Iso kansanliike tulossa, kuntavaali-boikotista, korruptiopäättäjien herättelemiseksi

Anonyymi

Nyt on enää yksi mahdollisuus, yrittää puolustaa aitoa demokratiaa ja oikeusturvaa, äärimmäiseen köyhyyteen Suomessa, jätetyille kansalaisille. Sdp, Vasemmisto, Vihreät, Keput jne pettivät lupauksensa, köyhyyteen jätetyille 800€/kk orjuuseläkeläisille, työttömille ja syrjäytetyille, siinä missä ex-äärioikeistohallituksin.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

Se joukkokanne on kansaliike, äänestämättä jättämisestä jo kuntavaaleissa.

http://www.eapn.fi/wp-content/uploads/2020/10/Koyhyysvahti-Suomen-Koyhyysraportti-2020.pdf

Se pitää tehdä heti, eikä antaa tilanteen muuttua, vielä pahemmaksi, monimutkaisemmaksi ja vaikeammaksi korjata, eli äänestämättä jättäminen, jo kuntavaaleissa, on iso kannanotto ja ainut mahdollisuus, saada korruptiopäättäjät pysähtymään, ja miettimään mitä suurta railoa kansaisten välille, eriarvoisuuden kasvattamista, köyhyysongelman pahentamista, he ovatkaan tekemässä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16668210/koronan-riskiryhmat-800ekk-sairauselakelaiset-heitteilla-ilman-tukea-valtiolta-koronan-torjuntaan

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

Muistutetaan vielä, mitä PetosPersKok teki ja mitä nykyinen hallitus vain jatkaa:

https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

Iso kansanliike äänestämis boikotista, äänestämättä jättämisestä jo kuntavaaleissa, on nyt julistettu Suomessa alkaneeksi 2020.

Seuraavan kerran äänestämme, kun 1 250€/kk minimieläkkeet, eli aito oikeusturva saadaan Suomeenkin, kuten kaikissa aidoissa demokratioissa Pohjoismaissa jo on.

27

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tämä voi olla ainutlaatuinen osoitus, kansalaisten joukkovoimasta, kun itse demokratia ja oikeusvaltio-periaate, kansalaisten Suomen perustuslakiin kirjatut oikeudet, on viety.

      • Anonyymi

        Uskomatonta että joku kuvittelee voivansa vaikuttaa boikotoimalla äänestämistä. Rikkaat äänestää ja nauraa sua tyhmää matkalla pankkiin. Niilläkin on vaan 1 ääni, mutta se on parempi kuin tyhmän äänestämättä jättävän 0 ääntä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskomatonta että joku kuvittelee voivansa vaikuttaa boikotoimalla äänestämistä. Rikkaat äänestää ja nauraa sua tyhmää matkalla pankkiin. Niilläkin on vaan 1 ääni, mutta se on parempi kuin tyhmän äänestämättä jättävän 0 ääntä.

        Vaalit on joka tapauksessa manipuloitu USA:n tapaan


      • Anonyymi

        Nukkuvat on suurin porvaripuolue. Porvari äänestää aina, eli porvarien ääniosuus kasvaa kun sankat joukot nukkuvia jää makoilemaan. Tarkoittaa sitä että kokoomuksen, rkp:n ja kepun ääniosuus kasvaa ja todennäköisyys hallituspaikkaan. Se on samalla myös ääni EK:lle ja MTK:lle.


    • Anonyymi

      Kokoomus ja rikkaat hyötyvät eniten sellaisesta boikotista. Rikkaat ymmärtävät äänestämisen tärkeyden ja siksi äänestysprosentti on rikkaiden kesken suuri. Äänestävät tietenkin rikkaiden, yrittäjien ja sijoittajien etua ajavaa Kokoomusta.

      Tyhmää on jättää äänestämättä ja antaa valta muille. Kun jättää äänestämättä, niin antaa tavallaan oman äänensä muiden käyttöön kun muiden äänten painoarvo nousee.

    • Anonyymi

      Kaikki eduskuntapuolueet ovat rikkaiden puolueita, ajavat vain rikkaiden etuja, suuressa korruptiossa.

      Ennen olikin mahdollista, vaikuttaa äänestämällä, enää ei aikoihin, ole ollut sellaista mahdollisuutta.

      Moni köyhyyteen jätetty, halusi vielä viimeisen kerran, katsoa saako sitä oikeusturvaa äänestämällä, vaikka epävarmuus oli suurta, jo ennen viime eduskuntavaaleja, mutta nyt sekin viimeinen kortti on käännetty, turhaan kymmeniä kertoja äänestäneenä, on pakko tehdä johtopäätöksiä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685101/iso-kansanliike-tulossa-kuntavaali-boikotista-korruptiopaattajien-herattelemiseksi

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei ole mitään kansanliikettä.

      Pelkkää kokoomuslaisen ölinää.

      • Anonyymi

        Korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmän hallitus, yrittää veisata vielä vanhaa Teekutsu-virttä, että äänestämällä muka voisi vaikuttaa.

        Kymmeniä kertoja turhaan äänestäneet, tekevät nyt sen, mikä olisi kannattanut tehdä jo aikoja sitten, eli jättävät äänestämättä.

        On nähty, ettei äänestämällä voinutkaan vaikuttaa, niin korruptoituneita, rikkaiden puolueita, ihan jokainen nykyisen eduskunnan puolueista, ja sen liepeillä olevista on.


      • Anonyymi

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vanha sanonta kertoo, että jos äänestäminen oikeasti vaikuttaisi politiikkaan, niin vallanpitäjät kieltäisivät sen.

      Viime vaaleissa ja käytännön politiikassa tämä on käynyt sikäli selväksi, että vallanpitäjät ovat jo kaksi kertaa hylänneet kansan tahdon ja päättäneet suistaa demokraattisen päätäntämekanismin raiteiltaan. Vain saadakseen haluamansalaisen hallituksen.

      Edellinen kerta oli tapaus jossa Perussuomalaisten puoluekokouksessa puheenjohtaja vaihtui. Tämä johti ennennäkemättömään rikolliseen vehkeilyyn, jotta puolue saatiin lainvastaisesti pois hallituksesta ja korvattua laittomalla jees-mies ryhmällä joka luotiin vain tätä tarkoitusta varten.

      Toisella kerralla vaalitulos osoitti kansan selvää tahtoa saada Perussuomalaiset hallitukseen. Tämä saatiin estettyä vain koko muun puoluekentän yhteisellä voimanponnistuksella, joka oli sinällään niukasti laillinen, mutta osoitti minkälaisen yhteisen mielisairaan vimman ja persuvihan nämä puolueet todistetusti jakavat. Tuon hallituksen aikaansaannokset ovatkin sitten puhuneet puolestaan ja osoittaneet sen, etteivät hallituspuolueen vihaa vain perussuomalaisia. He vihaavat myös suomalaisia ylipäätään. Muutoinhan he eivät olisi voineet tekoihinsa kyetäkään.

      Vallanpitäjällä on siis todistetusti tahto ja vakaumus taistella kansan vaaleissa antamia ääniä vastaan. Mutta mikäpä siihen auttaisi?

      Vaalien boikotoiminenko? Ehei! Se sataisi ainoastaan rikollisten vallankäyttäjien laariin.

      Ainoa hyväksyttävä, ja keinoista väkevin on äänestää persuja vaaleissa entistäkin enemmän. Vaikka ei olisi heidän kanssaan kaikista kysymyksistä samaa mieltäkään. Persut sentään työskentelevät vakauden ja pysyvyyden eteen. Monet muut nykypuolueet vain rikkovat, turmelevat ja tuhoavat minkä kykenevät.

      Vaikka oma puolue olisi ollut mikä tahansa muu puolue, niin nyt on aika äänestää persuja. Se on protesti jossa on voimaa miljoonakertaisesti kotona nukkumista enemmän. Jos persut saavat eduskuntaan niin monta ehdokasta, ettei tulosta voi lain rajoissa enää kovalla yritykselläkään sivuuttaa, niin silloin maamme on palaamassa terveemmälle polulle.

      Iso EI passiivisuudelle.
      Vieläkin isompi KYLLÄ aktiiviselle muutosvoimalle!

      • Anonyymi

        On suurta passiivisuutta, alistua korruptio-eduskunnan hirmuhallintoon ja diktatuurin, köyhyyteen pakottamisen ja suurta aktiivisuutta, kieltäytyä äänestämästä, äärioikeiston järjestäytyneiden "business finland"-veroparatiisirikollisten, korruptoimia kansanedustajia.

        https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/starkare-eu-polis-mot-terrorn.p1WHWQTnr

        EU on lisäämässä poliisien valtaa ja lisäämässä mm. verkkovalvontaa.

        Liittykää uuteen kansaliikkeeseen, vaaliboikotti on ainut keino, pysäyttää korruptiopäättäjät. Olkaa aktiivisia, jättäkää äänestämättä, ei pidä totella korruptio-paimentajia ja paheksujia, vaan kuunnelkaa itseänne ja toisia köyhyyteen pakotettuja, tiedätte kyllä jo, ettei äänestämällä voi enää vaikuttaa.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Äänestämättä jättäminen on ehkä typerin tapa yrittää vaikuttaa kuntavaalin lopputulokseen. Kun fiksut jättävät äänestämättä ja pösilöt äänestävät niin silloin valitaan trumppeja.

    • Anonyymi

      Noin oli ennen, silloin kun oli vielä aitoa demokratiaa ja kansalaisilla aito oikeusturva. Nyt kun eduskunta on korruptoitu yksipuoluejärjestelmäksi, päättäjät ajavat vain rikkaiden veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden, ansaitsemattomia etuja, ei tuokaan vanha menetelmä enää toimi.

      https://www.theguardian.com/global-development/2020/dec/09/covid-used-as-pretext-to-curtail-civil-rights-around-the-world-finds-report

      Siinä tutkimustietoa siitä, kuin korruptiopäättäjät käyttivät Covid-19-pandemiaa, kansalaisten perusoikeuksien heikentämiseen mm. sananvapauksien estämiseen.

      Emme ole todellakaan äänestämässä, opposition PetosPersKok-ym äärioikeisto-porvareita, vaan jättämässä protestiksi kokonaan äänestämättä, koska nykyinenkään hallitus, ei ole tehnyt yhtään mitään, erittäin vakavalle sairaus-kansaneläkeläisten, äärimmäiseen köyhyyteen pakottamiselle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15676539/lupaukset-elakelaiskoyhyyden-siirtamisesta-historiaan-pidettava-

    • Anonyymi

      Viime eduskuntavaalit, olivat jo se tilanne, että niukin naukin äänestimme, haluten antaa viimeisen mahdollisuuden, mm. Sdp:lle, Vas:lle, Vihreille, korottaa aidosti sairaus-kansaneläkkeitä.

      Tähän mennessä on tullut vain vale-eläkekorotus, nolo 50-lappunen, joka otettiin jo ilmeisesti etukäteen tehdyillä päätöksillä, ovelasti ja kierosti taka-oven kautta pois, mm. 400€ vuodessa kalliimpina, bussien matkamaksuina, köyhimmille sairauseläkeläisille Tre:ella, apteekkien "omavastuu"-pääsymaksuina reseptilääkkeisiin ym, ei riitä edes kohonneiden elinkustannusten murto-osaa kompensoimaan, joten on pakko tehdä johtopäätökset ja nyt sitten vihdoin ja vimein, tehdä vaaliboikotti.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

      Olisi typerää äänestämällä, lyödä jatkuvasti ja loputtomasti, päitä seinään, kun koko ajan köyhtyy ja eriarvoisuus pahenee. Eduskunnan syvästi korruptoituneessa yksipuoluejärjestelmässä, eivät köyhyyteen pakotetut, voi äänestämällä enää vaikuttaa.

    • Anonyymi

      Käsittämätöntä typeryyttä kuvitella, että äänestämättä jättäminen muuttaisi tilannetta. Aikanaan laskettiin myös tyhjät äänet ja hylätyt äänet tilastoihin. Nykyään niitä ei enää julkisteta eli silläkään tavalla ei voi protestoida.

      Jos et äänestä jätät äänivallan sille kaikkein pösilöimmälle tyypille joka valitsee kunnanvaltuustoon sinua eniten haittaavan ihmisen.

      Itse olen jo pitkään äänestänyt siten, että valitsen vähiten haitallisen ehdokkaan.

    • Anonyymi

      Ainut mikä on passiivinen ja apaattinen, ison 800€/kk orjuuseläkeläisten köyhyyteen pakottamisen ja kansan kahtiajaon edessä, on eduskunnan yksipuoluejärjestelmä ja sen nykyinenkin hallitus.

      https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

      Siinä muistelua ex-äärioikeistohallituksen, kipeistä leikkauksista köyhimmiltä.

      Ikävä kyllä nykyinenkin hallitus, jatkaa mljardien kylvämistä veroparatiisi-tuuleen.

      Ei ole enää muuta mahdollisuutta, kuin kieltäytyä ylläpitämästä, korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmää. Kymmeniä kertoja, turhaan, äänestäneet, lopettavat pään hakkaamisen seinään. Jos se jonkun mielestä on lahja porvareille, tulkoon autuaaksi uskossaan, olemme yrittäneet, turhaan vaikuttaa äänestämällä, on silkkaa hulluutta jatkaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16683328/ekn-hallitus-kuten-petosperskokke--quotpunavihreysquot-on-ekn-valhe-sita-ei-eduskunnassa-ole-

    • Anonyymi

      Erittäin vakava asia, että ns. virallinen Suomi, korruptiopoliitikot, veroparatiisiministeriöt-THL, yhdessä veroparatiisi"terveys- ja lääke"monopolien kanssa, valehtelevat kansainväliselle yhteisölle, Covid-19-pandemialuvuista, joita eivät oikeasti edes tiedä, eivätkä näytä välittävänkään tietää, kun jättivät vakavien riskiryhmien ytimeen kuuluvat, köyhimmät autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauseläkeläiset, täysin heitteille, ilman mitään tukea koronan torjuntaan, ennaltaehkäisemiseen, eli ilman aitoa oikeusturvaa Suomessa.

      "Suomi on menestys Covid-19-torjunnassa" on härski valhe kansainväliselle yhteisölle ja vaarantaa YK:n ym koronan torjunnan mahdollisuudet.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699406/korruptiopaattajat-valehtelevat-maailmalle-suomen-koronaluvuista#comment-105657749

      Samanlainen valhe, kuin "maailman onnellisin maa" - ym valheet, joita äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset "business finlandeineen", Suomen kansaa äärimmäiseen köyhyyteen jättämällä ja pahonpitelemällä tekevät, pitääkseen menestyksen kulisseja veroparatiisiyrityksille.

    • Anonyymi

      Sisällissodan muisto elää Tampereella, keinot vain ovat nyt erilaiset, tässä ajassa köyhyyteen pahoinpideltyjä ja jätettyjä kansalaisia, yritetään ottaa hengiltä, pitämällä heitä jäätävässä pakkasviimassa, bussipysäkeillä odottelemassa turhaan, bussivuoroja apteekki-ym välttämättömiltä asioiltaan, keskustasta lähiöihin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16706237/tampereen-kaupunki-yritti-jalleen-tappaa--vanhuksia-ym-koyhia-bussipysakeille

      Millä oikeudella Tampereen kaupunki, tärvää varoja, keskustan veroparatiisi-liikehuoneistojen prameisiin valoshow-Teekutsu-uskonnollisiin mainoksiin ja jättää köyhyyteen pahoinpidellyt kaupunkilaiset, jäätymään bussipysäkeille ilman asiallisia bussivuoroja ?

      Kyllä tämä korruptiopoliitikkojen-ym päättäjien toiminta, alkaa muistuttamaan jo kansanmurhaa Suomessa. Ei sitä voi enää kaunistella, kun ei ole kyse mistään poikkeustapauksesta, vaan väkivalta, jota köyhyyteen pakotettuihin kohdistetaan, on jatkuvaa ja koko ajan raaempaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Et sinä ihmisparka ole mikään kansanliike. Etkä tule olemaan.

    • Anonyymi

      Puoli miljoonaa 800€/kk köyhyyseläkeläistä, eivät ole mikään yksi ihminen, tai ihmisparka. Tuo on juuri korruptiopoliitikkojen toimintaa, yrittää julkista häpäisyä ja nöyryyttämistä, esim. rekisteröitymispakkoihin alisteisiin asemiin, köyhyyteen pakotettuja turvaverkottomia ihmisiä pakottaminen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/10528765/suomen-de-fakto-yksipuoluejarjestelma

      Ylimielistä ja loukkaavaa käytöstä korruptiopoliitikoilta ja luulevat, että heitä vielä äänestettäisiin, kun solvaavat köyhyyteen pakottamiaan ihmisiä, täälläkin keskusteluissa.

      Ääniämme ette enää saa.

    • Anonyymi

      Tollo etkö tajua se on sama ketä äänestät, koska eduskunnan jokaisesta marionetti nuken suusta lähtee narut virkamies ryhmiin, jotka yksin suunnittelee soten (kuten nyt kolme kommunistia, joista yksi hämäykseksi värjäytynyt nimellisesti kokommukseliseksi, koska Rinne ei oikeiden kokoomuslaisten kanssa töitä tee ja Rinne johtaa niin Yleä kuin sotea, eli tulee sote jossa nostetaan ja tehdään uusi terveys vero.
      Ja pannaan hyvin vokntikyltti jokaisen käyttökelvottoman mädän kommunistisen julkisterveyden oven päälle,
      Valinnan vapauksia ja demokratiaa jossa kaikille palvelun tuottajille maksetaan sama korvaus kustakin jo suoritetusta hoidosta, olkoon leikkaaja kokoomus tai kommunisti
      Nyt verovaroja saa maksaa vain sinne missä Demari on töissä julkisella ja antaa lähetteitä vain toverille, ei sinne muun puolueen jäsenet enää mene kyselee terveyden hoitoa kun julkinen antaa lähetteitä erk. Hoit. Vain demareille.

      Eduskunta on tarpeeton, verhon takana naruja nykivät virkamies ryhmät voi viedä sen diktaattorina yksin suunnittelemansa ainoan ehdotelman suoraan presidentille leimattavaksi. Joten on aivan naurettavaa että tässä soviet suossa äänestät ja luulet että eduskunta päättää,
      Jos marionetti ei laula kuten Rinne ja Marin määrää, niin lentää ulos eka eri mielipiteesta kuin Katrin kulmuni.

      En ole koskaan äänestänyt katsoessani verhon takana yksin yhteiskuntaa suunnittelevia virkamiehiä, tajuan että eduskunta on kuin kuninkaan kengän killottaja, jolla ei ole mitään sanan valtaa.
      Nyky parlamentarismi on huijaus.
      Kansan äänestys yhteiskunta on ainoa elinkelpoinen ja rehellinen ja ainoa sodaton yhteiskunta, kun kansaa ei saa panna tykin ruuaksi ilman kansan äänestystä, eli sodan aloitus on kansan äänestettävä.
      Nyt kaikissa maissa 2-3 ihmistä päättä sodan aloituksesta jotka istuvat lämpimissä miljoona huviloissaan silloin kun kansa on montussa nälissään täiden. Punkkien itikoiden jään, kylmyyden ja tykin ruokana.

      Se on täysi valhe että Suomi tai yksikään edustuksellinen parlamentarismi on demokratia, nää on vain kuninkaan huoneen jatkeita jossa pieni virkamies ryhmä päättää kuin hoviväki ja muu kansa on kuninkaan orjaa,
      Ettekö te pöhköt ole huomanneet ei hoviväki aja kuin omaa etuaan, eli virkamies on aina olut ja tulee aina olemaan kansan pettäjä huijari.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14453980/porvarihallituksen-jaatavaa-kyytia

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16900631/kuntien-rahoitus-menee-veroparatiisiyrityksille-ei-tarvitseville-ihmisille

      Sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyteen pakottamisen perinne, on pahinta naisvihaa mitä EU:ssa nähdään, kiiltokuvaa muulle maailmalle esittelevässä Suomessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

      Kiuru näyttää kuin huumatulta, kun kävelee piittamaton ilme silmissään, Veroparatiisi-HUS:in ja yksityistetyn THL:n "asiantuntijoiden", eli veroparatiisi-sotemonopolien korruptio-pörssikeinottelijoiden perässä EK-medioissa, Valtioneuvoston kyltti taustalla.

      Ei ole mitään demokratian toimintaa enää, että veroparatiisi-sotemonopolien pörssikeinottelijat, saavat käyttää Valtioneuvoston kylttiä taustallaan, pörssikeinottelijoiden etujenajamis-mainoksissaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205905/veroparatiisihavittajat-estettava-ja-peruttava-koyhyysongelma-hoitoon-miljardeilla

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16958350/veroparatiisi-hus-esiintyy-valtioneuvosto-kyltti-taustallaan---laitonta-#comment-108179084

      Eikö mikään taho valvo, miten ns.demokratian / valtion tunnuksia käytetään ?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889153/vttvn-ja-krpn-olisi-pitanyt-tutkia-vvmn-hetemaen-varojenkaytot-bf-yhteyksineen

      Yli-Viikarin pikkukuprujen tutkimisella, peitellään huomattavasti suurempia ja kansalaisten kannalta merkitysellisiä, valtion varojen käyttämisiä, äärioikeiston järjestäytyneeseen veroparatiisirikollisuuteen mm."business finland" ja nuorisosäätiö jne välityksellä, joita VVM:stä on, valtavilla summilla rahoitettu, suoraan veroparatiiseihin, vuosikymmenet.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073809/eduskuntavaali-aanestamisesta-kieltaytymispaatos-voimistuu-paiva-paivalta

      Emme äänestä enää eduskuntavaaleissa. Nälän ja köyhyyden ja äänestämättäkin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1398
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1261
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1195
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1145
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      26
      1137
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1038
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1033
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    Aihe