Iso kansanliike tulossa, kuntavaali-boikotista, korruptiopäättäjien herättelemiseksi

Anonyymi

Nyt on enää yksi mahdollisuus, yrittää puolustaa aitoa demokratiaa ja oikeusturvaa, äärimmäiseen köyhyyteen Suomessa, jätetyille kansalaisille. Sdp, Vasemmisto, Vihreät, Keput jne pettivät lupauksensa, köyhyyteen jätetyille 800€/kk orjuuseläkeläisille, työttömille ja syrjäytetyille, siinä missä ex-äärioikeistohallituksin.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

Se joukkokanne on kansaliike, äänestämättä jättämisestä jo kuntavaaleissa.

http://www.eapn.fi/wp-content/uploads/2020/10/Koyhyysvahti-Suomen-Koyhyysraportti-2020.pdf

Se pitää tehdä heti, eikä antaa tilanteen muuttua, vielä pahemmaksi, monimutkaisemmaksi ja vaikeammaksi korjata, eli äänestämättä jättäminen, jo kuntavaaleissa, on iso kannanotto ja ainut mahdollisuus, saada korruptiopäättäjät pysähtymään, ja miettimään mitä suurta railoa kansaisten välille, eriarvoisuuden kasvattamista, köyhyysongelman pahentamista, he ovatkaan tekemässä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16668210/koronan-riskiryhmat-800ekk-sairauselakelaiset-heitteilla-ilman-tukea-valtiolta-koronan-torjuntaan

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

Muistutetaan vielä, mitä PetosPersKok teki ja mitä nykyinen hallitus vain jatkaa:

https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

Iso kansanliike äänestämis boikotista, äänestämättä jättämisestä jo kuntavaaleissa, on nyt julistettu Suomessa alkaneeksi 2020.

Seuraavan kerran äänestämme, kun 1 250€/kk minimieläkkeet, eli aito oikeusturva saadaan Suomeenkin, kuten kaikissa aidoissa demokratioissa Pohjoismaissa jo on.

25

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tämä voi olla ainutlaatuinen osoitus, kansalaisten joukkovoimasta, kun itse demokratia ja oikeusvaltio-periaate, kansalaisten Suomen perustuslakiin kirjatut oikeudet, on viety.

   • Anonyymi

    Uskomatonta että joku kuvittelee voivansa vaikuttaa boikotoimalla äänestämistä. Rikkaat äänestää ja nauraa sua tyhmää matkalla pankkiin. Niilläkin on vaan 1 ääni, mutta se on parempi kuin tyhmän äänestämättä jättävän 0 ääntä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Uskomatonta että joku kuvittelee voivansa vaikuttaa boikotoimalla äänestämistä. Rikkaat äänestää ja nauraa sua tyhmää matkalla pankkiin. Niilläkin on vaan 1 ääni, mutta se on parempi kuin tyhmän äänestämättä jättävän 0 ääntä.

    Vaalit on joka tapauksessa manipuloitu USA:n tapaan


   • Anonyymi

    Nukkuvat on suurin porvaripuolue. Porvari äänestää aina, eli porvarien ääniosuus kasvaa kun sankat joukot nukkuvia jää makoilemaan. Tarkoittaa sitä että kokoomuksen, rkp:n ja kepun ääniosuus kasvaa ja todennäköisyys hallituspaikkaan. Se on samalla myös ääni EK:lle ja MTK:lle.


  • Anonyymi

   Kokoomus ja rikkaat hyötyvät eniten sellaisesta boikotista. Rikkaat ymmärtävät äänestämisen tärkeyden ja siksi äänestysprosentti on rikkaiden kesken suuri. Äänestävät tietenkin rikkaiden, yrittäjien ja sijoittajien etua ajavaa Kokoomusta.

   Tyhmää on jättää äänestämättä ja antaa valta muille. Kun jättää äänestämättä, niin antaa tavallaan oman äänensä muiden käyttöön kun muiden äänten painoarvo nousee.

  • Anonyymi

   Kaikki eduskuntapuolueet ovat rikkaiden puolueita, ajavat vain rikkaiden etuja, suuressa korruptiossa.

   Ennen olikin mahdollista, vaikuttaa äänestämällä, enää ei aikoihin, ole ollut sellaista mahdollisuutta.

   Moni köyhyyteen jätetty, halusi vielä viimeisen kerran, katsoa saako sitä oikeusturvaa äänestämällä, vaikka epävarmuus oli suurta, jo ennen viime eduskuntavaaleja, mutta nyt sekin viimeinen kortti on käännetty, turhaan kymmeniä kertoja äänestäneenä, on pakko tehdä johtopäätöksiä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685101/iso-kansanliike-tulossa-kuntavaali-boikotista-korruptiopaattajien-herattelemiseksi

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ei ole mitään kansanliikettä.

   Pelkkää kokoomuslaisen ölinää.

   • Anonyymi

    Korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmän hallitus, yrittää veisata vielä vanhaa Teekutsu-virttä, että äänestämällä muka voisi vaikuttaa.

    Kymmeniä kertoja turhaan äänestäneet, tekevät nyt sen, mikä olisi kannattanut tehdä jo aikoja sitten, eli jättävät äänestämättä.

    On nähty, ettei äänestämällä voinutkaan vaikuttaa, niin korruptoituneita, rikkaiden puolueita, ihan jokainen nykyisen eduskunnan puolueista, ja sen liepeillä olevista on.


   • Anonyymi

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Vanha sanonta kertoo, että jos äänestäminen oikeasti vaikuttaisi politiikkaan, niin vallanpitäjät kieltäisivät sen.

   Viime vaaleissa ja käytännön politiikassa tämä on käynyt sikäli selväksi, että vallanpitäjät ovat jo kaksi kertaa hylänneet kansan tahdon ja päättäneet suistaa demokraattisen päätäntämekanismin raiteiltaan. Vain saadakseen haluamansalaisen hallituksen.

   Edellinen kerta oli tapaus jossa Perussuomalaisten puoluekokouksessa puheenjohtaja vaihtui. Tämä johti ennennäkemättömään rikolliseen vehkeilyyn, jotta puolue saatiin lainvastaisesti pois hallituksesta ja korvattua laittomalla jees-mies ryhmällä joka luotiin vain tätä tarkoitusta varten.

   Toisella kerralla vaalitulos osoitti kansan selvää tahtoa saada Perussuomalaiset hallitukseen. Tämä saatiin estettyä vain koko muun puoluekentän yhteisellä voimanponnistuksella, joka oli sinällään niukasti laillinen, mutta osoitti minkälaisen yhteisen mielisairaan vimman ja persuvihan nämä puolueet todistetusti jakavat. Tuon hallituksen aikaansaannokset ovatkin sitten puhuneet puolestaan ja osoittaneet sen, etteivät hallituspuolueen vihaa vain perussuomalaisia. He vihaavat myös suomalaisia ylipäätään. Muutoinhan he eivät olisi voineet tekoihinsa kyetäkään.

   Vallanpitäjällä on siis todistetusti tahto ja vakaumus taistella kansan vaaleissa antamia ääniä vastaan. Mutta mikäpä siihen auttaisi?

   Vaalien boikotoiminenko? Ehei! Se sataisi ainoastaan rikollisten vallankäyttäjien laariin.

   Ainoa hyväksyttävä, ja keinoista väkevin on äänestää persuja vaaleissa entistäkin enemmän. Vaikka ei olisi heidän kanssaan kaikista kysymyksistä samaa mieltäkään. Persut sentään työskentelevät vakauden ja pysyvyyden eteen. Monet muut nykypuolueet vain rikkovat, turmelevat ja tuhoavat minkä kykenevät.

   Vaikka oma puolue olisi ollut mikä tahansa muu puolue, niin nyt on aika äänestää persuja. Se on protesti jossa on voimaa miljoonakertaisesti kotona nukkumista enemmän. Jos persut saavat eduskuntaan niin monta ehdokasta, ettei tulosta voi lain rajoissa enää kovalla yritykselläkään sivuuttaa, niin silloin maamme on palaamassa terveemmälle polulle.

   Iso EI passiivisuudelle.
   Vieläkin isompi KYLLÄ aktiiviselle muutosvoimalle!

   • Anonyymi

    On suurta passiivisuutta, alistua korruptio-eduskunnan hirmuhallintoon ja diktatuurin, köyhyyteen pakottamisen ja suurta aktiivisuutta, kieltäytyä äänestämästä, äärioikeiston järjestäytyneiden "business finland"-veroparatiisirikollisten, korruptoimia kansanedustajia.

    https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/starkare-eu-polis-mot-terrorn.p1WHWQTnr

    EU on lisäämässä poliisien valtaa ja lisäämässä mm. verkkovalvontaa.

    Liittykää uuteen kansaliikkeeseen, vaaliboikotti on ainut keino, pysäyttää korruptiopäättäjät. Olkaa aktiivisia, jättäkää äänestämättä, ei pidä totella korruptio-paimentajia ja paheksujia, vaan kuunnelkaa itseänne ja toisia köyhyyteen pakotettuja, tiedätte kyllä jo, ettei äänestämällä voi enää vaikuttaa.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Äänestämättä jättäminen on ehkä typerin tapa yrittää vaikuttaa kuntavaalin lopputulokseen. Kun fiksut jättävät äänestämättä ja pösilöt äänestävät niin silloin valitaan trumppeja.

  • Anonyymi

   Noin oli ennen, silloin kun oli vielä aitoa demokratiaa ja kansalaisilla aito oikeusturva. Nyt kun eduskunta on korruptoitu yksipuoluejärjestelmäksi, päättäjät ajavat vain rikkaiden veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden, ansaitsemattomia etuja, ei tuokaan vanha menetelmä enää toimi.

   https://www.theguardian.com/global-development/2020/dec/09/covid-used-as-pretext-to-curtail-civil-rights-around-the-world-finds-report

   Siinä tutkimustietoa siitä, kuin korruptiopäättäjät käyttivät Covid-19-pandemiaa, kansalaisten perusoikeuksien heikentämiseen mm. sananvapauksien estämiseen.

   Emme ole todellakaan äänestämässä, opposition PetosPersKok-ym äärioikeisto-porvareita, vaan jättämässä protestiksi kokonaan äänestämättä, koska nykyinenkään hallitus, ei ole tehnyt yhtään mitään, erittäin vakavalle sairaus-kansaneläkeläisten, äärimmäiseen köyhyyteen pakottamiselle.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15676539/lupaukset-elakelaiskoyhyyden-siirtamisesta-historiaan-pidettava-

  • Anonyymi

   Viime eduskuntavaalit, olivat jo se tilanne, että niukin naukin äänestimme, haluten antaa viimeisen mahdollisuuden, mm. Sdp:lle, Vas:lle, Vihreille, korottaa aidosti sairaus-kansaneläkkeitä.

   Tähän mennessä on tullut vain vale-eläkekorotus, nolo 50-lappunen, joka otettiin jo ilmeisesti etukäteen tehdyillä päätöksillä, ovelasti ja kierosti taka-oven kautta pois, mm. 400€ vuodessa kalliimpina, bussien matkamaksuina, köyhimmille sairauseläkeläisille Tre:ella, apteekkien "omavastuu"-pääsymaksuina reseptilääkkeisiin ym, ei riitä edes kohonneiden elinkustannusten murto-osaa kompensoimaan, joten on pakko tehdä johtopäätökset ja nyt sitten vihdoin ja vimein, tehdä vaaliboikotti.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

   Olisi typerää äänestämällä, lyödä jatkuvasti ja loputtomasti, päitä seinään, kun koko ajan köyhtyy ja eriarvoisuus pahenee. Eduskunnan syvästi korruptoituneessa yksipuoluejärjestelmässä, eivät köyhyyteen pakotetut, voi äänestämällä enää vaikuttaa.

  • Anonyymi

   Käsittämätöntä typeryyttä kuvitella, että äänestämättä jättäminen muuttaisi tilannetta. Aikanaan laskettiin myös tyhjät äänet ja hylätyt äänet tilastoihin. Nykyään niitä ei enää julkisteta eli silläkään tavalla ei voi protestoida.

   Jos et äänestä jätät äänivallan sille kaikkein pösilöimmälle tyypille joka valitsee kunnanvaltuustoon sinua eniten haittaavan ihmisen.

   Itse olen jo pitkään äänestänyt siten, että valitsen vähiten haitallisen ehdokkaan.

  • Anonyymi

   Ainut mikä on passiivinen ja apaattinen, ison 800€/kk orjuuseläkeläisten köyhyyteen pakottamisen ja kansan kahtiajaon edessä, on eduskunnan yksipuoluejärjestelmä ja sen nykyinenkin hallitus.

   https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

   Siinä muistelua ex-äärioikeistohallituksen, kipeistä leikkauksista köyhimmiltä.

   Ikävä kyllä nykyinenkin hallitus, jatkaa mljardien kylvämistä veroparatiisi-tuuleen.

   Ei ole enää muuta mahdollisuutta, kuin kieltäytyä ylläpitämästä, korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmää. Kymmeniä kertoja, turhaan, äänestäneet, lopettavat pään hakkaamisen seinään. Jos se jonkun mielestä on lahja porvareille, tulkoon autuaaksi uskossaan, olemme yrittäneet, turhaan vaikuttaa äänestämällä, on silkkaa hulluutta jatkaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16683328/ekn-hallitus-kuten-petosperskokke--quotpunavihreysquot-on-ekn-valhe-sita-ei-eduskunnassa-ole-

  • Anonyymi

   Erittäin vakava asia, että ns. virallinen Suomi, korruptiopoliitikot, veroparatiisiministeriöt-THL, yhdessä veroparatiisi"terveys- ja lääke"monopolien kanssa, valehtelevat kansainväliselle yhteisölle, Covid-19-pandemialuvuista, joita eivät oikeasti edes tiedä, eivätkä näytä välittävänkään tietää, kun jättivät vakavien riskiryhmien ytimeen kuuluvat, köyhimmät autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauseläkeläiset, täysin heitteille, ilman mitään tukea koronan torjuntaan, ennaltaehkäisemiseen, eli ilman aitoa oikeusturvaa Suomessa.

   "Suomi on menestys Covid-19-torjunnassa" on härski valhe kansainväliselle yhteisölle ja vaarantaa YK:n ym koronan torjunnan mahdollisuudet.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699406/korruptiopaattajat-valehtelevat-maailmalle-suomen-koronaluvuista#comment-105657749

   Samanlainen valhe, kuin "maailman onnellisin maa" - ym valheet, joita äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset "business finlandeineen", Suomen kansaa äärimmäiseen köyhyyteen jättämällä ja pahonpitelemällä tekevät, pitääkseen menestyksen kulisseja veroparatiisiyrityksille.

  • Anonyymi

   Sisällissodan muisto elää Tampereella, keinot vain ovat nyt erilaiset, tässä ajassa köyhyyteen pahoinpideltyjä ja jätettyjä kansalaisia, yritetään ottaa hengiltä, pitämällä heitä jäätävässä pakkasviimassa, bussipysäkeillä odottelemassa turhaan, bussivuoroja apteekki-ym välttämättömiltä asioiltaan, keskustasta lähiöihin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16706237/tampereen-kaupunki-yritti-jalleen-tappaa--vanhuksia-ym-koyhia-bussipysakeille

   Millä oikeudella Tampereen kaupunki, tärvää varoja, keskustan veroparatiisi-liikehuoneistojen prameisiin valoshow-Teekutsu-uskonnollisiin mainoksiin ja jättää köyhyyteen pahoinpidellyt kaupunkilaiset, jäätymään bussipysäkeille ilman asiallisia bussivuoroja ?

   Kyllä tämä korruptiopoliitikkojen-ym päättäjien toiminta, alkaa muistuttamaan jo kansanmurhaa Suomessa. Ei sitä voi enää kaunistella, kun ei ole kyse mistään poikkeustapauksesta, vaan väkivalta, jota köyhyyteen pakotettuihin kohdistetaan, on jatkuvaa ja koko ajan raaempaa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Et sinä ihmisparka ole mikään kansanliike. Etkä tule olemaan.

  • Anonyymi

   Puoli miljoonaa 800€/kk köyhyyseläkeläistä, eivät ole mikään yksi ihminen, tai ihmisparka. Tuo on juuri korruptiopoliitikkojen toimintaa, yrittää julkista häpäisyä ja nöyryyttämistä, esim. rekisteröitymispakkoihin alisteisiin asemiin, köyhyyteen pakotettuja turvaverkottomia ihmisiä pakottaminen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/10528765/suomen-de-fakto-yksipuoluejarjestelma

   Ylimielistä ja loukkaavaa käytöstä korruptiopoliitikoilta ja luulevat, että heitä vielä äänestettäisiin, kun solvaavat köyhyyteen pakottamiaan ihmisiä, täälläkin keskusteluissa.

   Ääniämme ette enää saa.

  • Anonyymi

   Tollo etkö tajua se on sama ketä äänestät, koska eduskunnan jokaisesta marionetti nuken suusta lähtee narut virkamies ryhmiin, jotka yksin suunnittelee soten (kuten nyt kolme kommunistia, joista yksi hämäykseksi värjäytynyt nimellisesti kokommukseliseksi, koska Rinne ei oikeiden kokoomuslaisten kanssa töitä tee ja Rinne johtaa niin Yleä kuin sotea, eli tulee sote jossa nostetaan ja tehdään uusi terveys vero.
   Ja pannaan hyvin vokntikyltti jokaisen käyttökelvottoman mädän kommunistisen julkisterveyden oven päälle,
   Valinnan vapauksia ja demokratiaa jossa kaikille palvelun tuottajille maksetaan sama korvaus kustakin jo suoritetusta hoidosta, olkoon leikkaaja kokoomus tai kommunisti
   Nyt verovaroja saa maksaa vain sinne missä Demari on töissä julkisella ja antaa lähetteitä vain toverille, ei sinne muun puolueen jäsenet enää mene kyselee terveyden hoitoa kun julkinen antaa lähetteitä erk. Hoit. Vain demareille.

   Eduskunta on tarpeeton, verhon takana naruja nykivät virkamies ryhmät voi viedä sen diktaattorina yksin suunnittelemansa ainoan ehdotelman suoraan presidentille leimattavaksi. Joten on aivan naurettavaa että tässä soviet suossa äänestät ja luulet että eduskunta päättää,
   Jos marionetti ei laula kuten Rinne ja Marin määrää, niin lentää ulos eka eri mielipiteesta kuin Katrin kulmuni.

   En ole koskaan äänestänyt katsoessani verhon takana yksin yhteiskuntaa suunnittelevia virkamiehiä, tajuan että eduskunta on kuin kuninkaan kengän killottaja, jolla ei ole mitään sanan valtaa.
   Nyky parlamentarismi on huijaus.
   Kansan äänestys yhteiskunta on ainoa elinkelpoinen ja rehellinen ja ainoa sodaton yhteiskunta, kun kansaa ei saa panna tykin ruuaksi ilman kansan äänestystä, eli sodan aloitus on kansan äänestettävä.
   Nyt kaikissa maissa 2-3 ihmistä päättä sodan aloituksesta jotka istuvat lämpimissä miljoona huviloissaan silloin kun kansa on montussa nälissään täiden. Punkkien itikoiden jään, kylmyyden ja tykin ruokana.

   Se on täysi valhe että Suomi tai yksikään edustuksellinen parlamentarismi on demokratia, nää on vain kuninkaan huoneen jatkeita jossa pieni virkamies ryhmä päättää kuin hoviväki ja muu kansa on kuninkaan orjaa,
   Ettekö te pöhköt ole huomanneet ei hoviväki aja kuin omaa etuaan, eli virkamies on aina olut ja tulee aina olemaan kansan pettäjä huijari.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   24
   3102
  Aihe