mistä tuli jumala

Anonyymi

mistäs se tulla tupsahti jumala isukki.tähän maailman.kaikkeuteen.synnyttäjä on jokaisella.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jeesus on ikuinen - hän Loi ajan - tuli ensimmäisen kerran aamu ja ehtoo. Jeesus kertoi ajassa ollessaan Jumaluuden ytimen - Jeesus sanoi: Minä Olen se mikä Minä Olen. Vanhassa testamentissa Jumalaa ilmaistaan näin: Minä Olen. Jeesus on ikuinen, hänen olemassaolonsa ympäröi meitä ajassa eläviä äärettömässä aika-avaruudessa. Jeesuksen luomakunta elää yksinkertaisessa koordinaatistossa, jossa aika ymmärretään pitkin aika-akselia kulkevana. Luomakunnan ajalla on alku - silloin Jumala, Jeesus loi taivaan ja maan. Kristikunnan aika-akseli ei kaarru, joten emme kohtaa alkupistettä uudelleen, kuten kellon viisarit kaartaessaan aina uudestaan alkupisteeseen. Ajan loppuminen eräänä ajankohtana on Raamatun mukaan myös luomakunnan ominaisuuksia. Sitä ei saa ennustaa.

      • Anonyymi

        Se on niitä asioita, joihin ihmisen ajattelukyky ylety, mutta kaikki ympärillämme todistaa, että Jumala on viisas ja voimakas rakastava.
        Mutta Kaikkivaltias Jumala on ollut aina, Jeesus on ensimmäinen hänen luomistöistään. Luomakunnan Esikoinen. Kolossalaisille 1:15,16.
        Jesaja 40: 28: "Etkö ole tullut tietämään tai, etkö ole kuullut? Jehova , maan äärten Luoja, on Jumala halki ikuisuuden. Hän ei koskaan väsy eikä uuvu. Hänen ymmärryksensä on tutkimaton."


      • Anonyymi

        Raamattu alkaa: "Alussa Jumala loi taivaan ja maan" Ei sanota: Alussa Jeesus loi taivaan maan. Ihmisen luomisessa Jumala sanoi Esikoispojalleen: "Tehkäämme ihminen kuvaksemme ja kaltaiseksemme jne."
        Ikuisuus on asia, jota ei ihmisaivoilla ymmärtää, mutta Raamattu todistaa, että Jumalalla ei ole alkua, eikä loppua. Hän on kuolematon. On paljon asioita, joita me emme täysin ymmärtämään, usko ja luomakunta saa meidät luottamaan. Siksi Jumala kirjoitutti Raamatun, että voisimme saada kuvan hänen töistään ja tarkoituksistaan meihin ihmisiin nähden.


      • Tamara Lundkin lauloi "Oon mikä oon".


    • Loin jumalat 23. 10. 21670 eaa. aamulla. Sain idean kun istuin aamukakalla. Varsinaisen luomisen suoritin toimituksen jälkeen, kun ei ollut oikein muutakaan tekemistä. Se oli suuri virhe, mutta tehtyä ei saa tekemättömäksi. Etenkin harmittaa jehovan ja jeesuksen luominen, koska ne näyttävät keräävän oikeastaan pelkästään umpitollakoita ympärilleen.

      • Anonyymi

        Ehkä sanasta umpitollukka voi olla monta mieltä. Eipä ne wc-jutut niin korkeatasoisia ole, että niillä voisi ylpeillä. Ehkä voisit ottaa huomioon Jesaja 40: 26: "Kohottakaa katseenne taivaaseen ja katsokaa. Kuka nämä on luonut? Hän, joka käskee koko niiden armeijaa ja laskee ne yksitellen. Hän kutsuu niitä kaikkia nimeltä. Hänen dynaamisen energiansa ja kunnioitusta herättävä voimansa vuoksi niistä ei puutu yhtäkään."
        Me ihmiset olemme pieniä hänen rinnallaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ehkä sanasta umpitollukka voi olla monta mieltä. Eipä ne wc-jutut niin korkeatasoisia ole, että niillä voisi ylpeillä. Ehkä voisit ottaa huomioon Jesaja 40: 26: "Kohottakaa katseenne taivaaseen ja katsokaa. Kuka nämä on luonut? Hän, joka käskee koko niiden armeijaa ja laskee ne yksitellen. Hän kutsuu niitä kaikkia nimeltä. Hänen dynaamisen energiansa ja kunnioitusta herättävä voimansa vuoksi niistä ei puutu yhtäkään."
        Me ihmiset olemme pieniä hänen rinnallaan.

        Sanasta voidaan montaa mieltä, mutta ei umpitollokka-jt. "wc-jutut" ovat varsin korkeatasoisia, kun niitä vertaa jt satuiluihin. Maailmanloput, alumiiniastiat, verihuuhaa, Alkyone-tähti jehova-sedän asuinpaikkana... jne. jne.
        Niinhän te kuolevaiset olette pieniä.
        Taas tuo lainaus sadusta, jonka sepitti aikoinaan Onanias-munkki onaniakammiossaan onanoituaan luostarin yhteisiä petuiinihintujen pornopergamentteja hyväksikäyttäen.


    • Anonyymi

      Ihminen haluaa kaikelle selityksen. Silloin kun tietämys ei riitä, käytetään mielikuvitusta. Jumalat ym. mielikuvitusolennot ovat olleet maailman sivu selitys sille, mistä ei tiedetä. Tai ei haluta tietää, jotta niillekin jäisi jokin toimenkuva.

      • Anonyymi

        Eikö ole paljon suurempaa mielikuvituksen käyttöä, jos uskoo kaiken monimutkaisen ja ihastusta herättävän ilmestyneen tyhjästä? Pitäisit varmaan typeränä ihmistä, joka sanoisi kodistasi, ettei sitä ole kukaan tehnyt. Puhumattakaan puista sen ympärillä ja linnuista, jotka lentävät siihen. Luetteloa voisi jatkaa loputtomiin kaikesta ihmeellisestä, mitä maapallolla on ja kaikista taivaankappaleista, jotka kulkevat samaa reittiä vuosituhannesta toiseen, aivan oikeaan aikaan. Luotamme siihen, että aurinko laskee ja nousee jossain aivan oikeaan aikaan ja yö ja päivä vuorottelevat täsmällisesti. Jos nämäkin olisivat sattumanvaraisia, mikä kaaos syntyisi. Ihmisruumis jo itsessään on suuri ihme uusiutuvine soluineen ja aisteineen.
        Onhan se luonnollista, että ihminen on kiinnostunut, miksi me olemme olemassa ja mikä on elämän tarkoitus. Ei siihen tarvita mitään mielikuvitusolentoja vastauksia antamaan. Vastauksen saamme Luojaltamme, hänen omasta sanastaan. Raamattu ja luonnonkirja ovat parhaita vastausten antajia. Voi mennä vaikka mennä metsään ja nähdä, että on taas syksyn aika ja puut pudottavat lehtensä, kunnes taas keväällä alkavat kukoistuksensa.
        Täydellistä suunnittelua niiden Luojalta. Aineelliselta ihmiseltä ne jäävät huomaamatta. Pidetään itseselvyytenä. Ilman tarkkaa suunnittelua, kaikki olisi mahdotonta.


    • Anonyymi

      Aika on harha. Jumala on kaikki sekä kaikessa.

    • Anonyymi

      Kaikki on ajassa edeltävän jatkumoa, joten oli ennen aikaa, vai onko kaikki alunperinkin iankaikkista - ikäänkuin nollan ja äärettömyyden käsittämätön kohtaaminen ja jatkuva kehä. Kaikki fyysinen elämä on DNA-kirjoitettu mutta fyysinen olemuksemme kestää vain silmänräpäyksen,

      Kun olin teini-iässä, uskoin kuolevani noin 40 vuotiaani. Nyt 63 vuotiaani yhä elossa, tunnen kuoleman läheisyyden. Joskus yöllä herään ihmetellen olenko varmasti elossa. En pelkää kuolema. Se on portti, koska mikä on ollut, on vastakin, koska kaikki jatkuu - mikään kaikkea ylläpitävä voima katoa. Ihmisetkin ovat tämän jo ainakin osittain todistaneet oikeaksi.

      Kaikki muuttaa muotoaan ajassa - sen näemme hyvin: elämämme on ajassa, jossa vanhenemme., emmekä osaa ihmetellä, koska kaikki muukin vanhenee kanssame. kasvit, eläimet, rakennukset, jopa vuoret.

      Jumalaa ei kukaan ole nähnyt, eikä kukaan voi nähdä. En suosittele haastamaan riitaa kenenkään kanssa, jota et tunne. Haastaessani Jumalan, kuukauden tai kaksi sen jälkeen tunsin olevani nietzeläinen yli-ihminen. Sen jälkeen, noin 15-20 vuotta olin pimeässä tunnelissa, vain häivähdys valoa, aluksi ei sitäkään, tunnelin päähän. Valo yksinomaan raamatun ansiosta: "Jos joku tahtoo tehdä hänen tahtonsa, tulee hän tuntemaan, onko tämä oppi Jumalasta, vai puhunko minä omiani."

      Nyt elän ja tunnen Hänen henkensä. Veljeni ja sisareni, pysykää vahvoina, rukoilkaa lakkaamatta, olkaa tekijöitä Hänen kunniakseen, jolle kaikki kunnia kuuluu.

    • Anonyymi

      Anonyymi Eilen 22:45

      " Raamattu todistaa, että Jumalalla ei ole alkua, eikä loppua."
      -Ja Raamatun Jumala on kaikkialla, kaikkitietävä ja kaikkivoipa.

      Vartiotorniuskonnon jumala ei ole. Vartiotorni on mm. tarjonnut jumalalleen kortteerin Alcyon -tähdelle (lähempää katsottuna aurinko). Ja koska jumala ei ole kaikkitietävä, täytyy värvättyjen antaa kenttätyöraportiksi lahkon nimeämä tilitys vartiotornikaupusteluistaan.

      Vartiotornin kirjoittajakunta sanoo itseään toisaalta "jehovakanavaksi".
      Toisaalta se hääti jehovansa Alcyonilta, kirjoittaen että olisi epäviisasta sijoittaa jumala johonkin avaruuden paikkaan.
      Mutta koska juuri se itse oli sijoittanut jumalansa (Alcyonille) oli ja on se siis menetellyt epäviisaasti oman tunnustuksensa mukaan, on siis epäviisaas, elikkä, niin, tyhmä.

      Ostatko sinä tyhmän vartiotornin ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2112
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      172
      1639
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1557
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1358
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1332
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      287
      1182
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1069
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1033
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1032
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      892
    Aihe