Kiitos alarmisteille ilmastoahdistuksesta

Anonyymi

Ilmastoahdistuksesta järjestetään jo yliopistokurssi Helsingissä: ”Ympäristöongelmilla on mielenterveydellisiä vaikutuksia”

Alarmistien takia ahdistukset lisääntyvät ja lääkeyhtiöt kiittävät.

https://www.is.fi/hs-helsinki/art-2000006297985.html

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sehän on uskonnoille aivan olennaisen tyypillistä!
      Tulee synnintunto ja ahdistus!

    • Anonyymi

      Hyvä apu ilmastoahdistukseen on peruskoulun loppuunsaattaminen(fysiikan kurssi on kova juttu),varusmiespalvelu ja ammatin hankkiminen.

      Elämä kelanavustuksilla saattaa käydä pitkäveteiseksi ja alkaa ajatus harhailemaan

      • Anonyymi

        Keskikoulu tuli käytyä ja fysiikasta oli ysi. Useita ammattejakin on hankittu, ja varusmiespalvelukin on käyty, ja elääkkeelle päästy normaalisti suoraan ammatista, ja eipä noista mistään olen ollut apua ilmastoahdistukseen.

        Paljon joutui lisää tietoa hankkimaan, jotta sai ilmastoasian suhteen mielenrauhan. Sitä mielenjrauhaa yrittää kuitenkin media ja hallitukset jatkuvasti järkyttää täysin järjettömillä jutuillaan ja suunnitelmillaan.

        Ihmetyttää, mistä ne itse saa mielenrauhan. Onko niillä jo pakopaikka valmiina, jos heidän valheellisesti saarnaamansa katastrofi iskee. Valhettahan se kaikki on.


    • Anonyymi

      Valitettava alarmismin ongelma.

    • Ahdistaa kun pitäs alkaa elään kohtuullista elämää kuluttamisen sijaan.
      Kestääkö pää kun sirkushuvit jää vähemmälle?
      Noh älylasit päähän niin saatte viihdykettä :D

    • Anonyymi

      Onneksi nyt tuohonkin asiaan on herätty. mutta ei lainkaan kunnolla. Totuutta ei vieläkään suostuta tunnustamaan. Edelleen ilmastoahdistusta pidetää yksilön ongelmana eikä yhteiskunnllisena ongelmana, vaikka yhteiskunnallinen ongelma se nimenomaan on. Tämä yhteiskunta on sen aiheuttanut.

      Minä tajusin missä mennään jo 2017 keväällä. kun aloin seuraamaan median nettipalstoja ja uutisia tarkemmin. Tajusin, että sellainen jatkuva uhkakuvien rummuttaminen tekee ihmiset sairaiksi.

      Pikkuhiljaa se alkoi minuunkin vaikuttaan vahingollisesti, vaikka en edes uskonut niihin valeuutisiin. Paljon pahemmin se vaikuttaa niihin, joilla ei ole tarpeeksi tietoa. että pystyisi kyseenalaistamaan ne kauhukuvat.

      Aiheeton tulevaisuudentoivon riistäminen kansalta on rikos. Aloin sitä rikosta vastaan taistelemaan 2,5 vuotta sitten sähköposteilla. Yksi toinen oli aloittanut puoli vuotta aiemmin kirjoittamalla lehteen totuuden ilmastosta. Hän on kriitikko.

      Järjetön rummutus siitä vain kiihtyi. Propagandistit kävi vastaiskuun ylimpänä YLE.
      Suomen kansa ei ole koskaan aiemmin kokenut järjestelmällistä propagandaa. Minä tajusin, mitä se tulee vaikuttamaan, ja yritin tosissaan taistella sitä vastaan.

      Helsingissä oli kuitenkin jo kaikki vaikuttajat niin ilmastoseonneita, että vaikuttamiseni oli kuin olisi heittänyt bensaa liekkeihin. Valeuutisten rummutus vain kiihtyi.

      Tuosta iltasanomien jutusta voi pääteellä, ettei edes asiantuntijat halua vieläkään "nostaa kissaa pöydälle". Ei haluta tunnustaa että ilmastoahdistus on AIHEUTETTU Helsisingistä valeuutisilla ja hallitusten väärillä päätöksilla.

      Hallituksetkin luottaa vain ja nimenomaan valeuutisiin, jossa pääpuoskarina on häärännyt YLE. Nykyään katson YLE:n ykköseltä vain hyvin valikoidut ohjelmat.

      En halua edes kuulla sanaa ilmastonmuutos. koska tiedän, kuinka hirveän valheellisesti sitä käytetään. Yhdellä huoltoasemalla oli asiakkaat yksimielisesti päättäneet, että YLE:n uutisia ei enään katsota ilmastopaskan takia.

      Se tila, minkä ilmastovaleuutiset on aiheuttaneet, on sotapsykoosin kaltainen. Kun ihmisiltä riistetään jatkuvasti tulevaisuudentoivo ja jatkuvasti on uhka päällä, se aiheuttaa sairaustilan, jota ei näytä Suomessa vieläkään kukaan ymmärtävän.

      Amerikassa se on tuttu, kun USA käy lähes jatkuvasti sotia. Suomen rauhanturvaajillakin sitä voi esiintyä, vaikka he yleensä altistuu vain lyhyen aikaa.

      Täällä joku idiootti tyrkyttää minulle sitä hoitoon ohjausta. Tämä juttu on samankaltainen kuin yhden lääkäri Kauppisen tapaus aikanaan. Hän tajusi, että taudinaiheuttajat tuli ilmastointikanavasta, ja piti kannastaan kiinni.

      Kun hän ei luopunut kannastaan, kollegat toimittivat hänet mielisairaalaan pakkohoitoon. Myöhemmin hän tietysti pääsi vapaaksi, kun kävi ilmi, että hän oli täysin oikeassa. Joku sitten pyysi häntä ehdolle eduskuntaan ja läpi meni.

      Minä en enään menisi ehdolle, vaikka pyydettäisiin. Ikävystyisin kuoliaaksi siinä laitoksessa. Niin totaalisen tyhmäksi on touhu mennyt ilmastonmuutosaikana.

      Jos ilmastoahdistusta yritetään hoitaa vain henkilökohtaisena ongelmana puuttumatta juurisyihin, hoito onnistuu huonosti tai ei lainkaan.

      Nyt asiassa puoskaroi sellaiset, jotka itsekin uskoo, että ihmisen aiheuttama¨ilmastonmuutos on totta, ja sitä täytyy torjua.

      Ainoa keino hoitaa, on saada ihminen vakuuttuneeksi, että hän ja koko ihmiskunta on täysin syytön ilmastonmuutokseen.

      Ihmiskuntahan on täysin syytön, ja ilmastovaleuutisten rummuttajat ja Euroopan hallitukset on syyllisiä ilmastoahdistuksen syntymiseen, Jotkut on jopa niin vaarallisia, että haluavatkin aiheuttaa ahdistusta.

      Tuosta voisi kriminaalipsykologi lausua jotain. Pelkoa ja ahdistusta on synnytetty niinkuin Mafia hallitsemillaan alueilla. Maksa tai tuhoudut. Se on olllut mentaliteetti. Jos et maksa, niin viimeistään lapsenlapsille käy huonosti.

      Sama mentaliteetti oli maaseudun viemäriasiassa. Sama mentaliteetti on ollut SOTE asiassa. Sillä mentaliteetilla alettiin kurittaan työttömiä. Sillä mentaliteetilla vainoaa minua virasto, jonka on miehittäneet ympäristöihmiset.

      Ympäristöaattesta on tullut Mafiamainen jo kauan sitten. Eriäviä mielipiteitä ei ollenkaan suvaita. Saatetaan ne kuulla, mutta niillä ei ole yhtään mitään vaIkutusta.

      Kun ihminen on ilmastopsykoosissa, hän tuntee vain, että häntä vastaan hyökätään. eikä siinä tilassa ihminen ota toista huomioon OLLENKAAN.

      Olen nähnyt ja kuljettanut potilaita, jotka oli vahvasti psykoosissa. Jos tila on lievä, ihminen saattaa näyttää aivan normaalilta, ja toimia normaalisti. Tilalla on vaan taipumus pahentua, koska todellisuudentaju on kadonnut.

      Muutaman sellaisen rajatapauksen olen nähnyt telkkarissa. Ennenpitkää ne joutuu hakeutumaan tai ne viedään hoitoon. Vihreä aate tulee tiensä päähän, koska todellisuudentaju on kadonnut. CO2 päästöjen rajoittaminen on mahdotonta. Onneksi se ei ole tarpeellista. Ennusteet on väärässä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6163
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3936
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2319
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1373
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe