Jos minä olisin yritteliäs kiinalainen, thaimaalainen tai jostain muusta sieltä Kauko-Idän uutterista kansoista, perustaisin Helsingin keskustaan pad thai -ravintolan, joka sitoutuisi gluteenittomuuteen: vain riisiä ja riisinuudelia. Jos vehnää ei ravintolassa oltaisi nähtykään, uskaltaisi yhä kasvava keliakiaväestö ruokailla ja hinnankaan ei tarvitsisisi olla liian korkea. Jos ovessa lukee ensimmäisenä Keliakia-ravintola, se karkottaa kaikki muut ja panee pelkäämään hintojen suuruutta. Riisinuudeli on aika pätevää ja miksi eivät ravintolat käytä hirssiä, joka olisi ekologisempi viljellä, ei vaadi sellaisia vesivarantoja kuin riisinviljely?
En ole itse yritteliäs ihminen, olen jo työkyvytön ja varmaan olisi pitänyt nuorena alun alkain aloittaa kauppaoppilaitoksesta että tietäisi yrittämisen kuviot. Ihailen Kauko-idän yrittäjiä, jotka pärjäävät Suomen viranomaisasetusten viidakossa. Suomessa yrittäminen saattaa olla Keski-Eurooppaa helpompaa siinä, että tavaratoimitukset eivät törmää sellaisiin ruuhkiin kuin tuolla ruuhkamaissa.
Gluteeniton pad thai -ravintola olisi idea Helsinkiin
Anonyymi
0
67
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 713240
- 2012832
- 222648
- 492608
- 202486
Kuule rakas...
Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl412325Miten hitsissä ulosoton asiakas?
On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez2101783Törmättiin tänään
enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v241727- 371600
- 181446