"Lämpöpumput" jyrää edelleen

antialarmisti

siellä Australian rannikon lähellä. Kenen sielunrauhaa totuus häiritsee niin, että poisto iskia asialliseen aloitukseen. Kyllä asia on ilmastotieteen tiedossa, Amerikassa tutkitaan hurrikaaneja, Näkemys niiden merkityksestä ilmakehässä on muuttumassa. Ei sitä totuutta voi loputtomasti paeta. Ilmakehä torjuu itse sitä ilmastonmuutosta.

Se Australian lahti jossa sykloni pyörii näyttää olevan lähes asumaton. Sen rannikolla on vain yksi pieni asutuskeskus. Tuhoja tulle todennäköisesti vain luonnolle. Joku syyllistämisee erikostunut tuon poiston aiheutti, Eikö tähän asti tapahrunut tolkuton syyllistäminen vieläkään riitä jollekin. Se syyllistäminen on aivan sairasta puuhaa, kun siitä ei tule koskaan olemaan mitään hyötyä.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • antidenialisti

      Ei niitä ilmakehän lämmönsäätimiä pysty alarmistit pysäyttämään, vaikka ne kumoaa AGW teorian. Eihän ihminen muillekaan tuulille ja myrskyille mitään mahda, kun ne säätää lämpötilaa. Ilmakehän toimintaa voi ainoastaan yrittää ymmärtää niinkuin meteorilogit tekee. Hallitsemaan sitä ei pysty.

      Ei edes kevyttä kesätuulta pysy ilminen hallitsemaan, ja nyt on hairahdetty uskomaan, että koko ilmakehää voi hallita ja siihen voi vaikuttaa. Herätkää nyt vihdoinkin todellisuuteeen, ja lakatkaa panikoimasta.

      • totuudenlöytäjä

        Laitetaan nyt sekin mistä nettiosoitteesta nuo !lämpöpumput" löytyy. Linkkiä en viitsi tähän kirjoittaa, kun se on Suomen ilmatieteen laitoksen sivusto. Kait täälä nyt kuitenkin sitä pidetään luotettavana. Osoite on Sääasema Vilppula ja sieltä Maailman tuulikartta, joka päivittyy kolmen tummin välein satelliittihavainnoilla.


    • antialarmisti

      Ilmastotiedotus maailmalta. "lämpöpumput" siellä edelleen viilentää ilmakehää. Yksi on yön aikana päätynyt asumattomalle Australian rannikolle, joten ei tule uutisiin. Toinen lähestyy heikentyneenä Australian pohjoisrannikkoa, joten tuskin sekään tulee uutisiin. Siellä nyt näyttäisi olevan hiukan asutusta. Kolmas matkaa pikkuhiljaa kohti Madagaskarin pohjoisosaa. Sielläkin on aika vähän asutusta.

      Menikö vihervasemmisto pysäyttämään niitä "lämpöpumppuja" kun ei ole tullut loanheittoa, vai loppuiko nekin argumentit. Kunnollisiahan ei ole koskaan ollutkaan. Ei siellä ilmastotieteen lähtökuopissa rypeminen kannata, vaikka niitä väittämiä vieläkin kerrataan teoreettisessa fysiikassa.

      Muut tieteet on ajaneet ohi jo kauan sitten. Kukaan ulkopuolinen ei vaan vissiin ole päässyt tai viitsinyt tarkistaa oppikirjoja. Oppikirjojen tarkistamisessa pitäisi olla poikkitieteellinen. Muussa tapauksessa vanhat harhakuvat elää vuosisadasta toiseen.

      Tarkastajan pitäisi rehellisesti kysyä itseltään ja tarviitaessa muiltakin, että onko mahdollista, että näiden teorioiden ehdoilla toteutuu se, mitä todellisessa elämässä tapahtuu. Jos se ei ole mahdollista, niin pyyhitään teoriat pois oppikirjoista. Täytyy asettaa käytäntö ja teoriat vastakkain.

      Juuri tätä kyselyä minä olen tehnyt, ja minulla on aivan riittävästi asiantuntemusta. Jos oma ei riitä, niin minä voin kysyä itseäni viisaammilta ja tietävämmiltä. En minä ole sokea itseni suhteen, niinkuin jotku kuvittelee. Minä vaan katson ylöspäin ainoastaan niitä, jotka sen ansaitsee.

    • Ilmastodontti

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1796
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1583
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      49
      1539
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      10
      1260
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1132
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe