Katsokaa tuota Veroparatiisi-Ollilan ahnetta raakalaisen naurua Yle:n uutisissa:

Anonyymi

https://yle.fi/uutiset/3-11345891

Miten voi entinen Suomen kansalainen, naureskella julkisesti tuohon malliin, kun ei maksa veroja Suomeen ja kehtaa vielä olla ahnehtimassa, köyhyyteen pahoinpidellyiltä vanhuksilta, vammaisilta ja pitkäaikaissairailta, työttömiltä ja syrjäytetyillä, köyhiltä lapsiperheiltä, leivän suusta ?

https://finnwatch.org/images/pdf/Herrojen_huojennus.pdf

https://www.aljazeera.com/indepth/opinion/free-market-deepen-coronavirus-crisis-200408122743522.html

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16363357/yritystuet-on-palautettava-suomen-valtiolle---eika-veropakolaisquotbusiness-finlandillequot#comment-102113296

https://www.veronmaksajat.fi/ajankohtaista/Ajankohtaista/Teemu-Lehtisen-kolumnit/kolumnit-2013/Harmaa-talous-ja-veroparatiisit-kuriin/#d367bb9b

Kertokaa meille, kun emme pysty käsittämään, onko kyseessä psykopatia, narsismi, vai mistä on kyse, kun ihmisellä ei ole myötätuntoa saati käytöstapoja, että osaisi olla edes hirnumatta köyhyyteen pahoinpideltyjen ihmisten edessä, että minkälainen otus on kyseessä.

35

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ota huomioon että Saksa on 10 kertaa Suomea rikkaampi teollisuusvaltio.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ota huomioon että Saksa on 10 kertaa Suomea rikkaampi teollisuusvaltio.

        No pitäisikö tehdä jotain täällä makailuun pakottavassa sosialismissakin?


    • Anonyymi

      Suomessa tuollainen Veroparatiisi-Jorman pullistelu ja röyhkeily, on mahdollista, ulkomailla siitä joutuisi vastuuseen - kuten myös verovastuuseen, jota Ollilalla ei ole, hän on kansan elätti, vapaamatkustaja.

      https://www.taloustieteellinenyhdistys.fi/wp-content/uploads/2015/09/kosonen.pdf

      Suomi on nykyisin kuin Venäjä ja Romania, Unkari kun elättää Ollilan kaltaisia upporikkaita veroparatiispummeja.

    • Anonyymi

      Veroparatiisijormaa naurattaa, kun ovat tehneet Suomesta antioikeusvaltion ja antidemokratian kokpersuineenkepuineen.

      https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

      Se on mahdollista, kun supo ja poliisi, ovat mukana korruptiossa, eli Suomessa ei ole isoimpien talousrikosten, korruption ja äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten rikostutkintoja - eli Valtakunnanoikeuteen nuo kuuluisivat.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16213362/iltalehti-ihmettelee-itsestaanselvyyksia---pelttari-jatti-tyonsa-tekematta

    • Anonyymi

      – Arvonlisäveroprosentin nosto tulee väistämättä listalle. Yhden prosenttiyksikön korotus arvonlisäveroon tuo valtiolle valtavasti tuloja, Juho Saari uskoo.

    • Anonyymi

      "BF"-äärioikeiston talousrikosjärjestöllä, ei ole mitään laillsia oikeuksia, jakaa Suomen valtion / kansalaisten rahoja. muille vastaaville veropakolaisyrityksille, tai yhtään mihinkään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16404422/kanada-palauttaa-veroparatiisi-pandat---suomenkin-pitaa-valittomasti

      Ilmeisesti veropakolais-Ähtärin eläinpuisto, on yksi yritystukien saajista.

      kyllä Suomessa pitäisi olla jo, isojen talousrikosten, korruption ja äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden, laajat rikostutkinna eduskunnassa.

      • Anonyymi

        Näiden talousrikollisten puuhien tutkiminen on kuulema liian kallista, ei kannata. Näin toteaa hyväveliverkon EK-edustajat kysyttäessä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Yleisradio on yhtä kuin "business finland" - äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten media, yksityinen yritys, jolle annettiin entisen valtion Yleisradion oikeudet ja omaisuus, jota se nyt käyttää omien veroparatiisisijoituksiensa voiton maksimointiin, ja kaikkien veropakolaisyrityksien mainostamiseen.

      Yle-nimi on sama, sisältö on poissa. Pelkkää äärioikeistopropagandaa, veropakolaisyrityksien mainontaa se on.

      Emme enää katso Yle:stä juuri mitään, uutisia vähiten, koska ne ovat niin täynnä valeuutisia veropakolaisyrityksien mainontaa, että oksennus tulee jos katsoo. Rahoitus tulisi poistaa ja sitä toivotaan yli puoluerajojen, eivät vain PetosPersuKokoomuslaiset.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16317066/on-valhetta-vaittaa-etta-vain-kokpersut-vastustavat-yleisradion-veroparatiisitiedotusta

      https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tietovuotaja-edward-snowden-varoittaa-korona-poikkeusoloista-valtaa-pitavat-tottuvat-saamaansa-valtaan/3d1d2b6b-80c2-41bf-8060-e1fa026a5e06

    • Anonyymi

      Noille lahtarirosvoille ainut oikea lääke on 9 mm burana.

    • Anonyymi

      https://www.nbcnews.com/news/world/hong-kong-police-fire-tear-gas-water-cannons-protest-against-n1213951

      Suomen äärioikealle radikalisoitu eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, toimii käytännössä samoin, ruumiit kannetaan vain kaikessa mediahiljaisuudessa, veroparatiisi"hoivakotien" taka-ovilta ja köyhyyteen jätetyt sairaus-kansaneläkeläiset, työttömät, syrjäytetyt ym hiljennetään, niin kovalla ja lamauttavalla köyhyydellä, että hädin tuskin pystyvät jaata sanomaan.

      Itkeä ja äänestää Suomessa, kymmeniä kertoja täysin turhaan, koko ajan köyhtyen, kertoo vain heikompien härskistä hyväksikäytöstä, ei mistään oikeusvaltiosta, saati aidosta demokratiasta enää.

    • Anonyymi

      Lähteet on aloituksessa ainakin taattua anti-länsimaista propagandaa.

    • Anonyymi

      Ai, onko "business finland"-Yleisradio anti-länsimainen, no siltä se vaikuttaakin.

    • Anonyymi

      Kun ryhtyy palvelemaan petoa eli paholaista niin muuttuu samanlaiseksi.
      He rakentavat nyt NWOta ja voitte odottaa että arvot tulevat olemaan maan syvyyksistä.

    • Anonyymi

      https://www.stuff.co.nz/entertainment/celebrities/300024067/harvey-weinstein-hit-with-new-rape-allegations

      Suomen BF-Yleisradio ym mediat eivät uutisoi, eduskunnan korruptiosta yksipuoluejärjestelmässä, eikä edes Usa:n laajoista mielenosoituksista, valkoisen äärioikeistovallan ekstremisti-poliisien murhista, näy todellisen laajuuden kertovaa tiedonvälitystä.

      https://www.stuff.co.nz/world/americas/300023356/donald-trump-threatens-looters-as-george-floyd-protesters-torch-police-station

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16418949/poliisivaltiossa-asunnossa-kuolleena-makaaminen-on-murhanyritys-poliisia-vastaan-

    • Anonyymi

      "business finlandin" media BF-Yleisradio, vähätteli neljän Usa:laisen äärioikeisto-ekstremistipoliisin, aseettoman miehen murhaamista "pidätyskuolemaksi". Oksettavaa.

      https://www.nbcnews.com/politics/donald-trump/police-use-pepper-spray-protesters-gather-near-white-house-after-n1219751

      Sisällissota meneillään Usa:ssa, äärioikeisto murhaa siellä kansalaisia - Suomen eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, tekee saman Suomen kansalaisille, köyhyyteen pakottamalla ja nurkkaan ahdistamalla.

      800€/kk ei ole mikään sairaus-kansaneläke Suomessa 2020, vaan kansanmurhaamista.

      • Anonyymi

        Ainahan eliitti on nauttinut osattomien ahdingosta, suomessakin.


    • Anonyymi

      Aloitus hävittäjähankkeen perumisen kansalaisaloitteesta, on näköjään poistettu.

      Ylläpito poistaa eduskunnan yksipuoluejärjestelmää kritisoivien kirjoitukset, vaikka Suomi on lakien mukaan vapaa valtio, jossa kansalaisilla on sanan- ja mielipiteidenvapaudet.

      https://www.dw.com/en/german-neo-nazis-trained-at-russian-camps-report/a-53692907

      Ketkä kansanedustajista Suomessa, kuuluva uusnatsi-rikollisjärjestöön "suomensisu"-nimiseen BF-talousrikollisten järjestöön ?

      Ovat olleet Venäjällä "koulutusleireillä".

      https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

    • Anonyymi

      https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006390584.html

      BF-Yle ei uutisoi isosta, korjaamattomasta köyhyysongelmasta Suomessa.

      Vakaviin riskiryhmiin kuuluvat, äärimmäisessä köyhyydessä 800€/kk kituuttavat vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat Suomen kansalaiset, ilman aitoa oikeusturvaa kotimaassamme.

      • Anonyymi

        jos 800e/kk on sinusta äärimmäinen köyhyys

        niin kerro miten minä olen työtä tehneenä aina , vuosikymmeniä sitä vähemmällä selvinnyt, saaden välllä rahaa työllistymis töistä, yksityisen töistä ja sitten työmarkina tukea, pientä liiton rahaa joskus, nyt toimeentulotukea monta vuotta, aiheettoman karenssin takia?

        työtä tekevien köyhyys ja työnhakija terve työttömien köyhyys on siis vielä äärimmäistäkin äärimmäisempää mitä näiden valittavien "äärimmäinen köyhyys" vanhukset, vammaiset.. ??

        heidän tulonsa minusta RUHTINAALLISIA, valtavia !! .. siis huh.. 800 e.. huh..

        kun itse aina alle 600e sekin parhaimmillaan ja nyt sitäkin reilusti vähemmä monta vuotta..valittamatta olen selvinnyt, miksi sinä et??


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      5000 äänestä veroparatiisihävittäjä-hankkeen perumisen kansalaisaloitteelle lähenee.
      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/6437
      Ei vie kauaa aikaa, mutta vaikuttaa kaikkeen, eli jos et halua aktiivileikkuria, osallistu nyt kun se on mahdollista.

    • Anonyymi

      Japani on vahvistanut hylänneensä, jenkkien miljardien ohjushankkeet:

      https://www.france24.com/en/20200625-japan-confirms-scrapping-us-missile-defence-system

      Suomen valtion tulee toimia samoin, eli hylätä BF-veroparatiisi-äärioikeiston jenkkien veroparatiisihävittäjä-hanke, täysin ja kokonaan.

      Ne kymmenen miljardia euroa, tarvitaan mm. 800€/kk orjuuseläkkeiden nostamiseen, aluksi siihen 1 250€/kk eli edes köyhyysrajalle. Kansalaisaloite veroparatiisihävittäjä-hankkeen perumiseksi, on avattu.

    • Anonyymi

      Veroparatiisiherrojen rikollisten hävittäjähankkeiden, eli 10 miljardin tärväämisen ökyrikkaiden perintölasten meluamiseen ilmatilassamme, perumisen kansalaisaloite, on vielä käytössänne. Tehkää hyvin nyt ja vaikuttakaa.

    • Anonyymi

      Saksassa on tehty malli, kuinka rikkaat voivat osallistua koronan kustannuksiin, eikä lisätä niitä, kuten Saarikon / kepujen mallissa, Suomen eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä.

      https://www.theguardian.com/business/2020/aug/09/centibillionaires-help-pay-costs-covid-wealth-tax

      Veropakolaisyritykset tulee laittaa verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen. Yritys-maataloustuet on poistettava kokonaan verosuunnittelusta, voiton maksimoinnista, osake-vakuutuskuoririkollisuudesta.

    • Anonyymi

      Veroparatiisihurmos on voihkinut täällä useita vuosia. Eikö hän millään pääse eduskuntaan korjailemaan ongelmia? Eihä tuo vinkuminen saa mitään aikaan.
      Nyt lähden minäkin veroparatiisiin maksamaan veroja. Haen keskikaljaa muutaman sixpäkin!

    • Anonyymi

      Tottakai bilderberg naureskelee.
      Operaatio lockstep sujui niin hyvin ja nyt myydään maskia...

    • Anonyymi

      Käykäähän allekirjoittamassa, se kansalaisaloite veroparatiisi-hävittäjähankkeiden estämiseksi, kun se vielä on vähän aikaa mahdollista.

    • Anonyymi

      "Erikoislähetyksiä" Veroparatiisi-Valvomon, ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden ilmaisterapioiden "tietomurroista", joista itse kohteet, kehuvat somessa selvinneensä, ilman naarmuakaan, kun on ilmaiset vakuutukset ym rahaa, millä ostaa suojausta itselleen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16627175/veroparatiisi-vastaamon-quottietomurronquot-kohteet-selviavat-rahalla-ongelmista-joita-ei-edes-ole#comment-104772223

      "Business finland"-medioissa ylimitoitettu, järjetön kohkaaminen, veroparatiisirikkaiden ansaitsemattomiin etuihin kohdistuneesta "tietomurrosta", josta eivät ole saaneet käytännössä, yhtään mitään ongelmia.

      Tuli Ohisalolle ja äärioikeisto-Vihreille, kuin tilauksesta, helppo keino peitellä, järkyttävää eläkeläisköyhyyttä ja entisten ja nykyisten poliisien lahjontaa, voitelua, ostamista, eli korruptiota, vastikkeettomilla yritys-maataloustuilla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

    • Anonyymi

      "minkälainen otus on kyseessä."

      Porvarihan se sellainen on.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kyllä näyttää tohtorinhattu tragikoomiselta, Kokoomuksen Orpon parkuessa, lisää väkivaltaa jo maassa makaavien potkimista, kun äärioikeiston aiheuttaman köyhyysongelman ja eriarvoisuuden kohteet, oireilevat pörssikeinottelijoiden väkivallan kohteina.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16363501/packalen-trollaa-quottekoalyquot-veropakolaisfirmallaan-pelkaa-yritystukiensa-puolesta#comment-102113696

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16493205/kokpersujen-mielesta-kiusatuksi-joutuminen-on-sita-ettei-saa-kiusata-muita-ihmisia-

    • Anonyymi

      Sillä hetkellä, jos teistä tuntuu, että pitää totella ja kuunnella EK-medioitten Teekutsu-äärioikeiston "joulu"-markkinasaarnoja ja köyhyysongelman nimittämistä "yksinäisyydeksi" - ottakaa laput pois silmiltänne ja katsoka tuota veroparatiisi-ollilan ahnetta naurua, niin muistatte, mitä Suomen demokratialle ja oikeusvaltiolle, kansalaisten oikeuksille tapahtui.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

    • Anonyymi

      Vanhanen ja Niinistö ovat suostutelleet työväen presidentiksi.

      Nokian entinen pääjohtaja Jorma Ollila kertoo tuoreessa elämäkerrassaan Mahdoton menestys (Otava, 2013) oman tulkintansa siitä, miten häntä pitkän Nokia-uran parhaimmassa vaiheessa haluttiin ehdolle Suomen presidentinvaaleihin 2000 ja 2006.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1658
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe