Jos filosofi sanoo, että jokia asia on totta

Anonyymi

sen täytyy olla todellisuudessa valhetta. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö filosofit olisi idealisteja – tästä idealistisesta maailmasta, toisin ilmaistuna sepitteellisestä satumaailmasta, käsin he kritisoivat kaikkea mikä liittyy aineelliseen maailmaan eli todelliseen maailmaa, jossa faktisesti elämme.

Jos filosofi sanoo, että jokin asia on väärin, tämän täytyy olla todellisuudessa oikein. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö filosofit olisi idealisteja. Filosofisessa maailmassa, siis suomeksi sanottuna ylösalaisin käännetyssä kuvitteellisessa keinomaailmassa, totuus ja valhe ovat vaihtaneet paikkojansa.

Filosofit ovat aina kärsineet todellisuudesta niin paljon, että fiktiosta on pitänyt tulla fakta ja totuudesta taru. Se mikä on tosiasiallisesti oikein, on se filosofien mielestä aina väärin.

Filosofien mielestä kaunis tunnekin on pätevä argumentti. Mitä faktoista – mitä havainnoista ja mittauksia, nehän vain viittaavat väärään maailmaan, ts. aineelliseen maailmaan.

Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö filosofit olisi idealisteja.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Höpö höpö. Kieroutunut näkemyksesi on pelkkää tuuleen huutelua. Sulla on virheellinen kuva filosofiasta.

    • Anonyymi

      Äh, mitä nämä idealistit ovatkaan maksaneet meille. Puhua ideoiden maailmasta totuutena on valhetta.

      Filosofit ovat valehtelijoita. Filosofit eivät vieläkään testaa väitteitensä totuudenmukaisuutta havainnoilla tai mittauksilla.

      Kaikkein paheellisin ihminen on - filosofi!

    • Anonyymi

      Aloittaja kärsii epistemofobiasta. Tällaseen termiin törmäsin vähän aikaa sit...

    • Anonyymi

      Heikkoälyiset ovat aina luomassa kieli poskessa , joissa otetaan kohteeksi jokin tietty ihminen, ryhmä, asia, ilmiö tms. Sen tueksi valitaan jokin vastaava, jonka roolina on esittää sitä "oikeaa totuutta", jolle koostetaan jokin ylivertainen kilpailuetu tai useampi. Heikkoälyinen ei kuitenkaan ymmärrä, että jo ensimmäisistä puheista tai kirjoituksista lähtien trendin todellinen luonne tulee esille. Kuten aloitus... Pelkkää alkukantaista väittelyä, jonka taustalla ei ole mitään muuta älyllistä kuin kirjoitustaito.

    • Aloittajan kannattaisi välillä pestä kaukoputkensa.

    • Anonyymi

      En kyllä edes tiedä mikä on idealisti, mutta olen kuunnellut muutamia audiokirjoja YouTubessa. Niiden perusteella päättelen, että filosofit olivat profeettojen veroisia tai ainakin edelläkävijöitä. Esim. Bertnard Russell ja Wittgenstein olivat tietokoneiden ohjelmointikielten ja tietokoneiden visionäärejä. Matemaatikko Hilbert pohdiskeli kuolemattomuuden saavuttamista tukimalla EKG käyrien matemaattista merkitystä. Se on selvää, että joku ILIAS teos Kreikassa ylitti aikoinaan filosofit profetioissa ja sen tähden filosofit ovat luultavasti saava ainoastaan esikoisen ja edelläkävijän aseman. Kun ILIAS ennustaa tuhansia vuosia ajassa eteenpäin niin nuo edelläkävijät pystyvät ennakoimaan vain 100-300 vuotta ajassa eteenpäin. Päivänselvää on filosofian käytännön hyödyllisyys silloin kun teknikot vain saavat toteuttaa heidän filosofiset ajatuksena.

      • Anonyymi

        Aha.

        YouTubessa on myös ikiliikujia, kuten: https://www.youtube.com/watch?v=ePH6vkqAeB4

        Älä luota YouTubeen ilman parempaa tietämystä. Tieteen kehitys kulkee opettajalta oppilaalle jolloin oppilaasta tulee vuorostansa opettaja. Tämän ketjun katketessa häviää tieto ja miten tietoa tulkitaan.


    • Anonyymi

      Jos saat faktisesta maailmasta mittausdataa, niin mihin maailmaan sijoitat tämän datan. Entä jos analysoi dataa ja löydät kaavan, mihin maailmaan datan tarina kuuluu.

      Mihin maailmaan kuuluu rakennus? Rakennus on tosimaailmassa, jossa kaiken voi mitata. Mutta onko rakennuksen idea ensin ollut ideamaailmassa, josta rakennuksen ideaa on yritetty tehdä todeksi. Mikä kaikki kuuluu tosimaailmaan. Onko rakennus taideteos ideamaailmasta.

      En ole filosofi eikä älykkäisiin taitoihin kuulu kuin heikko kirjoitustaito. Filosofiasta tekee mielenkiintoista ajatukset. Elämästään voi tehdä yksinkertaista uskomalla johonkin vaikka tosimaailmaan ja hyökkäämällä niitä vastaan jotka tosimaailmaa järkyttää.

    • Anonyymi

      Onko tuo kirjoittamasi teksti totta vai ei. Jos tuo on totta niin se on valhetta ja jos valehtelet niin silloin kirjoitat totta. Eix vaan. Siinä on pohdiskeltavaa seuraavan 12-vuoden ajaksi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3993
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2338
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1411
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      9
      1320
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe