Mikä on vaimon merkitys

Anonyymi

Jos sinne naimisiin mennään niin miksi nainen muuttuu, mikä on naisen merkitys. Ei mitään hienostelua vaan suoraa kommenttia. Onko lapsen synnyttäminen ainut mikä naista kiinostaa vai mietiskö nainen että pitäis sitä miestkin ajatella. Mun muijallani oli varmaan selvä ajatus kun kihlauduttiin ja muutettiin yhteen, siinä vaiheessa muija jo mietti että tuon kanssa vielä lapsi ja sit on perhe ja piste, niin siinä kävikin. Perhe on ja lapsi aikuis iässä jo vuosia ja kotoakin pois jo pari vuotta nyt sit katellaan muijan kanssa toisiimme. En minä tuon naisen kanssa kihloihin mennyt, muuttunut koko ihminen, miksi. Löytyisköhän tuosta vaimoskasta vielä jotain uutta ja mielenkiintoista.

16

99

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kumpaakin puolisoa ajavat synnynnäiset vietit, ja miehillä ja naisilla ne yleensä vievät eri suuntiin. Viettien tarkoitus on geenien levitys.

      Rakkaus tietysti kompensoi kummankin puolison osalla muttei häivytä eroja. Lopputulos on että joku kärsii joka tapauksessa, mutta uusi sukupolvi syntyy.

    • Anonyymi

      Löytyy sitä kun etsii.

      Omalla kohdalla kävi aikalailla samoin, tosi vasta 4 lasta lentänyt pesästä, 2 jäljellä nuorin 9v.

      Kun tarpeeksi härnäsi, niin sieltä kuiren alta kuoriutui sama "seksihullu" nainen johon rakastuin vuosikymmeniä sitten.

      Nyt taas saan niin paljon kuin haluan ja pystyn Ei pistä vaimo koskaan hanttiin jos ehdottaa. Jos on väsynyt vetäisee jalat levälleen ja sanoo että anna mennä, en jaksa nyt.

      Kinuaa aina välillä seksilomia hotelliin, jotta saisi sydämensä kyllyydestä ilman häiriötä. No eihän sitä vanha mies enää mahdottomia määriä päivässä jaksa, joten vibralla sitten loput, että saa saa vaimokin kylläksensä.

      Yleesnsä ennen hotellin seksilomaa pidetään vikkon tauko, jotta halut tapissaan loman alussa.

      Olin jo menettänyt toivon siitä, että aika entinen ei koskaan palaa, mutta palasihan se kun sen härnäsi tarperksi ovelasti esille.

    • Anonyymi

      Avioituminen merkitsi minulle yhtä kiintopistettä elämään.
      Perheen perustaminen olemassaolon merkitystä.
      Levottomien vaelteluvuosien jälkeen rauhoittumista.
      50:ssä vuodessa ei vaimoni merkitys ole oleellisesti muuttunut. Tavoitteet ja haasteet ovat vähentyneet.
      Elämä on vakaata ja stressitöntä. Lastenlapset ovat vastaus olemassaolon merkitykselle.
      Nainen on kaveri ja seksikumppani. Mitäs muuta se voisikaan olla?

    • Anonyymi

      Mitä ajattelisit vaimosi sinusta miettivän? Oletko sinä sama mies jonka kanssa hän naimisiin meni? Naisesi kantoi vastuun lapsen syntymisestä ja hoidosta, kodistakin?
      Autoitko, mitä hän sinussa näki? Sinä et kantanut kehossasi sitä taakkaa ja hormonimyrskyä. Miten on, vieläkö olet se sama mies johon hän rakastui`?

    • Anonyymi

      Vaimon tehtävä paremminkin, levittää ja antaa.

    • Anonyymi

      Jokainen määrittelee vaimonsa merkityksen itselleen aivan itse. Samoin jokainen vaimo kokee merkityksensä subjektiivisesti. Aika lailla itsestään selvää...

      JOkainen ihminen muuttuu elämän myötä ja ikääntyessä, ei vain nainen joka menee naimisiin. Tämäkin aika itsestään selvä asia...

      Jos ei kunnioita itseään, ei osaa kunnioittaa vaimoakaan, siinä sinulle suora kommentti, mitä rivien välistä voi viestistäsi lukea!

    • Anonyymi

      Ensinnäkin mieheni ei kutsu minua vaimoksi vaan minulla on nimi. Toiseksi mies ei määrää minun merkitystä vaan olen hänen puolisko. Ja eiköhän se molempien tarkoitus ole elää yhdessä tämä elämä rakastaen.

    • Anonyymi

      jos alussa tehdään tiettyjä asioita yhdessä paljastuukin 15v päästä ettei toinen tykkää niistä haluaa ihan jotain uutta omaa, onko tälllöin annettu väärä kuva että pääsee vain elätiksi (kärjistäen sisi hyvä lasten isäksi) mikä hemmetti siinä on kun pidin juuri siitä että vaimoehdokas teki yhdessä kaikkea harrastaen ja nyt ei tunnu olevan kiinnostusta niihin mitä terapeutitkin käskee niitä mitä teitte alussa, siis kun lapsetkin pärjäävät jo niin että olisi aikaa tehdä.pkrl

    • Anonyymi

      joo tietysti omaa aikaakin ennenkuin joku ehtii huomauttaa mutta mitään ei tehtäisi meidän perheessä kaksinkaan ellen aina ehdottais jotain...

      • Anonyymi

        Tuskinpa monessakaan suhteessa puolisoilla on paljon yhteisiä kiinnostuksenaiheita. Lapset tietysti ovat parikymmentä vuotta kaiken keskipisteenä, ja sen jälkeen puolisot ovat ehtineet kehittyä ihmisinä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskinpa monessakaan suhteessa puolisoilla on paljon yhteisiä kiinnostuksenaiheita. Lapset tietysti ovat parikymmentä vuotta kaiken keskipisteenä, ja sen jälkeen puolisot ovat ehtineet kehittyä ihmisinä.

        Ei voi yleistää, meillä on aika paljon yhteisiä kiinostuksen kohteita puolison kanssa ja sit yksitäisiä asioita joita kumpikin haluu tehdä yksin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei voi yleistää, meillä on aika paljon yhteisiä kiinostuksen kohteita puolison kanssa ja sit yksitäisiä asioita joita kumpikin haluu tehdä yksin.

        Tutustuessamme 60-luvulla totesimme yhteisiksi kiinnostuksen kohteiksi urheilun monessakin muodossa.
        Kiinnostus yhteiskunnallisiin kysymyksiin oli yhteistä ja kaiken lisäksi, saman suuntaista.
        Vaimoni "vanhanaikainen" käsitys sukupuolirooleista ei ainakaan haitannut yhteiselon jatkon suunnittelua.
        Saman suuntainen käsitys talouden hoitamisesta ja elämän suunnittelusta olivat yhdistäviä tekijöitä.
        Kiinnostus matkusteluun oli alusta alkaen ilmeistä ja se lähti liikkeelle hyvin vaatimattomissa puitteissa. Nyt, ollessamme "karanteeni-ikäisiä", takanamme on yhteisiä matkoja yhteensä yli 5:n vuoden edestä. Sen lisäksi vaimo on tehnyt naiskaverinsa kanssa omia reisujaan.
        Nyt olemme hapatissa tuon riivatun koronan vuoksi.


    • Anonyymi

      Muistelen, että Suomessa ylivoimaisesti suurin osa avioeroista pannan alulle vaimon aloitteesta. Sitä taustaa vasten ei kannata vaimolle kovin suuria odotuksia ladata.

    • Anonyymi

      Aikansa kutakin. Suurin osa ihmisistä kuitenkin haluaa niitä lapsia, myös miehistä. Kun tuo urakka saatu hoidettua, siis lapset maailmalle, voi ihan hyvin tulla johtopäätökseen että sen toisen kanssa ei mitään muuta yhteistä koskaan ollutkaan, ja erota. Monille vaan tuo talouspuoli on niin tärkeä, että siksi jatketaan yhdessä kituuttamista elämän loppuun.

    • Anonyymi

      Meillä heti ensi katseesta alkaen välillämme oli niin kova seksuaalinen veto, että se oli siinä. 3 viikkoa siitä ja asuttiin jo yhdessä. Ikää oli ruhtinaalliset 19 vuotta kummallakin. Kumpikin oli tyhjätaskuja, miehellä parit vaihtovaatteet ja vanha jenkki, minä olin ensimmäisessä työpaikassani ollut vasta 2 kk, tili tuli ja meni pakollisiin menoihin.

      Tämä tapahtui 1970-luvun lopulla. Ei haitannut rahan vähyys, aika kului pääasiassa sängyssä. Siinä meni nopsasti muutama vuosi, ostettiin ensimmäinen rivitaloasunto, sitten vuoden päästä tuli ensimmäinen lapsi. Kolmen vuoden päästä toinen.
      Äitiyslomat pidin kokonaan, mutta muuten olin töissä siinä kuin mieskin. Mies oli isyyslomilla myös kun sitä sai jo silloin pitää ja hoiti lapset ja kodin.
      Kotihommat ollaan tehty aina pyytämättä ja käskemättä yhdessä, kaikki työt hoituu niin minulta kuin mieheltäkin. Ei ole koskaan niistä tarvinnut riidellä, kumpikin tykkää siististä kodista jossa tavarat on omilla paikoillaan.

      Yhteisiä mielenkiinnon aiheita on ollut koko tämän yhä jatkuvan avioliiton ajan. Parisuhden ja lapset on tietysti tullut ykkösenä aina, mutta siinä sivussa on rakennettu kolme omakotitaloa ja hankittu maallista mammonaa sen verran että pärjätään loppuelämä ja on voitu lapsillekin antaa hyvä koulutus ja rahaa omien kotien hankintaan.

      Aina tuolta 1970-luvulta alkaen ollaan matkusteltu joka vuosi kuukausi pari jossain päin maailmaa. Ensin reppureissattiin ja interrailattiin hyvinkin pienellä budjetilla. Myöhemmin on tehty jopa maailmanympärysmatka kahteen kertaan vähän eri reittejä pitkin kaksin. On asuttu lasten kanssa muutamaan otteeseen ulkomaillakin minun työni vuoksi aikoinaan eikä sekään mitenkään raskasta eikä hankalaa ollut.

      Meillä se toinen on rakastettu jonka kanssa haluaa olla loppuelämänsä.
      En mielestäni niin kauheasti ole muuttunut vuosien varrella, eikä mieskään. Järkeä ja tietoa on tietysti tullut enemmän ja ryppyjä tietenkin, mutta luonne, perusolemus ja kokonaisuus on mun mielestä pysynyt samana kummallakin. Seksielämäkin kukoistaa yhä, ei ole kummankaan tarvinnut puutteessa olla eikä ole tylsäksi käynyt yhteiselämä silläkään rintamalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe