Olli luopunut

Tavallaan harmi, että Olli on lakannut uskomasta Smitin oppiin ja on siksi jäänyt pois tältä palstalta. Oli ihan hauskaa, kun hän yritti epätoivoisesti selittää, että Smithin oppiin ei kuuluisi pikkutyttöjen moninainti eikä mormonimiesten päätyminen kuoltuaan verettömiksi luulihaklönttijumaliksi, jotka naiskentelevat haaremeitaan parrat väpättäen. Olli yritti luoda uutta mormoniteologiaa kieltämällä Smithin opetukset, mutta lopulta huomasi tehtävänsä toivottomaksi.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ygrad

      Eiköhän mormonismin puolustajat jää pois kun huomaavat että heitä on huijattu koko aika. Monet jäävät pois koko touhusta ja jotkut pysyvät mukana vaikka menettävät uskonsa koko touhuun.

    • Ei täällä nyt kukaan koko ajan jaksa käydä vänkäämässä kriitikkojen, vastustajien, panettelijoiden ja luopuneiden kanssa.

      En minä mitään ole luopunut. Kirkkomme on ihan hyvä, Jeesuksen Kirstuksen kirkko. Sekä nimeltään että ihan oikeasti. Sanon tämän Jeesuksen Kristuksen nimessä. Amen.

      • Luopio

        Ei Amen.


      • No hyvä. Saadaan siis huumoriannokset jatkossakin;-)


    • Ollin uskollisuutta ja kärsivällisyyttä on ihailtava. Vastustajat jankkaavat jatkuvasti samoista asioista-
      On kai Ollillakin takaraja, jonka jälkeen hän katsoo paremmaksi vähentää omaa osuuttaan keskusteluissa.
      Ei häntä tule moitti

    • Olli on suuri ja ihailtu palstalainen. Lieneekö ns. nuppieläkeläinen kuten jossain muussa palstalta kutsutaan...

      • MrMorden näkyy kaikilla mahdollisilla palstoilla vastustavan kristinuskoa. Nyt on löytänyt tämänkin palstan. Tekisi höpölöpsiskin niin, mutta hän on valinnut juuri Jeesuksen Kristuksen kirkon hyökkäystensä kohteeksi, vaikka se on kristityistä paras ja järkevin.

        Kreationismin, fundamentalistisen sellaisen vastustamisessa olemme MrMordenin kanssa suorastaan samalla linjalla. Ei Raamattuun voi vedota niiden kanssa keskusteltaessa, jotka eivät Raamattuun usko.


      • Tiedoksesi että vastustan tasapuolisesti kaikkia uskontoja. Samaa paskaa, eri paketeissa.


      • Olli.S kirjoitti:

        MrMorden näkyy kaikilla mahdollisilla palstoilla vastustavan kristinuskoa. Nyt on löytänyt tämänkin palstan. Tekisi höpölöpsiskin niin, mutta hän on valinnut juuri Jeesuksen Kristuksen kirkon hyökkäystensä kohteeksi, vaikka se on kristityistä paras ja järkevin.

        Kreationismin, fundamentalistisen sellaisen vastustamisessa olemme MrMordenin kanssa suorastaan samalla linjalla. Ei Raamattuun voi vedota niiden kanssa keskusteltaessa, jotka eivät Raamattuun usko.

        En ole valinnut Jeesuksen Kristuksen kirkkoa hyökkäysteni kohteeksi vaan mormonismin. Kristinuskossa on paljo hyvääkin, mormonismista sitää saa katsella mirrien ja koirien kanssa.


    • Meidän kriitikot ovat kuin Israelin lapset erämaassa, aina nurisemassa Jumalaa vastaan. Vaikka meillä on ihan hyvät ja oikeat Pyhät Kirjoitukset ja evankeliumi suoraan Jeesukselta palautettuna ja nykypäivälle sovitettuna ja enemmän ilmoitettuna aina korotukseen asti, ja pappeuden valtuus. Ja Joosuan veroinen meitä johtamassa niin aina vaan nurisevat.

      Uskovat enemmän maailmaa ja ihmistä kuin Jumalaa ja hänen palvelijoitaan. Se on tietysti myös luonnollista, koska Jumalan viisaus on hulluutta ihmisten silmissä.

      Mutta kiivaimmat heistä ovat tienneet totuuden, heillä on ollut todistus näistä asioista ja sen takia heidät on hylätty taistelemaan Siionia vastaan. Ovat kuin juutalaiset, jotka luovuttivat Jeesuksen teloitettavaksi. Panettelevat meitä vastoin oman sydämensä todistusta. Eivät nöyrry rukoilemaan ja kysymään ja parannusta tekemään.

      • samar1n

      • samar1n kirjoitti:

        Smith ei (tietenkään) osannut oikeasti tulkita papyrusten merkkejä mutta luuli ja esitti osaavansa.
        Tutki äläkä heppoisesti julista oikeaksi.
        http://www.mormonthink.com/book-of-abraham-issues.htm

        Nämä asiat tutkitaan tieteen lisäksi hengellisesti. Etsitään ja kilvoitellaan siitä tiedosta, joka tulee todistuksesta, joka tulee tieteen lisäksi monella tavalla, viime kädessä Pyhän Hengen kautta.


      • En minä Jumalaa vastaan napise vaan mormonismia ja sen luulihaklönttijumalia ja muuta mormonioppia vastaan.

        Eikö muuten ole kummallista, että Israelin kansa alkoi napista, mutta on kasvanut monimiljoonaiseksi. Yhdestä napista alkanut kokonainen kansa!


      • Olli.S kirjoitti:

        Nämä asiat tutkitaan tieteen lisäksi hengellisesti. Etsitään ja kilvoitellaan siitä tiedosta, joka tulee todistuksesta, joka tulee tieteen lisäksi monella tavalla, viime kädessä Pyhän Hengen kautta.

        Pikkutyttöjen moninaintikin on ihan fyysistä toimintaa, ei sitä pidä tulkita vain hengellisesti. Psykologia on tietenkin myös merkittävä. Mitä voidaan sanoa sellaisen ihmisen psyykkeen tasosta, jonka mielestä Smithin, Youngin, Snown ja muiden irstailijoiden touhussa ei ollut mitään pahaa?

        Ja kyllä nuo papyrys-jutut, intiaanien alkuperä ja monen muut Smithin valheet ja erheet ovat nimenomaan tieteellisesti tutkittavia asioita. Lapset voivat vedota siihen, että joulupukki on hengellisesti olemassa, aikuiset eivät.


    • Outo juttu sinänsä, että uskontokriitikot tällä valittelevat uskontojen irstaudesta. Sentään nuo kaikki maailman uskonnot ovat henkisesti kastaroineet enemmän miehiä kuin mitä sodat ovat nielleet. Ja samoin ovat ne tehneet enemmän tuhkamunia kuin nokikolarit ovat piippuja ehtineet rassata.

      Kaksinaismoralismia? Typeryyttä? Kateutta? Katkeruutta? Mitä siitä, jos yksi on saanut luvan pyytäessään viisautta naida tuhat vaimoa itselleen kun toisaalla taas on pysynyt tuhkamunana 2000 nuorta poikasta uskontojen vaikutuksesta.

      Mutta kiistämätön tosiasia on, että J. Smith pyytänyt on viisautta osatakseen tehdä Mormonin kirjan ja kääntää kieliä ja levyjä. Lisäksi on suuri vihastus ja Holocausti ollut juutalaisten osana usein. Baarukin kirjeen mukaan on hanke tuhota koko juutalaisuus aina Mooseksen aikaan asti kaikkine uskovaisineen. Pitäähän juutalaisuutta harjoittavan heimon jossain päin maailmaa lisääntyäkin????

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2884
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      536
      2733
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1885
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1867
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1758
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      302
      1698
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1352
    8. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      62
      1163
    9. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      90
      1144
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1122
    Aihe