Ilmaston muutoksen torjunnan osalta peli on menetetty.

Anonyymi

Maailmassa on liikaa ihmisiä kuluttamassa planeetan resursseja.Nyt tehdyt päätökset päästöjen rajoittamiseksi ovat riittämättömiä ja tulevat liian myöhään.Ilmasto muuttuu ilman ihmisen toimintaakin ja ihmisen toiminta on sitä vain nopeuttanut.Ilmaston vääjäämätön muuttuminen aiheuttaa merenpinnan nousua,joka johtaa ihmisten siirtymistä sisä maallepäin.Silloin on rakennettava uusia asuntoja ja muuta infraa joka taas omalta osaltaan aiheuttaa hiilidioksidi päästöjen kasvua.
Jo nyt on ilmaston lämpeneminen vaikeuttanut ruuan tuotantoa lämpimimmillä alueilla ja se tulee vaikeutumaan entisestään paitsi pohjoisilla alueilla.nyt ihmiskunnan pitäisi alkaa jo miettimään kuinka sopeudumme väistämättömään.Ruokaa ja puhdasta vettä ei tule mitenkään riittämään kaikille ihmisille.

2

<50

Vastaukset

 • Tästä on turha vouhkata. Tämä on hyvä ja täysin luonnollinen tapa vähentää liikakansoitusta, antaa luonnon hoitaa asia.

 • Me huolehdimme vain Suomen ja laajemmassa mielessä EUn asioista.
  Ei ole mitään planeetan resursseja jotka me huomioimme vaan omat resurssimme ja yksilön resurssit.
  Kehitysmaissa on vain liikaa ihmisiä , kuluttivatko he tai eivät. Ainakin sotiin laittavat he rahaa.
  Öljytalous loppuu itsekseen kun öljy loppuu ja kehitetään muita energialähteitä.
  Se on vain ajasta kiinni. En usko , että USA lopettaa kivihiilen louhimisen, jos talous sakkaa. Eikä saudit lopeta kesken kaiken öljynpumppaamistaan.
  Biotalous, vetytalous ja aurinkoenergia nousee, tuulivoima on marginaalista.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.