Jos minä olisin yritteliäs kiinalainen, thaimaalainen tai jostain muusta sieltä Kauko-Idän uutterista kansoista, perustaisin Helsingin keskustaan pad thai -ravintolan, joka sitoutuisi gluteenittomuuteen: vain riisiä ja riisinuudelia. Jos vehnää ei ravintolassa oltaisi nähtykään, uskaltaisi yhä kasvava keliakiaväestö ruokailla ja hinnankaan ei tarvitsisisi olla liian korkea. Jos ovessa lukee ensimmäisenä Keliakia-ravintola, se karkottaa kaikki muut ja panee pelkäämään hintojen suuruutta. Riisinuudeli on aika pätevää ja miksi eivät ravintolat käytä hirssiä, joka olisi ekologisempi viljellä, ei vaadi sellaisia vesivarantoja kuin riisinviljely?
En ole itse yritteliäs ihminen, olen jo työkyvytön ja varmaan olisi pitänyt nuorena alun alkain aloittaa kauppaoppilaitoksesta että tietäisi yrittämisen kuviot. Ihailen Kauko-idän yrittäjiä, jotka pärjäävät Suomen viranomaisasetusten viidakossa. Suomessa yrittäminen saattaa olla Keski-Eurooppaa helpompaa siinä, että tavaratoimitukset eivät törmää sellaisiin ruuhkiin kuin tuolla ruuhkamaissa.
Gluteeniton pad thai -ravintola olisi idea Helsinkiin
Anonyymi
0
125
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Alahan tulla paikkaamaan tekojas
Ja lopeta se piilossa oleminen. Olet vastuussa mun haavoista. Vien asian eteenpäin jos ei ala kuulumaan.315376- 363711
Onko kenellekään muulle käynyt niin
Että menetti tilaisuutensa? Kaivattu oli kuin tarjottimella, osoitti kiinnostusta vahvasti, silmät ja olemus täynnä rakk1833273- 112525
- 292112
- 122047
- 1631876
- 1051352
- 141338
- 1371154