Onko tilanne Helsingissä yhtään parempi?

Anonyymi

Terveisiä täältä Oulusta. Ihan mielenkiinnosta kyselen että onko naisten löytäminen Helsingissä yhtään sen helpompaa kuin muualla Suomessa? Siellähän pitäisi kuulemma olla enemmän sinkkunaisia kuin miehiä ja miehistä hirveä pula. Vai onko niin että todellisuudessa naiset ovat siellä ranttuja ja pula on ainoastaan koulutetuista, kauniista mallipojuista? Toivoisin vastauksia lähinnä tavismiehiltä, uskon kyllä että Hesan komeilla pelimiehillä riittää naisia joka sormelle.

Mietin tällä hetkellä muuttaakko sinne vai ulkomaille. Siksi siis kysyn. Ei jaksais raahautua sinne asti vaan huomatakseen että tilanne on yhtä huono kuin täällä. Olen korkeakoulutettu ja paperilla ainakin kaikkea sitä mitä naiset sanovat haluavansa, mutta ulkonäöltä vain korkeintaan 5/10. Oulussa on hyvin vähän vientiä :(

33

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Niin ajattelitko, että etelässä tasovaatimukset ovat jotenkin alhaisemmat kuin Oulussa?

    • Kenkälankkia ja liimattava parta, jos silmät ei oo ruskeet hommaa piilarit. Nimittäin Hesassa on myös sydämenvaltaajat asialla.

      • Anonyymi

        Rasistiporukoissamme on nykyään myös kivoja emotionaalisesti terveitä natsinaisia. Ei olla mikään pelkkä luuserimiesten veljistökomppania, ihan on pötypuhetta semmoiset.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Rasistiporukoissamme on nykyään myös kivoja emotionaalisesti terveitä natsinaisia. Ei olla mikään pelkkä luuserimiesten veljistökomppania, ihan on pötypuhetta semmoiset.

        Ei tässä natseja olla eikä rasisteja. Fakta nyt vaan on, että tummempi iho, parrakkuus ja nappisilmät on aina tehny kauppansa.

        Se on sitä eksotiikkaa, mitä miehetkin hakee valkonaaman vastakihdista.


      • Abrakadabra kirjoitti:

        Ei tässä natseja olla eikä rasisteja. Fakta nyt vaan on, että tummempi iho, parrakkuus ja nappisilmät on aina tehny kauppansa.

        Se on sitä eksotiikkaa, mitä miehetkin hakee valkonaaman vastakihdista.

        Kihdista no jos vastakohdista kumminki.


    • Anonyymi

      Keskustelutaito, sosiaalisuus, tyyli. Mistä piireistä meinaisit sitä naista etsiä? Tinder vaatii sitä ulkonäköä.

      Ulkomailla sulla on eksotiikkaplussa, mut periaatteessa samat kysymykset pätee: Millaiseen arkeen se tyttöystävä olis haussa rinnalle? Sen perusteella katottava mistä kannattaa hakea.

    • Ei täällä mitään miespulaa ole. Nytkin kolmasosan vois nakata jonnekin muualle..

      • Anonyymi

        Wuwuwuw:lle kelpaa vain eksoottiset miehet.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Wuwuwuw:lle kelpaa vain eksoottiset miehet.

        Ei täällä mitään eksoottisia miehiäkään ole. Maailma on kutistunut.


    • Omakohtainen kokemus on, että kukaan ei ole satunnaisilla vierailuilla Hkiin tullut kosimaan. Mutta yleisemmin tuttavapiirissä on käynyt niin, että poikamies-status on poistunut hyvin pian pääkaupunkiseudulle muuton jälkeen. Kyse on ollut juurikin sellaisista jokseenkin kouluttautuneista ja suht säännöllisiin päivätöihin tottuneista tavallisen oloisista kavereista.

      Mutta jos Oulusta etelään pitäisi muuttaa, niin kyllä mä 500km sijaan ottaisin sitten samalla noin 1500km loikan, jos vaan joku ulkomaan kieli taittuu.

    • Anonyymi

      Vau. Kukaan ei oikeestaan vastannut kysymykseen.

      Näin järjellä voisi ajatella että:
      1) enemmän naisia = isompi deittailupooli = helpompaa löytää potentiaalinen kumppani
      2) pula miehistä = ehkä muukin kuin paras kelpaa
      Eikö?

      Jos nyt muuttaisin niin varmaan kai katsoisin onko työpaikalla tai harrastuksissa kiinnostavan oloisia, vapaita naisia. Varmaan kokeilisin Tinderiä ja nettideittiä myös. Myöhemmin jos löytyisi ystäviä niin kenties heidän kautta voisi tavata joitain. Baareissa en viihdy juurikaan, varsinkaan yksin. Ja jos muuttaisin oudolle paikkakunnalle missä en tunne ketään niin yksinhän siellä pitäisi käydä.

      Sen tiedän ainakin kokemuksesta että ulkomailla Tinder toimii jo ihan hyvin ja treffeille pääseminen ihan tavallisten naisten kanssa ei ole kovin vaikeaa.

      • Anonyymi

        Eikö voisi olla fiksua keskittyä siihen, mistä satut löytämään sen juuri sinulle sopivan ja hyvän naisen, jonka kanssa asiat osuvat yksiin ja sitten mennään, niin sanotusti? Sen sijaan, että mietit jotain väestö- ja paikkakuntakysymyksiä tai sitä, miten jollekulle voisi ehkä kelvata joku "muukin kuin paras"??

        Jos jonkun paikkakunnan ympyrät ovat itselle kuluneet ja tympivät, niin silloin varmaan voi olla ihan hyvä idea liikkua vaikka vaihteluksi muuallakin.

        Helsingissä on kai ihan "hyvä tilanne" - ja niin on monessa muussakin paikassa. Voihan se oikea kohtaaminenkin tapahtua periaatteessa missä tahansa, missä on ihmisiä.


      • Kyllä ne demografiset seikat vain vaikuttaa taustalla. Jos joku paikka on kyllästetty tietynlaisilla tyypeillä, niin aika tarkalla seulalla niistä aletaan katsoa mitään yksilöä. Tuohon kenties viittaat sillä, että "vain paras kelpaa". Tähän liittynee myös se, että vieras tai eksoottinen on aina kiinnostavaa. Vieras on aina erityinen, kun ei ole mitään joukkoa mihin kyseinen yksilö sulautuisi ja josta pitäisi valita kiinnostava.


    • Anonyymi

      Helposti voi tutustua sinkkunaisiin jos on rohkea ja uskaltaa lähestyä naisia. Baarit on paras paikka ja niitä täällä riittää ja naiset tosi kauniita. Kuitenkin kannattaa muistaa ettei yritä liian nuoria naisia iskeä vaan sellaisia jo 30 v täyttäneitä koska niillä kello tikittää ja ovat helpommin tutustuttavissa. Haluavat parisuhteen, nuoret naiset ei tiedä mitä haluaa ja ovat vielä liian lapsia jotta tietäisivät mitä seurustelu tarkoittaa.

    • Anonyymi

      Hesas on paljon sinkkumiehiä koska naiset pitää kriteerejä korkealla vaikka eivät ole kun tavis rumia itse. Se on sama joka paikassa suomessa, ellet ole top 10 mies , komea niin ei kannata yrittää naisia.

    • Anonyymi

      En ole havainnut miespulaa.

      -flowersreally-

    • Anonyymi

      Kiitos vastauksista. Jäänpä tätä miettimään. Muuttanut olen päättää joka tapauksessa, koska elämä täällä alkanut tuntumaan tylsältä ja isommassa kaupungissa olisi enemmän aktiviteetteja myös sinkuille. Maailma tuntuu kovin avoimelta, joten nyt vaan päättää minne muuttais :)

    • Anonyymi

      Espoossa on enemmän vapaita ja hyvätuloisia naisia kuin täällä Helsingissä. Minä tiedän kun olen itse Helsingistä /-ssä. Menestyneitä yrittäjiä ovat. Espoossa on surkeita miehia tarjolla, kun naiset hakevat miesseuraa Helsingistä.

    • Anonyymi

      Isompi paikka, enemmän naisia, enemmän aktiviteetteja ja siten mahdollisuuksia niiden kautta tutustua naisiin. Toisaalta jos oma vaatimustaso ylittää sen, mihin omalla ulkonäöllä voisi yltää, on ehkä lähdettävä etsimään naista kauempaa. Veikkaan, että thai-naisista voisi löytyä halukkaita kauniita naisia.

    • Anonyymi

      Ätmit ei tykkää jos tulet etelään viemään "heidän" naiset.

    • Anonyymi

      Helsingissäkin pätee se, että jos haluaa tavata naisia, pitää juoda viinaa ja bailata yökerhoissa. Vain viinaa juomalla voi löytää kumppanin.

      Raittiina jää yksin. Helsingissäkin.

      t. viinamies

    • Vai käy yli 200t asukkaan Oulu pieneksi; no jos toripolliisi ja Kärpät käy ankeaksi ja elämäntilanne suotuisa niin keula vaan kohti etelää.

      Oulun pariutumiskulttuurista en tiedä mutta jos se on samanlainen kuin täällä pohjanmaan pohjoisosissa niin kyllä eron huomaa. Ainakin näin puolivuosisataisen miehen näkökulmasta. Täällä pääsee joskus treffeille mutta se kyllä edellyttää omaa aktiivisuutta ja ainakin omalla kohdalla aika tylyllä menestyksellä treffit ovat menneet.
      Olin vajaa vuosi sitten komennuksella pääkaupunkiseudulla ja siellä pääsi treffeille helpommin. Se mikä vielä oli hieman hämmentävää itselle oli naisten aktiivisuus. Aloitteet tulivat aina siitä suunnasta. Ilmoitin kyllä heti että olen komennuksella ja palaamassa kotiseudulle enkä myöskään hae yhden illan juttuja. Testasin miten tuo Tinder toimi ihan vain treffailukanavana eli käytiin vain kahvilla, ostoksilla, elokuvissa jne eli muuten vaan tavattiin. Oli kyllä mukavia tapaamisia.

      Luulen että asenteisiin vaikuttaa ensinnä suurempi ihmismäärä sekä se että yhtä naista kohden ei nyt ihan kahtakymmentä miestä ole. Sen lisäksi jäin miettimään että vaikka kotiseudulla ja pääkaupunkiseudulla almanakan sivut pitäisi olla samasta kohdin auki niin ollaanko täällä hieman vielä siinä ajatusmoodissa että vain miehet tekee aloitteet. Etelä olisi siinä mielessä tasa-arvoistunut. En tiedä mutta kävi vain mielessä.

      Kuitenkin jos muuttoa mietit niin lähde nyt kuitenkin sillä ajatuksella liikkelle että ensin työ- tai opiskelupaikka, asunto jne ja parisuhdekiemurat sitten jälkeenpäin.

    • Anonyymi

      Musta tuntuu jotenki kummalliselta ajatukselta pohtia muuttoa naisen löytämisen kautta. Jos ne kaikki muut jutut on kunnossa, niin kyllä kumppaniki löytyy. Monessa suhteessa pääkaupunkiseutu on ihan hyvä alue. Varsinki jos on koulutus alalle, jolla töitä löytyy. Kallistahan täällä on asua, vaikka olis vähän pidempiki työmatka. Yksinäistä voi tulla, jos ei oo sosiaalinen tai sosiaaliset ympyrät jo valmiina.

      Itellä on paljon tuttuja Oulussa. Oon Lapista kotosin ja suurin osa vanhoista koulukavereista on nyt Oulussa. Kukaan ei oo sanonu, että siellä olis jotenki erityisen vaikee löytää naisseuraa. Siinä mielessä en tiiä onko sen kummallisempaa pääkaupunkiseudulla. Toki Oulussa on ehkä ollu vähän enemmän miesvaltasten alojen töitä, ku taas Etelä-Suomen kaupungit ehkä vähän naisvaltasempia. Silti pelkästään naisen löytämisen mahollisuuden takia muuttaminen kuulostaa tosi vieraalta. No mutta kukin tavallaan :)

    • Anonyymi

      Suoraan sanottuna en oikein enää tiedä mistä Oulusta naisia pitäisi löytää. Olen miesvaltaisella-alalla käynyt koulut ja töissä, näiden kautta ei ainakaan ole mitään mahdollisuutta tavata vapaita naisia. Pintaliitäjien yökerho bilehelvettiin en todellakaan aio itseäni pakottaa ja baareissa käyn vaan joitakin kertoja vuodessa, silloinkin ihan vaan pitämässä hauskaa kavereiden kanssa enkä niinkään naisia metsästämässä. Kuntosalilla jossa käyn ei käy ikäisiäni naisia eikä niitä tule lenkkipolullakaan vastaan. Kavereiden kautta olen tavannut joitakin naisia, mutta liian vähän. Nettisivustoilla ei ole Oulussa about ketään joten jäljelle jää vain Tinder. Tapahtumia täällä on ehkä kerran vuodessa (nyt onneksi Qstock). En juo paljon ja alkaa tuntumaan että tuo dorka viinaäijä saattaa jopa olla oikeassa tämän maan suhteen. Aika surullista.

      Lähden nyt pyöräilemään ja uimaan merelle, koska ulkona on viimein lämmin ilma. Ehkä siellä on naisia :D

      • Anonyymi

        Ei pahalla, mutta mistä aattelit löytää niitä naisia Helsingissä? Tarjontaa voi olla enemmän, mutta täytyy ne silti jostaki löytää. Aattelitko vaihtaa alaa tai jotain? No ok, omassa ns. miesvaltasen alan työpaikassani on melkein 50% naisia. Se paikka on kuitenkin iso poikkeus. Yleensä tän alan firmat pitää jo 20% "mainostamisen" arvosena. Täälläkin päässä Suomea ihmiset pyörivät yöelämässä. Ite tosin en, mutta en mä naista etsikään ;)


    • Anonyymi

      Jollet löydä niin olet aikamoinen surkimus. Tarjontaa on vaikka kuinka paljon. Helpoiten löytää baareista jos vaan uskallat naisia lähestyä. Usein se miten naisia lähestyy on ratkaisevaa.

    • Anonyymi

      Jos täällä ei voi tavata naisia kuin päissään niin sitten koko maa on kyllä perseestä. Mä en ryyppää enkä bailaa enkä tasan aio ruveta tekeen kumpaakaan. Ja lisättäköön myös että haluan sellaisen naisen joka ei juo. Mulla on ulkomailla mahdollisuus tavata korkeasti koulutettuja, sosiaalisia, nättejä, ystävällisiä, sivistyneitä ja raittiita naisia. Jos se ei tosiaan onnistu tässä maassa niin paljon mieluummin mä vaihdan maata kuin alan väkisin tekeen jotain mistä en nauti yhtään. Ja lisätään vielä että olen alalla jossa saan kyllä töitä mistä päin maailmaa tahansa, se ei ole ongelma.

      • Anonyymi

        Olis joskus kiva nähdä selvää dataa siitä, että kuinka moni löytää esim. baareista pysyvämpiä parisuhteita. Itsee ajatus arveluttaa. Ymmärrän, että voi tarvita rohkasua, mutta silti. Alkoholin heikentämä arviointikyky ... voiko niin löytää muuta kun enemmän ja vähemmän satunnaista seuraa. Ainakaan omassa ystäväpiirissä ei siltä näytä. Mutta mikäs mä olen sanomaan, ku en juuri baareissa pyöri ja sillonki harvoin selvinpäin.


      • Anonyymi

        Vain viinaa juomalla voi tavata naisia. Ei siitä juomisesta ja bailaamisesta monikaan pidä, mutta pitää vain pakottaa itsensä juomaan ja yökerhoon jos seuraa haluaa löytää.

        Raitis mies elättelee kaikenlaisia haavekuvia että muka ulkomailta voisi löytää naisen ilman viinaa. Jossain vaiheessa nämäkin haavekuvat sortuvat, ja raitis mies tajuaa jääneensä yksin koska vain viinaa juomalla voi löytää kumppanin.

        t. viinamies


    • Anonyymi

      Ulkomailla naisen saa heti. Suomessa naiset on perseestä ja haluavat vain alkoholisteja ja väkivaltaisia miehiä.

    • Anonyymi

      Mulle kelpaisi hoikka nainen, mutta ne ovat kuolemassa sukupuuttoon kaiken tämän "body positivity" - humpuukin vuoksi. Raakasti kuntoilemaan vaan kaikki ja pulinat pois! Itsekin treenasn 5-7krt viikossa kotitreeniä ja kävelen aina työmatkat js kauppareissut (ei ajokorttia). Pysyy paino kurissa! Voi kun naisetkin oppisivat tämän.

      • Anonyymi

        Jos kävelisin työmatkani, niin en ehtisi mitään muuta tekemäänkään. Pyörälläkin kestäisi tunti kolkytä suuntaansa. Taidan pitäytyä julkisissa.


    • Anonyymi

      En osaa sanoa muuta kuin että Tinderissä tulee Helsingissä käydessä aika usein osumia - Tampereella ei juuri koskaan. Ehkä kommunistisessa Tampereen kaupungissa pitäisi olla Che Guevara -paita ainakin päällä jos haluaisi saada tuollaisen onnistumisen.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko on ammuskeltu kaupungilla

      Mitä,mitä,mitä??? Tämä ei vetele!
      Kokkola
      77
      3361
    2. Nuorille miehille kasvavat nyt naisten sormet

      Nuorten miesten feminiinisyys lisääntyy myös tässä suhteessa https://yle.fi/a/74-20103869
      Maailman menoa
      263
      2780
    3. Ihmettelen sinua... En koskaan päässyt

      Selvyyteen että minkälainen olet pohjimmiltasi, mitä haluat minusta. Nyt näyttää että olet myös tosi hyvä valehtelija. E
      Ikävä
      80
      2032
    4. Pääministeri hillatorilla kun olis pitänyt olla...

      https://www.is.fi/politiikka/art-2000010638113.html Loppuiko puhti, osaaminen vai onko pääministerillä ylivoimainen e
      Maailman menoa
      295
      1694
    5. Hei, sie, J-mies

      Hali ja pusu 🤭
      Ikävä
      46
      1549
    6. Mikä kaivatussasi kiehtoo?

      Äly vai ulkonäkö
      Ikävä
      63
      1544
    7. miten kerron?

      niin eli miten kerron sen että tykkään hänestä
      Ihastuminen
      34
      1411
    8. Suden aamukahvi

      Huomenta tähänkin päivään. 🌻😊🌞☕❤️ Today is tomorrow's yesterday 🍁
      Ikävä
      40
      1368
    9. Ihan älyttömän halvalla omakotitaloja myynnissä

      Vilkaisin pitkästä aikaa etuovea, näyttää olevan maakunnissa tosi hyväkuntoisiakin taloja ihan pilkkahinnalla myynnissä.
      Sinkut
      163
      1335
    10. Koira on ihmisen paras ystävä, mutta myös kallis - Oletko sinä maksanut maltaita eläinlääkärillä?

      Oletko sinä maksanut maltaita koirasi tai lemmikkisi hoidosta eläinlääkärillä? Nyt selvityksessä eläinlääkäreiden velo
      Lemmikit
      40
      1190
    Aihe