Kultakala on itseasiassa rappeutunut karppi

Geneettinen rappeutuminen luonnossa tarkoittaa usein biologisen informaation uudelleenjärjestelyä. Ihmistä tämä ei koske. Kun meidän genomiimme tulee virheitä, me sairastumme. Se on syntiinlankeemuksen seurausta. Elämme rappeutuvassa maailmassa, aivan kuten Raamattu kertoo.

Luonnossa eliöt kokevat muuntelua. Muunteluun on aina kaksi perussyytä:

1. Epigeneettiset modifikaatiot, jotka toimivat säätimien ja kytkimien tavoin. Näitä ovat mm. vastikään havaitut microRNA-molekyylien aiheuttamat säätelyt proteiinituotantoon, jotka ovat palautuvia, dynaamisia muutoksia. Ns. sympatrinen lajiutuminen ei siis ole evoluutiota. Hybridisaatiot perustuvat myös puhtaasti epigeneettisiin muutoksiin. Epigeneettisten muutosten aiheuttama 'lajiutuminen' on erittäin nopeaa eli sitä voi tapahtua jopa parissa sukupolvessa, mikäli eliön genomissa riittää siihen potentiaalia.

2. Informaation korruptoituminen. Genomit eivät koskaan kehity. Niihin tulee virheitä useista eri syistä. Adaptoituminen ja muuntelu itsessään johtavat virheisiin metylaatioprofiilien muutosten takia. Mekanismit ovat vakavasti otettavan tieteen tiedossa. Kun eliön genomiin on tullut runsaasti geenivirheitä, järjestelee se biologista informaatiota uudelleen lisääntymisen yhteydessä. Hyvä esimerkki on kultakala. Tutkijat havaitsivat, että kultakala on itseasiassa varioitunut karpista informaation korruptoitumisen jälkeen.

https://evolutionnews.org/2019/07/behe-vindicated-again-goldfish-are-broken-carp/

Informaation uudelleenjärjestelymekanismeihin kuuluvat mm. ns. geeniduplikaatiot, joita seurasi nopea geenihäviö. Eli kun solu oli rakentanut toimivan DNA-jakson, poistettiin turhat jaksot energiaa kuluttamasta. Samalla havaittiin uusia tai alitoiminnallisuuksia uudelle DNA-jaksolle. Näistä evoluutiouskovaiset ovat käyttäneet termejä neo- tai subfunctionalization, joilla he ovat yrittäneet ylläpitää valheellista evoluutioteoriaansa. Muistakaamme, että DNA on vain passiivista informaatiota, joka on aktivoitava käyttöön, ennen kuin sillä on toiminnallista merkitystä. Kultakalan kohdalla koko mekanismi liittyy siis informaation uudelleenjärjestelyyn geneettisen rappeutumisen jälkeen.

Evoluutiota ei ole koskaan tapahtunut. Raamattu on totuus.

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Puuttumatta muuhun hörhöttelyyn aloituksessasi, tahtoisin huomauttaa, että unohdatpa tässä tyypilliseen tapaasi suvullisesti lisääntyvien eliöiden tärkeimmän muuntelun aiheuttajan, eli geneettisen rekombinaation meioosissa.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Meioosi

      • Minun sen sijaan pitäisi puuttua jatkuvaan evoluutiohörhöilyysi ja huomauttaa, että meioosissa ei synny uutta informaatiota, joka johtaisi rakenteellisen tai toiminnallisen monimutkaisuuden kasvuun eliöissä.


      • RaamattuOnTotuus kirjoitti:

        Minun sen sijaan pitäisi puuttua jatkuvaan evoluutiohörhöilyysi ja huomauttaa, että meioosissa ei synny uutta informaatiota, joka johtaisi rakenteellisen tai toiminnallisen monimutkaisuuden kasvuun eliöissä.

        Eli havaitsetko kytköksen informaation uudelleenjärjestelyn ja meioottisen rekombinaation välillä?


      • RaamattuOnTotuus kirjoitti:

        Minun sen sijaan pitäisi puuttua jatkuvaan evoluutiohörhöilyysi ja huomauttaa, että meioosissa ei synny uutta informaatiota, joka johtaisi rakenteellisen tai toiminnallisen monimutkaisuuden kasvuun eliöissä.

        Miksi jumalasi ei tehnyt Aadamista (ynnä muista elikoista) suvuttomasti ja neitseellisesti lisääntyvää?

        Miksi?


      • ravenlored
        RaamattuOnTotuus kirjoitti:

        Minun sen sijaan pitäisi puuttua jatkuvaan evoluutiohörhöilyysi ja huomauttaa, että meioosissa ei synny uutta informaatiota, joka johtaisi rakenteellisen tai toiminnallisen monimutkaisuuden kasvuun eliöissä.

        Se vaatisi raamatullisen ihmeen jos kissalle kasvaisi siivet. Ja koska näin ei ole tapahtunut kreationismi ei pidä paikkaansa. Vai mitä rot?


    • >>Evoluutiota ei ole koskaan tapahtunut.<<

      Todellakin on niin ettei Raamattu evoluutiota mainitse. Mutta 3,5 mrd v. elämän historiaa kertoo aivan muuta.

      >>Raamattu on totuus.<<

      Raaamattu ei mainitse kissaa. Siispä kaikki näkemäsi kissat ovat vain vauhkon mielikuvituksesi tuotetta.

    • Anonyymi

      Evolution news on Discovery Instituutin "pää-äänenkannattaja" ja kyseinen "instituutti" edustaa pseudotiedettä pahimmillaan.
      Kas kun et omaa blogiasi laittanut. Se olisi ollut vielä tökerömmin pseudotieteellinen.

    • Tuo linkkijuttusi on sitäpaitsi tyhjää lätinää.

    • ... ja naudanlihapihvi prosessoitua ruohoa.

      Tomin aamun avaus tulla tupsahti taas palstalle.
      Taitaa vaan Tomilta aiheet käydä vähiin. Samaa liturgiaa ilman muuta näyttöjä, kuin tiedesivustoksi naamioitua kreationismia.

      Kääntykää ja uskokaa YEC, niin te pelastutte kuin myös teidän perhekuntanne.

    • "Informaation uudelleenjärjestelymekanismeihin kuuluvat mm. ns. geeniduplikaatiot, joita seurasi nopea geenihäviö."

      No ei se geenihäviö kovin nopea ole. Floridansuikulaisella on17 geeniryhmää, jotka löytyvät kaikilta selkärankaisilta kahteen kertaan tuplaantuneena. Ihmisen genomista löytyy yli 90% näistä yhteisistä geeneistä. Suikulaisen ja selkärankaisten eroaminen evoluutiopuussa on tapahtunut noin puoli miljardia vuotta sitten.

      Through a comparative analysis, we identify 17 ancestral chordate linkage groups that are conserved in the modern amphioxus and vertebrate genomes despite over half a billion years of independent evolution. Over 90% of the human genome is encompassed within these linkage groups, which display a tell-tale fourfold redundancy that is consistent with whole-genome quadruplication on the vertebrate stem.

      https://www.nature.com/articles/nature06967

    • Anonyymi

      Ihminen on siis rappeutunut simpanssi.

      • Muistaakseni jopa P. Reinikaisen mukaan evoluutioteoria väittää ihmisen olevan "päivitetty simpanssi". Ei siis rappeutunut vaan päivitetty.


      • kekek-kekek kirjoitti:

        Muistaakseni jopa P. Reinikaisen mukaan evoluutioteoria väittää ihmisen olevan "päivitetty simpanssi". Ei siis rappeutunut vaan päivitetty.

        Mutta eikä RoT:n kromosomilukuopin mukaan ihminen ole rappeutumisen tulos, koska meillä on kromosomifuusion takia vähemmän kromosomeja kuin muilla ihmisapinoilla?

        Geenit eivät merkitse mitään, mutta kromosomien määrä ratkaisee? Kummallista tuo RoT-mallinen kreationismi?


    • Anonyymi

      Jos ilmenisi tarvetta luoda megalomanialle asteikko,ehdottaisin yksiköksi tomia.
      Yksi tomi vastaa yhden keskeisen tieteenalan kumoamista päivässä,usein jopa ollen oma monikertansa.

    • Anonyymi

      Täytyy taas muistuttaa, että koska ihmisellä on mieli, on sillä myös mielikuvitus. Syntiinlankeemus on ihmisen mielikuvituksen tuotetta. Sinä ressukka olet jäänyt tämän mielikuvituksellisen tarinan vangiksi. Kun sotket tiedettä ja mielikuvituksellisia tarinoita, herättää se joko raivoa tai säälin sekaisia tunteita.

    • "Se on syntiinlankeemuksen seurausta."

      Genesiksessä ei ole syntiinlankeemusta, siinä ei edes mainita paratiisimyytissä.

    • Anonyymi

      Se on ihan yks vutun hailee mitä sinä Rottis höpötät. Saarnasi ovat hyttysen liraus Atlanttiin, vaikka kuinka kuvittelisit kumoavasi tiedettä (jota ilman et toisaalta tule päivääkään toimeen).

      Voisitko kertoa esimerkin lajista, joka on kuollut sukupuuttoon pelkän geneettisen rappeutumisen seurauksena?

      Voisitko kertoa, miksi haluat jatkuvasti puhua evoluutiosta etkä luomisen todisteista?

      No ethän sinä voi.

    • onse hieno asia kun tiedät asioista mistä kukaan muu ei ole tietoinen ja vaikka totuutesi tyrmätään mennentullen, ihailtavalla sitkeydellä, ja asiaasi luottaen, jaksat saarnata, etkä saa ajatuksia että olisinkohan minä väärässä, vaan jatkeraan sitä suuremmalla tarmolla pään petäjään hakkaamista.

    • Anonyymi

      Tutkipas uudelleen syntiinlankeemusta sun muuta. Eikö Jumala kironnut maan ja/tai ihmisen jo ENNEN kuin syntiinlankeemus tapahtui?

      Toisekseen on edelleen yksi ja sama mitä sinä kuvittelet luonnossa tapahtuvan. Evoluutio mennä porskuttaa aivan niin kuin ennenkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1625
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1066
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe