Aihe

Veroparatiisi-Vastaamon "tietomurron" kohteet, selviävät rahalla ongelmista joita ei edes ole

Anonyymi

Trumpista huolissaan oleva Pekka Sauri, joka on viemässä köyhyyteen pakotetuilta, sitä viimeistä toivoakin päästä köyhyydestä, eli Veikkauksen pelejä, on nyt oikein "hälyytystilassa", kun ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelijat, siis he joilla ainoastaan on varaa, käyttää Veroparatiisi-Vastaamon terapiapalveluja, ovat pitkälti tekaistun ongelman ja huomion perässä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

Narsististen äärioikeisto-Vihreiden, tekopyhä huoli ökyrikkaista perintö- ja verosuunnittelijarikkaista, veroparatiisi-terapioineen, paisutellaan medioissa, äärioikeiston toiveesta, niin isoksi kuin mahdollista.

Todellisuudessa huolissaan pitäisi olla, 800€/kk orjuuseläkeläisistä, heistä joilta puuttuu se ensisijainen oikeusturvakin, eli sellaiset sairaus-ja kansaneläkkeet, joilla saisi edes riittävästi ravintoa ja ostettua reseptilääkkeensä.
Heidän puuttuvalle oikeusturvalleen, olemattomille nälkäeläkkeille, ei omahyväiseltä Saurilta, ole liiennyt edes empatiaa, saati Vihreiltä niitä luvattuja tekoja:

"eläkeläisköyhyyden siirtämiseksi historiaan".

Saurin ym äärioikeiston ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden, veroparatiisi-sote-osakesalkku, lienee se tärkein Vihreille, kun Veroparatiisi-Vastaamon, rikkaiden paisutettuja ongelmia, vatvotaan ministeriajalla, köyhyyteen pahoinpideltyjen terveyksien ja henkien kustannuksella.

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/11/03/puoli-miljoonaa-elakelaista-kituuttaa-koyhyysrajan-alapuolella

https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/miljardsatsning-pa-pensionerna

Ruotsi keskittyy todellisiin ongelmiin ja toteuttaa jo 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ.

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vale-eläkekorotukset ovat aiheuttaneet, itsemurhien aallon 800€/kk orjuuseläkeläisten keskuudessa. Niitä eivät Suomen äärioikealle radikalisoidut mediat, välitä edes uutisoida.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16363357/yritystuet-on-palautettava-suomen-valtiolle---eika-veropakolaisquotbusiness-finlandillequot#comment-102113296

   https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/foretag-tvingas-aterbetala-coronastod

   Ruotsi perii jo osinkojen jakoon käytettyjä "koronatukia", takaisin valtiolle.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Eri mieltä eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, ym korruptiovallan kanssa olevilta, on estetty sananvapaudet mm. medioitten keskusteluissa.

   Veroparatiisi-Valvomo-kohulla, on tarkoitus peitellä isoa, korjaamatonta 800€/kk orjuuseläkeläisten köyhyyteen pakottamis-ongelmaa, jolle mm. äärioikeisto-Vihreät, eivät ole tehneet yhtään mitään, vaikka lupasivat korjata eläkeläisköyhyyden.

   Onko niin, että köyhien tappaminen oikeusturvan puutteeseen, on medioillekin ihan ok, eli köyhyyteen jätetyt vaietaan kuoliaiksi, samaan aikaan, kun Veroparatiisi-Valvomon ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden, "tietomurto" saa kohtuuttoman mediahuomion BF-medioissa.

   https://www.theguardian.com/society/2019/jun/24/austerity-and-inequality-fuelling-mental-illness-says-top-un-envoy

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16247954/perintorikkaat-eivat-osaa-lisaantya-eivatka-opi-lukemaan-ilman-tukea

   800€/kk köyhyyseläkeläisiä kuolee ennenaikaisesti, puuttuvaan oikeusturvaan Suomessa - siitä mediat vaikenevat, kaikin mahdollisin keinoin, mutta kun Veroparatiisi-terapiakeskus rikkaille, on "tietomurron" kohteensa, joka ei edes vahingoita kohteitaan, joilla on rahaa selvitä ongelmista, millään tavalla, on mediavyörytys taattu.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

  • Anonyymi

   Joka kerta, kun sananvapauksia estetään rajusti ja VeroparatiisiNiinistö parkaisee, on kyseessä "business finland"-äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten kupru, Suomen valtion, eli kansalaisten varoihin, kuten nyt Veroparatiisi-Vastaamon "tietomurto"-tapauksessa.

   https://www.theguardian.com/world/2020/jul/24/surveillance-tech-facial-recognition-terror-capitalism

   Eivät siellä köyhät tavikset ole asiakkaina, vaan ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelijat, vastikkeettomia yritytukia verosuunnitteluun sijoittelevat pörssikeinottelijat.

   Todennäköisesti pörssikeinottelijat kokeilevat, saako tumpeloa hakkeria tekoälyllä esittämällä, valtiolta korruptiopäättäjiltä lisää vastikkeettomia yritys-maatalous-korona- ym tukia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16363501/packalen-trollaa-quottekoalyquot-veropakolaisfirmallaan-pelkaa-yritystukiensa-puolesta#comment-102113696

   https://finnwatch.org/fi/blogi/726-koronatuet-ovat-vain-kirsikka-kakussa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

   Isoimpia talousikoksia, korruptiota, äärioikeiston järjestäytynyttä "business finland"-ym veroparatiisirikollisuutta, ei Suomessa tutki mikään taho, kun entisiä ja nykyisiä poliiseja, supoa, tietoturva-asiantuntijoita ym on pörssiyritysten omistajissa ja vastikkeettomien, verokeinotteluun menevien yritys-maatalous-korona-ym tukien saajissa.

   Tarvitaan Suomen ulkopuolisia, aidosti puolueettomia tahoja, tutkimaan Suomen demokratian ja oikeusvaltio-periaatteen, kansalaisten oikeusturvan romahtamista, isoa veroparatiisi-terrorikapitalismia.

   http://yle.fi/uutiset/3-9385580

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16213362/iltalehti-ihmettelee-itsestaanselvyyksia---pelttari-jatti-tyonsa-tekematta

   https://www.taloustieteellinenyhdistys.fi/wp-content/uploads/2015/09/kosonen.pdf

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    112 ja kiireesti. Sairaalassa on kemikaalit sinuakin varten!


  • Anonyymi

   No jopa on psykedeettista vuodatusta kerrakseen. Vaihda stalkattu Vastaamopalvelusi johonkin pätevämpään, tai suostu vapaaehtoisesti suljetulle. Huh!

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   112
   7458
  2. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   2177