinahäkinkauppiasmulkku

        Juuri näitä samoja meriselityksiä on niiiiiin kuultu, että tulee aina myötähäpeän tunteita nämä kuultuaan... kun OIKEA SYY ON:
        -vaihdettavassa autossa vikaa niin, ettei korjaamiseen ole varaa
        -ylivalkaantuminen ja sen vuoksi auton halvempaan vaihto pakon edessä

        Silloin HARVOIN, kun ylivelkaantunut kertoo oikean syyn "nyt tuli ostettua liian arvokas auto", vaihto saattaa onnistuakin.
        Silloin HARVOIN, kun vaihdossa tarjoaja kertoo avoimesti autonsa piilevät ja kalliit viat, vaihto onnistuu ilman muuta; kaupallisesti järkevällä vaihtohyvityksellä.

        Nämä HARVAT rehelliset asiakkaat on ilon pilkahduksia paskanpuhujien ja vikojen pimittäjä valehtelijoiden joukossa. Näiden kanssa kauppaa on ilo tehdä jatkossakin.


    • etkestäet

      Siitähän vaihtajat suuttuvat, kun alkavat viisastella ja leikkiä niin ammattilais asiantuntijaa, ja kun se turpa tukitaan reippaasti faktoilla ja asiantuntemuksella, lähtevät itku silmässä kotiin valheita taas tänne kirjoittelemaan äidin opastuksella..............
      Ei kestetä totuuksia vaikka kuinka nätisti ne esitetään, siinä se lyhyesti koko "ostajakunnan" ongelma.
      No jatkakaa itsellenne valehtelua lopun ikäänne itse sitä tajuamatta koskaan ja syyttäen aina muita omasta rahattomuudestanne.

      • jobbaritpitäistappaa

        Ihan kahvitauolla olen. Taidatkin puhua nyt omasta aamustasi, tuntuu kokemusta olevan noista puuhista =D


      • EIKiitos
        jobbaritpitäistappaa kirjoitti:

        Ihan kahvitauolla olen. Taidatkin puhua nyt omasta aamustasi, tuntuu kokemusta olevan noista puuhista =D

        jobbaritpitäistappaa"
        Tappaminen on aina äärimmäinen keskustelun lopettamisen keino; ja lainvastainen, ettei peräti olisi rikollista? Toisaalta, tuokin kun on niiiiiiiin muutamasti kuultuna kulunut uhkaus, ei aiheuta toimenpiteitä...
        Meillä autokauppiailla on pehmeämmät keinot lopettaa keskustelu; "Ei kiitos."


    • mettäkansaaa

      Vaikeaa on reippaasti nousta autosta, jo sieltä nouseminen kestää iäisyyden saati sitten muu elämänne vaikeus.
      Suun avaaminen asiallisiin kysymyksiin ja vastauksiin on aika vaikeaa, kommunikointi tapahtuu teillä kännykkäviestinnällä pelkästään.
      Älkää ihmetelkö jos teille ollaan juuri sellaisia kuin ansaitsenne.

      • häkkiapina

        Lisäksi ostajan ilmestyessä liikkeeseen nämä ihmispelkoiset reppanat piiloutuvat kyyristelemään jonkun romun taakse tai vetäytyvät lasikoppiinsa, mistä pälyilevät naama nykien, josko aasiakas olisi ymmärtänyt vetää johtopäätökset piiloleikistä ja vaihtanut maisemaa;)


      • kauppiaspuhuu

        Asiakkaat ovat juuri noin käyttäytyviä.


    • aasiakkaat.fi

      Näin hyvää palvelua saa pienliikkeestä Herttoniemessä.

    • perus-ruosteinen-uusi

      on useita merkkejä jotka jo rekistöreidesä ovat 5-vuotta vanhoja malleja.yleisintä ovat pakettiautot noin 5-vuottavaNHOJA esim MB VW TOYOTA YLEENSÄ ja muut merkit satuNnaisesti parhaita ovat amerikalaiset.ne on poikkeuksetta sitä vuosimallia kuin ilmoitetaan.samoin VOLVO.myös saab.
      auton vuosimallia ei määrää vuoden aika,ei tullimies ,vaan aina tehdas ja vain tehdas. yleisesti ostajat ei tiedä mistä vuosimallin tietää.löydät sen alustannumerosta 10 numero tai kirjain kertoo totuuden. autoliikkeessä varaosa myyjä tietää. auton myyjä usein ei. maailmalta löytyy jättimäisiä uusien tai ajamattomien autojen hehtaari varastoja josta meidän auton tuoja hakee tavARAA.
      sieltä tuodaan sadoittain vuosia seisonutta tavaRAA , JOKATÄÄLLÄ RANNASSSa teipataan ja vaihdetaan erikoisvanteet ja myydään tehtaanSPECIAL VERSIONA, jolloin tili on huima. eikä ukolle kerrota että saa 5-vuotta seisoneen ruostuneen vanhan mallin? suomi poikaa on helppo kusettaa kun se ei tiedä. eikä tyhmyyttään ymmärrä ongelmaa.tyhmää kansaa saa luvallisesti kusettaa jonka valtiovalta hyväksyy.auton myyjä olisi velvoitettava ilmoittamaan auton vuosimalli. SAABEISSA ENNEN LUKI VALMIUSTUSVUOSI että malli käyttöoppaassa.eli urpot teitä jatkossakin vedetään nenästä valtion siunauksella.jos rekisteriotteessa olisi selkeä pakka vuosimallille asia selventyisi. kaikki uusi ei ole uutta mutta kylläkin ruosteista ajamatonta. NIITÄ LIIKKUU 100-TUHANSIA PARAst aikaa.valmiiksi perusruosteista.js ylpeenä ajellaan.
      HELLUREI PIDOT JATKUU.

    • Etkö ole huomannut, että jokainen lause alkaa isolla kirjaimella?
      Sanottavan voi myös jakaa kappaleisiin, käyttää pilkkuja ja pisteitä.
      Lukijan on silloin helpompi hahmottaa, mitä haluat sanoa.
      Käyntikorttisi on niin huono, etten sen perusteella voi ottaa sinua töihin.

    • tyhmätostajat

      Idiooteille:
      - Jos esim. jakohihna, tuulilasi ym on juuri vaihdettu, auto ei ole edullisin ja turha itkeä hinnasta.
      - Jos taas ei ole vaihdettu, niin juuri siksi hinta on halvempi eikä siihen voi tietenkään tingata korjauksia ja huoltoja myyjän tehtäväksi tietenkään .
      Näitä ette käsitä typerykset , ja jankkaamisenne vuoksi teitä ei palvella erinomaisesti koskaan, eikä missään.
      Nämä idiootit jankuttajat ovat niin rasite ja typeryksiä että ei ihme että joku hieman avautuu ja antaa länkyttäjälle hieman kuulla kunniansa.

      • joonas6s

        Juuri sen takia autot kannattaa myydä ehjinä ja huollettuina huolto-ohjelman mukaan! Liian usein ei kauppias viitsi laittaa näitä myymiään autojaan kuntoon.

        Ja sitten itkevät kun joutuvat osallistumaan korjauskustannuksiin.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      76
      2894
    2. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      2025
    3. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1628
    4. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      152
      1471
    5. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      313
      1436
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      121
      1222
    7. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      5
      1219
    8. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1139
    9. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      20
      1123
    10. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      45
      1067
    Aihe