Ovatko venäläiset lähtöisin Egyptistä?

Arabian kielessä Hyvä=hayrun, venäjän kielellä harasoo. Tämä viittaa sukulaisuussuhteeseen. Lisäksi kyriliset kirjaimet ovat sel västi kehitetty kreikkalaista aakkosista. Löytyykö muita todisteita?

8

<50

Vastaukset

 • eikös sieltä egyptin suunnalta ole kaikki muutkin lähtöisin?

 • Ei. Venäläiset on enemmän sukua meille. Paljon enemmän.

  Venäläiset on pääasiassa Keski-Euroopan slaavien ja Itä-Euroopan suomalaisugrilaisten kansojen sekoitus.

 • Kaikki Euroopan kansat ovat jollain tapaa lähtöisin tuolta Mustanmeren tienoilta. Kaikkien kansojen alkukotihan on Afrikassa. Mutta nehän on hajaantunut eri puolille heti tuosta Kaukasuksen tienoilta. Eurooppaan aikojen saatossa tullut väestö, on aluksi asettunut tuohon Kaukasukselle, siitä pikku hiljaa pohjoisemmaksi. Osa on mennyt myös Turkkiin. Osa väestä on jatkanut pohjoiseen kohti aroja, osa lähtenyt itään kohti Aasiaa, ja Euroopan väki sitten Mustanmeren rantoja pitkin kohti länttä.

  Pääosa kuitenkin tuolta Mustanmeren pohjoispuolelta kohti länttä. Sitten pieni osa jossain vaiheessa Turkin kautta Bosporinsalmen yli Balkaniin. Siinä on geenit hieman eriytyneet Mustanmeren eri puolilla, kunnes ne ovat sen länsipuolella taas sekoittuneet keskenään. Kuitenkin pääpiirteittän niin, että Välimeren maiden väki on tullut tuolta Turkin kautta, ja Pohjoisemman Euroopan väki tuolta Mustanmeren pohjoispuolelta.

  Myöhemmin sitten on tullut Eurooppaan myös se Kaukasukselta idän ja pohjoisen suuntaan lähtenyt väki, arojen takaa kohti Eurooppaa, valloitustarkoituksineen. Eurooppa on tarjonnut enemmän luonnonrikkauksia, kuin puuton ja karu aro. Aroahan on Venäjältä aina Mongoliaan saakka. Sitä en osaa sanoa, miksi aroilta on lähdetty kohti Eurooppaa. Onko sana kiirinyt paremmasta elämästä, ja kehittyneemmästä toiminnasta, vrt telttaelämä puuttomalla arolla, hevoisineen.

  Tuosta Egyptistä, sen läpihän siinä on tultu, Niilin vartta on Afrikan kansat vaeltaneet kohti pohjoista. Pikku hiljaa on siirrytty pohjoisemmaksi, asetuttu sinne, ja taas kun väestö kasvanut, niin asetuttu hieman pohjoisemmaksi, lännemmäksi, jne. Niinhän se väestö pikku hiljaa on maapallolla kasvanut. En tiedä voiko sitä sanoa minkäänlaiseksi kansainvaellukseksi, vaan enemmänkin pikku hiljaa hivuttautumiseksi. Jos joka vuosi tulee uutta väestönkasvua, ja asutus laajenee kilometrin pohjoisemmaksi, esim kymmenen vuoden sisällä, niin pikku hiljaa siitä kun mennään tuhansia vuosia, niin väkisinkin Mustanmeren rannat asutettiin, ja siitä sitten Eurooppaan. Väki lisääntyi, ja elintilaa haettiin kilometrin kauempaa.

 • Yksittäisten sanojen perusteella ei voi päätellä mitään kansojen liikkeistä.

 • Venäläiset olivat vuosisatoja mongolien vallan alla ja silloin heitä kutsuttiin slaaveiksi eli orjiksi. Nykyään tämä tarkoittaa itäisen Euroopan kansoja mutta sanan alkuperä on kiistaton.

  • Nimitys 'slaavi' tulee kylläkin slaavinkileisestä sanasta 'slovo' mikä tarkoittaa sanaa, puhetta.

   Omasta mielestään slaavit siis puhuivat selkeitä sanoja, muut, joiden puhetta slaavit ei ymmärtäneet, vain mökelsivät.

   Samantapainen tausta on mm. sanoilla barbaari ja hottentotti. Paitsi että ne kohdistuvat oman kieliryhmän ulkopuolisiin.


 • Tuosta tiedä, mutta ainakin venäläisissä ja juutalaisissa on hyvin paljon samoja luonteenpiirteitä.

 • Venäläiset on juutalaisista suunnilleen yhtä kaukana geneettisesti kuin suomalaiset, eikä muut eurooppalaiset juutalaisista yhtä kaukana olekaan.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.