Tarkoittaako nainen joskus sitä, mitä sanoo?

Häilyvä_nainen

Tämä ihmettely lähti siitä, kun aamulla sovimme vaimon kanssa aloittavamme viikkosiivouksen makuuhuoneesta, ja työnjako oli se, että minä imuroin huoneen sekä huonekalut ja hän pyyhkii pölyt ja lattian. Sovimme myös huomenna sitten jatkavamme muista huoneista.

Niinpä imuroin huolellisesti makuuhuoneen ja sitten ryhdyin putsaamaan imurin suuttimia ja laittamaan imuria siivouskomeroon. Silloin alkoi äkäinen ihmettely, miksi en ollut imuroinut muita huoneita, vaikka niissäkin on ainakin vähän pölyä. Ei lainkaan auttanut, että kerroin näin sovitun. Olen kuullemma vain laiska vötkylä, joka ei halua käyttää aikaa kodin eteen.

Pitäisikö minun olla huolissani vaimon muistista tai mielenterveydestä? Vai onko tämä vain tyypillinen naisten käyttäytymistapa, että on aivan sama, mistä sovitaan, jos myöhemmin tuntuu toisenlaiselta, niin juuri näin on sovittu?

3

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yleispäteväneuvomiehille

      Nyt kerron sinulle miten nainen on rakennettu. Nainen puhuu saadakseen tunnereaktioita. Naisen puhe ei koskaan tarkoita sitä että olisi jotain sovittu. Kyllä nainen sitten kertoo, jos olisikin sovittu.

      Miehenä kannattaa suhtautua puhuttuun niin kuin se olisi epäluotettävastä lähteestä kuultua juttua. Eli antaa mennä kovasta sisään ja toisesta ulos. Sen sijaan miehen tulee keskittyä tunneilmaisuun. Tai siis feikkaamaan tunneilmaisua. Näitä tunteiden näkymisiä nainen on vain vailla.

      Ilahtumista tavatessa. Onnea juttelusta. Myötäelämistä naisen kertomaan. Kimpaantumisia, vihastumisia, loukkantumisiakin joskus. Surua, mokailua ja nolostumisia. yms. Nämä on asiat joita nainen haluaa nähdä kun se puhuu sinun kanssasi. Kun annat naisellesi näitä tunteen näkyjä on nainen onnellinen. Jos puhut asiaa ja saat jotain sovittua etkä itke onnesta kun saitte asian "sovittua" on nainen seuraavana päivänä sinulle vihainen. Kertoo sinut tyhmäksi ja huonoksi siivoojaksi ja laiskaksi, vaikka nainen on pettynyt edellispäivän itkemättömyydestäsi tms.

      Eli naisen kanssa eläminen edellyttää mieheltä näyttelijän lahjoja. Joa päivälle pitäisi sille omalle naiselle antaa itsestäsi tunneilmaisu. Naisen kanssa ei ole mitään syytä sopia mistään. Voit sitten sanella naiselle miten toimitaan, kunhan pidät huolen, että se saa tunneilmaisunsa.

      • sklfksdfkjjjksl

        Ahaa, siksikö naiset suuttuvat kun he puhua pölöttävät mulle niin paljon ja nopeasti etten edes käsitä mitä se puhuu. Eikä mulla naaman ilme muutu neutraalista miksikään niin sitten jonkinajan kuluttua naisen ilme muuttuu norsunvitulle.


      • kivaonoppia
        sklfksdfkjjjksl kirjoitti:

        Ahaa, siksikö naiset suuttuvat kun he puhua pölöttävät mulle niin paljon ja nopeasti etten edes käsitä mitä se puhuu. Eikä mulla naaman ilme muutu neutraalista miksikään niin sitten jonkinajan kuluttua naisen ilme muuttuu norsunvitulle.

        Jep


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      134
      5385
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3337
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1840
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      12
      1443
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1317
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      20
      1288
    Aihe