Tarvitseeko mehulingon osat tiskata astianpesuaineella?

Anonyymi

Vähän turhamainen kysymys mutta kysyn silti. Olen haaveillut mehulingon ostosta, mutta homma on tyssännyt siihen että asuntooni ei saa astianpesukonetta ja inhoan aivan suunnattomasti tiskaamista.

Katselin tässä esim. Philipsin ja Wilfan mehulinkojen promovideoita, joissa näytetään miten ko. koneet ovat hirveän helppoja pestä. Silmään pisti, että kummassakaan videossa ei käytetty mitään pesuaineita vaan huitaistiin vaan pesusienellä ja homma oli sillä selvä, Philipsillä jopa vaan vedellä hanan alla.

Riittääkö mehulingon putsaamiseksi siis käytännössä huuhtelu, eli ei tarvitse tiskata pesuaineella? Mihin tämä perustuu? En ainakaan itse ymmärrä miten siinä ei alkaisi bakteerit muhimaan, joten valaiskaa tyhmää. Kiitos!

1

<50

  Vastaukset

  • Philipsin käyttöohjeen mukaan pelkkä huuhtelu riittäisi - tosin vihjaavat sienen käytöllä parantamaan puhdistusta.

   Heti käytön jälkeen osien huuhtelu kuumalla vedellä saattaisi riittää ennenkuin sokerit jämähtävät kiinni, jolloin vain kunnon pesu ja huuhtelu auttavat ja toki kuivaat huuhdellut/pestyt osat joko käsin tai astiakuivauskaapissa hyvin ennen takaisin laitteeseen laittoa.

   Itse pesisin osat säännöllisesti käytöstä riippuen kerran/kaksi viikossa ja kuivaisin hyvin. Älä jätä jämiä kuivumaan laitteeseen ja noudata manuskojen ohjeita puhdistamisessa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   688
   14496
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   125
   2294
  3. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   1404
  4. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   60
   1303
  5. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1252